olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Αντιπρόεδρος ΝΔ για την 21η Απριλίου «Η Χούντα είχε ανθηρή Οικονομία που την κατεστρεψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλης» (βιντεο)

Posted by netakias.com στο Απρίλιος 21, 2017

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατιας Άδωνις Γεωργιάδης για τα 50 χρονια απο την κατάλυση της Δημοκρατιας λοιπόν μας εξηγεί “με τρεις απλές κουβέντες” τι συνέβη στην Ελλάδα τον καιρό εκείνο: “Η χώρα μας το 1974 εισήλθε την εποχή που λέγεται μεταπολίτευση με ένα πολύ μικρό εξωτερικό χρέος, κάτω από το 1 δισεκατομμύριο δολάρια της εποχής”, μας ενημερώνει, επικαλούμενος έναν από τους πιο κλασικούς χουντικούς μύθους.

Μας ενημερώνει ακόμα ότι “το ’74 η οικονομία της χώρας ήταν κούκλα, το ’74 η οικονομία μας ήταν σε μεγέθη ανάλογα της Δανίας σήμερα”, όμως η κακιά μεταπολίτευση “πήρε αυτήν την οικονομία και το 2010 μας οδήγησε στη χρεοκοπία”.

Και όλος αυτός ο στραβός δρόμος ξεκίνησε από κάποιον που σήμερα εκθειάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά τότε, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, δεν τον είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση: τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος κατά τον ίδιο έφερε τη διεθνή “σοσιαλμανία” στην Ελλάδα, προχωρώντας σε μαζικές κρατικοποιήσεις – οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 1974 ως το 1981 ήταν “σχεδόν σοσιαλιστικές”, υποστηρίζει ο τότε Άδωνις

25 Σχόλια to “Αντιπρόεδρος ΝΔ για την 21η Απριλίου «Η Χούντα είχε ανθηρή Οικονομία που την κατεστρεψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλης» (βιντεο)”

 1. Κομανταντε Γνήσιος said

  ΤΡΕΙΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΩΦΕΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗ, Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ !

  Τον παρακαλούσαν οι φίλοι του να το σκάσει, αλλά Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έμεινε ΟΡΘΙΟΣ και ΓΕΝΝΑΙΟΣ μέχρι τη τελευταία στιγμή. Δε ζήτησε χάρες , δε παρακαλεσε τους διώκτες του «δημοκράτες» . Τόπε και έγινε. Ολόκληρη η Ελλάδα σήμερα τον ζητά και φωνάζει δυνατά το όνομα του: «που είσαι Παπαδόπουλε» δονείται ολόκληρη η Ελλάς από το αυθόρμητο αυτό σύνθημα. ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΙΜΙΟΣ ΑΔΟΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

  Ενω τώρα που είμαστε δέσμιοι αριστερων προδοτών( ψευτοαντσιτασιακών του πολυτεχνείου…) εθισμένων στην καπιταλιστική αφθονία ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? Ενα τίποτα ο σύγχρονος Ελληνας που γλείφει της τράπεζες για λίγη διορία και έχει φρικάρει να πληρώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι το αποτέλεσμα των «δημοκρατών» ΚΛΕΦΤΩΝ. Γεώργιε Παπαδόπουλε ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

  Μου αρέσει!

 2. rizes said

  17 ΝΟΕΜΒΡΗ 403 Π.Χ. | vgiannelakis
  https://vgiannelakis.wordpress.com/2016/11/16/%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%85-403-%cf%80-%cf%87/

  Μου αρέσει!

 3. Πύκτης said

  νετάκια , να φωνάξω τον Αnacoda να σου ποστάρει πόσο γερμανοτσολιάς ήταν ο εθνάρχης που μας έβαλε στην γερμανική ένωση ;;;;

  Μου αρέσει!

 4. Φ.Π. {ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΟΥΛΑΣ} said

  Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :

  «Αγαπητοί συμπατριώτες , η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τα τανκς , αλλά από τη δημαγωγία που οδηγεί στα τανκς ! Αυτό δηλαδή που συμβαίνει σήμερα με έναν ακόμα Γεώργιο Παπανδρέου. Για να ακριβολογήσω :

  Το 1944 ο Τσώρτσιλ διόρισε στο προτεκτοράτο της Μεγάλης Βρετανίας την Ελλάδα , τον σοσιαλιστή Γεώργιο Παπανδρέου, επικεφαλής σοσιαλκομμουνιστικής κυβέρνησης . Το αποτέλεσμα κατόπιν του διμέτωπου , και των ψευδών υποσχέσεών του, ήσαν τα Δεκεμβριανά και ο εν συνεχεία εμφύλιος πόλεμος , που κατερήμωσε την Ελλάδα και τη στέρησε από το μερίδιο της συμμαχικής νίκης όπου πρωτοστάτησεν αύτη . Εν συνεχεία το 1967, με τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον υιό του Ανδρέα πρωταγωνιστές , κατόπιν αντιδημοκρατικών ενεργειών και σκανδάλων, κατάφεραν να προκαλέσουν την επέμβαση των Ενόπλων Δυνάμεων.

  Η 21η Απριλίου δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία , όπως διαδίδουν αυτοί που την προεκάλεσαν, αλλά όλοι οι Ελληνες τελικώς την περίμεναν. Μέχρι στα απώτατα συνοικιακά καφενεία ακούγαμε τα εξής : Δεν βρίσκεται ένας λοχίας να τους ανακαλέσει στην τάξη ; . Κι’αυτό διότι ο ελληνικός λαός είχεν αγανακτήσει από τα αίσχη της προδικτατορικής περιόδου. Κυβερνήσεις ανεβοκατέβαιναν κάθε εβδομάδα με αντισυνταγματικές ενέργειες , σκάνδαλα επί σκανδάλων, ΑΣΠΙΔΑ , Σκιαδαρέση , ονομασία της Βασιλομήτορος Φρειδερίκης από τον Γεώργιο Παπανδρέου ως «Βασίλισσας Μητέρας», με αποτέλεσμα να έχει δύο Βασίλισσες η Ελλάδα κ.λ.π. Ούτω από την ανάλυση των τότε συνθηκών, προκύπτει ότι το πιό πιθανό είναι ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου με τον υιόν του Ανδρέα προεκάλεσαν την επέμβαση των συνταγματαρχών κατόπιν αμερικανικών εντολών. Κι’αυτό διότι ήσαν οι μόνοι που είχαν συμφέρον από την εκτροπή.

  Αλλιώς ο Ανδρέας Παπανδρέου θα κατεδικάζετο σε πολυετή κάθειρξη , αν όχι στην εσχάτη των ποινών ως αρχηγός της παραστρατιωτικής οργάνωσης ΑΣΠΙΔΑ . Αν ο Γ. Παπανδρέου δεν επιθυμούσε να γίνει εκτροπή του πολιτεύματος ήταν πολύ απλό. Θα όριζε έναν αντικαταστάτη του για πρωθυπουργό από την Ε.Κ. , ο οποίος θα λάμβανε ψήφον εμπιστοσύνης στη Βουλή και θα προκήρυττε εκλογές τις οποίες θα κέρδιζε με ακόμα μεγαλύτερη πλειοψηφία από αυτή που είχε λάβει η Ε.Κ τον Φεβρουάριο του 1964 ! Δεν το έπραξεν όμως αυτό εν γνώσει του ότι θα γίνει επέμβαση, αλλά προσπάθησε να εξαπατήσει τη Βουλή με τροπολογία της νύχτας σε άσχετο νομοσχέδιο, που προέβλεπεν ότι κατόπιν του κλεισίματος της Βουλής να έχουν ασυλία οι πρώην βουλευτές , μέχρι τη σύσταση της Νέας Βουλής . Κι’ αυτό διότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας για την παραστρατιωτική οργάνωση του ΑΣΠΙΔΑ , είχαν ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Παπανδρέου, για να τον καλέσουν σε απολογία ως αρχηγό της εν λόγω οργάνωσης !

  Δηλαδή η 21η Απριλίου έγινε για να μην πάει ο Ανδρέας φυλακή ! Ηδη είχαν καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη σε πολυετείς καθείρξεις οι συμμετέχοντες στον ΑΣΠΙΔΑ αξιωματικοί , πριν από την επιβολή της δικτατορίας ! Τι συνέβη κατόπιν ; Η δικτατορία αμνήστευσε τον ΑΣΠΙΔΑ και κατά συνέπεια και τον αρχηγό του Ανδρέα Παπανδρέου, που κρατούνταν στις φυλακές Αβέρωφ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ως υπόδικος για τον ΑΣΠΙΔΑ και όχι όπως ψευδώς αναφέρουν ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος . Εχω ιδίαν αντίληψη περί αυτού καθότι ήμουν και εγώ κρατούμενος εκεί τότε, για παράβαση στρατιωτικής εντολής . Οταν δε πρόβλεψα την αμνηστεία γιά τον ΑΣΠΙΔΑ και το ανέφερα στον αείμνηστο συνταγματάρχη διοικητή της ΚΥΠ Αλέξανδρο Παπατέρπο , αυτός μου είπε ότι έχω καλπάζουσα φαντασία . 21-4-2013 .

  Και μετά το … σκοτάδι της δικτατορίας ήρθεν η … σωτήριος δημοκρατία με τη μορφή της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και αφού κατεσπάλησαν τις οικονομίες των κακών συνταγματαρχών, χρέωσαν και την Ελλάδα με {300} δις ευρώ που υπάρχουν στους εξωχώριους λογαριασμούς των υπουργών τους. Και όχι μόνον αλλά ενέταξαν την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ. Επίσης παρέδωσαν το μισό Αιγαίο και με υπογραφή της Α.Ε. νυν Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια και τα Ιμια αμαχητί στην Τουρκία. Ζήτω το ΠΑΣΟΚ , η Ν.Δ. και η Δημοκρατία που μας έσωσαν και συνεχίζουν να μας σώζουν ελέω του Δ’ ΡΑΙΧ , του Αττίλα και των Αμερικανοσιωνιστών !…

  Η ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ :

  Στις 23 Ιουλίου 1974 που παρέδωσε η δικτατορική κυβέρνηση στην Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή , άφησε πλεόνασμα {10} δις δραχμών στον προϋπολογισμό του έτους 1974. Αν δε υπολογίσουμε και τις αγορές σύγχρονου για τότε πολεμικού υλικού {Φάντομ, Υποβρύχια, Πυραυλάκατοι , ΑΜΧ 30 κ.λ.π.} , με χρήματα του Δημοσίου και όχι ΝατοΪκής βοήθειας , καθώς και την τεράστια δαπάνη της επιστρατεύσεως , οικονομικώς είναι η μόνη κυβέρνηση που άφησε μεγάλο πλεόνασμα . Κι’ αυτό διότι η γάγγραινα της ελληνικής οικονομίας , είναι οι τριακόσιοι βολευτές και ο συρφετός που τους ακολουθεί, που είναι αρκετές χιλιάδες κομπιναδόροι.

  Δυστυχώς αυτή είναι η ντροπή της δήθεν δημοκρατίας . Οι δήθεν δημοκρατικές κυβερνήσεις κατάκλεψαν την Ελλάδα και συνεχίζουν να την κλέπτουν ενώ η δικτατορία δημιούργησε ισχυρότατη οικονομία και ισχυρότατες Ενοπλες Δυνάμεις , που είχαν τη δυνατότητα να ανακαλέσουν στην τάξη διά των όπλων την Τουρκία, αλλά οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις υπήκουσαν στους Κίσινγκερ, Σίσκο και Ελσγουορθ και όχι στη φωνή της Ελλάδας. Η κατάληψη του 38% της Κύπρου επετεύχθη επί της δήθεν δημοκρατίας των Ελλήνων πολιτικών και κατόπιν συμφωνίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τους Χένρι Κίσιντζερ και Μπουλουλέντ Ετζεβίτ, για να ξαναπάρουν την κουτάλα. Τελικώς αυτοί ξαναπήραν τη μεγαλειώδη κουτάλα και ο Ετζεβίτ την Κύπρο. Δίκαιη μοιρασιά κατ’ αυτούς ! 20-4-2010 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 5. Κομαντάντε Γνήσιος said

  Σαράντα τρία χρόνια «…δημοκρατικές δυνάμεις …» ,
  Σαράντα τρία χρόνια ροκάνισμα του εθνικού πλούτου,
  Σαράντα τρία χρόνια «…δημοκρατικές δυνάμεις …» ψευτιάς , απάτης , κλεψιάς , αδράνειας , παραμυθιών , εθνικής ταπείνωσης …( !!! Ίμια , Μάαστριχτ , Λισσαβόνα , Σκόπια , Αιγαίον , Γαύδος , Δουβλίνο ,λαθρομετανάστες , γκρίζαι ζώναι , παραβιάσεις , παραβιάσεις , εξευτελισμοί , αναρχία, διαφθορά , σήψις , αποσύνθεσις , δεσποτισμός , πανουργία , αναξιοκρατία , νεποτισμός , οικογενειοκρατία , πατρωνεία , ευνοιοκρατία , λαθροχειρία , ψηφοθηρία , καταχρήσεις , σκάνδαλα , λαϊκισμός , κοινωνική αναλγησία , φαυλοκρατία , δωροδοκίες , δωροληψίες , άτοκα «δάνεια» και αγύριστα , «ροζ βίλες» , «ύποπτος πλουτισμός» ,δεκτά δωράκια «όχι πάνω από 500 εκατομμύρια» , καθολική διαφθορά σήψις και αποσύνθεσις , και ένα δημόσιο χρέος 450 δισεκατομμυρίων Ευρώ με αποτέλεσμα οι ΕΣΧΑΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ των «…δημοκρατικών δυνάμειων …» ακλουθώντας πιστά τις εντολές των ντόπιων και ξένων αφεντικών τους να μας ληστέψουν τούς κόπους μιας ζωής και να παραδώσουν την Ελλαδίτσα μας βορά στις ύαινες του ΔΝΤ και της ΕΚΤ όπου θα είναι όμηροι και θα πληρώνουν τα παιδιά μας , τα εγγόνια μας , τα δισέγγονα και τα τρισέγγονα μας καί νά καταστήσουν ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ξέφραγο αμπέλι εις ολα τά κατακάθια τών διεθνών βόθρων,
  Εις αυτήν τήν ΕΛΛΑΔΑ οπου οι διάφοροι αχρηστοι καί επικίνδυνοι πολιτικάτηδες των «…δημοκρατικών δυνάμεων …» υποκλίνονται μέ ακρατη δουλοπρέπεια εις τά μαυρα , κοκκινα , κίτρινα πράσινα λαθροχίμπο τά οποία συρρέουν ανεγξέλεγκτα εισ τήν ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , δίνουν αυθαίρετα παρανομόντας αδεια παραμονής εις τά λαθροκατσαρίδια τά οποία γραντζουνιώνται μόνα τους καί καταγγέλουν ψευδώς αλλους μέ στοχο τήν αδεια παραμονής ακολουθώντας τήν ιδια τακτική μέ τίς λαθροπόρνες πού καταγγέλουν φανταστικούς βιασμούς εις τίς ΜΚΕ τών α@άμιτων αριστερομουστακαλούδων φε(μου)νιστριών !
  Οι προϋπολογισμοί του κράτους μετά το 1974 πέφτουν στην κυριολεξία έξω, φτάνοντας το έλλειμμα στο 26,1% του ΑΕΠ. Τα ελλείμματα αυτών των προϋπολογισμών καλύπτονται όλα από νέα δάνεια ύψους 18,4 δις δολαρίων.
  Το 1985 βρίσκει την Ελλάδα με την παγκόσμια πρωτιά στο κατά κεφαλήν δημόσιο χρέος! Στη συνέχεια όμως ο δανεισμός του κράτους από τις «…δημοκρατικές δυνάμεις …» άρχισε να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με το δημόσιο χρέος να φτάνει το 1989 στο 80% του ΑΕΠ, να εκτινάσσεται στο 111,6% το 1993 και σήμερα σύμφωνα με τα στοιχεία που καταγράφονται έχει διαμορφωθεί το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης για το 2016 φθάνει τα 450 δισ. ευρώ, που σημαίνει με βάση το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν το 187%.
  Καί τώρα μέ τά τσιπρικαμένα ερχεται ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ !!

  Μου αρέσει!

 6. Kομαντάντε Γνήσιος said

  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  Writen by ΣΤΟΧΟΣ 5 years ago – 23 Comments

  Ακολουθούν μερικά από τα έργα της «χούντας» που όχι μόνο κρατάνε και δουλεύουν ακόμη, 40 χρόνια μετά, αλλά φτιάχτηκαν χωρίς μίζες και υπερτιμολογήσεις και με τα μέσα της εποχής. Τα στοιχεία είναι από το ιστορικό σύγγραμα του Αντιπροέδρου αυτής Στρατηγού Στ. Παττακού «21η Απριλίου 1967 – 8η Οκτωβρίου 1973 / Ημέραι και Έργα».
  Μόνο οι επεκτάσεις του Οδικού δικτύου και του δικτύου Ηλεκτοφωτισμού που αναφέρονται παρακάτω επιγραμματικά θα μπορούσαν να αποτελούν από μόνα τους ολόκληρο σύγγραμα…
  Το «χρυσό μυστρί» είχε τιμητικά αποδωθεί στον Στυλιανό Παττακό που θεμελίωσε απίστευτο αριθμό έργων με το θρυλικό του μυστρί…

  Κατασκευή Φραγμάτων Ηλεκτροπαραγωγής
  Αλιάκμονος
  Καστρακίου
  Πολυφύτου

  Επέκτασις Θερμοηλεκτρικών Μονάδων
  Ερετρίας
  Πτολεμαϊδος
  Κατασκευή μεγάλων Γεφυρών
  Μέγδοβα
  Ρυμνίου (Αλιάκμονος)
  Σερβίων (Αλιάκμονος)

  Κατασκευή Αεροδρομίων
  Ζακύνθου
  Καβάλας
  Κυθήρων
  Λήμνου
  Μυκόνου
  Πάρου
  Ρόδου
  Σάμου
  Σκιάθου
  Χίου

  Αρδευτικά Έργα
  Αγρινίου – Μεσολογγίου
  Έβρου
  Νέστου
  Πηνειού Ηλείας
  Σερρών

  Κτίρια
  Κρατικά Μέγαρα
  Διοικητηρίου ΟΛΠ
  Εθνικού Νομισματοκοπείου
  ΕΙΡΤ
  ΟΣΕ
  ΟΤΕ
  Πολεμικού Μουσείου
  Υπουργείου Εξωτερικών

  Δικαστικά Μέγαρα
  Αθηνών
  Θεσσαλονίκης
  Ιωαννίνων
  Λαρίσης
  Πατρών

  Επεκτάσεις Νοσοκομείων
  Αντικαρκινικού
  Βενιζελείου
  Γενικού Κρατικού

  Έναρξις κατασκευής Πανεπιστημιουπόλεων
  Αθηνών
  Θεσσαλονίκης
  Πατρών

  Επέκτασις Ηλεκτροφωτισμού
  Επίγειος Δορυφορικός Σταθμός Θερμοπυλών

  Επέκτασις Οδικού Δικτύου
  Εντός τού 1970 αποπερατουμένη εθνική οδός Κορίνθου – Πατρών ώς συνέχεια τής εθνικής αρτηρίας Αθηνών – Κορίνθου, Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, Χανίων – Ηρακλείου, Θερμοπυλών – Ιτέας – Ναυπάκτου – Αντιππίου, Διδυμοτείχου – Ορεστιάδος, Θεσσαλονίκης – Σερρών – Σιδηροκάστρου, Ξάνθης – Παρανεστίου – Δράμας, Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Πετριτσίου, Κυκλώματος – Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, Ηγουμενίτσης – Πρεβέζης, Ιωαννίνων – Τρικάλων, Κυπαρισσίας – Πύργου, Κυβερίου – Άστρους – Λεωνιδίου, Σπάρτης – Γυθείου – Αρεοπόλεως – Δυρού κ.ά.

  Ανδριάς Ελευθερίου Βενιζέλου εις Αθήνας και Χανιά

  Βελτίωση και εκσυγχρονισμός λιμένων
  Πολυάριθμα υπήρξαν τά έργα διά τήν βελτίωσιν καί τόν εκσυγχρονισμόν τών πολυαρίθμων – λόγω τής γεωγραφικής της δομής – λιμένων τής χώρας, ώς τής Ηγουμενίτσης, Πατρών, Βόλου, Μυτιλήνης, Καβάλας, Αλεξανδρουπόλεως, Ηρακλείου, Πρεβέζης, Μεσολογγίου, Κατακώλου, Ραφήνας, Χαλκίδος, Κυλλήνης, Σητείας, Αγίου Νικολάου, Κώ, Κιάτου, Καλύμνου, Ν. Μουδανιών, Αγίου Κηρύκου, Ικαρίας, Μυρίνης, Λήμνου, Καλαμάτας, Σπετσών, Νάξου, Θεσσαλονίκης, τού διαύλου Σκαραμαγκά κ.α.

  Μου αρέσει!

 7. Linesman, απαντάς υποτίθεται σε όλους χωρίς όμως να λες απολύτως τίποτα. Το έχεις συνειδητοποιήσει; «Αυτοί» λένε ορισμένα πράγματα (σωστά – λάθος δεν το εξετάζω). Εσύ τί απαντάς; Διότι καλό το χιουμοράκι, αλλά για οποιονδήποτε τρίτο δείχνει ανυπαρξία αντεπιχειρημάτων.. Θεωρείς δηλαδή ότι όποιος διαβάσει τα σχόλια θα καταλάβει ότι έχουν δίκιο αυτοί ή εσύ;

  Μου αρέσει!

  • Linesman said

   Θέλεις επιχειρήματα για ποιό πράγμα αγαπητέ μου;
   Για την χούντα;
   Νομίζεις ότι είναι θέμα ανοιχτό και πρέπει να το ξανασυζητήσουμε;
   Χρειάζεσαι ακόμη επιχειρήματα για να βγάλεις συμπεράσματα;

   Εγώ το θέμα πλέον βρίσκω ότι προσφέρεται μόνο για πλακίτσα!
   Δεν μπορείς να το πάρεις πιό σοβαρά αν είσαι σοβαρός!

   Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Και όπως έγραψα και παραδίπλα, περισσότερο και από θέμα παράθεσης ποσοτικών στοιχείων, είναι θέμα παιδείας, καλλιέργειας και αισθητικής!
    Την βαναυσότητα της χούντας απέναντι σε αυτές τις έννοιες και τον πλήρη εξευτελισμό τους, πώς να τον περιγράψεις με ποσοτικά στοιχεία;

    Πώς να τα αντιληφθεί αυτά, τα πρωτίστης σημασίας για έναν καλλιεργημένο άνθρωπο αξιώσεων, ένας γκασμάς;

    Μου αρέσει!

  • Συγγνώμη στην ομήγυρη για την παρέμβαση, αλλά ο κατά τα φαινόμενα θαυμαστής του ΣΥΡΙΖΑ , κος Linesman να μιλά για παιδεία , καλλιέργεια . και αισθητική !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( μάλλον στην παράταξή του θα αναφέρεται) .
   Βρε μπαγάσα , μόνο το olympia διαβάζεις ?

   Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Να μου μιλάς εσύ για διάβασμα … και τί έχω διαβάσει και τί έχω ασχοληθεί στην «μπόλικη» κιόλας ζωή μου …
    λίγη ντροπή δεν έχεις;

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: