olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Επίορκοι κρατικοί λειτουργοί σε κύκλωμα παράνομων Ελληνοποιήσεων

Posted by olympiada στο Μαΐου 12, 2017

Νίκος Νικολόπουλος: «Επίορκοι κρατικοί λειτουργοί σε κύκλωμα
παράνομων Ελληνοποιήσεων;»
ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Την υποχρέωση της Κυβέρνησης να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους εκμεταλλευτές αλλοδαπών που ελπίζουν ότι κάποια στιγμή θα νομιμοποιηθεί η…παραμονή τους στη χώρα μας, επισημαίνει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με ερώτησή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης.
Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής κάνει λόγο για κύκλωμα παράνομων Ελληνοποιήσεων, για έκδοση πλαστών αδειών παραμονής και άλλες έκνομες δράσεις με την συμμετοχή κρατικών λειτουργών.
Υπενθυμίζει δε, ότι πρόσφατα συνελήφθησαν 25 μέλη κυκλώματος που πραγματοποιούσαν παράνομες Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών και έκδοση παράνομων αδειών παραμονής, διαπιστώθηκε μάλιστα ότι μέλη του κυκλώματος ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι και υπάλληλοι της αποκεντρωμένης διοίκησης Περιφέρειας Αττικής καθώς και άτομα υπεράνω υποψίας.
Οι εργασίες του κυκλώματος που λειτουργούσε με εσωτερική πληροφόρηση και υποστήριξη, πραγματοποιούσε ακόμη και αναγνωρίσεις τέκνων Ελληνίδων μητέρων από αλλοδαπούς ενδιαφερόμενους επ’ αμοιβή!
Εξάλλου, ο Νίκος Νικολόπουλος επικαλείται δημοσιογραφικές πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι τρεις υπάλληλοι της αποκεντρωμένης διοίκησης Περιφέρειας Αττικής αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση και μέχρι να εκδικαστεί η ποινική υπόθεση και να βγει το πόρισμα της ΕΔΕ θα μεταταχθούν σε άλλη υπηρεσία, δηλαδή δεν θα τεθούν σε αργία ή παύση! Αν συμβαίνει αυτό είναι προκλητικό και παντελώς απαράδεκτο.
Τα ερωτήματα που θέτει ο ανεξάρτητος βουλευτής στον Υπουργό Δικαιοσύνης είναι τα ακόλουθα:
« – Προτίθενται η κυβέρνηση και οι συναρμόδιου Υπουργοί να ελέγξουν σε βάθος ποιοί πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι τις θέσεις τους, αλλά και τον πόνο και τις αγωνίες αλλοδαπών συνανθρώπων μας, που ταλαιπωρούνται σε παράνομα κυκλώματα επιτηδείων με σκοπό να διατηρήσουν την ελπίδα τους για νόμιμη παραμονή και νόμιμη εργασία στην χώρα μας;
– Θα ληφθούν μέτρα για την αποσυμφόρηση των εκκρεμών υποθέσεων, λυτρώνοντας ενδιαφερομένους και πληρεξούσιους δικηγόρους, επαναφέροντας μια ανθρώπινη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση των αιτημάτων υπέρ των ενδιαφερομένων και των επαγγελματιών επιστημόνων δικηγόρων που τους βοηθούν στην περαίωση των νόμιμων αιτημάτων τους ;
– Οι φερόμενοι ως επίορκοι κρατικοί λειτουργοί απομακρύνθηκαν από τις συγκεκριμένες θέσεις ή παραμένουν σε θέσεις «κλειδιά» παρά τις συλλήψεις και την άσκηση ποινικών διώξεων εις βάρος τους;
– Θα γίνει και ποτέ έλεγχος, αφενός της μαύρης εργασίας από αλλοδαπούς πολίτες και αφετέρου των χρημάτων που αυτοί με μεγάλη ευκολία διακινούν ανέλεγκτα και αφορολόγητα καθημερινά μέσω ιδιωτικών εταιριών μεταφοράς χρημάτων προς διάφορες κατευθύνσεις εκτός Ελλάδος;»

Ένα Σχόλιο to “Επίορκοι κρατικοί λειτουργοί σε κύκλωμα παράνομων Ελληνοποιήσεων”

  1. Panos Diakos said

    Ενημερωστε μας και για τις απαντησεις.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: