Ο ανεκδιήγητος Καμίνης που διασύρει την Αθήνα: Ο Τόσκας υποχρεούται πλέον να τον στείλει στον εισαγγελέα.

Για να παραστήσει τον καλό σε Κυριάκο, Φώφη και Θεοδωράκη, δηλαδή για να δει που θα πάει όταν θα φάει πόρτα από τον Δήμο Αθηναίων, ο ανεκδιήγητος Καμίνης έστειλε λογαριασμό νερού σε κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στον Τόσκα και τον Μουζάλα! Και ζητάει το αμύθητο ποσό των 15.000 €!!!

Για να καταλάβετε τι εστί Καμίνης – και εδώ το Ολυμπία ξεκινά πραγματική εκστρατεία με αποκαλύψεις – όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης κατήργησε την δημοτική αστυνομία του Δήμου Αθηναίων και επί ένα και παραπάνω χρόνο ο Δήμος δεν εισέπραττε δεκάρα από παράνομη στάθμευση, ο Καμίνης έκανε το κουνέλι.

Και για να γίνουμε σαφέστεροι:  Σήμερα ο Καμίνης διεκδικεί 15.000 € από Τόσκα και Μουζάλα ενώ έχει κάνει γαργάρα εκατομμύρια ευρώ που ο Δήμος αθηναίων στερήθηκε από τους ερασιτεχνισμούς του επίσης ανεκδιήγητου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προτείνουμε λοιπόν στους κυρίους Τόσκα και Μουζάλα:  Να στείλουν επιστολή στον Καμίνη και να του πουν ότι βεβαίως και θα του δώσουν έντοκα τα 15.000 € όταν όμως προηγουμένως θα του έχει δώσει πίσω έντοκα τα εκατομμύρια ευρώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Προτείνουμε δε ακόμη περισσότερο οι Τόσκας και Μουζάλας να στείλουν όλα αυτά τα στοιχεία στον εισαγγελέα και να ζητήσουν λογαριασμό για το πώς και γιατί ο Καμίνης άφησε στο έλεος του θεού τον Δήμο Αθηναίων από τους νεοφιλελεύθερους ερασιτεχνισμούς του ανεκδιήγητου Κυριάκου Μητσοτάκη.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο ανεκδιήγητος Καμίνης που διασύρει την Αθήνα: Ο Τόσκας υποχρεούται πλέον να τον στείλει στον εισαγγελέα.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s