olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Απάτη μεγατόνων καταγγέλουν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ: ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ!

Posted by olympiada στο Αύγουστος 9, 2017

Σοβαρότατη η καταγγελία των εργαζομένων του ΔΟΛ, η οποία μάλιστα απεστάλη με εξώδικο στην εταιρεία που υποτίθεται ότι εκτέλεσε τον διαγωνισμό βάσει της δικαστικής εντολής!

Παρά το ότι ο δικαστής για να επιτρέψει την εκποίηση του οργανισμού είχε διατάξει να πληρώνονται κανονικά οι εργαζόμενοι και οι εφημερίδες να συνεχίσουν να λειτουργούν, σύμφωνα με τις καταγγελίες των εργαζομένων, αυτό καταστρατηγήθηκε βάναυσα!

Αναμένεται παρέμβαση της δικαιοσύνης, αφού ήδη είναι σκάνδαλο το ότι 250 εκατομμύρια χρεών δεν έγιναν απαιτητά με την προοπτική της διασφάλισης των θέσεων εργασίας και της μισθοδοσίας.

Παραθετουμε αυτούσια την είδηση:

Κατέβηκαν οι ιστοσελίδες του “Βήματος” και των “Νέων” (ώρα 17.11′ ) . Η πρωτοβουλία αυτή δεν ανήκει στο νέο ιδιοκτήτη Βαγγέλη Μαρινάκη και έγινε μια ημέρα πριν την υπογραφή της συμφωνητικού μεταβίβασης των σημάτων του ΔΟΛ από τους ειδικούς εκκαθαριστές. Το μήνυμα που αναφέρεται στην οθόνη και των δύο ιστοσελίδων είναι το εξής: “Σας ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Η σελίδα που ζητήσατε να δείτε δεν υπάρχει (πια).Τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα”. Αντιθέτως, το portal του ΔΟΛ, www.in.gr είναι σε λειτουργία. Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» έστειλαν εξώδικο στην «GRANT THORTON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» και στην δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», διότι -παρά την απόφαση του Δικαστηρίου να παραμείνει ο ΔΟΛ ανοιχτός και να πληρώνονται οι εργαζόμενοι, τους τελευταίους δυο μήνες δεν καταβλήθηκε η μισθοδοσία τους

Πηγή: typologies.gr / zoornalistas.blogspot.com

20 Σχόλια to “Απάτη μεγατόνων καταγγέλουν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ: ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ!”

 1. begar2 said

  Πως λειτουργεί ένα κομματικό blog (ή τι μας έμαθαν γνωστά κομματικά blogs)

  1. Παριστάνουμε το ενημερωτικό blog, δημοσιεύοντας δήθεν ειδήσεις.

  2. Οι δήθεν ειδήσεις είναι επιλεκτικές. Βάζουμε ο,τι μας βολεύει, κάνουμε γαργάρα ο,τι δεν μας βολεύει.

  3. Η προπαγάνδα μας είναι είτε φανερή είτε κρυφή.
  Φανερή: Ανάρτηση άρθρου, που ευθέως καταφέρεται εναντίον κάποιου προσώπου.
  Κρυφή: Δημοσιεύουμε χαριτωμένα αρθράκια με τις 20 πιο αστείες φωτογραφίες ή ατάκες και πάντα, ανάμεσά τους βάζουμε τη φωτογραφία του προσώπου που θέλουμε να δυσφημίσουμε.

  4. Δημοσιεύουμε άρθρα όπου ο τίτλος (μεγάλα γράμματα) δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο, αφού πολλοί αναγνώστες θα διαβάσουν μόνο τον τίτλο αλλά όχι το άρθρο. Επίσης, στα περισσότερα RSS προγράμματα, φαίνεται μόνο ο τίτλος.

  5. Δημοσιεύουμε άρθρα και βάζουμε μια άσχετη φωτογραφία του προσώπου για το οποίο θέλουμε να δημιουργήσουμε συνειρμούς. Π.χ. αν κάθε μέρα παίζω ένα άρθρο με θέμα έναν βιαστή, όπου δίπλα τοποθετώ τη φωτογραφία ενός συγκεκριμένου προσώπου, ο αναγνώστης σύντομα, στο υποσυνείδητό του θα ταυτίσει το πρόσωπο με την έννοια του βιαστή.

  6. Παρά το γεγονός ότι είμαστε κομματικό – προπαγανδιστικό blog, δημοσιεύουμε και κανένα ανέκδοτο ή εγκυκλοπαιδικό άρθρο, του στυλ «πως γονιμοποιούνται οι πυγολαμπίδες» ή «1153 τρόποι για να αδυνατίσετε, ενώ καταπίνετε ελέφαντες», για ξεκάρφωμα.

  7. Δίνουμε τη δυνατότητα σχολιασμού, για να φαίνεται ότι είμαστε δημοκράτες και ότι δεν φοβόμαστε τον αντίλογο.

  8. Έχουμε κανα δυό συνεργάτες, οι οποίοι εμφανίζονται ως σχολιαστές, ώστε κάποια πράγματα, που θα φάμε μηνυσάρα, αν τα γράψουμε μόνοι μας, να εμφανίζονται ως σχόλια αγνώστων.

  9. Οι ίδιοι συνεργάτες, χρησιμοποιώντας πολλαπλά ψευδώνυμα, κατακεραυνώνουν και παρενοχλούν κάθε σχολιαστή που θα τολμήσει να εκφράσει άποψη, αντίθετη με αυτήν που προωθούμε.

  10. Κάνουμε που και που καμιά παρατήρηση σε σχολιαστές, να μην είναι υβριστικοί. Οι βαλτοί σχολιαστές, που αποστολή τους είναι να βρίζουν και να παρενοχλούν, κατά μια διαβολική σύμπτωση, αφήνονται ανενόχλητοι.

  Οποιαδήποτε ομοιότητα με το παρόν blog είναι συμπτωματική.

  Μου αρέσει!

  • Πατήρ Κλασομένης said

   αν κάθε μέρα κράζουν τον Μητσοτάκη και δίπλα «αυτοτοποθετείται» το gravatar σου να υπερασπίζεται τον Μητσοτάκη ο αναγνώστης σύντομα στο υποσυνείδητο του θα ταυτίσει Begar2 με Κυριάκο Μητσοτάκη
   εισαι ο goodcopbadcop undercover προπαγάνδα εσυ; 😛

   Μου αρέσει!

   • Αγιος Μοναχος Παισιος said

    Μην μου τον Μπεγκαρ ταραττε.

    Μου αρέσει!

   • begar2 said

    Μη στενοχωριέσαι Κλασομένη.

    Από παλιά, την πρώτη μέρα που τόλμησα να γράψω το πρώτο αντικυβερνητικό σχόλιο μου, έπεσαν πάνω οι επαγγελματίες και ανηλεώς μέρα – νύχτα με χαρακτήρισαν πράκτορα της ΝΔ, τσιράκι του Μπουρούτη, πληρωμένο σχολιαστή κλπ κλπ και προσπάθησαν να με συκοφαντήσουν με κάθε τρόπο.

    Το συμπέρασμα είναι ότι, είτε προσπαθήσεις να κάνεις πολιτισμένο διάλογο, είτε όχι, εφόσον κάνεις αντικυβερνητικά σχόλια, την έβαψες.

    Μου αρέσει!

   • Χωριό που φαίνεται said

    Είναι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Μπέγκαρ και φαίνεται.

    Μου αρέσει!

   • Πατήρ Κλασομένης said

    άντε ρε ΜΑΙΡΗ πόση ώρα θα περιμένω για βυζγιά, πρέπει να τσεκάρω τις καταγγελίες του Zαγκλάρα

    Μου αρέσει!

  • Πύκτης said

   Ομοιότητα καμία φίλε Βegar2 ….χαχχαχαχχχαχχ…0 στα 10
   Πάντως δεν φτάνει να διαπιστώνουμε , θα πρέπει να το πάμε και εμείς αλλιώς .
   Συγκεκριμένα επειδή είναι κάμποσα μηνάκια που γίνετε συνεχώς επίθεση σε συγκεκριμένους σχολιαστές από το κομπλεξικό τρολλλάκι , προτείνω αφού το μπουρδελεύει ό ίδιος που το έχει ή το επιτρέπει , να το αποτελειώσουμε και εμείς …με ονόματακια τρολλιές και εμείς και να δεις το καυμμένο πως θα πάει στο τρολλαδικο !

   ή θα το κόψει ή στο τρολλάδικο

   Μου αρέσει!

 2. Μέτων said

  O ΔΟΛ ήτο και είναι ένα μέσον ακράτου εθνομηδενισμού και εστία ανθελληνικής προπαγάνδας. Ο ίδιος, τόσον επί αρχικιναίδου Χ.Λαμπράκη όσον και επί του πλουτοκράτου κομμουνιστού Στ. Ψυχάρη, …μια κομμουνιστική γιάφκα.
  Τώρα ένας νεοφυής πλουτοκράτης, με στενούς δεσμούς με ό,τι χειρότερο υπάρχει στην κοινωνία ιδίως στο πολιτικό γίγνεσθαι, έρχεται με ελάχιστο αντίτιμο να συνεχίση την καθεστωτική προπαγάνδα, όπως ήδη πράττει με τον όμιλο των Παραπολιτικών.

  Το προσωπικό του ΔΟΛ είναι απολύτως υπεύθυνο για την παρούσα θλιβερά κατάσταση του Έθνους. Υπηρέτησε την προδοσία γι΄αυτό ουδείς οίκτος και συμπάθεια για την περίπτωση τους.

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Ενας του πάλαι ποτέ,
   σαφως προ-πολεμικός Ψυχάρης,
   εάν πούμε,
   δίνοντας τον στυγνά/σχεδόν θεοστεγνα,
   πως ήτανε
   εκτός από πολέμιος της καθαρεύουσας και ευρέως γνωστή στην εποχή του η καταγωγή του πάλι η Ολύμπια θα μας αποκαλέσει κακουργους;

   Μου αρέσει!

  • Ο ΜΙΖΟΦΑΝΤΗΣ said

   (…είναι σκάνδαλο το ότι 250 εκατομμύρια χρεών δεν έγιναν απαιτητά …)

   Θα τα πληρωσουν αυτα μαζι με ολα τα αλλα, οι μαζοχες Ελληνες των επιγονων και των Μιζοαρπαχτικων …

   Μου αρέσει!

 3. lapas said

  Πανελλήνιες με κλήρωση και θα σας πάμε και οθωμανικό πασοκονουδούλες

  Μου αρέσει!

  • badmofo said

   Με την ίδια λογική, επειδή είναι αριστερός και ουμανιστής δεν επιτρέπεται να διαβάσει το «Ο Αγών μου»
   τι λογική είναι αυτή ρε γαμώ τη μπαναγία σας;; έχετε σταματήσει να σκέφτεστε ρε μαλάκες; οτι μαλακία meme σας πασάρουν καταπίνετε; αι στο διαολο ζωα

   Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Επιτρέπεται …ε και ;;
    Διαβάζεις και ή δέχεσαι ή απορρίπτεις ή αδιαφορείς …παρακάτω ;;;
    Υπουργός παιδείας είναι , να καταργει σημαίες ύμνους θρησκευτικά της επίσημης θρησκείας και συμβόλων των περισσοτέρων της χώρας του και να φωτογραφίζετε με κοράνια και λάμπες με κιπα , ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ;;;;
    Στην αμερική πες μου , πως θα τον παλούκωναν ;;;
    Ξέρω , ….εδώ Ελλάδα !

    Μου αρέσει!

 4. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ said

  Εισφορές αναδρομικές σε ελεύθερους επαγγελματίες από τον Πετρόπουλο. Ναι !!!! 11% και 4% kai 7% να είναι καλά ο υπουργός μας !!!! ουχου χου χου !!!
  Να του φιλάτε το χέρι στο δρόμο του προστάτη μας!!!!χου χου χου !!!!
  φαγατε φαγατε φαγατε θα πληρωσετε τωρα

  Μου αρέσει!

 5. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 6. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: