olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

Posted by economikos στο Ιουνίου 18, 2017

ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ
Η διακίνηση τουρκικής ηρωίνης δεν είναι απλά κοινωνικό έγκλημα αλλά ευθεία απειλή της εθνικής ασφάλειας.

Οι Τούρκοι δεν φορτώνουν τρεις τόνους ηρωίνη σε κάποιον «περαστικό», αλλά σε δομές που διατηρούν για να χρηματοδοτούν από τουρκικούς παραστρατιωτικούς πυρήνες εώς δυτικούς αξιωματούχους.

Αδιανόητη, αντεθνική, επαίσχυντη η χρησιμοποίηση της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή από κακαουνάκηδες του παρακράτους για να ξεπλύνουν τους εγκεφάλους του κυκλώματος Noor1.

Από την Εργενεκόν στο NOOR1 και τα κλειστά στόματα από σφαίρες και ναρκοχρήμα.

Φαίνεται ότι το αίμα του εθνομάρτυρα Θεόφιλου Γεωργιάδη στέγνωσε νωρίς. Και κάποιοι ξέχασαν ότι ο ήρωας αυτός του σύγχρονου Ελληνισμού δολοφονήθηκε από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, που στρατολόγησαν δύο ελληνόφωνους προδότες με αμοιβή 5 κιλά τουρκικής ηρωίνης έκαστος.

Η συνάντηση στην Κύπρο του νέου ΥΠΕΘΑ, Πάνου Καμμένου, με τον πατέρα του αδικοχαμένου Κύπριου αγωνιστή, Θεόφιλου Γεωργιάδη, που ο κ. Καμμένος την χαρακτήρισε σαν την μεγαλύτερη στιγμή της πολιτικής του ζωής

Το ότι το σύνολο της τουρκικής ηρωίνης διακινείται από το τουρκικό «βαθύ κράτος», έχει αποκαλυφθεί από το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, όπου ένα τροχαίο ατύχημα αποκάλυψε την σχέση των Τούρκων ναρκεμπόρων με τον τουρκικό στρατό, τους Τούρκους νεοναζί κα την ίδια την τουρκική κυβέρνηση! Φυσικά η Τσιλέρ με την συμπαιγνία του καθεστώτος Σημίτη τότε είχαν αποκρύψει την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, παρότι αποδείχθηκε πως η τουρκική παραστρατιωτική οργάνωση που διέπραξε τις σφαγές στην Κύπρο το 1996 αλλά και η διαβόητη TMT, χρηματοδοτούντο από την τουρκική στρατιωτική διοίκηση μέσω διακίνησης τουρκικής ηρωίνης!

Από την Εργενεκόν στο NOOR1 και τα κλειστά στόματα από σφαίρες και ναρκοχρήμα.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Σελαχαντίν Τσελίκ που έχει κάνει μεγάλη έρευνα για το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, η ΜΙΤ ήταν αυτή που ανέθεσε στα μέλη της σπείρας αυτής που ασχολούνταν με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, την αποστολή της δολοφονίας του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Δεδομένου δε ότι το εμπόριο ναρκωτικών στην βόρεια πλευρά του νησιού ελέγχεται από τα διοικητικά στελέχη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, όπως έχει αποκαλυφθεί από πλήθος δημοσιευμάτων στον τουρκικό τύπο μετά το σκάνδαλο του Σουσουρλούκ, δεν θα πρέπει να ήταν δύσκολη η επιστράτευση δολοφόνων που επιδίδονταν και στην ελληνική πλευρά σε παράνομες δραστηριότητες.

Οι ήρωες του λιμενικού που εξιχνίασαν την υπόθεση NOOR1 και σήμερα στοχοποιούνται από ύποπτα κέντρα

Αλλά η τουρκική παρακρατική αυτή ομάδα δεν σταμάτησε στην δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Η ίδια ομάδα στις 7 Ιουλίου του 1996, λίγο πριν από τα γεγονότα της Πράσινης Γραμμής, δολοφόνησε τον Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο και ερευνητή, Κουτλού Ανταλί, ο οποίος ασχολούνταν με τις δραστηριότητες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και της τουρκικής μαφίας στα κατεχόμενα και λέγεται ότι ήξερε «ορισμένα πράγματα», για την δολοφονία του Γεωργιάδη. Χαρακτηριστικό είναι πως την ευθύνη της δολοφονίας αυτής ανέλαβε η γνωστή τουρκική εθνικιστική παρακρατική οργάνωση, «Τουρκική Ταξιαρχία Εκδίκησης», η ίδια οργάνωση που οργάνωσε λίγο καιρό μετά τα αιματηρά γεγονότα της Πράσινης Γραμμής, με κονδύλια της τότε κυβέρνησης Τσιλέρ που συνεργάζονταν άριστα με την τουρκική μαφία, τις μυστικές υπηρεσίες και το τουρκικό παρακράτος.

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως έγινε κατά την εξάρθρωση της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, της τουρκικής οργάνωσης όπου συμμετείχαν ανώτατοι στρατιωτικοί διοικητές, οι οποίοι ρύθμιζαν εξ’ ολοκλήρου όχι μόνον την διακίνηση της τουρκικής ηρωίνης αλλά και τους αποδέκτες της στην Δύση.

Η εξάρθρωση της οργάνωσης έγινε από το καθεστώς Ερντογάν, όταν ο τελευταίος ενημερώθηκε ότι η οργάνωση αυτή ετοιμαζόταν να τον ανατρέψει. Συνελήφθησαν ανώτατοι στρατιωτικοί διοικητές καθώς και μέλη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά η δίκη που συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών ουδέποτε δημοσιοποίησε τα στοιχεία που ανέκυψαν. Στις πρώτες δημόσιες συνεδριάσεις, κατηγορούμενοι αποκάλυψαν ότι ενεργούσαν προς όφελος της Τουρκίας, αναλαμβάνοντας την διατήρηση θυλάκων στην Δύση, χρηματίζοντας δυτικούς αξιωματούχους και προβαίνοντας ακόμα σε εμπρησμούς ελληνικών νησιών! «Εμένα θέλετε να καταδικάσετε μετά από αυτά που έχω κάνει για την πατρίδα;», είχε πει οργισμένος στους δικαστές ένας από τους «εθνικούς ήρωες» της συμμορίας.

Φυσικά ο Ερντογκάν κράτησε όλες αυτές τις δομές διακίνησης ηρωίνης προς την Δύση, οι οποίες πλέον λειτουργούν για λογαριασμό του.

Και φτάνουμε στην περιβόητη υπόθεση του NOOR1. Την διακίνηση τριών τόνων τουρκικής ηρωίνης, με εμπλοκή καθαρμάτων ελληνικής καταγωγής και «υπεράνω υποψίας».

Υπόθεση που διαλευκάνθηκε από τους ήρωες άνδρες του ελληνικού λιμενικού, και αποτελεί τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που έχει εντοπιστεί διεθνώς.

Είναι αυτονόητο ότι το τουρκικό βαθύ κράτος δεν φορτώνει αυτή την κολοσσιαία ποσότητα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε κάποιον «περαστικό». Αλλά σε δίαυλο που έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, με μικρότερες ποσότητες, επιτυχώς.

Όπως προκύπτει και από τις υποθέσεις Σουσουρλούκ και Εργενεκόν, μία τέτοια ποσότητα δεν διατίθεται σε «βαποράκια», αλλά δίδεται σε μία υποτυπώδη μάλιστα τιμή, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι θύλακες στήριξης των τουρκικών επιδιώξεων στην Δύση, είτε αυτοί είναι παραστρατιωτικοί – τζιχαντιστικοί, είτε επιχειρηματικοί με πρόσβαση σε πολιτικά / εκδοτικά κυκλώματα.

Και το προφίλ των εώς τώρα ελληνόφωνων εμπλεκομένων, ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περιγραφή.

Το εντυπωσιακό παλάτι του μεγαλεμπόρου τουρκικής ηρωίνης Γιαννουσάκη και οι ήρωες των 700 ευρώ

Ο Βαρώνος Γιαννουσάκης άλλωστε, δεν είναι κάποιος τυχαίος. Αποτελούσε έναν από τους βασικούς πυλώνες του συστήματος Σημίτη, έχοντας το διαβόητο club «ΚΛΙΚ», από το ομώνυμο περιοδικό που απετέλεσε τη ναυαρχίδα του life style, του καθεστώτος Σημίτη. Αλήθεια, πόσοι μεγαλοδημοσιογράφοι, πολιτικοί κλπ έφαγαν από τα χεράκια του μεγαλέμπορου τουρκικής ηρωίνης Γιαννουσάκη;

Ενδεικτικό του εθνικού κινδύνου που συνιστά η υπόθεση του NOOR1, είναι οι μαζικές δολοφονίες του συνόλου των μαρτύρων στην Τουρκία. Δηλαδή ο Ερντογάν φρόντισε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κλείσει τα στόματα όσων γνώριζαν για την υπόθεση, για να «σφραγίσει» τον δίαυλο από την πλευρά του.

Στην Ελλάδα δυστυχώς, αντί να υπάρχει πανστρατιά δημοσιογράφων, πολιτικων, πολιτών ώστε να εντοπιστεί και να λογοδοτήσει μέχρι και ο τελευταίος εμπλεκόμενος, έχει σημάνει ένα «ανεξήγητο» σιωπητήριο. Η μάλλον, το αντίστροφο.

Αντί η δικαιοσύνη να ενθαρρύνεται όπως και οι διωκτικές αρχές, έχουμε καταιγισμό δημοσιευμάτων που φτάνουν σε σημείο να στοχοποιούν την ηρωική εισαγγελέα που παλεύει για να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση, αλλά στοχοποιούν ακόμα και τους ήρωες του λιμενικού που έβαλαν τα στήθια τους στην φωτιά απέναντι σε αυτή την πολυδαίδαλη, αντεθνική συμμορία. Ναι, οι ήρωες των 700 ευρώ, στοχοποιούνται από τους ζάπλουτους εγκληματίες και εσχάτως από την αξιωματική αντιπολίτευση!

Το εμετικό πρωτοσελιδο της εφημερίδας «Το Καρφί» την εποχή του «σχεδίου Πυθία». Όπως αποκάλυψαν τα WIKILEAKS, «Βούδας» ήλθαν ο κωδικός που είχε δώσει στον Κώστα Καραμανλή την ίδια εποχή η «πρεσβεία»

Και έχουμε το έσχατο κατάντημα, να στοχοποιείται προσωπικά ο Πάνος Καμμένος, που κάποιοι λησμονούν ότι θεσμικά ευθύνεται για την άμυνα της Ελλάδας, επειδή πιέζει επιτακτικά για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, που αποτελεί θέμα ύψιστης εθνικής ασφάλειας! Από ποιόν; Από το κόμμα του Μητσοτάκη, που αντί να συνεχίσει την πατριωτική πολιτική της παράταξης Καραμανλή, γίνεται υποστηρικτής των ελεεινών μεθοδεύσεων της αντεθνικής – δολοφονικής οργάνωσης!

Όσο για την εφημερίδα του Κακαουνάκη που επικαλούνται – ναι, η παράταξη Καραμανλή γίνεται κονφερασιε της εφημερίδας του Κακαουνάκη – ας θυμηθούν τι έγραφε για τον Κώστα Καραμανλή την εποχή του «σχεδίου Πυθία».

Εν κατακλείδι, ολόκληρη η κυβέρνηση πρέπει να πάρει θέση σαφέστατη. Δεν μιλάμε εδώ για επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε σύγκρουση επιχειρηματικών συμφερόντων. Μιλάμε για την απόλυτη υποχρέωση προάσπισης της εθνικής ασφάλειας και την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης με όλους τους πυρήνες που δύναται να διατηρεί στην Ελλάδα.

ΑΠ

Διαβάστε επίσης το εκπληκτικό άρθρο του Νίκου Χειλαδάκη.

turkish_flag_007_by_johnlegendre-d5hezjgNOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

128 Σχόλια to “NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.”

 1. Anaconda said

  Όλοι σε αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά.
  Σήμερα τεστ στους 300: όποιος ρουφάει κοκαΐνη να γδαρθεί ζωντανός στο Σύνταγμα και να κατασχεθεί η περιουσία του.
  Πάνο Καμμένε, κατέθεσε αύριο το πρωΐ αυτό το νομοσχέδιο.
  Για να σωθεί η πατρίδα από μεταπτώσεις συμπεριφοράς εξαρτημένων ψυχασθενών.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Anaconda said

   Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση των εξαρτημένων πολιτικών πρέπει να συνθλιβεί.

   Αρέσει σε 2 άτομα

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Αν τρύπωσε η σκόνη απ έξω,
   μέσα στη Βουλή,
   τότε τα πράγματα δεν καθαρίζουν εύκολα.
   Χρειάζεται ισχυρό διωκτικό εργαλείο.
   Αμονιαζόλ και ξεπέτα έξω εξαρτημένους.
   Εάν αυτός επειδή είναι εξαρτημένος κάνει οτιδήποτε για την «δόση» του αύριο το ίδιο θα κάνει για τη πατρίδα.
   Είναι επικίνδυνος.
   Δεν είμαι κανας ξενέρας ούτε ξερόλας.
   Αλλά…
   όλα κι όλα.
   Εδώ είναι κράτος, Πολιτεία.
   Δεν παίζουμε.
   Στο σπίτι του,
   έξω με τις παρέες του,
   στην ιδιωτική του ζωή κάποιος,
   ο καθένας ας κάνει ότι του καπνίσει, ότι του μυρίσει.
   Μα εδώ αλλάζει το πράγμα.
   Γίνεται «υπηρέτης» του Λαού.
   Για σκέψου να έχεις έναν υπηρέτη μαστουρωμένο σπίτι σου….
   …. να του ζητάς νερό και να σου φέρνει αλάτι.
   Όξω από τη παράγκα κύριοι.
   Η βουλή να γίνει το πρώτο μαγαζί, να αστράφτει !

   Αρέσει σε 2 άτομα

   • Πύκτης said

    Eτσι Χρίστο ++++++++++++++

    Μου αρέσει!

   • Φωνή της λογικης said

    ++++++ κι από μένα

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Παίδες σας ευχαριστώ όλους !
    Υποκλίνομαι.

    Μου αρέσει!

   • Ο Κοσμάς, ο κόσμος και η παράγκα . . said

    Η δημοκρατία, ναι μέν μας δίνει το δικαίωμα να εξασκούμε το εκλογικό μας καθήκον, κυρίως όμως την υπευθυνότητα να ζούμε με «α ξ ι ο π ρ έ π ε ι α».
    Σε όλες τις δημοκρατικές χώρες οι πολίτες εκλέγουν εκείνους που θεωρούν ότι θα διαφυλάξουν την αρετή τους αυτή.

    Στην δική μας οι περισσότεροι όχι ακόμη . .

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    ….. οι πολίτες εκλέγουν εκείνους που θεωρούν ότι θα διαφυλάξουν την αρετή….
    Στην δική μας χώρα γιατί όχι ακόμη;

    Όντως στη δική μας κοινωνία κάποια πράγματα αργούνε να αλλάξουν.
    Προσωπικά πιστεύω ότι για κάποια εξ αυτών δεν θα αλλάξει ποτέ και τίποτε επάνω τους, αναλλοίωτα θα μένουν,
    ούτε στους αιώνες θα πειραχθούν όπως π.χ. τα ηθικοπλαστικά, τα πατριδοκεντρικά κ.ά. Μόνο στη μικρή μας χώρα συμβαίνει σχεδόν όλοι μας με ένα μπραφ εύκολα γνωριζόμαστε με τον άλλον,
    γινόμαστε οικείοι,
    μεταξύ μας φίλοι, παρεάκι κτλ.

    Έξω στα ξένα μέρη η τυπικότητα,
    οι τρόποι
    οι ευγένειες πολλές φορές υποκριτικές
    η μέχρι υποψίας εσωστρέφεια (μήπως συμβαίνει κάτι άλλο από ότι φαίνεται) κτλ
    δεν συναινούν στο να αναπτύσσονται κολλητηλίκια όπως συνηθίζουμε εδώ.
    Είναι κλειστές/μαγκωμένες οι κοινωνίες τους εν αντιθέσει με ότι συμβαίνει εδώ,
    με την δική μας εξωστρεφή όσο και γενναιόδωρη στάση ΖΩΗΣ,
    μια τρελοκατάσταση έγχρωμη και παρδαλή,
    που είναι μες την τρελή χαρά και μόνιμα….»έξω καρδιιά»!

    Γιατί;

    Γιατί εμείς,
    πέρα από κράτος με Νόμους, κανόνες κτλ
    κατά βάθος είμαστε κάτι περισσότερο.
    Έχουμε αδιαίρετο,
    είμαστε Φυλή πέρα από τις διαφορές ή διαφωνίες που μας χωρίζουν ή εκδηλώσεις χαράς και λατρείας που μας ενώνουν ενώ κάθε συναίσθημα έχουμε την δυναμική Μαγεία να το εκδηλώνουμε, να το εκφράζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ κάθε στιγμή.

    Τα άλλα κράτη που είναι οργανωμένες γύρω από διαφορετική δομή και κολτούρα κοινωνίες λειτουργούν όπως είναι γιατί αποτΕΛούνται
    (τα περισσότερα εξ αυτών)
    από πάμπολλες πολλαπλές και ποικίλες προσμίξεις με γείτονες, κατακτητές, τους άνω και τους κάτω, τους διπλανούς, τους απέναντι, τους εξωγήϊνους…. Ξέρω γω !
    Εμείς, παραδόξως, ούτε με τους απέναντι, ούτε με τους κάτω γίναμε ποτέ κανένα σκληροπυρηνικό ΕΝΑ, ούτε μας καταήπιαν ή αφομοίωσαν.

    Απόδειξη:
    Ότι δεν αλλάξαμε, ούτε αλλοιωθήκαμε.
    Παραμένουμε ραγιάδες όπου μας συμφέρει να κάνουμε τους κακομοίρηδες και
    ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ σε όποιον μας κουνηθεί.
    Σήμερα ειδικά αυτό και τόσο δεν ισχύει.
    Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Παπάζογλου. Θεσσαλονίκη.

    Μου αρέσει!

  • soulis said

   Για Μπλακ Λειμπελ να γινει τεστ;
   Οι κακες γλωσσες λενε οτι ο χοντροΠροεδρως κατεβαζει ενα μπουκαλι για πρωινο ενα για μεσημεριανο και ενα η δυο για βραδυνο.

   Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Εεε καλά μη το παρατραβάμε!
    Να μην το πάμε να πίνουνε μονάχα νερό, τσαϊ, καφέ, αναψυκτικό, χυμό.
    Αν και γιατί όχι;
    ΘΕΛεις αλκοόλ κύριος;
    Εδώ μέσα απαγορεύεται ρητά, αυστηρά και κατηγορηματικά.
    Τράβα πιες το σπίτι σου, στο γραφείο σου, έξω με τις παρέες σου.

    Ωραίο….
    Να κοπεί, να κοπεί,
    το αλκοόλ απ΄ τη Βουλή.

    Μου αρέσει!

   • Πρίν καιρό καί μετά τήν είσοδο τής Χρυσής Αυγής στήν βουλή, ορισμένοι δημοκράτες βουλευτές πρότειναν ότι έπρεπε νά κάνουν έλεγχο στήν είσοδο τής βουλής γιά όπλα ,γιατί δέν αισθανόταν πλέον ασφαλείς καί φοβόταν ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές θά οπλοφορούσαν .
    Ο Κασιδιάρης αντιπρότεινε ότι θά ήταν καλύτερα νά κάνουν τέστ στούς βουλευτές καθημερινά στήν είσοδο, γιά χρήση ναρκωτικών καί αλκοόλ.

    Μου αρέσει!

   • Η πρέζα του Μαρινάκη χρηματοδοτεί τη ΧΑ said

    Είναι πατριωτική η πρέζα της Χρυσής Αυγής;

    Μου αρέσει!

   • Επόπτης Γραμμών said

    @ Βασιλική Ομογενής . .

    [ορισμένοι δημοκράτες βουλευτές]
    (Κλιτικό Νέας)
    δέν αισθανόταν > αισθανόντουσαν / αισθάνονταν
    φοβόταν > φοβούνταν / φοβόντανε / φοβόντουσαν

    Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   Χαλάρωσε φίλε.
   Να γδαρεί !
   Γιατί ρε φίλε, δεν έχουμε Νόμους, Δικαστήρια, Δικαιοσύνη;
   Ό,τι ισχύει για όλους να ισχύσει και γι αυτούς.
   Κι αν προτρέπεις να γδαρεί κάποιος, άντε να σε δούμε, βαστάς;
   Για δεν πα να τον γδάρεις εσύ ;
   Τι μας το λες;

   Εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ δεν το χουμε ξέρεις συνήθειο να γδέρνουμε,
   εκτός από κανα θήραμα για φαγητό.
   Εμείς τους πιάνουμε από τ΄ αυτί και σούμπιτο στον εισαγγΕΛέα για τα περαιτέρω.

   Μην ξεχνάτε:
   Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Δημόσιο πάντα αργεί αλλά ….πάντα φτάνει !!! .

   Στα παρακάτω συμφωνώ:
   +….αύριο ΚΙΟΛΑΣ κατάθεση νομοσχεδίου….
   + Για να σωθεί η πατρίδα από μεταπτώσεις συμπεριφοράς εξαρτημένων ψυχασθενών.

   Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   https://olympia.gr/2017/06/17/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85-2/comment-page-1/#comment-2781002

   Ρίξτου μιά ματιά. Απόψε. Τώρα. Γιατί όχι;

   Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

   -?-;- Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση των εξαρτημένων πολιτικών πρέπει να συνθλιβεί…..

   +++ Ναι,
   αφού πρώτα δικαστεί και καταδικαστεί.
   Αλλιώς είναι δολοφονία.
   Δεν γουστάρω να μετέχω σ΄ ένα τέτοιο όργιο.
   Ευχαριστώ. Δεν…. θα πάρω!

   Έπειτα να το πάρουμε κι αλλιώς.
   Πες πως είμαι το Δημόσιο συμφέρον και σκέφτομαι φωναχτά:

   Αφού Δικαιοσύνη διαθέτω,
   την αποζημιώνω καλά,
   μήνας μπει- μήνας βγει μάλιστα,
   γιά ποιόν λόγο τότε να μην παράγεται,
   να μην της αντίθεται ΕΡΓΟ ;
   Το Δικαστήριο
   (όσο ενοχλητικός ή δύστροπος και να ακούγεται ο όρος)
   είναι η νοητή προέκταση της Δικαιοσύνης.

   Η Δικαιοσύνη με την σειρά της περιέχει εκείνο το ενωτικό στοιχείο επειδή αποτΕΛεί σημαντικό συστατικό μιάς αρραγούς/ΕΝΩΜΕΝΗΣ κοινωνίας.
   Τι την πληρώνω τότε;

   Μου αρέσει!

 2. Reblogged στις netakias.com.

  Μου αρέσει!

  • Anaconda said

   Νετάκια, αν δεν κατατεθεί νομοσχέδιο αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων σε όποιους από τους 300 ρουφάνε κόκα, καταλαβαίνεις ότι θα είναι συγκάλυψη, έτσι;

   Διαρκή, απροειδοποίητα τεστ, όχι από φίλους&συνεργάτες τους (σε τί άραγε;) πρώην στρατηγούς με μουστάκι, με τους οποίους μιλάνε διαρκώς στο τηλέφωνο, έτσι;

   Γιατί στο εξωτερικό ακούγονται διάφορα περίεργα για τεράστιους φακέλους που αποδεικνύουν πως κάποιοι εσκεμμένα τεκμηριώνουν πλημμελώς υποθέσεις ναρκωτικών για να εξυπηρετούν δικούς τους διακινητές. Ψεύδη και κακεντρέχειες, θέλω να πιστεύω.

   Καμία ανοχή στα ναρκωτικά Νετάκια, φαντάζομαι ότι συμφωνείς, σωστά;

   Περιμένω αύριο να δω το νομοσχέδιο ή εσένα προσωπικά να βγεις και να καταγγείλεις όποιους δεν το καταθέσουν, έτσι;

   Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    ΝΑΙ καλά περίμενε Αnaconda ….

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Το «στίγμα» στο αίμα από χρήση καννάβεως, απ ότι διάβασα, παραμένει ιχνηλατίσιμο εντός αυτού για καιρό, κανα εξάμηνο λένε αν θυμάμαι, μετά από την χρήση της τΕΛευταίας φοράς.
    Το στίγμα από την χρήση σκονισμάτων πόσο;

    Πανάκριβες σκόνες που μην και κάνει κάποιος υπηρέτης/υφιστάμενος κτλ,
    το ασυγχώρητο- για τον εξαρτημένο- λάθος,
    να ….. ξεσκονίσει το δωμάτιο.

    Άπειρα μόρια «χρυσόσκονης», «αγγΕΛόσκονης» πεταμένα/αιωρούμενα στον αέρα.

    Η πλήρης κατάρρευση του μπούφου.
    που δεν περιορίστηκε σε μπάφους αλλά ξέφυγε,
    καταλήγοντας στη διαολοκατάντια του.
    Κι άμα ξέφυγε πολύ άϊιιιντε μετά να τον μαζέψεις !
    Μπαίνουν στη βουλή,
    γνωρίζονται μεταξύ τους καλύτερα,
    αποκτάνε επαφές,
    μετά πιό προσωπικές, ιδιωτικές,
    μετά απλώνουμε κάτω το σακκουλάκι, την θερμαίνουμε, την σπάμε, την κάνουμε σκόνη κι άιιιντε θάμα άιιιντε καβαλημένο ψώνιο
    από εδώ πάνε κι οι άλλοι.
    Λογικά οι παλαιοί πρέπει να ξεκίνησαν τον χωρό.
    Οι νεώτεροι έτσι τα βρήκαν.
    Απο κει η αλκοόλα (στα φανερά) &
    από δω η «αγγΕΛόσκονη» (στα κρυφά).
    Σαν πολύ ορισμένοι εκεί μέσα να έχουν απλώσει τον τραχανά απροκάλυπτα/θρασύτατα.
    Για να μαζευτούν για να μην τους παραμαζέψει ο…. Λαός. Να η κάλπη. Εκεί στέκει.

    Απλή μέθοδος των τριών (βουλευτών).
    Ήμουν βούρλο, ήμουν χάπατο,
    τώρα που ξεγράσσαρα τα μάτια μου είδα …Και τι δεν είδα.
    Κάνω τον μοντέρνο, κάνω τον μοδάτο, κάνω το παπί; Γιατί;
    Για να με βάλουν στα κυκλώματά τους μπας και κάποτε γίνω εν και ταυτόν μαζί τους.

    Μα ο Λαός γιατί με έστειλε εκεί εκλέγοντάς με;
    Για να κάνω παρέες,
    για να μπαίνω στα κυκλώματα ή
    για να εργαστώ απερίσπαστος και σκυμμένος στις λύσεις των προβλημάτων για το συμφέρον του;
    Ποιός σχολιαστής νομίζει ότι θα πάρει την κουρτίνα 1;
    Κανένας.
    Οι περισσότεροι που πέρασαν μέχρι τώρα την κουρτίνα δύο διάλεγαν,
    δηλαδή της εισόδου τους πρώτα- πρώτα στις υψηλές γνωριμίες,
    τους κύκλους και μετά στις μεγάλες κονόμες.
    Μα αλλάζουν, τι αλλάζουν, αλλάξαν.
    Τώρα εκείνοι που έμαθαν με τα λίγα μόνον αυτοί θα επιζήσουν.
    Όσο για τους δεινόσαυρους,
    είναι άτυχοι
    αφού για να χορτάσουν ήθΕΛαν στην καθισιά τους να φάνε ένα ολόκληρο πάρκο από δένδρα για την βγάλουν.
    Τώρα που όλα έχουν ρημάξει,
    που η τροφή είναι λίγη,
    εκείνοι που στην ευχή,
    πώς θα την βγάλουνε στη στέρηση,
    στο αληθινό σαρβάϊβορ,
    στη βιωματική αληθή ΖΩΗ,
    μαθημένοι σε τόσες ορέξεις;;
    Τι στα σκατά θα τρώνε;

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Γνωμικό που λέει: –» Πέρυσι ψόφισε ο λαγός και φέτος βρώμισε» το γνώριζες;
    Έτσι τώρα θα γνωρίσεις και τον νετάκια.
    Σώθηκες καϋμένε!
    Η λέξη —>>> αναμονή <<<— (περιμένετε στο ακουστικό σας)
    είναι/περιλαμβάνεται στις οικίες σου γιατί τώρα με τον νετάκια θα την εμπεδώσεις μέχρι τα βαθεία σου γεράματα.
    Καλή υπομονή και καλό κουράγιο να σου ευχηθώ.

    Υ.γ. Προσωπικά ακόοοοομη τον περιμένω για κάτι.

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Για να μην παρεξηγηθούμε εδώ μέσα,
    λέγοντας τον περιμένω εννοώ για θέμα δημοσίευσης/ανάρτησης.
    Όχι για κάτι προσωπικό, μην τρελαθούμε !
    Δεν έχω κανα ιδιαίτερο ή ιδιωτικό πίτσι- πίτσι μαζί του όπως και με κανέναν άλλον άλλως τε.
    Ότι είχα να του πω, εδώ είναι δημόσια φανερό,
    αναρτημένο στο ίντερνετ.
    Ό,ποιος θΕΛει το βλέπει ……. εκτός από τον νετάκια !!!!!

    Για να εξηγούμαστε:
    Του ζητώ λοιπόν αυτουνού,
    επειδή συνέβη σε δικό άρθρο,
    όπου έγινε παρέμβαση και μου έσβυσαν σχόλια.
    Αυτή η ενέργεια,
    πιστεύω έως αυτή τη στιγμή,
    ότι έγινε αποκλειστικά από εκείνον.
    Ζητώ λοιπόν αποκατάσταση.
    Σβύστηκαν αναίτια, σχόλια μου, τα οποία εκτός του ότι ήταν άνευ ύβρεων ή
    άλλου κάτι ενοχλητικού,
    ήσαν επικοιδομητικά διότι επί της ουσίας ήτανε κριτικές τοποθετήσεις μου για άρθρο/πρόσωπο/συνσχολιαστή, δεν θυμάμαι,
    ούτε μπορώ να τα ξαναδώ,
    δεν υπάρχουν έγιναν αέρας αφού είπαμε…. σβύστηκαν.

    Και ενώ του ζήτησα εξηγήσεις,
    ενώ έγραψα μέχρι και σχόλια τα οποία (μέσα μου) περίμενα ότι τι στο καλό, αργά ή γρήγορα, θα τα διαβάσει.
    Αυτός λοιπόν, ως συνεπής με τον εαυτό του γάϊδαράκος, δεν έκανε τίιιιιιιποτε ή μάλλον έκανε κάτι, τον χαβά του!
    Τα είδανε προφανώς κάποιοι που ίσως να έμεινα έκπληκτοι με τα σχόλια.
    Ίσως τα είδανε πολλοί.
    Παράλληλα τον καλούσα για αρκετό διάστημα (μετά τα σβυσίματα) μέχρι και λίγο πριν είτε για να μου απαντήσει,
    είτε (εάν δεν επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μου) να αποκαθιστούσε το λάθος, τη βιασύνη, την μακακία, το κάρμα που άνοιξε (ή πηγαίνει να ανοίξει) μαζί μου.
    Τον καλώ λοιπόν ξανά και πάλι.
    Εάν εντός ολίγων ωρών δεν ΕΛθει σε επικοινωνία μαζί μου καλώ το σάϊτ να το κάνει εκείνο αντί γι αυτόν.
    Εάν και το σάϊτ,
    παρ΄ όλα αυτά αδιαφορήσει,
    δεν κάνει ό,τι πρέπει τεχνικά
    (εγώ δεν μπορώ δυστυχώς να το κάνω. Από πού!)
    τότε δεν έχω λόγο υπάρξεως εδώ και λυπάμαι μα θα φύγω.
    Ξεχάστε με.

    Μου αρέσει!

   • Να σε χαιρετησω τωρα η μετα;

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Χαιρέτα με όποτε γουστάρεις μόνο μη ξεχάσεις: «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» φεύγοντας κλείσε και την πόρτα.

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Δεν πειράζει,
    το ξαναγράφω για να μην κουράζεσαι να πηγαίνεις από δω κι από εκεί + κάποια νεώτερα που προστέθηκαν μόλις.

    Ίσως να το δούνε και κάποιοι άλλοι ικανοί με μία παρατηρητικότητα που ασυγχώρητα δεν επέδειξε (ως όφειλε εκ της θέσεώς του) το σάϊτ.
    Ύποπτο;

    Μπορεί να λοιδώρησα την έκδοση,
    στα ίσια,
    όμως από την άλλη δεν δικαιολογώ το να λείπει το εξώφυλλο μιάς συγκεκριμένης εφημερίδας,
    με συγκεκριμένο εξώφυλλο
    (που μάλλον η «είδηση» την οποία κόμιζε, αυτή ενοχλούσε, όχι η εφημερίδα)
    από μία, την μόνιμη και καθημερινή στήλη του σάϊτ, με πρωτοσΕΛιδα εξώφυλλα του τύπου, των ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ της ημέρας δηλαδή και πώς αυτές έσκασαν μύτη στα περίπτερα.
    Αυτό δεν είναι φάουλ, ούτε κίτρινη κάρτα.
    Αυτό είναι πεναλτάρα και αποβολή για τα αποδυτήρια, αν όχι κατάμουτρη προσβολή προς το κοινό. Νετάκιας σου λέει μετά.
    Αρθρογράφος, επιμελητής της εν λόγω σελίδας του σάϊτ, μπλόκερ και ποιός άλλος ξέρει τι άλλο
    Τι θα πεί δεν το είδα, δεν πρόσεξα ότι λείπει.
    Δουλειά σου και ευθύνη σου είναι ενώ είσαι κύριος επιμΕΛητής υπεύθυνης- πάντα λόγω αντικειμένου- στήλης.
    Εάν δεν μπορείς να το αναλάβεις άφησέ το.
    Δεν γίνεται την μία μέρα να λείπει το εξώφυλλο μιάς εφημερίδας,
    την άλλη εξώφυλλο της άλλης. Κάτι δεν πηγαίνει καλά.
    Τότε είναι που λέμε : Ή στραβός είν΄ ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.

    + Ψψψψψψ, έγραψες: 1000- 0.
    Τι ευστοχία εσύ
    (που δεν είναι επίσημα στο κάτω- κάτω η δουλειά σου)
    και τι αστοχία η παράλειψη εκείνων
    (των οποίων ΕΙΝΑΙ στο κάτω- κάτω και επισήμως η δουλειά τους) !

    Μου αρέσει!

 3. Shadowman said

  Στη μάχη έχουν πεσει με τα μουτρα τα χρυσαυγουλα με στόχο να ξεπέσει η υπόθεση Noor1, με την οποία σχετίζεται άμεσα το ναζιστικό μόρφωμα.

  Στο βίντεο, ο συνομιλητής του Κοτσώνη δεν είναι άλλος από τον Τάκη Μιχαλόλια, αδελφό και δικηγόρο του “Αρχηγού” της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.

  Στο παραπάνω βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται απομαγνητοφωνημένες οι συνομιλίες που κατέγραψε ο “κοριός” της Ε.Υ.Π., πράγματι, ο Τάκης Μιχαλόλιας εμφανίζεται ως κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός “υπερασπιστής” ενός κατηγορουμένου για το ακριβότερο φορτίο ηρωίνης που κατασχέθηκε ποτέ στη χώρα μας και σε συνομιλία του από το κινητό του τηλέφωνο (6932354624) στο κινητό του μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιου Κοτσώνη πολύ πριν αποκαλυφθεί η υπόθεση, ο Τάκης Μιχαλόλιας συνομιλεί “αδελφικά” με τον τελευταίο αναμιγνύοντας, μάλιστα και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ενώ, τόσο ο Τάκης Μιχαλόλιας όσο και ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά τη συνομιλία αυτή εμφανίζονται να “εφάπτονται” πολύ φιλικά με τον μεγαλοπρεζέμπορα Αιμίλιο Κοτσώνη (βλ. 00:52 και εφεξής)! Επίσης, στην ίδια συνομιλία, ο Τάκης Μιχαλόλιας παραδέχεται ότι ο αδελφός του και αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος είχε και δύο υποψήφιους από τους ποδοσφαιρικούς οπαδούς της “Θύρας 7” του Ολυμπιακού!

  Και όλα αυτά σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ αδελφών Μιχαλολιάκων και Κοτσώνη, όμως, στη περίπτωση των δύο τόννων ηρωίνης δεν υπάρχει μόνον η προσωπική ανάμιξη των Μιχαλολιάκων αλλά και η εμπλοκή του κόμματος της Χρυσής Αυγής, όταν ακούμε (06.00 – 06.04) από τον μεγαλοπρεζέμπορα να καλεί βουλευτή της Χρυσής Αυγής, υποπλοίαρχο, να οδηγήσει το σκάφος με την ηρωίνη! O μεγαλοπρεζέμπορας είναι σαφέστατος όταν λέει “… να μου βάλει τον έλληνα, αυτόν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για πλοίαρχο…”. Η συνομιλία αυτή έγινε στις 24 Ιουνίου 2012, έξι ημέρες μετά τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, όταν η Χρυσή Αυγή βγήκε σαφώς ενισχυμένη και με “εχέγγυα” ακόμα μεγαλύτερης κομματικής εδραίωσης!

  Αλλά, ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός ο “εκλεκτός” του μεγαλοπρεζέμπορα που είναι και βουλευτής της Χρυσής Αυγής αλλά και επαγγελματίας καπετάνιος; Ποιον “φωτογραφίζει” η φράση του μεγαλοπρεζέμπορα στη τηλεφωνική συνομιλία που νόμιμα υπέκλεψε ο “κοριός” της Ε.Υ.Π.;
  Ασφαλώς, τον εξής ένα: τον ήδη προφυλακισμένο ΝΙΚΟ ΚΟΥΖΗΛΟ

  Μου αρέσει!

 4. infiltr8or said

  Reblogged στις Shadow Puppet.

  Μου αρέσει!

 5. Η πρέζα του Μαρινάκη χρηματοδοτεί τη ΧΑ said

  Πατριωτική πρέζα ΧΑ!

  Μου αρέσει!

 6. Η πρέζα του Μαρινάκη χρηματοδοτεί τη ΧΑ said

  Τα κλούβια αυγά αγνοούνται!!!!

  Μου αρέσει!

 7. Μητσοτάκης και Μαρινάκης το ίδιο μαγαζί! said

  Μαζί και η χρυσή αυγή στη πρέζα.

  Μου αρέσει!

 8. Επειδή πολλα ακούμε και διαβάζουμε, έχει ενδιαφέρον να μας απαντησει κάποιος από τους καταγγέλοντες έγκλειστους στις φυλακές, εκδότες και βουλευτές της ΧΑ αν έχουν καταγεγραμμένες τις «συνομιλίες» Καμμένου.

  Φανταζομαι όχι.

  Μου αρέσει!

 9. Από πλευράς μου ένα μπράβο στην Ολυμπία για τις αποκαλύψεις.
  Εξαιρετικό και σοκαριστικό το άρθρο αν αναλογιστεί κανείς την εθνική διάσταση που δίνει στο θέμα.
  Άλλη μια απόδειξη οτι τα πλοκάμια της διαπλοκης απλώνονται πολύ μακρύτερα από όσο φανταζόμαστε.
  Και, δυστυχώς, δεν γνωρίζουν από πατρίδες…

  Μου αρέσει!

  • Κάποιος said

   Είναι πολλα τα λεφτά Μανώλη….

   Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    Εσύ ο κάποιος κάποιον μου θυμίζεις.
    Εν ΤΑΣΟ την μνήμη μου σε πρόγραμμα αναζήτησης.
    Από τους τίτλους σου και μόνο χάνεις το παιχνίδι από τα αποδυτήρια.
    Λέω λες….. «εν μέρει» …..να έχω δίκαιο ενώ είναι ολίγον: Μητσοτάκης- Μαρινάκης Μεγαλέμποροι Ναρκωτικών + Η Πρέζα Μαρινάκη Χρηματοδοτεί Τη ΧΑ+ Μητσοτάκης-
    Μαρινάκης Το Ίδιο Μαγαζί ….

    Εσύ παραμένεις πάντως ίδιος ο ΣΤΑΡ ή …….ΣΤΑΡ;

    Μου αρέσει!

 10. Μητσοτάκης και Μαρινάκης μεγαλέμποροι ναρκωτικών! said

  Χρυσή Αυγή και το Πασοκ αντάμα!

  Μου αρέσει!

 11. Γιάννης Λ. said

  Άργησαν πολύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι να βγάλουν ανακοίνωση στήριξης του Μαρινάκη.

  Ύποπτο. Περικοπές και ο εύρωστος κι επιτυχημένος επιχειρηματίας;

  Μου αρέσει!

 12. Πέτρος Ι. Φιλίππου said

  Μπράβο στον Π.Καμμένο καί όνειδος για την Ν.Δ. και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  Μου αρέσει!

 13. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστη η ταχύτητα μέ τήν οποία εμφανίστηκαν ορισμένοι » σχολιαστές» καί η προσπάθεια τους νά στρέψουν τήν προσοχή γιά άλλη μία φορά πρός τήν Χρυσή Αυγή, ώστε νά μείνουν αναπάντητοι σοβαροί προβληματισμοί καί ερωτήσεις.

  Μου αρέσει!

  • Sorry κιόλας αλλά για ποιους σοβαρούς προβληματισμούς μιλάς;
   Στους σοβαρούς προβληματισμούς που τέθηκαν από σχολιαστές σε αυτό και σε άλλο ποστ, εσυ μιλούσες για τους κομμουνιστές εθνοπροδότες και για τα Σκοπια.
   Όχι οτι δεν είναι σοβαρά θέματα, φυσικά, εννοείται.
   Αλλά εσυ δεν έδωσες καμία απάντηση σε τίποτα. Και παραπονιέσαι για τους «διάφορους» σχολιαστές;
   Μήπως να μη σχολιάζουμε οταν δε βολεύει;

   Μου αρέσει!

   • THE ZOO KEEPER said

    Αν της κάνει ένας ακόμη την ίδια ερώτηση που μόλις της έκανες κι εσύ, θα συμπληρωθούν 2000 άτομα που θα περιμένουν απάντηση !


    ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ


    KAI ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ «ΣΚΟΥΡΑ» ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ «ΝΟΤΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ» !

    Μου αρέσει!

 14. Η πρέζα όλους τους ενώνει! said

  Η παρακάτω σχολιαστές έγιναν καπνός!
  Begar2,Πύκτης,mad dog,Αρμονία,Χρήστος.

  Μου αρέσει!

 15. Αξιοθαύμαστη η επιμονή Καμμένου να συγκρουστεί με τη διαπλοκη.
  Είναι ανελέητος ο πόλεμος που δέχεται και η μάχη δε θα είναι εύκολη.
  Τα μέσα που διαθέτει η διαπλοκη είναι πολλα και αθεμητα. Και όπως είπε κάποιος σχολιαστής, βλεπει πολύ πιο μπροστά από εμας.

  Μου αρέσει!

 16. Μητσοτάκης και Μαρινάκης μεγαλέμποροι ναρκωτικών! said

  Χρυσή Αυγή και το Πασοκ αντάμα!
  Τώρα που γυρίζει.

  Μου αρέσει!

 17. soulis said

  Oπως σας ειπε και η Βασιλικη παρατηρω κι εγω εναν καταιφισμο σχολιων απο τα παπαγαλακια του Καμμενου και αυτο ειναι δειγμα πανικου.
  Το θεμα κουφιοκεφαλα παπαγαλακια οπως ειπα δεν ειναι τι η ποιον αφορα η υποθεση (ο Μαρινακης εξαλλου με την Δουρου συναντιοταν προεκλογικα και γενικα ολη η οικονομικη ολιγαρχια στηριζει συριζοκομμουνια).
  Το θεμα ειναι οτι ο Καμμενος χρησιμοποιησε κραυγαλεα παρανομες μεθοδους για να δελεασει υποδικο να καταθεσει κατι που βολευει τα σχεδια του οτι και αν ειναι αυτο.
  Ενταξει δεν ειστε και τα πρωτα τζιμανια εσεις του ολυμπια η οι ψηφοφοροι του χοντρου αλλα καταλαβαινετε νομιζω το μεγεθος του αδικηματος με βαση και την δημοσια και θεσμικη θεση που κατεχει.

  Μου αρέσει!

 18. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  + Έγραψες !
  Τι ευστοχία (και μπράβο σου),
  τι παρατηρητικότητα που είχες ώστε να προσέξεις την απουσία του εξωφύλλου από την μόνιμη στήλη του σάϊτ: Ο ΤΥΠΟΣ σήμερα ή τα πρωτοσΕΛιδα των εφημερίδων της ημέρας».
  Εσύ ο οποίος, θεωρητικά πάντα, βρίσκεσαι έξω από τον χορό.
  Δεν είναι στο κάτω- κάτω η δουλειά σου,
  τουλάχιστον επίσημα (εκτός εάν είναι)
  και Ωωωωω:
  Ποία η αστοχία είτε παράλειψη,
  εκείνων των οποίων ΕΙΝΑΙ στο κάτω- κάτω και επισήμως η δουλειά τους !

  Μου αρέσει!

 19. Dedes Kostas said

  Πριν καν ολοκληρωθεί ενα 24ωρο από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στις επιχειρήσεις Μαρινάκη για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος, «ξαφνικά» εμφανίζεται ένα δημοσίευμα στο «Καρφί».
  Κανείς μα κανείς δεν αναρωτιέται για αυτή την ξαφνική πρεμούρα της φυλλάδας, που έχει στο παρελθόν καταδικασθεί για συκοφαντική δυσφήμιση σε πανω από έξι χρόνια φυλάκιση.
  Κανείς δεν ασχολήθηκε με την καταγγελία Καμμένου ότι το δημοσίευμα απορρίφθηκε έναντι αντιτίμου από δύο άλλες εφημερίδες.
  Και φυσικά, κανείς μα κανείς δεν έχει ζητήσει αποδείξεις.
  Τώρα θα μου πεις, εδώ ολόκληρα κόμματα έσπευσαν να υιοθετήσουν το δημοσίευμα χωρίς να ψάξουν για αποδείξεις και περιμένεις να το πράξει ο κόσμος;
  Όχι βεβαια. Άλλωστε, είναι της μόδας να κατεβάζει αμάσητο ότι του σερβίρουν.

  Μου αρέσει!

 20. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  Οι γαυροι σε επιθεση με μυστικο οπλο την πρεζα. Αληθεια τα πλοια ειναι του χοντρου ? Η μηπως,λεω μηπως ?

  Μου αρέσει!

 21. […] NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπ… […]

  Μου αρέσει!

 22. […] NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπ… […]

  Μου αρέσει!

 23. […] NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπ… […]

  Μου αρέσει!

 24. […] γράφουμε και τα ξαναγράφουμε, για τις περίεργες σχέσει… με την άρχουσα τάξη και τις Τουρκικές […]

  Μου αρέσει!

 25. […] γράφουμε και τα ξαναγράφουμε, για τις περίεργες σχέσει… με την άρχουσα τάξη και τις Τουρκικές […]

  Μου αρέσει!

 26. […] NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπ… […]

  Μου αρέσει!

 27. nicenomu.com

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 28. Integralife.Eu

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 29. studio de tatuagem barueri

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 30. Site altamente recomendado

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 31. studio de tatuagem barueri

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 32. Studio de tattoo barueri

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 33. estudio de tatuagem granja viana

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 34. a vantagem

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 35. estudio de tatuagem em osasco

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 36. studio de tattoo em granja viana

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 37. clique na próxima página da Web

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 38. studio de tattoo em barueri

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 39. Este site de recursos

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 40. índice

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 41. Studio De Tattoo Em Osasco

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 42. studio de tattoo

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 43. estudio de tatuagem osasco

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 44. http://domaindig.org/tatuariazombie.com.br

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 45. Studio de tattoo barueri

  NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπει να συνθλιβεί.

  Μου αρέσει!

 46. […] Τα εχουμε εξηγήσει και εδω NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπ… […]

  Μου αρέσει!

 47. […] Τα εχουμε εξηγήσει και εδω NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπ… […]

  Μου αρέσει!

 48. […] ΔΙΑΒΑΣΤΕ NOOR1: Η δολοφονική, παρακρατική, αντεθνική οργάνωση πρέπ… […]

  Μου αρέσει!

 49. […] […]

  Μου αρέσει!

 50. […] Αν κάτι σας θυμίζει από κάποια Ελληνικά ΜΜΕ με τουρκοσήριαλ, Τούρκους καναλάρχες και σχέσεις με φορτία τουρκικής ηρωίνης, θα είναι ιδέα σας. […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: