olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! Πλερέζες ο Μητσοτάκης…

Posted by olympiada στο Απρίλιος 21, 2017

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ «ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ» ΠΟΥ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΑΝ ΟΙ ΝΤΟΡΕΣ.

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες το State department σε έκθεση του απεικονίζει την κατάσταση στην Θράκη όπως ακριβώς έχει. Η μουσουλμανική μειονότητα, και οι τούρκοι πράκτορες που προσπαθούν να αλλοιώσουν την εθνοτική της σύνθεση.

Νέο «χαστούκι» για τους πράκτορες της Αγκυρας και τα βρόμικα σχέδιά τους στην ελληνική Θράκη!

Ε κθεση-κόλαφος του State Department των ΗΠΑ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τους πράκτορες της Τουρκίας στη Θράκη! Η εν λόγω έκθεση αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ελληνική Θράκη, συντάσσεται κάθε χρόνο και η τελευταία -για το 2016- «καίει» τους τουρκόψυχους, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.

Παρά τις προσπάθειες για στενές σχέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, φαίνεται ότι οι ανθέλληνες δεν έχουν καταφέρει να πείσουν με τα ψέματά τους τους Αμερικανούς. Σε αυτό το πλαίσιο φέτος η τουρκόψυχη Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF) απέστειλε επιστολή-απάντηση στην αμερικανική έκθεση, στην οποία γίνεται προσπάθεια να αντικρούσουν τα… τέρατα που τους καταλογίζουν οι Αμερικανοί παρατηρητές.

Πιέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», στην έκθεση σημειώνεται: «Οι Τούρκοι της Δ. Θράκης επιβάλλουν πιέσεις σε Πομάκους και Ρομά, στην προσπάθεια να τους επηρεάσουν». Στην επιστολή, χωρίς κανένα απολύτως επιχείρημα, απλώς γίνεται αναφορά στην ύπαρξη τουρκικής μειονότητας και αναφέρεται ότι «ο ισχυρισμός αυτός δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα». Τόσο πειστικά!

Αριστερά: Ο ψευδομουφτής Ιμπραήμ Σερήφ. Δεξιά: Ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καδής

Σε άλλο σημείο της επιστολής των πρακτόρων, που προσπαθούν να παρουσιάσουν την Ελλάδα σαν τριτοκοσμική χώρα, η ABTTF τολμά να γράψει για «νομικές διαδικασίες που έχουν μετατραπεί σε όργανο για απειλή και εκφοβισμό της τουρκικής κοινότητας». Τα παραδείγματα που επικαλείται είναι η σύλληψη του δημάρχου Ιάσμου Ισμέτ Καδή για παράνομη χρήση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του, την έξωση του ψευδομουφτή Ιμπραήμ Σερήφ από το βακουφικό ακίνητο, διαδικασία την οποία φυσικά κίνησε ο νόμιμος μουφτής του ελληνικού κράτους (καθώς ο ψευδομουφτής παρέμενε εκεί υπό τη μορφή κατάληψης) και τη μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά του τουρκόφιλου DEB. Φυσικά όμως δεν δίδεται καμία απάντηση στην έκθεση των Αμερικανών όσον αφορά τα όπλα που βρέθηκαν στο τζαμί της Ηλιόπετρας…

«Στις τάξεις των πρακτόρων έχει προκληθεί πανικός, καθώς έχει πέσει πολύ μεγάλο βάρος στην προσπάθειά τους να… πείσουν διεθνείς οργανισμούς και κυβερνήσεις, παρουσιάζοντας μια εντελώς ψευδή κατάσταση στη Θράκη. Οι Αμερικανοί αποτελούν το… κερασάκι στην τούρτα, ώστε να καταφέρουν τα βρόμικα σχέδιά τους» αναφέρει πρώην στρατιωτικός, βαθύς γνώστης της κατάστασης, στη «δημοκρατία».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

10 Σχόλια to “ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ! Πλερέζες ο Μητσοτάκης…”

 1. mpourka said

  Ποιοι έβαλαν σωρεία πρακτόρων στην Ελλάδα ??? όλοι που μπαίνουν είναι μετανάστες ,δεν έχει σύνορα η θάλασσα , οι τούρκοι κάνουν βόλτες στο αιγαίο , κάνουν βολές στα νησιά μας??

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said said

   Δεν κάνουν βόλτες. Τα επιβουλεύονται αμφότερα !!! (= Αιγαίο και νησιά μας !!!)

   Μου αρέσει!

   • Παρατηρητής said

    Και τι κάνει η ελληνική κυβέρνηση για αυτό ? Κάνει την διαβίωση στα νησιά αδύνατη – στη κυριολεξία αγώνας για επιβίωση – ανεβάζοντας το ΦΠΑ στα νησιά και εξομοιώνοντας το με το ΦΠΑ στην ηπειρωτική Ελλάδα παραβλέποντας τα έξοδα μεταφοράς που ανεβάζουν το ύψος όλων των προϊόντων . Αποτέλεσμα ? 2 € το λίτρο η βενζίνη , 2,5 € το ένα κιλό ψωμί, 1,70 ένα λίτρο γάλα , κ.ο.κ.

    Με αυτές τις τιμές και με εισόδημα από τον τουρισμό για 2 μήνες το χρόνο , ελάτε εσείς που ζηλεύετε τους νησιώτες να ζήσετε εδώ , χωρίς νοσοκομεία και χωρίς εργασία για 9 – 10 μήνες το χρόνο. Μετά μέσα στο δίμηνο της τουριστικής σεζόν σκάνε μύτη εφοριακοί και ΙΚΑ και τρελαίνουν το κόσμο στα πρόστιμα ( όπως νέος που γύρισε στο νησί και έκανε οικογένεια που έφαγε πρόστιμο 15 χιλιάδες ευρώ γιατί βρήκαν στο πάγκο του εστιατορίου του λίγες ντομάτες που του είχε φέρει ο πατέρας του από το περιβόλι του ) . Δεν μιλάμε τώρα για τα νησιά πολυτελείας που έχουν τουρισμό 7 και 8 μήνες το χρόνο όπως η Σαντορίνη ή η Μύκονος και τα οποία υπερπροβάλλουν τα ΜΜΕ για να δείξουν το μέγεθος της φοροδιαφυγής : εκεί όντως πρέπει να κινηθεί το κράτος και να κόψει κώλους όπου χρειάζεται … Μιλάμε για εκατοντάδες άλλα μικρά νησιά σπαρμένα στο Αιγαίο που οι κάτοικοι κρατιούνται με νύχια και με δόντια, αλλά τα παιδιά μας δυστυχώς φεύγουν για έξω.

    Από την άλλη έχουμε πληθώρα μεταναστών που έρχονται να εγκατασταθούν μόνιμα στα νησιά και οι τελευταίες κυβερνήσεις τους δίνουν και υπηκοότητα , ταυτότητα ελληνική και στα παιδιά τους ακόμα και ιθαγένεια. Μιλάμε κυρίως για αλβανούς που όμως όταν μιλάμε μαζί τους καταλαβαίνουμε ότι νιώθουν πιο κοντά στη Τουρκία παρά στην Ελλάδα . Αυτοί γεννάνε και παιδιά σε αντίθεση με τους Έλληνες των οποίων τα παιδιά αποτελούν κριτήριο φοροεισπρακτικής ικανότητας !!! Στο νησί που μένω σε κάποια χωριά οι αλβανοί τείνουν να γίνουν το ένα τρίτο του σχολικού δυναμικού . Δεν το γράφω ξενοφοβικά , ούτε ρατσιστικά , έχουν βοηθήσει αρκετοί από αυτούς και την τοπική οικονομία δουλεύοντας σκληρά σε οικοδομές και χωράφια όταν οι Ελληναράδες γλύφανε τα κόμματα της διαπλοκής που μας έφεραν σε αυτό το χάλι για να βάλουν τα μπουμπούκια τους σε κάποια δημόσια υπηρεσία γιατί η δουλειά εθεωρείτο ντροπή και για τα κατώτερα στρώματα . Οι αλβανοί δούλεψαν , έστειλαν εμβάσματα στην Αλβανία , έφτιαξαν εκεί σπίτια, εστιατόρια, δωμάτια , επιχειρήσεις και στήριξαν τις οικογένειές τους , ήρθαν εδώ και τα ανίψια τους , τα ξαδέλφια τους , οι γνωστοί τους και πάνε σιγά σιγά να γίνουν και πλειοψηφία σε κάποια μέρη .

    Οι Ελληναράδες φύγαν για έξω και πήγαν εκεί για να φτιάξουν περιουσία για τη πάρτη τους , όπως και εδώ οι πολιτικοί και οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες δουλεύουν μόνο για τη πάρτη τους . Οπότε πριν βρίσεις Ελληναρά μου τον αλβανό , βγάλε το δοκάρι από το μάτι σου και δες τα δικά σου λάθη . Γιατί είσαι πρώτος στη διαφθορά , γιατί είσαι πρώτος στα τροχαία , γιατί είσαι πρώτος στις εκτρώσεις , κ.ο.κ.

    Και τι κάνει το ελληνικό κράτος για όλα αυτά ? Κάνει την διαβίωσή μας στα νησιά ακόμα δυσκολότερη και είναι σαν να μας σπρώχνει όλους να φύγουμε . Την ίδια ώρα που ξένοι ( και τούρκοι ανάμεσά τους ) αγοράζουν τα καλύτερα ακίνητα , τα λεγόμενα φιλέτα στα νησιά και χαίρονται πολιτικοί μαϊντανοί τύπου άδωνη , ενώ ροζ αριστεροί και ανεξάρτητοι φλαφλατάδες απλά ανεβάζουν το κόστος της ζωής και όποιος αντέξει …

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said said

    ….τι κάνει η κυβέρνηση για αυτό….
    Καταλαβαίνω αδΕΛφέ τον πόνο σου κι αν σου πω ότι με θλίβουν οι πικρές αλήθειες που λες,
    πίστεψέ το σε παρακαλώ.
    Όμως εκεί που φτάσαμε, έτσι όπως καταντήσαμε,
    κάθε κυβέρνηση στα μαύρα ζόρια θα ήταν.
    Αυτή εδώ από απειρία να το πούμε ή από υστεροβουλία ίσως κάτι παραπάνω.
    Τα δυσβάστακτα αποτΕΛέσματα που βιώνουμε,
    περισσότερο οι νησιώτες των μη διάσημων/δημοφιλών προορισμών,
    όχι μονάχα θα έπρεπε να είχαν τΕΛειώσει,
    αλλά ούτε καν να υπήρχαν στο ορίζοντα σαν να μην έγιναν ποτέ.
    Φτάσαμε εδώ που είμαστε αφού οι περισσότεροι πολιτικοί,
    κουτσοί- στραβοί,
    στη χώρα μας μάθανε πρακτικά μαθήματα σβελτάδας στην κλεψιά και επαίνων στην ανικανότητα,
    για να μην πούμε τα χειρότερα περί προδοσίας κτλ.
    Όσο για τους αλβανούς που λες φταίμε εμείς,
    αφού όταν άρχισαν να έρχονται τότε/κάποτε,
    αντί να τους περιορίσουμε τους βάλαμε στις δουλειές μας, τους δώσαμε χώρο να μένουν και ψωμί να φάνε.
    Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια ότι τους χρειαζόμασταν άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο.
    Μήπως ξεχνάμε ότι πριν από δαύτους,
    μπουλούκια πακιστανών έστεκαν κάθε μέρα σε συγκεκριμένα σημεία/στέκια στα όποια όποιος από εμάς είχε ανάγκη πήγαινε με το αμάξι του διάλεγε έναν- δύο, τρείς κ.ο.κ. ανάλογα με τις ανάγκες του φορτώνοντάς τους στο αμάξι του ώστε να τους πάρει για μία μέρα, δυό κτλ μέρες στην δουλειά του.
    Οι αλβανοί την βρήκαν έτσι την κατάσταση, δεν την δημιούργησαν.

    Μου αρέσει!

 2. Μου αρέσει!

 3. Μου αρέσει!

 4. Μου αρέσει!

 5. Panos Diakos said

  http://sfa-cryptochristian.blogspot.gr/2017/04/blog-post_20.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: