olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο λαϊκισμός ηττήθηκε τον Γενάρη του 2015

Posted by netakias.com στο Μαΐου 16, 2017

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ-2

του Αυγερινού Χατζηχρυσού*

Δεν υπάρχει πιο επιτυχημένη έκφραση, για να περιγράψεις την σημερινή αντιπολίτευση κι αυτό το βδέλυγμα που αποκαλούν δημοσιογραφία, από την λαϊκή ρήση «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Η παρούσα επιφυλλίδα δεν απευθύνεται στην κακιστοκρατία της διαπλοκής και των πολιτικών γόνων, ούτε έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να αντιληφθούν πως είναι να ζεις στην πραγματική κοινωνία, έξω από τα φυμέ τζάμια των καγιέ και της εξορίας με πάμπερς στο..κρυο Παρίσι.

Αυτοί που έχουν μεγαλώσει, ως Μαρίες Αντουανέτες, μπορεί να να νομίζουν ότι αφήνοντας για λίγα λεπτά τον Μπατλερ και τον σοφέρ, περπατώντας μερικά μέτρα στο πεζοδρόμιο του Αιγάλεω ή του Περάματος, έγιναν κανονικοί άνθρωποι, όμως το ταξικός μίσος τους, είναι τόσο, μα τόσο εμφανές σε κάθε πολιτική τους επιλογή

«Η νίκη του Εμμανουέλ Μακρόν ήταν νίκη της κοινής λογικής, του ρεαλισμού και της μετριοπάθειας» είπε ο Πρόεδρος την αξιωματικής αντιπολίτευσης για την νίκη του νεοφιλελέ τραπεζίτη* και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «Όσοι συμπολίτες μας παγιδεύονται από το εύκολο αφήγημα του λαϊκισμού να μην με ψηφίσουν, όμως νομίζω ότι η σιωπηλή πλειοψηφία δεν ζητάει παραμύθια από την πολιτική».

Αυτοί που στην Ελλάδα «ψηφίζουν Λεπέν» με τις επιλογές Γεωργιάδη και Βορίδη, αλλά και όντας οι εκπρόσωποι του πιο ακραίου λαϊκισμού στην Ευρώπη, νομίζουν ότι υπεξαιρώντας τις λέξεις, αποκτούν αυτομάτως και το νόημα αυτών. «Κοινή λογική», «ρεαλισμός», «μετριοπάθεια» και «αφήγημα του λαϊκισμού» είναι οι εκφράσεις που εκστομίζουν διαρκώς στα τηλεοπτικά πάνελ και όπως είπαμε, ίσως και να το πιστεύουν κιόλας, αφού γεννήθηκαν με την αναπηρία να νομίζουν ότι είναι οι «Αριστοι» που κατέχουν την μοναδική αλήθεια και τα τυπικά προσόντα να κυβερνήσουν, την πτωχή κι αναλφάβητη πλέμπα που «παρασύρεται» από τους λαϊκιστές.

Τουλάχιστον στην Ελλάδα ξυπνήσαμε. Το 94% με 96% δεν εμπιστεύεται τους Δημοσιογράφους, τους Συνδικαλιστές και τα Τηλεοπτικά Κανάλια

Τουλάχιστον στην Ελλάδα ξυπνήσαμε. Το 94% με 96% δεν εμπιστεύεται τους Δημοσιογράφους, τους Συνδικαλιστές και τα Τηλεοπτικά Κανάλια

Δεν το λέμε εμείς το υπονόησε ο ίδιος στην ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ την Τρίτη «Διότι αυτό που εν τέλει μετράει στην πολιτική είναι η δυναμική της συγκυρίας και το θάρρος των πρωταγωνιστών να τολμήσουν να ηγηθούν στη χώρα τους»! Αυτόκλητος ηγέτης, που χωρίς επώνυμο δεν θα έβρισκε δουλεία ούτε σε sweatshop στο Μπαγκλαντες

Πρώτα από όλα, λόγω της άγνοια τους και της ταξικής απόστασης που έχουν από το λαό και κάθε τι λαϊκό, συγχέουν το φιλολαϊκό με τον λαϊκισμό.

Ναι, τα αιτήματα των αγανακτισμένων ήταν μια πολιτική αλλαγή προς το φιλολαϊκότερον, μετά από 40 χρόνια λοιμικής από την διαπλοκή. Το να υπόσχεσαι επιστροφή των συντάξεων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση του βασικού μισθού δεν είναι λαϊκισμός, είναι απαίτηση του λαού.

Λαϊκισμός ήταν βία του Γεωργιάδη και του Βαρβιτσιώτη που όταν επέβαλαν τον ΕΝΦΙΑ μας έλεγαν ότι είναι «δίκαιος φόρος» γιατί πληρώνουν «πολλοί από λίγο». Δηλαδή ο άνεργος οικογενειάρχης να χάσει το σπίτι του, για μερικά Ευρώ, για να μην χάσει μερικά μανικιούρ η κυρία με την βίλα.

Δευτερευόντος το βλέπουμε ακόμη και στην ταξινόμηση της επιχειρηματολογίας τους. Πρώτο πρόβλημα στην Χώρα θεωρούν σχεδόν αποκλειστικά την υψηλή φορολογία, γιατί είναι και το μόνο που τους άγγιξε εκεί στα βόρεια προάστια. Ούτε η ανεργία, ούτε οι ατομικές συμβάσεις, ούτε οι λιποθυμίες στα σχολεία. Τόσο αποκομμένοι που θεωρούν «γελοίο» και δευτερεύων τα σχολικά γεύματα, γιατί δεν έχουν ζήσει ποτέ με €800 οικογένεια για να καταλάβουν πόσο αξία έχει και το παραμικρό βοήθημα

Δημοκρατία λοιπον και φιλολαϊκό είναι το κοινωνείν. Ο σεβασμος, η αλληλεγγύη και η κοινωνική πολιτική.

Αντιθέτως λαϊκισμός είναι τα στερεότυπα. Οπως το ότι «οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές» όταν ζητούν συλλογικές συμβάσεις, ενώ είναι σου λένε ότι είναι «ρεαλιστικό» να δώσεις ατομικές συμβάσεις στους Μαρινόπουλους, ωστε να έχει περισσότερα κέρδη, τα οποία θα τα «ρίξει στην αγορά» (trickle down) και τελικά αυτός να το σκάει με τα υπερκέρδη στο εξωτερικό.

Λαϊκισμός είναι τα τηλεοπτικά κλισέ των μεσημεριανών του τύπου «Μαζί τα Φαγαμε»  που δημιουργούν ασφυξία στην αντίθετη άποψη, αφού θεωρούν «κοινή λογική» να δίνεις δις για να σώσεις τις Τράπεζες κλέβοντας τις συντάξεις με το PSI και τελικά αυτά να καταλήγουν στην Deutsche Bank, αλλά «παρά-λογο» να δίνεις έκτακτο βοήθημα στους λοιμοκτονούντες συνταξιούχους ή δωρεάν ρεύμα και νερό στους μη-παραγωγικούς ανέργους γιατί θα τεμπελιάσουν (Κικίλιας)

Λαϊκισμός είναι η λεκτική βια των βαρώνων της ενημέρωσης όπως «αριστερούλιδες», «ανθρωπάκια», «ψευτράκος», «παλιόπαιδο»  για αυτούς που είναι εκτός διαπλοκής ή εναντίων όλων των χειμαζόμενων κοινωνικών ομάδων όπως «κλέφτες οι Ελευθεροι Επαγγελματίες», «συντεχνία» οι οδηγοί, τεμπέληδες οι υπάλληλοι. Κάθε φορά όμως που αποκαλύπτεται ότι κάποιο λαμόγιο της κοινωνικής τάξης τους, συμμετείχε σε σκανδαλο, είτε το αποκρύπτουν, είτε τον δικαιώνουν με το επιχείρημα της «κοινής λογικής» απολογούμενοι ότι έτσι λειτουργεί η οικονομία κι όποιος διαφωνεί είναι μαρξιστής και…λαϊκιστής!

Λαϊκισμός είναι η χρήση ψευδών γεγονότων ή/και η διόγκωση αληθινών ειδήσεων με σκοπό την τρομοκράτηση και τον εκβιασμό του πληθυσμού. Είναι η νοθεία στα λεγόμενα του Νίκου Αγγελίδη από το ΠΟΤΑΜΙ και την ΝΔ, είναι η πλαστή αποκάλυψη για το σπίτι του Πρωθυπουργού, είναι οι παραποιημένες δημοσκοπήσεις, είναι η απειλές τους στο δημοψήφισμα, είναι το ξύλο του ΠΑΣΟΚ στους ειρηνικούς αγανακτισμένους.

Ο λαϊκισμός ηττήθηκε στις 21 Γενάρη 2015 μετά από 40 χρόνια και οι Ελληνες έδειξαν πάλι τον δρόμο στην υπόλοιπη υφήλιο

*Αναπληρωτής Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνίων και Ενημέρωσης των ΑΝΕΛ

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 14 Μαϊου 2017

*ΥΓ-Η επιφυλλίδα γράφτηκε πριν ανακοινωθεί ότι ο Μακρόν επέλεξε…»αριστα» κι «αξιοκρατικά» τον δεξιο Εντουάρντ Φιλιπ δεξι χέρι του Φιγιον έως τώρα δημάρχου Χαβρης, ως πρωθυπουργό του, κατι το οποίο επιβεβαιώνει, ότι παραμύθια για «νεα πρόσωπα», «τεχνοκράτες», «ακομάτιστους», «μέτωπο της λογικής» έχουν κοντά ποδάρια. Μητσοτάκηδες, Θεοδωράκηδες, Χρυσή Αυγή, Δημοκρατικές Συμπαρατάξεις, είναι απλά ταξικά αναχώματα της ελιτ, για την επιβιωση της διαπλοκής

79 Σχόλια to “Ο λαϊκισμός ηττήθηκε τον Γενάρη του 2015”

 1. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ said

  Έκκληση Θεοδωράκη για συμμετοχή στα συλλαλητήρια της Πέμπτης
  O Μίκης Θεοδωράκης και άνθρωποι του πνεύματος καλούν με κείμενο τους τον ελληνικό λαό να συμμετέχει στα συλλαλητήρια της Πέμπτης κατά του τέταρτου μνημονίου «που πάει να ψηφισθεί εκείνο το βράδυ από άθλιους εθελόδουλους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και συνενόχους της μνημονιακής αντιπολίτευσης, που ανεξαρτήτως ψήφου, θα νομιμοποιήσουν μια διάτρητη πραξικοπηματική διαδικασία».
  Όπως αναφέρει το κείμενο, θα πρέπει την Πέμπτη (μέρα ψήφισης των μέτρων) οι πολίτες να δώσουν στον δρόμο την απάντηση τους για το τέταρτο μνημόνιο, καθώς «το κακό δεν θα σταματήσει αν δεν τον σταματήσουμε».
  Επισημαίνεται ότι δεν μπορεί ο λαός αυτός να είναι μια ζωή χαμένος στην απογοήτευσή του και δεν είναι δυνατόν μια ζωή να του λένε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα και να περνάνε τα πάντα. Καλούν στις πλατείες «που ποτέ δεν πρόδωσαν τον αγώνα» και τονίζουν πως πρέπει να αγωνιστούμε «για μια Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη, αντιιμπεριαλιστική και πραγματικά δημοκρατική με το Λαό και τα νιάτα της αφεντικά στον τόπο μας».
  Αναλυτικά το κείμενο:
  Όλοι και όλες στο Σύνταγμα
  Όλοι και όλες στις πλατείες των πόλεων της Ελλάδας.
  Πέμπτη 18/5 – 7 μ.μ.
  Αντίσταση και Ανυπακοή στα μέτρα όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το κακό δεν θα σταματήσει, αν δεν το σταματήσουμε. Παίξανε πολλοί με τα όνειρα του Ελληνικού Λαού. Δεν πάει, όμως, άλλο. Δεν μπορεί ο Λαός αυτός να είναι μια ζωή χαμένος στην απογοήτευσή του.
  Δεν είναι δυνατόν μια ζωή να του λένε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα και να περνάνε τα πάντα. Ότι μια μικρή χώρα δεν μπορεί χωρίς τον κηδεμόνα της και τον Γερμανό της και να τον βυθίζουν όλο και πιο βαθιά στην κατοχή και την Γερμανο-αμερικανοκρατία. Αυτές οι αντιλήψεις είναι ο ορισμός του ραγιαδισμού και της άνευ όρων παράδοσης. Φτάνει πια.
  Συνεχίζουμε! Πριν έξι ακριβώς χρόνια, τούτες τις μέρες, ήρθαν αυθόρμητα και μαχητικά στο προσκήνιο οι πλατείες ενάντια στα μνημόνια. Οι πλατείες, που δεν πρόδωσαν, δεν εγκατέλειψαν τον αγώνα. Άλλοι τις αδειάσανε. Όμως τώρα ήρθε ξανά η ώρα οι πλατείες να ξαναγεμίσουν από τα ανεκπλήρωτα όνειρα των πολιτών. Ήρθε η ώρα οι πλατείες να ξαναγεμίσουν με την αγανάκτηση και την οργή μας.
  Τώρα όλοι και όλες, ακόμα κι αυτοί που είχαν ξεγελαστεί, είναι σοφότεροι και πιο ώριμοι. Συνεχίζουμε, λοιπόν, πιο ενωμένοι και πιο μαχητικοί και κυρίως πιο αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την εν λευκώ ανάθεση και την ερήμην μας λήψη αποφάσεων, που πάντα καταλήγουν εναντίον μας.

  Όλοι και όλες θα είμαστε στην πλατεία, για να μην περάσουν τα μέτρα. Όλοι και όλες καλούμαστε όπως ορίζει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος σε μια οργανωμένη αντίσταση και ανυπακοή στην επιβολή των μέτρων, για να κερδίσουμε την πατρίδα μας και την αξιοπρέπειά μας, για να σταματήσουμε την λιτότητα, την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση.
  Για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, χωρίς λιτότητα, χωρίς κατοχή, χωρίς προστάτες. Για μια Ελλάδα λεύτερη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη, αντιιμπεριαλιστική και πραγματικά δημοκρατική με το Λαό και τα νιάτα της αφεντικά στον τόπο μας.
  Το κείμενο προσυπογράφουν οι :
  Γιώργος Βήχας, καρδιολόγος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εκ των εμπνευστών και ιδρυτών του Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.
  Αποστόλης Δεδουσόπουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου
  Γεώργιος Κασιμάτης, ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών
  Περικλής Κοροβέσης, Συγγραφέας – Δημοσιογράφος – Ακτιβιστής
  Γιάννης Κουζής, καθηγητής Εργασιακών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου
  Σπύρος Λαβδιώτης, Οικονομολόγος, συγγραφέας, πρώην στέλεχος της κεντρικής τράπεζας του Καναδά
  Νίκος Μαγδαληνός, Ηθοποιός
  Γιάννης Μαύρος, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα
  Ναταλία Μηνιωτή, Διδάκτωρ Θεατρολόγος
  Μαρία Νεγρεπόντη-Δεληβάνη, Οικονομολόγος, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, συνεργάτης του ΟΟΣΑ, τιμηθείσα επανειλημμένα από διεθνείς οργανισμούς για τη δουλειά της
  Γιώργος Ξένος, Ζωγράφος
  Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, Ηθοποιός, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος
  Μάνια Παπαδημητρίου, Ηθοποιός
  Χρήστος Παπαθεοδώρου, καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου
  Γιάννης Ραχιώτης, Δικηγόρος

  Γιώργος Ρωμανιάς, Νομικός
  Σπύρος Σακελλαρόπουλος, καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου
  Άρης Σκιαδόπουλος, Δημοσιογράφος
  Μάνος Σπυριδάκης, Επίκουρος καθηγητής κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
  Στάθης Σταυρόπουλος, Σκιτσογράφος
  Δημήτρης Τραυλός – Τζανετάτος, ομότιμος καθηγητής Εργατικού Δικαίου Πανεπιστημίου Αθηνών
  Σκεφτείτε το…
  Αυτές τις ημέρες ετοιμάζουμε το νέο TPP με έμφαση στην ενημέρωση, στην έρευνα και στην ανάλυση. Με περισσότερες στήλες, περισσότερες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και με νέα ανανεωμένη πλατφόρμα για τα μέλη. Εκτός από το The Intercept και το Project Syndicate αναπτύσσουμε νέες συνεργασίες με το Mediapart, το Open Democracy και το Political Criticque και προετοιμαζόμαστε για τη δημουργία μιας πρωτότυπης διεθνούς έκδοσης. Το στοίχημα όμως δεν είναι δικό μας, αλλά δικό σας. Με λιγότερο από 17 λεπτά του ευρώ την ημέρα μπορείτε να αλλάξετε την ενημέρωση. Σκεφτείτε το… αξίζει!

  https://www.thepressproject.gr/article/111392/Ekklisi-Theodoraki-gia-summetoxi-sta-sullalitiria-tis-Pemptis

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. begar2 said

  <bΟ λαϊκισμός ηττήθηκε τον Γενάρη του 2015

  Το καλύτερο αστείο που άκουσα ποτέ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Πετρος Καλογεροπουλος said

  Οσο κι αν μαγειρευεις κι αλατοπιπερωνεις,κ. Χατζηχρυσε,η σουπα σου δεν παυει να χει ως βαση της τον ποντικο. Μας δηλητηριαζεις. Δυστυχως,-για σενα- δεν μπορεις να κρυψεις τη δυσωδια του ψευδους…ή,μαλλον,της Απατης. Αυτης που οργανωσατε με τη δολια και υπουλη συμμορια του ΣΥΡΙΖΑ. Τί χοντρες ανοησιες μας τσαμπουνας; Τί λαικισμους και φουμαρα βρισκεις απεναντι σ ενα λαο που τον εξαπατησατε; Νομιζεις πως, με αποδιοπομπαιο τραγο τους, ουτως ή αλλως, κατεξευτελισμενους εκπροσωπους των κομματων που αναφερεις, καλυπτεις την εθελοδουλη πολιτικη της Καταστροφης που υπηρετεις; Eιστε συνεχεια του πιο σαπιου και προδοτικου πολιτικου συστηματος που μπορει να βρει κανεις παγκοσμιως. Εχετε αναγει την Απατη σε επιστημη,τη ρεμουλα σε καθεστως ,το ξεπουλημα σε εθνικη υποχρεωση,την πατριδα σε προσχημα…Αρκει να βρισκεστε στη σκια και τη σκεπη των ευρωπαιων Ληστων. Γιατι το Ειδικο Δικαστηριο σας περιμενει,κκ πολιτικοι και ποινικοι Μαφιοζοι. Και το ξερετε πως,αν δεν κρατατε το λαο δεμενο,θα σας δεσει εκεινος

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   Μου αρέσει!

   • ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ said

    ΑΕΙ ** ΑΛΒΑΝΕ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟ.

    Μου αρέσει!

   • ΚΑΥΤΕΡΟΛ said

    Κερκυροκ#λος εσυ ποτε θα πας πισω στην πατριδα σου την Αλβανα;

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Τι κατάντια και αυτή, να βάζουν νέα nick για να βρίσουν!
    Αυτό είναι αποκλειστικότητα των ερπετοειδων απάτριδων νεoσυμμοριτών!

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Κάνω τις κόκκινες γραμμές μου, ροζ ζαρτιέρες. Τι είμαι;

    Μου αρέσει!

   • ΠΙΠΕΡΟΛ said

    Λουλούκα;

    Και σου φαινότανε κάπως για κουδουνίστρα ρε Agm

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    ΠΙΠΕΡΟΛ, προφιτερολ, τσιμπούκρολ και ο άπλυτος αργαλειός της μάνας σου σιχαμερό εαμoβουλγαρικο έκτρωμα.
    Λόγο δεν μπορείτε να εκφέρεται παρα ρουφιανιά, χλεύη και ύβρεις, γ@μημένε.

    Μου αρέσει!

   • Greek national pride said

    Ρε σκατομυγα zanglos
    Στο pride εγλυφες ΓΑΠ και Πασοκ ειναι ψεμα;
    Με το βασιλη δρν τσακωθηκες για το Πασοκ που υποστηριζες;
    Με το παλικαρι απο χανια δεν τσακωθηκες για το ΓΑΠ που υποστηριζες;
    Τα πασοκια τα εγλυφες τοτε λουλου τωρα το παιζεις χρυσαυγουλο σκατομυγα
    Και δεν εχει @ρχιδια να το παραδεχτεις σκατομυγα

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Αδερφή είσαι και φαίνεσαι αλήτη συκοφάντη, ποτέ δεν ήμου πασοκ ΠΟΤΕ!

    Υπήρξε μια κόντρα με τον εμμονικο βασιλη σχετικά με τις δηλώσεις του ΓΑΡ, ούτε θυμάμαι τι.
    Ο βασίλης όπως και εσύ, βασικά όλα τα πουσταριά, σκαλώνουν σε μια λέξη και το κάνουν θέμα.

    Αν έχεις κάτι να πεις, αν θυμάσαι τι ήταν η κόντρα μας και θέλεις να την αναβιώσεις, εμπρός
    πουσταριό, πέστο, αλλιώς τράβα βρεκα κάνα πάκι να σε βολέψει ρουφιάνα κατινίτσα.

    Μου αρέσει!

   • ΠΙΠΕΡΟΛ said

    Σκατόμυγα τον επιτυχημένο μεγαλοεπιχειρηματία και ολοκληρωμένο εθνικοσοσιαλιστή;
    Τς … τς … πιπέρι!

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Ζορίζεσαι ε? Δεν μπορεί ο βλάκας να είναι επιτυχημένος
    και εσύ η διάνοια ναούμ να είσαι τσετουλας, ε?

    Χα..χα.. E τι να κάνουμε έτσι είναι χονδρό το άτιμο!
    Αλλα θα το λαδώσω αυτή την φορά, χαλάρωσε!

    Μου αρέσει!

   • Greek national pride said

    Σκατομυγα κανε τον ανηξερο δεν εχεις τα @ρχιδια να το παραδεχτεις ψοφιμη
    Και με το βασιλη και με το παλικαρι απο χανια για το ΓΑΠ και το Πασοκ ειχες τσακωθει κανε το ανηξερο τωρα παλιοαδερφη χεστης οπως και τοτες
    Ουρε σκατομυγα ουτε το φτυσιμο δεν αξιζεις σκατομυγα

    Μου αρέσει!

   • sxoliastes said

    Τί απαράδεκτα σχόλια είναι αυτά κ.σχολιαστές; Παρακαλώ σεβαστείτε
    τους αναγνώστες. Απο εδω και κάτω κόβονται πλέον, δεν γίνεται τίποτα άλλο.

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Ευχαριστώ, μας την έπεσαν οι ακρίδες!

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Έλα πες μου για τον ΓΑΡ και τον βασίλη και τον γιδοβοσκό πως τον έλεγαν τον βλάκα τον κρητικό, τώρα θυμήθηκα,
    υπερηφανευόταν το στουρνάρι ότι πατέρας του, παππούς του, μαχαίρωσε έναν αιχμάλωτο γερμανό
    και φυλούσε το μαχαίρι με τα αίματα κειμήλιο!!!!

    Μα τόση ανδρεία, καράφλιασα ρε!

    Μου αρέσει!

   • Greek national pride said

    Για τους τσακωμους σου με βασιλη και χανιωτη που υποστηριζες ΓΑΠ και Πασοκ κουβεντα;
    Που εγλυφες τους πασοκους στο pride τιποτα τη κοροιδα;
    Τι να πω ρε καρναβαλος οπως και τοτες

    Μου αρέσει!

   • Greek national pride said

    Ο παππους ηταν και τι ηθελες να το κερασει τσικουδια επειδη εσυ λατρεύεις τους ναζι;

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    ΠΙΠΕΡΟΛ έχασες.
    Χε, χε,χε.
    ¨Ο πρώτη φορά πρωκτοαριστερά είμαι,¨ ρε!

    Αλλά τώρα θα μού είπης, αν ο Δένδιας, ο μασωνορότσιλδος καραφλοκόραξ, ομοιοπαθής του ελληνοφοβικού ημετέρου ¨Κερκυραίου,¨ αντιπροσωπεύει την φιλελοδεξιά, ε τότε ισχύει αυτό που λέμε
    ¨Αριστεροί και μασωνοδούλοι, μια σκατοβουλή γινήκαμ ‘ ούλοι.¨ ή αλλιώς ¨την κάτσαμε όλο αριστερά την βάρκα¨.

    G.N.P.
    Είναι βάρβαρο και καθόλου μεγαλόψυχο ελληνικό, πατριωτικό και ανδροπρεπές
    να μιμήσαι μεθόδους και πρακτικάς του κάθε βάρβαρου ανατολίτη Αττίλα
    γλείφων κτηνωδώς και ως δαιμονισμένος-σεληνιασμένος
    (όρα τα ασιατικά κράτη των υπανθρώπων με σημαία των την ημισέληνο)
    την αιμοσταγή σου πολεμικήν μάχαιραν
    ή βάζων τους αποκοπέντα γεννητικά όργανα του ενός εχθρού στρατιώτου μοτοσυκλετιστού εις το στόμα του άλλου νεκρού συντρόφου του.
    (σκηνή ήτις προηγήθη της γερμανικής σφαγής των Καλαβρύτων εξ ού και το τοσούτον δολοφονικόν και καταστροφικόν μένος αυτών)
    Διότι αν η σφαγή αυτή καθ’εαυτή είναι άπαξ καταδικαστέα και κολάσιμος,
    πόσο μάλλον άτιμος, προδοτική και κολάσιμος πράξις είναι το να προκαλέσης αυτή την αντίδρασι του εχθρού
    ήτοι τον αποτροπιασμόν και τα λυσσώδη του αντίποινα προκειμένου οι ορεσίβιοι χωρικοί της περιοχής τρομοκρατηθέντες να πάρουν τα βουνά για να εγκλωβισθούν-ενταχθούν εκβιαστικά εις τον εθνοπροδοτικόν ΕΛΑΣ…
    Δεν γίνεται αυτό από στοιχειωδώς ηθικά και πολιτισμένα ανθρώπινα όντα, εκτός κι αν ζηλοίς την ανθρωοθυσιαστικήν δόξαν των εβραιοφοινίκων πιστών του Βάαλ
    ή του ημέτερου σφαγέως, γενοκτόνου αμάχου ελληνικού πληθυσμού (όρα Μελιγαλάς)
    και σαδοπούστη Βελουχιώτη (του ειπόντος τα φυσικά σύνορα της Ελλάδος είναι μέχρι τον ¨Ολυμπο)
    ως και των γενιτσαροσυμμοριτών σλαβομακεδόνων του.

    Μου αρέσει!

 4. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ said

  Όταν η αμερικανοδουλεία Τσίπρα κάνει … “αντιϊμπεριαλιστή” τον Μητσοτάκη

  Η συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Geoffrey Pyatt στο Βήμα της περασμένης Κυριακής υπό τον αποκαλυπτικό τίτλο “οι ΗΠΑ ευλογούν τον Τσίπρα” ακόμα ταράζει τα Αθηναϊκά νερά.
  Ο αμερικανός πρέσβης αντάμειψε απλόχερα με την προκλητική, σχεδόν πρωτοφανή, στήριξη του και την στήριξη της Ουάσιγκτον, τον Αλ. Τσίπρα για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες τους προς τις ΗΠΑ και τις πολιτικοστρατιωτικές επιλογές τους στην περιοχή σε μια περίοδο που ο επικυρίαρχος ρόλος των ΗΠΑ στην Ανατ. Μεσόγειο και ιδιαίτερα στην Μ. Ανατολή, αμφισβητούνται έντονα αν δεν κλονίζονται.
  Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου – Κοτζιά έχει καταντήσει το δεξί χέρι των Αλβανών στα Δυτικά Βαλκάνια για την Ρώσικη ανάσχεση και την αμερικανοποίηση τους, με χαρακτιριστικότερη την υποστήριξη της προς το παράνομο Κόσοβο.
  Η κυβέρνηση Τσίπρα, επίσης, έχει καταστεί ο πιο πιστός δορυφόρος των ιεράκων του Ισραήλ στο ενεργειακό και πρώτα απ’ όλα στον στρατιωτικό τομέα, ενώ είναι αναντικατάστατη η πολιτική και στρατιωτική ελληνική βοήθεια προς τις ΗΠΑ για την Συρία, ιδιαίτερα από την στρατηγικότατη βάση της Σούδας, την οποία η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει να εκχωρήσει στην αμερικανονατοϊκή διαχείριση για πολλά επί πλέον χρόνια. Ακόμα και όλη την Κάρπαθο προσέφερε ο κουβαρντάς Καμμένος για βάση του ΝΑΤΟ.
  Με μια τόσο απροκάλυπτη και απωθητική αμερικανοδουλεία από τον Τσίπρα ασφαλώς άξιζε ως ανταμοιβή αυτήν την αντιδεοντολογική υποστήριξη του πρέσβη, από την Κυριακάτικη συνέντευξη του, η οποία στήριξη ξεπερνούσε κάθε όριο διπλωματικής υμνολογίας.
  Και ξεπερνούσε τόσο πολύ κάθε όριο αυτή η αντιδεοντολογική στήριξη του αμερικανού πρέσβη προς τον Τσίπρα, ώστε και αυτός ακόμα ο μέχρι μυελού οστέων και από οικογενειακή παράδοση αμερικανόφιλος Κυρ. Μητσοτάκης να βγει από τα ρούχα του και να τηλεφωνήσει έξω φρενών, διαμαρτυρόμενος για την στάση του και για επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.
  Και όχι μόνο ο Κυρ. Μητσοτάκης αλλά και αυτός ακόμα ο Γιάννης Πρετεντέρης, που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του για ότι έπρατταν οι ΗΠΑ, βγήκε στα κεραμίδια και κήρυξε με την αρθρογραφία του αντιαμερικανικό αντάρτικο για τα αίσχη του νέου … Πιουριφόϋ στην Ελλάδα.
  Είδατε, λοιπόν, τι πετυχαίνει ο Τσίπρας με την άμετρη αμερικανοδουλεία του. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Βγήκε αντιϊμπεριαλιστής ο Κυριάκος και αντιαμερικάνος Τουπαμάρος ο Πρετεντέρης.
  Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Έτσι που πάμε, μπορεί πιο γρήγορα απ’ όσο υποψιαζόμαστε να δούμε και εκείνη “τη νύκτα την μαγική σαν την Αργεντινή”.

  Αυτή, ντε, με το ελικόπτερο, την μηχανή του αναμμένη με τον έλικα να περιστρέφεται ταχέως και το συνωστισμό στην πόρτα του….
  http://www.iskra.gr/%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%83%ce%af%cf%80%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9/

  Μου αρέσει!

 5. Δαιμων Ο Φιδισιος said

  Μου αρέσει!

 6. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ said

  Μου αρέσει!

 7. καποιος said

  ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΣΙΠΡΑ!!αφου νικησες τον λαικισμο,φερε τα κλεμμενα πισω.Καταλαβες ξεφτιλισμενε προεδρε της Δημοκρατιας?

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. Λαϊκισμός είναι ,ενώ δηλώνεις άθεος, νά πηγαίνης στήν Ανάσταση καί νά κρατάς λαμπάδα καί νά κοροϊδεύης τόν κόσμο.

  Μου αρέσει!

 9. Ανώνυμος said

  Μου αρέσει!

 10. ΖΟΥΓΚ said

  Εδω διεγραψες οκτω βιντεο με αληθειες Τσιπροκαμμενων………..που δειχνουν οτι πραγματι ο λαικισμος ητηθηκε
  στις 21/1/2015 τον σκοτωσε ο Καμμενος στα μαρμαρενια αλωνια ……..

  ΥΓ………Και οι Γερμανοτσολιαδες δικαιωθηκαν σ’αυτη τη χωρα και οι δηθεν αριστεροι δημοκρατες τιμηθηκαν πληρωναν μονο παντα αυτοι που ειχαν αξιοπρεπεια …….ελα ομως που αυτη δεν μεταφραζεται ουτε σε καρεκλα ουτε σε κονομα

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • sxoliastes said

   δεν με ενδιαφέρει, κάνε διάλογο. Το παρακάνατε εσύ και
   η Βασιλική. Υπάρχει και φιλότιμο.

   Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Μην χρησιμοποιείς λέξεις που δεν καταλαβαίνεις. Γίνεσαι γελοίος.

    Μου αρέσει!

   • sxoliastes said

    Αν και δεν χρειάζεται να απαντήσω μιας και δεν διαβάζετε το ιστολόγιο, μου απαντάτε παρακαλώ γιατι γίνομαι γελοίος;

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Για την στροφή απο σκίζουμε τα μνημόνια σε «μενουμευρωπη». Καινούργιος είσαι η χτύπησε Αλζχαιμερ;

    Μου αρέσει!

   • sxoliastes said

    Εντάξει. Απευθυνθείτε στους πολιτικούς λοιπόν τους οποίους
    δεν αντιπροσωπεύω σε καμμιά περίπτωση. Σε άσχετο θέμα τοποθετηθήκατε.

    Μου αρέσει!

   • ΖΟΥΓΚ said

    Το φιλοτιμο το κρατησατε εσεις …………για μενα δεν περισσεψε …….δεν σας ενοχλουν τα γραφομενα ενθεν κακειθεν που αποπνεουν «κοσμιωτητα» αλλα τα ιδια τα λογια των πρωταγωνιστων της σημερινης καταντιας της πατριδας μας , των απατεωνων πολιτικων , που ειναι σε βιντεο και δεν μπορουν να διαψευστουν.
    Η ενοχληση αυτη ειναι μια μικρη ενδειξη οτι υπαρχει ακομη συνειδηση.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • sxoliastes said

    Ζητήσαμε διάλογο και μας ταράξατε σε προπαγανδιστικά βίντεο.
    30 την ημέρα ανεβάζετε. Η συνάδελφός σας άλλα τόσα κείμενα
    σε κατεβατά. Αυτοί είναι οι κανόνες, να τους σεβαστείτε αφου
    συμμετέχετε εδώ μέσα. Διάλογο χωρίς χυδαιότητες απο όλους.

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Κρατα το λιβανιστηρι απο το πρωι ως το βραδυ για τους πολιτικους που εκθειαζεις «αλλα δεν εισαι μαζι» και κανε μου μαθηματα περι φιλοτιμου και ασχετοσυνης. Την τσιπα τουλαχιστον την εχεις ακουστα; Εστω και στο γιαουρτι;

    Μου αρέσει!

   • sxoliastes said

    Καταλαβαίνετε οτι είμαι στον έλεγχο των σχολίων ή όχι;
    Δεν είμαι αρθρογράφος.

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    ΟΚ. Συγνωμη. Καινουργιος. Την «μεταφραση» των οσων γραφω θα την βρεις στα παλια σχολια αν εχεις την υπομονη να τα διαβασεις.

    Μου αρέσει!

   • sxoliastes said

    Δεν τρέχει τίποτα, αλλα να ξέρετε, όπου έχει γίνει παρατήρηση,
    είναι γιατι είναι ενοχλητικό στον ίδιο τον αναγνώστη. Βίντεο
    μπορεί να βάλει ο καθένας για να ενισχύσει την άποψή του, αλλα
    συνεχής προπαγάνδα με έτοιμη δουλειά απο αλλού είναι πολύ
    εκνευριστική. Για αυτό εξηγήσαμε οτι είναι χώρος διαλόγου και
    για αυτό βλέπετε οτι δεν αποκλείσαμε σχολιαστές.
    Ευχαριστώ.

    Μου αρέσει!

   • ο Γιωργος said

    Εδω που τα λεμε και εμενα με εχει χαλασει το ιδιο τροπαρι. Γιατι ρε ΖΟΥΓΚ δεν γραφεις γνωμη ο ιδιος; Μια χαρα αρθρωση λογου εχεις. Πιθανοτερο οτι εχεις σιχαθει και βαρεθει. Αλλα το πολυ κυρ ελεησον κι ο παππας το βαριεται…

    Μου αρέσει!

   • Τά βίντεο τού μπουμπούκου πού βάζει η
    » Μαίρη» καθημερινώς καί τά κατεβατά γιατί δέν τά σβύνετε;

    Αρέσει σε 2 άτομα

   • ο Γιωργος said

    Η Μαιρη η Μποχαλακη η τρελοκοτσιδου βγαζει μεροκαματο τωρα μεχρι να την πετυχω μπροστα στους βρακοφορους που το παιζει φιλος Τοτε θ αλλαξει νησι.

    Μου αρέσει!

   • Θεμιστοκλης said

    Τα ορφανα των Μπολσεβικων και Σταλιν παντα υποστηριζουν τα συντροφια οπως η Μαιρη!

    Μου αρέσει!

   • Είναι κάτι σάν τήν βουλευτική ασυλία.
    Κάνουν άρση τής ασυλίας βουλευτών ενός συγκεκριμένου κόμματος ενώ γιά τούς υπόλοιπους σφυρίζουν αδιάφορα.

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Και εσύ μαρή τί ζητάς;
    «Δικαίωμα» με δικαιολογία ότι το κάνουν κι άλλοι;
    Μήπως να πάρουμε τότε και εμείς από εσένα αυτό το δικαίωμα και να βάζει ο καθένας 100 βίντεο και copy-paste προπαγάνδας καθημερινά;
    Να σε θάψουμε στην προπαγάνδα για να μάθεις;

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Εσύ λιγδιάρη και ο ερμαφροδυρος είστε το καρκίνωμα του blog,
    μονο χλεύη, μανούρα, βρίσιμο και εμμονικες παπαριές, ουστ ρε!

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Χμ! Σαν τον ποντικό περιμένει όλη μέρα να φανεί κάποιος για να βγάλει τα ξερατά του ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και ευτυχισμένος οικογενειάρχης που όλα που δίνει η ζωή τα έχει
    μόνο οι ροχάλες του λείπουνε και παραμονεύει να τις αρπάξει!

    Ούστ! Βρωμοποντικαρά!

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Αυτό το βίντεο λες Βασιλικούλα ?

    Βρε τι πάθαμε,μιλάνε για παπλώματα και βίντεο η Βασίλω και ο ΖΟΥΓΚ !!

    Φτάνει που συμφωνούν και τα τρολ του Άδωνη και του Μουρούτη !!

    χαχαχαχα

    Μου αρέσει!

  • ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ said

   ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΝ «ΖΑΓΚΛΑΡΑ» ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ?
   ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΤΟ GREEK NATIONAL PRIDE EΓΡΑΦΕ ΣΑΝ «ZANGLOS» ΤΟ 2009-2011 ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ 2011 ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 47 ΕΤΩΝ!ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ Ο Δ.Ι. ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ «CUMMULUS» ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ!ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΕΠΕΙΤΑ ΤΟ 2012 ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΙΤ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 57 ΕΤΩΝ ,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ «ΜΕΓΑΛΩΣΕ» 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΣ!
   ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑ!ΑΚΟΜΑ ΡΕ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ??
   ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!
   Ο ΜΠΟΓΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ?ΑΙΔΩΣ!

   Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Ποιός τον θεωρεί σοβαρό σχολιαστή;
    Ούτε το σκυλάκι του ο Διογένης δεν θα τολμούσε να το πει για τέτοιο σούργελο.

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Δεν ξέρω για σοβαρό σχολιαστή, αλλα το 90% των επωνυμων σχολιαστών με θεωρούν φίλο τους και με μιλάνε,
    όπως και εγώ ευγενικά, εσύ αλήτη δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑΝ φίλο σου εκτος από τον ερμαφρόδιτο βλάκα μαίρη, όλοι
    σε φτύνουν γιατί όλους τους βρίζεις ότι είναι βλάκες και εσύ μονο είσαι ο έξυπνος, σταλινικό περίττωμα!

    Μου αρέσει!

   • ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ said

    ΣΤΟ GREEK NATIONAL PRIDE «ΑΚΟΥΓΕ» ΣΑΝ «ΣΤΕΛΙΟΣ» ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ «ΣΤΕΡΓΙΟΣ» !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΡΕ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ?ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΔΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑ ΤΑ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ ΤΟΥΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Σήμερα δηλώνω 107 χρονών, λοιπόν? Ίσος να είμαι 77, ή 67, ποσο θέλεις?
    Εσένα πάντως μπορώ να σε δέρνω και να σε γ»μώ 8 μέρες την βδομάδα!

    Ρε νταλκά που τραβάνε μερικοί για την ηλικία του αλλουνού? Μήπως θέλεις και αλλα στοιχεια?
    Το ειδικό βάρος του κομπολογιού μου? Aν με λείπουν δόντια? τι θέλεις βλάκα?

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Εσένα καραγκιόζη ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ (βασίλη) σε είχα προτείνει να έρθεις στο πατρικό μας να γνωρίσεις
    και τα αδέλφια μου στην Χαλκιδική, προσφέρθηκα να σε κάνω όλα τα έξοδα, αλλα κώλωσες και καλά έκανες.

    Το παλικάρι ο Γερμανός που τον έβριζες χωρίς λόγο, ένας ευγενικός και φιλέλληνας που γνώριζα καλά τα
    Ελληνικά, σε είπε να έρθεις στο ξενοδοχείο του και αυτός θα πλέρωνε το ταξί, ούτε καν τον απάντησες δειλέ.

    Τώρα πέτα τα βελάκια σου και τα σκατουλακια σου για 6-7 χρονια πριν, τακίμιασε και με τον ανθέλληνα
    νεοσυμμορίτη εναντίον μου, θα βρείτε πολλά κοινά με την φαντασία σας, η αλήθεια βεβαια είναι άλλη,
    με δυο λέξεις, σας γράφω στα τουμπερλέκια μου.

    Εσύ βασιλάκη είσαι νεοδημοκράτης και χριστιανός, ο λιγδιάρης είναι συμμορίτης και άθεος, βλάκα.

    Μου αρέσει!

   • Κουραμπιές said

    Τον θυμαμαι κι εγω το κουραμπιε zaglos στο Greek.
    Τον ειχαν ρημαξει στο ξυλο ειδικα ο βασιλης
    Τοτες ηταν πασοκος λεφτα υπαρχουν τωρα ντεκ χρυση αβγη

    Μου αρέσει!

   • ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ said

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΣΕΞΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΝΙΑ» ΣΤΟ GREEK NATIONAL PRIDE OΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΦΙΤΣΑΣ» ??

    Α ΡΕ ΓΕΡΜΑΝΕ «JENS» ΠΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ Ο ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΣ, Α ΡΕ «ΙΟΥΛΙΑΝΕ» ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟ ΤΟΥ OLYMPIA EKANEΣ ΑΒΑΝΤΕΣ?

    Μου αρέσει!

   • Κουραμπιές said

    Στελιος δηλωνε εκει τωρα στεργιος αυριο μανωλακης μεθαυριο νικος μεγαλο σουργελο μονο χαζοι τον παιρνουν στα σοβαρα ουτε για φτυσιμο δεν αξιζει ο κεφτες

    Μου αρέσει!

   • ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ said

    ΒΡΕ,ΒΡΕ,ΒΡΕ Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ OLYMPIA TI ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ?ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣΕ ΜΑΝΕΣ!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΑΝ ΜΕΣΟ «ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ» ΤΟΥ!!
    ΒΡΕ,ΒΡΕ,ΒΡΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ» ΕΧΕΙ,ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΤΛ!
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΧ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΩΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ «ΒΑΛΕΡΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ» ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ??

    Μου αρέσει!

   • ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ said

    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΣΕ ΒΡΕΙ ΕΔΩ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΣΤΟ GREEK NATIONAL PRIDE ΣΟΥ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

    Μου αρέσει!

   • Όποιος σάς είπε ότι η ρουφιανιά είναι αρετή, σάς ψεμάτισε.

    Μου αρέσει!

   • Greek national pride said

    Τον θυμαμαι κι εγω το zaglos πασοκαρια ηταν τοτε κι εγλυφε ολους τους πασοκους στο pride τωρα το παιζει χρυσαυγουλο μεγαλο σουργελο
    Μεγαλο ψωνιο κι αυτοι που τον νταντευουν ακομα μεγαλυτερα ψωνια

    Μου αρέσει!

   • ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ said

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ «ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ» ΛΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ?ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΕΝΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ?ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΟΛΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ?ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?

    Μου αρέσει!

   • Greek national pride said

    Και το βασιλη θυμαμαι τον ειχε ξεσκισει το zaglo γι αυτο την κοπανησε η λουλου
    Ο μιλησιος ειχε βαρεθει να του κανει παρατηρησεις καρναβαλι μεγαλο σας λεω

    Μου αρέσει!

   • ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ said

    ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΡΚΑΣ,Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ, Η ΔΗΙΔΑΜΕΙΑ,Ο ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ,Ο ΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Greek national pride said

    Και το παλικαρι απο τα χανια πολυ ενταξει
    Καλο παιδι και γνωστης
    Το παλικαρι μιλουσε με επιχειρηματα και η μαιμου zaglos τον εβριζε μεγαλο κολοπαιδι παντου τα ιδια εκανε ο κομπλεξικος

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε μαζί μου και βρίζετε, για κάποια μανούρα που υπήρχε πριν 6 χρονια?
    Μα είστε καλά ρε? Ποτέ δεν ήμουν πασόκος και αν έχετε κάτι να πείτε πέστε το σαν άνδρες
    με τα ονόματα σας και όχι σαν κατίνες κρυβόμενοι στην ανωνυμία.

    Αν και υποψιάζομαι ποιος είσαι, θυμάμαι που βογγούσες και έλεγες «βγάλτο θέλω να κλάσω»
    δεν σου έκανα την χάρη τότε και λυπάμαι, ok? Πάντως έχετε πλάκα ρε, είμαι έτσι, είμαι γιουβέτσι
    και όλα αυτά βγαλμένα από την κωλοτρυπίδα σας, τι ξέρετε για μένα ρε φλούφληδες ε?

    Μου αρέσει!

   • Αρμονία said

    Θα τους βρείς στο «απέραντο γαλάζιο» ή bluebig.wordpress.com

    Μου αρέσει!

   • Greek national pride said

    Κι εδω το κολοπαιδι η σκατομυγα zanglos τα ιδια κανει βριζει και χανονται οι καλοι σχολιαστες μεγαλη σκατομυγα
    Ουτε να τον φτυνεις δεν αξιζει
    Μην ασχολειστε με τη σκατομυγα zanglos του δινετε κι αξια
    Οσο θυμαμαι το παλικαρι απο χανια που τον εβριζε χωρις λογο μου ανεβαινει τι σιμα στο κεφαλι με τη σκατομυγα zaglos
    Μεγαλο πουστρ@κι
    Πασοκαρια ηταν στο pride κολλητηλικια με πασοκους τους εγλυφε τωρα το παιζει χρυσαυγουλο η σκατομυγα

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Στο χαρίζω ανώνυμη κατίνα!
    Οι άνδρες που έχουν κάτι να πουν,
    γραφουν με το όνομα του, έστω με ένα nick!

    Μου αρέσει!

   • Κυρά Ζάγκλαινα said

    Σας ευχαριστώ όλους που φροντίζετε τον μπούλη μου. Από τις 8 το πρωί μπήκε σήμερα ορεξάτος να φάει το καθημερινό του ξεχέσιμο, γεμάτος αισιοδοξία ότι είναι μιά υπέροχη μέρα. Και ήταν πραγματικά μία από τις καλύτερες του, έφαε χέσιμο που το καταφχαριστήθκε.
    ‘Ετσι να μου τον έχετε χορτασμένο και ευχαριστημένο κάθε μέρα.

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Τρεις μουνιθρες με επιτίθονται, ίσος να είναι δυο βασικά.
    Και τι λέτ ρε γυφτάκια? Χα..χα.. όσο με κατηγορείται τόσο δυνατότερος νιώθω, γιατί ξέρω ποιος είμαι!

    Ούτε με τα nick σας τολμάτε να γράψετε, γιατί ρε? Φοβάστε ή ντρέπεστε?

    Χα..χα..χα τα νυχάκια σας είναι ανίσχυρα στον γρανίτη ρε, θα σπάσουν, ήδη είναι ραγισμένα, ανώνυμες κατινιτσες!

    Μου αρέσει!

   • ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ said

    Θυμάμαι που την μιά δικαιολογούσε και στήριζε ΓΑΠ και ΠΑΣΟΚ και την άλλη δήλωνε φανατικός χρυσαυγίτης, μιλάμε για ανισόρροπο το άτομο!Μα τελείως όμως!
    ΥΓ
    Τίποτε παραμυθατζή Ζαγκλάρα, απλά όφειλα να ενημερώσω τους τυχόν σχολιαστές που ταυτίζονται μαζί σου να είναι δύσπιστοι και να μην πιστεύουν εύκολα τα όσα δημοσιεύεις στο διαδίκτυο!
    ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ…

    Στο …….καλό,, «πετυχημένε επιχειρηματία» .

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλάραs Στέργιοs said

    Ότι είχες να πεις το είπες, δεν έχεις τίποτα άλλο, φύγε δειλέ συκοφάντη, φύγε ανήθικη κατίνα,
    όταν ξαναεπιστρεψεις, γράψε με το όνομα σου χέστη, ε χέστη προβοκάτορα.

    Το αν είμαι πασόκος ή οτιδήποτε άλλο είναι δικαίωμα μου αλήτη, εσύ ποιος είσαι, τι ξέρουμε για σένα?
    εγώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και στο gay pride έχω δώσει σε δυο φίλους τα detail της επιχείρησης μου,
    τον ένα τον βοήθησα να κάνει μερικά invest στην Ελλάδα.

    Φύγε αλήτη ξέρασες και έχεσες, δεν έχεις τίποτα άλλο,
    Τον βασίλη που επικαλείσαι τον έκανα και παραμιλούσε γιατί ήταν εμμονικος, άδικος
    και στουρνάρι, όπως και ο λιγδιάρης δεν είχε κανέναν φίλο στο blog.

    Μου αρέσει!

   • Greek national pride said

    Πασοκος ηταν στο pride εγλυφε ολα τα πασοκια η σκατομυγα zanglos το ΓΑΠ να δεις πως τον εγλυφε
    Τωρα το παιζει χρυσαυγουλο η σκατομυγα

    Μου αρέσει!

   • Greek national pride said

    Ρε σκατομυγα zanglos εγλυφες το ΓΑΠ και το Πασοκ στο pride και ολα τα πασοκια ντρεπεσε να το πεις;
    Τωρα το παιζεις χρυσαυγουλο;
    Με το βασιλη δεν ειχες τσακωθει για το πασοκ που υποστήριζες ειναι ψεμα ρε σκατομυγα;
    Με το παλικάρι απο χανια για το ΓΑΠ δεν ειχες τσακωθει;
    Και τωρα κανεις τον ανηξερο ρε νουμερο;
    Χεστη ουτε τολμας να το παραδεχθεις παλιοαδερφη

    Μου αρέσει!

 11. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ said

  ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ : Συνεχίζουμε τον αγώνα. Όλοι στη Νέα 48ωρη Πανελλαδική Απεργία από 18 έως 19 Μάη

  Χαιρετίζουμε όλους τους ναυτεργάτες για την καθολική, μαχητική συμμετοχή τους στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ – Ε.Ε – ΔΝΤ.
  Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, στη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε της ΠΝΟ εκφράζοντας την αγωνιστική στάση των ναυτεργατών πρότειναν και αποφασίστηκε νέα 48ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από Πέμπτη 18 Μάη 00:01 έως Παρασκευή 19 Μάη στις 24:00.
  Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους συνταξιούχους, με αγωνιστική αισιοδοξία, να συμμετέχουν στην οργάνωση και περιφρούρηση του απεργιακού αγώνα μέσα και έξω από τα πλοία, να συμμετέχουμε την Τετάρτη 17 Μάη στις απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, στον Πειραιά στις 10 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη.
  Αγωνιζόμαστε για το δικαίωμα στην εργασία και τη ζωή, με βάση την εποχή μας τις σύγχρονες ανάγκες μας!
  • Κατάργηση των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων.
  • Ανανέωση των ΣΣΕ για όλους ενάντια στην ανασφάλιστη εργασία, αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές με κριτήριο την κάλυψη των απωλειών και τις σύγχρονες ανάγκες ζωής.
  • Μέτωπο ενάντια στην άγρια φοροληστεία που ροκανίζει το λαϊκό εισόδημα.
  • Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, την ανεργία, την δουλειά χωρίς δικαιώματα.
  • Να πληρώσουν οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και οι τραπεζίτες, με αύξηση της φορολογίας τους στο 45%.
  ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  16 Μάη 2017

  Αρέσει σε 1 άτομο

 12. Αρμονία said

  Λαϊκισμός είναι να καταπατάς το Σύνταγμα της πατρίδας σου και να εκτελείς τις διαταγές των αποικιοκρατών φέρνοντας το χειρότερο μνημόνιο προς ψήφιση και να μιλάς για αντίμετρα υποτιμώντας την νοημοσύνη των πολιτών.
  Για να μην ξαναγράψει ο σχολιαστής με τα πολλά ονόματα ότι όλοι έτρεξαν να ψηφίσουν τον «λεφτά υπάρχουν» ας συγκρίνει την αποχή που υπήρξε, με τους ψήφους που πήρε ο προδότης, που εξακολουθείτε να αφήνετε εσείς ελεύθερο. Εξ άλλου συνεχίζετε το καταστροφικό του έργο.
  Ποιά είναι η διαφορά;
  Μήπως αυτή την στιγμή υπάρχει αριστερά ή δεξιά;
  Όλοι μαζί ψηφίζετε για το «καλό μας» και με πόνο ψυχής, καθίκια.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: