olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ βιαστών και δουλεμπόρων με την σφραγίδα της ΕΕ!!

Posted by olympiada στο Μαΐου 18, 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΚΟ ΔΙΕΘΝΩΣ

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΕΕ!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΚΟ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (Είχαμε ασχοληθεί και παλαιότερα με το θέμα)

«Το υπουργείο είχε ζητήσει κατ’ επανάληψη τον σε βάθος έλεγχο των ΜΚΟ», αναφέρουν πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής σχολιάζοντας σοβαρές καταγγελίες σχετικά με μη κυβερνητική οργάνωση που δρα στην Ελλάδα, και τις οποίες φέρνει στο φως ανακοίνωση του Επιτρόπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ε.Ε., Χρήστου Στυλιανίδη.

Πρόκειται για καταγγελίες σχετικά με μία οργάνωση-εταίρο του ECHO, (δηλαδή του Τμήματος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) σε ένα από τα ανθρωπιστικά του έργα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του εκπροσώπου του Επιτρόπου, Χρήστου Στυλιανίδη, οι καταγγελίες αφορούν σε περίπτωση πιθανής σεξουαλικής εκμετάλλευσης δικαιούχων από το προσωπικό της οργάνωσης, αλλά και σε ενδεχόμενη οικονομική διαφθορά του ίδιου προσωπικού.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει θεσπίσει έναν διεξοδικό μηχανισμό για να παρακολουθεί και να διασφαλίζει ότι η ανθρωπιστική χρηματοδότησή της παγκοσμίως, εφαρμόζεται με πλήρη σεβασμό όλων των ανθρωπιστικών αρχών και της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης», σημειώνεται στην ανακοίνωση. Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί για διερεύνηση στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί οι ελληνικές αρχές. Επίσης. λαμβάνονται μέτρα για την αναστολή πληρωμών στον εταίρο, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση του Επιτρόπου.

Απαντώντας, πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφέρουν ότι «το υπουργείο χαιρετίζει τις ενέργειες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για έλεγχο σοβαρών καταγγελιών για ΜΚΟ» και υπενθυμίζουν ότι «το υπουργείο είχε ζητήσει κατ’ επανάληψη τον σε βάθος έλεγχο των ΜΚΟ».

Από την άλλη, οι πηγές του υπουργείου τονίζουν πως οι καταγγελίες «θα ήταν δόκιμο να είχαν διοχετευτεί και στην Ελληνική Αστυνομία» και καταλήγουν λέγοντας πως «αναμένουμε την ολοκλήρωση των ερευνών και τις επίσημες ανακοινώσεις της Επιτροπής».

Ένα Σχόλιο to “ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ βιαστών και δουλεμπόρων με την σφραγίδα της ΕΕ!!”

  1. Athenaios said

    Η ΕΕ, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα όργανο της Νέας Τάξης, εργάζεται για τη καταστροφή των Ευρωπαϊκών εθνών και λαών μέσω της μαζικής μεταφοράς τριτοκοσμικών στην Ευρώπη. Για να το επιτύχει αυτό πιο εύκολα χρειάζεται άτομα μέσα στίς Ευρωπαϊκές χώρες πού θα υποστηρίζουν τις πολιτικές της («ανοιχτά σύνορα», «πολυπολιτισμός», «αντιρατσισμός», κλπ). Δηλαδή χρειάζεται μία πέμπτη φάλαγγα σε κάθε χώρα. Η δημιουργία και χρηματοδότηση των ΜΚΟ και των μελών τους είναι ένας εύσχημος τρόπος δημιουργίας και συντήρησης αυτής της πέμπτης φάλαγγας. Οι εξαγορασμένοι (τά μέλη των ΜΚΟ) έχουν κάθε συμφέρον να συνεχιστεί η λαθροεισβολή γιατί έτσι συνεχίζεται καί ο βιοπορισμός τους.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: