olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Γεωργιαδης οτι υπεθαλπτε (τον πλεον υπόδικο) Μαρτινη; Αντι να το οδηγήσει στον Εισαγγελέα…αρκέστηκε με μια παραίτηση;

Posted by netakias.com στο Ιουλίου 27, 2017

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Γεωργιαδης οτι υπεθαλπτε τον πλεον υπόδικο Μαρτινη; Αντι να το οδηγήσει στον Εισαγγελέα…αρκέστηκε με μια παραίτηση;

 

ΑΝΤΙΚΡΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΤΙΝΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ!

ΒΑΤΕΡΛΩ της ΝΔ! Ο Καμμενος έστειλε τον καταδικασμένο ναρκεμπορα στον εισαγγελέα και χάρη σε αυτο αποκάλυψε νεα στοιχεία για την υπόθεση αλλα η ΝΔ ζητησε εξεταστικη επειδή αποκαλύφθηκαν!

Αντίθετα, ο Γεωργιαδης ομολογεί μπροστά σε ολους οτι κάλυψε τον Μαρτινη με μια απλή παραίτηση (για να μην μιλήσει;) και δεν κουνιέται φύλλο.

Κι έπρεπε να έρθει ο Αλεξης  με τον Πανό για να μάθουμε το παρτυ στο Ντυναν!!!

Ο κ. Γεωργιάδης ομολόγησε ότι ζήτησε την παραίτηση του τότε προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν κατ’ εντολήν του τότε ισχυρού άνδρα της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα. «Ήταν επιθυμία της Τράπεζας Πειραιώς να αλλάξει η διοίκηση γιατί αλλιώς δεν δεχόταν να βάλει λεφτά στο νοσοκομείο. Πολύ καλώς έκανα !» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Όλοι συμφωνούμε ότι ο κ. Μαρτίνης έπρεπε να φύγει. Έλαχε ο κλήρος σε εμένα που ως υπουργός τον έκανα να φύγει»

Ναι, ΟΛΟΙ συμφωνούμε να φύγει ο Μαρτίνης, αλλα όχι να πάει στο σπιτι του. Διότι δεν οδηγήθηκε ο Μαρτίνης σε παραίτηση γιατι δεν ηταν..όμορφος, αλλα για κάποιους λόγους

Γράφαμε πριν λίγες εβδομάδες Ντυνάν: «Η ασυλία καλύπτει Υπουργούς για υπόθαλψη εγκληματία και εκβιασμό;»

errikos-ntynannetakias

Η ασυλία καλύπτει Υπουργούς για υπόθαλψη εγκληματία και εκβιασμό;

Γιατί όπως απακαλύπτει η εξεταστική, η οποία θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, ολοι γνώριζαν αλλά παραδόξως ο Μαρτίνης την γλίτωσε ή νόμιζε ότι γλίτωσε με μια απλή παραίτηση και αλλαγή του Δ.Σ.! Αν είναι έτσι, δηλαδή να παραβιάζουμε τον ποινικό κώδικα και μετά από μια παραίτηση να πηγαίνουμε για διακοπές, να μας το πουν, γιατί από όσον γνωρίζουμε (δεν είμαστε νομικοί) αν φιλοξενήσουμε σπίτι μας έναν ληστή, βοηθώντας τον να αποφύγει την δικαιοσύνη γινόμαστε συνένοχοι για υπόθαλψη εγκληματία, πόσο μάλλον αν τον εκβιάζουμε κιόλας ότι θα τον καταδώσουμε για προσωπικά οφέλη.

Κατ΄αρχας ο κ.Ανδρέας Μαρτίνης την ημέρα της κατ’εντολης της παραίτησης του από τον Υπουργό Υγείας, παρατυπία για παράβαση καθήκοντος του Υπουργού καθώς το Ερρίκος Ντυνάν δεν ανήκει στο Δημόσιο, ήταν ήδη υπόλογος για ποινικές κυρώσεις (που συντρέχουν κατά των εργοδοτών, διευθυντών, εκπροσώπων επιχειρήσεων κ.λπ., οι οποίοι δεν καταβάλλουν εμπρόθεσμα τις οφειλόμενες στους εργαζομένους αμοιβες) διότι χρώσταγε στους εργαζόμενους €28.000.000,00 που ήταν απλήρωτοι περίπου δύο χρόνια και για την οποία δεν είχε συνέπειες, με απλή παραίτηση!

Επίσης την στιγμή της παραίτησης ήταν ποινικό αδίκημα η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών €38.000.000,00 και για τις οποίες πάλι δεν είχε συνέπειες με μια απλή παραίτηση.

Τα ποσά ήταν εις γνώσην όλων και μάλιστα τα κατέβαλε η Πειραίως. Δηλαδή κάνουμε ότι κάνουμε, παραιτούμαστε και τα πληρώνει ο επόμενος και κανείς δεν κίνησε τις νομικές διαδικασίες εναντίων των υπευθύνων;

Η πρώτη προφυλάκιση του Ανδρέα Μαρτίνη, μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς Νίκο Τσιρώνη έγινε για την υπόθεση δωροδοκίας του με 3,1 εκατ. γερμανικά μάρκα από την γερμανική εταιρεία «Hospitalia» και η υπόθεση είναι στα δικαστήρια, αυτό ίσως δεν το γνώριζαν οι Αρχές

Η δεύτερη όμως προφυλάκιση έγινε με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση που αφορά σε μεγάλες εκπτώσεις για δωρεάν νοσηλεία στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για επώνυμους από το χώρο της πολιτικής ή της οικονομικής ζωής του τόπου χωρίς να έχουν δικαίωμα για κάτι τέτοιο κάτι το οποίο όπως φαίνεται ήταν εις γνώση ολων! Και πάλι όμως τον άφησαν αποφασίζοντας οι ίδιοι σαν δικαστές και εισαγγελείς, αντί να του δείξουν το δρόμο της δικαιοσύνης!

Ο ίδιος ο Ανδρέας Μαρτίνης ισχυρίστηκε και πρέπει να αποδείξει ότι τον εκβίασαν ώστε να δοθεί η τεράστια περιουσία του νοσοκομείου σε τραπεζίτες, αλλά όπως βλέπουμε είχε μεγάλο ποινικό μητρώο, από όσα ήταν γνωστα την ημέρα της παραίτησης (ΙΚΑ, μισθους, κακουργηματική απιστία) και τελικά μετά πράγματι δεν διώχθηκε ποινικά για κανένα αδίκημα και η περιουσία τελικά άλλαξε χέρια! Γιατί;

13 Σχόλια to “ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ο Γεωργιαδης οτι υπεθαλπτε (τον πλεον υπόδικο) Μαρτινη; Αντι να το οδηγήσει στον Εισαγγελέα…αρκέστηκε με μια παραίτηση;”

 1. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Μου αρέσει!

 2. souzi!!! said

  Μου αρέσει!

 3. Τρολαρα του κερατα νετακια να σε κραταω σε δουλεια. Να εχεις να αναφερεις και κατι στα αφεντικα σου

  τσιπροκαμενος

  Παθοκ

  Θαμαρας

  Χάιλ Χίτλερ

  καμμενος παραδιδει αμυνα της χωρας στους Ισραηλιτες

  Κ. Ζουράρις: Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει

  Μου αρέσει!

 4. HELLENIC CORPORATION said

  ΚΟΥΙΖ

  ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ

  ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

  ΟΣΟΙ ΥΠΟΒΑΛΛΑΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΑΣ

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;;;;

  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ :

  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ Ή ΑΓΩΓΗ Ή ΜΗΝΥΣΗ

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ;;;;;

  Μου αρέσει!

 5. ΜΑΙΡΗ said

  Εδώ «άλλοι» θα θέλανε και 2-3 Αδώνηδες ακόμα στη ΝΔ !!

  Αδωνοτρολ και Μουροτρολ που παριστάνουν τους ακομμάτιστους,λες και οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν.

  Θα τρώγανε καλά τότε με των Άδωνι για αυτό ξημεροβραδιάζονται στα μπλοκ μπας και τσιμπήσει κανένας αφελής με την προπαγάνδα τους.

  Μου αρέσει!

 6. ΜΑΙΡΗ said

  http://www.altsantiri.gr/gnwmes/dikeosyni-ipate/

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Μέσα σε λίγες μέρες η ακέραια και αμερόληπτη ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε ότι η μη καταβολή μισθών από τους εργοδότες στους εργαζόμενους δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή (σε βάρος των εργαζόμενων) των όρων της σύμβασης και αν οι εργαζόμενοι επιχειρήσουν να κάνουν επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τους μισθούς τους, τότε οι εργοδότες δικαιούνται να τους απολύσουν.

   Δηλαδή, με απλά λόγια, οι εργαζόμενοι οφείλουν να «βάζουν πλάτη», δουλεύοντας τζάμπα για μήνες και αν αντιδράσουν θα «παίρνουν πόδι» εντελώς νόμιμα. Με ημίμετρα όμως δεν γίνεται δουλειά.

   Γιατί δεν επαναφέρουν κατευθείαν τη δουλεία; Είδαμε που μας οδήγησαν τα εργατικά και άλλα δικαιώματα υπέρ των πληβείων… στη χρεοκοπία. Ενώ επί δουλείας, με τους σκλάβους, χτίζαμε Παρθενώνες.

   Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι οι δικαστές εγκαλούν και από πάνω όσους τους ασκούν κριτική, μιλώντας για απαράδεκτη παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης που απειλεί το πολίτευμα. Απορρίπτουν μάλιστα την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα λέγοντας ότι στερούνται νομιμοποίησης αφού δεν απολαμβάνουν παρά ένα 13% εμπιστοσύνης από την κοινή γνώμη.

   ————————————————

   Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας των «δικαστών» περισσότερο με ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΝΔ ακούγεται.

   Σιγά μην καρφώνεστε,το καταλάβαμε πως είστε τα τσιράκια του Κούλη Μιζοτάκη.

   Μου αρέσει!

 7. Γιαννης said

  Ουτε συντακτικο ουτε ορθογραφια ξερετε σε αυτο το site…
  O netakias ειναι υπολογος για την ριξη κερατωειδους χειτωνα που εχω υποστει..
  Ακου » πλεον υποδικος»…..
  «Υποδικος πλεον » ειναι το σωστο

  Μου αρέσει!

 8. Ακέλας said

  -Τι λέτε καλέ;-ΔΕΝ παραιτούμαι !-ΔΕΝ παραιτούμαι!….Εμένα με έχει ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός!(…και νά’ταν ο μόνος!)

  Μου αρέσει!

 9. Μητσάκος said

  Υπέθαλπτε(!)…Εκτυφλωτικό »μαργαριτάρι» γραμμένο τουλάχιστον σε τρία σημεία,που σημαίνει ότι δεν σας »ξέφυγε».Ελεος χασάπηδες της ορθογραφίας.Δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζετε μάτια.Θα πάω μια ώρα γρηγορότερα για επέμβαση καταρράκτη νομίζω.Αν τυφλωθώ το κρίμα πάνω σας!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: