olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Υπάρχει άνθρωπος που πήρε προμήθεια 6,5 εκ ευρώ για το αμαρτωλό C4i ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ!

Posted by olympiada στο Ιουλίου 1, 2017

Όπως έχουμε αποκαλύψει, το σκάνδαλο του C4i για το οποίο σήμερα αποκαλύπτεται η εμπλοκή του ίδιου του Κώστα Σημίτη, ήταν η αιτία των υποκλοπών αλλά και για πολλούς η αιτία της πτώσης της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Τώρα λοιπόν που επιτέλους η δικαιοσύνη άσκησε διώξεις για το τεράστιο αυτό σκάνδαλο, ήλθε η ώρα να ελεγχθεί εξονυχιστικά ο εκλεκτός της οικογένειας Παπανδρέου κύριος Τρεπεκλής.

Και είναι πραγματικά αδιανόητο πως ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα πήρε προμήθεια εξίμισι εκατομμύρια ευρώ για το σκανδαλώδες αυτό έργο, δεν έχει κληθεί να φέρει τους λογαριασμούς του προκειμένου να δούμε τι έγιναν αυτά τα λεφτά.

 Και τα ερωτήματα για τον κύριο Τρεπεκλή, εκλεκτό της οικογένειας Παπανδρέου, είναι πολύ συγκεκριμένα:

1.  Τι ακριβώς έκανε και πήρε αυτό το κολοσσιαίο ποσό. Φυσικά, νομότυπα το εισέπραξε. Έκοψε και απόδειξη ο άνθρωπος. Ας μας πει λοιπόν, τι είδους υπηρεσίες προσέφερε και πήρε αυτό το ιλιγγιώδες ποσό ως προμήθεια.

2.  Και πιο σημαντικό. Ο κύριος Τρεπεκλής υποχρεούται άμεσα, θα πρέπει μάλλον να τον υποχρεώσει η ελληνική δικαιοσύνη να προσκομίσει αμέσως τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να αποδείξει την κατάληξη αυτής της ιλιγγιώδους προμήθειας. Τι έκανε στα αλήθεια με αυτά τα λεφτά; Πήρε καραμέλες; Έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στο Αφγανιστάν;

Που πήγαν τα εκατομμύρια τα οποία εισέπραξε ο εκλεκτός της οικογένειας Παπανδρέου; Να υπενθυμίσουμε ότι ο ανακριτής Ζαγοριανός είχε ξεκινήσει την έρευνα επί κυβέρνησης Καραμανλή, που αφορούσε τον κύριο Τρεπεκλή. Φυσικά μετά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, η κυβέρνηση του επικίνδυνου Γιώργου Παπανδρέου, συγκάλυψε προκλητικά τον φίλο του.

 Ήρθε λοιπόν η ώρα για την δικαιοσύνη να δράσει άμεσα.  Έτσι για να δούμε πως επιβιώνουν κάποιες γνωστές πολιτικές οικογένειες στον τόπο.

5 Σχόλια to “Υπάρχει άνθρωπος που πήρε προμήθεια 6,5 εκ ευρώ για το αμαρτωλό C4i ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ!”

 1. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

  Κατάθεση Σίχατσεκ στη Γερμανική Δικαιοσύνη για το σύστημα C4I : «Χρειάσθηκε να πληρώσει πέντε υπουργούς για να πάρει το διαγωνισμό η SAIC του Τρεπεκλή με διαβλητές διαδικασίες .
  Οι Αμερικανοί και οι Αγγλοι απείλησαν ότι δεν θα στείλουν τους αθλητές τους, αν η Ελλάδα δεν προμηθευτεί το εν λόγω σύστημα . Ετσι εκδόθηκε το παράνομο Προεδρικό Διάταγμα {284} το οποίο χρησιμοποιείται για επείγουσες αγορές πολεμικού υλικού, για να δοθεί ταχύτατα η σχετική προμήθεια .

  Τελικώς ο αδελφικός φίλος των αδελφών Παπανδρέου, αφού έλαβε {6,5} εκατομμύρια ευρώ ως προμήθεια από τη Siemens, της ανέθεσεν υπεργολαβικώς την εκτέλεση του σχετικού έργου. Τελικώς ουδέποτε παρέδωσαν το εν λόγω σύστημα προστασίας C 4 I και τσέπωσαν από κοινού με τους πολιτικούς τα {255} εκατομμύρια ευρώ.

  Ενήργησαν δε αστραπιαίως όπως αναφέρω κατωτέρω και με τη συνεργία της Α.Ε. προέδρου της δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, όστις εξέδωσε το ψευδές και παράνομο Π.Δ. {284} για λόγους που η διαπλεκόμενη ηγεσία της Δικαιοσύνης έπρεπε ήδη να έχει ενεργήσει τα δέοντα που απορρέουν από το Ν. {1608/1950} περί των καταχραστών του Δημοσίου. .

  Οι εν λόγω δράστες έστειλαν στον τότε πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και στους στους υπουργούς Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλο και Σκανδαλίδη στις 5-3-2003 non paper δια του Μ. Χριστοφοράκου και στις 8-3-2003 το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε αυτή την απάτη , με τη διαδικασία του κατεπείγοντος με τη χρήση του αναφερομένου ψευδούς «Προεδρικού Διατάγματος».

  Ιδού που πήγαν τα χρήματα του ελληνικού λαού 8-2-2012 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 2. .... said

  Μου αρέσει!

 3. TEREZA said

  καλα κάνει. Στοα .

  Μου αρέσει!

 4. Φ.Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ said

  Η ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ :

  Ευφάνταστο σενάριο είναι αυτό που αναφέρει ο Τρεπεκλής που εξαπάτησε το ελληνικό Δημόσιο με υπουργική αβάντα . Μόλις δε ανέλαβε πρωθυπουργός ο αδελφικός του φίλος κ. Γ. Παπανδρέου, προφανώς με τη βοήθειά του , ενήγαγε το ελληνικό Δημόσιο και ζητάει άλλα {70} και πλέον εκατομμύρια ευρώ.

  Ούτω για να μη μακρυγορούμε αναφέρ ω την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή. του κ. Δ. Ρηγογιάννη , πρώην τεχνικού συμβούλου για το σύστημα ασφαλείας C4I , που ενεργούσε τότε για το ελληνικό κράτοςπου είναι η κατωτέρω :

  «Η ασάφεια στους όρους και στις διατυπώσεις στη σύμβαση για το σύστημα ασφαλείς των Ολυμ-πιακών Αγώνων – C4I συνέτεινε στην κατά το δοκούν ερμηνεία και αξιολόγησής τους» .

  Ο μάρτυρας κατέθεσεν επίσης ότι : «Το Δημόσιο πλήρωσε πανάκριβα ένα σύστημα το οποίο ποτέ δεν λειτούργησε όπως είχε συμφωνηθεί και κυρίως δεν λειτούργησε ποτέ η «καρδιά» του.

  Που είναι το υποσύστημα CDSS που ενοποιεί τα διάφορα υποσυστήματα και επιτυγχάνει τη διαλειτουργικότητα του συνολικού συστήματος ; Kακώς υπεγράφη η «απαράδεκτη» αυτή σύμβαση , με αυτούς τους όρους και τις «απαράδεκτες προδιαγραφές» και κακώς παρελήφθησαν τα υποσυστήματα.

  Για μένα μια σοβαρή εταιρία δεν θα πρέπει να υπογράφει μια σύμβαση που δεν είχε σκοπό να υλοποιήσει με έναν επαγγελματικό τρόπο το σύστημα C4I. Μπορεί να είχε το σκοπό, αλά να μην είχε την ικανότητα , δεν ξέρω , ή μπορεί να διάλεξαν λάθος άτομα . Για μένα , όμως , έκαναν τραγικά λάθη στην υλοποίηση του CDSS .

  Ο μάρτυρας εξέφρασεν επίσης τον προβληματισμό του για το ενδεχόμενο η δημοσιοποίηση των πρακτικών από την κατάθεση των μελών της επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που ήσαν άκρως εγκωμιαστικά να χρησιμοποιηθούν από τον Τρεπεκλή στη διαδικασία της διαιτησίας , στην οποία έχει οδηγηθεί η διαφωνία του με το δημόσιο για οικονομικές απαιτήσεις . Το γεγονός πάντως ότι ο Τρεπεκλής κατέφυγε στη διαιτησία μετά την άνοδο του κ. Γ. Παπανδρέου στην αρχή του ενός ανδρός που καθιερώθηκε στην Ελλάδα από το 1985, μας βάζει σε σκέψεις ότι ο σιγουρατζής λόγω ΠΑΣΟΚ Τρεπεκλής , έλαβε πράσινο φως από τον φίλο του κ. πρωθυπουργό !

  11-6-2010 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 5. olympiada said

  Reblogged στις olympia.gr και σχολίασε

  Η ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: