olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Έβγαλαν και ανακοινωση για την καταδικη Γεωργίου οι ολετήρες του έθνους!

Posted by olympiada στο Αύγουστος 2, 2017

6 Σχόλια to “Έβγαλαν και ανακοινωση για την καταδικη Γεωργίου οι ολετήρες του έθνους!”

 1. καποιος said

  Παντως τα συναιτερακια κ.ΚΟΥΛΗΣ,κ.ΑΛΕΞΗΣ,πραγματικοι κυριοι,σοβαροτατοι,αφου εξοφλησαν τα δικαστικα εξοδα του Γεωργιου με τα λεφτα των ΣΑΝΟΦΑΓΩΝ ετσι απλα,σαν να πληρωσαν τα πουρα τους,συνεχισαν το υψηλου επιπεδου ξεκατινιασμα στο κυνοβουλιο για την αποβλακωση ,υπηρετουντες σθεναρωτατα το συμφερον της τσεπης δηλαδη της πατριδας.

  Μου αρέσει!

 2. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 3. ο Γιωργος said

  Ανακοίνωση

  Σχετικά με την σημερινή, 6-3-2017, εκδίκαση της έφεσης του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου, κατά της καταδικαστικής εις βάρος του απόφασης

  του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς

  Υπενθυμίζω ότι στις 14 Ιουνίου 2016, μετά από δύο ημέρες δικαστική διαδικασία, ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ καταδικάστηκε σε ένα έτος φυλάκιση με τριετή αναστολή για δυσφήμιση του πρώην Διευθυντή Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Νικόλαο Στρόμπλο.

  Σημειώνεται ότι στις 27 Ιουλίου 2014 ο Α. Γεωργίου εκμεταλλευόμενος την θέση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ που κατείχε ανάρτησε Δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλώντας τον κ. Ν. Στρόμπλο στατιστικό απατεώνα και λαθροχείρα. Αυτό έγινε λίγες μόνο ημέρες μετά την έκδοση του Βουλεύματος 1212/10-7-2014 του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών το οποίο απέρριψε την αρχειοθέτηση της υπόθεσης της ψευδούς διόγκωσης του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009 και διέταξε την συμπλήρωση και ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης με την κλήση, μεταξύ άλλων, και του κ. Ν. Στρόμπλου του οποίου ουσιώδης κατάθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς είχε αφαιρεθεί από την δικογραφία.

  Ο κ. Ν. Στρόμπλος υπέβαλε μήνυση και αγωγή κατά του Α. Γεωργίου για συκοφαντική δυσφήμιση και ως συνέπεια της μήνυσής του, ο Α. Γεωργίου δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ένα έτος φυλάκιση με τριετή αναστολή.

  Υπενθυμίζω ότι ο κ. Ν. Στρόμπλος είχε καθαιρεθεί παράνομα από την θέση του ως Διευθυντής Εθνικών Λογαριασμών της ΕΛΣΤΑΤ από τον Α. Γεωργίου επειδή είχε επισημάνει τις παραβιάσεις της Ευρωπαϊκής μεθοδολογίας για την μέτρηση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009 από τον Α. Γεωργίου και τους Κοινοτικούς υπαλλήλους.

  Μετά την καταδίκη του, ο Α. Γεωργίου υποτίθεται ότι άσκησε έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης διαμέσου των δικηγόρων του και αυτή του η έφεση εκδικαζόταν σήμερα. Συνέβη όμως το εξής: Οι δικηγόροι του Ν. Στρόμπλου, κκ Ι. Αδαμόπουλος και Α. Διδήλη, διαπίστωσαν ότι η έφεση δεν ήταν σύννομη διότι σύμφωνα με το άρθρο 465 του Κ.Π.Δ. ο Α. Γεωργίου μπορούσε να ασκήσει το ένδικο μέσο της έφεσης είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω του δικηγόρου του στην βάση σχετικού πληρεξουσίου το οποίο έπρεπε να έχει προσαρτηθεί στην έφεση. Το πληρεξούσιο όμως αυτό δεν είχε γίνει και συνεπώς η έφεση έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη σύμφωνα με τους δικηγόρους του Ν. Στρόμπλου. Όμως, οι δικηγόροι του Α. Γεωργίου ισχυρίστηκαν ότι επειδή εκπροσωπούσαν τον Α. Γεωργίου για την ποινική δίκη του, θα έπρεπε να θεωρηθεί ότι μπορούσαν να ασκήσουν και έφεση εκ μέρους του χωρίς την ύπαρξη του σχετικού πληρεξουσίου.

  Μετά πολλές διακοπές για να συσκεφτεί, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πειραιώς στις 2 το μεσημέρι αποφάσισε να διακόψει την διαδικασία και να αναγγείλει την απόφασή του στις 28-3-2017 στις 9 το πρωί.

  Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι του Α. Γεωργίου είχαν φέρει, μεταξύ άλλων υποστηρικτών του Α. Γεωργίου, και την κ. Μιράντα Ξαφά, της οποίας οι δηλώσεις σχετικά με την μέτρηση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος απέχουν εκατοντάδες χιλιάδων παρασάγγας από την Ευρωπαϊκή Μεθοδολογία ESA, όπως γίνεται φανερό από το άρθρο της στο capital.gr πριν μερικό καιρό, όπου αποκαλεί «ανατριχιαστικές» τις καταθέσεις μας στην Δικαιοσύνη. Θα την συμβουλεύαμε άλλη φορά να διαβάζει και λίγο πριν προβεί σε πραγματικά ανατριχιαστικά υποτιμητικές για το υποτιθέμενο στάτους της δηλώσεις. Απορούμε τι ήλθε να κάνει στην εκδίκαση της έφεσης του συναδέλφου της στο ΔΝΤ, Α. Γεωργίου, με τέτοιου ανατριχιαστικού επιπέδου γνώση στατιστικών εννοιών.

  Ή μήπως οι δικηγόροι του Α. Γεωργίου στην απελπισία τους για την έλλειψη επιχειρημάτων στήριξης του πελάτη τους, προσπάθησαν να πολιτικοποιήσουν μια καθαρά συκοφαντική δυσφήμιση του επιστήμονα κ. Νικολάου Στρόμπλου που προτίμησε να τιμήσει τον όρκο του στην υπηρεσία της επιστήμης του αντί να συμβιβαστεί με τις ανατριχιαστικά παράνομες απαιτήσεις των δανειστών της πατρίδας μας.

  Ζωή Γεωργαντά

  Πρώην Μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ και Καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

  Μου αρέσει!

  • ο Γιωργος said

   Συνεχεια απο το Βλαμενο.

   Το παρασύστημα εξουσίας που εδράζεται στη συμμαχία Τσίπρα – Καραμανλή, συνεχίζει να δίνει μάχες χαρακωμάτων.
   Αυτή τη φορά, στη δικαιοσύνη με τη συνδρομή ολίγων κλακαδόρων που μετά βίας γεμίζουν πια, αντί για πλατείες, μια αίθουσα δικαστηρίου.
   Κλακαδόρους, τους οποίους τροφοδότησαν οι ίδιοι με μύθους, προκειμένου να αποκρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους, για τις επιλογές και τις αποφάσεις τους που οδήγησαν τη χώρα ένα βήμα πριν από μια εθνική καταστροφή.

   Πρόκειται, για σκηνές ντροπής, ιδιαιτέρως όταν αυτές λαμβάνουν χώρα σε δικαστικές αίθουσες.
   Η Δικαιοσύνη, οφείλει να πράξει το χρέος της.

   Αλλά η αλήθεια, έχει ήδη καταγραφεί και η ιστορία, δεν μπορεί να ξαναγραφεί.
   Ο κ. Καραμανλής και οι κυβερνήσεις του, ευθύνονται για ένα εθνικό έγκλημα.

   Διέπραξαν μια ΑΠΑΤΗ, ως αποτέλεσμα λαθροχειρίας στα στατικά στοιχεία της χώρας, προκειμένου να αποκρύψουν την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος για να τροφοδοτήσουν το πελατειακό σύστημα που με τη σειρά του τους στήριζε στην εξουσία.

   Καμία απόφαση δικαστηρίου δεν μπορεί να ανατρέψει στατιστικά στοιχεία τα οποία έχει ψηφίσει στη Βουλή – ψηφίζοντας τους προϋπολογισμούς του 2013 και του 2014, ο ίδιος ο υπεύθυνος της καταστροφής, ο κ. Καραμανλής. Στοιχεία που έχουν ψηφίσει και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.
   Όλα τα άλλα αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις.

   Μου αρέσει!

 4. ο Γιωργος said

  Και ο συλογος Σαλιαροφορων.

  «Στην πολιτικοοικονομική διελκυστίνδα των τελευταίων ημερών σχετικά με εκκρεμή στη Δικαιοσύνη υπόθεση (ΕΛΣΤΑΤ) σειρά εξωθεσμικής παρέμβασης είχε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία μεταξύ άλλων απαίτησε, κατά τρόπο ανεπίτρεπτο, «από τις ελληνικές αρχές να αντιμετωπίσουν ενεργά και δημόσια την εσφαλμένη εντύπωση» της παραποίησης των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, αλλά και «να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από παρόμοιους αβάσιμους ισχυρισμούς».

  Οι ως άνω τοποθετήσεις δεν θα επηρεάσουν, όπως είναι φυσικό, τους Δικαστικούς Λειτουργούς, που θα επιληφθούν της προαναφερόμενης υπόθεσης,οι οποίοι με αμεροληψία και νηφαλιότητα θα αποφασίσουν έχοντας ως μοναδικό κριτήριο το Σύνταγμα, τους νόμους και προπαντός τη συνείδησή τους.

  Η επίκληση ωστόσο της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και των Λειτουργών της από πολιτικούς-πολιτικά κόμματα δεν μπορεί να γίνεται κατά περίπτωση. Θα πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι οι αναίτιο και πολλαπλοί τραυματισμοί του κύρους της Δικαιοσύνης από αλλοδαπά και ημεδαπά κέντρα εξουσίας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη συστηματική αμφισβήτησή της με ό,τι αυτό συνεπάγεται για ένα κράτος δικαίου».

  Οταν ανοιξατε την κερκοπορτα και βαφτισατε τα μνημονια συνταγνματικα σιγουρα σας εταξαν «προστασια» που φανηκε λιγο αργοτερα με τα αναδρομικα σας.
  Αληθεια πιστεψατε οτι τα Γερμανα αφεντικα ειναι καλυτερα απο τα προηγουμενα; Βγαλατε την ταπα της βαρκας για να αδειασετε τα νερα ενω βρισκοταν ακομα στη θαλασσα. Τις τσιχλες τις μασανε και τις φτυνουν «κυριοι».

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: