olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ!

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 2, 2017

Στο φως με έγγραφο – βόμβα φέρνει η κυριακάτικη δημοκρατία το μέγα σκάνδαλο με το κλείσιμο της αγροτικής τράπεζας! Σύμφωνα με την αποκάλυψη, η τράπεζα είχε αποστείλει τελεσίγραφο σε Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ για να αποπληρώσουν τάχιστα τα δάνεια τους! Αντί λοιπόν Σαμαράς και Βενιζέλος να αποπληρώσουν τις οφειλές των κομμάτων τους, συνέλαβαν το εγκληματικό σχέδιο να κλείσουν την τράπεζα, και να νομοθετήσουν το ακατάσχετο για τα κόμματα! Σχέδιο που υλοποιήθηκε παρέα με τις ψήφους της χρυσής Αυγής!

Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος αν είχε γίνει κάτι παρόμοιο, ήδη αυτοί οι δύο κύριοι θα βρίσκοντο ενώπιον του ειδικού δικαστηρίου. Αναμένουμε λοιπόν τις κινήσεις της κυβέρνησης.

118 Σχόλια to “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ!”

 1. ΜΑΙΡΗ said

  Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία,η μεγαλύτερη συμμορία που γνώρισε ο τόπος είναι η συμμορία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

  Μεγάλη ευθύνη έχουν και όσοι ψηφίζουν ακόμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,γιατί τώρα ξέρουν,κανείς δεν μπορεί πια να υποκρίνεται πως δεν ήξερε.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Εδω συμφωνουμε.

   Μου αρέσει!

   • Μέτων said

    Φίλε, αυτό που περιγράφει το άνωθι κομματόσκυλο είναι η περιγραφή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Αυτή μας ωδήγησε στην υποδούληση στους διεθνείς τοκογλύφους.
    Τα χρέη των δύο κομμάτων δέον να αποπληρωθούν και να συμψηφισθούν με κόκκινα στεγαστικά δάνεια πτωχών οικογενειών.
    Το κόμμα Καμμένου (ΑΝΕΛ), ως προερχόμενο από διάσπαση της φαύλου και κλεπτοκρατικής Νδούλας, πρέπει να αναλάβῃ μέρος του χρέους, διότι «μαζί τα φάγανε». Το ποσοστό που αναλογεί είναι το 12%, όσο το ποσοστό που έλαβε κατά τις πρώτες εκλογές του 2012.

    Η Αγροτική Τράπεζα ιδρύθη το 1929 για να απαλλάξῃ τους αγρότες από τους τοκογλύφους και να επικουρήσῃ την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής, στόχος που επετεύχθη.

    Η εν λόγω τράπεζα, ως μη κερδοσκοπική, δεν έλαβε την νομική μορφή της ανωνύμου εταιρείας όπως προέβλεπε περί τραπεζών ο ιδρυτικός νόμος των Α.Ε 2190/1920.
    Όταν ήλθε ο Μητσοτάκης στην εξουσία μετέτρεψε την τράπεζα σε α.ε για να την εισαγάγῃ στο χρηματιστήριον, ώστε να κερδοσκοπούν οι εγχώριοι και διεθνείς απατεώνες επί της μετοχής της αφ΄ ενός και αφ΄ετέρου να περιέλθῃ σε «ιδιώτες» καθισταμένη από κοινωφελές ίδρυμα σε όχημα κερδοσκοπίας.
    Σήμερα εξαερώθηκε στους κόλπους της εβραιοκρατουμένης Τραπέζης Πειραιώς.

    Αρέσει σε 3 άτομα

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Απολυτα σωστος αγαπητε, Μετων.

    Αυτα λεω, γαυγιζοντας αρκετες φορες με αγανακτηση κι λαθος συμπεριφορα, για την δημοκρστια τους, την εχοθν μετατρεψει σε θρησκεια σε ενα cult.

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου said

    Δεν μπορεί κυρ’ Μέτωνα, εάν δε΄ν είσενε ο κυρ΄ Κωνσταντίνος Π.,
    τότε εχει κι άλλον ενανε η Πατρίς μου,
    που είνενε Ζωντανή η ΕγκυκλοΠαιδεία του Ηλίου, ναι.

    Μου αρέσει!

  • Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

   Η ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ 1944 ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ :

   Είμαι ένας εκ των επιζώντων αυτοπτών μαρτύρων της κομμουνιστικής θηριωδίαςς και του μίσους έναντι των Ελλήνων των «Δεκεμβριανών» του 1944 , από τους ξενόδουλους και ξενόφερτους Ελασίτες . Μόνον εμείς οι Αθηναίοι που ζήσαμε κατά τον κρίσιμο χρόνο του Δεκεμβρίου 1944, τη δολοφονική μανία των Ελασιτών , μπορούμε να καταλάβουμε τη σπουδή των ρεβανσιστών, διεθνιστών κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν «αριστεροί» , να εξαφανίσουν την Ελλάδα από τον χάρτη. Αναφέρω κατωτέρω δύο σημαντικές μαρτυρίες επ’ αυτού των τότε ηγετών της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας :

   Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ {Βιβλίο του τότε πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου}

   1} Γ. Παπανδρέου , πρωθυπουργός της τότε Σοσιαλκομμουνιστικής κυβέρνησης της Ελλάδας :

   «Την 2αν Σεπτεμβρίου 1944 , μετέβησαν εις Κάϊρον της Αιγύπτου και ωρκίσθησαν οι εξής υπουργοί προερχόμενοι από το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ την ΠΕΕΑ {Πολιτική Επιτροπή Εθνικής Απελευθερώσεως } και το Κ.Κ.Ε. :

   1} Αλεξ. Σβώλος – Οικονομικών . 2} Γιάννης Ζεύγος – Γεωργίας . 3} Μιλτ. Πορφυρογένης Εργασίας . 4} Ηλ. Τσιριμώκος Εθνικής Οικονομίας . 5} Νίκος Ασκούτσης Δημοσίων Εργων . 6} Αγγελος Αγγελόπουλος Υφυπ. Οικονομικών. 7} Υφυπ. Στρατιωτικών στρατηγός Σαρρηγιάννης .

   Υπήρχεν εις τας Αθήνας η Κυβέρνησις της Εθνικής Ενότητος , αλλά ολόκληρος η Ελλάς εστέναζεν από την κατοχήν της Εαμικής τρομοκρατίας που ασκούσεν ο ΕΛΑΣ και Η Εαμική Πολιτοφυλακή που απετέλουν το κράτος .

   Νέοι της Ελλάδος και γενναίοι μαχηταί των Εθνικών μας Αγώνων . Είναι δυνατόν να πλήξετε την Πατρίδαν εις την καρδίαν ; Η Πατρίς έχει επιζήση από τα πλήγματα των τριών βαρβάρων κατακτητών. Αλλά δεν θα δυνηθή να επιζήση από τα πλήγματα των τέκνων της. Οχι νέοι της Ελλάδος , μέλη του ΕΑΜ. Κατά το στάδιον της δουλείας , η φωνή της οργανώσεως ήτο ταυτοχρόνως και φωνή της Πατρίδος . Και ωφείλατε να υπακούσετε . Σήμερον δυστυχώς , άλλη είναι η φωνή της οργανώσεως , και άλλη είναι η φωνή της Πατρίδος . Οφείλετε να υπακούσετε εις την φωνήν της Ελλάδος. Ηνωμένοι οφείλομεν να υπερνικήσωμεν την θανάσιμον κρίσιν , να αποκαταστήσωμεν την Ελευθερίαν και τον Νόμον , και να βαδίσωμεν πάλιν αποφασιστικοί προς το μέλλον της Ελλάδος , με την βοήθειαν όλων των τέκνων της . Επίσης και με την βοήθειαν των Μεγάλων Συμμάχων μας , η Πατρίς θα επανεύρη τον δρόμον της . Σ. 30 & 39}.

   Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ { Διήγημα του στρατηγού Θρασύβουλου Τσακαλώτου }

   2} «Θρασύβουλος Τσακαλώτος , συνταγματάρχης τότε διοικητής της 3ης ΕΟΤ , και κατόπιν του Συγκροτήματος «Ρίμινι» . Της μόνης κατά τον κρίσιμο χρόνο συντεταγμένης στρατιωτικής δύναμης της Ελλάδας , έναντι τριάντα χιλιάδων πάνοπλων αιμοσταγών Ελασιτών σφαγέων :

   Ο Δεκέμβριος του 1944 θα παραμείνει ως ο πλέον εφιαλτικός μην εις την ιστορίαν της νεωτέρας Ελλάδος . Υπήρξεν το αποκορύφωμα της κομμουνιστικής προσπαθείας προς διαρκή υποδούλωσιν της χώρας μας εις τον ερυθρόν φασισμόν, εις εποχήν κατά την οποίαν η Ελλάς επίστευσεν ότι είχεν απελευθερωθεί από την τετραπλή κατοχήν , Γερμανών , Ιταλών , Βουλγάρων και του περιβοήτου ΕΑΜ. Ητο πράγματι η καλυτέρα ευκαιρία διά τους κομμουνιστάς να πραγματοποιήσουν τα από μακρού -κατά την διάρκειαν της κατοχής- προετοιμασθέντα σχέδιά των προς οριστικήν υποδούλωσιν της Ελλάδος εις τον Σλαβισμόν , και με απόλυτον κυνικήν ασυνειδησίαν τον σύγχρονων διαμελισμόν της Ελλάδος .

   Διά την επιτυχίαν του τελικού των σκοπού, εφήρμοσαν μέσα και μεθόδους τόσον σκληράς και απανθρώπους , ώστε οι ζήσαντες την εποχήν εκείνην , να την ενθυμούνται μετά φρίκης και αποτροπιασμού. Σφαγαί ανθρώπων εν ίδει προβάτων , τυφεκισμοί , συλλήψεις και μετατοπίσεις πεζή εις «Κρώρα» και βορειότερον -εν μέσω χειμώνος- αθώων εθνικοφρόνων πολιτών και οργάνων της τάξεως , καταστροφαί και λεηλασίαι οικιών και καταστημάτων , υπήρξαν το αποκορύφωμα της κομμουνιστικής μανίας προς επιβολήν των αντεθνικών σχεδίων του Κ.Κ.Ε.

   Ουδέποτε εις την μακραίωνα ιστορίαν της η πρωτεύουσα της Ελλάδος , κοιτίς του πολιτισμού και της ελευθερίας , έζησε φοβερωτέρας ημέρας φρίκης , τρόμου και αποτροπιασμού , από τας εφιαλτικάς αυτάς ημέρας του Δεκεμβρίου . Και οι μεν ζήσαντες την εποχήν εκείνην του Δεκεμβρίου , είναι αδύνατον να μην την ενθυμούνται με φρίκην μέχρι τέλους της ζωής των».

   Σήμερα οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ {2,93%} κατόπιν συμμαχίας με τους ναζιστές – λωποδύτες του βαθέως ΠΑΣΟΚ , και με την αμέριστη βοήθεια των Αμερικανο – Σιωνιστο – Ναζιστών του Δ’ ΡΑΙΧ , κατόρθωσαν να εξαπατήσουν με φρούδες υποσχέσεις και καλπονοθεία αφού τους ψήφισαν κατόπιν εντολής της τουρκικής ΜΙΤ και οι πάνω από {500.000} εισβολείς Ισλαμοφασίστες , παρανόμως διορισθέντες ως Ιθαγενείς Ελληνες -ψηφοφόροι- με τον προδοτικό νόμο του Εβραίου Ραγκούση { 3838/2010}, όστις κρίθηκε αντισυνταγματικός με την απόφαση {350/2011} από το Σ.τ.Ε. , δηλαδή ανύπαρκτος . Κι’ όμως οι παράνομοι αυτοί ισλαμοφασίστες εισβολείς εχθροί της Ελλάδας , ψήφισαν δήθεν νομίμως μονοκούκι τον ΣΥΡΙΖΑ. Και θα τον ξαναψηφίσουν αν γίνουν εκλογές . Βέβαιο πάντως είναι ότι οι άθεοι κομμουνιστές δέχονται τη λαϊκή ετυμηγορία αν και εφ’ όσον είναι υπέρ αυτών. {Ορα που το 1946} που οι δήθεν πλειοψηφούντες κομμουνιστές παραιτήθησαν του δικαιώματος των εκλογών , και την ίδια ημέρα επετέθησαν στην ολιγομελή φρουρά του «Τύμβου» στο Λιτόχωρο και την κατέσφαξαν, κηρύττοντας ομού με τους συμμάχους τους Σλάβους , Βουλγάρους και Αλβανούς , την επίθεση εναντίον της Ελλάδας . Το δε ζητούμενο από αυτούς ήταν η απόσχιση της Ελληνικής Μακεδονίας από την Ελλάδα αρχικώς και κατόπιν της Δυτικής Θράκης .

   Επίσης την προδοτική εσχάτη προδοσία που διέπραξεν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ όταν αγνόησε το «ΟΧΙ» στη δουλεία του ελληνικού λαού στο Δ’ ΡΑΙΧ κατά το «Δημοψήφισμα του 2015 που ο ίδιος προκήρυξε και παρέδωσε την Ελλάδα και το νελληνικό λαό αιμόφυρτους στη νέα δουλεία των Ναζί του Δ’ ΡΑΙΧ , με ένα «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ». Συνεχίζοντας ούτω τη συμμαχία των κομμουνιστών με το Δ’ ΡΑΙΧ που αντικατέστησε το Γ’ ΡΑΙΧ του Αδόλφου Χίτλερ .

   Αυτοί κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα , οπότε κλάψε μάνα , κλάψε ….

   Τελικώς οι Ισλαμοφασίστες εισβολείς δημιούργησαν θύλακες εντός του ελληνικού εδάφους και εξοπλίσθησαν με τα περιέργως εξαφανισθέντα όπλα που φρουρούσε ελληνικό Σώμα Ασφαλείας , καθώς και με την εισαγωγή ακόμη και βαρέων όπλων από την Αλβανία , για να καταστήσουν την Ελλάδα νέα εστία εσωτερικού πολέμου , μόλις τους δώσει εντολή η τουρκική ΜΙΤ. Επίσης κατετάγησαν στις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις «Αλβανοκοσοβάροι» ως -Πέμτη Φάλαγγα- για να χτυπήσουν εκ των έσω την Ελλάδα .

   Και η Ελλάδα με τη νυν κομμουνιστική διοίκηση τους εκπαιδεύει και τους εξοπλίζει , εν όψει του νέου Δεκέμβρη που από καιρού προετοιμάζουν οι ρεβανσιστές κομμουνιστές . Η πρόβα «Τζενεράλε» έγινε τον Δεκέμβριο του έτους {2008} και ο νοών νοήτω. Δεν μας διαφεύγει ότι ο αρχικός καταστροφέας της σημερινής Ελλάδας είναι ο εβραιο – γερμανικής καταγωγής Κ. Σημίτης αδελφός σημαίνοντος ναζιστικού στελέχους του Δ’ ΡΑΙΧ. Πατέρας δε του Εβραιο – Γερμανού αυτού ανθέλλημα , είναι ο Γ. Σημίτης πολιτικός διοικητής της Ρούμελης επί ΕΑΜ/ΕΛΑΣ .

   Αυτό το Εαμικό παρελθόν του πατέρα του επεκαλέσθη ο προδότης Κ. Σημίτης για να καταλάβει την αρχή του ενός ανδρός που ισχύει στην Ελλάδα. Κατόπιν πήγε στο σχολείο των «Κορυσχάδων» της Ευρυτανίας όπου βρίσκεται η φωτογραφία του Γ. Σημίτη με τον Βελουχιώτη και τον «πάπα – Ανυπόμονο. {Προσωνυμία του σύντροφου του Αρη Βελουχιώτη , ηγούμενου της Ι. Μ. Αγάθωνος αρχιμανδρίτη Γερμανού}. Οι φωτογραφίες αυτές είναι από την είσοδο των ανωτέρω στη Λαμία , όταν είχαν πλέον αποχωρίσει οι Γερμανοί. Ετσι οι αδελφοκτόνοι αυτοί οργάνωσαν τη δήθεν Εθνοσυνέλευση της παράνομης κυβέρνησης του βουνού . Σκοπός της ήταν εξόντωση των εθνικών ανταρτικών οργανώσεων , προκειμένου να καταλάβουν την εξουσία οι κομμουνιστές Ελασίτες .

   Επισημαίνω ότι όλες οι επιθέσεις των κομμουνιστών εναντίον της Ελλάδας έγιναν κατόπιν ψευδών και απατηλών υποσχέσεων λήθης στο παρελθόν , δημοκρατίας και πατριδοκαπηλείας . Ακριβώς δηλαδή την ίδια συνταγή εφαρμόζουν οι ναζιστές , ρεβανσιστές κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ , που βρήκαν την ευκαιρία να διαμελίσουν την Ελλάδα , σύμφωνα με το σχέδιο του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ – ΚΚΕ . Τι περιμένουν δηλαδή οι Ελληνες από τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ που διενήργησε ένα δημοψήφισμα , και που εν συνεχεία έγραψε στο χιόνι την ετυμηγορία του ελληνικού λαού ; Και που με κομμουνιστική θρασύτητα δηλώνει ότι εξετέλεσε την επιθυμία του λαού και ότι για κάθε σοβαρή απόφαση θα ξανακάνει «σταλινικό» δημοψήφισμα !…

   Δυστυχώς αν δεν συλληφθούν όλοι οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί , υπουργοί , ανώτατοι δικαστές μνημονιακοί βουλευτές κ.λ.π. προδότες , από το έτος 2010, η Ελλάδα δεν θα συνεχίσει να υφίσταται ως κράτος . Οσο για την υποσχόμενη κάθαρση του δημοσίου βίου με εννέα υπουργούς του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση , την τριάδα των Λεσβίων στη Δικαιοσύνη , με Ντογιάκους , Ράϊκου , Τσατάνη , Πεδιαδίτη , Κλάπα , Βουρλιώτη κ.λ.π. είναι και αυτή ένα προπαγανδιστικό παραμύθι σαν κι’ αυτό της δήθεν δίκης της SIEMENS , κατόπιν όμως της παραγραφής των κακουργημάτων που μεθόδεψεν η Εισαγγελία του Α.Π. , καθώς και της παραβίασης του ν. {1608/1950}.

   Τα δε μνημονιακά ανθελληνικά κόμματα βοηθούν τους κομμουνιστές , με τον καταστροφικό για την Ελλάδα ρόλο τους , προκειμένου να γλυτώσουν οι ανθέλληνες ηγέτες τους τη φυλακή και τα κλοπιμαία. Εφτασε στο σημείο ο αρχηγός των Πακιστανών Ισλαμοφασιστών του {ISIS} , προστατευόμενος της Ελληνικής Δικαιοσύνης «Τζαβέντ Ασλάμ ή Ασλάν» , να δημοσιεύσει στον Τύπο το κατωτέρω τελεσίγραφο , απευθυνόμενο στο ελληνικό κράτος και στον ελληνικό λαό που αναφέρει τα εξής :

   «Οι μουσουλμάνοι της Ελλάδας είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και άν κάποιοι τον ενοχλήσουν θα κηρύξουμε «JIHAD» {Ιερό Πόλεμο} εναντίον της Ελλάδας» .

   Δηλαδή οι εχθροί είναι εντός των τειχών, γεγονός που όλοι γνωρίζουν αλλά παριστάνουν τις πάπιες , συμπεριλανομένων και των νυν πολιτικάντηδων ηγετών των Ενόπλων Δυνάμεων .

   Ουδείς όμως εισαγγελέας έπραξεν αυτά που πρεσβεύει ο Νόμος , για την ιταμή αυτή απειλή. Επίσης ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε τον εν λόγω αρχηγό του στρατού των Πακιστανών μπράβων του ΣΥΡΙΖΑ , εισβολέα Ισλαμοφασίστα και καταζητούμενο από την «ΙΝΤΕΡΠΟΛ» κακοποιό , αποδεχόμενη δηλαδή η ηγεσία του την προστασία του στρατού των Πακιστανών εισβολέων εντός της Ελλάδας , ως Πραιτωριανών των ΣΥΡΙΖΟ – ΠΑΣΟΚΟ – ΑΝΕΛ . Οσο για τον Ράμπο {στη στολή} ΥΕΘΑ κ. Π. Καμμένο , αυτός περί άλλων τυρβάζει. 17- 2 – 2017 Φ.Π.

   Αρέσει σε 3 άτομα

   • Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

    Οι πατεράδες των κομμουνιστών που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα , εκτός από τις περιουσίες των Ελλήνων , τους αφαιρούσαν επίσης και τη ζωή τους . Οσο για τα τέκνα τους τα οδηγούσαν βιαίως στους παραδείσους των κομμουνιστικών καθεστώτων του Σταλινικού Παραπετάσματος για τη συγκρότηση του μελλοντικού στρατού των κομμουνιστών .

    Αν λοιπόν νομίζετε ότι οι απάτριδες κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα θα αρκεσθούν μόνο στις οικίες σας , στις οποίες σκοπεύουν να εγκαταστήσουν Ισλαμοφασίστες Αφροασιάτες κ.λ.π. εισβολείς , υπό την αιγίδα της Μ.Ι.Τ. που κατέκλυσαν κατόπιν Αμερικανο – Γεμανο – Σιωνιστικού σχεδίου την Ελλάδα , πλανάσθε πλάνην οικτράν .

    Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα τομαράδικα . Δηλαδή εκεί που καταλήγουν οι αλεπούδες !…
    {3η Σεπτεμβρίου του Σωτηρίου Ετους 2017 Φ.Π.}

    Αρέσει σε 3 άτομα

   • Πέτρος Ι. Φιλίππου said

    Kαί όλες οι μετεμφυλιακές κυβερνήσεις πού οδήγησαν τήν χώρα; Πού οδήγησαν το Εθνος; Ποιοί κυβέρνησαν τήν χώρα όλα αυτά τα χρόνια; Ποιό είναι το αποτέλεσμα; Από το 1967 έως το 1981 ποιοί κυβερνούσαν επί 14 χρόνια;
    Τα λάθη ήταν από αμφότερες τίς παρατάξεις του Εθνικού διχασμού καί θά πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η επαίσχυντη προσπάθεια αναζωπύρωσής του.
    Σήμερα κυβερνάει για πρώτη φορά μία κυβέρνηση αριστερών καί δεξιών καί η κατάσταση είναι κατά πολύ πιό αισιόδοξη. Η Εθνική συμφιλίωση επήλθε στήν πράξη από τους κ.κ. Τσίπρα καί Καμμένο καί αυτό φοβίζει κάποια σκοτεινά έως σήμερα συμφέροντα.
    Αλήθεια όσοι πολεμούν τήν παρούσα κυβέρνηση τί λύση προτείνουν; Κυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ ή Χ.Α.;
    Πέραν της κριτικής θα πρέπει να προτείνεται καί η λύση.
    Προσωπικά δέν υποστηρίζω κανένα πολιτικό σχηματισμό, δέν ψηφίζω αλλά οφείλω να αναγνωρίσω ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι η ικανότερη για να διαχειριστεί τήν άκρως σοβαρή κατάσταση τής χώρας.
    Γιά πρώτη φορά βλέπω ένα αραγές καί δυναμικό μέτωπο στήν εξωτερική πολιτική, καθώς καί μία σοβαρή κοινωνική πολιτική παρά τήν δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση η οποία απαιτεί λεπτότατους καί πολύπλοκους χειρισμούς.
    Ας αναλογισθούν οι βοώντες ποιοί ευθύνονται για τήν οικονομική καταστροφή.
    Ο λόρδος Βύρων είχε πεί ότι «χρειάζονται 1000 χρόνια για να κτίσεις ένα κράτος καί μόνον μία ώρα για να το καταστρέψεις»
    καί αυτή χώρα καταστρέφεται επί δεκαετίες.
    Καί κάτι άλλο. Προσωπικά είμαι υπέρ της επανόδου στήν δραχμή καί της εξόδου από τήν Ε.Ε. όπως καί η Μ. Βρετανία αλλά καί για αυτό απαιτείται χρόνος καί οι κατάλληλοι ελιγμοί.

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Προσωπικα εισαι υπερ της κονομας και της παραπληροφορησης Πετρακη.Αν ηθελες πραγματικη δημοκρατια και ελευθερια δεν θα εβαζες σαν μονοδρομο τους προδοτες αλλα τις υγειεις δυναμεις που παλεβουν εκτος κοινοβουλιου(προς το παρων).Εντεχνως τους αποκρυβετε και εσυ και το σκυλολοι σας, αλλα πετακε και λιγο μελανι σαν σουπιες οτι δηθεν αντιστέκεστε γιατι δεν ξερετε τι θα ξημερωσει.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Eυγε κε. Φ. Π, για την καταγραφη σας αυτης της ιστοριας του νεοτερου Ελλαδικου(??) κρατους κι τα δεινα τον θανατο κι το παιδομαζωμα που επεβαλλαν στην Ελληνικη κοινωνια κι το Εθνος των Ελληνων οι ελληνοφωνοι σοβιετικοι.
    Οι κοκκινοι Χμερ.

    υ.γ
    Δστυχως για τον απανταχου Ελληνισμο, αυτοι η κοκκινη μαφια δολοφονων εχει θεση μεσα στην Βουλη !

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Πέτρος Ι. Φιλίππου said

    Αν δέν μπορείτε να σκεφτείτε υγιώς τό πρόβλημα είναι δικό σας. Αλλά μάλλον ήσαστε επιλεκτικά φανατισμένοι στήν νέα προπαγάνδα τού μίσους. Τήν Κυριακή δέν ξεκουραζόσαστε λιγάκι; Κατ’ αποκοπή ή εργολαβικά;
    Τα γραφόμενά μου είναι σαφή καί αμερόληπτα, τα δέ περί «κονόμας» καί «πετράκη» απέχουν παρασάγγας από τόν υγιή διάλογο καί υποκρύπτουν φασιστική διάθεση.
    Παρακαλώ όπως μήν ξανασχολιάσετε σχόλιά μου. Δεκτή η κριτική αλλά όχι η φασιστική μεθοδολογία.

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Εισαι απο τα παιδακια που απαιτουν σεβασμο; Λαθος πορτα. Οσο για το ποιος ζει απο την πενα του γνωστο ειναι. Αν δεν σου αρεσει η κριτικη να μην εκτιθεσαι. Μου το παιζεις και θιγμενος επειδη για τα δικα μου ματια ειναι αραχνουφαντος ο φερετζες σου.

    Μου αρέσει!

   • Grandfather said

    «Αλήθεια όσοι πολεμούν τήν παρούσα κυβέρνηση τί λύση προτείνουν; Κυβέρνηση Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ ή Χ.Α.;
    Πέραν της κριτικής θα πρέπει να προτείνεται καί η λύση.»
    O Π.Φ. έθεσε ένα σαφές ερώτημα αλλά αντί απάντησης η φθηνή λύση της ύβρης. Οταν δέν έχεις επιχειρήματα αλαλάζεις.
    Μέρα – νύχτα 2-3 μας έχετε μπουχτίσει από φασιστοαηδίες. Δεν έχετε όρια πληρωμένα καί θρασύτατα νεόκοπα φασιστάκια.
    Στό κάτω -κάτω αλλάξτε ιστότοπο άν δέν συμφωνείτε.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    «..Μέρα – νύχτα 2-3 μας έχετε μπουχτίσει από φασιστοαηδίες. Δεν έχετε όρια πληρωμένα καί θρασύτατα νεόκοπα φασιστάκια..»

    Φασίστας με την σημερινή του έννοια, είναι ο που επιβάλει την θέληση του με την βία και δεν δέχεται κριτική και διαφορετικότητα.
    Εσείς οι συμμορίτες είστε το καρκίνωμα στον κορμό της Ελλάδας και επειδή είστε ανεκτικοί στα φάρμακα (δημοκρατικές ενέργειες)
    προσωπικά πιστεύω ότι μόνο με το νυστέρι θα δούμε άσπρη μέρα, βρωμόγερε.

    Και αν δεν σε κάνει το blog και ο ελεύθερος διάλογος, τον πούλο!!
    Αν σε κάνει, γράφε υπεύθυνα με ένα nick name, χλεχλέ.

    Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    @». Πέτρος Ι. Φιλίππου »

    Κανεις αναφορα σε καποιον εμφυλιο..
    Εννοεις αυτον των ΗΠΑ της Αμερικης;;

    Διοτι στην Ελλαδα ειχαμε να κανουμε με σοβιετικου ειδους κοκκινη ληστοσθμμορια αιμοσταγης δολοφονοι Ελληνων.

    Μην προσπσθειτε να παραγραψετε την Ιστορια !!

    υ.γ.
    Επομενη φορα μονο νεπσλμ θα εχει ο μπαξες και οχι απλα παραδωση οπλων.

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Αμεσοδημοκρατια παπου. Κανενα απο τα ιδια. Τωρα μπορεις να ψοφησεις ανυσυχος…
    (Ουτε το ιδιο το στυλακι σου δεν μπορεις ν αλαξεις λαμογιο και μου ηρθες και για ψηφους)

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Τωρα καλοειδα το «αλαξτε ιστοτοπο». Νομισες οτι βρηκες βημα για να παιξεις; Θα σε κανω εγω διπλωματουχο επιγραφοποιο μια που σ αρεσει να βαζεις ταμπελες.
    Και πιασε λιγο τον Κοντογιωργη να μαθεις τι ειναι Δημοκρατια γιατι την επομενη θα φτασω μεχρι σωβρακο.

    Μου αρέσει!

  • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

   Αρέσει σε 2 άτομα

  • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

   Αρέσει σε 2 άτομα

   • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

    Σκληρή απάντηση Φώφης κατά Τσίπρα για τον Ανδρέα

    Συντάκτης:
    efsyn.gr
    «Ο λαθρέμπορος ελπίδας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη που έκανε το αίτημα της Αλλαγής πράξη», υπογραμμίζει η Φώφη Γεννηματά, με αφορμή άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, το οποίο δημοσιεύεται ανήμερα της επετείου για την 3η Σεπτεμβρίου του 1974.

    Έντονη ήταν η αντίδραση από πλευράς ΠΑΣΟΚ, για άρθρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε κυριακάτικη εφημερίδα (Documento), στο οποίο αναφέρεται στον Ανδρέα Παπανδρέου.

    Με σκληρή γλώσσα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό ως «λαθρέμπορος ελπίδας» ο οποίος «δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη» και υποστηρίζει πως η ενέργεια τού κ. Τσίπρα ήταν «ύβρις». Πιο αναλυτικά, η κ. Γεννηματά δήλωσε:

    Η προσπάθεια του κ Τσίπρα να εμφανιστεί ως ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, δεν είναι απλά αλαζονική και κωμική, είναι Ύβρις.

    Ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα, που εκχώρησε τον εθνικό πλούτο, που υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, ο λαθρέμπορος ελπίδας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη των αξιών, τον άνθρωπο που έφερε την εθνική συμφιλίωση και έκανε το αίτημα της Αλλαγής πράξη.

    Ο πανικός του κ. Τσίπρα μπροστά στην αναγέννηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς, τον οδηγεί στο να εκτίθεται περισσότερο. Την λαϊκή καταδίκη όμως δεν θα την γλυτώσει.

    Τι αναφέρει ο πρωθυπουργός για τον Ανδρέα

    Στο δημοσίευμα με τίτλο «Ήταν ο Ανδρέας ψεύτης;», ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τη γέννηση, τη διαδρομή και την κατάληξη του ΠΑΣΟΚ, περιγράφοντας μεταξύ άλλων πώς «ένα μικρό πολιτικό κόμμα με το στίγμα μάλιστα του εξτρεμιστή… σε ελάχιστα χρόνια μεταμορφώθηκε σε μεγάλο κόμμα εξουσίας που έβαλε τη σφραγίδα του στη διαμόρφωση της Μεταπολίτευσης», όπως και το «πώς το ΠΑΣΟΚ της νίκης και της αλλαγής» κατέληξε «σύμμαχος της σκληρής Δεξιάς».

    Όπως τονίζει, ο Ανδρέας δέχτηκε τα σφοδρά πυρά του κατεστημένου της εποχής, ως «λαϊκιστής», «λαοπλάνος», «ψεύτης», «επενδυτής σε απάτες και αυταπάτες», για να τονίσει πως η αλήθεια είναι ότι «διέθετε το πολιτικό αισθητήριο να διαγνώσει την ιστορική στιγμή της Μεταπολίτευσης, τα ζητούμενα και τις μεγάλες δυνατότητες που αυτή άνοιγε».

    ««Σήμερα είναι πολλοί εκείνοι που κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα-συνέχεια του ΠΑΣΟΚ», γράφει ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι οι διαφορές ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ διακρίνονται δια γυμνού οφθαλμού, και τονίζει:

    Ωστόσο, αν καθαρίσει κανείς όλη αυτή την καμπάνια από τη γνωστή λάσπη περί λαϊκισμού, δημαγωγίας, ψέματος, που δήθεν αποτελούν κοινό τόπο μεταξύ του «παλιού» ΠΑΣΟΚ και της νέας Αριστεράς, θα καταλάβει ότι πίσω της κρύβεται ο ίδιος μεγάλος φόβος. Ο φόβος του κατεστημένου, των επικυρίαρχων, της διαπλοκής και της επιτροπείας: ο φόβος μην τυχόν και επανέλθουν στο προσκήνιο και την επικαιρότητα των λαϊκών αγώνων τα μεγάλα και διαρκή αιτήματα της εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δημοκρατίας εκείνης που θα επιτρέπει στον λαό πραγματικά να ασκεί εξουσία… Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται σήμερα ως το κόμμα που έχει ξαναπιάσει το νήμα αυτών των στόχων, τότε η κατηγορία γίνεται δεκτή. Και με υπερηφάνεια.»

    https://www.efsyn.gr

    Αρέσει σε 1 άτομο

  • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

   Ήταν ο γερο Θόδωρος “Τεό”;
   ΠΑΝΔΩΡΙΚΩΣ

   ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:
   03 Φεβρουαρίου 2011 15:09

   Του έλληνος ο τράχηλος ως γνωστόν, ζυγό δεν υπομένει. Τώρα τι το ιδιαίτερο έχει ο τράχηλος μας και δεν υπομένει, δεν μπορώ να το φανταστώ. Άσε που όταν λένε δεν υπομένει, προφανώς εννοούν πως δεν υπομένει πάνω από 400 χρόνια. Γιατί τόσα υπομέναμε τους Τούρκους. Υπήρξαν βέβαια και Βενετσιάνοι, και Ισπανοί, και Αγαρηνοί και χίλιοι δυό ακόμη που μας κάθησαν στον τράχηλο αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Μέχρι τώρα το εθνικό μας δόγμα λοιπόν είχε να κάνει με τραχήλους. Να όμως που επεκτάθηκε και στους κώλους.

   Οι έλληνες όχι μόνο είναι ανδρείοι, ανυπότακτοι, ανίκητοι -με έναν πιάσιμο έστω στον σβέρκο τον μη υπομένοντα- αλλά δεν είναι και gay. Σύσσωμα τα εθνικά μπλογκς, τα πατριωτικά sites, απαντούν επί δύο μέρες, στο αν ο Γέρος του Μωριά «το μάζευε το χαμομήλι». Αιτία ,ένα αστείο του Πέτρου Τατσόπουλου στο facebook, ο οποίος απαντώντας σε χιουμοριστικό σχόλιο φίλου του για τη σειρά του 1821 που προβάλλεται στο ΣΚΑΙ (έλεγε “μην μας βγάλετε και τον Κολοκοτρώνη gay”), έγραψε πως ήταν και αρραβωνιασμένος gay. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως είναι αστείο, αλλά χρειάζεται το ελάχιστο έστω, για να αντιληφθείς πως η Ιστορία δεν γράφεται με ό,τι έχει ο καθένας στο μυαλό του.

   Και έτσι ξεκίνησε η νέα μάχη του Δράμαλη. Παρά τους συνειρμούς που δημιουργεί το όνομα του Κολοκοτρώνη, όχι, δεν ήταν gay. Αλλά έχουν ενδιαφέρον τα «εθνικά» επιχειρήματα της υπεράσπισης του μπρουτάλ χαρακτήρα του Κολοκοτρώνη. Κατ’ αρχήν θεωρείται δεδομένο πως όποιος είναι ήρωας δεν είναι gay. Αυτό δεν απαντάται με επιχειρήματα, θεωρείται αξίωμα. Επίσης ο Κολοκοτρώνης δεν είναι gay, γιατί έσφαξε Τούρκους. Είναι βέβαιο πως για να σφάξει κάποιος χρειάζονται χέρια και ένα σπαθί, αλλά μάλλον δεν πρέπει να είναι και gay, γιατί το σπαθί στομώνει. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως πρέπει να απελευθερωθούν από τις φυλακές όλου του κόσμου, όσοι gay κρατούνται ως δολοφόνοι. Προφανώς δεν το έχουν διαπράξει αυτοί.

   Ο Κολοκοτρώνης επίσης ήταν σκληρός άντρας άρα αποκλείει το να ήταν gay. Δεν νομίζω πως υπάρχουν στην ιστορία της ανθρωπότητας άνθρωποι σκληροί όσο ο Έντγκαρ Χούβερ, ο επί πενήντα χρόνια αρχηγός του FBI. Έριξε την Αμερική στη δίνη του Μακαρθισμού και εξόντωσε χιλιάδες δημοκράτες αμερικανούς. Το βράδυ βέβαια,όπως αποκαλύπτει ο εραστής του και υποδιοικητής του FBI , φόραγε φουστίτσα και έβγαινε τσάρκα.

   Όπως και να έχει το πράγμα, οι δικοί μας ήρωες απ ό,τι φαίνεται για κάποιο λόγο δεν είναι gay. Αυτό το έχουμε λήξει από την εποχή που ο Όλιβερ Στόουν, παρουσίασε τον Μέγα Αλέξανδρο gay. Οι καταγραφές από τον Πλούταρχο και τον Κούρτιο που υποστηρίζουν πως ο Μέγας Αλέξανδρος είχε σχέσεις με τον ευνούχο Μπαγκόα (και όχι μόνο), φιλιόταν μαζί του μέσα στο στάδιο της Τροίας και αργότερα σκότωσε τον Σατράπη Ορσίνη γιατί δεν δέχθηκε να προσκυνήσει «την αρσενική πόρνη του βασιλιά», μάλλον είναι κατασκευάσματα.

   Η ιστορία μπορεί να γράφεται και με λάθη, και με πάθη, αλλά όχι η δική μας. Η δική μας γράφεται από ήρωες βαρβάτους και μόνο. Που εκτός από το σπαθί και το όπλο στο χέρι, κράταγαν και το άλλο σύμβολο του έθνους. Προφανώς δεν αναφέρομαι στη σημαία.

   Όσοι το υποστηρίζουν αυτό, απέναντι στην ιστορία, έχουν την ίδια σοβαρότητα που έχουν και αυτοί που ενδεχομένως να υποστηρίξουν πως ο γερο Θόδωρος ήταν gay γιατί φόραγε άσπρη φούστα. Την φουστανέλα

   ΥΓ1. Αυτά για να πούμε για ένα πραγματικό ήρωα ,τον γερο Θόδωρο. Γιατί η ιστορία μας έχει και πολλούς ακόμη Θόδωρους…
   ΥΓ2 Μπράβο στον Πέτρο Τατσόπουλο όχι μόνο για τη δουλειά του αλλά και για το θάρρος του

   http://www.koutipandoras.gr/article/itan-o-gero-thodoros-teo

   Μου αρέσει!

 2. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 3. Ιστορικός said

  Μαζί με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.
  Μόνο ο Πάνος έμεινε καθαρός

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΜΑΙΡΗ said

  http://www.altsantiri.gr/gnwmes/konstantinos-tachtsidis-tesseris-grammi-ke-mia-akrodexia-chorodia/

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   ΥΓ. Αληθεύει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τοποθετήσει τον πατέρα της Εύας Καιλή, διευθυντή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»; Αληθεύει!
   ——————————————-

   Για αυτό η Καιλή λέει ξεδιάντροπα ψέματα,για να στηρίξει την ακροδεξιά ΝΔ του Κούλη Μιζοτάκη.

   Χάθηκαν οι διορισμοί των πατεράδων τους με παχυλούς μισθούς,η κουτάλα και οι μίζες τώρα βλέπεις…!!

   Αυτοί το κάνουν για το προσωπικό τους συμφέρον και το βόλεμα τους,τα κορόιδα που ψηφίζουν ακόμα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ γιατί το κάνουν ?

   Ακόμα δεν κατάλαβαν,τόσο μπούφοι είναι ?

   Εύα Καιλή ΠΑΣΟΚ

   Άδωνις Γεωργιάδης ΝΔ

   Που ως υπουργός υγείας ο Άδωνις -κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων- διόρισε τον πατέρα της Καιλή διευθυντή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου !!

   Την ίδια στιγμή που εσύ βλάκα ψηφοφόρε της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήσουν άνεργος ή δούλευες για 600 ευρώ !!

   Εμπρός πανίβλακες ψηφορόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ συνεχίστε να κάνετε τους νεροκουβαλητές,για την Καιλή τον πατέρας της και την κάθε Καιλή.

   Τι δεν καταλαβαίνεις ?

   Αρέσει σε 1 άτομο

 5. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Εμενα να ρωτήσει κάποιος για την «αγροτική τράπεζα». Ήσαν/τους είχα για ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα ιδιόκτητες ακινήτου το οποίο κάποτε νοίκιαζα από την Α.Τ.Ε. (τότε/κάποτε) για τις ανάγκες των εργασιών μας (μεταφορικη εταιρεια Α.Ε.) ως γραφεία/αποθήκες (απλές αποθηκεύσεις, όχι επιπέδου logistiks και τετοια),
  εκμεταλλευση κτιρίου,
  πάρκινγκ φορτηγών κτλ οπότε,
  ηθΕΛα δεν ηθΕΛα,
  μια φορα τον μήνα οπωσδήποτε/τουλάχιστον ερχόμασταν θΕΛαμε- δεν θΈΛαμε σε υποχρεωτική επικοινωνία μεταξύ μας αφού επρεπε εμεις να πληρώσουμε κι εκεινοι να εισπράξουν το ενοικιο.

  Γραφειοκρατία, ο ένας να σε παραπέμπει στον άλλον, γραπτά αιτήματα, πρωτόκολλα, ιεραρχία, υποκρισία, μεγαλοπαπαρια ενώ η μεγαλοπρέπεια απουσίαζε στη σχέση.

  Σε εμας εβγαζαν το ντερτι τους που αν και δημόσια σχέση ειχε ευήκοα ώρα, νηστικό βλέμμα.

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Και να πει κάποιος ότι δεν διέθετε ακίνητα η ΑΤΕ;
   Εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα στην κατοχή και ιδιοκτησία της.
   Οικόπεδα, χωράφια, κτίρια, εγκαταστάσεις και βάλε με τον ΝΟΥΝ σου.
   Όμως….τι κάνατε όλοι αυτοί οι σφουγγοκωλάριοι εκεί μέσα;
   Τα άφηναν και ρημάζανε αντί να τσακιστούν να τα νοικιάσουν (ακόμη και όσο- όσο) σε κόσμο που τα είχε ανάγκη ώστε να βγάλει ένα ψευτομεροκάματο.
   Μα πού χρόνος για δράση…
   Όοοοχι.
   Οι κύριοι,
   από τον χαβαλέ που επιφέρει έναν σταθερός μισθός κάθε μήνα να πέφτει,
   τι κάνανε αντί να ψάχνουν αγοραστές, ενοικιαστές;
   Τα ξύνανε όλη μέρα.
   Αυτό.
   Με υπογραφή.

   Μου αρέσει!

 6. τα ΜΑΤ δεν ψηφίζουν….ΣΥΡΙΖΑ……κάτι άλλο ψηφίζουν….πως το λένε βρε παιδί μου….κάτι με γύψο έχει σχέση…..
  Αλλά πάλι…ΓΙΑΤΙ ψηφίζουν κάτι άλλο?…..μήπως γιατί οι πατεράδες ΤΟΥΣ και οι παππούδες ΤΟΥΣ……αλήθεια….τι έκαναν οι πατεράδες τους? Μήπως διορίστηκαν στην τότε χωροφυλακή από ΚΑΠΟΙΟΥΣ? Μήπως οι παππούδες τους είχαν το πνεύμα κ την ουσία της…..αριστείας του 1945?……….

  Μου αρέσει!

 7. geo said

  Κίνημα Δεν Πληρώνω: ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!

  Κίνημα Δεν Πληρώνω: ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!

  ΤΑ ΜΑΤ της κατοχικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησαν να κάνουν έξωση και να κατασχέσουν το εμπόρευμα μαγαζάτορα, για λογαριασμό του αμερικάνικου fund Sankaty. Δυναμική η απάντηση της τοπικής κοινωνίας που απέτρεψε την έξωση!

  ΠΟΛΕΜΟΣ! Σήμερα στις 6 τα χαράματα, υπό τις εντολές του αμερικάνικου fund Sankaty (είναι ένα διεθνές αρπακτικό συνδεδεμένο με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και υπάγεται στο μητρικό αμερικάνικο fund Bain Capital, μεγαλοστελέχη του οποίου έχουν εμπλακεί σε μεγάλα σκάνδαλα στις ΗΠΑ) και της κυβέρνησης των Γερμανοτσολιάδων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στρατός από δυνάμεις των ΜΑΤ (πάνω από 100 ΜΑΤατζήδες) με κλούβες, παρουσία δικαστικού επιμελητή και πληθώρα περιπολικών, ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, προκειμένου να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ και ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ σε πολίτη, από το μαγαζί του. Μετά από ΜΑΧΗ σώμα με σώμα, οι αλληλέγγυοι πολίτες του Ρεθύμνου κατάφεραν να ματαιώσουν τη διαδικασία της έξωσης, παρά την ωμή βία που άσκησαν οι πραιτοριανοί του ΣΥΡΙΖΑ και των τραπεζιτών.
  Η κατοχική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει κηρύξει τον ΠΟΛΕΜΟ στην υπό φτωχοποίηση Ελληνική Κοινωνία. Με σκανδαλώδεις, φωτογραφικές διατάξεις, θεσμοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, δίνοντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα με απευθείας ανάθεση, στον συντοπίτη του Κοντονή, Γεώργιο Θεοδόση της newsphone, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα σε 5000 πλειστηριασμούς μέσα στο 2017 και 10.000 μέσα στο 2018. Η μαφία του συμβολαιογραφικού κατεστημένου, των κορακιών με πρωτεργάτη των υπόδικο για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2, Γεώργιο Ρούσκα, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση των δοσιλόγων, τα ξένα funds και τους τραπεζίτες προχωρούν ακάθεκτοι στην εκποίηση της λαϊκής περιουσίας (σπίτια, χωράφια, εμπορικά μαγαζιά κλπ) στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ, δηλαδή κοψοχρονιά, καταδικάζοντας των Ελληνικό Λαό σε έναν κοινωνικό μεσαίωνα.
  Μέσα στις επόμενες μέρες η Eurobank έχει προγραμματίσει την έξωση από την ΠΡΩΤΗ και μοναδική κατοικία, του Βασίλη Σκοπελίτη από τη Νίκαια και της συζύγου του.
  Η κυβέρνηση, ανάλγητη και εχθρική προς τα λαϊκά συμφέροντα, στέλνει στρατιές ΜΑΤ για να χτυπήσουν τους αλληλέγγυους συμπολίτες μας και να ολοκληρώσουν το έγκλημα της έξωσης, αναπαράγοντας εικόνες Ισπανίας.
  Οι πολίτες του Ρεθύμνου δείχνουν το ΔΡΟΜΟ!
  Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πολίτες που ξεσπιτώνονται και χάνουν τις περιουσίες τους για χάρη των funds, των τραπεζών και των λοιπών αποκρουστικών αρπακτικών.
  Καταγγέλλουμε την μνημονιακή κυβέρνηση της ντροπής, η οποία στρώνει το χαλί, θεσμοθετώντας το κοινωνικό αυτό έγκλημα και τολμά να χτυπά τους πολίτες που αντιστέκονται στην βάναυση καταπάτηση της αξιοπρέπειας, της Συνταγματικής νομιμότητας και μάχονται υπέρ βωμών και εστιών.
  Θεωρούμε ότι όλο το σκουπιδολόι κυβερνητικών βουλευτών και υπουργών, στελεχών της κατοχικής κυβέρνησης, τραπεζικών στελεχών, πλειστηριατζήδων συμβολαιογράφων, δικαστικών επιμελητών που αναλαμβάνουν να διεκπεραιώνουν τα εγκλήματα αυτά “κάνοντας απλά τη δουλειά τους”, πρέπει να είναι πρόσωπα ανεπιθύμητα στις τοπικές μας κοινωνίες και να μην βρίσκουν γωνιά για να σταθούν.
  Όλες οι οργανωμένες μορφές της κοινωνικής ζωής, εμπορικοί, πολιτιστικοί, αθλητικοί, εξωραϊστικοί σύλλογοι, τοπικά, δημοτικά, περιφερειακά συμβούλια, εργατικά κέντρα, πρωτοβάθμια σωματεία κλπ πρέπει εμπράκτως να πάρουν δημόσιες αποφάσεις κατά του εγκλήματος των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, της εκποίησης της λαϊκής περιουσίας και των εξώσεων.
  Η σιωπηλή και σε γενικές γραμμές πανταχού απούσα πλειοψηφία των συμβολαιογράφων που ΔΕΝ συμμετέχουν στο έγκλημα των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας πρέπει επιτέλους να τοποθετηθεί επίσημα και επώνυμα.
  Στον πόλεμο αυτό η σιωπή είναι συνενοχή.
  Οι πολίτες θα πρέπει να σταθούν αλληλέγγυοι στους συμπολίτες τους που πλήττονται.
  Όλοι είμαστε εν δυνάμει οφειλέτες δεδομένου ότι η εφορία, η ΔΕΗ και τα ασφαλιστικά ταμεία θα μπορούν να εκποιούν για χρέη ακόμα και κάτω των 500 ευρώ την περιουσία μας (μόνο μια προφορική οδηγία του γκαουλάιτερ Πιτσιλή υποδεικνύει να βγαίνουν τα σπίτια στο σφυρί για χρέη άνω των 500 ευρώ), στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ, δηλαδή για ένα κομμάτι ψωμί.
  Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, σταθερά, έμπρακτα και με συνέπεια από την ίδρυσή του βρισκόταν, βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό του χειμαζόμενου ελληνικού λαού, στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως εδώ και 4 χρόνια ακυρώνοντας χιλιάδες πλειστηριασμούς μέσα από τη δυναμική του παρουσία κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας.
  Στον ΠΟΛΕΜΟ που μας κήρυξαν θα έχουμε Ιστορική και Ηθική ευθύνη να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
  Δεν θα περάσει ο φασισμός τους!

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Εδω, στην Κρητη εννοω.

   Μπορει να δουμε την μεγαλυτερη αυτο τρικλοποδια, στην νεοτερη πολιτικη ζωη της Ελλαδος.

   Οι τσιπροκαμμενοι, ενδεχομενως οπως πανε τα πραγματα οικονομικα κι κοινωνικα, θα «σπρωξουν», ενα ολοκληρο κταακκοκινο νησι, την μεησλονηδο της Κρητης να μεταλαχτει πολιτικα (μπορει κι ιδεολογικα), σε μαυρο κι μπλε !

   Και τοτε θα πεσει το γελιο της αρκουδας…χεχεχεχεχε

   Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Ετσι μπράβο λεβέντες μου.
   Όποιος απλώνει το ξερό του πάνω απο την ιδιοκτησία ΈΛΛΗΝΑ
   (= περιουσία/ιδρώτα/κόπο/μόχθο/θυσία), κατά παράφραση (*) εκ λόγου ενός αρχιεπισκόπου (+) που «έφυγε» νωρίς,
   αυτουνού λοιπον του μπαγλαμοπουστα το χέρι….

   …χερι εκπαιδευμένο ωστε να «κόβει» τα κομμάτια μας κρατώντας κοφτερό μαχαίρι…

   …..να καίγεται/να λιώνει εις τα εξ ων συνετέθη ενώ στην καλύτερη εκδοχή να του κουλαθει, προσθέτω.

   Στάχτη και μπουρμπουλη το κάνω το ακινητο μου, το σπιτι μου.
   Το καίω οπως ειναι.
   Σε αυτούς μια φορα … δεν το δίνω.

   (*= …) Αποσπάσμα ενός συγχωρεμένου εξ όλου του Χριστιανικού τμήματος που είναι και το κυρίαρχο – πληθυσμιακά- κομμάτι της χώρας.

   Αρέσει σε 1 άτομο

 8. geo said

  ΚΟΤΖΙΑΣ: “Παίρνουμε από τους συνταξιούχους και δίνουμε στους λαθρομετανάστες”…

  Αποκαλυπτικός ο Κοτζιάς: “Παίρνουμε από τους συνταξιούχους και δίνουμε στους λαθρομετανάστες”…
  Μία εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη για τα σχέδια της Proti fora aristera, παραχώρησε ο χορευτής και, για κακή μας τύχη, Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung.
  Ας δούμε τι απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;
  «Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η Τρόϊκα.»
  Με απλά λόγια κόβουμε από τους συνταξιούχους και τα δίνουμε στους λαθρομετανάστες. Παίρνουμε από τα ταμεία που χρόνια οι Έλληνες εργαζόμενοι πλήρωναν με τις εισφορές τους και τα δίνουμε στον κάθε εγκληματία που αποφασίζει να μείνει στην Ελλάδα για κλέψει να βιάσει και να ζει με τα επιδόματα.
  Όσο για το τι μέτρα πρόκειται να πάρει η ελληνική (λέμε τώρα…) κυβέρνηση για σταματήσει την μεταναστευτική ροή εδώ τα πράγματα αγγίζουν τα όρια του γραφικού…
  «Αν θέλαμε να σταματήσουμε τους πρόσφυγες, θα έπρεπε να διεξαγάγουμε πόλεμο εναντίον τους. Θα έπρεπε να τους βομβαρδίζουμε, να βυθίζουμε τις βάρκες τους και να αφήνουμε τους ανθρώπους να πνιγούν. Αυτό αντίκειται, αφενός, στον ανθρωπισμό και, αφετέρου, στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις»
  Να θυμίσουμε μόνο στον κύριο υπουργό ότι η Ελλάδα ΔΕΝ συνορεύει με την Συρία.
  Οι «πρόσφυγες» περνούν από το τουρκικό έδαφος που όχι μόνο δεν τους σταματάει αλλά και τους βοηθάει να περάσουν από το Αιγαίο.
  Και το κερασάκι στην αριστερή τούρτα για τα γενέθλια της κυβέρνησης…
  Ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου: Εξ αιτίας αυτών των σχεδιαζόμενων περικοπών, απεργούν οι εργαζόμενοι στις θαλάσσιες μεταφορές, οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους, ελεύθεροι επαγγελματίες όπως δικηγόροι και γιατροί δεν εργάζονται και πραγματοποιούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Θα επιβιώσει η κυβέρνησή σας;
  Απάντηση Κοτζιά: «Η Τρόϊκα μας πιέζει προς μια πολιτική που πλήττει πολύ σοβαρά το μέσο πολίτη στην Ελλάδα. Η οικονομία υπονομεύεται από τη συνεχή λιτότητα. Στο μεταξύ, 200.000 επιστήμονες με πολύ υψηλό μορφωτικό επίπεδο έχουν εγκαταλείψει τη χώρα. Αυτό μεταφράζεται σε μία απώλεια της τάξης των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ, αν κανείς υπολογίσει τα κόστη για τη μόρφωσή τους από τον παιδικό σταθμό ως απόκτηση ενός διδακτορικού τίτλου. Για αυτούς τους αριθμούς δεν έχει ειπωθεί λέξη με την Τρόϊκα. Αλλά άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Γερμανία, επωφελούνται αυτής της κατάστασης, καθώς δέχονται τους γιατρούς μας χωρίς να έχουν ξοδέψει ούτε ένα σεντ για την εκπαίδευσή τους.»
  Τι να πούμε εμείς…
  Μόνο μια ερώτηση που έρχεται στο νου κάθε λογικού ανθρώπου: Ο Κοτζιάς είναι υπουργός σε κυβέρνηση άλλης χώρας;
  Γιατί τα λέει εμάς κι όχι στον πρωθυπουργό του;…

  Αρέσει σε 3 άτομα

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Αυτα δεν τα λεει στην εγχωρια δημοσιογραφια….

   Ο «πατριωτης» κοτζιας…

   Αρέσει σε 2 άτομα

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Αποκαλυπτικός ο Κοτζιάς: “Παίρνουμε από τους συνταξιούχους και δίνουμε στους λαθρομετανάστες”…
   …συνέντευξη … παραχώρησε ο …Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung….

   Δηλαδή τι έπρεπε να πει;
   Ότι ρέει το χρήμα άφθονο, ότι δεν ξέρουμε τι να το κάνουμε;
   Πολιτικός/πολιτική είναι.
   Πολύ καλά τα είπε και το έριξε στην κλάψα.
   Άσε που όλοι οι υπόλοιποι υπουργοί,
   όταν δίνουνε συνεντεύξεις στα ξενικά μέσα,
   τα ίδια πρέπει να λένε.

   Δυστυχώς έτσι που είναι τα πράγματα η «κακομοιριά»,
   θα αποτΕΛεί για μακρύ καιρό το στάτους της πολιτικής μας.
   Καταντήσαμε δυστυχώς έτσι ώστε,
   αυτή την δύσμορφη/άσχημη πλευρά μας να είμαστε αναγκασμένοι να προβάλλουμε,
   προσπαθώντας να τους πείθουμε διαρκώς να μας λυπούνται, να ΕΛπίζουμε στον οίκτο τους μπας και μας ΕΛεημονήσουν ρίχνοντάς μας κανα κοκκαλάκι.

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    Σκεφτηκες μηπως η λυση βρισκεται στο να, ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΚΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;

    Για να σε καταλαβω
    Δηλαδη δικαιολογεις αυτο το πολιτικο πουτανακι τον μπολσεβικο κοτζια;; Εισαι σοβαρος;;

    ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ;;

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Democratia DELENDA EST – Eksothen said Σεπτεμβρίου 3, 2017 στις 11:57 πμ

    ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ;;

    Όχι ρε αστειεύεσαι; Κινέζος είμαι !

    Μου αρέσει!

 9. geo said

  «Καταπέλτης» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τη Συριζαία που πέταξε στα σκουπίδια εικόνα της Παναγίας

  «Τό φαινόμενο τοῦ ἐπιθετικοῦ ἀντιχριστιανισμοῦ, πού διεκδικεῖ καί ἐπαίνους προοδευτικότητας, ἀξίζει προσοχῆς ἀπό τό Ὑπουργεῖο σας», υπογραμμίζει ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας στην επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.
  Διδάσκοντας για ακόμη μία φορά ήθος και αποδεικνύοντας ότι η Εκκλησία είναι ανεξίκακη απέναντι σε φαινόμενα φανατισμού, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παρενέβη σήμερα, Παρασκευή (01/09/2017), στο θέμα που προέκυψε με τη διευθύνουσα σύμβουλο του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού – υπάγεται στο υπουργείο Παιδείας), η οποία κατηγορείται ότι παραμονές Δεκαπενταύγουστου πέταξε εικόνες της Παναγίας στο καλάθι των αχρήστων και προσπάθησε να αφαιρέσει σταυρό από τον λαιμό υπαλλήλου της. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)
  Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στις 29/08/2017, με τις καταγγελίες εναντίον της επικεφαλής του ΕΟΠΠΕΠ να πέφτουν «βροχή». Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ίδια έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «παπαριές» τις θρησκευτικές εικόνες και να ζητάει από το προσωπικό του Οργανισμού να αποχωριστεί τα θρησκευτικά σύμβολα που έχει εντός του εργασιακού χώρου. Μάλιστα, μία ημέρα αργότερα, στις 30/08/2017, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης αναφορικά με την υπόθεση αυτή. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)
  Με επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας εκφράζει τη δυσαρέσκεια και τη βαθιά λύπη του για το περιστατικό και ζητά από το Υπουργείο να απαντήσει εάν οι υπάλληλοί του «ἀπαγορεύεται νά φέρουν τά θρησκευτικά σύμβολα τῆς Ἀνατολικῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ ἤ νά ἔχουν ἱερές εἰκόνες ἐπάνω στό γραφεῖο ἐργασίας τους».
  Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ξεκαθαρίζει ότι «η διαμαρτυρία καί ἡ λύπη μας, ὡστόσο, δέν σημαίνει ὅτι θά παρασυρθοῦμε σέ ἐπίδειξη ἐμπάθειας. Ἡ ἠθική διαφορά τοῦ μηνύματος τῆς Ἐκκλησίας ἔγκειται στό ὅτι εὔχεται καί προσεύχεται «ὑπέρ τῶν μισούντων καί ἀγαπώντων ἡμᾶς». Θεωροῦμε, γιά τόν λόγο αὐτόν, ἀξιέπαινη καί χριστιανική τήν στάση τῶν θιγόμενων ἐργαζομένων, οἱ ὁποῖες δέν ζήτησαν τήν ἄσκηση διώξεως κατά τῆς προϊσταμένης τους, εἰ μή μόνον νά ἀναγνωρισθεῖ ρητῶς ἀπό τόν ἐργοδότη τους ἡ ἐλευθερία ἐκδηλώσεως τῆς θρησκευτικῆς πίστεώς τους στόν χῶρο ἐργασίας τους».
  Υπογραμμίζει δε με νόημα, απευθυνόμενος στον κ. Γαβρόγλου: «Τό φαινόμενο τοῦ ἐπιθετικοῦ ἀντιχριστιανισμοῦ, πού διεκδικεῖ καί ἐπαίνους προοδευτικότητας, ἀξίζει προσοχῆς ἀπό τό Ὑπουργεῖο σας».
  Παράλληλα, ο κ. Ιερώνυμος έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σημειώνοντας πως «στήν Ἑλλάδα οἱ ἀπόπειρες ἀπό πολιτικές τάσεις, ἀκτιβιστικές ἑνώσεις ἤ δημόσια πρόσωπα γιά τήν προβολή καί ἀναγνωρισιμότητα τῆς ἀθεΐας συνήθως ἐξαντλοῦνται σέ μονοσήμαντη ἀντιπαράθεση μέ τήν ὀρθόδοξη Ἐκκλησία».
  Με απλά λόγια, ο Αρχιεπίσκοπος ζητά από τον αρμόδιο υπουργό να λάβει μέτρα, ώστε να σταματήσει αυτή η αήθης επίθεση εναντίον της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας, η οποία διεξάγεται από «θερμόαιμα» κομματικά στελέχη που διαπνέονται από φανατισμό και ακραία ιδεοληψία.
  Αυτούσια η επιστολή του Αρχιεπισκόπου

  Αναλυτικά, στην επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφέρει τα εξής:
  «Πρός
  Τόν Ἀξιότιμο
  κ. Κωνσταντῖνο Γαβρόγλου
  Ὑπουργό Παιδείας, Ἔρευνας
  καί Θρησκευμάτων
  Εἰς Ἀμαρούσιον

  Ἀξιότιμε κ. Ὑπουργέ,
  Ἡ Διαρκής Ἱερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.) τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος κατά τήν σημερινή Της Συνεδρία ἔλαβε γνώση τῶν ἀναφορῶν δύο ὑπαλλήλων τοῦ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., οἱ ὁποῖες, κατόπιν τῆς ἀρνητικῆς ἀντιδράσεως τῆς Διευθύνουσας Συμβούλου, ζήτησαν ἀπό τό Διοικητικό Συμβούλιο τοῦ Ὀργανισμοῦ καί τό ἐποπτεῦον Ὑπουργεῖο σας νά τούς ἀπαντήσει, ἐάν ἀπαγορεύεται νά φέρουν τά θρησκευτικά σύμβολα τῆς Ἀνατολικῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας τοῦ Χριστοῦ ἤ νά ἔχουν ἱερές εἰκόνες ἐπάνω στό γραφεῖο ἐργασίας τους. Η Δ.Ι.Σ. ἀπεφάσισε τήν ἀποστολή τῆς παρούσας, προκειμένου νά δηλώσει τήν λύπη καί διαμαρτυρία Της γιά τό δυσάρεστο συμβάν σέ βάρος τῶν δικαιωμάτων ἐργαζομένων, πού εἶναι μέλη τῆς Ἐκκλησίας μας.

  Προκαλοῦνται εὔλογες ἀπορίες : ἀπό τήν ἀπαγόρευση νά ὑποχρεωθεῖ κανείς νά ἀποκαλύψει, παρά τή θέλησή του, τά θρησκευτικά του φρονήματα, θά φθάσουμε στήν ἀντίστροφη ἀπαγόρευση τοῦ δικαιώματος νά καθιστᾷ ὁ καθένας ἐμφανές τό θρησκευτικό του συναίσθημα στό δημόσιο χῶρο ;

  Ἡ διαμαρτυρία καί ἡ λύπη μας, ὡστόσο, δέν σημαίνει ὅτι θά παρασυρθοῦμε σέ ἐπίδειξη ἐμπάθειας. Ἡ ἠθική διαφορά τοῦ μηνύματος τῆς Ἐκκλησίας ἔγκειται στό ὅτι εὔχεται καί προσεύχεται «ὑπέρ τῶν μισούντων καί ἀγαπώντων ἡμᾶς». Θεωροῦμε, γιά τόν λόγο αὐτόν, ἀξιέπαινη καί χριστιανική τήν στάση τῶν θιγόμενων ἐργαζομένων, οἱ ὁποῖες δέν ζήτησαν τήν ἄσκηση διώξεως κατά τῆς προϊσταμένης τους, εἰ μή μόνον νά ἀναγνωρισθεῖ ρητῶς ἀπό τόν ἐργοδότη τους ἡ ἐλευθερία ἐκδηλώσεως τῆς θρησκευτικῆς πίστεώς τους στόν χῶρο ἐργασίας τους.

  Ἡ Ἐκκλησία τῆς Ἑλλάδος, ὡς κοινότητα κλήρου καί λαοῦ, συμπαρίσταται στό δίκαιο καί δημοκρατικό αἴτημα τῶν ἐργαζομένων καί ἀναμένει τήν ἀπάντηση τῆς ἐργοδοτικῆς πλευρᾶς καί τοῦ ὑμετέρου Ὑπουργείου. Θά ἀποτελοῦσε ὠφέλιμη ὑπηρεσία στόν τόπο, ἐάν τό Ὑπουργεῖο σας μέ τήν παροῦσα εὐκαιρία ἀπεδείκνυε ὅτι εἶναι ἄξια προστασίας ἡ θρησκευτική ἐλευθερία γιά ὅλους, τόσο γιά τήν πλειοψηφία τῶν ὀρθοδόξων χριστιανῶν, ὅσο καί γιά τίς μειοψηφίες τῶν ἑτεροδόξων, ἐτεροθρήσκων ἤ τῶν μή θρησκευόντων.

  Θά ἐνθυμεῖσθε πώς τόν Μάιο τοῦ 2009 στό ἄκουσμα τῆς εἰδήσεως ὅτι κατά τή διάρκεια σωματικοῦ ἐλέγχου ἀπό ἀστυνομικό σέ μουσουλμάνο καταστράφηκαν σελίδες τοῦ Κορανίου, πού εἶχε μαζί του ὁ ἐλεγχόμενος, εἶχαν προκληθεῖ βίαια ἐπεισόδια στό κέντρο τῆς Ἀθήνας, πρίν κἄν ἐξακριβωθοῦν οἱ συνθῆκες τοῦ περιστατικοῦ. Οἱ κρατικοί κανόνες λοιπόν, πού προστατεύουν τήν κοινωνική εἰρήνη ἀπό τίς προσβολές τοῦ ἑνός τῆς θρησκευτικῆς πίστεως τοῦ ἄλλου, ἔχουν παρόντα καί ἰσχύοντα λόγο ὑπάρξεως. Καί ἡ δική μας ἀνεκτική στάση ὡς ὀρθοδόξων χριστιανῶν δέν ἀπαλλάσσει τήν Πολιτεία ἀπό τό λειτούργημά της νά παρεμβαίνει καί νά προστατεύει.

  Κλείνοντας θά μᾶς ἐπιτρέψετε μία διαπίστωση γιά τόν φανατισμό. Στήν Ἑλλάδα οἱ ἀπόπειρες ἀπό πολιτικές τάσεις, ἀκτιβιστικές ἑνώσεις ἤ δημόσια πρόσωπα γιά τήν προβολή καί ἀναγνωρισιμότητα τῆς ἀθεΐας συνήθως ἐξαντλοῦνται σέ μονοσήμαντη ἀντιπαράθεση μέ τήν ὀρθόδοξη Ἐκκλησία. Ἡ ἔλλειψη νηφαλιότητας, ἡ ἐπιθετικότητα, οἱ διακωμωδήσεις καί οἱ προσβολές, πού ἐκδηλώνουν κατά τῶν ὀρθοδόξων χριστιανῶν δίδουν τήν ἐντύπωση ὅτι πρόκειται μᾶλλον γιά ἀπογοητευμένους χριστιανούς, παρά γιά συνειδητοποιημένους ἄθεους, πού σέβονται τήν θρησκευτική πίστη τοῦ ἄλλου.

  Προκαλεῖ βεβαίως ἔκπληξη πῶς εἶναι δυνατόν τόση ἐμμονή γιά τήν ἐξαφάνιση εἰδικά τῆς ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας ἀπό τή δημόσια ζωή νά προέρχεται ἀπό ἀνθρώπους, πού ὑποτίθεται ὅτι ἐμφοροῦνται ἀπό θρησκευτική ἀδιαφορία. Εἶναι καί αὐτή μία κατηγορία θρησκευτικοῦ φανατισμοῦ μᾶλλον ἀπειλητικότερη γιά τήν κοινωνική συνοχή ἀπό τήν ἀτομική θρησκοληψία.

  Τό φαινόμενο τοῦ ἐπιθετικοῦ ἀντιχριστιανισμοῦ, πού διεκδικεῖ καί ἐπαίνους προοδευτικότητας, ἀξίζει προσοχῆς ἀπό τό Ὑπουργεῖο σας, ἐπειδή ἀμφισβητεῖ τόν ἴσο σεβασμό τῶν δικαιωμάτων, μέ τό διχαστικό ἐπιχείρημα ὅτι ἡ πλειοψηφία εἶναι ἀπειλή γιά τίς μειοψηφίες καί, ἑπομένως, δέν ἀξίζει προστασίας.

  Μέ τήν πεποίθηση ὅτι τυγχάνει τῆς κατανοήσεώς σας ἡ σημασία τῶν ὡς ἄνω ἐκτεθέντων, καί μέ τήν ἐλπίδα ὅτι στόν σχεδιασμό καί στίς ἀποφάσεις σας θά συνεξετάσετε τίς σχετικές θέσεις τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, σᾶς ἀπευθύνουμε τήν εὐχή ὁ Θεός νά σᾶς εὐλογεῖ καί νά σᾶς ἐνισχύει στά εὐθυνοφόρα καθήκοντά σας.

  Ὁ Ἀθηνῶν Ι Ε Ρ Ω Ν Υ Μ Ο Σ, Πρόεδρος Δ.Ι.Σ.»

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Θεομπαιχτες ολοι τους στην συγκυβερνηση. Κι ο καμ(μ)ενος το ιδιο.

   Αρέσει σε 2 άτομα

  • διονύσιος διονυσίου {ενΛειβήθρω} said

   θα επανελθω λοιπον κ θα είπω
   πως αΦφτα ειναι τα επίχειρα {κ πού σαι ακομα}
   του δαιμονιώδους «κομμουνιαρίσματος» που τους κατατρωει τα σπλαΧΧνα …

   κ η Παναγίτσα μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΙΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝΝ…..
   ….ακομα κ του μακαριωτάτου

   ..όλα παγαίνουν ΚατΈυΧχήν κ έχει η Δύναμις για ολους ναι.

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

   ΠΕΡΙ ΔΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΦΙΝΤΙΑ :

   Ο αδελφοποιτός του Αθεου πρωθυπουργού μας κ. Αλέξιου Τσίπρα , Μακαριώτατος Ασχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος , μήπως θυμάται που είχε πετάξει το Εγκόλπιο και τον Σταυρό του , κατά την αγαστή συνάντησή του με εισβολείς ισλαμοφασίστες ;

   Δηλαδή αυτός έδωσε το πράσινο φως στους άθεους ρεβανσιστές σταλινικούς κομμουνιστές που κυβερνούν , να ρίχνουν στα σκουπίδια τις εικόνες της Ελληνοχριστανικής Πίστης . Εν ολίγοις η Δ.Ι.Σ. πρέπει να απομακρύνει από την ηγεσία του Ελληνορθόδοξου Ποιμνίου της Ελλάδας τον αντικαταστάτη του «Πάπα Ανυπόμονου» συντρόφου του επίσης άθεου «Θανάση Κλάρα».

   Υπενθυμίζω ότι και ο «Θανάσης Κλάρας» ή {Αρης Βελουχιώτης , ή Μιζέριας , ή Σουλτάνα} είχε σύντροφο τον πάπα «Ανυπόμονο» . Δηλαδή τον Ηγούμενο της Ι.Μ. Αγάθωνος , «Αρχιμανδρίτη Γερμανό». Λέτε να ζήλεψε και ο πρωθυπουργός μας τη δόξα της Σουλτάνας Βελουχιώτη ;

   Αρκετά με την υποκρισία των Μασώνων Ιεραρχών της Ελληνορθοδόξου Πίστεως της Ελλάδας , αρχής γενομένης από τον Καισαροπάπα Ραββίνο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ρώμης κ.λ.π. Οικουμενικό Πατριάρχη τέως αξιωματικό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων κ.κ. Βαρθολομαίο .
   3-9-2017 Φ.Π.

   Αρέσει σε 2 άτομα

   • Πέτρος Ι. Φιλίππου said

    Οί μασόνοι, οί κομμουνιστές, οι αρχιεπίσκοποι, οι Γλύξμπουργκ, οί σιωνιστές…φταίνε γιά τήν κατάντια τής χώρας ή αυτοί οί οποίοι κυβερνούσαν τήν χώρα επί δεκαετίες σε αγαστή συνεργασία με σκοτεινούς καί λαθροχείρες επιχειρηματίες, τόν ΔΟΛ καί νύν ΔΟΜ, Κοσκωτάδες, Χριστοφοράκους καί τόσα άλλα φαιδρά πρόσωπα;
    Πόσα χρέη άφησαν ΠΑΣΟΚ καί Ν.Δ.; 400 εκ. τα οποία θα πληρώσει ο λαός. πόσα χρέη άφησαν τα ΜΜΕ; 1,2 δίς!
    Ποιά συμφέροντα εξυπηρετήθηκαν; Ποιός ευθύνεται γιά τήν απώλεια του 30% τής Κύπρου;
    Τά ερωτήματα είναι πολλά καί ουσιαστικά. Μέ αόριστους αφορισμούς δέν γίνεται εποικοδομητικός διάλογος αλλά αντίθετα επιφέρει σύγχυση.

    Μου αρέσει!

   • Πέτρος Ι. Φιλίππου said

    …καί αυτό το οποίο επιδιώκεται είναι η σύγχυση αλλά φεύ.

    Μου αρέσει!

   • Democratia DELENDA EST - eksothen said

    @»Πέτρος Ι. Φιλίππου . «,

    Παλι χρειαζεται να σας επσναφερω στην πραγματικοτητα.

    Το σχολιο του, «Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ}», το θεωρεις ψευδες στην καταγρσφη των γεγονοτων;;

    ‘Η μηπως θεωρεις αναξια κριτικης κι λοιδοριας μια πραξη που αρμωζει σε ακολουθους του σατανισμου ‘η ενος τζιχαντιστη;;
    Αυτη οπου ενας αντιπροσωπος της Χριστισνικης ορθοδοξης Πιστης αποβαλει τα ζωντανα συμβολα της Πιστεως αυτης, ετσι θιγωντας ανεπανορθωτα εκατομμυρια Ελληνες Χριστιανους;;;

    γραφεις:
    «. …καί αυτό το οποίο επιδιώκεται είναι η σύγχυση αλλά φεύ»

    Μηπως κανεις προβολη αυτο που εσυ πραττεις, χμμ;;;

    Μου αρέσει!

  • Ακέλας said

   Ρε δε πα να λέτε ότι θε’τε όλοι σας!…Και όμως η πράξη της «κοπελιάς» δεν ήταν παρά μιά έμπρακτη πράξη….πίστης στα ….πιστεύω του κόμματος,και ΙΣΩΣ και της συμπαράταξης!

   Μου αρέσει!

   • Διονύσιος Διονυσίου {ΑzzβόςΜυρωδάτος} said

    ΚααακαληΜέρα ΑκέΛαε, συντροΦφε κ συνΚαφεΠότη…….
    {κ ξερόλαννε, ωσάν και την ΑφεντοΜουτσουνάρανν μου, ναι σε λέω}

    ..σε το εχω πει το ανεκδοτο, της ΔιαΦοράς του Μουνιού με το Σπαθί ???
    ή μηπως το εξέρζζ ???

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    @ Διονύσιος Διονυσίου

    Πάντα έχεις την τάση να επιτίθεσαι στους ευγενικοτέρους
    σχολιαστές, ανήθικε λεπρέ και κοινωνικό απόβλητο.

    Σε κάνανε πέρα η γυναικα σου και τα παιδιά σου Και
    το μισος ξεχειλίζει σαν τσίρλα από το στομα σου,
    σαλιάρη γυμνοσάλιαγκα.

    Μου αρέσει!

   • Ακέλας said

    Δεν βρίζει Τρελόσκυλο,απλά ο άνθρωπος εκφράζεται κατά το όπως θεωρεί σωστό!

    Μου αρέσει!

   • Ακέλας said

    …΄΄Οχι Διός-νύσε δεν το γνωρίζω το ανέκδοτο αλλά ασ’το προς το παρόν γιατί στο site μπαίνουν και ανήλικα!

    Μου αρέσει!

   • Διονύσιος Διονυσίου {zzαγκλοΠαίχχτης} said

    Mad Dog said
    Σεπτεμβρίου 3, 2017 στις 11:13 πμ

    ΒΡΕ χΧχΧΑΧΑΜΜΕΝΟ ΒΑΡΑΩΜΌΣΚ’ΛΟ, ΠΑΨΕ ΡΕ ΝΤΑΒΑΝΌΜΥΙΓΑ,
    ΠΟΥ ΜΕ ΕφΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ψΨΥψΥχΧΟΎΛΑΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΉΔΗ ΜΑΥΡΟΚΑΡΒΟΥΝΙΑΖΖΜΕΝΗ ΡΕ……

    ΑΣΕ ΡΕ χχχΧΕΖΖΟΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ ΚΕ ΒΑΑΡΙΈΜΕ
    ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΟΧΕΤΕ ΧΑΛΚΟΡΥχΧχΕΊΟΥ ΚΑΙ ΒΆΛΛΕ ΝΑΙ…..

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΝΥΦφΊΤΣΑ ΜΕ «ΜΟΡφΦΉΝΕ» ΣΚΎΛΟΥ……..

    …ΑΑΑΠΛΆ ΚΙ ΆΜΑ ΘΙΈΣ ΚΕ ΔΔΙΠΛΆ,

    ΟΥΣΤ ΡΕ.

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {ΧχΧαααzzμουριέμενεΚεΒαριέμενε} said

    Πάντα έχεις την τάση να επιτίθεσαι στους ευγενικοτέρους
    σχολιαστές, ανήθικε λεπρέ και κοινωνικό απόβλητο.

    Σε κάνανε πέρα η γυναικα σου και τα παιδιά σου Και
    το μισος ξεχειλίζει σαν τσίρλα από το στομα σου,
    σαλιάρη γυμνοσάλιαγκα.

    TO ΆΆΠΕΙΡΟΝΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ—-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΡΕ, ΑχΧΑΡΑΚΤΉΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΜΑΤΙΣΤΕ ΣΥΦΙΛΙΆΡΗ……

    Η ΑΠΟΘΈΩΣΙΣ ΤΟΥ «ΑΡχΧΑΙΟΥ ψΨΕΜΜΑΤΟΣ»…

    ψΨψΕψΨΕΕΜΜΑΤΟΎΡΗ……{ΑΡΑχχΑΊΕ, ΌΜΩΣ}

    ΔΕΝ ΕχΧΩ ΚΑΘΌΛΟΥ ΌΡΕΞΙΝΝ,
    ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΣΕ ΤΑΡΑΖΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΖΙΑ ΡΕ ΓΚΙΩΝΗ
    [ΝΥχΧΤΟΠΟΎΛΙ–ΜΠΟΥφΦφΟΕΙΔΕΣ]

    …ΜΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ χΧΑΖΖΜΟΥΡΙΈΜΑΙ ΡΕ ΔΑΙΜΟΝΌΠΛΗΚΤΕ…..

    ..ΑΪ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΉΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΈΝΑ
    ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΡΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΛΆΡΗ ΣΟΥ,

    ΚΑΒΒΑΛ-ΗΜΜΈΝΝΕ,
    ΏΏΏ ΚΑΒΒΑΛ-ΗΜΜΕΝΕ ΚΑΑΚΑΝΝΊΒΑΛΛΕ….

    ΞΑΝΑΜΑΝΑΟΎΣΣΣΤ ΡΕ

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Εσύ ή θα βρίζεις ευγενικούς σχολιαστές, ή θα βρίζεις τα σεβάσματα των προγόνων μας,
    αλλα αν κάποιος σε πει για την αδελφή τον jushua που τον γαμούσε ο ιωάννης και την
    μαρίκα που ήταν παρθένα από το δεξί αφτί, σε τσούζει παρανοϊκέ γυμνοσάλιαγκα,
    τον Χρηστο βέβαια τον κανεις πίπες γιατί εκείνος βρίζει, εμενα θα με πάρεις
    πολλές πίπες και θα σε γαμήσω όλο το σπίτι, πριν ησυχάσω, λεπρέ.

    Σε είπα, έχω προμηθευτεί έναν κουβα γράσο για την οικογένεια σου!

    Μου αρέσει!

   • Ειρηνευς said

    Φιλαρα Mad Dog Calm Down!

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Αγαπητέ Ειρηνευς,
    Δεν βρίζω, απαντώ στις ύβρεις με ύβρεις.
    Αυτό το σκουλήκι είπε γ»μα τους πεθαμένους γονείς μου,
    καταράστηκε τα παιδιά μου και έβρισε χυδαία τους
    Ολύμπιους Θεούς μας.
    Και όλα αυτά χωρίς αιτία!

    Καμια ανοχή για αυτό το λεπρό σίχαμα

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ {ΖΖΑΓΚΩΛΟΔΔΡΆΠΑΝΟΣ} said

    ??? ΆHNT’ ΑΠΟ ‘ΔΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΠΟΥΡΡΔΈΛΛΟ
    {ΠΑΤΟΚΟΡΦΦΑ ΚΙΕ ΜΕΣΑ ΌΞΩ, ΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ}

    ΚΑΙ ΤΡΙΣΓΑΜΏ ΑΒΟΎΤΟΝΕ
    {ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΉ ΤΟΝ ΟΊΚΟΝ ΣΟΥ ΜΠΆΣΤΑΡΔΕ ΦΦΑΦΟΎΤΗ ΝΥΦΦΙΤΣΌΣΚΥΛΕ},

    ΄ΓΩ ΕΙΜΕΝΕ ΑΑΖΖΒΌςς ΡΕ ΠΑΝΊΒΛΑΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟΝΝ
    ΣΤΗΝΕ ΣΤΟΚΧΌΛΜΗΝΝΕ ΚΙΕ ΜΕΤ ΕΠΙΣΤΡΟΦΦΉςς,
    ΣΕ ΛΈΩ ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΆΚΟ, ΤΡΟΎΠΙΕ ΖΖΩΟχΧΑΔΙΆΖΖΜΜΈΝΕ, ΝΑΙ.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Σε έκανα μια καλή πρόταση, αφόσον είσαι τσετουλας και σε έχουν πετάξει οι δικοί σου,
    να με φέρνεις τα 7 μπασταρδάκια σου να τα γ»μώ, μη φοβάσαι δεν είμαι σαδιστής,
    για αυτό τον λόγο προμηθεύτηκα και γράσον!
    Εξάλλου, δεν είναι δικά σου παιδιά, άρα τι να σε νοιάζει? αλλα με μια συμφωνία,
    θα έχεις 5 χιλ τον μηνα, αλλα γ»μώ μονο κ»λοτρυπιδιο!

    Και μην αναφέρεσαι στα σεβάσματα των προγόνων μας ρε σιχαμερό σκουλήκι.

    Μου αρέσει!

   • Ειρηνευς said

    Νιονιο ειπες τετοια ασχημα λογια για τους θεους των ΕΛΛΗΝΩΝ;? παρε αμεσως πισω τις αισχρες καταρες, αλλιως θα στειλω e-mail στο μεγιστον Διαν μας να σε κεραυνοβολισει!

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ {ΟΦΌΒΟΣΜΜΕΠΑΑΡΈΛΙΥΣΕ,ΝΑΙ} said

    Ειρηνευς said
    Σεπτεμβρίου 3, 2017 στις 3:57 μμ

    κιε epeidής είμενε νντzziμμάννι Παιντί, ωρ’ ειρηνέα Φίλτατε,
    με το Τιτάνιον Εργον της ΕιρηνέΦφσεωςς των Ανειρηνέφτωνν, θά ‘Λέλεγα, ναι,
    θα μου επιτρέψΨψεις με όλοννε Τον Σεβααzzβόνν, ναι σε λέγω, σταλήθεια κε παλληκαρίθια, να του ααπο-Ιερώσω ένα Αzzμμα Ελληνικόν κε με πολιύ Βάάάάθοςς ναί, το Οποίονν και
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑΙ, ΝΑ ΤΟ «ΠΙΑΣΕΙ»,
    ΤΟ ΖΖΩΟΝΝ ΤΟ ΟΜΙΛΌΝΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΊΖΖΟΝΝ {ΝΑΙ}
    …ΚΙΜΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΥΟΥΠΊΔΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΏΏΏ ΜΑΛΙΑΛΙΆΚΑ ΝΑΙ:

    ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΡΕ ΣΧχΧΊΖΖΜΈΝΕ ΣχΧΙΖΖΟφΦΡΕΝΉ ΝΑΙ,
    ΣΤΟ ΜΕΤΑφΦΡΑΖΖΩ ΣΤΑ ΣΟΥΑχΧΊΛΙ ΝΑΙ, ΓΙΑΪΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΊΝΕΝΕ Η «ΜΗΤΡΙΚΉ ΣΟΥ ΔΙΆΛΕΚΤΟςς, ΝΙΕ ΣΕ ΛΙΈΩΩΩ, Μ-Α-Λ-ΆΆΆ-ΚΑΚΑ.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Τραβα βρεκα μια κότα να σε φάει ρε σκουλήκι, κακομοίρη τσέτουλα, ανεπρόκοπε κώλε
    με τις μαλακίες σου που τις θαρρείς μαγκιές, ευρύπρωκτε κλανιάρη, μπλιάχ.
    Ο κουβάς είναι με γράσο γιομάτος, για να βουτώ την παπάρα μου
    πρώτα πριν τον χώσω στον ποπό των θυγατέρων σου!

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ {ΧΧΕΖΖΜΜΈΝΝΟΣΣΠΑΑΤΌΚΟΡφΦΑΣΕΛΕΩ} said

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗς ΝΑΙ, ΕΠΙΘΥΜΏ ΝΑ ΕΙΜΕΝΕ ΔΊΚΑΙΟΣ,
    ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣφφΈΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝΝ,
    ΜΠΑΣ ΚΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΡΟΦΗ Η ΓΚΛΆΒΑ ΤΣΗΣ ΝΥφΦφΊΤΣΑΣ ΝΙΕ,
    ΜΑ ΣΕ ΒΑΖΖΩ ΣΤΟΙχΧΧΗΜΑ ΝΑΙ, ΤΟ ΓΚΩΛΟΝΝ ΤΟΥ Ή ΤΟΝ ΓΚΏΛΟΝ ΜΟΥ,
    ΠΩΣ «ΔΕΝΝ»……:

    «Μου το’χα πει»

    Από μικρό παιδί εμένα με κοπάναγα
    Εγώ δεν είμαι αυτός που φανταζόμουνα
    Θέλω να με βρω, να μου μιλήσω
    Ψάχνω να βρω το νούμερο να μου τηλεφωνήσω

    Έτσι μια μέρα σπίτι μου με κάλεσα
    Μα δε μου άνοιξα και έξω με περίμενα
    Τι μου έχω κάνει και δε με θέλω πια
    Αυτή η εσωστρέφεια μας θέλει χωριστά

    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει…

    Εγώ μαζί μου δε μιλιόμαστε
    Όποτε είμαι μαζί μου πάντα τσακωνόμαστε
    Με πήρα στο τηλέφωνο και το `κλεισα
    Μ’ είδα στο δρόμο μ’ έφτυσα και με κλώτσησα

    Μια μέρα που τρυπήθηκα φρικάρισα
    Πήρα βελόνα και κλωστή και με μαντάρισα
    Σε μια πορεία στην Αθήνα μέρος έλαβα
    Μα ήμουν μέλος των ΕΚΑΜ και με συνέλαβα

    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει…
    Μα δε με άκουγα

    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει…
    Καλά με ήξερα μα δε με υπολόγιζα

    Έτσι μια μέρα μ’ ερωτεύτηκα
    Μου έκανα καμάκι αλλά δε δέχτηκα
    Του εαυτού μου πάντα του τη φύλαγα,
    ακόμα κι αν με χτύπαγα δε μίλαγα

    Ξάφνου μαζί μου εγώ την ψώνισα
    Τα πήρα με την πάρτη μου και αυτοκτόνησα
    Τώρα που με σκότωσα μ’ άφησα μόνο μου
    Ψάχνω στη νύχτα να με βρω να πω τον πόνο μου

    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει…
    Μα δε με άκουγα

    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει…
    Καλά με ήξερα μα δε με υπολόγιζα

    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει
    Μου το `χα πει…

    Μου αρέσει!

   • Ειρηνευς said

    πολλυ μαλακα μεταφραζω στα γραπτα σου Νιονιο απο την σουαχιλη διαλεκτο, τι ειναι αυτο; κανενα καινουργιο πιατο φαγητο εννοω, που εχουν φερει μαζι τους στην Ελλαδα οι λαθρο;?

    Μου αρέσει!

   • DENNiSS DENiSSONN {SWEDEDOGGYTRAINNER,YESS} said

    Ειρηνευς said
    Σεπτεμβρίου 3, 2017 στις 4:29 μμ

    ΠΏΏΏ ΡΕ,
    ΌΛΟ ΔΎΣΚΟΛΑ ΜΕ ΒΑΖΖΖΕΙΣ ΣΙΌΡ ΕΙΡΗΝΈφΦΦφ…..

    ..ΑΑφΦφΤΉ ΤΆΆΆφΦΦφΤΗ Η ΛΈΞΙςς «ΜΑΛΆΚΑς»,
    ΈχΧΕΙ ΚΛΑΑΠΕΊ ΥΠΌ ΤΟΥ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΈΝΟΥ
    {ΤΟΥ ΑΑΠΑΤΗΛΟΎ ΌΝΝΤΩςς ΝΙΑΙ},
    ΑΠΟ ΜΙΑ ΞΕχΧΧχΑΑΖΖΜΜΈΝΗΝΝ ΛΈΞΙΝΝ,
    ΕΚ ΤΩΝ ΠΩΠΩΚΑΤΛΕΠΈΤΛ,
    ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗς ΜΕΚςςΙΚΑΝΝΙΥΚΉςς ΖΖΖΖΟΎΓΓΛΑςς,

    ΣΕ ΛΕΩ ΝΙΑΊ ΡΕ ΔΙΚΈ ΜΟΥ……

    ΚΙ Ο ΕΝΝΟΏΝ ΕΝΝΟΈΊΤΩ ΝΙΑΙ
    ΚΙΕ Ο ΈχΧΧΩΝΝ ΏΤΑ ΑΚΟΎΕΙΝΝ ΑΚΟΥΈΤΤΩ {ΝΑΙ}.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Καραγκιόζη, σα δε ντρέπεσαι γέρος άνθρωπος φέρεσαι σαν τσογλανάκι 14 χρονών.
    Και πως να μη σε κάνουν πέρα οι δικοί σου ρε χτικιό?
    Τι είναι αυτά που τριγλιζεις ρε μούμια εξ ανατολής,
    γαμώ την ασιατική σου τυφλα εβραίοπροσκυνημένη γίδα.

    Μου αρέσει!

   • διονύσιος διονυσίου {maddoggoFucka} said

    Mad Dog said
    Σεπτεμβρίου 3, 2017 στις 4:57 μμ

    ΈΈΈ…ΔΔΈΝΝ ΤΡΏΓΕΤΕ ΜΑ ΤΊΠΟΤΆΆΆΆΆΆ…..

    ΌΌχχΙ ΠΈςς ΡΕ,
    ΆΆΆΩΡΕ ΚΙΕ ΤΟΞΙΚΟΓΑΛΑχΧΤΕΡΈ ΣΎΚΕ {ΜΕ ΣΠΛΗΝΑΝΤΕΡΟ ΚΙΕ Κ.Ν.Σ.},
    «ΤΌ ‘ΠΙΑςςΕςς» ΤΟ ΕΝΝΌΗΜΜΑ,

    ΩΡΈ ΞΥΝΌΜΑΥΡΕ ΝΤΕΝΕΚΕ,
    ΤΡΎΠΗΜΜΈΝΕ ΚΙΕ ΣΆΆΠΙΕ, ΝΙΑΙ ΣΕ ΛΈΩ ??????????……

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Τράβα ψόφα ρε λιγδιάρη παρανοϊκέ ποντικέ και ευρύπρωκτε κλανιάρη

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ {ΟDΟGGΥΜΟΥΕΊΝΕGAY} said

    Mad Dog said
    Σεπτεμβρίου 3, 2017 στις 5:37 μμ
    Τράβα ψόφα ρε λιγδιάρη παρανοϊκέ ποντικέ και ευρύπρωκτε κλανιάρη

    http://hellas-now.com/%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%b7%ce%b4%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b4/

    EΛΑ ΒΛΆΆΆΚΑ, ΏΏΏ ΒΛΆΆΆΚΑ ΝΑΙ, Κ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ {Η 2η}
    ΈΧχΕΙ ΓΊΝΕΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟχχΑΝΕΊΟ ΜΕ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΡΛΩΤΟΥΣ ΚΙ ΑΤΟΎΡΛΩΤΟΥΣ

    ……ΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
    ΛΛΛΛΛΛΛΛ
    ΆΆΆΆΆΆΆΆΆ
    ΚΚΚΚΚΚΚΚΑ
    ΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΑΑΑΑΑ…
    ΒΛΗΜΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΌΝ–
    ΥψΨΗΛΙΉΣ ΑΑΑΡχχΙΚΉΣ ΤΑΑχχΎΤΗΤΟςς ΝΑΙ,
    ΜΑ ΉΔΗ ΛΙΗΓΜΕΝΟΝΝ ΤΕ ΚΙΕ ΕΝΝΟΤΙΖΖΜΜΈΝΟΝΝ……..
    elamoy ΒΛΑΜΜΕΝΕ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΕΜΈΝΑ ΓΙΑ ΕΣΈΝΑ
    ΜΕ ΠΟΛΛΙΗΝΝ ΣΥΝ-ΠΆΘΕΙΑΝΝ ΣΕ ΛΈΩ ΝΙΑΙ:

    ΑΗΝΤΕΣ ΚΙΕ ΚΑΑΛΌΝΝ χΧχΕΙΜΏΝΑΝΝ ΝΑ ΈχχΕΙΣ,
    ΩΡΕ ΛΥΜΜΑΤΟΧΎΣΤΗ ΝΑΙ.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Να θυμάσαι τον γράσο!

    Μου αρέσει!

   • DENNiSS DENiSSONN {ZZAGΩLOTRIFTHSS} said

    10:39 μμ
    Να θυμάσαι τον γράσο!

    ΣΥΡΕ ΠΑ’ ΓΑΜΗΣΟΥ AGRASSΩTA
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΡΔΕΛΛΟ
    ΠΑΛΙΆΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΡΑΚΩΛΌΠΑΙΔΟ

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Μωρή παρανοϊκή κουράδα, πως μπορείς και γραφεις τέτοιες αηδίες ρε ευρύπρωκτε κωλόγερε?

    Σε έκανα μια έντιμη πρόταση να κονομήσεις, τσέτουλα, φέρε μου τις κορούλες σου
    και θα γίνεις λεφτάς, εξάλλου τι σε ενδιαφέρει, δεν είναι παιδιά σου
    και σε έχουν πετάξει στα σκουπίδια, παλιάτσο!

    Και πούσαι, να θυμάσαι τον γκράσο!

    Μου αρέσει!

   • ΝΙΌΝΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ {ΑΠΗΥΔΉΣΑΣ ΣΕ ΛΈΩ ΝΑΙ} said

    EEE, DEN ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ Η ΠΕΡΊΠΤΩΣΊΣ ΣΟΥ ΡΕ….

    ΕΙΣΕΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣ,
    ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ,
    ΠΑΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΥΓΑ ΣΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑ…..

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4+ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ
    ΠΩς ΤΕΤΟΙΑ ΡΑΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΑΤΑΔΕΙ…..

    ΕΑΝ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΩ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ
    ΩΣ ΚΟΚΚΌΡΙ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟ, ΘΑ ΣΕ ΦΥΓΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΡΕ ΖΩΟΝ…..

    ΓΙΑΦΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
    ΡΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΖΖΜΜΈΝΕ ΚΑΙ χΧΧΟΡΔΔΟΚΟΜΜΕΝΕ ΜΠΟΥΖΖΟΥΚΟΜΠΑΓΛΑΜΆ
    ΝΑΙ…..

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ,
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝΝ ΠΑΡΑΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΤΡΟΠΟΝΝΕ,
    ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΟΥ ΡΕ ΧχΧΑΜΜΕΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΖΖΜΕΝΕ ψΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΝΑΙ…..

    ΜΟΝΟΝ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣχχΛΟΎΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥφφΑΡΙ ΣΟΥ
    ΡΕ ΣΤΡΑΓΓΙΖΖΜΕΝΟ ΨψΨΟφφΊΜΜΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΦχΧΑΡΙΣΤΑΣ
    ΡΕ ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΜΈ ΚΑΙ ΜΠΑΓΆΤΙΚΕ ΚΙΕΦφφΤΈ……

    ΤΟ ΛΟΙΠΌΝ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ:
    ΤΟ ΓΚΟΥΒΆ ΜΕ ΤΟΝΝΕ ΓΡΑΣΣΟΓΡΑφφΊΤΗΝΝ ΣΟΥ
    ΤΟΝΝΕ ΣΤΟΙΒΑΖΖΩ ΣΤΟΝΕ ΜΜΠΑΤΟΝΝ ΣΟΥ,
    ΜΑΖΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΖΒΕΣΤΟΓΡΆΣΣΟΝ {ΕΙΝΕ ΓΙΟΜΆΤΟΣ ?}

    ΑΪ ΚΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΡΕ,
    φΦφΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΑΛΛΟ, ΜΜΑΖΖΟχχΧΑ.

    {ΦΑΝΤΑΖΖΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ
    ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ χχΑΡΑΚΩΜΜΑ ΣΤΗ ΜΜΑΧχΗ ????????????}

    ΛΟΙΠΌΟΟΟΝΝ….
    …ΑΪΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΕ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,
    ΝΑΙ ΜΑΝΤ ΝΤΌΓΓΗ ΜΟΥ ?

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι μαζί μου και με αφιερώνεις τον πανάκριβο σου χρόνο.
    Συνέχισε να το κανεις για να με δίνεις την ευκαρία να στον χώνω στο στόμα!

    Το ποιος είμαι εγώ και το τι έχω επιτυχει στην ζωή μου, το έχω πει πολλάκις
    και κατακρίθηκα από τα κοράκια γιατί περιαυτολογώ!

    Με δυο λέξεις, επιτυχημένος αυτοδημιούργητος μεσαίος έως μεγάλος
    επιχειρηματίας αλλα πρωτίστως ευτυχισμένος!

    Εσύ μωρή φαφλατοκουράδα, είσαι ακριβώς το αντίθετο και προσπαθείς με
    χυδαιότητες και σάλια να καλύψεις τα πάντα που ΔΕΝ έχεις!

    Πριν αρχίσεις τον πόλεμο μαζί μου και ΧΩΡΙΣ κανέναν λόγο απλός για να δείξεις σκληράδα και μαγκιά,
    σε λυπόμουν γιατί ανάμεσα στις γραμμές των σχολίων σου, διάβαζα τον πόνο και την δυστυχία που περνάς.
    Σήμερα ανακαλύπτω ότι είσαι άξιος της τύχης σου, τραβα βρεκα ένα δένδρο και κρεμάσου ρε άθλιε γυμνοσάλιαγκα!

    Μου αρέσει!

   • ΔΙΟΝΎΣΙΟς ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ {ΖΖΑΓΚΩΛΟΔΙΑΖΖΕΥΧχΘΕΊςς} said

    Ευτυχχώς ή Δυστυχώς
    {και γα τα δύο, ΣΤΑΡχχΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗZZΜΈΝΑ,
    ΤΑ ΓΙΟΜΑΤΑ φΦΡΈΣΚΟΝ ΑΊΜΜΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΟΝ
    ΚΑΙ ΖΖΩΤΙΚΌΤΑΤΟΝ ΣΠΈΡΜΜΑ},
    με Δικαιώνεις για μίαν ακόμη Φφοράνν,
    ααστοχώντας ως γνήσιος ΓκάβαΞ, Ώ ΜΆΛΙΑΞ.

    SO, ΤΟΜΠΟΎΛΑΡΟ μαλακα, ώώώ ΜΑΛΆΚΑΑΑΑΑΑΑΑAA

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Νευράκια γυφτάκι?
    Ου να χαθείς σαλιάρη γυμνοσάλιαγκα
    Και πούσαι, στα υπόψιν, έχω προμηθευτεί ένα κουβά γκράσο
    να βουτάω την κομπολόγα μου πριν τον χώσω στις θυγατέρες σου!

    Μου αρέσει!

   • ΖΑΓΚΩΛΟΧΎΣΤΗς said

    RE ΠΟΥΣΤΟΜΑΛΑΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟς ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ?

    ΟΥ ΡΕ ΦΊΦΗ

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Να θυμάσαι τον κουβά με τον γκράσο!

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Άσε τα παχιά τα πούστικα τα λόγια και έλα στο ψαχνό, παλιοκοτα,
    αν έχεις πνευμόνια και αρχίδια πες που να συναντηθούμε να τα λύσουμε.

    Μου αρέσει!

   • Μad Dοg said

    Μα τι εννοείς στα @@ σου αν είμαι ευτυχυσμένος; ουγκ ουγκ;
    Συζήτηση κάνουμε ρε φίλε, είμαι, δεν με πιστεύεις; Ε εντάξει μπορεί να μην με ρώτησε κανείς, μπορεί να είναι άσχετο, μπορεί οι ευτυχυσμένοι να μην έχουν λόγο να το δηλώνουν, ειδικά σε αγνώστους στα blogs, ε, εγώ το δηλώνω ρε λεχρίτη! ουγκ ουγκ!
    Εσένα σε κόβω είσαι μίζερος φελαράκι, έχω κάνει κοινωνικός λειτουργός μαζί με κάτι συνεργάτες ξέρω εγω απο ταλαιπωρημένα ανθρωπάκια, γράφεις και σε παίρνω θερμοκρασία φίλε δεν μου ξεφεύγει τίποτα, δίνω ομιλίες σε γιατρους εμένα που με βλέπεις, παίζω σε επιστημονικό επίπεδο. ουγκ ουγκ
    Όλοι ξέρουν πως δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου γι’αυτό είμαι σύντομος στα επιχειρήματα μου σήμερα! ουγκ ουγκ
    Έφαγα σύκα στην Χαλκιδική και σοβάρεψα κάπως, δεν έχω άλλο χρόνο για κατώτερους σαν και του λόγου σου, ουγκ ουγκ.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Η μάνα σου κάνει πίπες στους πακιδες για ένα εικοσάρη
    και το ξέρεις, καραπουτάνας έκτρωμα.

    Μου αρέσει!

   • ZANGΩLOXΩSTHSS said

    Μad Dοg said
    Σεπτεμβρίου 5, 2017 στις 4:04 πμ

    When I say whoa, I mean WHOA!

    Μου αρέσει!

   • Ζάγκλος ο Παλιός ο Γνήσιος said

    Mad Dog said
    Σεπτεμβρίου 5, 2017 στις 9:09 πμ
    ——————————————-
    Μad Dοg said
    Σεπτεμβρίου 5, 2017 στις 5:48 πμ
    ——————————————–
    Μad Dοg said
    Σεπτεμβρίου 5, 2017 στις 4:04 πμ

    When I say whoa, I mean WHOA!

    Mή με κλεβεις το ονομα ρε πουστρακη
    για θα ξοδεψω οσα χρειαστει και εχω κοψει κονδύλι στην Εταιρια μου,
    με ανοιχτο το ποσο, δεν φειδομαι εξοδων ρε κατωτερε γυμνοσαλιαγκα
    γιαϊα να σε βρω ρε και να σε γαμησω.

    Μια αποδειξη θα ζητησω και θα μου επιστραφει το ποσο που θα ξοδεψω
    για να σε βρω ρε αλητη ευρυπρωκτε κι εχω κι εναν κουβα με γκρασσο που το πηρα
    για τα παιδια του αλλου του αλητη του Νιονιου που με παει πιπα κωλο
    και απ οτι καταλαβα εχει κι αφτος κατι γρασσα κ γρασσαδορους.
    Το δικο μου το γκρασο ομως εινε το ακριβοτερο και το καλυτερο που υπαρχει
    και ειναι ειδικη παραγγελια -μεσω της εταιριας μου- για να μπορεσω να διεισδύσω
    στα τρυφερα κωλαρακια των ΕλληνοΠαιδων του αλητη του νιονιου.

    Ενα σε λεω ρε φτωχε μεροκαματιαρη.
    Δεν κανω πισω ρε απουτυχημενε καραγκιοζη, πουτανας γιε,
    ουτε με σφαίρες και ουτε με μανικες πυροσβεστικες και ουτε με τιποτα
    σε αυτο τον κοσμο ρε φτωχε και πουστη.

    και εσενα σε εχω βρει και το νιονιο και σε λιγο,
    ερχομαι γκρασσαρισμενος να σας γαμησω τον Πούτσο
    {συγγνωμη, το ΔΕΞΙΑΡΧΙΔΙ ηθελα να πω, αλλα οποιος με ξερει, με νιωθει}.

    Ναι ρε καλλικατζαρακια, εγω ρε ξεβρακωτοι,
    θα σας γαμησω ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΣ, και μην ξεχνατε το γκουβα με το γκρασσο,
    για να δειτε ρε οτι δεν ειμαι κανας σαδιστης και ποναω για το Κομπολοϊ σας
    ρε τιποτενιοι μαλακες!

    {εκανες το Λαθος της μιζερης Ζωης σου ρε και εδωσες το μαϊλ μου,
    εχω κανει εισαγγελικη παραγγελια ρε, το πραμα πηρε το δρομο του
    και ερχομαι ρε ευρυπρωκτε καραγκιοζη να σε γαμησω το μπουτσο,
    συγγνωμη ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΕΛΗ σου ηθελα να πω αλλα οσοι με ξερουν,
    ξέρουν και τι εννοω}

    Ετοιμασου, ερχεται ο Γράσσος!

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Ρε συ ζαγγλέ γνήσιε, τι να σε πω ρε, μαράθηκαν τα αρχίδια μου ρε,
    αλλα μη μιλάς για γκράσο, γιατί ανοιγοκλείνει η σούφρα του νιονιοu!
    Επίσης ξέχασες να αναφέρεις τα κολοτρυπιδια που θα
    αγοράσω από τον νιονιo για τις θυγατέρες του!

    Μου αρέσει!

   • Μπουκαραν Οι Μαγκες Στον Τεκε said

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Mad Dog said

    Ζάγκλος ο Παλιός, ZANGΩLOXΩΣΤΗΣ, mad dog,
    τρία τσογλάνια γράφουν με το όνομα μου!

    Χα..χα..χα.. ξέρεις με θυμίζει εκείνο το άσμα:
    «τρία πουλάκια κάθονταν στου Ζάγκλou το παπάρι…»

    Μου αρέσει!

   • Zaglaras Stergios the aboriginal ape said

    Mad Dog said
    Σεπτεμβρίου 5, 2017 στις 9:33 πμ

    Για τώρα και προς το παρον ρε πουστρακη παραμυθα,
    παρε τ αρχιδια μου τα μαραμμενα,
    που σε λιγο θα τα αστείλω στο μπητζιναδικο ρε να τα δωσω 150 psi
    να τα φουσκωσω καλα σαν σαμπρέλλες που είναι
    και να έρθω με το Volvo που το ‘χω στα Εταιρικά μου Οχήματα
    και το έφερα Ελλαδα με πτηση charter ρε ευρύπρωκτε καραγκιοζη
    και αποτυχημενε κωλομαγγα και πληρωσα με εξοδα της εταιριας μου ρε καλλικατζαρε
    και προσκυνημενη γιδα οσα βγαζεις εσυ σε 1 χρονο και λιγο σε λεω.

    πειναλεοι μαλακες ελληνες κωλοπαιδα εβραιοχριστιανοι γιδες προσκυνημενες
    που με βριζετε τα σεβασματα των Ολύμπιων και Εβγενων Πρωγωνων μου

    οσογια το νιονιο με τα υποψηφια παραπαίδια μου,
    ανεβαζω ρε την προσφορα στα δεκα χιλιαρικα εβρα το μηνα,
    με τον ορο να μεγαμουνε με xxxlarge dildos kai strapons κι εγω ρε
    ο Ζαγκλαρας ρε ο αντρας με Α χοντρο και κεφαλέο,
    και ολοκληρωμενος εθνικοσοσκατιαληστης και κομμουνογαμης και εβραιοφάης
    θα τα προικισω ρε με 1.500.000 γιουρο το καθενα,
    αμα καταφερουνε και με πεταξουν το κωλαντερο εξω σαν ποτηρι κρεατινο,
    για να το πλενω κι ολας καπου καπου.

    και να ξερει ο νιονιος ο ομοφοβικος πως εγω δεν ειμαι σαδιστης και τον εχω παντα γρασσαριζμενο το γκωλαρικο μου και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια ρε ομοφοβιτσιαρη κουνελε και νηστικε που με ηθελες και 7 παιδια ρε ξεφτυλα μπατιρη αποτυχημενε μαλακα που ξημεροβραδιαζεσε στο ολυμπια και τα παιδακια σου ρε πεινανε χαμενε ε χαμενε εβρεοπροσκυνημενε ΤΡΑΓΕ.

    μαλακα μπατιρη που με ηθελες και γουστα πεινάλα ε πειναλα

    αϊ γειά μου ρε νηστικουριααααααα

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Χα..χα..χα.. με θυμίζεις εκείνο το άσμα που λέει:
    «τρία πουλάκια κάθονταν στου Ζάγκλου το παπάρι…»

    Αν το γράμμα πάει στα zaglonia και στον νιονιό, καλο!

    Θα πρέπει πάντως να σε επισημάνω μερικά σημεία.
    Ποτέ μου δεν αναφέρθηκα για πεινάλες Έλληνες, συμπονώ τους συμπατριώτες μου για την οικονομική
    κατάσταση, επίσης όπως γνωρίζεις, γιατί βλέπω είσαι καλός αναγνώστης μου, κάθε χρόνο στέλνω στην
    Ελλάδα για αγορές γεωργικών προϊόντων εκατοντάδες χιλ ευρώ, εφέτος όπως φαίνεται θα ξεπεράσουμε το εκτ.

    Επίσης να σε επιστήσω την προσοχή σου στο:
    Pε λες να είναι έτσι μαλάκας ειλικρινής ο Σουηδός και να μας λέει αλήθειες? Για σκέψου!

    Επίσης να σε πω μια και φαίνεσαι μερακλής στον μπούτσο και στο πιόμα,
    άμα δεν κλάσεις δεν ρευτείς, χασίσι δεν θα φχαριστηθείς

    My very best regards to your mom! Πες της από τον με το βγαλμένο χέρι, ξέρει η πούστρα!
    Φιλάκια!

    Μου αρέσει!

   • ζαγκλάντερον βγαλμένον said

    τη βρισκεις να σου γαμουνε το κρεατο ποτηρο πουσταρακο
    με τα πολλα λεφτα και με τον ευρυγωνιο σκαστηρα ε ?

    και δε με λες ξηραντηρα εχεις ή στραγγιζεις τα καζανακια ?

    σε λιγο σε βρισκω και σε πλενω το ποτηρι σου το πετσινο
    λιγη υπομονη και θα το φχαριστηθης

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Μη γίνεσαι κακό αγοράκι τώρα, μαζί σου δεν είχα πρόβλημα,
    πάντα με διασκέδαζες με τα γραφιδια σου, τι έγινε τώρα μαζί σου?
    Έχασες στην τακτική σου και τσατίστηκες? ρούφα ένα αρχίδι ρε και θα γιάνεις!

    My very best regards to your mom!
    Φιλάκια!

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Χα..χα.. επίσης zaglonie να σε πω, σε μαγκιές έχεις ξεπεράσει και τον νιονιό ρε!
    Αν ήταν οι μαγκιές τάλιρα, θα ήσουν λεφτάς ρε ναούμ χα..χα..χα..

    «Το στραγγίζεις το καζανάκι?» Χα..χα..χα..χα.. αυτό δεν τοξερα!
    Εντάξει ρε μάγκα, είσαι και ο πρώτος κουραδόμαγκας άμα λάχει ναούμ!

    Μου αρέσει!

 10. geo said

  Καταστηματάρχης στην Λευκάδα έλουσε με… κρέπα εφοριακούς

  Και ύστερα ήρθε το…χάος

  Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην κεντρική
  πλατεία της Λευκάδας, που έρχεται να προστεθεί στις συνεχείς επιθέσεις που δέχονται τελευταία οι εφοριακοί κατά τη διάρκεια των ελέγχων.

  Εφοριακοί, σύμφωνα με το lefkadapress.gr, θέλησαν να κάνουν έλεγχο σε κατάστημα εστίασης και ο ιδιοκτήτης τους έλουσε με το μείγμα της κρέπας.

  Ακολούθησε χάος, η Αστυνομία έφτασε, έκλεισε το κατάστημα και οδήγησε τον ιδιοκτήτη του στο Τμήμα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 11. geo said

  Και στο τέλος νικάει ο… Μπαρμπαρόσσα! Ανοιξε ξανά η ψαροταβέρνα στην Πάρο
  Και στο τέλος νικάει ο… Μπαρμπαρόσσα! Ανοιξε ξανά η ψαροταβέρνα στην Πάρο
  ΕΛΛΑΔΑ 01|09|2017 20:04 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ
  -A+A
  Θα μπορούσε να γίνει ταινία, έστω μικρού μήκους, που θα περιέγραφε με τον καλύτερο τρόπο τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα του 2017, όπου μια απλή δικαστική απόφαση μπορεί να στείλει το απολύτως λανθασμένο μήνυμα ότι νόμος είναι ο νόμος του ισχυρού.

  Μόλις προχθές, στη Νάουσα της Πάρου, εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους, όταν εφοριακοί έψαχναν την… κορδέλα σφράγισης, που είχαν τοποθετήσει νωρίτερα στην πασίγνωστη ψαροταβέρνα Barbarossa και η οποία κατά την εκδοχή των τοπικών Αστυνομικών Αρχών μπορεί να την είχε πάρει ο… αέρας.

  Η κορδέλα ξαναμπήκε αφού χρειάστηκε παρέμβαση Ταξιάρχου, σβήστηκε εν συνεχεία από κάποιους (;) το προφανώς ντροπιαστικό μήνυμα «κλειστό λόγω φοροδιαφυγής» αλλά όλα έδειχναν ότι τελικά τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους, δηλαδή μπει το προβλεπόμενο 10ήμερο «λουκέτο». Αμ δε.

  Ο επιχειρηματίας, που όπως λένε κίνησε γη και ουρανό και αξιοποίησε όλες τις υψηλές γνωριμίες του για να αποφύγει το «λουκέτο», προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Σύρου, όπου και δικαιώθηκε. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε υπέρ της προσωρινής αναστολής του μέτρου της σφράγισης κι έτσι η ψαροταβέρνα, που δεν έκοψε αποδείξεις 6.500 ευρώ, θα λειτουργήσει κανονικά και με το νόμο.

  Το πρόβλημα είναι ότι δεν πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση ανάλογης απόφασης. Τα ίδια έγιναν με τις καντίνες στο Γαϊδουρονήσι, τα ίδια έγιναν και σε άλλες ανάλογες υποθέσεις, προκαλώντας τη δυσφορία των ελεγκτικών Αρχών, που βλέπουν να ξεκλειδώνουν με μοναδική ευκολία τα «λουκέτα» της φοροδιαφυγής.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 12. geo said

  VIDEO – Η τράπεζα του παίρνει το σπίτι – Θα ζήσουμε εικόνες σαν της Ισπανίας – «Θα φτάσω στο τέρμα. Θα χυθεί αίμα.

  – Το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό το 2012 – Η τράπεζα με τελεσίγραφο του ζητεί να φύγει άμεσα από το σπίτι – «Θα φτάσω στο τέρμα. Θα χυθεί αίμα. Το λέω και το εννοώ», λέει ο κ. Σκοπελίτης – Σήμερα ζει με 400 ευρώ από το επίδομα αλληλεγγύης λόγω προβλήματος υγείας – Με 41 χρόνια δουλειάς και 13.000 ένσημα δεν μπορεί να βγάλει σύνταξη λόγω χρεών στον ΟΑΕΕ

  Δραματική τροπή λαμβάνουν οι περιπτώσεις χιλιάδων δανειοληπτών των οποίων τα ακίνητα βγήκαν στο «σφυρί» τα τελευταία χρόνια και οι τράπεζες τους στέλνουν τα ειδοποιητήρια εξώσεων.
  Αποτέλεσμα, οι οικογένειές τους να απειλούνται άμεσα να μείνουν στο δρόμο.
  Οι δανειολήπτες που έχασαν τα σπίτια τους κατά το πρώτο «κύμα» των πλειστηριασμών καλούνται τώρα να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις και να τα εγκαταλείψουν οικειοθελώς.
  Σε αντίθετη περίπτωση θα εξαναγκαστούν με την παρουσία της αστυνομίας όπως συνέβη στην Ισπανία.
  Ο κ. Βασίλης Σκοπελίτης έλαβε πριν από δυο μήνες ειδοποιητήριο εξώσεως από την τράπεζα προκειμένου να απομακρυνθεί από το σπίτι του, το οποίο είχε εκπλειστηριαστεί το 2012.
  Δηλώνει στο Newsit.gr πως αν δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό του αδιέξοδο θα φτάσει μέχρι το τέλος ώστε να μην ξεσπιτωθεί.
  «Θα φτάσω μέχρι το τέρμα! Θα χυθεί αίμα»

  «Θα φτάσω στο τέρμα. Θα χυθεί αίμα. Το λέω και το εννοώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω αν δεν αποκατασταθώ οικονομικά τουλάχιστον με τη σύνταξη μου», λέει με απόγνωση ο κ. Σκοπελίτης.
  Ο ίδιος, το καλοκαίρι του 2016 είδε την αστυνομία εξω από την πόρτα του σπιτιού του να τον καλεί να το εκκενώσει.
  «Επικοινώνησα με την τράπεζα και το δικαστικό επιμελητή και μου έδωσαν παράταση μέχρι τον Μάιο», περιγράφει.
  Και συνεχίζει: «Τον Ιούνιο πήρα ένα χαρτί που έλεγε να αφήσω το σπίτι, να μείνω στο δρόμο. Τους τηλεφώνησα και μου είπαν πως θα πρέπει να φύγω 1η Σεπτέμβρη, δεν μου δίνουν κανένα άλλο περιθώριο».
  Χωρίς δουλειά και σύνταξη μέσα στην κρίση

  Ο 56χρονος ηλεκτρολόγος, πατέρας δυο παιδιών, έμεινε χωρίς δουλειά εξαιτίας της κρίσης αλλά και ενός εμφράγματος που επιβάρυνε σημαντικά την κατάσταση της υγείας του.
  Σήμερα ζει με 400 ευρώ από το επίδομα αλληλεγγύης.
  «Με ένα επίδομα αλληλεγγύης 200 ευρώ, και 100 για το κάθε παιδί, εσυ πλήρωσε δάνειο, πλήρωσε ενοίκιο, φάε η πιες , πλήρωσε ΔΕΗ, νερά. Με τέσσερα κατοστάρικα μπορείς να ζήσεις;»
  Παράλληλα, ζητά να δοθεί λύση στο ζήτημα της συνταξιοδότησής του για να μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή.
  «Μετά από 41 χρόνια δουλειάς, με 13.000 ένσημα, δεν μπόρεσαν να μου δώσουν καθόλου σύνταξη. Εχω πάθει έμφραγμα από το 2015 και με ταλαιπωρούν με κάποιες αποφάσεις. Προσπαθούν να μην μου δώσουν σύνταξη, με έχουν καταστρέψει», καταγγέλει ο κ. Σκοπελίτης.
  Δεν λαμβάνει σύνταξη λόγω των οφειλών του προς τον ΟΑΕΕ από ασφαλιστικές εισφορές τις οποίες αδυνατούσε να καταβάλει μετά την ασθένειά του.
  Το διόροφο σπίτι της οδού Βιθυνίας στην Νίκαια δεν είναι το πρώτο ακίνητο που χάνει η οικογένεια του κ. Βασίλη καθώς πριν από δυο χρόνια στο «σφυρί» είχαν βγει και τα διαμερίσματα των παιδιών του.
  Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του δηλώνουν αποφασισμένοι να μείνουν μέχρι τέλους στο σπίτι και να υπερασπιστούν την πρώτη και μοναδική κατοικία τους.
  Σύμμαχό τους σε αυτό τον αγώνα έχουν τα μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με τα οποία επικοινώνησε η οικογένεια και προετοιμάζονται για μια μεγάλη μάχη με όποιον επιχειρήσει να πάρει λαϊκή περιουσία.
  «Είμαστε στο πλευρό τους. Με κάθε μεσο θα προστατεύσουμε την περιουσία τους. Θα είμαστε εδώ, θα κάνουμε ο,τι χρειαστεί. Θα κάνουμε γαϊτανάκια εξω από τις πολυκατοικίες. Δεν θα περάσει κανένας μέσα από την πόρτα αυτή», λέει στο Newsit.gr ο Ηλίας Παπαδόπουλος προαναγγέλοντας ένα «καυτό» χειμώνα με τους αγώνες να περνούν από τα ειρηνοδικεία στις γειτονιές της χώρας.
  ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

  Μου αρέσει!

 13. geo said

  Kαληνύχτα Μαλάκα… (του Χάρη Καφετζόπουλου)

  Στην Ελλάδα ζουν δυο κατηγορίες ανθρώπων…
  Αυτοί που σκέπτονται κι αυτοί που κοιμούνται… εξαντλημένα σκεπτόμενοι…
  Αυτοί που κοιμούνται περνάνε μια χαρά… δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα…
  Αυτοί που σκέπτονται χωρίζονται σε δύο κατηγορίες…

  Σε αυτούς που δουλεύουν τους άλλους και σε αυτούς που τα μασάνε…

  Αυτοί που τα μασάνε απλά νομίζουν ότι είναι πιο μάγκες απ’ αυτούς που τους δουλεύουν…
  Αυτοί που τους δουλεύουν χωρίζονται σε δυο κατηγορίες …
  Σε αυτούς που τα παίρνουν και σε αυτούς που θα τα πάρουν…
  Αυτοί που θα τα πάρουν έχουν πρόγραμμα κι υπομονή κι ανήκουν στην αντιπολίτευση…
  Αυτοί που τα παίρνουν χωρίζονται σε δυο κατηγορίες …
  Σε δεξιούς κι αριστερούς…
  Οι δεξιοί δίνουν ολιγόμηνη εξουσία σε ένα αριστερό παπάρι και χαλαρά περιμένουν να ξαναέρθουν στη εξουσία για άλλα σαράντα χρόνια…
  Οι αριστεροί χωρίζονται σε δυο κατηγορίες…
  Στους σοσιαλιστές και στους πολύ σοσιαλιστές…
  Οι σοσιαλιστές είναι παντού… σαν τους μαλάκες…
  Οι πολύ σοσιαλιστές χωρίζονται σε δυο κατηγορίες …
  Σε πασόκους και συριζαίους…
  Οι συριζαίοι χωρίζονται σε δυο κατηγορίες…
  Στους εκ του πασοκ προερχόμενους και στις συνιστώσες του…
  Οι συνιστώσες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες…
  Στο αδελφάτο των υπουργών που έγιναν αξιωματούχοι και στο αδελφάτο των εν αναμονή υπουργών αξιωματούχων…
  Οι υπουργοί χωρίζονται δυο κατηγορίες…
  Σε αυτούς που είναι πούστηδες, πεινασμένοι, φτωχοί και άκωλοι… και σε αυτούς που πεινούν διαρκώς… και είναι και πούστηδες…
  Αυτοί που πεινούν διαρκώς είναι μια κατηγορία από μόνοι τους και είναι επενδυτές στη Eldorado Gold και στη Black Rock…
  Όσοι δεν είναι ακόμα με κομπόδεμα, είναι οι επονομαζόμενοι φτωχόπουστες του σύριζα αλλά όπως έλεγε και το σλόγκαν του κόμματος «Η Ελπίδα Έρχεται»…

  Στην Ελλάδα… ζουν δυο κατηγορίες ανθρώπων…
  αυτοί που σκέπτονται και αυτοί που κοιμούνται…
  αυτοί που σκέπτονται τον ήπιανε…
  αυτοί που κοιμούνται έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν…

  Χάρης Καφετζόπουλος

  Αρέσει σε 1 άτομο

 14. geo said

  ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤOΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ FUND ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ FUND ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜA (ΕΙΚΟΝΕΣ)
  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
  εκτακτη ειδηση
  Βήμα βήμα γίνεται η αποδόμηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» καθώς εκπρόσωποι αμερικανικού fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου. Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, προσπαθώντας να εμποδίσουν την «αρπαγή» του καταστήματος από τον ιδιοκτήτη του.

  Ισχυρή αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ βρίσκεται έξω από κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στην οδό Αρκαδίου, του οποίου το δάνειο έχει εξαγοράσει αμερικανικό Fund, ενώ μέλη του ΣΑΟΡ και άλλοι πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, υψώνοντας «τοίχος προστασίας» ώστε να εμποδίσουν την «αρπαγή» του καταστήματος.

  Εκπρόσωποι του fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα.

  mat-4mat-3mat-2

  Κόσμος παραμένει στο σημείο, όπου επικρατεί ένταση, ενώ νωρίτερα όταν αντιλήφθηκαν τον εκπρόσωπο του fund να βγαίνει από το κατάστημα, μερίδα συγκεντρωμένων του πέταξαν διάφορα αντικείμενα.

  Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επίσης έδιωξαν και προκάλεσαν καταστροφές στο όχημα του ανθρώπου που είχε κληθεί να βάλει συναγερμό στο κατάστημα.

  Ταυτόχρονα, μεγάλες καταστροφές υπέστησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

  Λίγο πριν τις 7 το πρωί ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι βγαίνουν καπνοί από την πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία.

  Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά.

  Πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

  ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09:08

  Πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα

  Μεγάλες καταστροφές υπέστησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

  Λίγο πριν τις 7 το πρωί ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ότι βγαίνουν καπνοί από την πολυκατοικία όπου στεγάζονται τα γραφεία.

  Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά.

  Πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • Ακέλας said

   Μεταλλάξεις παιδί μου ,μεταλλάξεις:-Καπιταλοσυμμορίτες !

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • Πρωτη Φορα Φασιστερα said

   Go Back (4%) Mister Τσιπρα GO BACK!!!

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • Παρατηρητής said

    Πολύ του δίνεις ! Τι 4 % αφού από τον παλιό ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ οι μισοί ( που αντέδρασαν στο «αριστερό» μνημόνιο ) έχουν φύγει. Το ξέρει το πουλέν του τραπεζίτη και προσπαθεί να φανεί ως ο διάδοχος του Ανδρέα Παπατζή – εξ ου και η πρόσφατη συνέντευξη αλλά και η συστηματική μίμηση του στυλ, της φωνής και της δημαγωγικής ρητορείας του Ανδρέα – μπας και ξεγελάσει πάλι και τραβήξει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΤΟΚ .

    Εσύ Καμμένε τι ρόλο παίζεις ? Η γλάστρα του αυτοαποκαλούμενου διάδοχου του Αρχιπαπατζή και πατέρα του βλαμμένου ? Και αυτός καλά … ελπίζει να πάρει καμμιά ψήφο από τίποτα παλιούς πασόκους και από πολιτογραφούμενους ως «Έλληνες» μουσουλμάνους εισβολείς . υ

    Εσύ ρε Καμμένε , από πού νομίζεις ότι θα πάρεις ψήφους ? Ή μήπως θα το παίξεις και συ «διάδοχος¨του πυκνοφρύδη ΚΚα’ για να δέσει το γλυκό ? ( από πρώην ψηφοφόρο σου που μουτζώνει τον εαυτό του κάθε μέρα που σε πίστεψε ) . Η διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ του υπουργείου αθείας και αντιχριστιανικού μένους είναι ακόμα στη θέση της , έτσι δεν είναι ?
    Τα σπίτια των Ελλήνων στη Χιμάρα εξακολουθούν να τα γκρεμίζουν ανενόχλητοι οι αλβανοί που στέλνουν συνεχώς τα εμβάσματα μέσω τραπεζών από την Ελλάδα στην αλβανία εδώ και πολλά χρόνια από τα λεφτά που βγάζουν αφορολόγητα με μαύρη εργασία και που κανείς δεν ελέγχει. Μόνο Έλληνες κυνηγάτε και μάλιστα μικρομεσαίους και ειδικά Ορθόδοξους . Θα μπορούσα να αραδιάσω ατέλειωτα παραδείγματα : ό,τι έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις , κάνετε και εσείς , απλά εσείς έχετε και το θράσος να κοροιδεύετε τον κόσμο κατάμουτρα λες και μιλάτε σε μπαμπουίνους. Άντε πανηγύρισε ρε χοντρέ ( μπούλη όπως σε αποκάλεσε δημόσια ο τσιπράν και δεν είχες τα κότσια να πεις τίποτα για το χαζοχαρούμενο υφάκι του άεργου πρώην καταληψία) για την ανάπτυξη του 1,8 % την ώρα που οι νέοι αλλά και μεσήλικες με οικογένειες φεύγουν σωρηδόν για το εξωτερικό και την ώρα που δίνετε σε αμερικανικά funds τα σπίτια του κοσμάκη που δεν μπορεί να πληρώσει τις δόσεις λόγω της κρίσης που όλοι εσείς δημιουργήσατε.

    ΥΓ . Είναι αλήθεια ρε ότι ο Πιέρ Μοσκοβισί , ο επίτροπος , ζήτησε να σταματήσει η έρευνα του εισαγγελέα για την ταλιμπάν της αθείας που τράβαγε τους σταυρούς από τους λαιμούς των υπαλλήλων και πέταξε εικόνα της Παναγίας στα σκουπίδια παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ? Είναι αλήθεια ότι και αυτή ( όπως ο Γεωργίου , η Μιράντα Ξαφά , κ.α. ) ήταν υπάλληλος σε ξένες υπηρεσίες ?
    Για υπάλληλος στα LIDL κάνει μόνο αυτή, να φτιάχνει διαφημίσεις σε πακέτα μουσακά με εικόνες από νησιά και εκκλησίες από όπου θα αφαιρεί τους σταυρούς …

    Αρέσει σε 1 άτομο

 15. geo said

  Αρέσει σε 2 άτομα

  • Πέτρος Ι. Φιλίππου said

   Ανεπίτρεπτη βέβαια η οποιαδήποτε κατάσχεση εν μέσω οικονομικής κρίσεως. Σαφέστατα καταδικάζω ενέργειες σάν καί αυτή.
   Η κυβέρνηση δέν μπορεί να παρέμβει καί ο λαός θά πρέπει να συσπειρωθεί ενάντια σε αυτές τίς πρακτικές.
   Τα δάνεια έχουν πληρωθεί από τίς ανακεφαλαιοποιήσεις τών τραπεζών με 180 δίς έως σήμερα.
   Μετά λόγου γνώσεως.

   Αρέσει σε 2 άτομα

   • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

    Μου αρέσει!

   • Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Πρωθυπουργος said

    Η Κυβερνηση δεν μπορει να παρεμβει; Τοτε να παραιτηθει εδω και τωρα!

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Ο ΘΕΩΔΏΣΕΙΣ Ο ΑχΏΡΤΑΓΩΣ {ΑΙΧΟ ΚΕ ΚΑΙΝΤΡΏΦφΦΥΓΓΑ} said

    εκενόσης Βώρθρον σιπτηκώναι κε αασίπτων
    μμε παίτρα η με κιουγκιηα φιλικε τιμμέ κε μαι δωσης ω θαιωδώσεις
    κε με πος κε ιλεκτρικο χΧΧρήμα κε μαι δώσης

    κε λαιφτα μαι τι σαισουλα απωλητος δαικτά σαι λαιο νιε

    Μου αρέσει!

   • Διονύσιος Διονυσίου {ΠαλαιόςΠαντΕλεήμων} said

    Η κυβέρνηση δέν μπορεί να παρέμβει ???????????
    καί ο λαός θά πρέπει να συσπειρωθεί ενάντια σε αυτές τίς πρακτικές.

    Θα συνεΦφωνήσω μαζί σου κρε Πέτρε Φιλίππου
    {θαθελα αντι για διονυσλιου να με λεγανε Φιλίππου ή/και Αλεξάνδρου}
    ως προς το Δεύτερον του σχολίου σου, το οποίον ομως για να γίνει
    {πιστεβω πως θα γίνει και θα είναι του βεληνεκους του «κατρίνα»}
    θα πρέπει να εφαρμοστεί το Πρώτον
    {η «αδυναμία ΠαρΕμΒάσεως απο τα ανδράποδα}

    ΚΑΙ Ο ΘΕΌΣ ΒΟΗΘΟς ΑΔΕΡΦΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΟΟΥ ΦΗΑΡ ΚΑΙ ΝΟΟΥ χΧΈΗΤ
    ΚΑΙ ΞΥΣΤΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΕΠΆΝΩ ΑΠΟ ΤΟ «χχΑΡΑΓΜΑ»
    ΤΟΥ ΝΤΙ-ΕΝ-ΕΪ ΜΑΣ…………

    ΚΑΙ Ο ΕΝΝΟΏΝ ΕΝΝΟΕΊΤΩ ΝΑΙ

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    + Ανεπίτρεπτη η οποιαδήποτε κατάσχεση εν μέσω οικονομικής κρίσεως.

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Μην ανυσηχεις. Εδω κατω θα «φατε καλα». Ολο το παρων σκυλοβουλιο. Και αν θελεις να σε παρει κανεις στα σοβαρα η να κανεις διαλογο ξεκινα απο την αγνωστη σου λεξη «Δημοκρατια» και τον Κοντογιωργη.

    Μου αρέσει!

 16. Democratia DELENDA EST - eksothen said

  Ερωτηση:

  ο Αρχηγος των τουρκικων Ενοπλεων Δυναμεων συνοδευομενος με τους αρχηγους των τουρκικων επιτελειων ΓΕΣ ΓΕΝ κι ΓΕΑ, πηραν μερος σε μια «τουριστικη»
  περιοδια στα Ελληνικα Νησια, συγκεκριμενα στα Ιμια ;;

  Και εαν αληθευει αυτη η ειδηση, πως εδρασε τι ειδος μετρα και βηματα διαμαρτυριας ελαβε το Ελληνικο(??) Υπ. Εξωτερικων κι το Υπ. Εθνικης Αμυνας ;;

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΚΙ ΟΙ ΚΑΤΑΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ – ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ !!

  ( απο το 8ο λεπτο κι μετα ο πρωην αξιωματικος του Ελληνικου Στρατου κι πρωην αξιωματικος στην ΕΥΠ, δηλωνει ξεκαθαρα πως αυτα τα γεγονοτα ελαβαν μερος.)

  «ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ & ΞΕΝΑΚΗΣ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ…»

  υ.γ.

  Να μην ξανσδιαβσσω εδω μεσα για το.ποσο πατριωτες ειναι, αυτη η πολιτικη ..ουτανα ο ουσκακιας πανος καμενος κι ο μπολσεβικος αυτος ο πολιτικος μπασταρδος κοτζιας !!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 17. omega said

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ». ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΣΚΑ;
  http://hellas-now.com/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%b2%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%bb%ce%b9%ce%b3%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1/

  Αρέσει σε 3 άτομα

  • Democratia DELENDA EST - eksothen said

   Η αρχη εινσι αυτη.

   Και μερικα ελληνφωνσ μπασταρδα εδω μεσα συνταυτιζονται με τους καταφαντασια «προσφυγες»,

   Ετσι δεν εινσι αγαπητε κε. γ.γ. και ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΗ των παρακρατικων του ανταρCIA;;

   Μου αρέσει!

 18. Zaglaras Stergios THE ABORIGINAL said

  kleisate te sxolia re mapes?

  Mad Dog said
  Σεπτεμβρίου 5, 2017 στις 9:33 πμ

  Για τώρα και προς το παρον ρε πουστρακη παραμυθα,
  παρε τ αρχιδια μου τα μαραμμενα,
  που σε λιγο θα τα αστείλω στο μπητζιναδικο ρε να τα δωσω 150 psi
  να τα φουσκωσω καλα σαν σαμπρέλλες που είναι
  και να έρθω με το Volvo που το ‘χω στα Εταιρικά μου Οχήματα
  και το έφερα Ελλαδα με πτηση charter ρε ευρύπρωκτε καραγκιοζη
  και αποτυχημενε κωλομαγγα και πληρωσα με εξοδα της εταιριας μου ρε καλλικατζαρε
  και προσκυνημενη γιδα οσα βγαζεις εσυ σε 1 χρονο και λιγο σε λεω.

  πειναλεοι μαλακες ελληνες κωλοπαιδα εβραιοχριστιανοι γιδες προσκυνημενες
  που με βριζετε τα σεβασματα των Ολύμπιων και Εβγενων Πρωγωνων μου

  οσογια το νιονιο με τα υποψηφια παραπαίδια μου,
  ανεβαζω ρε την προσφορα στα δεκα χιλιαρικα εβρα το μηνα,
  με τον ορο να μεγαμουνε με xxxlarge dildos kai strapons κι εγω ρε
  ο Ζαγκλαρας ρε ο αντρας με Α χοντρο και κεφαλέο,
  και ολοκληρωμενος εθνικοσοσκατιαληστης και κομμουνογαμης και εβραιοφάης
  θα τα προικισω ρε με 1.500.000 γιουρο το καθενα,
  αμα καταφερουνε και με πεταξουν το κωλαντερο εξω σαν ποτηρι κρεατινο,
  για να το πλενω κι ολας καπου καπου.

  και να ξερει ο νιονιος ο ομοφοβικος πως εγω δεν ειμαι σαδιστης και τον εχω παντα γρασσαριζμενο το γκωλαρικο μου και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια ρε ομοφοβιτσιαρη κουνελε και νηστικε που με ηθελες και 7 παιδια ρε ξεφτυλα μπατιρη αποτυχημενε μαλακα που ξημεροβραδιαζεσε στο ολυμπια και τα παιδακια σου ρε πεινανε χαμενε ε χαμενε εβρεοπροσκυνημενε ΤΡΑΓΕ.

  μαλακα μπατιρη που με ηθελες και γουστα πεινάλα ε πειναλα

  αϊ γειά μου ρε νηστικουριααααααα

  Μου αρέσει!

 19. olympiada said

  Reblogged στις olympia.gr.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: