olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αυτός να μην έλθει και ας γίνει ότι να ‘ναι Πως οι πολίτες βλέποντας τον Μητσοτάκη και τον θίασό του σκέφτονται να ψηφίσουν ξανά ΣΥΡΙΖΑ

Posted by kalinda στο Ιουλίου 15, 2017

IMG_5738Του Γιώργου Λακόπουλου

Στην πολιτική πρέπει να έχεις φίλους. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να έχεις… καλούς αντίπαλους. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει τους καλυτέρους.

Σε περίοδο κορύφωσης της δυσφορίας της κοινωνίας για τη μνημονιακή πολιτική που ασκεί – κατ’ ανάγκην, αλλά επιτυχώς για το μέλλον της χώρας – και τα καμώματα κάποιων υπουργών του, οι «άνθρωποί» του σπεύδουν στην αντιπολίτευση και σε κάποια ΜΜΕ, να του στείλουν κόσμο.

Η παραπληροφόρηση, η δημοσκοπική αλαζονεία – που οδηγεί κάποιους φλούφληδες να κάνουν μέχρι και προγραφές – η διόγκωση υποθέσεων τριτεύουσας σημασίας, αν όχι η κατασκευή τους εξαρχής, η απόλυτη ταύτιση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ με τη διαπλοκή, εξοργίζουν τη δημοκρατική κοινή γνώμη.

Πολίτες που είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015, για διάφορους λόγους απείχαν από τις κάλπες τον Σεπτέμβριο και σκόπευαν να του γυρίσουν οριστικά την πλάτη, προσανατολίζονται να επιστρέψουν.

Δεν αντέχουν τα φαινόμενα απίστευτης προκλητικότητας που οργανώνει ο νεομητσοτακισμός – με την «κυρία Φώφη Γεννηματά», όπως λέει και ο Πρόγκας – και οι κακόφημοι υποστηρικτές τους στο μιντιακό χώρο.

Σε κάνουν Συριζαίο ακόμη και αν έχεις επιφυλάξεις ή αντιρρήσεις για τη σημερινή κυβέρνηση – ιδίως για τον εναγκαλισμό με τον Καμμένο.

Η παραπλάνηση έγινε πλέον δεύτερη φύση στην αντιπολίτευση. Ύστερα από κάθε εξέλιξη που δείχνει ότι η χώρα σταδιακά βαίνει προς την ολοκλήρωση του κύκλου των Μνημονίων και μπαίνει στον δρόμο εξόδου από τη κρίση, συμβαίνουν τα εξής δύο από την πλευρά της ΝΔ.

Πρώτον εμφανίζονται δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η εκλογική διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ πάει για… τριπλασιασμό, η Φώφη είναι διψήφια και το αστέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη τρυπάει την οροφή του γαλαξία.

Δεύτερον ανεβαίνει η ένταση στην αντικυβερνητική ρητορική του Κυριάκου Μητσοτάκη – των λογογράφων του δηλαδή – και των δικών του παιδιών στα ΜΜΕ, ενώ η Γεννηματά το τερματίζει.

Συνέβη και αυτή τη φορά. Την ώρα που η Κομισιόν βγάζει την Ελλάδα από την επιτήρηση για υπερβολικό έλλειμμα, οι αξιολογικοί οίκοι αναβαθμίζουν τη χώρα που ετοιμάζεται να βγει στις αγορές, το χρηματιστήριο ανεβαίνει και κάτι αρχίζει να γίνεται τέλος πάντων ο πρόεδρος της ΝΔ βλέπει «καταστροφή», χαρακτηρίζει… «παράγκα» το Μαξίμου με γλώσσα που βάζει τα γυαλιά στον Άδωνη και προσπαθεί να δημιουργήσει συνειρμούς με τη γνωστή γελοία θεωρία.

Η παραπληροφόρηση, η δημοσκοπική αλαζονεία και η απόλυτη ταύτιση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ με τη διαπλοκή εξοργίζουν τη δημοκρατική κοινή γνώμη

Οι άνθρωποί του σε κάποιες εφημερίδες- κακόμοιροι αναγνώστες – ξεπερνούν και τον εαυτό τους με αναστροφή της πραγματικότητας, εξυπνακίστικες ατάκες, απειλές για δικαστήρια και προεξόφληση της κυριαρχίας του Κυριάκου – τρομάρα τους.

Ειδικά οι απειλές για δίκες, στην ψυχολογία ονομάζεται «προβολή». Σε μια περίοδο που ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός παραγόντων από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ οι οποίοι άσκησαν διαχείριση στο παρελθόν κάθεται στο σκαμνί ή ενδέχεται να καθίσει, οι καλοί τους φίλοι στα ΜΜΕ προβλέπουν ειδικά δικαστήρια για τον… Τσίπρα.

Το γαρ πολύ της θλίψεως – από τη συνειδητοποίηση ότι οι εκλογές δεν γίνονται με γκάλοπ και από την κοινή πεποίθηση ότι «ο Κυριάκος δεν τραβάει», οπότε όσο και να χάσει ο Τσίπρας δεν θα το κερδίσει η ΝΔ – οδηγεί σε παροξυσμό προπαγάνδας και αποκάλυψης του φόβου που διακατέχει κάποια παλικάρια που «είθισται προσφοιτάν» στις αυλές των ολιγαρχών.

Είναι θλιβερό να ακούς από τη μια τον επίτροπο Μοσχοβισί, τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τα μεγάλα ΜΜΕ να επαινούν την Ελλάδα για την πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια ενώ από την άλλη στην Αθήνα κάποιες αλλοπαρμένες φιγούρες να ανακαλύπτουν καταστροφή και το σύστημα Μητσοτάκη να κολλάει στον Βαρουφάκη, τον Καμμένο και τη Θάνου με την υποστήριξη ή και την υποκίνηση εμβληματικών μαγαζιών της διαπλοκής και των «νταβατζήδων».

Να εκμεταλλεύονται την κοινωνική συμφορά που προκάλεσε η δική τους διακυβέρνηση και η λεηλασία του δημοσίου χρήματος από τους δικούς τους μηχανισμούς, για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις επιστροφής της οικογένειας Μητσοτάκη – υιού, κόρης και εγγονού!

Σε μια περίοδο που ένας αυξανόμενος αριθμός παραγόντων από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ κάθεται στο σκαμνί ή ενδέχεται να καθίσει, οι καλοί τους φίλοι στα ΜΜΕ προβλέπουν ειδικά δικαστήρια για τον… Τσίπρα

Αυτό δεν είναι πολιτική. Είναι πρακτική που προσπαθεί να παρακάμψει τα μεγάλα και τα ουσιώδη ζητήματα και να απευθυνθεί στα κατώτερα αισθήματα στης κοινωνίας, με κατασκευές που δεν αντέχουν ούτε από τη μια μέρα στην άλλη.

Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά όταν λες ότι ο Τσίπρας θέλει να κλείσει ΜΜΕ και εννοείς ότι δεν παρενέβη, παρανόμως, σε τράπεζες να δώσουν και άλλα δανεικά και αγύριστα σε φαλιρισμένες εφημερίδες;

Σε ποιον απευθύνεσαι όταν ισχυρίζεσαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ελέγξει την ενημέρωση όταν ελέγχεται εξ ολοκλήρου από φίλους ή πάτρωνες της ΝΔ;

Πόσο σοβαρό είναι να προβάλεις ότι υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο… χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, επειδή η Θάνου θα δουλεύει στο πρωθυπουργικό γραφείο, τώρα που δεν έχει σχέση με τη διοίκηση της Δικαιοσύνη;

Πώς γίνεται από τη μια να λες ότι ο Τσίπρας παρεμβαίνει στους δικαστές και από την άλλη να πανηγυρίζεις γιατί οι δικαστικές αποφάσεις ακυρώνουν την πολιτική του;

Πώς γίνεται να λες ότι ο Τσίπρας υπέγραψε τέταρτο Μνημόνιο και την ίδια ώρα ο Ρέγκλινγκ, τον οποίο επικαλείσαι συχνά, να λέει ότι «δεν θα χρειαστεί τέταρτο μνημόνιο αν συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις»;

Πώς γίνεται από τη μια να λες ότι ο Τσίπρας παρεμβαίνει στους δικαστές και από την άλλη να πανηγυρίζεις γιατί οι δικαστικές αποφάσεις ακυρώνουν την πολιτική του;

Ποιος θα σε υπολογίσει όταν μετά τη θεωρία ότι «ο νόμος Παππά βγήκε ο αντισυνταγματικός», τη στιγμή που… εφαρμόζεται ήδη (ακυρώθηκε μόνο η διάταξη για την αρμοδιότητα αδειοδότησης από την Γραμματεία Ενημέρωσης, καθώς η ΝΔ εμπόδισε τη συγκρότηση του ΕΣΡ), σιωπάς τώρα που το ΕΣΡ προχωράει σε διαγωνισμό αλλά οι καναλάρχες δεν τον θέλουν γιατί θίγει τα… «συνταγματικά τους δικαιώματα» – στην ασυδοσία προφανώς;

Πολιτική, αλλά και κριτική με ανακρίβειες και παραπληροφόρησή δεν γίνεται. Όταν ισχυρίζεσαι ότι η έξοδος από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος είναι τρίχες κατσαρές, ότι η έξοδος στις αγορές δεν σημαίνει τίποτε για τη χώρα και ότι για τα Μνημόνια και τη χρεοκοπία φταίει ο Τσίπρας, δεν σε πιστεύει κανείς.

Ποιος δημοκρατικός πολίτης θα αγοράσει εφημερίδες των οποίων οι αρθρογράφοι – δικαίως – κατακεραυνώνουν τον Πολάκη και τον Καμμένο και κάποιους καραγκιόζηδες των κυβερνώντων κομμάτων, αλλά αναδεικνύουν ως πρότυπο πολιτικού τον… Άδωνη.

Είναι αυτοί που έκαναν πάρτι με τη δικαστική καταδίκη Τσοχατζόπουλου, αλλά κάνουν γαργάρα την καταδίκη και τις διώξεις Παπαντωνίου. Θριαμβολόγησαν για τα δύο Μνημόνια ΠΑΣΟΚ – ΝΔ αλλά έγιναν αντιμνημονιακοί με το τρίτο που συμφώνησε ο Τσίπρας και ψήφισε σχεδόν ολόκληρη η Βουλή.

Το 2014 η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αντιμετωπίζονταν από την κοινή γνώμη με τον αφορισμό «αυτοί να φύγουν και όποιος θέλει, ας έλθει». Έτσι προέκυψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το 2017 η κυβέρνηση Τσίπρα έχει το ίδιο πρόβλημα «να φύγουν και ας έλθει όποιος νά ‘ναι». «Κύριε ας γίνει το θέλημά σου, αλλά όχι μ’ αυτούς» που έγραφε ο Σεφέρης.

Μόνο οι κουφοί δεν ακούνε ότι με τον τρόπο που κάνει αντιπολίτευση ο Κυριάκος όλο και μεγαλώνει η βουή «αυτός να μην έλθει και ας γίνει ότι να ‘ναι». Όπως πριν από 32 χρόνια, όταν ο πατέρας του έταζε σε όλους ΙΧ αυτοκίνητο και οι πιτσιρικάδες έλεγαν: «Καλύτερα παπάκι, παρά τον Μητσοτάκη».

anoixtoparathyro.gr

40 Σχόλια to “Αυτός να μην έλθει και ας γίνει ότι να ‘ναι Πως οι πολίτες βλέποντας τον Μητσοτάκη και τον θίασό του σκέφτονται να ψηφίσουν ξανά ΣΥΡΙΖΑ”

 1. ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

  Εσυ οτι πεις…………..

  Μου αρέσει!

 2. Mad Dog said

  Έλα μου όμως που ο λαός λέει το αντίθετο!
  Οποιος να’ναι, αρκεί να φύγει η απάτριδη συμμορία που μας κυβερνά

  Μου αρέσει!

  • Captain Black said

   Κανείς δεν ξέρει τι λέει ο λαός και πολύ περισσότερο εσύ κι εγώ όταν σε κάθε δημοσκόπηση υπάρχει ενα 30% αναποφάσιστο.
   Όποιος απο τους δυό και να βγεί κι οι δυό παιδιά του Σημίτη είναι και τίποτα δεν θα αλλάξει.
   Άκουσες κανέναν τους να ξαναπεί κουβέντα για το χρέος ή για την Ελστάτ ενώ τα λόγια τους ακόμη αντιλαλούν στους τοίχους της βουλής ;
   Το ξέρεις πως ο Τσίπρας πούλησε την δίκη του Γεωργίου στον Ντράγκι για να πάρει την προηγούμενη δόση ;
   Ο Κούλης, ο Πανάρας και η ΧΑ όμως το ξέρουν.

   Πρώτα απ’ όλα διαπίστωσε αυτά που μόλις διάβασες και αν αληθεύουν και αν φυσικά σε ενδιαφέρει η πατρίδα σου και όχι κάποιο κόμμα, άρχισε να σκέπτεσαι χωρίς την βοήθεια κανενός.

   Αρέσει σε 2 άτομα

   • Mad Dog said

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αναρωτιέμαι γιατί παλιά κοντραριζόμασταν!?

    Δεν έχω κόμμα, αλλα κλείνω προς αυτούς που κρατούν Ελληνικές σημαίες και τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο.

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Τα ελεγα κε στο pride λεφτα υπαρχουν
    Τωρα ειμε με τον κυριακο μητσοτακη
    Ναι ρε κατι ξερουμε κε μεις οι μπαστουνοβλαχοι

    Μου αρέσει!

   • Μ.Φ-Αρμονία said

    Στέργιε διάβασε για να καταλάβεις το μέγεθος της υποκρισίας των πασοκ-νδ-χα
    και την πλεκτάνη που μας έστησε η πράσινη χολέρα για να μας βάλει στο δντ για να κρύψει τις κλεψιές και τις μίζες τόσων χρόνων.
    Τώρα καθώς φαίνεται αντάλλαξαν οι δήθεν πατριώτες την φυλάκιση με την συναίνεση και την μουγγαμάρα.

    Η Ζωή Γεωργαντά αποκαλύπτει τα ΠΑΝΤΑ για τον Γεωργίου και το ΨΕΥΤΙΚΟ έλλειμα που μας εβαλε στο ΔΝΤ και ΕΘΑΨΕ την πατρίδα μας.

    http://koukfamily.blogspot.gr/2017/06/1_25.html

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    + Ωραίος.
    …..αλλά κλείνω προς αυτούς που κρατούν ΕΛΗΝΙΚΕΣ σημαίες και τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο…..

    ….αλλά (να προσθέσω ότι) αυτών των παραπάνω τα πνευματικά δικαιώματα δεν τα έχει,
    δεν τα μονοπωλεί,
    ούτε τα διεκδικεί μοναχά ένα κόμμα (π.χ. η χ.α.) αλλά ανήκουν σε όλους όσοι είναι (είτε αισθάνονται) ΕΛεύθεροι, ακαπΕΛωτοι όπως εσύ, ο άλλος, ο απέναντι, η αφεντιά μου που λέμε χωρίς φόβο και πάθος ότι: «Δεν έχω κόμμα».
    Σαν κάπως καλύτερα, δεν νομίζεις;

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • Mad Dog said

    Έχοντας σαν σημαία μου το καλό του Έθνους, αυτόματα αποκλείω σύριζα,
    κκε, πασοκ και εν μέρει όπως ήταν εχθές και σήμερα η νδ.
    Απομένει η Χ.A. μα θα μου πεις έτσι γιουβέτσι κλπ κλπ.

    Άστα αυτά, απαντώ, οι μπροστάρηδες της χρυσής Αυγής ΔΕΝ είναι
    πολιτικοί, αλλά Έλληνες στρατιώτες που μάχονται στα τελευταί αναχώματα!

    Μου αρέσει!

   • Μ.Φ-Αρμονία said

    Στέργιε, κράτα μικρό καλάθι, κράτα μικρό καλάθι.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Φίλη μου, να μην επαναλαμβάνομαι, νδ και σύριζα έχουν
    συμφωνήσει στα παντα και παίζουν ένα θέατρο,
    Σαν Έλληνας δεν έχω άλλη εκλογή.

    Δεν θα πέσω στις λεπτομέρειες, καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις
    και δεν έχεις άδικο, αλλα κοίταξε το από ένα
    bird’s eye view (perspective)

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    + Μ.Φ-Αρμονία said Ιουλίου 15, 2017 στις 6:41 μμ
    …..Στέργιε, κράτα μικρό καλάθι, κράτα μικρό καλάθι…..

    Όσο δεν ξεκαθαρίζουν σε τι ΘΕΟ πιστεύουν μην περιμένουν κάτι παραπάνω.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Mad Dog said

    Θεός τους είναι το Έθνος, η Ελλάδα!
    Λάβε υπόψιν σου τον πόλεμο που δέχονται από τους ΠΑΝΤΕΣ!
    Η Ελλάδα θα νικήσει τους απάτριδες και πουλημένους.

    Και με αυτό ΔΕΝ εννοώ μια κυβέρνηση Χ.A. αυτό ούτε και το θέλω και κανεις
    ΔΕΝ το πιστεύει, αλλα μια ισχυρή αντιπολίτευση από Εθνικιστές για να βάλουν σε τάξη το χάος.
    ———————–
    Πάμε έξω να φάμε τώρα.

    Μου αρέσει!

   • Captain Black said

    Στέργιε (αν είσαι ο ίδιος)
    Μην συμφωνείς με κανέναν που δεν συμφωνεί με την αλήθεια ή υποβιβάζει την νοημοσύνη σου, ότι και αν κρατάει όπως και αν το λέει και όπως τον λένε.
    Ίσως πιό παλια όλα αυτά να τα ξεπερνούσες σαν ασήμαντες λεπτομέρειες.

    Και επαναλαμβάνω,
    Πρώτα απ’ όλα διαπίστωσε αυτά που μόλις διάβασες (πιό πάνω) και αν αληθεύουν και αν φυσικά σε ενδιαφέρει η πατρίδα σου, άρχισε να σκέπτεσαι μόνος σου, χωρίς συναισθηματισμούς και χωρίς την βοήθεια ή την προτροπή κανενός.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Καπετάνιε, ο Στέργιος είμαι, αλλα με μπέρδεψες λίγο.
    Δεν σε βρίσκω λάθος βέβαια, αλλα δυσκολεύομαι να σε πιάσω.

    Αυτά που έγραψες παραπάνω ήδη απάντησα ότι συμφωνώ!
    Και ασφαλώς και με ενδιαφέρει η πατρίδα μου, τι ερώτηση είναι αυτή?
    Να σκέφτομαι μονος? Μπορώ να περιαυτολογήσω ότι είμαι από τους
    λίγους που όλες οι πληροφορίες περνάνε από πολύ ψιλό κόσκινο!
    Χωρίς συναισθηματισμούς? Αν εννοείς με ψυχρή λογική και εδώ συμφωνώ.

    Αν όμως με όλα αυτά που λες και συμφωνώ στοχεύεις να με πεις ότι κάποιο άλλο
    κόμμα (που δεν υπάρχει) η κάποιος σοφός και ξέρω γω τι είπε εκείνο και το άλλο,
    ή όπως το φιλαράκη μου ο Χρήστος που περιμένει τον σωσία ηγέτη, με συγχωρείς
    αλλα είμαι πολύ ρεαλιστής, θέλω να πω, ΔΕΝ πιστεύω κάτι που ΔΕΝ έχω δει και αυτό
    που βλέπω σήμερα σε όλη την Ευρώπη είναι το ξύπνημα των Εθνικών λαών!

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    + Captain Black
    ….αν σε ενδιαφέρει η πατρίδα σου, άρχισε να σκέπτεσαι μόνος σου, χωρίς συναισθηματισμούς και χωρίς την βοήθεια ή την προτροπή κανενός.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Φάγαμε εδώ στην γειτονιά ένα σολωμό στον φούρνο και μούρχεται
    να ξεράσω, θα αρχίσω την βότκα για στανιαρισμα!

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Στελάρα μου όταν λες για την χ.α. ότι: —» Θεός τους είναι το Έθνος, η ΕΛΛΑΔΑ!» πιστεύεις ότι μοναχά εκείνοι έχουν ή διεκδικούν για τον εαυτό τους πάντα όσα δικαιώματα απορρέουν από αυτό;
    Δηλαδή άλλοι που ΔΕΝ είναι Χ.Α., πιστεύουν κάτι διαφορετικό για την πατρίδα ;
    Όχι όλοι βέβαια, αφού υπάρχουν στη μέση φρικιά, διεθνιστούληδες, μπουλκουμέδες, απάτριδες.
    Τι να κάνουμε;
    Πάμε και παρακάτω στα σχεδόν μεταφυσικά.
    Υπάρχει ένας Νόμος στο Σύμπαν.
    Όχι της γνωστής Φυσικής αλλά κάποιος άγνωστος Νόμος.
    Λέγεται/ονομάζεται ο «ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΕΩΣ».
    Τον έχεις ακουστά;
    (Αν και εδώ στο σάϊτ πριν λίγο καιρό γράφτηκε κάτι για την ύπαρξή του, αλλά ποιός τώρα ασχολείται με αυτά;).
    Όσο λοιπόν αυτός ο Νόμος δραστηριοποιείται από τον Άνθρωπο, τόσο περισσότερο ενεργοποιείται η ύπαρξή του.
    Θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Υπάρχει ο Άγιος Βασίλης;
    Όχι βέβαια!
    Σου απαντώ ευθύτατα.
    Κι όμως παρατήρησε ότι η διαρκής επίκλησή του (η ΕΛΞΗ που λέγαμε) κάνει τους Ανθρώπους κάθε τέτοιες μέρες (των εορτών) περισσότερο ευαίσθητους απέναντι στα παιδιά.
    Κοίτα που όλο και περισσότεροι Άνθρωποι τέτοιες μέρες βάζουν το χέρι στην τσέπη
    (εκεί που πρώτα δεν το έκανε κανείς!) ώστε να σκέπτονται ένα δωράκι, μι.α ένδειξη καλής θΕΛήσεως όχι μονάχα ο καθείς προς το δικό παιδί μα κυρίως προς τα ξένα παιδιά, τα παιδιά των άλλων.
    Και να που υλοποιείται το «δώρο».
    Ο Αη Βασίλης το έφερε τους λέμε, όσο είναι ακόμη μικρά.
    Όταν μεγαλώσουν καταλαβαίνουν ότι ενώ δεν υπάρχει τον υλοποιούν κάνοντας οι ίδιοι ανάλογες ενέργειες (δωρεές) προς τα παιδιά τους ή τα παιδιά του κόσμου.
    Έτσι λοιπόν συμβαίνει με εμένα και με τον ΗΓΕΤΗ για να συνδεθούμε με ό,τι ανέφερες.
    Ενώ δεν υπάρχει, ο ίδιος τον επικαλούμε.
    Τον καλώ συνεχώς και αφού υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΕΩΣ στου οποίου την ύπαρξη πιστεύω ατράνταχτα (μη ρωτάς πώς και γιατί, είναι μεγάλη κουβέντα)
    – δεν μπορεί ! –
    λέω μοναχός μου και μέσα μου, κάποτε θα παρουσιαστεί.

    Και όμως… γυρίζει ΕΛεγε ο Αρχιμήδης.
    Και όμως … θα γίνει και όμως …. θα ΕΛθει, λέω εγώ τώρα.
    Πες με και ανόητο, πες με χαζό, αυτό όμως πιστεύω.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Χρήστο, σε αυτό σου το σχόλιο, βγαλμένο από την καρδια σου και
    με συναισθηματισμό, βλέπω μια άλλη σου πλευρά, καλή θα έλεγα.

    Εγώ φίλε πες μου ο άπιστος θωμάς, εγώ λέω ”ρεαλιστής” δεν πιστεύω κάτι
    που δεν έχω δει, κάτι που δεν υπάρχει καμια μα καμιά βάση να περιμένω!

    Ξέρεις παλιά, άλλες εποχές, πριν γεννηθούν τα κέντρα παραπληροφόρησης από επιστήμονες
    του ψευδους, οι άνθρωποι τότε ήταν απλοί, είτε περιμένανε την παναγιά να τους σώσει,
    ή τραβούσανε στο βουνό σαν κλεφτόπουλα, άλλες εποχές, αυτές τελειωσαν!

    Σήμερα, στην εποχή του κομπιούτερ και του αφάνταστα παραφουσκωμένου καπιταλ,
    δεν υπάρχουν ούτε δεήσεις ούτε θαύματα. Όλα εξαρτώνται από τις πράξεις μας,
    εμείς κτίζουμε το μέλλον μας και η μόνη οδός το μονο όπλο μας είναι η ψήφος μας.

    Κάτσε αδρανής και κλαίγε την μοίρα σου, ψήφησε κόντρα στους απατεώνες νδ,
    πασοκ και σύριζα και δείξε τους τα δόντια σου και τα αρχίδια σου

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Και να συμπληρώσω, όλο το τόξο των απατεώνων, μαζί και οι καπιταλιστές γερμανίας και σιωνιστών,
    όλοι φοβούνται και κάνουν πόλεμο κατά της Xρυσής Αυγής, γιατί άραγε? Λες για το καλο μας?

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Καλημέρα,
    Αναγνωρίζω ότι είσαι έξυπνος συνομιλητής, πιστεύω θα ήσουν άριστος σαν έμπορος.

    Αλλα επίτρεψε με να μην δέχομαι τις θέσεις σου σαν ενδεικτικό του ότι υπάρχουν πράματα που
    δεν τα βλέπουμε, από μονη της η πρόταση αυτοαναιρείται “δεν το βλέπω, αλλά υπάρχει”!!!
    Καμια σχέση με το περιεχόμενο της συζήτησης μας.

    Τέλος, το ζητούμενο και η διαφορά μας ήταν ο ηγέτης, εσύ λες θα περιμένω τον ηγέτη,
    εγώ λέω αν ο ηγέτης είναι υπέρ του λαου, δεν θα τον επιτρέψουν ποτε να γίνει ηγέτης.

    Τα μεταφυσικά, όχι ότι δεν με ενδιαφέρουν, αλλα είναι κάτι που αφήνω την φαντασία μου
    να τρέχει, για καθημερινά και σοβαρά πράγματα, θέλω να ειμαι και ρεαλιστης.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Το σχόλιο είναι απάντηση στο 10:14

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Για να ξεκαθαρισω κατι. Οποιος λεει οτι θα δουμε ασπρη μερα μεσα σε ΕΕ με εθρο η παραλληλο νομισμα ειναι μια απο τα ιδια της σημερινης βουλης. Το χρεος ΔΕΝ ειναι βιωσιμο και το πειραμα που εχει μισοπετυχει ειναι αν ζει ο κοσμος με 10 ευρω τη μερα ειτε με δουλεια ειτε με επιδομα η συνταξη. Εκτος φυσικα απο τη γνωστη συμμορια.
    Χωρις μονομερη διαγραφη χρεους και δικο μας νομισμα ειμαστε στο ελεως των τραπεζιτων και δεν νομιζω οτι εχουν καθολου…
    Μην σας παρασυρουν μερικοι που μιλουν για διπλο νομισμα χωρις διαγραφη χρεους. Και ολα να τα χαρισουν εντος ΕΕ σε μερικα χρονια παλι τα σπιτια μας θα θελουν.
    Απαιτηστε να ερωτηθουμε ξεκαθαρα αν επιθυμουμε να παραμεινουμε στο σφαγειο.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    ….δεν πιστεύω κάτι που δεν έχω δει….

    Το Ρεύμα (το ηλεκτρικό) το βλέπεις;
    Τον Σεισμό τον βλέπεις;
    Τον Μαγνητισμό ;
    Όχι αλλά υπάρχουν. Και πώς γνωρίζουμε ότι υπάρχουν;
    Εκ του αποτΕΛέσματος.
    Το αίτιο φαίνεται; Όχι αλλά αποτΕΛεί την ρίζα, του ορατού κατόπιν.
    Οι εξωγήϊνοι υπάρχουν;
    Εάν πεις ναι (το ίδιο πιστεύω, υπάρχουν) θα σε ρωτήσω: Τους είδες;
    Εάν σε ρωτήσω πώς μετακινούνται τα σκάφη τους θα γνωρίζεις την απάντηση ή θα μου πεις ότι χρησιμοποιούν κάποιο άλφα- βήτα- γάμα καύσιμο;
    Κι άμα σου πω ότι ενώ ίπτανται,
    ενώ μετακινούνται σε τεράστιες γαλαξιακές αποστάσεις θα χρειάζονταν (όπως είναι αυτονόητο) βουνά από καύσιμα τι θα μου πεις;
    Πού αποθηκεύουν τόσο καύσιμο; Στα σκάφη τους;
    Μα είναι σχετικά μικρά για τόσο απίθανα μεγάλες ποσότητες καυσίμου τότε τι θα μου πεις;
    Άρα πώς μετακινούνται;
    Κι άμα σου πω ότι Στέργιο μου μετακινούνται «χωρίς καύσιμα»,
    τόσο απλά,
    θα με πιστέψεις ή θα με περάσεις για λολό;
    Αν σου πω ότι η μετακίνηση τους- και αυτή- βασίζεται σε Νόμους άγνωστους στους Ανθρώπους όπως είναι η Υλοποίηση- Αποϋλοποίηση (Ύλη -Αντιύλη) μέσω Σκέψεως;
    Εεεεε, τότε είναι που θα σκεφτείς για το φιλαράκι σου, για εμένα, ότι αποτρΕΛάθηκα.
    Έτσι;
    Κι όμως με την Σκέψη τους, εκείνοι οι οποίοι είναι πιό προηγμένοι από εμάς (υπεργήϊνοι- εξωγήϊνοι), διαλέγουν την ακριβή τοποθεσία που επιθυμούν με συντεταγμένες
    (όπως κάνουμε κι εμείς, φαντάζομαι κάτι σαν μεσημβρινούς ή παράλληλους)
    τα απο-υλοποιούν στον πλανήτη τους και τα υλοποιούν όπου γουστάρουν.
    Ύλη είναι, κανόνες έχει τους οποίους παίζουν στα δάκτυλά τους.
    Τόσο απλά !

    Που θΕΛω να καταλήξω:
    Όπως υπάρχουν όσα δεν βλέπουμε
    (αλλά γνωρίζουμε για την ύπαρξή τους εκ του αποτΕΛέσματος)
    άλλο τόσο υπάρχουν κι εκείνα που όμως δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε (ακόμη) για αυτά αφού το αποτΕΛεσμα είναι δύσκολο να φανεί.
    Αλλά υπάρχει !
    Ένα μικρότατο είναι το παράδειγμα με τον Αη Βασίλης που σου είπα.

    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΕΩΣ χρειάζεται σεβασμό στην διαχείρησή του και κυρίως
    (για να συμβεί, για να υπάρξει αποτΕΛεσμα)
    χρειάζεται συμπληρωματικά η ύπαρξη ενός ετέρου, άλλου, επίσης άγνωστου Νόμου: Του ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ Α-ΒΛΑΒΕΙΑΣ.
    Σε κούφανα έτσι;

    Υ.γ. Και δεν ήπια τίποτε !

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Μη με ρωτήσεις κάτι άλλο.
    Ήδη αισθάνομαι ότι είπα πολλά, ίσως περισσότερα από όσα έπρεπε.

    Μου αρέσει!

   • stergdoc said

    και πολλα αλλα χρηστο που εμενα με απασχολησαν ,οσα καταλαβα,απο το τελος της δεκαετιας του 80′.Τιποτα αδυνατον στο Συμπαν εκτος απο το αδυνατο ακομα του νου μας.Ενα κυματικο Συμπαν πανεμορφο αγαπησιαρικο αλλα απειλητικο για τον θρασυ που θα απλωσει τα κωλοχερα του.Συμπαν κυματικο και υπαρχει οσο οι αισθησεις μας οι ατελεις θελουν να υπαρχει η «υπαρχει».Συμπαν ταυτοχρονα αισθητηριακα υπαρκτο η «υπαρκτο» και ταυτοχρονα μη υπαρκτο κατα την αννοια των ματιων και αισθητηριων μας.Ενα αχρονο και αχωρο πολυεπιπεδα κυματικο Συμπαν χωρις θεους αλλα υπερτατα νοημων.Ενα Συμπαν υλης και αντιυλης ταυτοχρονα με μεγαλες εκκρηξεις και μεγαλες μαυρες τρυπες οπου και παραγεται συνεχως υλη και αυτη συνεχεια απορροφαται.Μια κατασταση που δειχνει την ασημαντοτητα αυτων των επι Γης συμβαινοντων και ασημαντοτητα ακομα και των απογονων της χλωροφυλης,μαζι φυσικα και ο ανθρωπος.Ενα Συμπαν που αν εξαφανιστει ο ανθρωπος δεν θα τον…κλαψει και ολας.παρασητο ηταν παρασητο παρεμεινε και μαλιστα καταστροφικο.

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Για μισό λεπτό ρε συνονόματε, δηλαδή το σύμπαν, δεν το δημιούργησε ο θεός?
    Δηλαδή ότι λένε αί γραφές είναι παπαριές και ψέματα?

    A σε περιλάβει τώρα ο διακος με κάνα συναξάρι επιχείρημα, α σε πω εγώ!

    Μου αρέσει!

   • begar2 said

    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αναποφάσιστοι υπάρχουν ΜΟΝΟ στις δημοσκοπήσεις.

    Εγώ, με όσους μιλάω, δηλώνουν πρόθεση ψήφου υπέρ του Α ή Β ή Γ κόμματος.

    Μήπως τελικά, οι αναποφάσιστοι είναι μια εφεύρεση των δημοσκόπων, για να δικαιολογούν τις πουστιές τους;;;;;;;

    Μου αρέσει!

 3. doli said

  ΔΑΓΚΩΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  Μου αρέσει!

 4. SELLAS...HELLAS...ΕΛΛΑΣ=ΦΩΣ-ΕΛΗΝΙΣΜΟΣ said

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…..

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ο Γιωργος said

  Εχει φαντασια το Λιακοπουλεικο.

  Μου αρέσει!

 6. Ψηφίζουμε ολοι…. συριζανελεικα….. αστέρια…!!!!!! Μπαριερη Καρανικα. » η καριέρα ειναι χολέρα..!!!!» και αλλα τοιαυτα συριζεικα αστερια της….. » διανοησης….»

  Μου αρέσει!

 7. Το κόμμα της ΝΔ δεν μπορεί τώρα αιφνιδίως να βγαίνει και να λέει ότι δήθεν αγωνιά γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία από το ότι η Θάνου διορίστηκε στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού όταν όλος ο νομικός κόσμος γνωρίζει ότι ο νομικός σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη είναι ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός (σ.σ. ο Παναγιώτης Πικραμμένος).

  Ή ο τότε εν ενεργεία Αρεοπαγίτης και εν ενεργεία πρόεδρος των δικαστών παραιτήθηκε και την επομένη μέρα κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του 2012 και μάλιστα τότε έκανε και δηλώσεις η ΝΔ ότι με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει το ενδιαφέρον της για την Δικαιοσύνη. Τώρα το τότε «ενδιαφέρον» μετατρέπεται σε «αγωνία» δήθεν για το ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία.

  Επίσης θεωρώ ότι είναι ανειλικρινείς οι δηλώσεις δυο πρώην γενικών γραμματέων του υπουργείου Εργασίας διότι ήταν τότε μέλη της κυβέρνησης επί Γ. Παπανδρέου όταν ο τελευταίος διόρισε προϊστάμενο νομικού του γραφείου λίγες μέρες μετά την συνταξιοδότησή του τον αντιπρόεδρο του ΣΤΕ κο Σταυρόπουλο. Τότε λοιπόν όχι μόνο δεν υπήρξαν αντιδράσεις αλλά έλεγαν ότι με τον τρόπο αυτό αξιοποιούν τις γνώσεις και την εμπειρία των δικαστικών».

  Ποσες μπατσες πεφτονς ρε η μια πισω απ την αλλη ;
  Για μετρειστε…

  Α ρε Κουλη, γελαει ο κοσμος , οχι με τις γκαφες σου, αλλα ρε συ , δεν κανεις ρε, και με τους γερμανους να μην ησουνα που τα ‘χεις δωσει ολα δηλαδη προκαταβολικα ειν η πραγματικοτητα, δεν κανεις ρε, φαινεται αυτο ρε συ..

  Μου αρέσει!

 8. ο Γιωργος said

  Καθε πραγμα στην ωρα του.Δεν θα σας τα κανουμε ευκολα. Το Fog of war θα καθαρισει προεκλογικα. Οχι πριν…

  Μου αρέσει!

 9. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Ζαγκλιβερακι φιλαρακι μου. Κει που νιωθω οτι τα τοποθετώ σωστα, εκει που κρίνω μονολογωντας με τον εαυτο μου λεγοντας του οτι «δεν μπορει, κατι θα κατάλαβε» εκει λοιπον που συμβαίνουν ολα αυτα στις σκέψεις μου ερχεται ρε φιλε μια αμφισβητηση νααααα ιση με το μποι μου απο εσενα. Σε καταλαβαίνω ευτυχως. Γιατι μπλεκεις να το πω, μπερδευεις ισως τα θρησκευτικά ζητηματα που ειναι αλλουνου οαπα ευαγγΕΛιο με Νομους αγνωστους στους πολλους επειδη ειναι συμπαντικοι. Π.χ. Τι δουλειά έχει η Παναγιά που την βαζεις στη μεση με οσα σου ΕΛεγα κατεβατά. Μίλησα για καμια Παναγια; Πώς στην ευχη την έμπλεξες την Γυναικα; Εκει ειναι που τρΕΛενομαι με σενα. Ολα ενα κουβαρι, κουτσοι- στραβοι στον αγιο ΠαντΕΛεημονα το πηγαίνεις εσυ. Μια ευθεία, ενα ισιωμα. Μα δεν θα κουραστώ. Μεχρι να αντιληφθείς οτι υπάρχουν Νομοι φυσικοι που καμια Παναγία οχι μοναχα δεν τους κάνει καλα αλλα τους υπακουει κι απο πανω. Τοσο απλα. Τα ξαναλέμε. Επανερχομαι αργοτερα. Στο μεταξυ σκεψου οσα σου λεω. Να σαι ετοιμος για την κουβεντα που θα κάνουμε. Μην αρχίζεις παλι τα ιδια και Θεους και δαίμονες.

  Μου αρέσει!

  • Mad Dog said

   Έλα ρε φιλαράκη, πάλι δεν με κατάλαβες!
   Ρε φίλε όλα αυτά τα παραδείγματα που έφερες για να περάσεις το αόρατο, άγνωστο
   το δε ξέρω τι, δεν έχω αντιρρήσεις ούτε για εξωγήινους ούτε τίποτα,
   αλλα τα παραδείγματα σου τα βρήκα άσχετα με το θέμα μας που
   ήταν ο επερχόμενος πολιτικός ”μεσσίας”!

   Στα παιδιά μου, λέω:
   Μπορείς να γίνεις ότι θέλεις στην ζωή σου, αρκεί να το θέλεις πολύ
   και να δουλέψεις απάνω σε αυτό που επιθυμείς και είναι αλήθεια.

   Κοίτα να δεις, ένας διάλογος δεν μπορεί να είναι ναι ναι συμφωνώ.
   Παρα διάλογος γίνεται με αντιθέσεις και στο τέλος βγαίνει μπροστά η λογική.

   Νομίζω μέσα στις πολλές παρενθέσεις σου, χάθηκε το θέμα (το παθαίνω και εγώ συχνά)
   Δεν ήταν βεβαια κάτι σοβαρό που αξίζει να επανέλθουμε, γιατί και οι δυο έχουμε δίκιο, εσύ θες να περιμένεις
   τον ηγέτη που θα γεννηθεί από την θέληση του λαου, εγώ είμαι φοβερα ρεαλιστής, πραγματιστής και βλέπω
   την λύση μέσα από τον αγώνα για σωστή ενημέρωση και αποκάλυψη της πολιτικής φαυλότητας που το μονο
   που ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους, και για να το εξασφαλίσουν αυτό πουλάνε και την μάνα τους.

   Μέσα σε αυτά που αόριστα είπα, υπάρχει σαν κανόνας να αγαπήσουμε το Έθνος μας και
   να συμπτυχθούμε κάτω από ιδέες και λάβαρα Ελληνικά.

   Βασικά ρε φίλε, δεν διαφωνώ μαζί σου και κατάλαβα πολύ καλά τις θέσεις σου για δυνάμεις αόρατες,
   εξωγήινοι κλπ, αλλα αυτά είναι σε δεύτερη φάση, σε μια σοβαρή συντροφιά, δεν κάθεσαι να μιλήσεις για
   εξωγήινους και αόρατες δυνάμεις, όχι με βόρειο ευρωπαίους τουλάχιστον γιατί θα σε περάσουν για παράξενο!

   Πάντως ειλικρινά, οι θέσεις σου για την μεταφυσική, πολύ ενδιαφέρον!
   ————————————————
   Υγ. Ο λόγος που ανέφερα την παναγία, ήταν για να σε αποδείξω πως ΔΕΝ φτάνουν
   οι δεήσεις επικλήσεις και η θέληση, παρα ως αρχή μας η Αθηνά των Ελλήνων.

   «Συν Αθηνα και χείρα κίνει»

   Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    +

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    + Κανών: Να αγαπήσουμε (ξανά) την πατρίδα μας, να συμπτυχθούμε κάτω από ιδέες και λάβαρα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    Μωρέ γι αυτόν ξεκίνησα να μιλάω
    (επερχόμενο πολιτικό ΗΓΕΤΗ…. δεν είπα μεσσία)
    αλλά να,
    ξέρεις πώς γίνεται.
    Η μια κουβέντα φέρνει την άλλη.
    Δεν έχασα το θέμα, καθόλου σε βεβαιώνω, απλά παρασύρθηκα σε περισσότερα.

    Όσο για την Αθηνά των ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Τι πιστεύεις ότι ήταν ένα «φυσικό» πρόσωπο,
    σαν εσένα, εμένα τον άλλον;
    Άμα μου πεις ότι ήταν ένα τέτοιο πρόσωπο,
    πώς εξηγείται ότι κανείς δεν μπορούσε να αντέξει στη θέα της τρομερής όψης της;
    άρα να πούμε ότι ήταν ΕΝΕΡΓΕΙΑ (να γι αυτές λέγαμε πριν παραπάνω),
    να πούμε ότι ήταν ΙΔΙΟΤΗΤΑ;
    Τι ήτανε ή μάλλον καλύτερα επειδή την περιέχει ο ΜΥΘΟΣ (Μυθολογία γαρ) τι συμβόλιζε και βέβαια ποιός θα μπορούσε είναι ο αποσυμβολισμός του Μύθου της;
    Τι ήθΕΛε να πει ο ποιητής όταν μιλούσε για την Θεά;
    Και πώς το εξηγείς ότι ενώ όλος ο κόσμος γεννιέται από μία γυναικεία μήτρα εκείνη να γεννιέται από έναν άντρα (τον πατέρα της Δια) και πάλι όχι μέσα από κάποια διαδικασία γεννητικών οργάνων παρά μέσα από το κεφάλι του;

    Τι στο καλό γινότανε;
    Ποια εξήγηση υπάρχει ή μάλλον ποιά έχει εσύ ως τέτοια;
    Ποιά θεωρείς ή τι ρόλο έπαιζε, τι συμβόλιζε η Αθηνά.
    Και εάν πούμε για την Παναγιά «Παρθένα» θα με ξεφωνίσεις ότι πάλι το γυρνάω στο θρησκευτικό, στο Χριστιανικό.
    Όμως εάν σου πω ότι το σπίτι της Αθηνάς,
    της θεάς της Σοφίας,
    του λαμπρού αυτού ΥΠΕΡΝΟΥ,
    εκεί στην Ακρόπολη ονομαζόταν …… «Παρθενών» τι θα πεις;

    Φαίνεται κάαααααποια μικρή σχέση ανάμεσα στους Αρχέτυπους Συμβολισμούς και στη πορεία ή θα αρχίσεις να σκέπτεσαι ότι τα πρόσωπα (υπαρκτά ή ανύπαρκτα) λίγη σημασία έχουν μπροστά σε Νόμους Συμπαντικούς προς τους οποίους τόσο η Αθηνά, η Παναγιά, η κάθε Θεά, ο κάθε Θεός (υπαρκτά ή ανύπαρκτα πρόσωπα ξαναλέμε) υποχρεωτικά τηρούν και υπακούν απαρέγκλιτα;

    Ούτε ο ίδιος ο Θεός εάν πεις ότι υπάρχει (καλά εσύ δεν το λες!) ακόμη λοιπόν κι Αυτός δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά παρά να υπακούει τυφλά και υπάκουα στην ύπαρξη των Αιώνιων Ιερών και Θείων ΝΟΜΩΝ οι οποίοι εποπτεύουν/προϊστανται ακόμη και αυτής της ίδιας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

    Γι αυτούς δηλαδή που σου μιλούσα !

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: