olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΠΡΟΚΛΗΣΗ κατα της Ελλαδας απο Συλλόγο Αλληλεγγύης «Τούρκων» Δ.Θράκης μετα απο αποκαλυψη του Olympia.gr ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (Πομακων)

Posted by netakias.com στο Ιουνίου 5, 2017

imageΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΧΟΥΣΕΪΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ !!!!»…Καταγγέλλουμε την δικαστική έρευνα….»

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΚΘΕΤΕΙ το ΑΣΕΠ ο Δήμαρχος Μύκης-Ζητούν «Τουρκικά» σε Δήμο Πομάκων με πιστοποίηση ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ!

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ την αποκάλυψη του olympia.gr-Ερευνα για την «φωτογραφική» προκήρυξη που ζητούσε υποχρεωτική γνώση Τουρκικής από Πανεπιστήμιο της Αγκυρας!

H μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη είναι ξεκάθαρα τουρκική

H μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη είναι ξεκάθαρα τουρκική. Η μητρική γλώσσα αυτής της τουρκικής μειονότητας είναι τα τουρκικά, ενώ επίσημη γλώσσα είναι τα ελληνικά . Την πραγματικότητα αυτή κανείς δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει να την αλλάξει

Ο δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν-πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας, δημοσίευσε μια ανακοίνωση σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώθηκε και την έρευνα που άρχισε όταν o δήμος Μύκης του νομού Ξάνθη με έγκριση από την περιφέρεια δημοσίευσε προκήρυξη στην οποία έθετε ως υποχρέωση την γνώση της τουρκικής για την πρόσληψη ατόμων στα πλαίσια προγράμματος της Ε.Ε. για τα προβλεπόμενα να ιδρυθούν στους 22 δήμους της περιφέρειας ¨Κέντρα Κοινότητας¨.

Ο Χουσεΐν ανέφερε: Όπως όλοι γνωρίζουν ο δήμος Μύκης είναι μια τοπική αυτοδιοίκηση σε περιοχή που κατοικείται πλήρως από ανθρώπους της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και εξυπηρετεί ανθρώπους της μειονότητας.Για αυτό τον λόγο με βάση την ομόφωνη απόφαση που πήραν τον Φεβρουάριο του 2017 ο δήμαρχος Τζεμίλ Καμπζά και τα μέλη του Δ.Σ για υποχρέωση γνώσης τουρκικής από την μία κοινωνική λειτουργό, την ψυχολόγο και την γραμματέα που θα απασχοληθούν στα υπό σύσταση ¨Κέντρα Κοινότητας¨, ετοίμασαν την προκήρυξη αφού νωρίτερα είχαν ρωτήσει και πάρει την έγκριση του ΑΣΕΠ και της Διοικητικής Γενικής Γραμματείας.
Μετά από αυτή την νόμιμη διαδικασία και την συσταθείσα βάση της δομής της περιοχής προκήρυξης πρόσληψης προσωπικού, οι δικαστικές αρχές παρακινηθείσες από την αντίδραση και τον θόρυβο που προκάλεσαν κάποιες εστίες του κακού, άρχισαν έρευνα κατά του δήμαρχου Μύκης Τζεμίλ Καμπζά.

Εμείς ως τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και πολίτες 1ης κατηγορίας της Ελλάδας, μέχρι σήμερα δεν ζητήσαμε και δεν πρόκειται να ζητήσουμε τίποτε άλλο πέραν των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν από τα άρθρα 36-45 της συνθήκης ης Λωζάννης και από το σύνταγμα της Ελλάδας.

Καταγγέλλουμε την δικαστική έρευνα και την αντίδραση κάποιων οι οποίοι κινούμενοι με φανατικά και ρατσιστικά αισθήματα αντέδρασαν στην προκήρυξη που ετοιμάστηκε με έγκριση από ανώτερες αρχές και στα πλαίσια μια νόμιμης διαδικασίας, σχετικά με το προσωπικό που θα υπηρετήσει κόσμο που είναι μόνο Τούρκοι.

Όπως έχουμε κραυγάσει πολλές φορές παλιότερα, βιώνουμε την θλίψη να βλέπουμε πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας και το κυβερνόν κόμμα ΣΥΡΙΖΑ έχουν παραδώσει την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και τις τελικές αποφάσεις για αυτήν, στον κυβερνητικό του εταίρο τους φασιστικούς ΑΝΕΛ και στον πρόεδρο του Καμμένο.

Εγώ για μια ακόμη φορά δηλώνω πως η μειονότητα που ζει στην Δυτική Θράκη είναι ξεκάθαρα τουρκική. Η μητρική γλώσσα της τουρκικής μειονότητας είναι τα τουρκικά, ενώ επίσημη γλώσσα είναι τα ελληνικά . Την πραγματικότητα αυτή κανείς δεν μπόρεσε και δεν θα μπορέσει να την αλλάξει. Προσδοκία μας είναι να παύσει αμέσως η δικαστική δίωξη που άρχισε κατά του δημάρχου Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, να απασχοληθεί το προσωπικό που βάση της νόμιμης προκήρυξης θα ξέρει τουρκικά, ενώ δηλώνουμε σε όλη την κοινή γνωμη πως πάντα βρισκόμαστε δίπλα στον δήμαρχο Μύκης Τζεμίλ Καμπζά.¨

http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/bati-trakyada-yasayan-azinlik-oz-ve-oz-turktur.html

3/6/2017

Σχ: Προφανώς ο Χουσεΐν δεν έχει ακούσει ούτε για Πομάκους ούτε για Ρωμά…

Η αλήθεια είναι βέβαια πως με την ανεπάρκεια που επιδεικνύει η επίσημη ελληνική πολιτεία, σε λίγα χρόνια όντως θα δικαιωθεί ο Χουσεΐν ! Βήματα γίνονται, αλλά κατά την γνώμη μας ανεπαρκή.

Κύριοι της ελληνικής πολιτείας δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε την σελήνη. Δείτε τι κάνει το προξενείο στην ελληνική Θράκη και κάνετε και εσείς τα ίδια αλλά αντίρροπα. Τόσο δύσκολο είναι ; Και αν δεν μπορεί να ¨παίξει μπάλα¨ ένας παίκτης δεν φεύγεις από το γήπεδο, αλλά αλλάζεις αμέσως τον παίχτη και συνεχίζεις τον αγώνα.

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω…

8 Σχόλια to “ΠΡΟΚΛΗΣΗ κατα της Ελλαδας απο Συλλόγο Αλληλεγγύης «Τούρκων» Δ.Θράκης μετα απο αποκαλυψη του Olympia.gr ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (Πομακων)”

 1. enas said

  Με τις συνθήκες που επικαλείσαι υπάρχουν ελληνες πολίτες μουσουλμάνοι,
  γιαυτό ειστε και εκει,αλλιώς θα ήσασταν πρόσφυγγες στήν τουρκία απο παλια.
  Αν εσυ αισθάνεσαι τούρκος ελεύθερα και με αυτοκινητο η με το τρενο τα μπογαλάκια σου και δρόμο.

  Μου αρέσει!

 2. Ιστορικός said

  Μου αρέσει!

 3. anast said

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ!
  ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!

  Μου αρέσει!

 4. ο τούρκος πράκτορας καί βουευτής τού σύριζα Χουσεϊν Ζεϊμπέκ

  Μου αρέσει!

 5. καί ο έτερος πράκτορας καί βουλευτής τής δημοκρατικής συμπαράστασης Ιλχάν Αχμέτ πού αλλάζει κόμματα σάν τά πουκάμισα

  Μου αρέσει!

 6. Totelos said

  Για όλα φταίνε οι ΑΝΕΛ που για τις καρέκλες κρατάνε αυτά τα τομάρια στην κυβέρνηση .
  Είστε χειρότεροι από όλους . Να το θυμασται

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: