olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Βαγγέλης «Βενιζέλος»: Η μάστιγα του έθνους.

Posted by olympiada στο Ιουλίου 7, 2017

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΣΕ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΧΑΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΦΣΟΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ.

Την επόμενη φορά που θα αλλάξει όνομα, ας προτιμήσει το «Αλ Καπόνε». Του ταιριάζει γάντι.

Βγήκε λοιπόν ο Βενιζέλος και μετά τον Ανδρέα Βγενόπουλο υποστηρίζει για δεύτερη φορά μεγαλοεπιχειρηματία, τον κ. Μαρινάκη.  Η προτίμησή του κύριου Βενιζέλου σε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες, δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο. Η νομοθετική του δράση άλλωστε «συμπτωματικά» απέφερε δισεκατομμύρια ευρώ σε  αμφιλεγόμενος επιχειρηματίες και οφσορ λογαριασμούς, ακόμα και δολοφονικές συμμορίες όπως αποδείχτηκε.  Δεν θα πάμε μακριά στο παρελθόν, όπως για την Θεσσαλονίκη – Πολιτιστική Πρωτεύουσα, η τον νόμο περί ευθύνης υπουργών που απετέλεσε και την αιτία καταστροφής της Ελλάδας. Θα πάμε σε πολύ συγκεκριμένες πρόσφατες περιπτώσεις.

1.  Σκάνδαλο υποβρυχίων. Ο Βενιζέλος αιφνιδίως νομοθετεί και παραδίδει δωρεάν τα ναυπηγεία σε κάποιον Σάββα.  Του δίνει μάλιστα και προίκα 500 εκατομμύρια €, την ώρα που λεφτά δεν υπήρχαν. Μιλάμε για το 2010.  Αποτέλεσμα είναι να θησαυρίσει ο Σάφα, ο Βενιζέλος να νομοθετεί προκειμένου να μην πάει φυλακή και το Δημόσιο να ζημιώνεται κατά 7 δισεκατομμύρια €.  Σε μία υπόθεση που η στρατιωτική δικαιοσύνη μίλησε ευθέως για τεράστιο σκάνδαλο Βενιζέλου. Το ότι ο Σάφα βρέθηκε ξαφνικά συνέταιρος με εξ’ αγχιστείας συγγενείς του Βενιζέλου στην MIG, είναι προφανώς «απολύτως συμπτωματικό».

2. Μαλτέζικες στοιχηματικές.  Με ένα νομοθετικό έκτρωμα, από αυτά που μόνο Βενιζέλος ξέρει, σε μία νύχτα μέσα αίρεται το κρατικό μονοπώλιο του τζόγου και δίνεται δικαίωμα σε στοιχηματικές με έδρα τη …Μάλτα(!!!) να επιχειρούν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα.  Φυσικά κανένας Μαλτέζος δεν υπάρχει πίσω από τις εταιρείες, παρά μόνο έλληνες, «φίλοι» του Βαγγέλη Βενιζέλου! Η ζημία για υο δημόσιο, υπερβαίνει τα 7 δις ευρώ, ενώ τα χρήματα αυτά βρίσκονται σε οφσορ εκτός Μάλτας,

3. (Και χειρότερο) Energa – Hellas Power.  Τον Ιούνιο του 2010, ο Βενιζέλος δηλώνει ξεκάθαρα ότι το να εισπράττεται φορολογία ακινήτων μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η. είναι απολύτως αντισυνταγματικό. Τι είναι όμως το Σύνταγμα μπροστά στον Βενιζέλο. Έτσι, Λίγες εβδομάδες μετά ο Βενιζέλος νομοθετεί το χαράτσι. Συμπτωματικά, μία εταιρεία, η Energa – Hellas Power, βρίσκεται με 250,000,000 ζεστό χρήμα στα ταμεία της,  Αφού μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ έχει εισπράξει και το χαράτσι, φυσικά με τη βοήθεια του νόμου Βενιζέλου που επέτρεπε σκανδαλωδώς σε ιδιωτική εταιρεία να εισπράττει φόρο! Φυσικά τα λεφτά βγήκαν σε οφσορ μέσω Ελβετίας, ο  Έντιμος λειτουργός του Δημοσίου που αποκάλυψε το σκάνδαλο πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από αλβανούς εκτελεστές που είχε προσλάβει η συμμορία και λοιπά. Ο Βενιζέλος πάντως είναι καλά στην υγεία του.

Οπότε η διακαής στήριξη του Βενιζέλου στον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, ήταν απολύτως αναμενόμενη και ανιδιοτελής, στα πρότυπα πάντα του Βαγγέλη «Βενιζέλου».

27 Σχόλια to “Βαγγέλης «Βενιζέλος»: Η μάστιγα του έθνους.”

 1. ελλην πολιτης φορολογουμενος said

  Ρε παιδια ελεος ,αν αυτα που λετε ειναι αληθεια και οχι μπαρουφες και υπερβολες .τοτε αυτος ο κυριος πως ειναι ελευθερος ,,εισαγγελεις η αλλο αρμοδιοι δσν υπαρχουν.

  Μου αρέσει!

  • Anaconda said

   Μου αρέσει!

  • Ο ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ said

   Δεν υπάρχει σκάνδαλο ( μεγάλο η μικρό ) που να διερευνάται και να μην τον αφορά .

   1. Αθώωσε τον Ακη στην εξεταστική για το σκάνδαλο των TORM1.
   2. Έφτιαξε τον Νόμο περί (μη) ευθύνης Υπουργών έτσι ώστε τα αδικήματα να παραγράφονται και κανείς Υπουργός να μην τιμωρείται.
   3. Το 2010 αναθεώρησε την επαχθή σύμβαση Τσοχατζόπουλου, για τα υποβρύχια, αποδεχόμενος ακόμη επαχθέστερους όρους. Για παράδειγμα: Δέσμευσε το Δημόσιο να καταβάλλει τα οφειλόμενα ποσά σε τακτές ημερομηνίες, χωρίς, όμως, να δεσμεύσει την κατασκευάστρια εταιρία, για αντίστοιχη πρόοδο των εργασιών Και χωρίς να προβλέψει εγγυητικές επιστολές, καλής εκτέλεσης ή έγκαιρης παράδοσης.
   4. Επί 12 μήνες είχε στο συρτάρι του την λίστα Lagard και δεν ήξερε τι να την κάνει.
   5. Ηταν ο εμπνευστής του ΕΕΤΗΔΕ/ΕΝΦΙΑ.
   6. Καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο (ανταλλαγή ομολόγων Ελληνικού δικαίου με Αγγλικό).
   7. Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα κουρευτούν οι μικροομολογιούχοι, αλλά τελικά κουρεύτηκαν.
   8. ………….
   9…………………
   10……………………
   …………………………….

   O Βγενόπουλος αγόρασε κάτω από το τραπέζι ως Μαρφίν, και έναντι πινακίου φακής την Εγνατία Τράπεζα που είχε ο πολύς Μπακατσέλος ο πεθερός του, με νομικό σύμβουλο και αφανή συνεταίρο τον Σπουδαρχίδη της Θεσσαλονίκης.
   Δεν έδωσε λογαριασμό για τα 100 δισ. δραχμές που εξανεμίσθηκαν στον: «Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα».

   Δεν ξεκαθάρισε την σχέση του με τον Μπατατούδη, τον Λαυρεντιάδη , τον Παναγιωτάκη ,τον Βγενόπουλο,τον Μαρινάκη ,τον …,τον,… …

   Ο Βενιζέλος από τις αρχές του πολιτικού βίου του είχε διακριθεί,ως ο καλύτερος «συνήγορος» των καναλαρχών, των βαρόνων των media και της ευρύτερης διαπλοκής και από τις θέσεις όπου βρέθηκε τα έδωσε όλα για να βοηθήσει τα ποικιλώνυμα συμφέροντά τους και να ενισχύσει την επιρροή τους.

   Η προτίμησή του κύριου Βενιζέλου σε αμφιλεγόμενους επιχειρηματίες, δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο.

   Αλίμονο στην χώρα που ευδοκιμούν και κυβερνούν τοιαύτα παχύδερμα…

   Το προαναφερόμενο παχύδερμο-δωσίλογο-λαμόγιο και ότι άλλο κοσμητικό επίθετο επιθυμείτε να του προσάψετε,είναι από τα πρώτα στην λίστα που θα λογοδοτήςει λίαν συντόμως στον Ελληνικό Λαό για τα εγκλήματα που διέπραξε εις βάρος της Χώρας και των Ελλήνων Πολιτών.

   Μου αρέσει!

   • Χρύσα said

    ++++++++++++++++

    Μου αρέσει!

   • Geoman. said

    Ο χοντρός έβαλε το βλάκα το σαμαρά να αγοράσει 3ο !!!!!! πρωθυπουργικό αεροπλάνο, για να κινείται ο ίδιος και το σόι του.
    Το πούλησε ο Τσίπρας το 2015 αφού είχαν γραφτεί αρκετά εκ ευρώ ζημιά από τη χρήση του…………….
    Το αμαξάκι που κυκλοφορούσε είχε περίπου 800χιλ ευρώ. Μαζί με τα υπόλοιπα θωρακισμένα που συνόδευαν το παχύδερμο στις βόλτες του, μας στοίχισαν μερικά εκ ευρώ επιπλέον…..
    Τα αποδεικτικά αγοράς κόστους συντήρησης κλπ κλπ τα κατέστρεψε για να μη μπορεί να στοιχειοθετηθεί τίποτα εναντίον του.
    Μέχρι και τα φορτηγά που μετέφεραν το Γενάρη του 2015 πολλά αποδεικτικά στοιχεία από το Γ.Λ.Κ. στη φωτιά, ήταν δικής του έμπνευσης……
    Εξαφάνισε τότε, κάθε τι που θα μπορούσε να τον ενοχοποιήσει επίσημα. Έξοδα, κονδύλια, επιχορηγήσεις κλπ κλπ.
    Ο χοντρός είναι ο Νο1 υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας μας.
    Αυτός ήταν ο σκιώδης πρωθυπουργός, τουλάχιστον από το 2009 μέχρι το Γενάρη 2015.
    ΓΑΠ σαμαράς κλπ ήταν απλά βιτρίνα.
    Ο χοντρός κανόνιζε τα πάντα.
    Η λίστα των εγκλημάτων του κατά της Πατρίδας μας είναι ατέλειωτη .
    Εφοριακοί, ελεγκτές, γιατροί, δικαστές, δικηγόροι, κλπ καθάρματα που ξεζούμιζαν τον κόσμο στη Θεσσαλονίκη, ήταν προσωπικές επιλογές και φίλοι του…….Στα περισσότερα σκάνδαλα με φακελάκια, στημένες δίκες, αυθαίρετα, κλπ κλπ βρισκόταν ο χοντρός από πίσω.

    Υ.γ. 1 Ακόμα και το πούλημα των θεμάτων στις εξεταστικές των Πανεπιστημίων είναι δικής του έμπνευσης από τότε που ήταν φοιτητής. Το έχει αναφέρει επίσημα πρώην συμμαθητής του, αναφέροντας παράλληλα ότι δέχτηκε πολλά απειλητικά τηλέφωνα από τότε……….
    Υ.γ. 2 Από το 2010 έχω γράψει άπειρες φορές εδώ στο Ολυμπία για το τι εστί χοντρομπένυ.

    Μου αρέσει!

 2. Πέτρος Μ. said

  Βαγγέλης Τούρκογλου είναι το πραγματικό του όνομα. Το οποίο το άλλαξε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και το έκανε Ευάγγελος Βενιζέλος.
  «Βενιζέλος», για ευνόητους λόγους, αφού για εμάς αυτός είχε …πέραση. Λανθασμένα βέβαια, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

  Μου αρέσει!

  • Πέτρος Μ. said

   Και κάτι ακόμα, ξεχάσατε το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών…

   Μου αρέσει!

  • Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ said

   Ο «έξυπνος» κύριος Βενιζέλος, ο άνθρωπος που έχει θέσει τη νοημοσύνη του και την ακαδημαϊκή του υπόσταση στην εξυπηρέτηση της φαυλότητας,σε πλήρη όσμωση με τις προσωπικές του υποθέσεις.

   Ο τύπος αυτός έβλεπε το κράτος σαν τσιφλίκι του και φυσικά ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του ότι χρειάζεται να δώσει λογαριασμό σε κανένα.

   Δεν υπάρχει σκάνδαλο ( μεγάλο η μικρό ) που να διερευνάται και να μην τον αφορά

   Ο άνθρωπος που με τα νομοθετήματα του ζημίωσε το δημόσιο κατά δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά όλως τυχαίως γέμισαν με εκατομμύρια οι τσέπες απατεώνων και δολοφονικών συμμοριών όπως ο Μπατατούδης , η Energa ή οι οφσοράκηδες του τζόγου, ο Σάφα κλπ,

   Αυτός ο υπερτιμημένος και υπερόπτης πολιτικός, έχει συνδέσει το όνομά του είτε με αυταρχισμούς (νόμος περί Τύπου), είτε με πονηρίες (νόμος περί Ευθύνης Υπουργών), είτε με ανοησίες (διαφοροποίηση του ΦΠΑ στις μπουγάτσες).

   Δεν έδωσε λογαριασμό για τα 100 δισ. δραχμές που εξανεμίσθηκαν στον: «Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα».

   Δεν ξεκαθάρισε την σχέση του με τον Λαυρεντιάδη , τον Παναγιωτάκη ,τον …

   Ο Βενιζέλος από τις αρχές του πολιτικού βίου του είχε διακριθεί,ως ο καλύτερος «συνήγορος» των καναλαρχών, των βαρόνων των media και της ευρύτερης διαπλοκής και από τις θέσεις όπου βρέθηκε τα έδωσε όλα για να βοηθήσει τα ποικιλώνυμα συμφέροντά τους και να ενισχύσει την επιρροή τους.

   Είναι χρέος τις συντεταγμένης πολιτείας, της δικαιοσύνης αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας επιτέλους να τους στείλει εκεί που αξίζουν.

   Αναζητούνται Έλληνες και έντιμοι δικαστές που θα ξαναδώσουν περιεχόμενο στον όρο δικαιοσύνη …

   Μου αρέσει!

   • Πέτρος Μ. said

    Αναζητούνται Έλληνες και έντιμοι δικαστές γενικώς και όχι μόνο για τον Τούρκογλου…
    Όπως και αναζητείται Έλληνας πρόεδρος, πατριώτης όπως ο κ. Γκρίμσον στην Ισλανδία, που θα ξαναδώσει περιεχόμενο στον όρο Δημοκρατία…

    Μου αρέσει!

 3. . said

  Μου αρέσει!

 4. Geoman. said

  Νο1 υπεύθυνος για τα δεινά της πατρίδας μας.
  Αυτός ήταν ο σκιώδης πρωθυπουργός για τουλάχιστον 5 χρόνια. 2009-2014.
  Σαμαράς γαπ κλπ καραγκιόζηδες, εκτελούσαν τις δικές του εντολές αφού πρώτα τους έπειθε για το ορθό των δήθεν δικών τους αποφάσεων…..
  Ο πεθερός του, γνωστός επίσημος χρηματοδότης της νουδούλας, τον έβαλε από παλιά στο πασοκ για να παίζει πάντα σε διπλό ταμπλό τα παιχνίδια του.
  Μέχρι και το επίθετο του άλλαξε, για να αναρριχηθεί στην εξουσία.
  Με θωρακισμένο αυτοκίνητο και παράνομο τρίτο προεδρικό τζέτ κυκλοφορούσε.

  Μου αρέσει!

  • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

   Ο πεθερός του, γνωστός επίσημος χρηματοδότης της νουδούλας, τον έβαλε από παλιά στο πασοκ για να παίζει πάντα σε διπλό ταμπλό τα παιχνίδια του.

   Ο καυσωνας αρχιζει απο την Κυριακη………..

   Μου αρέσει!

   • Geoman. said

    Η παντελή σου άγνοια, επιτρέπει σχολιασμό μόνο από copy paste.
    Κάθε άλλη προσπάθεια σχολιασμού σου είναι απλώς γελοία.
    Όπως η τωρινή.
    Αν αγνοείς ότι ο Μπακατσέλος ήταν επίσημος χρηματοδότης της νουδούλας για δεκαετίες, είναι προφανές ότι απέχεις έτη φωτός από την πραγματικότητα.
    Αν αγνοείς ότι ο Μπακατσέλος έβαλε το χοντρό στο πασόκ, τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος.
    Αν τελικά θέλεις να υπερασπιστείς το χοντρομπένυ και τη συμμορία της πασοκονουδούλας που διέλυσαν την Ελλάδα, μπορείς απλά να συνεχίσεις το αστείο copy paste που κάνεις.
    Το να σχολιάζεις πράγματα των οποίων έχεις πλήρη άγνοια, δε βοηθάει τη συμμορία που υπηρετείς, διότι οι περισσότεροι αναγνώστες ξέρουν τι εστί Βενιζέλος, πεθερός του και σια…………….

    Μου αρέσει!

   • ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ said

    Εξακουλουθω να λεω ο καυσωνας ερχεται την Κυριακη………….

    Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Σωστός ο Geoman.

   Μου αρέσει!

  • Μέτων said

   O αδελφός ,του μακαρίτη πλέον, Αλέξανδρου Μπακατσέλου ήτο πεθερός του. Ο Α.Μπακατσέλος βαρύνεται με την εκλογή του Κωστάκη Καραμανλή στον Νομό Θεσσαλονικής με τον οποίο ουδέν σύνδεσμο είχε. Αυτός τον έφερε στην Θεσσαλονίκη και φρόντισε να γνωρίση την μόλις απόφοιτο από το Λύκειο Νατάσσσα.
   Η αλλαγή του επωνύμου οφείλεται στον επίσης δικηγόρο πατέρα του για να δημιούργουνται θετικοί συνειρμοί με το Ε.Βενιζέλος. Πάντως δεν ελέγετο Τούρκογλου. Ο πατέρας του κατήγετο από μικρό χωριό της Ευβοίας είχε δε διαγραφή από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης για ατιμωτικές πράξεις.

   Μου αρέσει!

   • DIMITRIS said

    Ο πατέρας του, δικηγόρος στο επάγγελμα , είχε καταδικαστεί γιατί εξαπατούσε τους πελάτες του. Διαγράφηκε από ΔΣΘ αλλά το 1995 πήρε χάρη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή με πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Ευάγγελου Γιαννόπουλο. Επανεγράφη στο ΔΣΘ και αργότερα συνταξιοδουήθηκε.

    Μου αρέσει!

 5. καποιος said

  Τους νομους του Βενιζελου,η τιμια και καθαρη αριστερα τους εχει κανει εικονισμα και τους προσκυνα.Αλλους,τους αλλαζει σε μια νυχτα.

  Μου αρέσει!

 6. Μητσάκος said

  Τέτοια μπουμπούκια βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και ανθίζουν στον κοινοβουλευτικό-»δημοκρατικό» κήπο.Και υπάρχουν άπειρα από δαύτα,που σαν αιμοβόρα θηρία κατασπαράζουν την Ελλάδα,αποθρασυμένα από την ατιμωρησία που έχουν εξασφαλίσει για τον εαυτό τους.Τα τραγικά αποτελέσματα τα νιώθουμε με επώδυνο τρόπο στο πετσί μας.Αυτός είναι ο πραγματικός φασισμός…

  Μου αρέσει!

 7. SELLAS...HELLAS...ΕΛΛΑΣ=ΦΩΣ-ΕΛΗΝΙΣΜΟΣ said

  Ο ΧΩΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΒΟΟΚ ΟΝΕ ΙΤΕΜ 9.

  Μου αρέσει!

 8. ΚωστασΛ said

  Βενιζελος εθνο προδοτης με βαλιτςες στο χιλτον τα επερνε απο τη Λατση για τνη Ευρομπανκ Εθνικη. Φυλακη και κρεμαλα στον δοσηλογο Λατση και στα αποβρασματα Βενιζελο Σιμιτη και παμπουκη

  Μου αρέσει!

 9. Αντ. said

  Μου αρέσει!

 10. Ακέλας said

  Παλιά ο αυτοπροσδιορισμός με το όνομα κάποιου Μεγάλου του παρελθόντος .η γελοιογραφία σε έκανε ή τρόφημο του Δρομοκαϊτειου!-Φαίνεται ότι σήμερα με τα ψυχοφαρμακα του Κ@ΛΟΥ και που οι τρελοί ,τρελοί μπορεί να είναι μεν ,μακάκες σε καμία περιπτωση όμως,κατάλαβαν ότι ο μακάκας θέλει «μεγαλεία»γιά να τσιμπίσει ως συνήθως, ένα…μέζεο!

  Μου αρέσει!

 11. Πύκτης said

  Η μάστιγα του Εθνους είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ …ρε ποιός θα πιστέψει τέτοια παπαριά ;;

  Μου αρέσει!

 12. olympiada said

  Reblogged στις olympia.gr.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: