olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΕΚΤΡΟΠΑ στο συνέδριο Δημοκρατικής Συμπαράταξης! Κάποιος φώναξε…»Εισαγγελέας όλοι όρθιοι»

Posted by netakias.com στο Ιουνίου 30, 2017

Εκεί που αν φωνάξεις «Εισαγγελέας όλοι όρθιοι» θα πεθάνουν οι μισοί
(Φώτο από το συνέδριο της συμμορίας ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξης»)

 

4 Σχόλια to “ΕΚΤΡΟΠΑ στο συνέδριο Δημοκρατικής Συμπαράταξης! Κάποιος φώναξε…»Εισαγγελέας όλοι όρθιοι»”

 1. Φ.Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ said

  C 4 I –SAIC – Γ. ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ – Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΣΙΑ:

  Οι μαγικές συνταγές του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και των επιτελών του, να ρίχνουν τις ευθύνες τους στη Ν.Δ. , για τις ληστείες σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, όπως αυτή της ληστρικής σύμβασης C 4 I, μας αφήνουν έκπληκτους για το απύθμενο θράσος τους ! Ετσι για το σύστημα αυτό που το παράγγειλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες , το οποίον όμως ουδέποτε λειτούργησεν η αλήθεια έχει ως εξής :

  Αυτό το σύστημα ασφάλειας ανατέθηκε με επιλήψιμο διαγωνισμό στον παιδικό και αδελφικό φίλο του τότε ΥΠΕΞ και νυν πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου,κ. Γ. Τρεπεκλή αντιπρόσωπο της αμερικανικής εταιρίας SAIC , ο οποίος εισέπραξε {6,5} εκατομμύρια ευρώ ως προμήθεια από τη SIEMENS που της ανάθεσε ωςυπεργολαβία τη διεκπεραίωση του εν λόγω έργου !

  Ο κ. Γ. Τρεπεκλής είναι γνωστός στο Πανελλήνιο από το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε , από την υπερπροστασία του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, όταν αυτός δήθεν υπηρετούσε τη θητεία του στο ναυτικό, δηλαδή στο σπίτι του. Ερχεται τώρα η Εξεταστική Επιτροπή της πλειοψηφίας της κυβέρνησης στη Βουλή , με πρόεδρο τον γνωστό από παλαιά και διαθέτοντα φάκελο στην ΕΛ.ΑΣ , στη C.I.A., στο F.B.I. κ.λ.π., ως μέλος της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη κ. Σήφη Βαλυράκη , και φορτώνει στη Ν.Δ. την ενοχή για την απάτη που διέπραξαν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Γ. Τρεπεκλή .

  Υπενθυμίζω ότι ο εν λόγω πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής εκδιώχθηκε προσωπικώς από τον Α. Παπανδρέου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ , όταν αποκαλύφθηκε ότι το πλοίο «AΡΙΩΝ» φορτωμένο με ελαφρά όπλα, κατάλληλα για εκ του συστάδην μάχες σε κατοικημένες περιοχές ,και ότι το φορτίο αυτό ήταν δικό του. Τελικώς αναγκάσθηκε ο Α. Παπανδρέου να τον εκδιώξει από το … κίνημα , για να μην αποκαλυφθεί η σχέση του ΠΑΣΟΚ με την Ε.Ο. 17 Νοέμβρη.

  Κατόπιν, όταν ξεχάστηκε κάπως το γεγονός τον επανέφερεν ως … υφυπουργό Δημόσιας Τάξης . Κι’αυτό για να ελέγξει τον τότε υπουργό Δ.Τ. έντιμο κ. Στ. Παπαθεμελή, που κατόπιν του ανοίγματος των αρχείων της ΣΤΑΖΙ , είχε ζητήσει από την Εισαγγελία την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας . Την προηγούμενη ημέρα από την έκδοσή τους ο τότε πρωθυπουργός Α. Παπανδρέου και ο υφυπουργός του, που τοποθετήθηκε στο υπουργείο .Δ.Τ. γι’αυτό το σκοπό κ. Σήφης Βαλυράκης , τον σχόλασαν από υπουργό !

  Ο κ. Στ. Παπαθεμελής βρίσκεται εν ζωή και μπορεί να μας λύσει τυχούσες απορίες !…
  Δηλαδή το σύστημα ασφαλείας C 4 I που ουδέποτε λειτούγησε και το πλήρωσε ο ελληνικός λαός με 255 εκατομμύρια ευρώ, ανατέθηκε με επιλήψιμο διαγωνισμό στον αντιπρόσωπο της αμερικανικής εταιρίας SAIC κ. Γ. Τρεπεκλή, στις 19 Μαΐου 2003, από την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ .

  Για να επισπεύσει δε την καταβολή των εκατοντάδων εκατομμυρίων στον Τρεπεκλή και στη SIEMENS και να παραμείνει στα απόρρητα μυστικά του κράτους o τότε και νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κ. Παπούλιας , εξέδωσε ψευδές πιστοποιητικό ότι πρόκειται περί παραγγελίας «πυρομαχικών» {καλύπτονται εκ του απορρήτου} , ούτως ώστε να είναι αδύνατος ο έλεγχος αυτής της απάτης . Μήπως ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να κληθεί από τον κ. ανακριτή για να του εξηγήσει περί ποίου πολεμικού υλικού επρόκειτο ;

  Αν έχει το παραμικρό ίχνος ευθιξίας δύο δρόμους έχει . Η να με μηνύσει ως συκοφάντη ή να μεταβεί αυτοβούλως στον αρμόδιο εισαγγελέα και να του εξηγήσει τους ανεξήγητους λόγους αυτής της πλαστογραφίας και απάτης .

  Σημαντικός παράγοντας αυτής της ανάθεσης , ήταν ο ο κ. Γ. Τρεπεκλής , παιδικός φίλος του τότε ΥΠΕΞ κ. Γ. Παπανδρέου. Ο κ. Τρεπεκλής αφού έλαβε {6,5} εκατομμύρια ευρώ ως προμήθεια στη στημένη αυτή ανάθεση για τη μεσολάβησή του από τη SIEMENS , της ανέθεσεν εν συνεχεία την υπεργολαβία της κατασκευής του σχετικού έργου. Το σύστημα αυτό το πλήρωσε στον κ. Τρεπεκλή και στη SIEMENS ο ελληνικός λαός {255} εκατομμύρια ευρώ για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, και το οποίον ουδέποτε λειτούργησεν !

  Και έρχεται τώρα η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής με τον … αδιάφθορο πρόεδρό της , και χρεώνει αυτή τη σε βάρος των Ελλήνων απάτη , από τους εγκάθετους των Αμερικανών που κυβερνούν την Ελλάδα, στη … Ν.Δ. ! Ο δε κ. Γ. Τρεπεκλής μετά την ανάληψη της αρχής του ενός ανδρός που ισχύει στην Ελλάδα , ελέω του εθνικά υπερήφανου πατρός του σημερινού πρωθυπουργού, με το θράσος που διακρίνει όλους τούς Αμερικανούς εγκάθετους επιβήτορες του ελληνικού λαού , με την αβάντα του φίλου του και γιατί όχι και πιθανώς συνεργάτη του κ. πρωθυπουργού, αντί να βρίσκεται ήδη στις φυλακές εκτίοντας την εσχάτη των ποινών που προβλέπει ο εν ισχύει ν. 1608/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου, κατέθεσε και αγωγή σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου διεκδικώντας και δεκάδες εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση, για τη μη … τήρηση αυτής της απάτης σε βάρος του Δημοσίου !

  Κατά τα άλλα ο αδιάφθορος επίσης φίλος του, αλλά και η διαπλεκόμενη ηγεσία της Δικαιοσύνης , αντί να τον ανακαλέσουν στην τάξη ποιούν εν προκειμένω τη νήσσα .
  Ούτω περιμένουμε να διαπιστώσουμε πόσα ακόμα εκατομμύρια του Δημοσίου θα καταχρασθεί και με το νόμο πλέον ο κ. Γ. Τρεπεκλής ! Για τέτοιες σχέσεις και σε τέτοιους ηγέτες αναφερόμαστε !

  Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στις 18-4-2010 από τον Φ.Π.

  Μου αρέσει!

  • Θανάσης said

   -Οι μαγικές συνταγές του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και των επιτελών του, να ρίχνουν τις ευθύνες τους στη Ν.Δ. , για τις ληστείες σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, όπως αυτή της ληστρικής σύμβασης C 4 I, μας αφήνουν έκπληκτους για το απύθμενο θράσος τους ! – Μα και η ΝΔ δεν έχει κάνει τίποτα προς υπεράσπιση της, αντίθετα κάτι τομάρια που είδαν φως και μπήκαν έκαναν χειρότερα από τους πασόκους και στο τέλος συγκυβέρνησαν έτσι για την ανάγκη εθνικής κυβέρνησης προκειμένου να βγούμε από την κρίση που αυτοί μας έβαλαν

   Μου αρέσει!

 2. Φ.Π. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ said

  ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

  Κατάθεση Σίχατσεκ στη Γερμανική Δικαιοσύνη για το σύστημα C4I :

  «Χρειάσθηκε να πληρώσει πέντε υπουργούς για να πάρει το διαγωνισμό η SAIC του Τρεπεκλή με διαβλητές διαδικασίες . Οι Αμερικανοί και οι Αγγλοι απείλησαν ότι δεν θα στείλουν τους αθλητές τους, αν η Ελλάδα δεν προμηθευτεί το εν λόγω σύστημα .

  Ετσι εκδόθηκε το Προεδρικό Διάταγμα {284} το οποίο χρησιμοποιείται για επείγουσες μυστικές αγορές πολεμικού υλικού, για να γίνει ταχύτατα η σχετική προμήθεια . Επίσης για να περάσει απαρατήρητη και αυτή η ληστρική ύμβαση .

  Τελικώς ο αδελφικός φίλος των Παπανδρέου κ. Τρεπεκλής , αφού έλαβε τα χρήματα μαζί με τη Siemens, ουδέποτε παρέδωσαν το εν λόγω σύστημα. Εστειλαν όμως στους κ.κ. Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλο και Σκανδαλίδη στις 5-3-2003 nonpaper δια του Μ. Χριστοφοράκου και στις 8-3-2003 το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος με τη χρήση του αναφερομένου παρανόμου «Προεδρικού Διατάγματος».

  Ιδού που πήγαν τα χρήματα του ελληνικού λαού 8-2-2012 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 3. makis said

  ΠΩΠΩΠΩ ΝΕΟ ΑΙΜΑ!!!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: