olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Οι «άριστοι» του Μητσοτάκη καλύπτουν τα φαινόμενα διαπλοκής στο ΔΠΘ

Posted by infiltr8or στο Ιουνίου 19, 2017

Μετά από σχετικό έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ) στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, διαπιστώθηκε πλήθος παράτυπων ενεργειών στη διαχείριση κονδυλίων. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν προσπάθεια συγκάλυψης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

Στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Δ.Π.Θ.), μετά από σχετικό έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ), διαπιστώθηκε πλήθος παράτυπων ενεργειών στη διαχείριση κονδυλίων, που αφορούν κατά κύριο λόγο τη σίτιση του Δ.Π.Θ. Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, αφού παρέλαβε το πολυσέλιδο και επιβαρυντικό πόρισμα του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ, παρέπεμψε, ως όφειλε, τον νυν πρύτανη του Δ.Π.Θ στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των μελών ΔΕΠ των ΑΕΙ, σε συνέχεια των ποινικών ευθυνών, που προέκυπταν από το πόρισμα για την οικονομική διαχείριση του ιδρύματος.

Από την πρώτη στιγμή ο πρύτανης του Δ.Π.Θ κ. Α. Καραμπίνης απέφυγε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα, που ανέκυπταν από το πόρισμα του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. Υιοθέτησε τη γραμμή της πολιτικής δίωξης και κατά τη συνήθη πρακτική του επέλεξε να κρυφτεί πίσω από το Δ.Π.Θ και να το χρησιμοποιήσει ως ασπίδα προστασίας, ταυτίζοντας την παραπομπή του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με επίθεση της κυβέρνησης στο ακριτικό πανεπιστήμιο.

Εν αναμονή μάλιστα της σύγκλησης του Πειθαρχικού Συμβουλίου, όχι μόνο δεν εξέτασε το ενδεχόμενο παραίτησης του, αλλά προέβη σε σειρά προκλητικών επιθέσεων σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε μήνυση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και αναζήτησε πολιτικές συμμαχίες και στήριξη, επιδιδόμενος σε μια σειρά αντιπολιτευτικών τακτικισμών και παρεμβάσεων χρησιμοποιώντας και προτάσσοντας για τους σκοπούς του το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση με την υπ΄ αριθμόν 6162-07/06/2017 κοινοβουλευτική ερώτηση ταυτίστηκε πλήρως με το αφήγημα του πρύτανη σχετικά με την υπόθεση. Σε αυτήν, επιτίθεται στον Υπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και στον Ειδικό Γραμματέα του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ, ο οποίος δεν υπέγραψε καν τα συγκεκριμένα πορίσματα, αφού ζήτησε να εξαιρεθεί από τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ερώτηση, το Δ.Π.Θ βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας των συνεχιζόμενων ελέγχων. Οι υπογράφοντες την ερώτηση θεωρούν ότι η εμμονή αυτή πλήττει το κύρος του πανεπιστημίου και ότι ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων δεν υπερασπίζεται το Δ.Π.Θ και προβαίνει σε πολιτικές πράξεις, που είναι αντίθετες με το λαϊκό αίσθημα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Ν.Δ για την κατάσταση που επικρατεί στο ΔΠΘ ευθύνονται οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, που ακολούθησαν ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Ειδικός Γραμματέας του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ και οδήγησαν εν τέλει στην παραπομπή του πρύτανη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο και όχι τα όσα καταγράφονται και τεκμαίρονται στο πόρισμα του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ για πλήθος παράτυπων ενεργειών στη διαχείριση κονδυλίων από τον κ. Α. Καραμπίνη.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους παράγοντες ανάπτυξης και ευημερίας στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη και έχει αναδείξει αξιόλογο ακαδημαϊκό και ερευνητικό έργο, το οποίο δεν γίνεται να επισκιάζεται από υποθέσεις διαφθοράς. Ο σπουδαίος ρόλος του κρίνεται αδιαμφισβήτητος και σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με προσωπικές στρατηγικές και ιδιοτελή συμφέροντα υπηρετούντων σε αυτό. Σε τυχόν φαινόμενα κακοδιαχείρισης και παρανομίας, που το ζημιώνουν, λοιπόν, όχι μόνο δεν πρέπει να μένουν σκιές, αλλά να διερευνώνται σε βάθος και να αποδίδονται ευθύνες εκεί που πρέπει. Η διαχρονική εμπλοκή του κ. Α. Καραμπίνη στην κεφαλή της διοίκησης του πανεπιστημίου δε συνιστά τεκμήριο ιδιοκτησίας και υποτέλειας του ιδρύματος στον οποιοδήποτε πρύτανη, ο οποίος από θέση ευθύνης οφείλει να υπηρετεί το πανεπιστήμιο και όχι το αντίθετο.

Τα φαινόμενα διαφθοράς και κακοδιαχείρισης του πανεπιστημίου αποτελούν ενέργειες, που στρέφονται ενάντια στο δημόσιο συμφέρον, στο ίδρυμα και την ιστορία του και ντροπιάζουν την τοπική κοινωνία. Με την κοινοβουλευτική ερώτηση η αξιωματική αντιπολίτευση εγκαλεί επί της ουσίας την κυβέρνηση για τη μη συγκάλυψη της υπόθεσης, σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, κερδίζοντας και την ανάρτησή αυτής στο επίσημο site του ΔΠΘ. Παράλληλα, εν αναμονή της σύγκλησης του Πειθαρχικού Συμβουλίου παρέχει την πολυπόθητη πολιτική κάλυψη στον κ. Α. Καραμπίνη, ο οποίος φαίνεται να κάνει συλλογή αποφάσεων και επιστολών στήριξης προς το πρόσωπό του. Η άκριτη και ατεκμηρίωτη υιοθέτηση κίτρινων πρωτοσέλιδων, το πρόσκαιρο πολιτικό φλερτ και στήριξη στον κ. Α. Καραμπίνη, η απόπειρα αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά ζητήματα, που ταλανίζουν το ΔΠΘ δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά κυνική ομολογία, ότι η Ν.Δ αποτελεί το φερέγγυο σύμμαχο των αγκυλώσεων και των κακώς πεπραγμένων του χθες.

Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Γιαννακίδης Στάθης
Ζεϊμπέκ Χουσεΐν
Στογιαννίδης Γρηγόρης
Καραγιουσούφ Αΐχάν
Μουσταφά Μουσταφά
Γκαρά Αναστασία
Καΐσας Γιώργος
Ρίζος Δημήτρης
Καραγιαννίδης Χρήστος
Εμμανουηλίδης Δημήτρης
Μορφίδης Κωνσταντίνος
Παπαφιλίππου Γιώργος

Πηγή: http://www.alexpolisonline.com/2017/06/blog-post.html#ixzz4kQcAhYaQ
Alexandroupoli Online

14 Σχόλια to “Οι «άριστοι» του Μητσοτάκη καλύπτουν τα φαινόμενα διαπλοκής στο ΔΠΘ”

 1. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Καλησπέρα infiltr8or.
  Μήπως γνωρίζεις εσύ ώστε να με διαφωτίσεις για τον λόγο που αιφνιδίως σχόλιά μου «περνούν από κόσκινο», κοινώς «περιμένουν έγκριση» και απέκτησα, ενώ πρώτα δεν είχα τέτοιον περιορισμό.
  Τι συμβαίνει;
  Εάν εξακολουθεί να συμβαίνει παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω.

  Μου αρέσει!

  • infiltr8or said

   Μην ανησυχείτε, πολλές φορές τα κόβει το φιλτρο

   Μου αρέσει!

   • infiltr8or said

    Αυτόματα, χωρίς δίκη μας παρέμβαση, από το σύστημα, μέχρι να τα δει admin.
    Άλλωστε ως παλιός γνωρίζετε οτι δεν λογοκρίνουμε τα σχόλια.
    Κόβουμε μόνο υβριστικά σχόλια επι προσωπικού.
    Καλή συνέχεια.

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    + ΄σαι ωραίος !

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    + ΄σαι ωραίος Infiltr8or !
    Σ΄ ευχαριστώ που μου απάντησες γρήγορα, μπαμ- μπαμ.
    Όμως σε ότι αφορά το ότι » οτι δεν λογοκρίνονται τα σχόλια», μην το λες ή μην παίρνεις όρκο.
    Εν γνώσει μου ισχυρή περί του τι σου λέω (το παρακολούθησα) δικά μου σχόλια σε άρθρο άλλου συναδΕΛφου σου κόπηκαν δίχως να είναι υβριστικά, χυδαία κτλ.
    Ήσαν απλά, συνήθους ρουτίνας, μονάχα κριτικής διάθεσης (άνευ γαλλικών).
    Να υποθέσω ότι είναι τυχαίο πώς μόλις άρχισα να διαμαρτύρομαι και να αντιδρώ στην κίνηση αυτή,
    τότε ακριβώς
    (λίγο μετά όλα αυτά)
    τα τεχνικά προβλήματα στα οποία αναφέρεσαι,
    πήραν μπροστά, δηλαδή οι «καθυστερήσεις» και οι ΕΛεγχοι;
    ΘΕΛω να πω ότι,
    προηγουμένως,
    φίλτρα (μαγικά), admin και πώς αλλιώς τα λένε δεν υπήρχανε για πάααααρα πολύ καιρό ενώ μόλις διαμαρτυρήθηκα εμφανίστηκαν.
    Τυχαίο;
    Ίσως….

    Μου αρέσει!

   • infiltr8or said

    Πολλες φορές κόβονται από το φίλτρο ασφαλείας. Μόλις το αντιληφθούμε τα εγκρίνουμε, αλλά να είστε λίγο ανεκτικοί με τους χρόνους γιατί δεν είναι δυνατόν να τα παρακολουθούμε συνεχώς.
    Σχόλια πάντως δεν κόβονται το τονίζω,

    Μου αρέσει!

 2. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  + Σ ευχαριστώ.
  Κάτι αρχίζω και καταλαβαίνω…
  ..όμως (θα) κάνω το κορόϊδο και (θα) σωπαίνω !
  Που θα πάει, θα περάσει.

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Υ.γ. 1
   Επειδή + μ΄ αρέσεις:
   Είμαι χρόοοοονια ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ. ΕΡΜΗτικόΣ μάλιστα (αν και δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις τι σημαίνει).
   Τώρα τΕΛευταία το έχω γυρίσει στις μετακομίσεις.
   Το νιώθω ήδη (δεν ξέρω γιατί) μεγάλη μου τιμή εάν ποτέ χρειαστεί να μετακομίσεις (εύχομαι ποτέ !) να με καλέσεις να σου την αναλάβω.
   Το γουστάρω να δώσω τις καλύτερες εξετάσεις μου για πάρτι σου και να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από πάσης πλευράς (ποιότητα υπηρεσία, τιμή/κόστος κτλ).
   Υ.γ.2 . Αυτό ειδικά (το αυτοπρόσωπο) εφ΄ όσον ζεις και κινείσαι Αθήνα.
   Αν ζεις αλλού πάλι μπορώ να εμπλακώ σε πολλά τα οποία αφορούν την αίσια/ορθή/ικανοποιητική Διακίνηση των αντικειμένων σου,
   μα/όμως δεν μπορώ να σε διαβεβαιώσω με την ίδια κατηγορηματικότητα ότι θα είμαι ο ίδιος παρών….αν & θα το ηθΕΛα πολύ!
   +++ Είμαι εντάξει;

   Υ.γ. ΕΛπίζω τΕΛικό γιατί μάλλον νιώθω ότι σε γκάστρωσα με τις παπαρδΕΛες μου.
   Λοιπόν άκου φίλε Infiltr8or, που μ΄ αρέσεις:
   Ένας ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ είναι απαραίτητος στη ζωή του καθενός μας σχεδόν πάντοτε.
   Θα μου πεις ότι και ο γιατρός είναι το ίδιο ενώ ίσως (κατ΄άλλους) και
   περισσότερο απαραίτητος.
   Ναιιιιιι !
   Θα σου απαντήσω,
   μα ο γιατρός ούτε απαραίτητος,
   ούτε και τόσο επιθυμητός είναι.
   Κάνω κάπου λάθος ;

   Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    …..Σχόλια πάντως δεν κόβονται το τονίζω….

    Κι όμως. Σχόλιά μου έχουν εξαφανιστεί…
    (δεν είναι ότι απλά καθυστέρησαν).
    Το γνωστοποιώ !
    Το έχω ήδη κάνει (γνωστοποιήσεις) κι απάντηση δεν πήρα από κανέναν (ιδιαίτερα από κάποιον που έπρεπε).
    Εκτιμώ ιδιαίτερα που εσύ προσπάθησες κάτι να μου πεις, κάτι να μου εξηγήσεις.
    Αυτό λοιπόν πολύ μου άρεσε σ΄ εσένα περισσότερο και από την επικοινωνιακή «γνωριμία» που είχαμε ήδη αναπτύξει.
    Γι αυτό και λέω ότι σε γουστάρω, ότι μ΄αρέσεις.
    Ναι φίλε Infiltr8or κι αυτή είναι η αλήθεια.

    Φαντάζομαι,
    ύστερα από όσα δήλωσα,
    πως μου επιτρέπεις-
    τουλάχιστον να φαντάζομαι-
    να σε θεωρώ… λιγουλάααακι… φίλο μου,
    ύστερα μάλιστα από την εκπεφρασμένη όσο και δημόσια δήλωσή μου.
    Όχι μόνο επειδή σε έχω συμπαθήσει αλλά μάλλον για το ότι σε έχω εκτιμήσει.
    Εδώ να γνωρίζεις ότι ένας σωστός ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ δεν μπορεί/δεν πρέπει να πέφτει έξω στις εκτιμήσεις του αλλιώς θα καταλήξει φυλακή να τους φέρνουν φαγητό και τσιγάρα απ έξω όταν τον επισκέπτονται οι φίλοι του.

    +++ Να είσαι καλά όπου και να είσαι !

    Μου αρέσει!

 3. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Ερώτηση άσχετου (εμού).

  Λες: Κόβονται από το φίλτρο ασφαλείας.

  Ο.κ. αλλά πως αυτό το δίκτυ ενεργοποιείται και αρχίζει να κόβει ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχε τέτοια θέματα, όλα πήγαιναν καλά/ρολόϊ, τα σχόλια έφευγαν σφαίρα και φαίνονταν ενώ τώρα «σταυρωνόμαστε» να τα δούμε αναρτημένα ;
  Έχει νιονιό- λογική το φίλτρο και αρχίζει να κόβει;
  Αισθάνεται κάτι, κίνδυνο π.χ. τι γίνεται;
  Διότι για ασφάλεια μιλάμε.
  Και η ασφάλεια (η πάσης φύσεως) δεν πρέπει «ως λειτουργικό σύστημα» τα λάθη ή τις ατΕΛειες.

  Μήπως αυτές ανήκουν στον ανθρώπινο παράγοντα και κάτι από εμάς τους ίδιους κάτι δεν γίνεται σωστά ή εκ τους ασφαλούς;
  Δηλαδή άμα γλυστρήσω και σωριαστώ κάτω
  (άσχετο του τι είδους ζημιά/ατύχημα μπορεί να υποστώ από αυτό, από ΕΛαφρύ μέχρι θανάσιμο)
  θα φταίει το δάπεδο που με έριξε ή
  η στραβομάρα μου που δεν κοιτούσα πού πατούσα;

  Μου αρέσει!

 4. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  Και κάτι άλλο,
  τεχνικό θέμα,
  για την επίλυση του οποίου θα σου ήμουν ιδιαίτερα και πολλαπλά ευγνώμων.
  Πώς μπορώ να έχω όλα αυτά τα σχόλιά μου
  (όσα κατά καιρούς έχουν αναρτηθεί)
  σαν Αρχείο αλληλογραφίας ;
  Πού / πώς τα αναζητώ και μήπως γίνεται να μου στείλεις ;
  Θεωρώ ότι είναι ευκολότερο για εσένα.
  Όσο για τον κόπο προς τον οποίο σου ζητώ να υποβληθείς για χάρη μου
  δεν ζητώ να το κάνεις εσύ αντ΄ εμού από τεμπΕΛιά, βαρεμάρα μου ή κάτι τέτοιο.
  Είναι επειδή δεν κατέχω άλλον εύκολο /σίγουρο τρόπο να το κάνω ο ίδιος.
  Είμαι όψιμος/καινούργιο σε όλα αυτά και τα μαθαίνω σιγά- σιγά μόνος μου.
  Αν έχεις κάποιον να μου συστήσεις ευπρόσδεκτος εννοείται !

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Σ΄ ευχαριστώ.
   Εδώ τώρα σε λίγο θα χαιρετίσω και το σάϊτ γι απόψε.
   ΘΕΛω ιδιαίτερα να σε ευχαριστήσω που με διάβασες.
   Σου εύχομαι καλό ξημέρωμα !

   Υ.γ.
   Μαζί με το άρθρο σου εννοείται-
   μπορώ τα σχόλιά μου σ΄ αυτό το άρθρο να τα δω
   στο δικό σου «μαγαζί»- αυτή την προσπάθεια που κάνεις για την οποία εύχομαι καλή πορεία με ούριο άνεμο.
   καλοτάξιδο το ποστ.
   Α, και το άλλο που μ΄ αρέσει στο in8 φίλε μου είναι η φωτογραφία. Γαμάτη αληθινά. Πετυχημένη. Τουλάχιστον σε εμένα έκανε κλικ.
   Υπήρξα ένα μικρό διάστημα επαγγΕΛματίας
   (παρακαλώ με αφμ και τέτοια)
   του χώρου των γραφικών τεχνών.
   Ξέρεις: Μακέττα- φωτό- λογό, αφίσα, καρτ-βισίτ και τέτοια.
   Έμαθα λοιπόν να διακρίνω με την πρώτη ματιά
   (επαγγΕΛματική διαστροφή πες το ή μυστικά της δουλειάς όπως νομίζεις)
   τι «πουλάει» και τι όχι από την πρώτη κιόλας ματιά.
   Τι τραντάζει και τι είναι νερόβραστο.
   Τι βυθίζει, τι υπνώνει, τι εξυψώνει, ενίοτε και απογειώνει όπως συνέβη εδώ μαζί σου με την πάρτι σου.
   Με απογείωσε η φωτό κατ αρχής.
   Μετά άρχισα να γνωρίζω εσένα μα και που με τιμώσες με την παρουσία σου τα σχόλια μου.
   Χρειαζόμουν υποστήριξη.
   Πρώτα φορά κολυμπούσα έτσι φόρα παρτίδα στα νερά ενός πολιικοειδησεογραφικού, πολιτισμικού/ποικίλου σάϊτ:
   Τι;
   Ψέμματα να σου πω;
   Και μετά το παράξενα γραμμένο όνομά σου (άκου: Infiltr8or 😉
   Η φωτό όμως μου έμεινε, πως το λένε. Χαράχθηκε,
   Η μούρη που λέμε, από κάδρο και όψη, κάνει κάτι ή περνάει αδιάφορη.
   Ένα θα σου πω στα ίσα και επαγγελματικά:
   Η φωτό σου:
   Ο τυπάς με το καπέλο,
   με το μισοκρυμμένο,
   από κάποιες μοίρες μισοκατεβασμένο πρόσωπο, πλαγιοληπτικής λήψεως
   (με τι μηχανή; Γνωρίζω λίγα)
   κρίνεται επιεικώς….. απόλυτα επιτυχημένη.

   Για ό,ποιον την βρήκε,
   την εμπνεύσθηκε,
   δημιούργησε, διάλεξε αυτήν ειδικά,
   την απείρως εμπορική μα ταυτόχρονα εξ ίσου ΚΑΙ καλλιτεχνική φωτογραφία,
   απευθύνω τα μπράβο μου (εκείνον- εκείνην- εκείνους).

   Λοιπόν: Το δικό σου για εμένα παρακαλώ προσωπικά είναι ό,τι καλύτερο για να δώσει μηνύματα, να «ψήσει».
   Σε ακολουθώ βρε φίλε in8.
   «Ψήθηκα».
   Σε εμπιστεύομαι.
   Μου δίνεις καλά βάϊμπς να σε εμπιστευτώ.
   Τι να πω άλλο.
   Προχώρα κι εγώ εδώ μαζί, δίπλα σου.
   Λυπάμαι μα εάν δεν μπορώ ή να κάνω κάτι άλλο,
   κάτι παραπάνω,
   κάτι περισσότερο αυτήν ειδικά την στιγμή.
   Σου δίνω την φιλία μου, σου απλώνω το χέρι μου.
   Αυτό νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο «δώρο»,
   πίστεψε με από το μεγαλύτερο χρυσάφι κι αν σου προσκόμιζε κάποιος άλλος.
   Άφησε δε στην άκρη ότι θα ήταν ανασφαλές, απογοητευτικό και γιατί όχι….»‘ύποπτο» !

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • Ανεργος said

    Πήγαινε καμιά βόλτα να πάρει αέρα η κούφια η κεφάλα σου, μύρισε ως εδώ η σαπίλα σου. Μόλις ακούς την λέξη μητσοτάκης πετάγεσαι σαν την κλανιά. Σιγά σου θίξαμε το ίδαλμα, αα κα που ‘σαι μην ξεχασεις να αλλαξεις την κασέτα

    Μου αρέσει!

   • infiltr8or said

    Με τιμούν ιδιαίτερα τα λόγια σου. Να σαι καλα.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: