olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ήθελε 2,5 εκ. μίζα και βίλα με το κλειδί στο χέρι!

Posted by olympiada στο Ιουλίου 16, 2017

IMG_7021

Του Γιάννη Ντάσκα

Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο στο χώρο της Δικαιοσύνης.
Πάντα αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα, καθώς οι κυβερνήσεις ελέγχουν με πολλούς τρόπους τις ηγεσίες της Δικαιοσύνης.
Κυρίως τις επιλογές των στελεχών,τις μεταθέσεις κλπ.

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν τη χώρα δεκαετίες και στη Δικαιοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια απέκτησαν δύναμη, μέσω των διαδικασιών αυτών,ενώ καίριας σημασίας είναι το γεγονός ότι στην ουσία, όποιο παιδί δικαστικού λειτουργού θελήσει να μπει στη Δικαιοσύνη δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, έστω και αν είναι αγράμματο, ή κατώτατης ηθικής υποστάθμης, όπως εκείνος ο γόνος που είχε «συνήθειο» να κλειδώνει το γραφείο και να βιάζει, όποια είχε αντιρρήσεις στο σεξ μαζί του μέσα στο …δικαστικό μέγαρο!

Οι στημένες συνθέσεις δικαστηρίων έγιναν επιστήμη και καθεστώς από το 1981 και εντεύθεν και σήμερα κληρώσεις γίνονται μόνο για εκείνους που δεν έχουν τα «μέσα». Τα μεγάλα σκάνδαλα έχουν τους δικαστές τους μέσα από μια καλοστημένη διαδικασία, στην οποία κυρίαρχο ρόλο έχουν κάποιοι γραμματείς…

Παλαιό δοκιμασμένο κόλπο να κάνουν τη «δουλειά» ορισμένοι έμπιστοι γραμματείς.
Ανακαλέστε στη μνήμη σας σοβαρά σκάνδαλα και ψαξτε την πορεία τους στη Δικαιοσύνη.
Ψάξτε αθώες εκδηλώσεις, όπως αυτή της 14ης Ιουλίου στη βρομερή απο πλευράς δικαστικών σκανδάλων Χαλκιδική.

Όλως τυχαίως την ώρα που γίνονται αναφορές στα δικαστικά σκάνδαλα της περιοχής πολιτικοί που συνδέονται στενά με την Δικαιοσύνη της περιοχής, κάλεσαν τον ευρωβουλευτή Κύρτσο για να παρουσιάσουν το βιβλίο που έγραψε(!!!) ο Κύρτσος.
Πρωταγωνιστής ένας γαλάζιος τοπικός άρχοντας, του οποίου καραμπινάτη υπόθεση οδηγήθηκε σε δικαστική παραγραφή για ….λίγες ημέρες.

Αυτά είναι μια σύντομη εισαγωγή σε μια καίριας σημασίας ερώτηση για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης που κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος και αφορά το κουκούλωμα ενός σκανδάλου. Διάσημος παράγων της χώρας είχε ζητήσει μίζα 2,5 εκατομ ευρώ και μια βίλα με το κλειδί στο χέρι!!!

Ποιός;
Οοοοοολοι τον ξέρουν, αλλά η Δικαιοσύνη δεν βρίσκει το δρόμο της…

Ιδού η ερωτηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Θέμα: «Ποια είναι η χρονική πορεία της μεγάλης υπόθεσης ναρκωτικών με εμπλοκή και στελεχών των τοπικών αρχών (λιμενικό, αστυνομία, εκκλησία) που αποκαλύφθηκε το 2011 στην περιοχή της Ζακύνθου;».

Πολλά θρυλούνται και πολλά έχουν πραγματικά συμβεί στη Ζάκυνθο γύρω από την παγκόσμιας φήμης και αξίας περιοχή του «ναυαγίου».
Κάποιοι προβάλλονται ως ιδιοκτήτες μιας έκτασης τεράστιας χιλιάδων στρεμμάτων και επικαλούνται τίτλους βγαλμένους μέσα από τα λασπόνερα της Βενετίας της εποχής των Δόγηδων, στους οποίους δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει την υπογραφή του ούτε ο φερόμενος ως υπογράφων «Δόγης» ,εάν ζούσε.

Πολλά θρυλούνται και πολλά έχουν πραγματικά συμβεί γύρω από τους λόγους και τους όρους επένδυσης και μάλιστα σε μια νησίδα προστατευόμενη και μη οικοδομήσιμη ,ούτε σε ένα μέτρο, όταν μάλιστα στο προσκήνιο εμφανίστηκαν διάφοροι διεκδικητές της έκτασης και έκτοτε άρχισαν να αποκαλύπτονται μέθοδοι βγαλμένοι από την γνωστή πατέντα διαφθοράς της εποχής του βαθέως ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και του Σημίτη.

Τότε που η Πεντέλη κάηκε και δεν έμεινε πελεκούδι. Τότε που τα δάκρυα ενός Υπουργού θα γίνονταν νερό για να ποτιστούν οι αναδασώσεις, αλλά στη θέση των δένδρων ξεφύτρωσαν οικοδομικά τετράγωνα συνεταιρισμών και ιδιωτών και τα παιχνίδια επιτηδείων γύρω από τη Μονή Πεντέλης.
Τι συνέβη στην πραγματικότητα;
Πολλά και απανωτά εγκλήματα πλουτισμού και ξεπλύματος χρήματος μέσω ακινήτων.
Στέλεχος της εποχής αφού έμεινε σιωπηλό για χρόνια εσχάτως δραστηριοποιείται στο πολιτικό εκδοτικό παρασκήνιο καθώς προφανώς κρίνει ότι ήγγικεν η ώρα των επενδύσεων, αξιοποιώντας όσα αυτά τα χρόνια κέρδισε μαζί με τον τίτλο «Ο πλουσιότερος Έλληνας».
Τα συμβαίνοντα στη Ζάκυνθο και στην προαναφερόμενη περιοχή έχουν περίπου την ίδια τεχνοτροπία της Πεντέλης.

Δικογραφίες πολύ σοβαρές έχουν σχηματιστεί και προσδιορίζονται πολιτικά και από την ανάμειξη σοβαρού στελέχους του πάλε ποτέ γνωστού ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτές «σέρνονται» χρόνια γιατί η Δικαιοσύνη εκτός από τυφλή, εκτός από κουφή είναι προφανώς και κουτσή και δεν «τραβάει» στις ανηφόρες της Βόρειας Ζακύνθου ,μιας περιοχής που στοιχειώνεται εδώ και 30 χρόνια από την εισέτι ανεξιχνίαστη δολοφονία με τη μέθοδο της «ηλίασης» δυο νεαρών παιδιών από την Θεσσαλονίκη, τα οποία προφανώς άθελα τους έγιναν μάρτυρες εγκλημάτων διακίνησης στην περιοχή του «ναυαγίου».

Τώρα η χώρα πνίγεται από πληροφορίες ότι μια από τις μεθόδους των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών είναι η οργανωμένη διασπορά ναρκωτικών σε φημισμένες περιοχές της Ελλάδας, με πλήθος νέων από τον δυτικό κόσμο.
Κάτω από τέτοιες πληροφορίες για ασύδοτη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών η Ελλάδα δυσφημείται παγκοσμίως από τον τραγικό θάνατο, δια της μεθόδου του Λίντς, του άτυχου Αμερικανού στην περιοχή του Λαγανά.

Κάποιοι ελάχιστοι παράνομοι και επίορκοι δρουν στη περιοχή αυτή με αποτέλεσμα, εκτός όλων των άλλων, να φτιάχνουν την άθλια φήμη μιας περιοχής στην οποία θα βρει κανείς στο δρόμο ,κάτω από τη μύτη των αρχών, κάθε είδους ναρκωτικού που σχεδόν βρίσκεται στα χέρια μπράβων, οι οποίοι είναι «μπροστινοί» ανθρώπων με λευκά κολάρα και διαμονή μακριά από το νησί.

Η κατάσταση δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα και δεν αιφνιδίασε τις αρχές. Αντίθετα στελέχη των αρχών συνεργάστηκαν με το αζημίωτο στο «χτίσιμο» και πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας θρυλείται ότι κάτω από τις χρυσοποίκιλτες στολές τους και τα επενδεδυμένα με ολόλευκα μάρμαρα Πεντέλης παλάτια τους, έκρυψαν καλά μυστικά φοβερά και ευθύνες αδυσώπητες, με δύναμη που άντλησαν από το κέντρο και από εποχές βρόμικες, τις οποίες θεωρούν ότι έπνιξε η λήθη και θάμπωσαν τα αξιώματα.

Επειδή η αργοπορία της Δικαιοσύνης δεν προστατεύεται από την συνταγματική ανεξαρτησία των δικαστών.
Επειδή η παράλειψη έρευνας συγκεκριμένων στοιχείων δεν προστατεύεται από την συνταγματική ανεξαρτησία των δικαστών.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1. Ποια είναι η χρονική πορεία της μεγάλης υπόθεσης ναρκωτικών με εμπλοκή και στελεχών των τοπικών αρχών (λιμενικό, αστυνομία, εκκλησία) που αποκαλύφθηκε το 2011 στην περιοχή της Ζακύνθου;
2. Σε ποιο στάδιο απονομής δικαιοσύνης βρίσκεται τώρα η υπόθεση αυτή;
3 Οι περίφημες μαγνητοταινίες, στις οποίες στέλεχος της Εκκλησίας ζητεί 2,5 εκατομμύρια ευρώ και μία βίλα με το κλειδί στο χέρι για να συνεργαστεί στην «οικοπεδοποίηση» της έκτασης που προαναφέρουμε στην περιοχή του «ναυαγίου», έχουν αποτελέσει αντικείμενο δικαστικής έρευνας και εκτίμησης;
4.Εχει εξιχνιασθεί ο θάνατος των δυο νεαρών εκ Θεσσαλονίκης στην ίδια περιοχή το καλοκαίρι του 1987;

Ntokoumenta.gr

20 Σχόλια to “Ήθελε 2,5 εκ. μίζα και βίλα με το κλειδί στο χέρι!”

 1. Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο στο χώρο της Δικαιοσύνης.
  Πάντα αυτό συνέβαινε στην Ελλάδα, καθώς οι κυβερνήσεις ελέγχουν με πολλούς τρόπους τις ηγεσίες της Δικαιοσύνης.
  Κυρίως τις επιλογές των στελεχών,τις μεταθέσεις κλπ. βλεπε θανου, παυλοπουλος κλπ

  αυτο που ξεχωριζει τους ανθρωπους απο τα τομαρια ειναι η τιμη τους. Για πολλους Ελληνες η τιμη κοστιζει την ζωη τους ενω για τον γερμανοτσολια τσιπρα και τους νενεκους του κυνοβουλιου κοστιζει μια χουφτα ευρω

  Μου αρέσει!

 2. Κωστας said

  κ Γ Ντασκα

  50 χρονια ακουμε τα ιδια και τα ιδια. το ιδιο παραμυθι. Εχεις ονοματα ? Εαν εχεις ονοματα γιατι τα κρυβεις ?

  Εχουμε φωτογραφιες και βιντεο και φαινεται καθαρα να παρπατας με ψηλα τακουνια.

  Και να σταματησεις να πηγαινεις στο Δικαστικο μεγαρο.

  Κωστας 16/7/2017

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Κι εμεις αν πουμε οτι εχουμε Φωτογραφίες με τα μαλλακια σου βαμμενα καροτι αυτο τι σημαινει οτι θα πάψεις να κάνεις πιάτσα στη συγγρου ή ότι μετακομισες στην παραλιακή. Θα μου πεις «ακριβες πιατσες» και δεν ειναι για το κάδρο σου φτωχοπουστα. ΈΛα δυτικα τοτε. Κωνσταντινουπολεως, Καβαλας ή λεωφ. Αθηνών που έχει εκτος απο τιμημενη εργατειά και ξελιγωμενους πακι. Αντε βρε κωστα. Λουσου, βαλε τα λούσα και ξεκινα. Μεροκαματο ειναι αυτο.

   Μου αρέσει!

   • Κωστας said

    Τσιμπησες μ@@@@α

    Διαβαζεις αλλα δεν καταλαβαινεις, Ξερεις οτι γινονται βιασμοι μεσα στο δικαστικο μεγαρο ξερεις και τον βιαστη και δεν εχεις παει ακομη στον εισαγγελεα ?

    Ο Ντασκας δεν εκβιαζεται ξερει σε τι αναφερομαι

    Το να κρυβεις το ονομα σου δειχνει παντως οτι δεν ανηκεις στην τιμημενη εργατεια.

    Να ευχεσαι να μην δεις ποτε ενα νεκρο ψαρι κρεμασμενο στην πορτα σου.

    Σου υποσχομαι οτι θα δεις τον Χριστο σε 30″

    Κωστας 16/7/2017

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Ρε αφήστε τον Ντάσκα ήσυχο να κάνει ο άνθρωπος την δουλειά του.

    Όσο για το ψάρι τι θα μου κρεμάσεις στην πόρτα μου, κανα γαύρο, καμιά σαρδΕΛα;
    Προτιμώ σολωμό.
    Έχει το κατάστημα;
    Που σαι, ψημένο έτσι.
    Όχι ωμό και ακαθάριστο.

    Υ.γ. Ξέρεις πόσους σαν κι εσένα θΕΛω για πρωϊνό;
    Άντε σαλιάρη τράβα στη γωνία να δεις άμα έρχομαι. Μπετόβλακα.
    Με την ευκαιρία να σου γνωστοποιήσω ότι το όνομά μου παραμένει διαρκώς και αδιατάρακτο, σταθερά το ίδιο.
    Αφού μ΄ αρέσει… γιατί να το αλλάξω ;
    Εσύ μπορείς να επικαλεστείς το ίδιο για το δικό σου;
    Μεταξύ μας. Ψυχίατρος σε παρακολουθεί;

    © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. Επόμενη μέρα, λίγη ώρα μετά.

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Κωστας said Ιουλίου 17, 2017 στις 12:33 πμ
    Διαβαζεις αλλα δεν καταλαβαινεις….

    Μα εάν είναι να διαβάζω κάτι δίχως να το καταλαβαίνω προφανώς δεν εμπλέκεται η δική μου νοημοσύνη.

    Κοίταξέ το.
    + Κάτι ίσως να πταίει σε εσένα….

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Έπειτα….

    Εάν ήθΕΛες να πεις κάτι άλλο που δεν το κατάλαβα και σε έπιασα από τα μούτρα (αφού δεν το κατάλαβα όπως γράφεις) τότε σχώρα με.
    Αν δεν σου κάνει κόπο ξαναγράψε το σε παρακαλώ αλλά να είναι κατανοήσιμο.
    Ο.κ..;

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Έχω ένα θέμα με την σαφήνεια.
    Αν δεν είναι σαφής ο άλλος … τι το θΕΛεις.
    Γίνομαι τούρμπο.
    Αρπάζω φωτιά εύκολα.

    Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Κι εμεις αν πουμε οτι εχουμε Φωτογραφίες με τα μαλλακια σου βαμμενα καροτι αυτο τι σημαινει οτι θα πάψεις να κάνεις πιάτσα στη συγγρου ή ότι μετακομισες στην παραλιακή; Θα μου πεις «ακριβες πιατσες» και δεν ειναι για το κάδρο σου φτωχοπουστα. ΈΛα δυτικα τοτε. Κωνσταντινουπολεως, Καβαλας ή λεωφ. Αθηνών που έχει εκτος απο τιμημενη εργατειά και ξελιγωμενους πακι. Αντε βρε κωστα. Λουσου, βαλε τα λούσα και ξεκινα. Μεροκαματο ειναι αυτο.

   Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Και κάτι άλλο….

    Γράφεις: —» Σου υποσχομαι οτι θα δεις τον Χριστο σε 30″…
    Μα γιατί να κάνω να με δω 30″ (δευτερόλεπτα φαντάζομαι εννοείς)
    όταν μπορώ να με δω πολύ πιό γρήγορα.
    Χρειάζομαι μόλις ΕΛάχιστα χιλιοστά δεκάτων του δευτερολέπτου.
    Δεν καίω μαζούτ !

    Μου αρέσει!

   • Γιωτάς said

    ψάρια στις πόρτες, τον χριστό σε 30″
    πολλές ταινίες βλέπει ο δικός σου
    το σωστό ξύλο δεν κρατάει πάνω απο 10 δευτερόλεπτα η θα ξαπλώσει άθελα ο άλλος η θα κάνει τον ψόφιο κοριό μετά το σοκ
    έτσι δεν είναι αλάνι;

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    +

    Μου αρέσει!

 3. ο Γιωργος said

  Γεια σου Ντασκα. Άγγιξες χορδή. Αμέσως εμφανίστηκε πουστράκι να εκβιάσει.

  Μου αρέσει!

 4. Θανάσης said

  Αν θελήσει ποτέ κάποιος έστω από περιέργεια να κάνει -σοβαρό- έλεγχο σε συμβόλαια αγοραπωλησίας έκτασης εκτός σχεδίου οπουδήποτε στην Αττική θα εκπλαγεί, συμβόλαια συντάσσονται με φωτοτυπίες τίτλων χωρίς ποτέ να αναζητηθούν οι πρωτότυποι,τίτλοι αποκτώνται με ψευδομάρτυρες μέσα σε δικαστήρια, απάτες με τοπογραφικά που αλλού απεικονίζουν την έκταση κι αλλού είναι, φυσικά η πολεοδομία παραδέχεται και μέσα στα δικαστήρια αδυναμία ελέγχου και κανείς δεν ασχολείται, όποιες άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες έχει φροντίσει από καιρό η μαφία του πασοκ να τις διαλύσει με την ανοχή και τις ευλογίες της νδ. Ψάξτε επίσης να δείτε τι έγινε όταν αυτή η σαύρα -κινεζος- παραχώρησε τα περιαστικά δάση και τα πάρκα στους δήμους.

  Μου αρέσει!

  • Θανάσης said

   Όσο για τους τίτλους και τα χρυσόβουλα που παρουσιάζουν κατά καιρούς διάφορες μονές αναρωτιέμαι, αντέχουν έλεγχο από ειδικούς;;;;;;;;;;;;;

   Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Για πες μου Θαναση γιατι το μυαλο μου ειναι λιγο, τα χρυσοβουλα του Αγα που δινουν γη σε υποτακτικους του πως εχουν ισχυ; Δεν απελευθερωθηκαμε το 21;
    Πλακα κανω με το χαλι μας. Μην το απαντησεις.

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Τράβα φίλε Θανάσης κατά Χαλκιδική μεριά να τα χάσεις εάν πάρεις χαμπάρι πόσες εκτάσεις,
    τεράστιες έτσι,
    διεκδικούνται ή υπάρχουν «νομιμοποιημένες» από χρυσόβουλα επί εποχής Σουλτάνου ακόμη.
    Τόσα που θα απορήσεις πως το χέρι αυτουνού δεν κουλάθηκε από τις υπογραφές.
    Καθ υπερβολήν το λέμε για να γΕΛάσουμε αλλά δεν απέχει δα και τόσο πολύ από την πραγματικότητα άσε δε τα όσα «χαρτιά» (= Χρυσόβουλα) βγήκανε από Άγιο όρος μεριά αντίστοιχα.
    Μέχρι πρόσφατα έως και οι Βαρδινογιανναίοι διεκδικούσαν χιλιάδες στρέμματα σε μιά πευκόφυτη οροσειρά στο μεσαίο πόδι με καταλήξεις στη θάλασσα.
    Τρόμαξαν οι Χαλκιδικιώτες ύστερα από πολυετή δικαστήρια να πάρουν την γη πίσω ξανά στα χέρια τους αφού οι πρώτοι όχι μόνον επέμεναν ότι τους ανήκει αλλά προκειμένου να στηρίξουν τους ισχυρισμούς τους (ότι τους ανήκε η γη δηλαδή) επί χρόνια συντηρούσαν έμμισθο κόσμο πληρώνοντάς τον κανονικά κάθε μήνα με τα Ικα του κτλ κανονικά σαν να επρόκειτο για προσωπικό που εργαζόταν στην ιδιοκτησία τους υπό τις υπηρεσίες τους είτε σαν φύλακες, είτε σαν καθαριστές, κηπουρούς, φροντιστές κτλ.
    Το γνωρίζω γιατί υπήρξα ένα διάστημα ιδιοκτήτης ακινήτου εκεί όμορου με τα υπό διεκδίκηση δικά τους.
    Συχνές ήταν οι πληροφορίες που έφταναν στ΄ αυτιά μου μα και των άλλων γειτόνων εκεί που ενώ όλοι εμείς αγοράσαμε νόμιμα, με συμβολαιογραφικές πράξεις την γη από παλαιότερους γηγενείς κατοίκους της περιοχής, κανονικά, ενώ εκδόθηκαν από την πολεοδομία Πολυγύρου άδειες ανεγέρσεως οικοδομής κτλ μαθαίναμε λοιπόν ότι και τα δικά μας κινδύνευαν λέει να μας τα πάρουν οι Βαρδινογιανναίοι δίνοντας μας λέει ένα μπαξίσι, ένα κομμάτι ψωμί ως και καλά ότι εμείς όλοι εκεί τα είχαμε καταπατήσει από αυτούς.
    Εκεί να δεις την παράνοια στο έπακρο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους.

    Μου αρέσει!

   • Ανταρτούλης said

    Κωλοχανείο «Η ΕΛΛΑΣ» από το οποίο όποιος
    μπορεί αρπάζει ένα κομμάτι και λέει ότι του
    το άφησε ο παππούς του με ή και χωρίς
    χρυσόβουλο – προ παντός το παπαδαριό,
    οι αγιορείτες και οι τεμπελχανάδες των
    υπόλοιπων «ιερών» μονών σε ολόκληρη
    την έκταση της χώρας….

    Μου αρέσει!

   • Ανταρτούλης said

    Κωλοχανείο «Η ΕΛΛΑΣ» από το οποίο όποιος
    μπορεί αρπάζει ένα κομμάτι και λέει ότι του
    το άφησε ο παππούς του με ή και χωρίς
    χρυσόβουλο – προ παντός το παπαδαριό,
    οι αγιορείτες και οι τεμπελχανάδες των
    υπόλοιπων «ιερών» μονών σε ολόκληρη
    την έκταση της χώρας….

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Ανταρτούλης said Ιουλίου 17, 2017 στις 10:46 μμ

    Μεταξύ μας…να σου πω και κάτι;
    Ούτε χρυσόβουλα χρειάζονταν για να κάνει κάποιος δική του γη,
    να την περάσει με τον νόμο (με παπά και με κουμπάρο όπως λέμε) στα χέρια του.

    Κατοχή μιάς γης επί 20 χρόνια εάν είχε κάποιος
    (λέμε τώρα, ποιός τον έβλεπε σάματι)
    και εμφάνιζε δύο -2- παρακαλώ μάρτυρες οι οποίοι να πιστοποιούσαν ότι όντως αυτός
    (ο καταπατητής δηλαδή)
    κατείχε, καλλιεργούσε, έμενε, πότιζε κτλ ένα μέρος, μιά περιοχή,
    ένα οικόπεδο, ένα χωράφι, μία έκταση κτλ
    με συνοπτικές διαδικασίες πληρώνοντας ένα ΕΛάχιστο χαρτόσημο
    (ναι, τότε το χαρτόσημο ήταν κυρίαρχο προ του ΦΠΑ)
    γινότανε μάγκας με την βούλα του Κράτους.

    Άσε τις αλλαξοκωλιές μεταξύ των εμπλεκομένων.
    ΕΛα εσύ μάρτυρας σε εμένα και εγώ θα ΕΛθω μάρτυρας αύριο μάρτυρας στη δική σου υπόθεση, στο δικό σου κομμάτι.

    Έτσι γινότανε επί χρόοοοοονια το νταραβέρι.

    Όλοι όσοι κατέχουν σήμερα ακίνητο ή ακίνητα… τα αγόρασαν;
    Έτσι νομίζεις;

    Αυτά που λέω δεν συνέβαιναν σε τίποτε βουνοπλαγιές,
    σε κάμπους και ραχούλες όπου εκεί το… ξεφτύλιζαν κανονικά στις μαρτυρίες.
    Ακόμη και μέσα στην Αθήνα γινότανε το σώσε !
    Για τράβα κατά Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη μεριά;
    Εννοείται και παντού αλλού, το λέω επειδή εκεί είναι πανάκριβη η γη.
    Για πήγαινε κατακείθε να μάθεις πώς εν μία νυκτί οικόπεδα εγγράφονταν στα υποθηκοφυλακεία και από δικά σου γινόταν δικά μου, είτε από δικά μου δικά σου ;
    Ειδικά δε εάν ΕΛλειπε κάποιος επί χρόνια στο εξωτερικό
    ή κάποιος άλλος κληρονομούσε αλλά δεν ενδιαφερόταν …;
    Άει … καλά….
    Χαμένος …από χέρι !

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: