olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σε βουλευτές της ΝΔ «Είστε καμμένα χαρτιά και τελειωμένοι»

Posted by kalinda στο Ιουλίου 18, 2017

mitsotakisΑναστάτωση και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας η… πρωτοβουλία του Κυρ. Μητσοτάκη να δείξει τον δρόμο της αποστρατείας σε παλαιούς βουλευτές και στελέχη.

Πόσω μάλλον που αυτή η πρωτοβουλία εκδηλώθηκε στην Πολιτική Επιτροπή, το πολυπληθέστερο και πιο αντιπροσωπευτικό όργανο της παράταξης. «Τιμώ όλα τα παλαιότερα στελέχη, αλλά η ανανέωση είναι όρος πολιτικής ανασυγκρότησης του κόμματος. Θα συνεχίσω. Δεν θα κάνω πίσω», είπε χαρακτηριστικά. Με… άλλα λόγια τους είπε κατά πρόσωπο «ευχαριστώ για όσα κάνατε όλα αυτά τα χρόνια για το κόμμα, αλλά δεν θα πάρουμε άλλο»! Αποκαλύπτοντας για μια ακόμη φορά το αίσθημα της περιφρόνησης που διακατέχει τον ίδιο αλλά και τους περισσότερους από τους στενούς του συνεργάτες.

Οι χαρακτηρισμοί «καμένα χαρτιά», «τελειωμένοι», κ.ά., είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς που χρησιμοποιούν για βουλευτές ή κομματικά στελέχη με θητεία δεκαετιών και προσφοράς στη Νέα Δημοκρατία. Η αποστροφή του αυτή στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, πέρα από τη δυσφορία που προκάλεσε σε αρκετούς από τους παρόντες, έχει ενοχλήσει και νεότερα στελέχη, τα οποία δεν αγγίζει το απαγορευτικό του κ. Μητσοτάκη. Στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους βουλευτές μιλούν για έλλειψη σεβασμού στην ιστορία της παράταξης και απαξίωση στελεχών που έχουν βάλει το αποτύπωμά τους στις εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών.«Τόσα χρόνια εμείς δίναμε την ψυχή μας, για να ‘ρθουν τώρα ο Φωτήλας και ο Θεοδωρικάκος να μας διώξουν», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο πρώην βουλευτή. «Θα φύγουμε εμείς που χτίσαμε τη Νέα Δημοκρατία και θα μείνουν οι υβριστές του Καραμανλή;», διερωτήθηκε άλλος, αναφερόμενος προφανώς στον Άδ. Γεωργιάδη και όχι μόνον.

Η αποστροφή του κ. Μητσοτάκη για τα παλαιότερα στελέχη επανέφερε στην επικαιρότητα τα σενάρια που είχαν συζητηθεί παλαιότερα περί ορίου ηλικίας για τους υποψήφιους του κόμματος στις επόμενες εκλογές, με τον πήχη να τοποθετείται μεταξύ του 68ου και του 70ού έτους. Αποτελεί κοινή εκτίμηση ότι μέσω της περίφημης ανανέωσης που επικαλείται κάθε τόσο ο κ. Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να θέσει εκτός Βουλής ή εκτός οργάνων όσους βουλευτές ή στελέχη δεν είναι δικής του επιρροής. Με οδηγό το δόγμα που εφαρμόζει από την πρώτη ημέρα στην αρχηγία: «Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας». Η προσπάθεια αυτή θα γίνει και μέσω των κομματικών οργανώσεων, όπου αργά και μεθοδικά η Πειραιώς επιχειρεί να αποκτήσει τον πλήρη (ασφυκτικό) έλεγχό τους, εκτοπίζοντας τους ανεπιθύμητους και μη συνεργάσιμους. Όπως ακριβώς συνέβη με τον πρόεδρο της Β1 Νομαρχιακής Δ. Χατζηελένη, ο οποίος δεν ήταν ο πρώτος που εκπαραθυρώθηκε και προφανώς δεν θα είναι και ο τελευταίος.

11 Σχόλια to “ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σε βουλευτές της ΝΔ «Είστε καμμένα χαρτιά και τελειωμένοι»”

 1. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ said

  Παρέμβαση Κομισιόν για την ΕΛΣΤΑΤ

  Η Κομισιόν ζήτησε σήμερα επισήμως από την κυβέρνηση να διαψεύσει δημοσίως τις φήμες, τις δηλώσεις και τα δημοσιεύματα στον Τύπο περί φουσκωμένων ελληνικών στατιστικών στοιχείων και να απορρίψει ενεργά την εσφαλμένη δημόσια εντύπωση ότι τα στοιχεία παραποιήθηκαν την περίοδο 2010-2015 .
  Η επίτροπος Μαριάν Τάυσεν, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ντομπρόφσκις και ο Πιέρ Μοσκοβισί έστειλαν από κοινού επίσημη επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, από τον οποίο ζητούν να πράξει τα παραπάνω και να προστατεύσει την Ελστάτ και το προσωπικό της από τέτοιες αβάσιμες αξιώσεις.
  Η Μαριάν Τάυσεν δήλωσε στον Τύπο ότι “για την Κομισιόν τα στοιχεία του 2010-2015 είναι ακριβή και αξιόπιστα σε αντίθεση με ότι συνέβαινε την προηγούμενη περίοδο”. Επιπλέον προειδοποίησε ότι τυχόν επικράτηση αυτής της ψευδούς και εσφαλμένης εντύπωσης θα έπληττε το ελληνικό πρόγραμμα.
  «Τα έγκυρα και αξιόπιστα δημοσιονομικά δεδομένα είναι απαραίτητα για τη λήψη ορθών οικονομικών αποφάσεων. Πρόσφατες δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, θέτουν υπό αμφισβήτηση την ποιότητα και την αξιοπιστία των επίσημων στατιστικών στην Ελλάδα.
  Παρά το γεγονός ότι η Κομισιόν για λόγους αρχής δεν σχολιάζει μεμονωμένες εθνικές νομικές διαδικασίες, ανησυχεί για τις δηλώσεις αυτές, καθώς επίσης και για το γεγονός πως θέτουν υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα των δημοσιονομικών στοιχείων που στηρίζουν το πρόγραμμα στήριξης σταθερότητας για την Ελλάδα», είπε η Μαριάν Τάισεν.
  Η Επίτροπος Τάισεν είναι αρμόδια για την Απασχόληση, τις Κοινωνικές Υποθέσεις, τις δεξιότητες και την κινητικότητα της εργασίας, καθώς και με τις ευρωπαϊκές στατιστικές.
  «Η ανεξαρτησία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και η ποιότητα των στατιστικών στοιχείων της είναι απαραίτητη για την Κομισιόν και η Eurostat και είναι απολύτως σαφές ότι τα στοιχεία για το ελληνικό δημόσιο χρέος κατά τη διάρκεια του 2010-2015 ήταν πλήρως αξιόπιστα και ακριβή.
  Η Κομισιόν καλεί τώρα τις ελληνικές αρχές να αμφισβητήσουν ενεργά και δημοσίως την εσφαλμένη εντύπωση ότι τα στοιχεία παραποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2010-2015 και να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της από τέτοιες αβάσιμες αξιώσεις.
  Καλεί επίσης τις ελληνικές αρχές να υποστηρίξουν και να διατηρήσουν την ποιότητα των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, καθώς και την ανεξαρτησία του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος, καθώς και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην ελληνική στατιστική νομοθεσία και στη δέσμευση για την αξιοπιστία των στατιστικών του 2012».
  http://www.enikonomia.gr/international/113939,paremvasi-komision-gia-tin-elstat.html

  Ο απόλυτος διασυρμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ: Θα πληρώσουν το Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ και θα του ζητήσουν συγγνώμη
  ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
  Η υποτακτικότητα της ελληνικής κυβέρνησης έναντι των απαιτήσεων της τρόικας δεν έχει όρια.
  Οι δανειστές όχι μόνο απαίτησαν απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης Γεωργίου, αλλά ζητούν και δημόσια δήλωση «συγγνώμης» για την υποτιθέμενη ταλαιπωρία του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.
  Κι όλα αυτά συνέβησαν για να κλείσει η συμφωνία και να πάρει η Ελλάδα την δόση των 7.7 δισεκατομμυρίων απο τον ESM!
  Η είδηση είχε σκάσει στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου και δεν διαψεύστηκε απο κανένα κυβερνητικό στέλεχος.
  Όπως είχε γραφτεί: Παύση δικαστικών διώξεων, αλλά και πληρωμή δικαστικών εξόδων απαίτησαν οι δανειστές στο Eurogroup από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, πριν δοθεί το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης.
  Μάλιστα στη συνεδρίαση του EuroWorking Group που προηγήθηκε του Eurogroup στο Λουξεμβούργο τέθηκε το αίτημα προς την ελληνική πλευρά να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου για τις διώξεις που έχουν ασκηθεί κατά καιρούς εναντίον του για τα στατιστικά στοιχεία του 2010.
  Οι δύο επιφυλάξεις του EuroWorking Group αφορούν στην υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να αποζημιώσει τον Ανδρέα Γεωργίου για τη δικαστική περιπέτεια που είχε ως πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και να απαλλάξει τρεις κοινοτικούς εμπειρογνώμονες συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, μία Ιταλίδα, έναν Ισπανό και έναν Σλοβάκο, που διώκονται ποινικά.
  Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, για όλα τα παραπάνω η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί εγγράφως στο 3ο μνημόνιο!!!!
  Δείτε τι γράφει το μνημόνιο
  Όσο για το πόσο το οποίο θα πληρώσει το ελληνικό κράτος στο Γεωργίου, τηρείται σιγή ιχθύος για προφανεστατους λόγους.
  Οι εκτιμήσεις κάνουν λογο για πανω απο 100.000 ευρώ που αφορούν τα έξοδα του δικηγόρου του, αλλά και τα προσωπικά του έξοδα…

  Η υπόθεση Γεωργίου παίρνει πλέον κωμικοτραγικές διαστάσεις εθνικού διασυρμού και δυστυχώς ο ελληνικός λαός θα ζήσει ακόμα χειρότερες καταστάσεις.

  Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/807042/o-apolytos-diasyrmos-syriza-an-el-tha-plirosoyn-to-georgioy-tis-elstat-kai-tha-toy-zitisoyn-syggnomi#ixzz4nAnWPE9B

  Μου αρέσει!

  • ο Γιωργος said

   Βοά η Ελλάδα τόσα χρόνια τώρα και τι τους λέει; Βγείτε να ξεφτιλιστείτε κι άλλο. Πολύ το χαίρομαι. Να μην ξεχνάμε τι μαϊμούνια μας κυβερνάνε. Ευρώπη δεν θέλανε; Μέχρι μουστάκι θα φτάσεις Πολακη.

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • διαβολακι said

   Oι μένουμε ΕΥΡΩΠΗ Καραμανλής Παυλόπουλος και Τσιπραιοι
   πληρώνουν 100.000 αποζημίωση για τον Γεωργίου επειδή τον συκοφάντησαν για να μην μας διώξουν από την ΕΥΡΩΠΗ και μας μαλώσουν οι Γιουνκερς.
   Δεν ακούσαμε τον κ. Καραμανλή και τον κ.Παυλοπουλο τον Μητσοτακη να λένε κάτι για αυτά .
   Και τι να πουν ? Τα απεδέχθησαν όλα.

   Μένουμε Ευρώπη και υπογράφουν ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.

   Μου αρέσει!

   • Μ.Φ-Αρμονία said

    Ξέχασες τις πράσινες ακρίδες και τον «εμετό»……
    Ποιοι υπέγραψαν το 3ο μνημόνιο…….

    Εγκρίθηκε με 222 ψήφους υπέρ το νομοσχέδιο για τη συμφωνία με τους εταίρους. «Όχι» ψήφισαν 64 βουλευτές. Υπέρ τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ κατά η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.

    Πηγή: Ψηφίστηκε το 3ο Μνημόνιο: «Ναι» 222, «όχι» 64, «παρών» 11 | iefimerida.gr

    Μου αρέσει!

 2. Ο ΠΡΩΗΝ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΟΣ ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΥΣΤΗΣ said

  Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό
  βγάλαμε αρχηγό τον Κούλη τον χαζό …

  Δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό
  είμαστε μαζόχες με τον Μιζοτακισμό…

  Δεν είμαστε στην ίδια την συχνότητα
  δεν είμαστε στον ίδιο τον σκοπό
  τα όνειρά μας μου έχουνε ποιότητα
  οι μίζες του δεν έχουν κορεσμό …

  ΟΝΝΕΔ …ΟΝΝΕΔ …ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ …
  ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ ….(ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΙΑ)

  Μου αρέσει!

  • Ο ΑΝΤΙ ΜΙΖΟΤΑΚΙΚΟΣ said

   Μιζοτάκης «Τιμώ όλα τα παλαιότερα στελέχη, αλλά η ανανέωση είναι όρος πολιτικής ανασυγκρότησης του κόμματος. Θα συνεχίσω. Δεν θα κάνω πίσω»,

   Πρώην Νεό-Δούλος αντιμιζοτακικός :
   Ο Κούλης είναι ένας «πολιτικός» με ένα οικογενειακό και προσωπικό παρελθόν πραγματικό βαρίδι …
   1. με άτσαλο πολιτικό λόγο και γκαφατζής,
   2. με γλοιώδη στάση σώματος και χειρονομίες (του ραγιά)
   3. ανεβοκατεβάζει την ένταση της φωνής χωρίς απαραιτήτως να συμβαδίζει με αυτά που λέει
   4. σε αυτά που λέει και κάνει δεν σκέφτεται τον επόμενο βήμα σχεδόν ποτέ (πρόχειρος και με άγνοια κινδύνου)
   5. με πολύ φανερή αδυναμία διαχείρισης άγχους.
   6. ενθουσιάζεται με αυτά που λέει (αυταρέσκεια) και τα νομίζει έξυπνα ενώ είναι του δημοτικού
   6. και αποφεύγει να δώσει απαντήσεις για την πολιτική του εικόνα

   Του καταλογίζονται συγκεκριμένες κοινοβουλευτικές ήττες στις οποίες οδηγήθηκε η ΝΔ, η λειτουργία της οποία συνεχώς αναδύει διάθεση υποστήριξης των «νταβατζήδων» και της οικονομικής εξουσίας που χειραγωγεί την πολιτική τάξη από δεκαετίες.

   Στο εσωτερικό της ΝΔ του προσάπτουν ότι προσπαθεί να μετατρέψει σε ΙΧ το κόμμα με το περίφημο «μητρώο στελεχών» στο οποίο «έχουν ενταχθεί καριερίστες, απόλιτικα πρόσωπα και άγνωστοι», όπως λέγεται.

   Είναι χαρακτηριστικός ο παραλληλισμός από έμπειρο πολιτικό αναλυτή (Ο Κυριάκος θυμίζει αυτό που είχε πει ο πατέρας του για τον Γ. Παπανδρέου: «δεν κάνει το παιδί»…)

   Παλαίμαχος της Ν.Δ. λέει αναφερόμενος στις δυνατότητές του: «Όταν τον ψάχνουμε βρίσκουμε πάντα μειονεκτήματα και ποτέ προσόντα».

   Του καταλογίζονται συγκεκριμένες κοινοβουλευτικές ήττες στις οποίες οδηγήθηκε η ΝΔ, η λειτουργία της οποία συνεχώς αναδύει διάθεση υποστήριξης των «νταβατζήδων» και της οικονομικής εξουσίας που χειραγωγεί την πολιτική τάξη από δεκαετίες.

   Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

   Μου αρέσει!

   • Ο ΠΟΛΙΤΗΣ said

    Πάει πολύ ο «δανεισμένος»… ο «πιστωμένος»… και «μιζαρισμένος»… από τους δημοσυντήρητους νταβατζήδες να μιλά για αλήθεια, για αριστεία, για αξιοκρατία και για αδιαφάνεια …

    Μου αρέσει!

   • Ο ΜΑΖΟΧΑΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΤΑΚΙΣΜΟΥ said

    Τα στελέχη της Νου-γόνο-Δούλας είναι, γραφικοί ακροδεξιοί ,τελεπερσόνες ,υπόλογοι μιζαρπάχτρες και πορφυρογέννητοι …

    Τα πρόσωπα με τα οποία στελεχώνει την παράταξη ο Κυριάκος Μιζοτάκης έχουν ήδη απορριφθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού.

    Το κοπριταριό των πολιτικών γυρολόγων που κατέλαβε το κόμμα της Ν.Δ. από το 2016, μας προκαλούν φόβο, αηδία και αποστροφή.

    Αντί ο Μιζοτάκης να Αδωνομαλακίζεται, καλό θα ήταν να δώσει εξηγήσεις, κάτι να βρει να πει ο ιεροκήρυκας της «αριστείας» και της «αληθείας» για τα δάνεια προς τον «Κήρυκα των Χανίων» , για τις πιστώσεις από την ΜΙΕΖΕΝΣ, για τις μπίζνες με το εταίρο οφσοριάρχη Παπασταύρου, για τις φιλίες με τον πιστωτή Χριστοφοράκο , για τον καταζητούμενο φυγάδα Καραβέλα , για τον γείτονα της Μαρέβας τον Δενδρινό ,για τον διαφημιστή της Ντόρας τον Φλέσσα , για τον κολλητό του Γριβέα , για τον αεροπειρατή Βασιλάκη, για τον υποτακτικό Χατζηδοντοράκη , για τον κουμπάρο του «μαουνιέρη» Μαρινάκη , για τον πολυεκατομμυριούχο επιβήτορα Ισί-δωρα , για τον βαζέλα Αλαφούζο του ΣΚΑΙ χαμαιτυπείου, για τον … για τον.. . για τον… …

    Μιζοτάκης : Εγώ είμαι επίγονος του απέθαντου φαταούλα Δράκουλα, γέννημα της Μητσοτακοκρατίας και θρέμμα της Ντοροφαυλοκρατίας, δημοσυντήρητος πολιτικός οικονομισάριος και δεν γνωρίζω τίποτα για τους λεμονοστύφτες ,τις καφετιέρες, τα δάνεια ,τις βίλες τις μίζες και την ΜΙΕΖΕΝΣ…

    Ρωτήστε για όλα αυτά την αδελφή μου Ντόρα, την γυναίκα μου Μαρέβα και τους συμμαθητές γείτονες εταίρους και φίλους μου ( Χριστοφοράκο , Δενδρινό , Καραβέλα ,Παπασταύρου,Φλέσσα κτλ κτλ..κτλ…….)

    Εγώ δεν μιζάρομαι …μόνον πιστώνομαι και αδωνομαλακίζομαι …

    Έξεστιν Μιζοτακέοις ασχημονείν !!!

    Μου αρέσει!

  • Ο ΑΦΑΙΜΑΓΜΕΝΟΣ said

   Σήμερα τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας , επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου –γόνο- Δούλας να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

   Η άπληστη οικογένεια του φαταούλα Δράκουλα θεωρεί ότι είναι υποχρέωση του Ελληνικού Λαού να της παρέχει δια βίου πλουσιοπάροχο σίτιση από το Δημόσιο Πρυτανείο. 

   Κατέρρευσε όμως η Ελληνική οικονομία από την αφαίμαξη των δημοσίων ταμείων από την οικογένεια των Μιζοτάκιδων ,των επιγόνων ,των εγγονών και των άπληστων Ντορουποταχτικών …

   Δεν θα συμπορευθούμε εκ νέου, με τούς εφιάλτες της πολιτικής ζωής, τούς ανίκανους τους μιζαρπάχτες και τα λαμόγια…

   Μου αρέσει!

   • Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ said

    Η αλλαγή της ταυτότητας και φυσιογνωμίας της ΝΔ είναι πλέον πολιτική πρώτης προτεραιότητας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι τυχαία.

    Σκοπός πλέον είναι μία Νου-Δούλα μικρή αλλά ελεγχόμενη από στελέχη με κοινά νεοφιλελεύθερα στοιχεία και χωρίς κανένα ηθικό και ιδεολογικό υπόβαθρο.

    Αυτό είναι και το αίτημα των δανειστών και των εγχώριων νταβατζήδων.
    Εθνοπροδότες και Ελλαδέμπορες επιχειρούν με αυτά τα πολιτικά μπασταρδέματα να αφαιμάξουν και πάλι την χώρα .

    Μου αρέσει!

 3. p said

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: