olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο Θάνατος Ενός ΄Εθνους

Posted by olympiada στο Αύγουστος 20, 2017

James George Yatras, Strategic Culture, 17-8-2017
[Άμεσα αφορά την Ελλάδα και το σύνολο του Δυτικού τουλάχιστον κόσμου ή κατωτέρω ανάλυση της υπαρξιακής πολιτιστικής σύγκρουσης που διχάζει τώρα την Αμερική και που τα ΜΜΕ υπηρεσίας του «Συστήματος» παρουσίασαν διεθνώς ως έκρηξη ρατσιστικής βίας  υπό την προεδρία Τραμπ.                                                                                               Ο Ελληνικής καταγωγής Αμερικανός αρθρογράφος είναι γνωστός δημοσιολόγος, πρώην διπλωμάτης και πρώην σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής της ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.                               Ο ΄Ελληνας αναγνώστης θα αναγνωρίσει πολλά οικεία στοιχεία  μεθοδικά εισαγομένου εθνικού εκφυλισμού, σ’ ένα κείμενο όπου ο ομογενής κ. Γιατράς προσφέρει τροφή για σκέψη και σοβαρό προβληματισμό]
Παρουσίαση: Μιχαήλ Στυλιανού
Κάθε ζωντανό έθνος έχει ανάγκη συμβόλων. Αυτά μας λένε ποιοι είμαστε ως ένας λαός, σε τι πιστεύουμε και σε ποια βάση οργανώνουμε τον κοινό μας βίο.
Αυτή η πραγματικότητα φαίνεται να είναι καθαρά αντιληπτή από την σημερινή ηγεσία της Ρωσίας. Ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, που ανορθώνει και επανενώνει μια χώρα διχασμένη από τρείς γενεές εχθρότητας μεταξύ ερυθρών και λευκών, για να επιτύχει μιαν εθνική σύνθεση.
Σε σχέση με την πνευματική διάσταση, αυτό σήμαινε πρώτα από όλα την επανένωση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, μεταξύ του Πατριαρχείου της Μόσχας και της Εξωχώριας Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που είχε την έδρα της στη Νέα Υόρκη. Εσήμαινε επίσης την ανοικοδόμηση του Καθεδρικού Ναού του Σωτήρος, που ανατίναξαν οι κομμουνιστές το 1931 και που –όχι συμπτωματικά- υπήρξε πρόσφατα στόχος απόπειρας βεβήλωσης από εκφυλισμένες (γυμνές φεμινίστριες), υπό τις ζητωκραυγές των Δυτικών υπερασπιστών της δημοκρατίας.
Επίσης σημαντικά είναι τα πολιτικά και στρατιωτικά σύμβολα. Μετά το 1991 υπήρξαν ορισμένοι που ήθελαν την αμείλικτη εξαφάνιση κάθε ίχνους της κομμουνιστικής εποχής, κατά τον ίδιο  τρόπο που και οι  μπολσεβίκοι είχαν θελήσει να γδάρουν (κατά την έκφραση του Σολζενίτσιν) το παλαιό πρόσωπο της Ρωσίας και να το αντικαταστήσουν με ένα νέο, υποκατάστατο σοβιετικό πρόσωπο. Αλλά η σωφροσύνη επεκράτησε. Ο εθνικός ύμνος, που υιοθετήθηκε το 2001, διατηρεί την σοβιετική μελωδία αλλά με νέους στίχους (γραμμένους από τον Σεργκέι Μιχάλκωφ, που μαζί με τον Γκαμπριέλ Ελ-Ρετζιστάν είχε γράψει και τους αρχικούς στίχους το 1944!) –βγήκαν οι Λένιν και Στάλιν και εισήλθε ο Θεός. Η παλαιά πρωτεύουσα είναι και πάλι Αγία Πετρούπολη, αλλά η περιβάλλουσα περιφέρεια παραμένει Λένινγκραντ. O ερυθρός αστέρας είναι το εθνόσημο στα στρατιωτικά αεροπλάνα και οχήματα της Ρωσίας, ενώ ο σταυρός του Αγίου Ανδρέου είναι η σημαία του στόλου. Ερυθροί αστέρες παραμένουν επίσης στις  κορυφές των πύργων του Κρεμλίνου, ενώ η εικόνα του Χριστού του Σμολένσκ φυλάσσει την Πύλη του Σωτήρος στο Κρεμλίνο. Η Κόκκινη Σημαία, που ανυψώθηκε θριαμβευτικά στο Ράϊχσταγκ το 1945, ηγείται της παρέλασης στην επέτειο της νίκης. Τα λείψανα των εξόριστων Διοικητών του στρατού των Λευκορώσων, όπως του Αντόν Ντενίκιν και Βλαντιμίρ Κάπελ, επαναπατρίστηκαν και ενταφιάστηκαν  με τιμές στην πατρική γη.
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά  θα μου άρεσε να νομίζω πως η Ρωσία άντλησε δίδαγμα από αυτό που ως πρόσφατα ήταν το αμερικανικό παράδειγμα. Στην ομιλία των εγκαινίων της δεύτερης προεδρίας του τον Μάρτιο του 1865, ενώ «ο αδελφικός πόλεμος» έβαινε προς το τέλος του, ο Αβραάμ Λίνκολν μίλησε για την ανάγκη «να επιδέσουμε τα τραύματα του έθνους». Στην προσπάθεια να το κάνουμε τίποτα δεν ήταν σημαντικότερο από το να τιμήσουμε τους ήρωες τόσο των Βορείων όσο και των Νοτίων, γεγονός που συγκινητικά αναδείχτηκε δεκαετίες αργότερα με τις «συνάξεις των βετεράνων στο Γκέτυσμπεργκ».
Βέβαια αυτά δεν διαγράφουν το γεγονός ότι η υπεράσπιση του δουλείας έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στην αποσχιστική απόπειρα των Νοτίων, ούτε παρακάμπτουν το συνταγματικό ερώτημα εάν είχαν νομικά το δικαίωμα της απόσχισης. ( Ίσως σήμερα η Καλιφόρνια να έχει καλύτερη τύχη στον δρόμο της εξόδου. Αdios amigos!) Ούτε συγκαλύπτουν την αντιμετώπιση της Ανοικοδόμησης από τους Νοτίους ως εχθρική, ένοπλη κατοχή, ούτε την επιβολή του φυλετικού διαχωρισμού από τον Τζιμ Κρόου μόλις αποχώρησε ο ομοσπονδιακός στρατός και ανέλαβε την εξουσία το Δημοκρατικό Κόμμα. Αλλά το γεγονός παραμένει ότι ο μύθος της συμφιλίωσης Βορρά-Νότου σε ένα επανενωμένο Αμερικανικό έθνος, υπήρξε το θεμέλιο της ανάδειξής μας σε οικονομικό γίγαντα στα τέλη του 19ου αιώνα, σε παγκόσμια δύναμη στον 20ό (σε βάρος της ετοιμόρροπης ισπανικής αυτοκρατορίας, με την γιορτασμένη στρατιωτική συνδρομή των Νοτίων) και κυρίαρχη δύναμη μετά δυο νικηφόρους παγκόσμιους πολέμους.
Αυτήν την  Αμερική μπορεί σύντομα να την έχουν πάρει οι άνεμοι. Η βία στη Σαρλότεσβιλ, η καταστροφή του μνημείου των Ομοσπονδιακών από τον όχλο στο Ντάρχαμ, το ξερίζωμα τεσσάρων μνημείων στην Βαλτιμόρη (που έχει ένα από τα ψηλότερα αμερικανικά ποσοστά ανθρωποκτονιών) υπό τον δειλό μανδύα της νύχτας και κραυγές για την καταστροφή πολλών άλλων, είναι ταυτόχρονα οι σπασμοί θανάτου της παλαιάς Αμερικής, που ήταν χτισμένη στην ιδέα ενός έθνους και οι οδύνες γέννας μιας νέας ασύνορης, πολυεθνικής, πολύγλωσσης, πολυθρησκευτικής, πολυσεξικής, ανίστορης, ψευδο-Αμερικής που γεννάται τώρα μέσα  στη βία και την ανομία.
Αυτός που λέει Άλφα υποχρεούται να πει Βήτα. Όταν κάποιος δέχεται την δαιμονοποίηση μέρους της ιστορίας μας και θέτει αυτούς που την υπερασπίζονται πέρα από τα όρια της νόμιμης συζήτησης, δεν θα πρέπει να ξαφνιάζεται όταν ξεσπά η αλαζονική βία των νικητών. Και αυτή παίρνει δύο μορφές: τους μηδενιστές τραμπούκους των δρόμων –κάτ’ όνομα «αντιφασιστές» και «υπερασπιστές των μαύρων»- και τις αρχές ( τις κυβερνητικές  και τα ΜΜΕ, τουτέστιν τον βάλτο) που τους εξασφαλίζουν ασυλία για βίαιη, εγκληματική δράση.
Και είναι επί το έργο αυτό επί μήνες, πολύ πριν τη Σαρλότεσβιλ, σε όλη τη χώρα, χωρίς ούτε ματιά από το κόμμα που υποτίθεται έχει τον πλήρη έλεγχο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Τα συνταγματικά μας δικαιώματα ως Αμερικανών τελειώνουν εκεί όπου ένας μαυροφορεμένος μασκοφόρος τραμπούκος επιλέξει να βάλει την γροθιά ή το ρόπαλο του,( ή της, ή όποιου ακαθόριστου γένους ανήκει). Που είναι η δικαστική έρευνα των παραβιάσεων πολιτικών δικαιωμάτων από την κατευθυνόμενη οργανωμένη βαρβαρότητα; Ή θα υπάρξει ποτέ μια τέτοια έρευνα του υπουργείου Δικαιοσύνης, που να περιλαμβάνει και την πτυχή Σόρος σ’ αυτήν την υπόθεση; ΄Αν όχι, τι τον έχουμε τον Νόμο περί Διεφθαρμένων Οργανώσεων υπό Εγκληματική Επιρροή;
Ασφαλώς η εμφάνιση γνήσιων ρατσιστών σε επίδειξη στην Σαρλότεσβιλ πρόσφερε το τέλειο πρόσχημα σ’ αυτό το πλήθος, αλλά δεν ήταν η αιτία. Μακράν από του να αποτρέπει την βίαιη, επαναστατική κατάργηση της ιστορικής Αμερικής, με την υποκίνηση κάποιας αντίδρασης, οι οργανωτές της συγκέντρωσης «Οργανώστε τη Δεξιά» στη Σαρλότεσβιλ επιτάχυναν την επανάσταση. Είναι μια επανάσταση που συμπορεύεται με το εξελισσόμενο αντισυνταγματικό πραξικόπημα «Ρωσιαγκέϊτ» κατά του προέδρου Τραμπ, ο οποίος αποτελεί την τελευταία ελπίδα για την διάσωση του ιστορικού Αμερικανικού έθνους. Εάν αυτός απομακρυνθεί και το καλό και κόσμιο αντι-Τραμπ ρεπουμπλικανικό κόμμα αποκατασταθεί, ευχαρίστως θα ενώσουν τα χέρια με τούς δημοκρατικούς και τα ΜΜΕ, τα φιλαράκια τους στο τέλμα, για να σύρουν στον πάτο ότι μένει από την Αμερική.
Εάν κανείς δελεάζεται να ελπίζει ότι η νέα Αμερική θα είναι περισσότερο ειρηνική στη διεθνή σκηνή, θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Δεν είναι σύμπτωση που οι δυνάμεις που αγωνίζονται να ρίξουν τον Τραμπ και ταυτόχρονα να ανακαθορίσουν την ταυτότητα της χώρας μας είναι σχεδόν ομογάλακτες με εκείνες που θέλουν την Αμερική να επιβάλει στον πλανήτη «τις αξίες μας», δηλαδή τις δικές τους αξίες. Όπως το έγραψα, προ εικοσαετίας σχεδόν, υπό κάπως διαφορετικές περιστάσεις, αυτή η ψευδής «Αμερική» είναι η εμπροσθοφυλακή του φασισμού «ουράνιο τόξο», στο εσωτερικό και στο κόσμο.
Αναμφίβολα την ίδια φοβερή προαίσθηση θα είχαν οι Ρώσοι το 1920, όταν είδαν την χώρα τους να θυσιάζεται αιματηρά στον βωμό μιας διεθνιστικής ιδεολογίας. Κατά κάποιο τρόπο, αφού κατέβαλαν ένα αφάνταστο τίμημα σε πόλεμο και καταπίεση, ανέκυψαν, τρία τέταρτα αιώνα αργότερα, πάντοτε ενθυμούμενοι (όπως το είχε πεί ο στρατηγός Αλεξάντερ Λέμπεντ) πώς να «αισθάνονται πάλι σαν Ρώσοι».
Αν αποτύχουμε να αποφύγουμε την επικείμενη μακριά νύχτα, θα είμαστε άραγε το ίδιο τυχεροί εμείς οι Αμερικανοί;
 
 

34 Σχόλια to “Ο Θάνατος Ενός ΄Εθνους”

 1. Ο Θανατος ενος Εθνους !!!!!!!!!!!

  Χρονια τον παρακολουθούμε ….τωρα ολοκληρώνεται

  και εσυ ΟΛΥΜΠΙΑδαδα σύμφωνα και με σχετικούς άλλους τίτλους των άρθρων σου…………συνεχιζεις εν πληρη Ιστορικη Αγνοία, να εξιλεώνεις και να δεινεις «remission of sins»……………..εις άφεσιν αμαρτιών ……..
  στους εβραιους και το νεοιδρυθεν κράτος του Ισραήλ……….!!

  http://www.periergo.com/30225/antisimitis-o-telefteos-megalos-viomichanos-tis-ellados-den-kouniete-fillo/

  Μου αρέσει!

 2. stergdoc said

  Ενα παρα πολυ δυνατο αρθρο με μια βαθεια μαχαιρια μεχρι το κοκκαλο.Ο κ.Στυλιανου εχει αποδιξει οτι ξερει τι μεταφερει αλλα και τι γραφει.Μπραβο Ολυμπια.
  Ηθελα ομως στο «η υπεράσπιση του δουλείας έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στην αποσχιστική απόπειρα των Νοτίων» απλα να συμπληρωνα οτι το θεμα της δουλειας στο Νοτο ητανε το προσχημα.Η πραγματικοτητα ητανε οτι αυτοι που απο τοτε ρουφανε το αιμα του Αμερικανικου Λαου ηθελαν μια διασπασμενη Αμερικη σε αλληλοσπαρασσομενα δυο κομματια ωστε να παιζουν το «διαιρει και βασιλευε» και οχι μια αυτοκρατορια.Ητανε τοτε που ο Ρωσος Τσαρος αντιλαμβανομενος αυτο το παρασκηνιο και βλεποντας οτι ερεται και η σειρα του εστειλε τοτε στολο Ρωσικων πολεμικων πλοιων που βοηθησαν να σταματησει ο εμφυλιος και να γινει η ενωση σε ΗΠΑ.Αυτο η Ρωσια το πληρωσε απο τους εγκαθετους των Σιωνιστικων ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ με την διοργανωση με ρουφιανους εβραιους της δηθεν επαναστασης των μπολσεβικων και την αμεση και κατεπειγουσα δολοφονια ολης της Τσαρικης οικογενειας που κανονικα δεν δικαιολογουνταν απο τιποτε αλλο ,μια και ειχανε καταλαβει την εξουσια, πλην του μισους της Μαυρης Αδελφοτητας αλλα ταυτοχρονα και του ΦΟΒΟΥ τους για το ΣΥΜΒΟΛΟ αυτης της Αυτοκρατορικης Οικογενειας για το λαο τους.

  Μου αρέσει!

 3. stergdoc said

  Αν ητανε ΑΛΗΘΙΝΟΣ ο Τραμπ,να τι ενωνει ΗΠΑ-Ρωσια,Τραμπ-Πουτιν.Ειπα «αν»!!
  αυτή η ψευδής «Αμερική» είναι η εμπροσθοφυλακή του φασισμού «ουράνιο τόξο», στο εσωτερικό και στο κόσμο.
  Αναμφίβολα την ίδια φοβερή προαίσθηση θα είχαν οι Ρώσοι το 1920, όταν είδαν την χώρα τους να θυσιάζεται αιματηρά στον βωμό μιας διεθνιστικής ιδεολογίας.

  Μου αρέσει!

 4. Ακέλας said

  ‘Οποιος είναι τυχερός(και δεν βαριέται εύκολα),ας δει το ντοκυματέρ αυτό μετα μεγίστης προσοχής….

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • stergdoc said

   «ΤΕΡΑΣΤΙΟ» το ντοκυματερ! (οχι χρονικα τεραστιο).

   Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Προς τους δυό σας απευθυνόμενος να παρακαλέσω ότι λόγω μεγάλης διάρκειας του ντοκυμανταιρ που εγκλωβίζει τον θεατή υποχρεωτικά να το παρακολουθήσει μη επιτρέποντας όσο διαρκεί να κάνει ή να ασχοληθεί με κάτι άλλο παράλληλα
    μα και ΕΛΛείψεως χρόνου πείτε μας δυό λόγια (δυό όμως) λακωνικά όσο και περιγραφικά περί του τι περίπου διαπραγματεύεται.

    Μου αρέσει!

   • Ακέλας said

    …ΝΟΜΙΖΩ,αυτό που είπε ο τουρίστας στον Έλληνα τουρίστα:-Εσείς δεν είστε ΕΛΛΗΝΕΣ,φιλέλληνες είστε (στην καλλίτερη περίπτωση)!

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Ααααα!!! Ρε Χριστο.Ολα μασημμενα τα ζητας.Κατσε οση ωρα διαρκει αυτο το Τιτανιο ντοκυμαντερ του Θοδωρου μαραγκου και με προσοχη ακουσε το.Ειναι ολη η Ιστορια του Ελληνικου ΕΘΝΟΥΣ και εσυ ζητας περιληψη.Κοψε απο αλλου ωρα και κανε οτι εκανα εγω.Σηκωθηκα για ενα ποτηρι νερο τα ξημερωματα,ανοιξα τυχαια και καθηλωθηκα πολυ ευτυχισμενος με οσα εβλεπα και ακουγα και με την Πνευματικη ποιοτητα που ητανε διαχυτη ( Stergdoc said

    Αύγουστος 21, 2017 στις 4:25 πμ)

    Μου αρέσει!

 5. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Γνώριζα πως εν δυνάμει πολυφυλετικοί,
  πολυσυλλεκτικές λαών κοινωνίες μοιάζουν με μωσαϊκά.
  Κινδυνεύουν από εκτροπή της μεταξύ των συνδέσεως.
  Ωραία μπορεί και να φαίνονται και να είναι,
  Όμως ΕΛλοχεύει ο κίνδυνος να πάνε από διάρρηξη ιστού σε περιπτώσεις συστολών- διαστολών και βέβαια από το εάν ο μάστορας,
  όταν συνέδεε τους αρμούς των υπό συγκόλληση πετρών/χαλικιών,
  των κατά την λείανση ανοργάνων υλικών προς αναγκαστική συγκατοίκηση μεταξύ τους,
  εάν ήτανε μάγκας ή γιαλατζί ψευτομάστορας.

  Για θάνατον Έθνους δεν άκουσα πρόσφατα από κανένα για κανέναν.

  Μου αρέσει!

  • Σπαρμός said

   και βέβαια από το εάν ο μάστορας,
   όταν συνέδεε τους αρμούς των υπό συγκόλληση πετρών/χαλικιών,
   των κατά την λείανση ανοργάνων υλικών προς αναγκαστική συγκατοίκηση μεταξύ τους,
   εάν ήτανε μάγκας ή γιαλατζί ψευτομάστορας.

   …γιατι αντρεπεσε να το πεις???
   αλαβανός {γνησιος βεληγηεκας} αΦφτοδιδαχτος ηνε ο ταχαμαστορας μα δουλεβει φτηνα κ συμφερει

   Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   Το τι βγαζει το μυαλο σε Πνευμα ,το ειδος του ακουσματος και της Γλωσσας και το τι το χερι του μαστορα σε Τεχνη ειναι τα ενδεικτικα και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ στοιχεια που δειχνουν who is who.Ολα τα αλλα ειναι εκ του πονειρου ανθρωπων και φυλων αταλεντων που εχουν κατακτησει πανεπιστημια,ντοκτορα και εκλεκτα θεματα ελεω ομαδας και αλληλοτσονταρισματος και ο νοων νοειτω.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΕ ΗΧΟ (ΓΛΩΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ),ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΤΙΖΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΒΙΩΣΗ.

   Μου αρέσει!

   • Ακέλας said

    Στέργιε με μένω ενεός !..Όταν θέλεις από Αριστοφάνης, γίνεσαι Αριστοτέλης!…Σου εύχομαι ΚΑΙ Επικουρικός ,η ζωή είναι μικρή!…Δωσ’της να καταλάβει!

    Μου αρέσει!

   • Σπαζζμός {αυρα} said

    Τί καταργησαμε απο την κομμουνωμενη μας κε υπολειπομένη, Ιερη Ελληνικη Γλωσσα?
    Απο αφτα που προλαβε κι ο υποφανείς{ΕΝΤΑΣ} τους ΤΟΝΟΥΣ κ τα Πνευματα {για λογους Εξημερωσεως του ΟΧχλου κ οχι μμμονννοννννννννν}……

    κε οσο για τα ρινιkα Συμφωννννννα μ & ν, ΕΝΑ εχω να είπω……

    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

    ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    {κε ο ΝΟΩΝΝΝ ΝΝΟΕΙΤΩ κεε ο ΕΧΩΝΝ Ώτα, ΑΚΟΥΕΙΝΝΝ ΑΚΟΥΕΤΩ}

    Μου αρέσει!

   • Ακέλας said

    Ισως να ξέρεις ότι το μόνο σύμφωνο που αφυπνίζει τον εγκέφαλο(λόγω της ιδιοσυχνότητας που παράγεται), είναι το Μ σε συνδυασμό με το Ο (ΟΜΜΜΜ)…Δεν είναι καθόλου Ινδικό όπως νομίζουν οι πολλοί Αλλά πανάρχαιο Ελληνικό.- ‘Οταν λοιπόν είσαι κουρασμένος,τσαντισμέμος,κλπ,δοκίμασε το!…Πάρε ανάσα, εκπνοή από την μύτη,και μπορείς να ρυθμίσεις την συχνότητα μέχρις να την αισθάνεσαι να δονεί όλο σχεδόν το κεφάλι σου!

    Μου αρέσει!

   • Σπαρμός said

    σαμανος εισε?

    oσα ξερεις αναλογως κ υποΦφερεις, ουφφιασα

    Μου αρέσει!

   • Νεφελίμ said

    Κι έλεγα και γώ πού οφείλετα η ευφυϊα σας!

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Σπαζζμος {αυρα}
    Εν ταξει φιλε και το ΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    Μου αρέσει!

   • Κερκυραίος said

    Τι λές πάλι ρε παρανοϊκέ συφιλιάρη;

    Νεφελίμ said
    Αύγουστος 21, 2017 στις 3:54 μμ

    Ε, μα πόσο γελάδια ειναι αυτά, τα μυρηκαστικά!!!

    Μου αρέσει!

   • σπαρμός said

    καλησπερα Στεργιε κ Ελληνικη Ομηγυρη…….
    stergdoc said
    Αύγουστος 21, 2017 στις 5:02 μμ

    Περίπου το ετος 1976-77 πεμπτη&εκτη,
    είχα την Θεϊκην ΕΥλογιανν ννα εχω Διδάσκαλον
    Έναν Πολεμιστή της Πίνδου……..Φθιωτον που ονομαζοτανε ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ
    {δεν ενθυμουμαι το βαπτιστικόν Του}…….

    Περιττον να σου πω, πως τη μουρλα μου κ μερικων άλλων,
    που «πεσαμε» στα χερια Του κ φαγαμε κ ΤΟ Βρωμοξυλο του Αιωνος,
    με την κανταρα κ ακομα μας «τρομαζει» η «αφστηρότης» Του,
    την οφείλουμε σε Αφτον τονΑγιον Ανθρωπον…….

    Απο τότενες κ κουβαλουσε μαζι του την δικην του Υλην κ οτανν είχαμμε Επιθεωρητας,
    ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΜΜΕΝΝΟΣ, ΔΙΔΑΣΚΕ ΤΙς ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, γαμωντας το, στα ισα κ παλικαρισα……..να μην πλατιαζουμε κ κουραζουμε ντοκ.

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΥΡΙΕ ΜΑΓΚΛΑΡΑ … ΑΘΑΝΑΤΕ !

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • stergdoc said

    Φιλε Σπαρμος
    και εγω στο Δημοτικο θυμαμαι τον δασκαλο της 6ης Δημοτικου και παρα πολυ αυστηρο καταγωγη απο Λιτοχωρο ,ταγματαρχη εφεδρο αξκο και αναπηρο του Αλβανικου να μας κουβαλα ενα 95χρονο απο το Λιτοχωρο για να μας τον δειξει πριν μας αφησει χρονους.Ποιος ητανε αυτος? Μα ενα ξεχασμενο απολιφαδι γεροντιο που ομως ειχε κανει κατι πολυ μεγαλο.Αυτος λοιπον ο Λιτοχωρητης που ητανε ψαρας στις οχθες του γαλλικου και Αξιου ποταμου και γνωστης του Θερμαικου κολπου ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΒΟΤΣΗ με το τορπιλοβολο του αναμεσα απο τα συρματικα υποβρυχια δικτυα του θερμαικου και κατορθωσε ο Βοτσης να τορπολισει και βυθιζει την τουρκικη ναυαρχιδα Φετιχ Μπουλεν.Αυτο το…λιγο θυμηθηκα με τα περι Δασκαλου και Δημοτικου.

    Μου αρέσει!

   • Νεφελίμ said

    Αυτά τα νούμερα θέλεις για καθηγητές ρε stergdoc;
    Γιατί να μην διδάσκουν και ιατρική ο παραπάνω αστοιχείωτος βλάκας με τον φίλο του τον μπουγατσά και τον σερβιτόρο που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχααρώνουν;
    Πόσο γελοία χώρα έχουμε καταντήσει με τέτοια σούργελα να τρέχουμε από πίσω;

    Μου αρέσει!

   • Σπαρμός said

    Στεργιε, την εχω Διαβασει την Ιστορια, μα δεν ξερω λεπτομερειες
    για τους δυο αυτους Ηρωϊκους αλιεις.

    http://www.archaiologia.gr/blog/photo/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CF%8C%CF%84%CF%83%CE%B7%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CF%87%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BA%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%8D-%CE%BD%CE%B1%CF%85/

    Yγεία κ Ευλογία

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Κερκυραίος said

    Πέστα ρε

    Νεφελίμ said
    Αύγουστος 21, 2017 στις 7:21 μμ

    γιατί εμένα τον Πουσταράντε, με πήρανε χαμπάρι κ με δουλεύουνε ούλιοι!!!

    Μου αρέσει!

 6. Ακέλας said

  .Αν ναι! δεν χρειάζεται ούτε στάση λωτού ούτε περικοκλάδες,κάνε το όπου σου γουστάρει μερικές φορές!
  ΥΣ…βέβαια ΣΤΈΡΓΙΟ στις συχνότητες υπάρχουν και οι παρεμβολές,γι’ αυτό η παρούσα δέον θεωρηθεί συνέχεια των δύο προηγουμένων!

  Μου αρέσει!

  • stergdoc said

   τα γνωρισα απο τα παλαια τοτε που ψαχνομουν.Τωρα ζω απλα πολυ απλα σχεδον αναχωρητης και ειμαι ευτυχισμενος (ψευδαισθηση και αυτο αλλα αναγκαιο χρωμα γραφης)

   Μου αρέσει!

   • Ακέλας said

    Αυτα Στέργιε καμία σχέση δεν έχουν με εκείνα!- Απλή φυσική είναι ΄,και μάλιστα ιδιοσυχνοτήτων. Τα τελευταία επιτεύγματα της είναι,(απ’ότι λένε) το HAARP,και από ότι λέει ο κος Ζωγράφος(εφευρέτης της διάσπασης του νερού σε Η2 -Ο ,με ιδιοσυχνότητα). Τωρά κατά πόσο η συχνότητα του συντονισμού του Κρανίου ώστε να πάλλεται κάνει καλό ΔΕΝ ΞΕΡΩ!…Σίγουρα όμως δεν κάνει κακό!-Εγώ τουλάχιστον …ξενυστάζω!

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    Για τον Πετρουλη αναφερεσαι?μεγαλη αμαρτια.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    και τις ιδιοσυχνοτητες του.κατι τετοιο θαναι και οι συχνοτητες που βομβαρδιζουν την αμερικανικη πρεσβεια στην Αγ.πετρουπολη και σαλτερνουν οι αμερικανοι.Παλι το ανωρημο νηπιο πηρε το περιστροφο στο χερι του και παιζει την θεωρια των πιθανοτητων σε ρωσικη ρουλετα.

    Μου αρέσει!

  • Σπαρμός said

   ΒΛΕΠΕ:
   «ΠΡΟΣΕΥΧΗ-ΑΣΚΗΣΗ-ΣΤΕΡΗΣΗ-ΑΥΤΟΜΕΜΨΙ-ΑΓΡΥΠΝΙΑ
   κ γενικως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ- ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ» ΚΛΠΑ

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: