olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Το φιλί του Αδωνη στον Φωτήλα…Ιδού ποίοι κάνουν την ΝΔ, σημιτική παράγκα…Από τον Παπαντωνίου στον Παπασταύρου και τον Στουρνάρα

Posted by netakias.com στο Απρίλιος 19, 2017

ΦΙΛΙ-ΑΔΩΝΙΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΙΑΣΩΝΑΣ-ΦΩΤΗΛΑΣ

8 Σχόλια to “Το φιλί του Αδωνη στον Φωτήλα…Ιδού ποίοι κάνουν την ΝΔ, σημιτική παράγκα…Από τον Παπαντωνίου στον Παπασταύρου και τον Στουρνάρα”

 1. καποιος said

  Μπραβο.Προχωρηστε με τσαμπουκα.Η αλλη καταπιε τη γλωσσα της,τα θαλασσοδανεια,μιζουλες κ.λ.π ανεγγιχτα,τιποτα,τιποτα δεν σας σταματα.Σωστε την ΕΛΛΑΔΑ,και γαμηστε τα κοροιδα.

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said said

   Με το σύμφωνο συμβίωσης που ψηφίστηκε ας ετοιμαστούμε για τα χειρότερα
   γιατί μπορεί να δούμε μερικούς περδικολάριους εκεί μέσα να φιλιούνται ακόμη και στο στόμα !

   Μου αρέσει!

 2. ΝΕΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Οι επίδοξοι δολοφόνοι της εθνικής συνειδήσεως των Ελλήνων μίλησαν στην «Αυγή» για τα νέα, μαρξιστικά, βιβλία ιστορίας

  Τις… απόψεις των ιθυνόντων γύρω από την αλλαγή των βιβλίων ιστορίας φιλοξένησε η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», σε ένα κρεσέντο ανθελληνισμού, από τον οποίο σταχυολογούμε μερικά μόνο ενδεικτικά αποσπάσματα.

  Αυτό που ξεκίνησαν οι νεοδημοκράτες θα το… τελειώσουμε και εμείς!

  Αντώνης Λιάκος: «Το αίτημα της αναθεώρησης της σχολικής Ιστορίας θα έλεγα ότι εκκρεμεί εδώ και δεκαετίες. Το 2006 η Μαριέττα Γιαννάκου έπεσε επί των επάλξεων στο βιβλίο της ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού. Το 2011 συγκροτήθηκε επιτροπή σύνταξης των νέων προγραμμάτων σπουδών (της οποίας η σημερινή Επιτροπή είναι κατά κάποιον τρόπο συνέχεια), αλλά η τότε υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου δεν τόλμησε να τα εφαρμόσει φοβούμενη το πολιτικό κόστος. Ελπίζω ο Κώστας Γαβρόγλου να αποδειχτεί περισσότερο θαρραλέος. Είναι αλήθεια ότι ακόμη η δημαγωγία γύρω από τα εθνοπατριωτικά δεν έδειξε ακόμη τα δόντια της.»

  Υποβαθμίζεται το 1821 γιατί… δεν συμφέρει

  Πολυμέρης Βόγλης: «Ξεφεύγουμε πλέον από τη λογική της επανάληψης γεγονότων και ιστορικών περιόδων και δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στη διδασκαλία της νεότερης και σύγχρονης ιστορίας, ενώ βέβαια συνεχίζουν να διδάσκονται και οι άλλες ιστορικές περίοδοι. Επιπλέον μας ενδιαφέρει να αναδείξουμε τις κοινωνικές, οικονομικές, πολιτισμικές διαστάσεις της ιστορικής εξέλιξης και να μην περιοριστεί το μάθημα στα πολιτικά ή στρατιωτικά γεγονότα.

  Αυτό δεν σημαίνει καθόλου ότι σημαντικά γεγονότα, όπως η Επανάσταση του 1821, χάνονται. Όχι μόνο διδάσκονται, αλλά εντάσσονται στο πλαίσιο της βαλκανικής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας Ιστορίας για να κατανοηθούν καλύτερα από τους μαθητές.»

  Μου αρέσει!

  • Συστηματικά μαρξιστικά ψεύδη

   Χάρης Αθανασιάδης: “Με τα νέα προγράμματα σπουδών ο όγκος της ύλης στην υποχρεωτική Δευτεροβάθμια προτείνεται να χωριστεί στα τέσσερα. Έτσι στην Α’ Λυκείου θα διδάσκεται αποκλειστικά ο 20ός αιώνας, ώστε ο μαθητής να γνωρίσει επαρκώς το μέρος εκείνο του παρελθόντος που περισσότερο από κάθε άλλο επηρεάζει το παρόν του. Επίσης μειώνεται ο εθνοκεντρισμός, καθώς η ελληνική Ιστορία παραμένει βέβαια στο επίκεντρο, αλλά εξετάζεται ως οργανικό μέρος της ευρύτερης ευρωπαϊκής Ιστορίας και, όπου χρειάζεται (π.χ. στον Ψυχρό Πόλεμο), της παγκόσμιας Ιστορίας.

   Τα προγράμματα δεν αγνοούν την ελληνική επανάσταση, απλώς την ενθέτουν στο ιστορικό πλαίσιό της, μέσα στις ευρωπαϊκές εξελίξεις που γέννησαν τον νεωτερικό κόσμο. Να μάθουν βέβαια οι μαθητές τα βασικά επεισόδια του Αγώνα. Αλλά δεν χρειάζεται να κατατρίβονται σε λεπτομέρειες. Πιο σημαντικό είναι να κατανοήσουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο ξέσπασε και πέτυχε η Επανάσταση. Να καταλάβουν δηλαδή οι μαθητές γιατί η Επανάσταση έγινε το 1821 και όχι νωρίτερα.

   Παρόμοια για τον εμφύλιο. Ως τώρα αποφεύγαμε να τον εξετάζουμε ή τον προσπερνούσαμε με δυο λόγια σε στυλ τι κακό πράγμα είναι η διχόνοια. Είναι κρίσιμο όμως να κατανοήσουν οι νέοι άνθρωποι τους γεωπολιτικούς και κοινωνικούς όρους υπό τους οποίους διολισθήσαμε στον Εμφύλιο και τις επιπτώσεις του Εμφυλίου στη μετέπειτα πορεία της χώρας. Δεν θα μπορέσουν να κατανοήσουν τη γνώση διαιρέσεων που ξεκίνησαν από τον Εμφύλιο.”

   Ο Αθανασιάδης, είτε αγράμματος είναι, είτε ύπουλος προπαγανδιστής, όταν λέει ότι θα διδάξει στα παιδιά «γιατί η Επανάσταση έγινε το 1821 και όχι νωρίτερα». Ο Ελληνισμός πραγματοποίησε πάμπολλες επαναστάσεις από το 1453 έως το 1821 με πρώτη αυτή του Κροκόδειλου Κλαδά στα τέλη του 15ου Αιώνα, λίγα χρόνια μετά την άλωση της Πόλης.

   Ερχόμενοι στο άλλο ζήτημα, που θίγει, θα διδάξει στα παιδιά αυτό που αναφέρει ο συγκρατούμενος του Μπελογιάννη, Λαζαρίδης, ότι η αριστερά ήταν ο μόνος υπεύθυνος για τον Συμμοριτοπόλεμο; Θα δείξουν στα παιδιά τις φωτογραφίες των σφαγμένων από τους συμμορίτες του ΔΣΕ; Θα αναδείξουν την παρουσία σκοπιανών, τούρκων και άλλων «σοσιαλιστών» στον συμμορίτικο στρατό, γεγονός που καθιστά τις μάχες εναντίον των κομμουνιστών έναν ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ και όχι «Εμφύλιο»;

   Δεν θα μπορούσε να λείψει η… άποψη της Ρεπούση

   Μαρία Ρεπούση: «Η Ιστορία που διδάσκεται στο σχολείο εξαρτάται από το είδος του πολίτη που θέλουμε να διαμορφώσουμε μέσα από την υποχρεωτική εκπαίδευση. Και για τα μεγάλα και για τα μικρά, τα καθημερινά. Αν συσχετίσει κανείς νοοτροπίες και συμπεριφορές Ελλήνων πολιτών με την ιστορία που διδάχθηκαν στο σχολείο, είναι βέβαιο ότι θα εξηγήσει πολλές από τις αγκυλώσεις και τα στερεότυπα που έχουν. Και θα εξηγήσει σίγουρα την άνοδο και την κυριαρχία του εθνικολαϊκισμού.»

   Με βάση τα όσα λέει η Ρεπούση, αναδεικνύεται το ερώτημα: «τι είδους πολίτες θέλουν οι συριζαίοι, με τα νέα βιβλία ιστορίας»; Αμόρφωτους και ημιμαθείς, χωρίς καμία εθνική συνείδηση, μια νεολαία ευάλωτη στις ιδεοληψίες της αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης, που ήδη αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα επί δεκαετίες, είναι η απάντηση.

   Για την υλοποίηση αυτού του παιδομαζώματος παραμένουν στην εξουσία οι συριζαίοι, παρά το γεγονός ότι όσο μένουν σε αυτήν το κόμμα τους καταποντίζεται στην ανυποληψία. Στόχος τους είναι η καταστροφή της Ελλάδας και μπροστά σε αυτό δεν υπολογίζουν τίποτε.

   Πίσω έχει η αχλάδα, όμως, την ουρά και το νέο τους παιδομάζωμα θα παραμείνει γράμμα κενό, που θα το ακυρώσουν οι Έλληνες Γονείς, ακόμα και αν απαιτηθεί, όπως τουρκοκρατίας, ένα νέο Κρυφό Σχολειό!

   Κώστας Αλεξανδράκης

   Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Αφού είσαι τελείως αμόρφωτη εσύ ρε Βασίλω, ζήτημα να έχεις βγάλει το Δημοτικό
    έχεις και άποψη για τα εκπαιδευτικά και για την Ιστορία;

    Ή νομίζεις ότι να παπαγαλίζεις τις ανοησίες άλλων αμόρφωτων χρυσαυγιτών σε ανεβάζει πνευματικά;

    Μου αρέσει!

 3. ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ 250.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ!!! ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ;;;

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ… ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…

  ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ…ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ…

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ 1/4 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…ΕΦΟΣΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

  ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

  ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ…

  Μου αρέσει!

 4. Panos Diakos said

  Αυτο το αδωνι απο το 2015 κραυγαζει με ολους τους δυνατους τροπους «σωστε μας , καιγομαστε, καντε κατι , οτιδηποτε πριν μας περιλαβουν γιατι αν προλαβουν τιποτα δε γινεται μετα!» και ο λ ο ι μα ο λ ο ι μονο αυτο ακουνε οπως αλλοιως και να προσπαθει να το πει. Φτασαν να πουν σχεδον ανοιχτα , Μη μας πειραξετε για να μη σας ενοχλουμε ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ . Τα δικιμασαν ολα η σχεδον ολα.
  Οι πολιτες δεν μπορουν να ερμηνευσουν την εικονα μολις εμφανιστει μπροστα τους μεσα στο θορυβο των ΜΜΕ αλλα ο Κουλης τους πηγε να πει τι στο Γερμαναρα και τι ν’ακουσει κατα την κορυφωση των συζητησεων με την Ελληνικη κυβερνηση ?
  Γιατι φωναζαν στον κοσμο να σηκωσει τα λεφτα του με ολους τους δυνατους τροπους?
  Γιατι απειλουσαν δυο χρονια συνεχως με την μονιμως επερχομενη ολικη καταστροφη που περιμενει η χωρα απο μερα σε μερα?

  Κανεις δε θα σε σωσει Αδωνι. Ουτε υπαρχει κανεις στο κομμα στο οποιο χωθηκες τα τελευταια χρονια, ουτε υπαρχει καποιος στα προηγουμενα που να το θελει κατι τετοιο. Το ξερεις πια, και φωνασκεις για να διατηρησεις πολιτικη παρουσια αλλα, μονο μεγαλωνεις την ορμη της αγριας σαβουρντας σου , κι απ το καραβι που παλευει απεγνωσμενα,θα βρεθεις στα κοφτερα βραχια που το φερατε.

  Σαλτιμπαγκοι !

  Μου αρέσει!

 5. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΘΕΛΩ ΚΟΥΛΗ.... said

  http://www.dkammenos.gr/cv/ ο μεγαλος πολιτικος που θελει τα κατοσταρικα απ τους συνταξιουχους ….. για το μισθο του … κουβεντα

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: