olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Τώρα – καταπέλτης η πρόταση του εισαγγελέα για τον Γεωργίου: ΕΝΟΧΟΣ!

Posted by olympiada στο Ιουλίου 31, 2017

Το δικαστήριο διέκοψε για να ανακοινώσει την απόφαση αύριο, 1 Αυγούστου.

8 Σχόλια to “Τώρα – καταπέλτης η πρόταση του εισαγγελέα για τον Γεωργίου: ΕΝΟΧΟΣ!”

 1. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 2. Πύκτης said

  Συγχαρητήρια !!!
  Με αναστολή πάλι ;;;;

  Μου αρέσει!

 3. ΜΑΙΡΗ said

  Με καταιγισμό χειροκροτημάτων έγινε δεκτή η πρόταση του εισαγγελέα για ενοχή του Γεωργίου: παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση!!!!
  ———————————————–

  Καταλαβαίνει ο κόσμος μια χαρά,όσο και αν προσπαθεί η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕ της διαπλοκής να τον παραπλανήσουν.

  Μου αρέσει!

 4. HELLENIC CORPORATION said

  ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΜΠΑΡΟΖΟ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

  Μου αρέσει!

 5. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΘΩΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟ κ. Θ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ .

  Οπως εἰναι γνωστόν ο ανηψιός του δήθεν Εθνάρχη Κ. Καραμανλή, δεν κυβερνούσε την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του αλλά ο αντ’ αυτού κ. Θ. Ρουσόπουλος .

  Επειδή ήμουν αυτός που κατήγγειλα την τότε πρόεδρο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Ροδόπης κ. Μαρία Ψάλτη και ούτω ηναγκάσθη ο Α.Π. να ασχοληθεί με τις παρανομίες της στην απάτη των {δις ευρώ} της συμμορίας των ιερομονάχων της Ι.Μ. Βατοπεδίου και των κακοποιών νονών της Θεσσαλονίκης κ.κ. «Πάπιστα – Καραμπέρη» κ.λ.π.

  Επειδή είμαι αυτός που παρηκολούθησα επισταμένος αυτή τη γελοία υπόθεση , που αν υπήρχε Δικαιοσύνη στην Ελλάδα θα έπρεπε να βρἰσκονται στις φυλακές οι δράστες της , με επικεφαλής τον τότε πρωθυπουργεύντα κ. Θ. Ρουσόπουλο , τον κουμπάρο του κ. Γ. Βουλγαράκη , την οικογένεια Πελέκη κ.λ.π. .

  Ούτω θα αρχίσω να δημοσιεύω τα τότε σχόλιά μου δημοσιευθέντα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» , με την εξής ερώτηση στους πρωταγωνιστές αυτής της κακοστημένης απάτης . Είναι αλήθεια ή όχι ;

  Κι’ αυτό διότι όλα τα κρατικά έγγραφα για την άμεση διεκπεραίωση της παράνομης μεταβίβασης των κρατικών ακινήτων, στην επίσης παράνομη εταιρία του Εφραίμ και του Κνίτη Αρσένιου «ΑΝΘΕΜΙΑΣ Α.Ε.» εἰχαν την ένδειξη «MUST» {Πρέπει} . Πρόεδρος της εν λόγω παράνομης {άνευ Α.Φ.Μ. κατά τον κρἰσιμο χρόνο της αγοράς των ακινήτων } εταιρἰας , ήταν ο αχυράνθρωπος Σούρδος «Α. Πάπιστας» τέως μικροπωλητής και νυν νονός της νύχτας της Θεσσαλονίκης ομού με τον « Μ. Καραμπέρη» , επιστήθιος φἰλος του προδότη και λωποδύτη πανἰσχυρου κουραμπιέ , «Σούρδου» ΥΠΟΙΚ του ΠΑΣΟΚ και εθνικού ήρωα της Οικονομἰας της Ελλάδας με αποτέλεσμα την πτώχευσή της Γ. Παπακωνσταντἰνου. Την ένδειξη αυτή στα κρατικά έγγραφα μόνον ο τότε πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής και ο αντ’ αυτού «υιός του ταχυδρόμου» κ. Θ. Ρουσόπουλος εἰχαν αρμοδιότητα να θέσουν επἰ των σχετικών εγγράφων.

  Επἰσης ποἰος έδωσε εντολή στον τότε αρμόδιο υφυπουργό κ. Π. Δούκα να παραιτηθεἰ από την κερδισμένη για το Δημόσιο Δἰκη σχετικώς με την ιδιοκτησἰα της εν λόγω Λιμνοθάλασσας και να τη χαρἰσει στη συμμορἰα των Εφραἰμ και του Κνἰτη Αρσένιου , ως να ήταν ιδιοκτησἰα του ; Εν συνεχεἰα δε να αγοράσει για το Δημόσιο {Ναι τη χαρισμένη από το Δημόσιο } από την εν λόγω συμμορἰα , το υφάλμυρο ύδωρ της εν λόγω Λιμνοθάλασσας με την παραχώρηση ακινήτων φιλέτων του Δημοσἰου αξἰας άνω των δύο δισεκατομμυρἰων ευρώ !… Μεγαλειώδης δηλαδή απάτη και δη με τη χρησιμοποίηση ιδιαιτέρου τεχνάσματος και παραβίασης του Ν. {1608/1950}. Αυτούς αθώωσε η μη … διαπλεκόμενη Δικαιοσύνη για λόγους που χρήζουν ερεύνης Καραμανλικέ κ. Παπαγγελόπουλε !

  Εξοχώτατε κ. υπουργέ , αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάθαρση με τους διαπλεκόμενους εισαγγελείς και δικαστές που διέπραξαν βαρύτατα κακουργήματα για να προστατέψουν αυτούς που τους διόρισαν, δύο τινά υπάρχουν .

  α} Βαδίζεις σε λαθεμένο μονοπάτι . β} Κωλυσιεργείς σκοπίμως μέχρι να παραγραφούν τα αδικήματα , ή για να προλάβουν την κοπανήσουν οι προδότες και καταχραστές των Δημοσίων Χρημάτων, όπως ο Χριστοφοράκος , Καραβέλλας κ.λ.π. αστέρες της προδοσίας και της μίζας .

  Εύχομαι να δείς το αληθινό φως . Αν πράγματι το επιθυμείς όρα το κατωτέρω 24-3-2017

  ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ :

  Εχω επανειλημένως δηλώσει ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια της Χώρας , την έχει η ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων της Ελλάδας , καθώς και ότι πρέπει να ελεγχθούν τα περιουσιακά στοιχεία σε βάθος των ανώτατων δικαστών και εισαγγελέων , καθώς και των μέχρι τρίτου βαθμού ανιόντων και κατιόντων συγγενών τους .

  Εχω επίσης καταγγείλει δια του Τύπου τους Λιακουνάκο , Κόκκαλη κ.λ.π. εμπόρους όπλων από το έτος 2007, καθώς και πολιτικούς που υπέπεσαν και στο αδίκημα της «εσχάτης προδοσίας» εκτός από την παραβίαση του νόμου 1608/1950 περί καταχραστών του δημοσίου , τον οποίον επεχείρησαν να καταργήσουν. Δεν θα ασχοληθώ στην παρούσα με τον Λιακουνάκο και τη μεγαλόσχημη συμβία του που κατήγγειλε προ ετών ότι της έκλεψαν από το σπίτι της κοσμήματα αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Πιθανώς κληρονομιά από τη … γιαγιά της .

  Θα δηλώσω όμως ότι αυτοί που αγόραζαν υποβαθμισμένα οπλικά συστήματα για την άμυνα της χώρας καθώς και οι συνεργοί τους έπρεπε να έχουν ήδη εκτελεσθεί με τον ρύπον του προδότη και να είχαν δημευθεί οι περιουσίες τους . Κι’ αυτό διότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης προστασίας της Ελλάδας , τα πληρωθέντα δισεκατομμύρια οπλικά συστήματα ήσαν άχρηστα . Μιράζ χωρίς ραντάρ , F 16 χωρίς σύστημα αυτοπροστασίας , Λέοπαρντ χωρίς πολεμοφόδια , εξωφληθέντα προκαταβολικώ ς υποβρύχια που ουδέποτε παρελήφθησαν κ.λ.π.

  Είναι επίσης γνωστό ότι το «κογκλάβιο του Αρείου Πάγου -με λίγες εξαιρέσεις- καλύπτει τις εγκληματικές πράξεις πολιτικών κ.λ.π. μεγαλόσχημων και στέλνει στη φυλακή κάποιους πτωχούς που αδυνατούν να πληρώσουν το αντίτιμο των αστικών συγκοινωνιών , λόγω του ότι οι Σημιτο – Παπανδρέου και οι Σαμαρωμένοι Τούρκογλου , με διάφορες αλχημείες και με την ανοχή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης τους υπεξήρεσαν τα χρήματά τους και τους κατέστησαν άεργους.

  Κατόπιν αυτών έχω κάποιες ερωτήσεις για την ανωτάτη εισαγγελική λειτουργό κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη η οποία διυλίζει το κουνούπι και καταπίνει τον ελέφαντα . {Κατ εντολήν} . Και η οποία αν είχε ίχνος ευθιξίας και αξιοπρέπειας , κατόπιν της δήλωσης του αρμοδίου υπουργού ότι : Δεν θα ανεχθεί νέα δικαστικά πραξικοπήματα», έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί αφού η δήλωση του προϊσταμένου της υπουργού σημαίνει ότι η εν λόγω ανωτάτη εισαγγελέας είναι ενεργό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Σαμαρά, Τούρκογλου , Αθανασίου , η οποία με παράνομες εντολές υπέπεσε σε σωρεία κακουργηματικών αδικημἀτων {ατιμωρητί}. Ούτω θα την παρακαλούσα να γνωρίσει στον ελληνικό λαό τα κατωτέρω :

  α} Ο τότε γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου κ. Μπαλτἀκος , εξεμηστηρεύθη στον βουλευτή κ. Η. Κασιδιἀρη βαρύτατες κατηγορίες σχετικώς με τη διἀπραξη κακουργηματικών αδικημἀτων από τον τότε πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρἀ , τον τότε υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου , τον νυν παράνομο προϊστάμενο της Εισαγγελίας εφετών κ. Ισ. Ντογιἀκο , καθώς και από την ίδια . Αντί όμως να μηνύσει τον κ. Μπαλτἀκο -αν ήσαν αναληθή τα αναφερόμενα από αυτόν- ήσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον βουλευτή κ. Η. Κασιδιἀρη με τον γελοίο νόμο που θέσπισεν ο κατἀ τον κρίσιμο χρόνο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σωτ. Χατζηγἀκης για να προστατέψει από τον εξευτελισμό τον τότε πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, από το δήθεν «Ροζ DVD» της υπόθεσης Ζαχόπουλου .

  Τελικώς η Ν.Δ. πλήρωσε στον κομιστή του εν λόγω DVD {5,5} εκατομμύρια ευρώ και με αυτἀ ο Θέμος αγόρασε βίλα στην Ελβετία για να καταφύγει εκεί όταν θα αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη στην Ελλἀδα . Η δε Δικαιοσύνη όλως παρανόμως αρχειοθέτησε την εν λόγω εγκληματική υπόθεση . Ο Ζαχόπουλος απεδείχθη υπερἀνω του νόμου και ο Θέμος νομιμοποίησε τα προϊόντα του εγκλήματος ήτοι {5,5} εκατομμύρια ευρώπουλα.

  β} Δηλαδή η ανωτάτη εισαγγελική λειτουργός , στην ουσία παρεδέχθη τις σε βάρος της ιδίας , του κ. Ντογιάκου , και των τότε κ.κ. πρωθυπουργού κ. Σαμαρά και του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου αυτά που είπε ο κ. Μπαλτάκος . Ολως περιέργως δε ουδείς εκ των ανωτέρω κατονομασθέντων ότι παρεβίασαν τον όρκο και το καθήκον τους αλλά και τον Ποινικό νόμο με τη διάπραξη κακουργηματικών πράξεων που επισύρουν την «εσχάτη» των ποινών τόλμησε να μηνύσει τον κ. Μπαλτάκο . Δηλαδή οι παρανομούντες ακόμα και με το ατιμωτικό αδίκημα της «εσχάτης προδοσίας» ανώτατοι εισαγγελείς , αυτοδιορισθέντες ως απόλυτοι «ελέω θεού» στυγνοί μονάρχες της δύστυχης πατρίδας μας τυγχάνουν «γενικής ασυλίας». Ενώ αυτοί οι ίδιοι με τους συνενόχους τους μνημονιακούς «ελληνόφωνες» πολιτικούς στέρησαν την Ελλάδα από κάθε «αναφαίρετη νόμιμη ασυλία» και παρέδωσαν την «Ελληνική Δικαιοσύνη» στο «Αγγλικό Δίκαιο» και στο «Δικαστήριο του Λουξεμβούργου».

  Ούτω με έξωθεν εντολήν, ήσκησεν δίωξη σε βάρος του βουλευτή κ. Η. Κασιδιάρη για δήθεν παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του … κ. Μπαλτάκου αυτεπαγγέλτως , και άνευ σχετικής εγκλήσεως από το δήθεν θύμα !… Για να εκφοβίσει δε τυχούσες νέες καταγγελίες σε βάρος της ίδιας και των συνεργών της δικαστικών και πολιτικών , της εγκληματικής οργάνωσης της οποίας τυγχάνει εκτελεστικό όργανο και ούτω κατέστη όνειδος για τη Δικαιοσύνη. Δυστυχώς όμως το κογκλάβιο των λαδωμένων πραξικοπηματιών ανωτάτων δικαστών, αντί της Θέμιδος λάτρεψε τον Μαμμωνά.

  δ} Οσο για την κάθαρση που υπόσχονται πολιτικοί και δικαστές είναι όνειρο απατηλό αφού οι «μαϊμούδες» διορισμένοι πολιτικοί και δικαστές από τους ναζιστοσιωνιστές , χορεύουν σύμφωνα με τη μουσική που τους παίζουν οι ισλαμοφασίστες αλλοδαποί και οι αλλόθρησκοι νέοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας .

  ε} Εν κατακλείδι αν δεν εκτελεσθούν ολοι οι μνημονιακοί προδότες Πολιτικοί , Δικαστές και Αξιωματικοί που παρέδωσαν την Ελλάδα και τους Ελληνες αμαχητί στους εχθρούς της , θα επαληθευτεί για μια ακόμη φορά ο «Κίπλιγκ» όστις διεκήρυξε τα κατωτέρω :

  «Εθνη εξηφανίσθησαν χωρίς να αφήσουν ίχνη ,όταν δεν αντελήφθησαν εγκαίρως τα σημεία των καιρών». 7-12-2015 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 6. Θανάσης said

  Κάνοντας το συνήγορο του διαόλου θα πω ότι ο εισαγγελέας ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ποινή ο πρόεδρος ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ οπότε υπομονή.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: