olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ειρήνη Τζίβα: Η γυναίκα που δίνει την μάχη για την κοινωνία, την πατρίδα, τα παιδιά μας!

Posted by olympiada στο Αύγουστος 1, 2017

«Οι λαθρέμποροι ναρκωτικών αποτελούν έναν εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο, ιδίως για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας ειδικά και τις δημοκρατικές χώρες γενικά… αποτελούν μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της εθνικής και της διεθνούς κοινωνικής τάξης και εν δυναμει του οικονομικού συστήματος του δημοκρατικού κόσμου… και βρίσκονται ήδη σε θέση να επηρεάζουν την πολιτειακή λειτουργία ολόκληρων χωρών». Πηγή: Εξεταστική επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου, 1986, παρ 5&6.

Μία έντιμη λειτουργός, έμελλε να κρατήσει στα χέρια της τις τύχες ενός ολόκληρου έθνους. Να αγωνιστεί μόνη, απέναντι σε μία πρωτόγνωρη εγκληματική οργάνωση, με πλοκάμια ακόμα και εντός βουλής, δικαιοσύνης, ΜΜ»Ε» και σε όλους τους τομείς του κρατικού μηχανισμού.

Αυτή η γυναίκα που γίνεται στόχος λυσσαλέων επιθέσεων, όπως και προκάτοχοι της (δικαστής δέχθηκε βόμβα με ξυραφάκια, ενώ μπράβοι επισκέφθηκαν και απείλησαν την μητέρα της έντιμης εισαγγελέως κ. Μ. Τρουπή που άσκησε αναίρεση στην απόφαση – χάδι για το Noor1), αυτή η γυναίκα που απειλείται και εκβιάζεται ανοιχτά ακόμα και εντός κοινοβουλίου, δεν έχει λάβει στήριξη από καμμία «ένωση» ή «σωματείο». Μόνη της δύναμη, η συνείδηση της και η πίστη της στο καθήκον.

Μία γυναίκα, που στο πρόσωπο της καθρεφτίζεται η όμορφη, η καθάρια Ελλάδα. Αυτό το άδολο φως που ενέπνευσε κάθε τίμιο άνθρωπο στα πέρατα της Γης.

Μία γυναίκα που ενσαρκώνει την ίδια την πεμπτουσία της Δικαιοσύνης. Αυτού του αγαθού που δώρισε στην ανθρωπότητα ο ελληνικός πολιτισμός και υπήρξε το ατσάλινο χέρι που χαλιναγώγησε την ασυδοσία του ισχυρού, απέναντι στον αδύναμο. Διότι αυτό είναι το νόημα της δικαιοσύνης: Να ορθώνεται ως ασπίδα απέναντι στον «πανίσχυρο» και με κρυστάλλινο λόγο να μέμφεται: «Όχι, επειδή έχεις την δύναμη, δεν σημαίνει ότι έχεις και το δικαίωμα να ασελγήσεις στην κοινωνία».

Η μάχη που δίνει η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα, είναι μάχη κάθε ανθρώπου με την βασική αίσθηση δικαίου και αλληλεγγύης. Κάθε ανθρώπου που δεν ανέχεται κτήνη να πλουτίζουν επάνω στις ψυχές νέων ανθρώπων και των οικογενειών τους, που οδηγούνται σε έναν αργό, μαρτυρικό θάνατο.  Που δεν ανέχεται να συνθηκολογήσει ή να χρηματιστεί από το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορεί να διαπραχθεί σε καιρό ειρήνης.

Σε αυτή την μάχη η εισαγγελέας Ειρήνη Τζίβα δεν είναι μόνη της. Έχει δίπλα της εκατομμύρια Έλληνες και ευρωπαίους. Έχει δίπλα της κάθε άνθρωπο που πιστεύει στην δημοκρατία, τον πολιτισμό και την δικαιοσύνη.

Έχει όμως δίπλα της και εκατομμύρια ψυχές. Ψυχές που μαρτύρησαν στα χέρια των εμπόρων του θανάτου. Ψυχές παιδιών που έχασαν την ελευθερία τους, την αθωότητα τους, το κορμί τους και εντέλει την ίδια τους την ζωή από τα δεσμά της ηρωίνης.

Έχει δίπλα της και τις ψυχές των αγέννητων, αυτών που αύριο θα δικάσουν κάθε έναν από εμάς και θα είναι αμείλικτοι. Όπως ήταν αμείλικτοι κριτές επί αιώνες, απέναντι στους εφιάλτες που μήδισαν και μαγάρισαν αυτή την καθάρια Ελλάδα.

διαβάστε και εδώ. 

21 Σχόλια to “Ειρήνη Τζίβα: Η γυναίκα που δίνει την μάχη για την κοινωνία, την πατρίδα, τα παιδιά μας!”

 1. Ακέλας said

  ΣΩΣΤΑ!…Αλλά πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύουμε με τις ΚΡΑΤΙΚΕΣ οντότητες σε παγκόσμιο επίπεδο που έχουν δει τον ναρκοβραχνά σαν μέσο πλουτισμού αλλά και επιβολής της πολιτικής τους!-Και εδώ είναι που κολλάει το πράγμα γιατί τα συμφέροντα είναι….διακρατικά!!!!

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Μα έτσι όπως έχει στηθεί το κόλπο γκροσο ύστερα από τόσα χρόνια ΑκΕΛα μου ποιοί θαρρείς ότι θα είναι πάλι πίσω από τις ιδιωτικές επαγγΕΛματικές οντότητες που ξεφυτρώνουν ή που θα προκυψουν οταν καταργηθούν οι αντίστοιχες κρατικές ;
   Οι ίδιοι τύποι θα ειναι.
   Εκεινοι που επι χροοοοονια λυμαίνονταν το δημόσιο αυτοί θα είναι και πάλι οι επιβήτορες με πρόσωπα υπεράνω αμφιβολίας, αχυρανθρωπους δηλαδή της δικής τους επιλογής.
   Οπότε ας μην βιαστούμε να χαρούμε οτι ξεφορτωσαμε.
   Να δεις που παλι αυτους τους ίδιους φορτωθηκαμε με άλλα ονόματα.
   Άλλαξε ο Μανωλιος κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
   Παλιές πουτανες, βετεράνος σιγά που θα αφήσουν να πάνε στράφι προσπάθειες ετών.
   Το φίδι χρειαζεται κόψιμο του κεφαλιού απο την είχα.
   Αλλιως ουτε χαμπάρι παίρνει οσο ζει, υπάρχει κι αβαπνεει ουτε εμεις φτιάχνουμε χωρα όπως την οραματιζόμαστε.

   Μου αρέσει!

 2. Πύκτης said

  Αποτυχημένη θα είναι όποια προσπάθεια κάνετε γιά να φτιάξετε σωτήρες …δεν υπάρχουν !
  Η δικαστής που θα σώσει το έθνος και τα παιδιά μας ….πόσο γελοίοι είστε τελικά ;;
  Ρε μλκς , είμαστε στον 8 χρόνο μνημονίων , τα έχουμε δει ΟΛΑ με εσάς και μας λέτε γιά σωτήρες ;;;
  Που είναι οι δικαστές ρε γελοίοι στα κωλομνημόνια σας και τους αντισυνταγματικούς νόμους που καταστρέφουν τις ζωές των παιδιών μας ;;;
  Που είναι οι δικαστές ρε γελοίοι στα ανθρώπινα ζόμπι που κυκλοφορούν περιξ της ομόνοιας ;;;;
  Αν πιάσετε το παιδί μου κύριε δικαστά με καμιά μικροποσότητα , θα εφαρμόσεις το γράμμα του νόμου …γιατί οι νόμοι είναι γιά τον απλό λαό , ενώ γιά όλο το κρατικό σας μηχανισμό της ρεμούλας , ποινές χάδι και αναστολές και η ζωή συνεχίζεται
  Αυτή την κοινωνία της παραβατικότητας , εσείς την φτιάξατε οι δικαστές μαζί με τους πολιτικούς
  Σιχαμένοι ψεύτες υποκριτές θέλω να αλλάξουν οι ρόλοι και να σας δικάσουμε και εμείς μιά φορά

  Μου αρέσει!

 3. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Τροπολογία για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς – Τι προβλέπει
  7/31/201

  Το νομικό πλαίσιο της λειτουργίας των συμβολαιογράφων και των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων ώστε για τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών να ενσωματώνουν χωρίς περιορισμούς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες εφαρμογές, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη βουλή.
  Αναλυτικά η αιτιολογική έκθεση αναφέρει πως: «οι διατάξεις του νέου άρθρου αποσκοπούν στην ταχύτερη και ομαλή εκπλήρωση των υποχρεώσεων τις οποίες ο νομοθέτης αναθέτει στους συμβολαιογράφους και τους Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους ενόψει της διενέργειας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που προβλέπονται στο νόμο 4472/2017. Ειδικότερα, με το άρθρο 59 του ως άνω νόμου προβλέπεται η άμεση διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από πιστοποιημένους, για το σκοπό αυτό, συμβολαιογράφους, μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων πλειστηριασμού, η διοίκηση και διαχείριση των οποίων ανήκει στους κατά τόπο αρμόδιους Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους.
  Επομένως, για την περίπτωση αυτή, αλλά και για μελλοντικές επαγγελματικές ενέργειες ή δράσεις των συμβολαιογράφων και των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων που θα απαιτηθούν λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων και των νέων εφαρμογών που αφορούν τα ηλεκτρονικά συστήματα, είναι αναγκαίο να αποσαφηνιστεί το νομικό πλαίσιο των συμβάσεων αυτών ως ιδιωτικού δικαίου καθώς πρόκειται για συμβάσεις «συνδρομητικές» ή «με χρονοχρέωση» ή με «καταβολή αντιτίμου κατά περίπτωση» τόσο προς του Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους που δρουν για λογαριασμών των μελών τους όσο και για τα μέλη αυτών».
  Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που αναμένεται να ψηφιστεί αύριο από την Ολομέλεια του κοινοβουλίου.

  Διαβάστε ολόκληρη την τροπολογία εδώ

  http://www.press-gr.com

  Μου αρέσει!

  • ο Γιωργος said

   Υπευθυνοι ειναι οσοι εχουν βαλει υπογραφη σε μνημονιο. Επισης ειναι ολοι με ονοματεπωνυμο. Ορισμενοι εχουν ηδη «χαλαρωσει» επειδη δεν εχει το κομμα τους την κουταλα. Φαντασου σε 5,10,15 χρονια. Λες να ζουν οικογενειακως ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ σε κανενα κοινοβιο στον Αμαζονιο;

   Μου αρέσει!

 4. καποιος said

  Εδω γινετε συχνα η αναφορα για τον ταδε εντιμο δικαστη,αλλα το σανο αυτο πια μυριζει ασχημα.

  Μου αρέσει!

 5. ΜΑΙΡΗ said

  http://www.zougla.gr/greece/article/o-arios-pagos-akoui

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Η εκκωφαντική σιωπή του Αρείου Πάγου στον αγώνα δρόμου που δίνει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, υπό τη «δαμόκλειο σπάθη» της μετάθεσής της, τον Σεπτέμβριο, όχι μόνο «στοιχειώνει» την έρευνα για τα δυσώδη απόνερα του NOOR 1 αλλά απειλεί να κρατήσει για πάντα στο σκοτάδι τους ενόχους όλων των εγκληματικών πράξεων που συνδέονται με το φορτίο του θανάτου.

   Παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες για την απομάκρυνσή της από την έρευνα με φανερούς αλλά και υπόγειους τρόπους, η εισαγγελική λειτουργός φαίνεται ότι μάχεται μόνη της, για την αποκάλυψη της αλήθειας, οδηγώντας με ακλόνητα στοιχεία στη Δικαιοσύνη τους υπόλογους μιας υπόθεσης που μόνο ένα μέρος της έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό στην κοινή γνώμη.

   Η ενορχηστρωμένη «βιομηχανία» αιτήσεων εξαίρεσης σε βάρος της εισαγγελικής λειτουργού από τους εμπλεκόμενους με προφανή στόχο να ροκανίσουν τον λιγοστό χρόνο που έχει στη διάθεσή της για να ολοκληρώσει την έρευνα της, έως τις 17 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα πρέπει να παρουσιαστεί για να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα στη Καλαμάτα, μπλοκάρει όλες τις κινήσεις της κ. Τζίβα.

   Από την άλλη πλευρά, η «παγερή» αδράνεια του Αρείου Πάγου και η τακτική του «Πόντιου Πιλάτου» στα ανώτατα κλιμάκια της Δικαιοσύνης προκειμένου να ξεπεραστεί ο σκόπελος του χρόνου που κινδυνεύει να παραπέμψει στις καλένδες σειρά κακουργηματικών πράξεων οι οποίες υποκρύπτονται στις διαδρομές του ναρκόπλοιου, προκαλεί τουλάχιστον ερωτήματα που ζητούν σαφείς απαντήσεις.

   Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Όπου μπορεί «βοηθάει» και ο Κούλης Μιζοτάκης τους έμπορους ναρκωτικών για να τα κουκουλώσουν,έχει και άλλες δουλειές ο Κούλης,όπως να συντάσσει τα σκονάκια με της στημένες ερωτήσεις που θα δώσει στον Πορτοσάλτε !!

    Μου αρέσει!

 6. […] […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: