olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Κάποιος να ενημερώσει τον κ.Μητσοτάκη οτι η χώρα διαθέτει ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ψηφιακής Πολιτικής @nikospappas16

Posted by infiltr8or στο Μαΐου 12, 2017

Ο αρχηγός του κόμματος που επι πρωθυπουργίας Σαμαρά σχεδίαζε το κλείσιμο κρίσιμων για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση της χώρας οργανισμών και ξεπούλημα τους στον ιδιωτικό τομέα και στον διπλανό του στο πάνελ κύριο… Φεσσα, πρόεδρο του ΣΕΒ και πρόεδρο το ομίλου Quest, μεταξύ άλλων, ξαφνικά ανακάλυψε την ανάγκη εθνικής ψηφιακής πολιτικής και μάλιστα σκέφτεται να της δώσει και το ανάλογο… Υφυπουργείο!

Βέβαια οταν το κόμμα του κυβερνούσε, προωθούσε, με τις ευλογίες της… αγοράς, το κλείσιμο νευραλγικών οργανισμών πληροφορικής και ξεπούλημα των υπηρεσιών τους στον ιδιωτικό τομέα.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο με τις επιδιώξεις της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι μόνο τα συμβόλαια εκατομμυρίων ευρώ που θα έδινε δώρο στην αγορά αλλά η πρόσβαση των ιδιωτικών εταιριών σε δημόσια δεδομένα, αφού μεταξύ των υποψήφιων οργανισμών ήταν η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α) Α. Ε., το ΚΕΠΥΟ, η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. και άλλοι οργανισμοί. Οργανισμοί που διαχειρίζονται κρίσιμα για την εύρρυθμη λειτουργία του κράτους δεδομένα και προσωπικά δεδομένα πολιτών.

Ας αφήσει λοιπόν τα… χουβαρνταλίκια κατά μέρος. Η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερο βάρος στη ψηφιακή στρατηγική και διαθέτει, όχι Υφυπουργείο, αλλά Υπουργείο!

 

infiltr8or

9 Σχόλια to “Κάποιος να ενημερώσει τον κ.Μητσοτάκη οτι η χώρα διαθέτει ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ψηφιακής Πολιτικής @nikospappas16”

 1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΙΟΥ ΠΡΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑ: ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
  12/05/2017

  Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης και κύριο υπεύθυνο της δυστυχίας τους, απέστειλαν οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών της Χίου.

  «Το Επιμελητήριο Χίου ανταποκρινόμενο στον –εκ της Πολιτείας εκπορευόμενο- θεσμικό του ρόλο, σας μεταφέρει για μία ακόμη φορά την έντονη αγωνία αλλά και αγανάκτηση τόσο του επιχειρηματικού ιστού όσο και του απλού δημότη του νησιού για την συνεχιζόμενη ιδιότυπη ομηρεία στην οποία έχετε καταδικάσει τη Χίο μη λαμβάνοντας επαρκή μέτρα για τη διαχείριση του προσφυγικού.

  Επισημαίνουμε ότι παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει ικανός χρόνος από τις εξαγγελίες σας αναφορικά με την αποσυμφόρηση του νησιού, το κλείσιμο της Σούδας και την ανάληψη μέτρων που θα ανακούφιζαν το νησί μας, η κατάσταση βαίνει επιδεινούμενη με καθημερινά πλέον περιστατικά βίας, αύξηση εγκληματικότητας, ενώ οι Χιώτες βλέπουμε με αγωνία ως απόρροια όλων των παραπάνω, τις επιχειρήσεις μας να καταστρέφονται και τους όποιους δυνητικούς επενδυτές να αποχωρούν από το νησί ματαιώνοντας κάθε επενδυτικό σχέδιο.

  Κε Υπουργέ,

  Δεν θα σας επιτρέψουμε να υποθηκεύσετε το μέλλον των παιδιών μας, καθώς οι συνέπειες της ελλιπούς διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης θα είναι και πολυετείς αλλά και πολυδιάστατες. Η ολιγωρία σας έχει δυναμιτίσει επικίνδυνα την κοινωνική ειρήνη στο νησί μας και ευθύνεται κύρια για την ενίσχυση ακραίων στοιχείων, πρωτόγνωρων για τη Χίο. Η ανευθυνότητα με την οποία έχει αντιμετωπισθεί έως σήμερα το προσφυγικό ζήτημα -κυρίως όσον αφορά την εθνικά ευαίσθητη περιοχή του Αιγαίου- φοβούμαστε ότι θα γίνει , κάτι που απευχόμαστε, αιτία μεγαλύτερων δεινών για τους νησιώτες.

  Σας καλούμε για μία ακόμη φορά να ακούσετε με προσοχή την κραυγή αγωνίας μας αναλαμβάνοντας άμεσα πρωτοβουλίες για:

  την αποσυμφόρηση της Χίου
  την επίσπευση διαδικασίας εξέτασης ασύλου
  την άμεση ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος που λειτουργούν εδώ και καιρό στα όρια αντοχής τους
  ενίσχυση των Υγειονομικών υπηρεσιών καθώς ο μεγάλος αριθμός των προσφύγων-μεταναστών δεν είναι διαχειρίσιμος από τις υπάρχουσες δομές .
  θέσπιση άμεσων μέτρων υποστήριξης των περιοχών υποδοχής προσφύγων . Τα νησιά «πληρώνουν» βαρύ τίμημα τόσο σε άμεσο κόστος όσο και σε «κόστος ευκαιρίας» καθώς η ενασχόληση με το προσφυγικό δημιουργεί προσκόμματα στον αναπτυξιακό τους σχεδιασμό.

  Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι στην περίπτωση που επιμείνετε στην απόφαση να φορτώσετε με νέα βάρη το νησί μας σχεδιάζοντας νέες δομές για το προσφυγικό θα μας βρείτε απέναντί σας».

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. mpanal said

  Έρχεται τσαπού καμαρωτή made in κούλης.
  Χάθηκε ο αριστερός φιλης μπαλαφ κουρακ και τα συναφή.
  Πέφτει πολύ τρολ στους διαδρόμους της βουλής
  από αυτά που μαθαίνουμε..
  Γιατί αλλού δεν τους συναντάς ποια. απο τις πίσω πόρτες
  τα σκεπάρνια που καμάρωνα.
  Το καλό είναι ότι θα απαλλαχτούμε από αυτούς για πολύ
  καιρό. άλλα γιωργάκη θα την πάθουν.

  Μου αρέσει!

 3. Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

  Οι Ρότσιλντ, το Βατερλώ και ο Μακρόν

  Πριν 200 ολόκληρα χρόνια ο τραπεζικός οίκος Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον αγγλικό στρατό με επικεφαλής τον Δούκα του Ουέλιγκτον, προκειμένου αυτός να κάνει εκστρατεία εναντίον του Μεγάλου Ναπολέοντος!

  Η τελική μάχη δόθηκε τελικά στο Βατερλώ όπου και ο Μέγας Ναπολέων ηττήθηκε.

  Αυτό συνέβη στα 1815. Με τον τρόπο αυτό μπόρεσαν να ελέγξουν πλήρως και την τράπεζα της Αγγλίας, αλλά και την Γαλλία.

  Σήμερα, 202 χρόνια μετά δεν χρειάστηκε να κάνουν καμία εκστρατεία απλά εξέλεξαν πρόεδρο της Γαλλίας ένα δικό τους παιδί, τον τραπεζίτη του οίκου τους, Εμμανουέλ Μακρόν.

  Μάλιστα, δεν κράτησαν καν τα προσχήματα, αφού όπως αποκαλύφθηκε πριν ακόμη αναγγείλει την υποψηφιότητά του ο Μακρόν, όπως δημοσιεύθηκε στον γαλλικό Τύπο, από την κεντρική διεύθυνση της τράπεζας των Ρότσιλντ εστάλη ηλεκτρονικό μήνυμα για ένα κοκτέιλ συνοδευόμενο από δείπνο με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την προεκλογική εκστρατεία του Μακρόν.

  Μου αρέσει!

  • Panos Diakos said

   Λετε ρε παιδια να’χει μεινει κανεις απ οσους κατεβαινουν στα σχολια δω μεσα που διατηρει και μικρη εστω αμφιβολια για το για ποιον δουλευει η Χ.Α. και σε ποιον ελπιζει για να αποκτησει ενα ρολο που να περιεχει επαρκη ανταλλαγματα ?

   Σαπισαν τα φρουτα παιδια και βρωμισαν. Βολευτειτε με οτι ψιλα φιλοδωρηματα σκουπιζετε γιατι θα φατε και το αδειασμα στα σκουπιδια απ τους αλητες που σας τα πεταξαν.

   Μου αρέσει!

 4. Panos Diakos said

  Δεν ειναι οτι δεν ξερει τι γινεται γυρω του μονο και ουτε οτι τον ενδιαφερει κιολας, αλλα ειναι κυριως ειναι οτι οσες φορες και να προσπαθησε να παρακολουθησει καπως τα πραγματα εβλεπε οτι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το κανει.

  Μου αρέσει!

 5. Kουλη,χιλιες φορες καλυτερα στα ΚΑΠΗ,να κερνας καμια τσικουδιά τα γεροντια,παρα να μιλας.Θα βγαλεις αυτοδυναμο τον Τσιπρα και δε θα σε ψηφισει ουτε ο τζημερος![Eλπιζω στο σπιτι,να μην τον αφηνουν μονο του με το φουρνο μικροκυμάτων!]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: