olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο Μητσοτάκης έχει ήδη καταγράφει ως ο πλέον αποτυχημένος υπουργός στην ιστορία

Posted by olympiada στο Αύγουστος 11, 2017

«Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα έργα και οι ημέρες του στη Δημόσια Διοίκηση είναι νωπά»: με τη φράση αυτή απαντά το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε προηγούμενη ανάρτηση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το Υπουργείο, με ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον «πλέον αποτυχημένο υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης», ενώ τον κατηγορεί, επιπλέον, για τη σιωπή του στο προσκλητήριο αποχής από την αξιολόγηση, στο οποίο κάλεσε η προσκείμενη στην ΝΔ συνδικαλιστική παράταξη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης με σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών τους τελευταίους μήνες, τις οποίες η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε, προωθεί μια ολιστική αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης, με σύμμαχο το ανθρώπινο δυναμικό της και με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Μπροστά στις κυοφορούμενες αλλαγές και ελλείψει –προφανώς– άλλων αντιπολιτευτικών επιχειρημάτων εν μέσω θέρους, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε σήμερα να περιγράψει τις ημέρες του στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατά το δοκούν, αφήνοντας εντέχνως στη λήθη τις τυφλές απολύσεις, την καρατόμηση στελεχών της δημόσιας διοίκησης με υψηλά τυπικά προσόντα, τη διαθεσιμότητα και άλλους ευφάνταστους τρόπους δημιουργίας δεξαμενών ακαριαίων απολύσεων, με τελικό αποτέλεσμα τη διάλυση του κοινωνικού κράτους».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, τα έργα και οι ημέρες του στη Δημόσια Διοίκηση είναι νωπά. Όσο για τον «λαϊκισμό», ας ανατρέξει στις ανακοινώσεις της συνδικαλιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας η οποία καλώντας τους δημοσίους υπαλλήλους σε αποχή από τη διαδικασία αξιολόγησης, τους παραδίδει βορά στη νεοφιλελεύθερη ατζέντα και στον κοινωνικό αυτοματισμό. Η σιωπή του κ. Μητσοτάκη απέναντι στο προσκλητήριο αποχής της συνδικαλιστικής του παράταξης από την αξιολόγηση συνιστά ενοχή. Ας μην ψάχνει, λοιπόν, αλλού για λαϊκιστές και δυνάμεις της αδράνειας».

Συμπερασματικώς, «η αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης θα γίνει πράξη, όπως και η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς δεν στοχεύει σε απολύσεις, όπως ίσως εκείνος θα επιθυμούσε, αλλά στη βελτίωση των δημοσίων υπαλλήλων, την επαγγελματική τους αναβάθμιση, την αξιοποίηση των κατάλληλων υπαλλήλων στις κατάλληλες θέσεις με τελικό στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο ίδιος έχει ήδη καταγραφεί οριστικά στην ιστορία ως ο πλέον αποτυχημένος Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης με μοναδικό ‘μεταρρυθμιστικό’ επίτευγμα τις απολύσεις καθαριστριών, σχολικών φυλάκων και εκπαιδευτικών».

18 Σχόλια to “Ο Μητσοτάκης έχει ήδη καταγράφει ως ο πλέον αποτυχημένος υπουργός στην ιστορία”

 1. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Αντιπροσωπευτικό δείγμα «Αριστείας»

   Ο ένας άριστος ο Κούλης Μιζοτάκης,δίνει στον άλλο άριστο «δημοσιογράφο» Πορτοσάλτε,το ραβασάκι με την στημένη ερώτηση !!

   Και μετά ο άριστος Κούλης Μιζοτάκης,τον ευχαριστεί κιόλας που του έκανε αυτήν την ερώτηση !!

   Ποια ερώτηση ?

   Τη στημένη ντε !!

   Οι άχρηστοι της Ελλάδος,που παριστάνουν τους άριστους.

   Ο διορισμός του Κούλη Μιζοτάκη στην Εθνική τράπεζα,με παχυλό μισθό -από το Σημίτη- έγινε με κλήρωση ή λόγο της αριστείας του Κούλη Μιζοτάκη ?

   Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Εδώ άλλος ένας της «Αριστείας» -σύμβουλος του Κούλη Μιζοτάκη- που στήνει διαγωνισμό υπέρ του επιχειρηματία και εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος.

   Οι άχρηστοι της Ελλάδος,που παριστάνουν τους άριστους.

   Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Ο «ίδιος» της αριστείας -σύμβουλος του Κούλη Μιζοτάκη- που κατηγορείται για παιδεραστία.

   Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Άλλος ένας της «Αριστείας» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ,ο Άδωνης !!

   Μου αρέσει!

 2. MATZAFLAR said

  Ο κύριος Βαρουφάκης δε θα σας αφήσει ετσι. Το ρίξατε στις εκκλησιές πάλι .. δε μασάει ..
  100 δις πλήρωσε ο λαός. Θα μπουν πολλοί στην ψειρού. Θα κάνουν παρτάκι με τους φίλους τους, τους ναρκέμπορους.

  Μου αρέσει!

 3. Τραμπάκουλας (Επιθεώρηση) said

  Μου αρέσει!

 4. Ο ΜΙΖΟΦΑΝΤΗΣ said

  Ο Κούλης Μιζοτάκης θυμίζει πολύ τον πατέρα του ( το μήλο, όπως λέει και ο λαός, πέφτει κάτω από τη μηλιά ):

  Με τον οποίο ο σημερινός αρχηγός της Νου-γόνο-Δούλας δείχνει να έχει κοινά στοιχεία και κοινούς -αφανείς- συμβούλους.

  Με ένα οικογενειακό και προσωπικό παρελθόν πραγματικό βαρίδι.

  Στην Νου-γόνο-Δούλα εναλλάσσονται το παλιό με το παλιότερο, το χιλιοφθαρμένο με το σάπιο, το Μητσοτακέικο με το Μιζοφορέικο …

  Στην φαμίλια της Νέας Μιζοκρατίας που στήνει ο Χαζοκούλης , η αδελφή του Ντόρα και τα Ντοροκοπρόσκυλα που την περιτριγυρίζουν και την γηροκομούν, παίζουν βασικό ρόλο και έχουν λόγο για το πως θα μοιρασθούν οι μίζες , οι θέσεις και οι καταθέσεις …

  Πάει πολύ ο «δανεισμένος», ο «πιστωμένος» και «μιζαρισμένος» από τους δημοσυντήρητους νταβατζήδες να μιλά για αλήθεια, για αριστεία, για αξιοκρατία και για αδιαφάνεια .

  Μου αρέσει!

  • begar2 said

   Πολύ copy-paste, πολύ όμως.
   Πες εκεί στο κόμμα, να ανανεώνουν που και που τις αηδίες που σας δίνουν, για να μας τονώνετε το ενδιαφέρον.

   Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Εσένα δεν σε ξεπερνάει κανείς,μην ανησυχείς λοιπόν.

    Και ο ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ καλός εεε ?

    Αλλά τι λέω,όποιος είναι της ομάδας αλήθειας είναι καλός.

    Μου αρέσει!

   • Ο ΜΙΖΟΦΑΝΤΗΣ said

    begar2 ( Πολύ copy-paste, πολύ όμως….)

    Αλήθειες όμως begar2 και όχι αρλούμπες …

    Σε τι από αυτά που έγραψα έχεις διαφωνία ???

    Γιά το Μητσοτακέικο οικογενειακό περιβάλον ???

    Για την Ντοροφαυλοκρατία ???

    Γιά την Μιζοκρατία ???

    Για την ταμπακίερα begar2 και οχι παρλαπίπες ….

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Ο ΜΙΖΟΦΑΝΤΗΣ

    Αυτές οι αλήθειες τον «πειράζουν» !!

    Μου αρέσει!

 5. Ακέλας said

  Φτού του μην τον ματιάσω!…’Ιδιος ο πατέρας του μ’αυτή την γκριμάτσα!΄ΜΑ ΙΔΙΟΣ!

  Μου αρέσει!

 6. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  ΓΝΩΜΕΣ
  Καμμένος, η ελαστική (δεξιά) συνείδησή τους
  Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να τα βάζουν οι Συριζαίοι με τον «σύντροφό» τους. Ο συνεταίρος Πάνος μπορεί να ξεφτιλίστηκε πέφτοντας «στα τέσσερα» με τα Μνημόνια, αλλά είναι έτοιμος να ορθώσει το εθνικοπατριωτικό του ανάστημα, για να κρατήσει στις ράγες το τρενάκι των αριστερών συνοδοιπόρων του

  Γιώργος Καρελιάς
  10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, 13:00

  Δεν ξέρω αν το κόλπο είναι παλιό και δεν πιάνει πια, αλλά μια χαρά το παίζουν στη σημερινή κυβέρνηση. Ποιο κόλπο; Ο ένας να τα λέει «αριστερά» και να του απαντάει ο άλλος από «δεξιά». Τα εισαγωγικά στις λέξεις μπαίνουν όχι επειδή δεν αποδίδουν το νόημα όσων λένε, αλλά επειδή αυτό που προέχει είναι να διατηρηθεί αυτός ο πολιτικο-ιδεολογικός αχταρμάς, που συντηρεί την (αν)ιερη συμμαχία και, τελικά, μια κυβέρνηση που θα αποτελέσει ανεξίτηλο στίγμα για την πρώτη φορά κυβερνώσα Αριστερά.

  Η διαμάχη Νίκου Βούτση – Πάνου Καμμένου για τις μαθητικές παρελάσεις και τη θρησκεία (εδώ) είναι ασήμαντη. Οταν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ σφιχταγκαλιάστηκαν για να καταργήσουν τα Μνημόνια των άλλων (απολαύστε εδώ) και μετά αλυσοδέθηκαν για να φέρουν το δικό τους, είναι αστείο να γίνεται συζήτηση για τις «ιδεολογικές» διαφορές που έχουν. Και είναι μέγιστη υποκρισία να προσπαθούν τα δικά τους ή τα φιλικά τους μέσα (εδώ και εδώ) να στρέψουν το ενδιαφέρον στην «αριστερή» οπτική του Προέδρου της Βουλής, ενώ ξέρουν ότι η «δεξιά» οπτική του προέδρου των ΑΝΕΛ είναι χρήσιμη για να συγκρατεί στον συνεταιρισμό τους εθνικοπατριώτες και θρησκευόμενους.

  Με άλλα λόγια, μπορεί η έμμεση θέση του Βούτση υπέρ της κατάργησης των μαθητικών παρελάσεων να επαναφέρει το παλιό αριστερό αίτημα, αλλά τώρα πλέον δεν υπάρχει το παλιό άλλοθι. Κυβέρνηση είναι, ας το κάνουν. Αμ δε. Ο συνεταίρος Πάνος μπορεί να ξεφτιλίστηκε πέφτοντας «στα τέσσερα» με τα Μνημόνια, αλλά είναι έτοιμος να ορθώσει το εθνικοπατριωτικό το ανάστημα, για να κρατήσει στις ράγες το τρενάκι των αριστερών συνοδοιπόρων του. Και το πετυχαίνει μια χαρά, αν κρίνουμε από το πώς «καθαρίζει» συναδέλφους του που πήγαν να κάνουν κάτι μη «ορθόδοξο» (εδώ).

  Ομως, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να τα βάζουν με τον «σύντροφό» τους (εδώ). Αυτός είναι συνεπής με όσα (διακηρύσσει ότι) πιστεύει: παρελάσεις, πατρίς-θρησκεία-οικογένεια και τα συναφή. Οι ίδιοι βολοδέρνουν μεταξύ κάποιων αριστερών διακηρύξεων και μιας κυνικής διακυβέρνησης.

  Οταν έχεις αποφασίσει ότι θα πας μέχρι τέλους με τον Καμμένο, είναι άνευ σημασίας να «τσακώνεσαι» μαζί του για τις μαθητικές παρελάσεις. Και είναι απορίας άξιον πώς η φιλελεύθερη υποτίθεται- ΝΔ σπεύδει να πάρει μέρος στη «διαμάχη» Βούτση – Καμμένου, τασσόμενη στο πλευρό του άλλοτε «σπλάχνου» της. Καμιά απορία όμως. Η ΝΔ «κυνηγάει» τους ψηφοφόρους που ο Καμμένος προσπαθεί να κρατήσει στο συνεταιρισμό ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μέσω εθνικοπατριωτικών και θρησκευτικών εξάρσεων, που ο αριστερός συνεταίρος «θέλει» να απωθεί.

  Ματαίως. Ο Καμμένος θα είναι διαρκώς παρών, για να τους θυμίζει ότι αποτελεί την ελαστική («δεξιά») συνείδησή τους, την τόσο απαραίτητη στην κατάκτηση, άσκηση και διατήρηση της εξουσίας. Και με τη συνείδηση ισχύει αυτό που αποδίδεται στον αμερικανό πολιτικό Φρανκ Κλάρκ: «Η συνείδηση είναι σαν την οδοσήμανση. Μας λέει τι δεν πρέπει να κάνουμε, αλλά δεν μας εμποδίζει να το κάνουμε».
  http://www.protagon.gr

  Μου αρέσει!

 7. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: