ΙΔΟΥ οι τρεις φυλές που επιτίθενται σε Παυλόπουλο – Καραμανλή

Το Ολυμπία, είναι ένα ανοιχτό – απόλυτα δημοκρατικό μπλογκ που επιτρέπει σε οποιονδήποτε, ακόμα και στους υβριστές του να έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στο δημόσιο διάλογο. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς την δημοκρατία και η δικαιολογία που χρησιμοποιούν κάποιοι άλλοι, για να μην επιτρέπουν τον ελεύθερο σχολιασμό, είναι στην ουσία φίμωση ελεύθερων φωνών με πρόσχημα την ασυδοσία ορισμένων εγκάθετων. Που φυσικά βλάπτουν την δημοκρατία γιατί αυτός είναι ο ρόλος τους.

Η ελευθερία έκφρασης που δίνεις σε όλους Ολυμπία όμως, βοηθά να πουν πολύτιμα και πραγματικά συμπεράσματα για τα κίνητρα αυτόν που προβοκάρουν την Δημοκρατία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από το Ολυμπία έχει ξεκινήσει η αποκάλυψη συμμοριών και πλαστογράφων του διαδικτύου. Έτσι λοιπόν, πολύτιμα συμπεράσματα βγαίνουν και για τις φίλες που επιτίθενται μεθοδικά στον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Κώστα Καραμανλή εδώ και χρόνια. Και η ταυτότητα τους είναι ξεκάθαρη:

1. Νεοναζί. Τα μορφώματα που δημιουργήθηκαν επί Σημίτη και μεγαλούργησαν επί Σαμαρά – Βενιζέλου. Των Σημιτανθρώπων δηλαδή. Η λύσσα τους κατά Παυλόπουλου – Καραμανλή, είναι απολύτως δικαιολογημένη. Επί Παυλόπουλου – Καραμανλή, τα ποσοστά τους όλων μαζί δεν υπερέβαιναν την μισή ποσοστιαία μονάδα. Επίσης η εθνική στάση του Προκόπη Παυλόπουλου τόσο ως υπουργού αλλά ειδικά ως Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και η υπερήφανοι εθνική πολιτική του Κώστα Καραμανλή, Δεν τους έδινε το δικαίωμα να σηκώσουν κεφάλι πουλώντας πατρίδα. Αυτός είναι και ο λόγος που τους δημιούργησε το σύστημα Σημίτη. Από τη μία για να φθείρει εκλογικά τον Καραμανλή ώστε να βγαίνει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, και από την άλλη αυτά τα σαπρόφυτα ευδοκιμούν μόνον όταν υπάρχουν Σημίτηδες στην εξουσία.

2. Σημίτηδες. Ακριβώς για τους ίδιους λόγους που αναπτύξαμε παραπάνω. Παυλόπουλος και Καραμαλής στάθηκαν πάντα ανάχωμα στην φαυλότητα του συστήματος Σημίτη αλλά ειδικά στα θέματα εθνικής μειοδοσίας τα οποία το σύστημα Σημίτη ανήγαγε σε επιστήμη.

3. Μητσοτακιστάν: Ως το σύστημα που αλληλοσυμπληρώνει και αλληλοεξυπηρετείται με το σύστημα Σημίτη. Τώρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την στρατηγική του, έχουν πέσει τελείως οι μάσκες. Μητσοτάκης – Σημίτης είναι το ένα και το αυτό. Συνέταιροι στην μεγαλύτερη πολιτική εταιρεία με τους τεράστιους τζίρους, που έχει ρημάξει την Ελλάδα στη μεταπολίτευση. Δεν είναι τυχαίο που το περιβάλλον Μητσοτάκη τον πιέζει ασφυκτικά να αντιπολιτεύεται τον… Πρόεδρο της Δημοκρατίας (!!) Και φτάνει σε σημείο να εισηγείται ακόμα και την διαγραφή του Κώστα Καραμανλή!

Πολύτιμα και τεκμηριωμένα συμπεράσματα, όχι από κάποια δημοσκόπηση τύπου Μαραντζίδη, αλλά μέσα από τα σχόλια του Ολυμπία. Που ταυτίζονται και με τα αντίστοιχα τρολ στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης. Είδατε πόσο χρήσιμη είναι εντέλει η πραγματική δημοκρατία;

14 thoughts on “ΙΔΟΥ οι τρεις φυλές που επιτίθενται σε Παυλόπουλο – Καραμανλή”

  1. ΔΡΑΤΤΟΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ Μαρία Δράγκα
   ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΒΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
   ΚΑΙΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ “ΕΛΑΦΡΥΝΩ” ΛΙΓΑΚΙ ΤΗΝ “ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
   ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ “ΠΟΣΤΑΡΩ” ΤΟΥΤΟ ‘ΔΩ ΤΟ “ΒΙΝΤΕΑΚΙ” ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80:

   ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Commercial

   αν και ο καημένος ο Βάσιας ειναι κομμουνισμενος,
   είναι ομως και ΠΟΝΤΙΟΣ ΤΡΑΝΤΗΕΛΛΕΝ

   Κααλημερα σας Κυρια Μαρία Δράγκα και Καληνε Συνεχεια να εχετε

   Like

  1. Μπράβο Τερέζα !
   Πές στην Βασιλικούλα ότι την πεθυμήσαμε very much και αν μπορεί να σου δώσει να γράψεις κι άλλα.

   Like

 1. Αν ο φθόνος ήταν απτός και είχε κάποιο σχήμα, θα ήθελα να έμοιαζε με μπούμερανγκ.

  Liked by 2 people

  1. ………«Κάτι γυρίζει μπούμερανγκ». Στη φράση αυτή η λέξη μπούμερανγκ χρησιμοποιείται μεταφορικά και σημαίνει ότι κάποιος δέχεται τις αρνητικές συνέπειες των πράξεών του, ενώ δεν το περίμενε, και, αντίθετα, υπολόγιζε ότι θα βγει και κερδισμένος……..(βικιπαιδεια).
   …. υπολόγιζε ότι θα βγει και κερδισμένος…….

   Να ξεχάσουν ο ένας την πρωθυπουργική καρέκλα και ο άλλος την προεδρική καρέκλα. Οι πολίτες δεν τους θέλουν, οι πολίτες δεν ξεχνούν όπως κακώς νομίζουν μερικοί.

   Liked by 1 person

 2. Απολύτως σωστό.
  Εγώ θα έλεγα οτι υπάρχει και το σύστημα Βενιζέλου που ταυτίζεται με τα τρία προαναφερθέντα συστήματα κατά το δοκουν. Εσχάτως κυρίως με το Μητσοτακισταν.
  Ο λόγος απλός: Επιδιώκει συμμαχίες με όποιον δεχθεί να προωθήσει το Βενιζέλο για επόμενο ΠτΔ. Αυτός είναι ο νέος στόχος Βενιζέλου. Και όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν, θα κανει τα παντα για να τον πετύχει…

  Like

 3. Επίσης να του πει κάποιος να σταματήσει να κάνει γαργάρες με το αμίλητο νερό
  και να αρχίσει να εκπαιδεύεται σε φρασούλες τύπου: Να ..μαίρη…ένα..μήλο…

  Like

  1. XAIRE ΣΤΕΡΓΙΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΕ φΦΦΙΛΟΣΟΦΦΕ

   ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΑΛΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΫΑΑΟΥΤΣΣΑ ΤΗΣ?

   ΞΕΕΓΥΜΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΣΥΣΤΟΛΑ
   ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜφΦφΙΑΛΩΜΕΝΑ “ΚΡΑΣΑ”
   ΓΙΑΪΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΣΙΜΟ ΕΜφΦΙΑΛΩΜΕΝΟ
   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΧΧχΧΩΡΕΙς
   ΜΕΓΑΛΟΝΕ ΚΩΛΟΝΕ {ΓΙΑ ΠΙΑΣΣΙΜΟΝΝ ΕΝΝΟΩ}

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s