ΣΑΛΟΣ με το ραβασάκι του Μητσοτακη στον Πορτοσαλτε ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Ο ΣΚΑΙ;

IMG_6743

 

Ένα μάτσο χάλια οι σύμβουλοι του Μητσοτακη με τον Σκαι, ψάχνουν να δουν αν το καναλι δημοσιοποίησε επίτηδες το βιντεο οπου ο πρόεδρος της ΝΔ δείχνει στον Πορτοσαλτε την ερώτηση που θέλει να του κανει.

 

7 thoughts on “ΣΑΛΟΣ με το ραβασάκι του Μητσοτακη στον Πορτοσαλτε ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ Ο ΣΚΑΙ;”

 1. Αυτά παθαίνει κανείς όταν δεν πληρώνει τοις …μετρητοίς !…Προς γνώσιν και εν τη παλάμη λοιπόν Μητσό!

  Like

  1. Περίπου 90 εκατ. ευρώ για τέλη χρήσης συχνοτήτων και φόρο επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων – ένα φόρο που, αν και είχε ψηφιστεί, δεν είχε καταλογιστεί επί των προηγούμενων κυβερνήσεων- έχουν καταβάλει οι ιδιοκτήτες των καναλιών της χώρας, από την αρχή του 2015 ως σήμερα, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

   Με δεδομένο, μάλιστα, πως με τον επικείμενο διαγωνισμό του ΕΣΡ για τη χορήγηση των δεκαετούς διάρκειας- τηλεοπτικών αδειών, το συνολικό τίμημα θα ανέλθει τουλάχιστον στα 245 εκατ. ευρώ, άρα 24,5 εκατ. ευρώ για κάθε έτος, σημειώνεται πως το συνολικό ποσό των 90 εκατ. ευρώ που έχει καταβληθεί από 1/1/2015 ως 28/7/2017 είναι σημαντικά υψηλότερο από το ετήσιο κόστος των αδειών, όπως θα διαμορφωθεί μετά το διαγωνισμό. Και, βεβαίως, οι εισπράξεις συνεχίζονται. Μάλιστα, το συμπέρασμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν η σύγκριση γίνει με τα βεβαιωθέντα ποσά, το ύψος των οποίων αγγίζει τα 160 εκατ. ευρώ μέχρι τώρα.

   ———————————————————————————————

   Σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα στοιχεία της ΑΑΔΕ, κυβερνητικές πηγές επισήμαναν πως παρότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία του διαγωνισμού για την αδειοδότηση, οι φόροι που έχει πληρώσει το κάθε κανάλι από το 2015 – και οι οποίοι επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν καταλογίζονταν καν- ξεπερνούν σε ύψος το προβλεπόμενο ετήσιο τίμημα κάθε άδειας.

   ———————————————————————————————-

   Την ίδια στιγμή που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κόβανε μισθούς και συντάξεις και διαλούσανε τον ιδιωτικό τομέα με τριτικοσμικούς νόμους,την ίδια στιγμή χάριζαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στους καναλάρχες-νταβατζήδες !!

   Για να σου λένε μετά πως όλοι μαζί τα φάγαμε και πως η ευθύνη είναι συλλογική !!

   Για αυτό τα ΜΜΕ της διαπλοκής πολεμούν λυσσαλέα την σημερινή κυβέρνηση και για αυτό “προστατεύουν” τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ από τα ατελείωτα σκάνδαλα και τα κάνουν γαργάρα.

   Like

  1. Το σκονάκι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξή του με τον Άρη Πορτοσάλτε σημαίνει πολύ περισσότερα από μία σικέ ερώτηση. Διότι όταν ο πολιτικός δείχνει με το δάχτυλο στο δημοσιογράφο ποια ερώτηση να κάνει, τότε και ο δημοσιογράφος θα δείξει με το δάχτυλο στον πολιτικό ποια απόφαση να πάρει, προς το συμφέρον του εργοδότη του.

   του Νίκου Μωραΐτη

   Κάθε φορά που πάει στη βουλή τρώει τρίποντα και φεύγει. Στις δικές του κομματικές εκδηλώσεις, τον εκθέτει η διαχρονική γαλάζια βλαχιά και καταλήγει να μιλάει σε πολίτες καθήμενους σε έδρανα από σανό.

   Οπότε, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο πιο φίλιο περιβάλλον: στο ΣΚΑΪ. Να δώσει συνέντευξη σε δικό του άνθρωπο, τον Άρη Πορτοσάλτε, στο ραδιόφωνο του κόμματος.

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s