Εάν τα Σκόπια δεχθούν την προσάρτηση τους στην Ελλάδα, αυτομάτως εντάσσονται στην ΕΕ

Την μοναδική διέξοδο στα Σκόπια για να αποφύγουν την διάλυση τους, μπορεί να προσφέρει η Ελλάδα. Βάσει των αποφάσεων της συνόδου των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το δεδικασμένο της Βορείου Ιρλανδίας, τα Σκόπια έχουν επιλογή εάν θέλουν να γλιτώσουν τον βίαιο εξισλαμισμό, την εθνοκάθαρση και την αιματοχυσία: Να ζητήσουν την ενσωμάτωση τους στην Ελλάδα.

Σε αυτό μπορεί να παίξει ισχυρό ρόλο η μειονότητα ελληνικής…καταγωγής που ζει στα Σκόπια και υπερβαίνει τις 200.000 ψυχές. Μειονότητα που φυσικά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να καταντήσει υπόδουλη σε κάποιο χαλιφάτο όπως επιθυμούν Τουρκία και Αλβανία.

 Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν την ξεκάθαρη δέσμευση της ευρωπαϊκής ένωσης απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία, που της έδωσε τετελεσμένα την επιλογή να ενσωματωθεί στην Ιρλανδία και αυτομάτως να γίνει μέλος της Ευρωπαΐκής Ένωσης, οι σκοπιανοί έχουν την μοναδική ευκαιρία να επιβιώσουν. Να επιβιώσουν και να αναβαθμιστούν ως Έλληνες και Ευρωπαίοι. Υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ που μπορεί να τους προστατεύσει από τις τζιχαντιστικές ορδές Κοσόβου και Αλβανίας.

44 σκέψεις σχετικά με το “Εάν τα Σκόπια δεχθούν την προσάρτηση τους στην Ελλάδα, αυτομάτως εντάσσονται στην ΕΕ”

 1. Η Αλβανια ειναι εξισου διαλυμενη ας μη φαινεται.Αυτο που φιλοδοξει να ξεκινησει υποκινουμενη κρυφα θα την σκορπισει , ειναι επισης τεχνητο κρατος οπως τα Σκοπια τα οποια θα απορροφηθουν .Κανενας απο τους δυο ουτε και η Τουρκια ακομη δεν καταφερε να κτισει εθνικη συνειδηση στο λαο.Απο σκοτεινα πιονια θα γινουν δορυφοροι της Ελλαδος οταν υποχωρησει η λαιλαπα.

  Μου αρέσει!

 2. OLYMPIADA POSTED 29 AΠΡΙΛΙΟΥ 2016
  ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. 1ον). Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΣΛΑΒΙΚΟΥΣ.
  2ον) Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΣΤΙΑΝΙΚΗ.
  2ον) ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
  3ον) ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ
  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
  ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .
  ΩΣ ΑΝΑΦΩΡΑ ΔΙΑ ΤΟΥ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΤΗΕ F.I.R.O.M. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

  Μου αρέσει!

 3. To ερωτημα που ταλανίζει τους σκοπιανέζους είναι απλό . Εάν χαλάσει το φωτάκι της πηγολαμπίδας τους , Που θα παν να τους το αλλάξουν σε κτηνίατρο ή σε ηλεκτρολόγο ????
  Τετοιο δίλλημα έχουν ….

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Και γιατι να μη διαλεξουν την Βουλγαρια ρου διδακτορα της Σοφιας, που εχουν και κοινους σκοπους!!!
  Το σακατεμα της Ελλαδος, μαζι με τους ομοδοξους τους που μας κυβερνανε!

  Μου αρέσει!

  1. Βρε, βρε, βρε το ρύκιο, τον βερύκιο. Που χάθηκες εσύ ;
   Τι καλή συνταγή μας ετοίμασες για σήμερα;
   Παπαρονάτες κωλομπιθρούμπες;
   ΘΕΛω μιά από κείνες που έφτιαχναν στις εκστρατείες τους οι Μακεδόνες,
   με τον αγέρωχο στρατηλάτη τον ΜεγΑλέξανδρο που τόσο αγαπάς.
   Έχεις κάποια;

   Μου αρέσει!

 5. Ο πορτοσάλτε τι λέει;
  Να μας κάνει μια οικονομοτεχνική μελέτη αν αξίζει μην σπάμε τα κεφάλια μας άδικα.
  Αντέχουμε η είναι πάνω απο τις δυνάμεις μας τα περισσότερα εδάφη.
  Το καλό βέβαια είναι πως υπάρχει τεχνογνωσία στα σκόπια ως προς πως ζουν άνθρωποι με 200 ευρώ.
  Τη μια μέρα χόρτα την άλλη βοσκή την άλλη νηστεία και ξανά μάνα χόρτα.
  Αν είναι έτσι να το σκεφτούμε!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΝΑΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ !!!

  Σταματήστε πλέον αυτές τίς ΑΝΟΗΣΙΕΣ η ΑΘΛΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ !!!!!

  Ιθαγένεια είναι ο ΔΕΣΜΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ , ο νομικός, πολιτικός, πολιτιστικός, πολιτισμικός και συναισθηματικός δεσμός που συνδέει το άτομο με την κοινότητα από την οποία κατάγεται, η οποία κοινότητα αποτελείται συνήθως από τα μέλη μιας φυλής και χαρακτηρίζεται από κοινή γλώσσα, χρήση κοινού εδάφους, κοινά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και πολιτισμός. Όσο για την απόκτηση, η ιθαγένεια μεταδίδεται ΜΟΝΟ από γονιό τής αυτης Φυλής σε τέκνο.

  Συνεπώς η όποια ιθαγένεια είναι μια ιδιότητα την οποία απλά έχεις ή δεν έχεις. Δεν χορηγείται και δεν αφαιρείται. Και επειδή μόνο μια ιθαγένεια μπορεί να έχει κάποιος, η εκ των υστέρων αναγνώρισή της γίνεται βάσει του δίκαιου της καταγωγής (ius sanguinis) εφόσον υπάρχουν τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά που συνδέουν το άτομο με την εν λόγω ομάδα.

  ΣτΕ 1644/2010 (Δ ́Τμήμα)
  Για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας από ομογενή απαιτείται, πέραν της ελληνικής καταγωγής και η ύπαρξη ελληνικής εθνικής συνείδησης, συναγομένης από την εν γένει συμπεριφορά του και τα λοιπά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ενδιαφερόμενου (στοιχεία προσδιορισμού της ελληνικής εθνικής συνείδησης, η γνώση της ελληνικής γλώσσας ή της ποντιακής διαλέκτου, η επαφή του ενδιαφερομένου με τα ελληνικά ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις, όπως διαμορφώθηκαν στους τόπους διαμονής των Ελλήνων, αλλά και κάθε άλλο πρόσφορο στοιχείο)
  (Δημοσιευμένη στην Επετηρίδα Δικαίου Προσφύγων και Αλλοδαπών 2010, εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα).

  Παρά ταύτα όμως, η ελληνική νομοθεσία, εντελώς αυθαίρετα , κακόβουλα καί μόνο μέ αθλιες σκοπιμότητες βέβαια, απονέμει ελληνική ιθαγένεια σε αλλογενείς. Πως το πετυχαίνει αυτό ;; “Μπερδεύοντας” συνειδητά την έννοια της ιθαγένειας με εκείνη της υπηκοότητας !

  Υπηκοότητα είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με την Πολιτεία (κράτος) και από την οποία πηγάζουν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις για αμφότερα τα μέρη.
  Η υπηκοότητα αποκτάται:
  – αυτομάτως από εκείνους που έχουν την ιθαγένεια του συγκεκριμένου κράτους έθνους ή είναι μέλη μειονοτήτων που κατοικούν στην επικράτεια του
  – με την διαδικασία της πολιτογράφησης από τους υπόλοιπους. Με αυτή την διαδικασία, σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης τιμητικής υπηκοότητας, λόγω προσφοράς εξαίρετων υπηρεσιών.

  Πολιτογράφηση ονομάζεται η επίσημη διοικητική πράξη, με την οποία ένα κράτος απονέμει την ιδιότητα του πολίτη σε κάποιον που έως τότε ήταν πολίτης άλλου ή κανενός κράτους. Μετά την πολιτογράφησή του, το άτομο εφοδιάζεται με τα απαραίτητα δημόσια έγγραφα (δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο κ.ά.) και εξομοιώνεται νομικά με τους υπόλοιπους πολίτες του κράτους, τόσο στα δικαιώματα όσο και στις υποχρεώσεις. Ενδεχόμενες εξαιρέσεις από την αρχή της ισότητας αφορούν συνήθως ακραία για τον μέσο άνθρωπο ενδεχόμενα, για παράδειγμα στις ΗΠΑ δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα.

  Βάσει των διεθνώς ισχυόντων, πολιτογράφηση μπορεί να τελεστεί μόνο εάν το ζητήσει ο ενδιαφερόμενος και μόνο από την αρμόδια γι’ αυτό δημόσια αρχή. Από εκεί και πέρα, κάθε κράτος θέτει διαφορετικές προϋποθέσεις οι οποίες κατά κανόνα αφορούν την απόδειξη ότι ο αιτούντος έχει προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον, που σημαίνει και ότι είναι σε θέση να ασκήσει αποτελεσματικά τα δικαιώματα του και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που ως πολίτης έχει.
  Με αυτή την διαδικασία, σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης τιμητικής υπηκοότητας, λόγω προσφοράς εξαίρετων υπηρεσιών.

  Υπό πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές προϋποθέσεις, η Πολιτεία μπορεί να αφαιρέσει την υπηκοότητα κάποιου. Με σχετική δήλωση στις αρμόδιες Αρχές, υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα παραίτησης από την υπηκοότητα.
  Τέλος, σε αντίθεση με την ιθαγένεια, η υπηκοότητα μπορεί να είναι πολλαπλή.

  Αυτά γιά τούς ασχετους καί τούς πολυ(ψ)ολιτισμικούς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο…. μέγας..!!!! περισπουδαστος στοχαστής και θεωρητικός… του. Ένγκελς και του Μαρξ…!!! συριζανελιιος ευρωβολευτης. παπαδημουλης συντροφακι της βουλγαρας πρώην…. καθαρίστριας και νυν συριζοκατσαπλιαδων ευρωβουλευτου των 340.000 Ευρώ καταθέσεων, εις συνέντευξιν του εις το σκαι-σμενον καναλιον περί μαύρου μπασκετπολιστα μας προεκυψε και… βιοτεχνολογος γενετιστηςς ο οποίος μεταλλασει κανίβαλους εις Έλληνες διδινταςτους… ιθαγένεια…!!!

  Προς ενημερωσιν του!!!!

  Μου αρέσει!

   1. Ελληνοφωνα υποπροϊόντα επιμειξιας εκ βαρβαρων εισβολεων κατα το παρελθον ως κατάλοιπα απο τα ασκερια τουρκαλβανων τουροαιγυπτιων κλπ του ιμπραημ του χουρσιτ τα οποια διελυσαν Οι Ηρωες Της Εθνεγερσιας!!!!

    Μου αρέσει!

  1. ΣΩΣΤΟΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΒΑΡΒΑΡΟ ΞΕΝΟ.

   Μου αρέσει!

   1. Stanford University of U.S.A-Pavia university of Italy research of greek DNA.
     
    Research Sumary:
     
    1) Το DNA των Ελλήνων ειναι 99.5% ΛΕΥΚΟ. Η έρευνα κατέληξε πως σε ποσοστό άνω του 99.5, το Ελληνικό DNA απο τα σύγχρονα δείγματα, είναι ίδιο με το DNA των κατοίκων των περιοχών βάσει των αρχαιότερων δειγμάτων που ελήθφησαν απο τις ίδιες περιοχές.
     
    2) Σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις από πολλούς στην Τουρκία και ορισμένα σλαβικά έθνη της πρώην Γιουγκοσλαβίας, το Ελληνικό DNA δεν έχει επηρεαστεί, ούτε μεταβλήθηκε, από το μείγμα του σλαβικού ή του τουρκικου DNA, ακόμη και αν οι Οθωμανοί κυβέρνησαν ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδα για 400 χρόνια.
     
    3) Από ένα ισχυρό δείγμα 925 σύγχρονου ελληνικού DNA, μόνο το 0,4% παρουσίασε μη-λευκό DNA.
     
    4) Σε μεγάλο βαθμό, οι Έλληνες του αρχαίου χρόνου «μετέφεραν» το DNA τους σε άλλα μέρη της Ευρώπης μέσω των κατακτήσεων τους. Η μελέτη έδειξε ότι, σήμερα, το Ελληνικό DNA είναι πιο παρόμοιο με: α) ιταλικό DNA, β) γαλλικό DNA, γ) Ισπανικό DNA, δ) τουρκικό DNA.
     
    5) Σε συνέχεια του παραπάνω, Το DNA των Ιταλών στη σύγχρονη νότια Ιταλία είναι το πιο κοντινό ταίριασμα στο DNA των Ελλήνων γειτόνων τους.
     
    6) Δεν είναι μόνο η Ελληνική γενετική κληρονομιά σαφώς ανιχνεύσιμη σήμερα, αλλά είναι ανιχνεύσιμη μεταξύ όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και όλων των γειτονικών τους πληθυσμών της μερικής ελληνικής καταγωγής, με σαφείς γεννετικές ομοιότητες.
     
    Με βάση τα δείγματα απο όλη την Ευρώπη που χρονολογήθηκαν επακριβώς, δημιουργήθκε ο παρακάτω χάρτης παλαιότητας Γεννετικού Υλικού:
     

     

    Η έρευνα συνεχίζει ακόμα παραπέρα:

    Με την ανάλυση του μιτοχονδριακού DNA βρέθηκε ότι εξεταζόμενα δείγματα χωρίζονται σε 21 ομάδες (απλότυπους) και αξιολογούνται χώρια για κάθε χρονική εποχή, στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη.

    Βασισμένο σε μαθηματικούς υπολογισμούς, εκτιμάται ότι το DNA της ελληνικής καταγωγής, έχει ως εξής:

    8% τα τελευταία χρόνια (περίπου 3.000 χρόνια από σήμερα), το 20% κατά τη Νεολιθική περίοδο (9.000 έως 3000), 44% κατά την τελευταία άνω παλαιολιθική εποχή ( 14500-9000), 14,5% κατά μέσο όρο πάνω από την παλαιολιθική εποχή (26.000 έως 14.500 χρόνια) και 11% στην αρχική ανώτερη παλαιολιθική εποχή (45.500 -26.000).

    Σύμφωνα με τα παραπάνω, έχουμε σαφέστατα δείγματα ύπαρξης πολιτισμένης ζωής στον Ελληνικό χώρο ακόμα και πριν απο 50.000 χρόνια!

    Και η έρευνα καταλήγει ως εξής:

    «Το Ελληνικό DNA δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 3.000 χρόνια. Οι Έλληνες είναι ίδιοι Έλληνες σύμφωνα με τη σύγχρονη επιστήμη της γενετικής.»

    Εμείς θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω και θα αναρωτηθούμε: Γιατί όμως κανείς δεν αναφέρεται στους -άγνωστους στο ευρύ κοινό- ελληνογενείς πληθυσμούς εκτός Ελλάδας, όπως οι Γκρεκάνοι της Ιταλίας, οι pobladores Griegos της Ισπανίας, οι Χαμεντιανοί της Συρίας, οι ρουμ-ορτοντόξ του Λιβάνου, οι Παστούν και Καλάς στην Ασία, οι Αραουκάνοι στην Χιλή, οι Αινού στην Ιαπωνία και άλλοι, που περήφανα διατρανώνουν την ελληνική καταγωγή τους; Αυτούς γιατί δεν τους αφομοίωσε κανείς; Πως οι ίδιοι ειναι σίγουροι απο πού προέρχονται;

    Μου αρέσει!

   2. Και όχι μόνο τραγική αμάθεια και βλακεία
    αλλά και η συνήθης γελοιότητα να χειροκροτάς τον εαυτό σου!

    Οπωσδήποτε και πάντα σαν ΙΑΝΟΣ πρώτα
    καί ότι άλλο ηλίθιο σου κάτσει μετά. (π.χ. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

    Για να καταλαβαίνουμε τί σούργελο πρέπει να είναι κανείς για να είναι χρυσαυγίτης-χουντικός.

    Μου αρέσει!

   3. Τζιμπρο γκαμμενο καλο παιντι αγκαμπαει λαντροπητνικι αλλα τωρα παρει ντρομο οχι ντωσει υμπουγκοτνητνα ολο λαντρο πητνικι αμπελασει Ελλαντα μπαει μπισω κωλοκγωρι του!!!!!!
    Σταματάει γκραφει γκιαλιαρντο ελλληνικο σκολιο linesman γκερκυρεο ιανο και αλλο μπαρανζουγκλιο!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   4. Κερκυραίε!
    Ακούς Ελλάδα και βγάζεις σπυράκια, εβραιομούλε και αλβανοσκώληκα, όνειδος των Επτανήσων,
    Ούτε καν φιλέλλην δεν είσαι άξιος να νιώθης στην σατανική, κολασμένη και πούστικη ψυχή σου.
    Πόσο ανθέλλην πια; Πιο γενίτσαρος δαιμονίζεσαι.
    Ουστ, από δω και στα τσακίδια, Εφιάλτη. Σε λάθος τόπο γεννήθηκες. .
    Μεγάλη η χάρι σου, δηλαδή. Αμ, δεν θα ξαναδιχάσης εσύ και οι όμοιοί σου πάλι τους Έλληνες. Πήραν μεγάλο μεταπολιτευτικό μάθημα σαράντα τόσα χρόνια αριστεροδημοκρατορίας και έβαλαν γνώσιν οι φύλακες…

    Υ.Γ.
    Α, και την άλλη φορά να έρθης με τον κηδεμόνα σου, παρακαλώ, προσκομίζων απαραιτήτως και τον έλεγχο του Ντιενέι σου και της περιτομής σου!

    Μου αρέσει!

   5. Εγω σαν κηδεμονας του Κερκυραιου Linesman, τον πληρωνω μονο και δεν εχω χρονο να τον συνοδευω (κα να τον ξεπλυνω) σε ολες της μ@λ@κιες που γραφει στην ολυμπια.

    Μου αρέσει!

   6. Φίλτατε Σείριε Κύον

    Αντικαλησπέρα με πολλούς συμπατριωτικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
    Χαίρομαι ωσαύτως κι εγώ, και πολλαπλασίως μάλιστα, ακούων σε διότι είσαι γρανίτης θελήσεως και αποτελείς παραδειγματικόν και ακλόνητον φάρον εθνικής συνειδήσεως, τιμής και αντιστάσεως εις ενταύθα θλιβερόν άσυλον των παντοειδών Κερκυρόκωλων νεοσυμμοριτών.
    Όθεν αφιερώνω εις σε πρωτίστως αλλά και ταυτοχρόνως εις όλους τους ελληνόψυχους ιστοφίλους τον κάτωθι ¨Ύμνον εις την φιλίαν¨διότι μόνο οι ελληνόφρονες είναι, προ παντός άλλου, άξιοι φορείς και απόστολοι του ιεράς αυτής ψυχικής προικός του ανωτέρου ανθρώπου.

    ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑΝ

    Η φιλία είναι συναίσθημα ανώτερον, ευγενέστερον και θεϊκότερον του έρωτος.
    Κι αυτό επειδή συμβαδίζει με την τιμήν και την ηθικήν μετά των οποίων δεν συμπορεύεται απαραιτήτως, προπάντων εις την υλόφρονα εποχήν μας, ο πολυδιαφημισμένος,, παθιασμένος ου μην αλλά και προσοδοφόρος-εμπορευματοποιημένος έρως.
    Το δε επίπεδον πολιτισμού ενός λαού είναι κυρίως συνάρτησις του βαθμού αναπτύξεως του της φιλίας ήθους.
    Ώστε εάν η μεταξύ των ανθρώπων φιλία είναι πανίερος, η προς το θείον ανεκτίμητος πρέπει να υπολαμβάνεται
    η δε προς την πατρίδα φιλία η εκ πάντων αρίστη.
    Την οποίαν φιλίαν πρωτίστως ο μυθικοί έως κλασικοί αρχαίοι, πρωτομάστορες του πολιτισμού, Έλληνες ευφυώς εξετίμησαν και πρεπόντως απεθέωσαν.
    Οίτινες αρχαίοι πρόγονοι και θρησκευτικώς τους θεούς των, αθανάτους φίλους κυρίως εθεώρουν και πατρικούς συμβούλους παρά αμειλίκτους δυνάστας και δεινούς εξουσιαστάς πιστών υπηκόων έως τρομοκρατημένων ποιμνίων και δούλων. Δεδομένου ότι συν τοίς άλλοις η φιλία αποτελεί και το τέλειον μέτρον της υγιούς θρησκευτικότητος. έναντι των δύο άκρων, της ασεβούς αθεϊας αφ’ ενός και αφ’ ετέρου της εθελοδούλου και αβούλου δεισιδαιμονίας και μαγικοπληξίας.

    Υ.Γ. Παρεπιπτόντως αξίζει να αναφέρω και μια ούτως ειπείν διοσημία που εισέπραξα εις το σκιερό μπαλκόνι μου ών και γράφων τα παρόντα.
    Η γάτα μου, η Ινώ, ( εκ των τεσσάρων που τρέφω) προσπερνώντας νιαούρισε και ανεπήδησε εις την αγκάλην μου. Εν συνεχεία έγλειψε το χέρι μου και τον υπολογιστή μου αναζητούσα το ενδιαφέρον και τα χάδια μου τα οποία και έλαβε κλέβοντας εν ταυτώ και την εν λόγω παράστασι.
    ¨Είμαι κι εγώ εδώ¨ ως αν μού είπε. ¨Περί φιλίας γράφων, γράψε και μια σειρά για την ζωοφιλίαν¨…

    .

    Αρέσει σε 1 άτομο

 7. Ελατε λοιπον να πεσετε στην παγιδα κι εσεις οι σκοπιανοι. Τι θα αφησετε μονους τους Ελληνες ΜΕΣΑ Σ’ΑΥΤΗΝ; ( …Ελληνες τροπος του λεγειν, ελληνιζοντες το σωστοτερο )…

  Ολο αυτο βεβαια ειναι μια ιδεα του ελληνιζοντος «olympia» να το παιξει και υπουργος εξωτερικων. …της Ελλαδος… …εαυτους σωσαμεν,να σωσουμε και τους καημενους τους σκοπιανους… …μονο απο το «olympia»…

  Μου αρέσει!

 8. Τι παει να πει, ειναι ασχετο με την αναρτηση?

  Η αποψη μου ειναι, οτι οσοι κανουν το λαθος να δωσουν τα σπιτια τους σε λαθρομεταναστες ή προσφυγες με οποιαδηποτε υποσχεση απο μερους της δοσιλογικης πολιτειας, θα πρεπει να τα ξεχασουν..
  Το σχεδιο ειναι ξεκαθαρο..
  Εποικισμος με το στανιο…
  Ζουμε ημερες απολυτης κατοχης..
  Σκεφθειτε μονο, οτι υπαρχουν επιτελεια σε συνεχη διαβουλευση για την παγιδευση μας..
  Το ελληνικο κρατος ειναι υπο κατεδαφιση..
  Μην εχετε καμια αμφιβολια οτι το ιδιο θα συμβει και με τους υπηκοους του…
  Μην πιστευετε τιποτα απο ο,τι σας υποσεχεται αυτη η πολιτεια. Ειναι σε εκτελεση συμβολαιων κατα του ελλαδικου λαου..

  Αρέσει σε 1 άτομο

 9. Πρώτος ο κάθε νοικοκύρης προστατεύει το σπίτι του με τα υπάρχοντά του και σε περίπτωση βοήθειας καλοδεχούμενοι.
  Ότι η χώρα έχει δοσιλόγους είναι γνωστό.ΟΙ Πατριώτες όμως την κάθε ώρα δύσκολη αντρειεύουν, θεριεύουν και γράφουν
  Ιστορία που διαβάζεται εντός και εκτός συνόρων.Μερικοί λοιπόν ας διαβάσουν ιστορία για ηρεμία ψυχής και μόνον.

  Μου αρέσει!

 10. Πως το «πεζικό του Τζόρτζ Σόρος» διέλυσε τα Σκόπια – Πως έγινε η χρηματοδότηση της αντιπολίτευσης

  Δημοσίευση: 30 Απριλίου 2017, 9:48 πμ

  Εκατοντάδες χιλιάδες Σκοπιανοί σε όλες τις πόλεις της χώρας έχουν βγει στους δρόμους εδώ και ένα μήνα απορρίπτοντας τις ΜΚΟ του Τζορτζ Σόρος που προπαγανδίζουν συνεχώς για την είσοδο στην ΕΕ.

  Για 30 ημέρες χιλιάδες άνθρωποι πολίτες βγαίνουν στους δρόμους για να στείλουν ένα ηχηρό «μήνυμα» στον Σόρος και στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι ο σκοπιανός λαός είναι ένα κυρίαρχο έθνος που απορρίπτει εντελώς την ατζέντα της Αριστεράς, που θέλει να διαιρέσει την χώρα και να φέρει έναν σοσιαλιστικο –μουσουλμανικό συνασπισμό στην εξουσία.

  Ενορχηστρωτής των επεισοδίων στα Σκόπια είναι ο Τζόρτζ Σόρος. Δριμεία επίθεση στον αυτό-προσδιορισμένο ως «φιλάνθρωπο», διεθνή σπεκουλαδόρο Τζορτζ Σόρος, εξαπολύει ο επικεφαλής του οργανισμού Judicial Watch, με πλούσια δράση από το 1994, μέσω κατάθεσης στη αμερικανική Δικαιοσύνη αιτημάτων αποχαρακτηρισμού επίσημων κρατικών εγγράφων των Ηνωμένων Πολιτειών.

  Η κατηγορία αφορά την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Σόρος στα Σκόπια από τα χρήματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία φέρεται να δόθηκαν από την κυβέρνηση του Μπάρακ Ομπάμα.

  Στις κατηγορίες εντάσσεται και η πληρωμή κονδυλίων ύψους 5 περίπου εκατομμυρίων δολαρίων προς το Open Society Foundation του Τζορτζ Σόρος από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και την Αμερικανική Υπηρεσία για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID: U.S. Agency for International Development), με αποτέλεσμα να έχουν κατατεθεί τα σχετικά νομικά έγγραφα και οι προσφυγές, ζητώντας τον αποχαρακτηρισμό όλων των δεδομένων που αφορούν τη σχέση του Τζορτζ Σόρος με το κρατικό αμερικανικό χρήμα.

  Στις οργανώσεις του «φιλάνθρωπου» ανήκει και αυτή που πήρε την πρωτοβουλία μετάφρασης του περίφημου βιβλίου του Σαούλ Αλίνσκι «Κανόνες Εξτρεμιστών» (Rules for Radicals) στην ανύπαρκτη «μακεδονική» γλώσσα! Πρόκειται για βιβλίο το οποίο δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη «βίβλο» διαφόρων περιθωριακών ομάδων, καθώς θεωρείται τακτικό εγχειρίδιο ανατρεπτικής δράσης.

  Μου αρέσει!

  1. Οι Σκοπιανοί κατηγορούν και τους Αμερικανούς ότι μαζί με το Σόρος βρίσκονται πίσω από το κοινοβουλευτικό «πραξικόπημα», όπως χαρακτηρίζουν τη συνεργασία των Αλβανών των Σκοπίων με την αντιπολίτευση. Η αγαθοεργός διάθεση του Τζορτζ Σόρος και ο ρόλος του σε κάθε λογής «χρωματιστές» επαναστάσεις στις χώρες που κάποτε αποτελούσαν μέλη της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, ή στις χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, περιοχή από την οποία και ο ίδιος κατάγεται, είναι επαρκώς τεκμηριωμένα, ισχυρίζονται οι αντίπαλοί του.

   Το Φεβρουάριο, τα Χρονικά της Διαφθοράς του Judicial Watch ανέφεραν: “Η αμερικανική κυβέρνηση έχει ξοδέψει αθόρυβα εκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων για να αποσταθεροποιήσει τη δημοκρατικά εκλεγμένη κεντροδεξιά κυβέρνηση της “Μακεδονίας” με συνεννόηση με τον αριστερό δισεκατομμυριούχο φιλανθρωπο Τζόρτζ, (Η κυβέρνηση) εργάστηκε πίσω από το παρασκήνιο με το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Soros για τη διοχέτευση μεγάλων ποσών αμερικανικών δολαρίων, συνιστώντας παρέμβαση του αμερικανικού πρεσβευτή στις εγχώριες πολιτικές υποθέσεις κατά παραβίαση της Σύμβασης της Βιέννης για τις Διπλωματικές Σχέσεις.

   Η εν λόγω οργάνωση φαίνεται ότι έχει πρόσβαση σε αρχεία των Σκοπίων και των ΗΠΑ. Κατηγορεί την οργάνωση του Σόρος «Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας» ότι έχει ιδρύσει και χρηματοδοτήσει δεκάδες αριστερές, μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) στα Σκόπια για την ανατροπή της συντηρητικής κυβέρνησης.

   Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος των Σκοπίων σε συζήτηση που είχε με την Judicial Watch στην Ουάσινγκτον, αποκάλεσε τις εν λόγω ΜΚΟ το «πεζικό του Σόρος». Καταγγέλλεται ότι οι ομάδες οργανώνουν κινήματα για τη νεολαία, δημιουργούν επιρροή στα μέσα ενημέρωσης και οργανώνουν βίαιες διαδηλώσεις για να υπονομεύσουν τα θεσμικά όργανα και τις πολιτικές που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση.

   Η οργάνωση του Φίτον είναι γνωστή για την πολεμική της εναντίον της διαφθοράς Αμερικανών αξιωματούχων και αυτοχαρακτηρίζεται συντηρητική watchdog ομάδα, που ασχολείται με τον αποχαρακτηρισμό επίσημων αμερικανικών εγγράφων μέσω του νόμου Freedom of Information Act.

   Μου αρέσει!

 11. Τα βορειοανατολικα Σκοπια πανε στην Βουλγαρια και τα βορειοδυτικα
  πανε στην Αλβανια η Γιουγκοσλαβια και τελειωσαμε .

  Εμεις παραμενουμε στα συνορα μας ας φαγωθουν οι αλλοι για να γελαν οι γυφτοι.

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s