olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η εξαρχία των Εξαρχείων

Posted by olympiada στο Ιουλίου 3, 2017

Η εξαρχία των Εξαρχείων

«Ο σημερινός άνθρωπος ένας νομάς ένα παράσιτο που κατοικεί στις μεγάλες πόλεις, άτομο ωμού ρεαλισμού, ναυάγιο μέσα στην τρικυμία της άμορφης μάζας, άνθρωπος άθρησκος, έξυπνος και στείρος».

Όσβαλντ Σπένγκλερ «Η παρακμή της Δύσης»

Εν πρώτοις να εξηγήσουμε τον τίτλο του άρθρου. Τα Εξάρχεια ήταν κάποτε αθηναϊκή συνοικία. Κτίτωρ και νουνός της ήταν κάποιος ταπεινός παντοπώλης, ονόματι Έξαρχος ο οποίος έκτισε εκεί σειρά-αλυσίδα θα λέγαμε σήμερα-καταστημάτων, τα οποία βάφτισε Εξάρχεια.

Εξαρχία είναι η αρχή και το αξίωμα του Εξάρχου. Αυτός έχει υπό την δικαιοδοσία του μια εδαφική περιοχή. Γνωστή στην ιστορία μας είναι η βουλγαρική εξαρχία, που ιδρύθηκε το 1870 με σουλτανικό φιρμάνι, πονήρευμα των κομιτατζήδων, με σκοπό, εν ευθέτω χρόνω, την κατάληψη της Μακεδονίας και τον διά πυρός και σιδήρου εκβουλγαρισμό της.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σήμερα με τα Εξάρχεια, που δεν είναι πια συνοικία της Αθήνας, αλλά μια ιδιότυπη εξαρχία, η οποία υπάγεται στην απόλυτη δικαιοδοσία δεκάδων έξαρχων-έξαλλων νεαρών.

Οι δε νεαροί αυτοί έξαρχοι και άρχοντες της εξαρχίας των Εξαρχείων κατά καιρούς λαμβάνουν ποικίλες ονομασίες, όπως: «γνωστοί-άγνωστοι», «μπαχαλάκηδες», «κουκουλοφόροι ή κουκουλοφλώροι», «αναρχικοί», «ανένταχτοι», «αριστεριστές», «αντάρτες των πόλεων». Τα λημέρια τους, όπου κρύβουν τα φυσέκια και τα μπαρουτόβολά τους-τις βόμβες μολότωφ- τα έχουν μες στο πανεπιστήμιο, το πάλαι ποτέ Καποδιστριακό. Και καλό θα ήταν, για να μην μαγαρίζουμε το σεπτό όνομα του πρώτου και μοναδικού κυβερνήτη του Γένους ή των εθνικών ευεργετών από το Μέτσοβο, να καταργηθεί ο τίτλος και να μετονομαστεί σε σκέτο «άσυλο». Να ρωτάς τον νεαρό φοιτητή πού σπουδάζεις και να απαντά στο άσυλο της Νομικής ή της Φιλοσοφικής. Θα εκτιμηθεί η πράξη αυτή κι από το «ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα» που μνημόνευσε ο… μειλίχιος, κατά τον αρχιεπίσκοπο, υπουργός παιδείας.

Το θέμα μας όμως είναι άλλο. Ο Γκαίτε έγραφε ότι η εφηβική ηλικία είναι η ηλικία από την οποία εξαρτάται η τύχη οποιουδήποτε έθνους. Και ο Ντοστογιέφσκι θεωρούσε κάθε γενιά στην ιστορία ενός λαού μια εικόνα της νεολαίας του. Διαρρηγνύουμε τα ιμάτιά μας για την συμπεριφορά των νέων της εποχής μας. Όταν δικαίως καταδικάζουμε αυτή την συμπεριφορά, διαπράττουμε ταυτόχρονα ένα βαρύ αδίκημα κατά της αλήθειας. Γιατί περιγράφουμε ένα αντικοινωνικό γεγονός εξαιρώντας από αυτό, εκείνο που δεν πρέπει να εξαιρούμε: Την ηθική αυτουργία.

Τα παιδιά μας είναι παιδιά της εποχής μας. Η εποχή μας είναι δική μας κατάκτηση, δική μας ευθύνη, δική μας λογοδοσία, δική μας αλαζονεία και, κυρίως, δική μας «παιδεία». Ποια «παιδεία» προσφέρουμε στα παιδιά μας, όχι μόνο σαν σχολεία, αλλά κυρίως σαν κοινωνικό μοντέλο. Μήπως θερίζουμε σήμερα, ό,τι σπείραμε χθες; Ποιος τροφοδοτεί τα Εξάρχεια; Ποιος «διδάσκει» στα παιδιά, από την πρώτη μέρα που θυμούνται τον κόσμο ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Ποιος τα εφοδιάζει, εξ απαλών ονύχων, με τα παντοειδή ηλεκτρονικά αποβλακωτικά; Ποιος τα εθίζει στην καταναλωτική μανία και τον πιθηκισμό; Ποιος έδιωξε τον φόβο του Θεού και το έλεον του ανθρώπου από το σχολείο, την οικογένεια και την κοινωνία; Ποιος ανέχεται τις καταλήψεις σχολικών κτιρίων από 12χρονους μαθητές; Ποιος επιτρέπει την αποαθωοποίησή τους μέσω των τηλεοπτικών αναθυμιάσεων, όλα αυτά τα λύματα που ονομάζονται παιχνίδια και καλλιεργούν τον κανιβαλισμό; Ποιος άφησε μια δράκα εθνομηδενιστών να πειραματίζονται στα σχολεία μας, ποινικοποιώντας τα τιμαλφή μας, πίστη, γλώσσα και παράδοση, που στάθηκαν τα προσανάμματα που φώτισαν την οικουμένη; Ποιος τους δίδαξε ότι, όπως λέει ο Καλιόρης στο «εξ επαφής», «ο υστερών σε κακοποιό ευρεσιτεχνία νιώθει ότι κοροϊδοπιάνεται και αυτοαδικείται μ’ένα λόγο το κλίμα σκυβαλοκρατίας και σαλταδορισμού, που η λαϊκή θυμοσοφία συνόψισε ευθύβολα στο απόφθεγμα: «τα λίγα βγαίνουν με κόπο, τα πολλά με κόλπο»; Ποιος αφήνει να κυκλοφορούν σχολικά βιβλία-πανέρια με οχιές ή να συνεχίζoνται οι «παρδαλές» παρελάσεις στις σχολικές αίθουσες;

Επαναλαμβάνω: Ποιος τα προετοίμασε ή τα ανέχτηκε όλα αυτά; Μα εμείς. «Καταγγέλοντας συνεπώς τους νέους που εκπαιδεύσαμε, είναι σαν να καταδικάζουμε το αντίγραφο, αθωώνοντας το πρωτότυπο. Είναι θράσος και υποκρισία να κατακρίνουμε προϊόντα της δικής μας μαγειρικής συνταγής. Η «κουζίνα» μας…. μας οδήγησε στα Εξάρχεια. Τα παιδιά των Εξαρχείων δεν είναι υποχρεωτικά «κακά παιδιά». Είναι απλώς τα πιο ιδανικά θύματα της «παιδείας» μας. Μιας παιδείας μίσους, βίας, ανταγωνισμού, μιας παιδείας μονοσήμαντων διεκδικήσεων, δικαιωμάτων και αυτολατρείας, (Τ. Λιγνάδης, Καταρρέω, σελ. 35, εκδ. Ακρίτας).

Τι σκεφτόμαστε όλοι μας τώρα για να «πολεμήσουμε» την εξαρχία των Εξαρχείων; Να γίνει ένα… ντου και να τους σπάσουμε στο ξύλο. Λαμπρή ιδέα!! Ο Δεκέμβριος του 2008 με τον φόνο του άτυχου νεαρού Γρηγορόπουλου, θα φαντάζει με φασαρία σχολικού αυλόγυρου. Τίποτε δεν καταλάβαμε ούτε καν μετανιώνουμε για την ηθική μας αυτουργία. «Το μεταβουλεύεσθαι Επιμηθέως έργον ου Προμηθέως» έλεγε ο Λουκιανός. Προμηθεϊκή και προληπτική πρέπει να είναι η στάση μας, αν συνειδητοποιούμε στο χάλι που βρισκόμαστε.

Τι να πω, δεν ξέρω. Ο ασκός του Αιόλου είναι ανοιχτός εδώ και δεκαετίες και την πατρίδα μας την δέρνει «υδρολαίλαψ ταλανταίος». Θέλει δουλειά πολλή και πρώτα από τον επιμηθεϊκό εαυτό μας να ξεκινήσουμε. Μου έρχονται συνέχεια στο νου κάποιοι στίχοι του Κ. Ουράνη από το ποίημά του «πάψετε πια»:

«Πάψετε πια να εκπέμπετε το σήμα του κινδύνου

τους γόους της υστερικής σειρήνας σταματήστε

κι αφήστε το πηδάλιο στης τρικυμίας τα χέρια:

το πιο φρικτό ναυάγιο θα ήταν να σωθούμε».

Δεν χάνουμε την ελπίδα μας. Όχι. Ας πιάσουμε το νήμα από την αρχή. Να ξαναγίνουμε πάλι δάσκαλοι των παιδιών μας, εμείς και όχι το γελοίο κράτος και να διδάξουμε στα παιδιά μας τι θα πει Άνθρωπος με κεφαλαίο το άλφα, όπως γράφει ο Τ. Λιγνάδης:

«Άνθρωπος θα πει μια πληγή από λόγχη, δύο καρφιά στις παλάμες, ένα Γολγοθάς στο πνεύμα και στο κορμί, ένας σταυρός που λάμπει στην καρδιά σαν μαρτύριο και μαρτυρία της Αγάπης. Αυτός που είναι η μόνη αγάπη η εξόριστη, η κυνηγημένη στους δρόμους, η λιθοβολημένη, που κυκλοφορεί μέσα στις αρτηρίες μας, μέσα στον αίμα μας, που τελετουργεί τα πάθη μας και την ανάστασή μας: ο Χριστός».

Δημήτρης Νατσιός

δάσκαλος-Κιλκίς

3 Σχόλια to “Η εξαρχία των Εξαρχείων”

 1. Sane said

  Ελλάδα, 03/07/2017, 9:28
  Ζεφύρι: Ρομά έστειλαν στο νοσοκομείο 2 αστυνομικούς που προσπάθησαν να συλλάβουν φυγόποινο.
  Σε πραγματικό «άβατο» έχει μετατραπεί το Ζεφύρι ακόμα και για τους αστυνομικούς έπειτα από ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη.

  Σχόλιο: Εκεί δεν υπάρχει «άσυλο», αλλά υπάρχει πολύ πρέζα, πολλά όπλα και κάμποσες αδέσποτες βολίδες… Επίσης, η ΠΟΑΣΥ δε διανοείται καν να οργανώσει εκεί! οποιαδήποτε συγκέντρωσή της…

  Μου αρέσει!

 2. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ :

  Κατόπιν της ήττας του Γ ‘ ΡΑΙΧ οι ναζί εγκληματίες πολέμου είχαν προετοιμάσει με πρόγραμμα τη διαφυγή τους από την αρπάγη του Νόμου , χάρη στα απεριόριστα κεφἀλαια που είχαν φυγαδεύσει οι SS δια του Μπόρμαν. Ο τότε δικτάτωρ της Αργεντινής «Χουάν Περόν», έστειλεν αρχικώς {5.000} και κατόπιν άλες {2.000} λευκά διαβατήρια στην Καθολική Εκκλησία στη Ρώμη και συγκεκριμένα στο «Μοναστήρι των Φραγκισκανών όπου ηγείτο ο Γερμανικής καταγωγής επίσκοπος «Αλόϊς Χούνταλ» . Εκεί εκρύβοντο οι εγκληματίες SS μέχρι να ετοιμαστούν τα διαβατήριά τους και να βρεθούν τα μεταφορικά μέσα για τη μετάβασή τους στη Νότια Αμερική. Το {95%} από αυτούς θα κατεδικάζοντο εις θάνατον αν οδηγούντο στη «Νυρεμβέργη».

  Οταν ησύχασαν τα πράγματα γύρισαν σιγά σιγά με τα νέα τους ονόματα στη Γερμανία , όπου με επιμονή , υπομονή και αλληλοβοήθεια κυριάρχησαν κυρίως στο «Χρισιανοδημοκρατικό» αλλά και στο «Σοσιαλιστικό» κόμμα , αποφεύγοντας τα υψηλά αξιώματα και ελέγχοντας τη βάση των ψηφοφόρων . Δηλαδή την εξουσία.

  Το ίδιο σύστημα περίπου χρησιμοποίησαν και οι εκτός νόμου τότε κομμουνιστές , κατόπιν της ήττας της τρίτης ένοπλης προσπάθειάς τους για να κατακτήσουν βιαίως την εξουσία στην Ελλάδα . Φυγαδεύθησαν στις Λαϊκές δήθεν Δημοκρατίες του Σιδηρού Παραπετάσματος και εκμεταλλευόμενοι τη βαθμιαία χαλάρωση των μέτρων, άρχισαν σιγά σιγά να επιστρέφουν στην Ελλάδα νομιμοπαρανόμως με το σύνθημα «Λήθη στο Παρελθόν». Επεστράτευσαν τότε τον τεράστιο προπαγανδιστικό και εκδοτικό μηχανισμό του Κ.Κ.Ε. , και με ασύστολα ψεύδη οι προδότες δολοφόνοι της Ελλάδας και των Ελλήνων παρίσταναν τα θύματα . Βέβαια τις χρυσές λίρες του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ τις είχαν στον κουμπαρά του κόμματος . Οπως ο Μπόρμαν τα κεφάλαια των SS .

  Με το σύνθημα «λήθη στο παρελθόν», διείσδυσαν στον Συνδικαλισμό και μετ’ ολίγον στον κρατικό μηχανισμό και τη Δικαιοσύνη , από όπου επηρέαζαν τις πολιτικές εξελίξεις. Ιδρυσαν το υποκατάστατο του Κ.Κ.Ε. με την ονομασία ΕΔΑ , την οποίαν διοικούσαν τα ηγετικά στελέχη του Κ.Κ.Ε. Μέσω αυτής πολιτεύθησαν ηγετικά στελέχη των κομμουνιστών όπως π.χ. ο καταδικαθείς και φυλακισμένος για κατασκοπεία σε βάρος της Ελλἀδας «Μανώλης Γλέζος» , όστις κατόπιν συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο της ΕΔΑ και δια του συνθήματος του Κ.Κ.Ε. για την εκλογή του , εξελέγη βουλευτής και ούτω απεφυλακίσθη. Ο εν λόγω κομμουνιστής κατάσκοπος σε βάρος της Ελλάδας ως διευθυντής του δημοσιογραφικού οργάνου του Κ.Κ.Ε. δημοσίευσε στον «Ριζοσπάστη» όπου ηγείτο το έτος 1945 ότι : «Κατέβασε τη Γερμανική Σημαία από την Ακρόπολη , βοηθούμενος και από τον Απόστολο {Λάκη} Σάντα». Δεν υπάρχει όμως καμία ιστορική μαρτυρία , εκτός από την αμφισβητούμενη δημοσίευση του ιδίου και δη μετά από τέσσερα έτη σιγής {γιατί άραγε ;}.

  Εδώ ο ΕΛΑΣ που ουδέποτε πραγματοποίησε τακτική μάχη με τους Γερμανούς {φίλους του Μανώλη Γλέζου} και τα χωνιά του ΕΑΜ/ ΕΛΑΣ μας τριβέλιζαν νυχθημερόν το μυαλό για τις δήθεν μάχες του ηρωικού ΕΛΑΣ με τα κατοχικά στρατεύματα . Στην ουσία ο ΕΛΑΣ συνεργάζετο με τους Γερμανούς εναντίον των πραγματικών αντιστασιακών εθνικών ομάδων. {Ζέρβα , Ψαρρού , Φωστερίδη , Σφέτσιου} κ.λ.π. Ελλήνων πατριωτών.

  Επειδή δε οι προδότες θέλουν να κρυφτούν και χαρά δεν τους αφήνει , ο γερμανόφιλος αυτοηρωποιηθείς κατάσκοπος των ΣΟΒΙΕΤ {συμμάχων του Χίτλερ} σε βάρος της Ελλάδας «Μανώλης Γλέζος», απέβαλε προσφάτως το προσωπείο με την ανθελληνική – προδοτική σπρωξιά στην Ελληνίδα τέως πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή {ζωή νάχει} Κωνσταντοπούλου , η οποία διεμαρτυρήθη και ζήτησε « δικαίως» να μην κατατεθεί η νέα σβάστικα των νεοναζιστών συνεχιστών του έργου του Αδόλφου Χίτλερ , στο μνημείο των αδίκως και ομαδικώς εκτελεσθέντων Ελλήνων του μαρτυρικού Διστόμου από τους Ναζί .

  Τελικώς ο δήθεν υποστολέας της γερμανικής σημαίας από την Ακρόπολη , προέβη στην βίαιη έπαρση της νέας σβάστικας – των συνεχιστών των οραμάτων του Χίτλερ – στο Μνημείο της θηριωδίας των ναζιστών στο Δίστομο. Δεν γνωρίζω αν έγινε και η ανάκρουση του «Horst Wessel». {Deutschland Deutschland Uber Alles} Σβαστικοφάγε των παραμυθιών του Ριζοσπάστη εσχατόγηρε Μανώλη Γλέζο.

  Εν συνεχεία προπαγἀνδιζαν κραυγαλέα για τη δήθεν αντίσταση του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ενώ στην πραγματικότητα ο ΕΛΑΣ ουδέποτε αντιμετώπισε σε τακτική μἀχη γερμανικἀ στρατεύματα. Αντιθέτως σύναψε προδοτικές συμφωνίες με τους κατακτητές . Αντί δε να πολεμἀει τους κατακτητές , τους βοηθούσε στις μἀχες τους με τις ἀλλες αντιστασιακές ομἀδες , όπου τους επετίθετο πισώπλατα και ο ΕΛΑΣ ταυτοχρόνως με τα κατοχικά στρατεύματα. Οπως π.χ. του Ν. Ζέρβα στη μάχη της «Νεράϊδας» , Οπου όταν οι αντάρτες των ΕΟΕΑ εμάχοντο εναντίον της Ταξιαρχίας «ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ. Επετέθησαν επίσης σε παρόμοια περίπτωση και στο { 5/42} σύνταγμα του ακραιφνούς δημοκρατικού συνταγματάρχη Ψαρρού. Ούτω βαλλόμενος εκ των έμπροσθεν από επίλεκτες γερμανικές δυνἀμεις και εκ των όπισθεν από τον ΕΛΛΑΣ υπέκυψεν .

  Προκειμένου δε να διασώσει τους ἀνδρες του από την αιχμαλωσία στους Γερμανούς , παρεδόθη στον ΕΛΑΣ πιστεύντας ότι σαν Ελληνες δεν θα τους δολοφονούσαν .

  Τελικώς στις {17-4-1944 } στο Κλήμα της Δωρίδας , ο αιμοσταγής δολοφόνος Βελουχιώτης εκτέλεσε ανἀνδρως τον ακραιφνή δημοκρατικό και γενναίο συνταγμἀρχη Ψαρρό και τους {150} ἀνδρες που τον συνόδευσαν. Προφανώς γιατί τολμούσαν και έδιναν τακτικές μἀχες με τα γερμανικά κατοχικἀ στρατεύματα , γεγονός που δεν έπρατταν οι κομμουνιστές του ΕΛΑΣ , με αρχικαπετἀνιο τον ανθοκόμο «Δηλωσία» , Κίναιδο «Θανἀση Κλἀρα , ή Αρη Βελουχιώτη ή Σουλτἀνα» , στον Μανιαδάκη , που ήταν υπουργός Ασφαλείας του Μεταξά .

  Κατόπιν όταν οι πολιτικοί σε συνεργασία με τους προδότες αρχηγούς τότε των όπλων στην Ελλάδα , παρεχώρησαν αμαχητί την Κύπρο στην Τουρκία , κατόπιν συμφωνίας Κων. Καραμανλή και Γ. Μαύρου με τους Κίσιντζερ και Ετζεβίτ , το Κ.Κ.Ε. εξεβίασε τον διορισθέντα από τον Κίσιντζερ ως πρωθυπουργό της Ελλάδας , προδότη Κωνσταντίνο Καραμανλή, όστις υπέκυψε κάτω από το βάρος των προδοσιών του {Κατοχική συνεργασία με τον δήμιο του ελληνικού λαού της Θεσσαλονίκης «Μαξ Μέρτεν». Κυπριακό 1959 . Κυπριακό 1974} και επανέφερε το Κ.Κ.Ε. στη νομιμότητα. Αφού ολοκλήρωσε την προδοσία παρέδωσε με εντολή των ΗΠΑ το 1981, την εξουσία στον Πολωνοεβραίο Σιωνιστή «Ανδρέα Παπανδρέου» και ιδού τα αποτελέσματα.

  Στη μεταπαπανδρεϊκή εποχή παρέδωσαν την εξουσία σ τον επίσης Σιωνιστή Γερμανοεβραίο Κ. Σημίτη και στον Δελφίνο του ΠΑΣΟΚ Γ. Α. Παπανδρέου , οι οποίοι με τις ληστρικές συμμορίες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. των επίσης προδοτών Α. Σαμαρά και Ευ. Τούρκογλου – Βενιζέλου, κατελήστεψαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν στο Δ.Ν.Τ. και στο Δ’ ΡΑΙΧ.

  Οταν τελείωσαν και αυτοί την προδοτική αποστολή τους , τους αντικατέστησαν με με τον κρυπτοεβραίο κομμουνιστή «Α. Τσίπρα» τον οποίον διόρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με {2,93%} επί του εκλογικού σώματος ο επίσης όμαιμος και ομοϊδεάτης του πολυεκατομμυριούχος εκμεταλλευτής των εμπορικών εργασιών της Ι. Μονής και Εκκλησίας της Παναγίας της Τήνου , Αλαβάνος . Κι’ αυτό για να παραδώσει και όλες τις αμυθήτου αξίας πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας στο Δ’ ΡΑΙΧ και τους Ελληνες στα σκλαβοπάζαρα της Τουρκίας.

  Η συμμορία των ρεβανσιστών κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και των εθνικοσοσιαλιστών δεν θα εγκαταλείψει ομαλώς την εξουσία , πριν παραδώσει τον ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της Ελλάδας στο Δ’ ΡΑΙΧ και στους Σιωνιστές . Αυτό διεπιστώθη από την άρνηση των προδοτών κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσουν κατά παράβαση του Συντάγματος και του Νόμου την απόφαση της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού. Οπου το «ΟΧΙ» του το μετέτρεψαν σε «ΝΑΙ» κατόπιν εντολής του Δ’ ΡΑΙΧ και παρέδωσαν την Ελλάδα αμαχητί «άνευ όρων» στο Δ’ ΡΑΙΧ. Και το χειρότερο υπερηφανεύονται γι’αυτή τη νέα «εσχάτη προδοσία» του ΣΥΡΙΖΑ.

  Διόρισαν δε αριστείνδην ως διαχειρίστρα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού την σταλινική συντρόφισσα κομμουνίστρα , κόρη τέως βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ , με μισθό {270.000} ετησίως για να ξεπουλήσει χωρίς αντίρρηση και για ψίχουλα την αμύθητη περιουσία της Ελλάδας. Χώρια οι προμήθεια για κάθε εξευτελιστικό ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας .

  Προειδοποιώ την εν λόγω ξεπουλήτρια της δημόσιας περιουσίας ότι το προγραμματισμένο αναμενόμενο ξεπούλημα , εμπίπτει στην παραβίαση του Ν. {1608 / 1950 περί Καταχραστών του Δημοσίου. Ποινή η εσχάτη. Ούτω αναμένουμε τη σχετική παράνομη μεταμεσονύκτια τροπολογία σε κάποιο άσχετο νομοσχέδιο , που θα παρέχει παράνομο ποινικό και αστικό άσυλο στην εν λόγω συντρόφισσα . Οι αρχαίοι σοφοί προγονοί μας διεκήρυξαν τα εξής : «Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή». Αντικρύζοντας την ποντικίσια φάτσα της κομμουνίστριας ξεπουλήτριας της περιουσίας των Ελλήνων , αυτό είναι το συμπέρασμα.

  Δηλαδή αν δεν είναι δωροδοκία ο παράλογος μισθός της εν λόγω ναζιστοκομμουνίστριας κόρης βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ , προκειμένου να εξυπηρετήσει τους νεοναζιστές της Μέρκελ , του Σόϊμπλε και της συμμορίας των προλετάριων πολυεκατομμυριούχων υπουργών και βουλευτών κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ , τότε τι είναι ;

  Ο δε ληστρικός μισθός της συντρόφισσας των Λιατσο – Λυρτσογιάννηδων που αγωνίζονται σθεναρώς υπέρ των προδοτών κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ , που μετέτρεψαν παρανόμως το ΟΧΙ του ελληνικού λαού σε ΝΑΙ, πιστοποιεί τον τρόπο που όλοι οι Κνίτες έγιναν με χρήματα του Δημοσίου πολυεκατομμυριούχοι .

  Αριστείνδην επίσης ανετέθη και η διεξαγωγή ανάκρισης για τα δήθεν κρυμένα όπλα των βουλευτών του Λ.Σ.Χ.Α. και τη δήθεν συλλογική δολοφονία του σ. Π. Φύσσα , με την εντολή της παράνομης προφυλάκισής τους .

  Δηλαδή οι ερυθρόμαυροι φασίστες πολιτικοί και δικαστές απέκλεισαν όλους τους έντιμους εφέτες και ανέθεσαν τη σχετική ανάκριση κατ’ αποκλειστικότητα σε δύο σταλινικές ρεβανσίστριες κομμουνίστριες , διακατεχόμενες από μίσος έναντι των Ελλήνων πατριωτών που γκρέμισαν τα κομμουνιστικά οράματα του διαμελισμού της Ελλάδας και της σλαβοποίησης των Ελλήνων, στο Βίτσι και στον Γράμμο .

  Ποίος μας βεβαιώνει ότι αν ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές {αν γίνουν πριν από το προγραμματισμένο οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδας} ότι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ , που δεν υπήκουσαν στην εντολή του λαού, που τον εξαπάτησαν μαζί με τον ακροδεξιό ισόβιο κουταλοφόρο Ισλαμολάγνο αποστάτη της Ν.Δ. διορισθέντα από τους κομμουνιστές πρόεδρο της δήθεν Ελληνικής Δημοκρατίας , ότι θα παραδώσουν την εξουσία που παλαιότερα προσπάθησαν τρείς φορές ενόπλως να την καταλάβουν ;

  Τι σημαίνει η απειλή του αρχηγού των τρομοκρατών Ισλαμοφασιστών του {ISIS} Πακιστανού Τζαβέντ Ασλάμ ή Ασλάν , που ήταν η κατωτέρω αναφερομένη ;

  «Οι μουσουλμάνοι της Ελλάδας υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και αν αυτός ενοχληθεί θα κηρύξουμε «JIHAD» {Ιερό Πόλεμο} στην Ελλάδα».

  Τι έπραξεν ο αρμόδιος εισαγγελέας ποινικής αγωγής στην καραμπινάτη αυτή τελεσιγραφική διακήρυξη κήρυξης πολέμου εναντίον της Ελλάδας από τον κακοποιό πράκτορα της ΜΙΤ και καταζητούμενο με διεθνές ένταλμα της ΙΝΤΕΡΠΟΛ για τα διαπραχθέντα αδικήματα που διέπραξε στην πατρίδα του το Πακιστάν και κατόπιν πήγε στην Ελλάδα , όπου η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη τον έκρινε αθώο ; Κατόπιν τον διόρισαν Ιθαγενή Ελληνα και του παρέχουν σκανδαλώδη ασυλία έναντι και των εν Ελλάδι κακουργημάτων που διαπράττει.

  Που είναι οι {13.000} εξαφανισμένοι Τζιχαντιστές από τα ΧΟΤ ΣΠΟΤ ; Που είναι τα χιλιάδες εξαφανισμένα τυφέκια εφόδου ΑΚ-47 ; Μήπως στους Θύλακες του Τζαβέντ Ασλάμ ή Ασλάν , ομού με τους εξαφανισθέντες Ισλαμοφασίστες τρομοκράτες ; Μήπως σε λίγο θα μας είπει η Α.Ε. Πρωθυπουργός μας ως άλλος ταξίαρχος Δ. Ιωαννίδης ότι οι Ούννοι τον εξηπάτησαν ; Το παιχνίδι είναι πολύ χονδρό και πολύ βαρύ για τους κομμουνιστές μαθητευόμενους υπαλλήλους του Δ’ ΡΑΙΧ που κυβερνούν την Ελλάδα.

  Ξυπνήστε και αποτοξινωθείτε Ελληνες απο τη μαστούρα που σας ψεκάζουν οι διεθνιστές κομμουνιστές και γκρεμίστε τους από το βάρθρο της εξουσίας πριν από το οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδας από την «ποντικομαμή» κομμουνίστρια του ΣΥΡΙΖΑ που της ανετέθη το οριστικό ξεπούλημα της Ελλάδας . 27-1-2017 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 3. Ακέλας said

  Το μόνο σίγουρο είναι ότι Εξαχρεία σίγουρα υπάρχει,τόσο από την πλευρά των Αναρχικών όσον και των «Αναρχικών»είς βάρος τόσο της κοσμοθεώρησης της Πραγματικής Αναρχίας,αλλά και είς βάρος αυτών που δεν την γουστάρουν(και καλά κάνουν),αφού τα καλόπαιδα που το ΠΑΙΖΟΥΝ αναρχικοί κάνουν ότι μπορούν για την εξαχρείωση της περιοχής μέσω της «ιδέας»,υποτίθεται!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: