olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ Μήνυση στον Αλαφούζο για το #survivorGr Όλο το παρασκήνιο

Posted by kalinda στο Απρίλιος 12, 2017

IMG_7374Μήνυση στον Αλαφούζο για το Survivor και ΡΟΥΚΕΤΕΣ για τον ΣΚΑΪ και τη διοίκησή του – Σοβαρές καταγγελίες

 

Με μια σκληρή δήλωση απαντά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σχετικά με το Survivor.

Στη δήλωσή του, ο κ. Νικολόπουλος αναφέρει:

«Η φοβική διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις μου εντός κι εκτός κοινοβουλίου, αναφορικά με την αρνητική επίδραση που επιφέρει στην Ελληνική κοινωνία και κατά μείζονα λόγο στις νεαρές ηλικίες, η προβολή του τηλεπαιχνιδιού «survivor», επέλεξε τούτη τη φορά να με συκοφαντήσει τεθλασμένη , κρυπτόμενη πίσω από το «Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας». Ο ΣΚΑΙ του κ. Αλαφούζου, αντί να τοποθετηθεί στις επίσημες και παράλληλα σοβαρότατες καταγγελίες συγκεκριμένου περιεχομένου των συλλογικών οργάνων για το επιχειρηματικό προϊόν του, οι οποίες μάλιστα ολοένα και πληθαίνουν, επιλέγει ακόμη μια φορά την μέθοδο της «λάσπης στον ανεμιστήρα».

«Η χθεσινή του όμως ανακοίνωση υπερέβη κάθε επιτρεπτό μέτρο και κάθε όριο. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ του κ. Αλαφούζου εξετράπη στην επίθεσή του εναντίον μου, γιατί είναι πλήρης ύβρεων και απαξιωτικών εκφράσεων. Είναι σαφές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός, καθώς θίγονται τα οικονομικά του συμφέροντα από τις απολύτως νόμιμες ενέργειες μου, δεν διστάζει να με συκοφαντεί ευθέως και να με καθυβρίζει, επιχειρώντας με την οικονομική του ισχύ να με εκφοβίσει και να με διασύρει στους πολίτες», σημειώνει και προσθέτει:

«Ο ΣΚΑΙ του κ. Αλαφούζου, ενώ είναι αυτονόητο ότι δύναται να υπερασπίζεται το επιχειρηματικό προϊόν του, δεν μπορεί να το πράττει με τρόπο που να θίγει βάναυσα την προσωπικότητά μου και να σπιλώνει κατάφωρα την τιμή και την υπόληψή μου και φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμποδίσει κάποιον να τον ελέγξει ή να αξιώσει τον θεσμικώς επιβεβλημένο έλεγχο του. Η διαφωνία ή η πολυφωνία είναι θεμιτή και αναγκαία σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, ωστόσο η απόδοση της ιδιότητας του «συκοφάντη», του «αυταρχικού», του «σκοταδιστή» ή ακόμη χειρότερα, του προσώπου που όντας επί δεκαετίες εκλεγμένος Βουλευτής δήθεν υποκινείται στην δημόσια δράση του από κίνητρα και σκοπιμότητες αλλότρια των συνταγματικώς κατοχυρωμένων και μάλιστα από «αμφιλεγόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα» κατά την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του, συκοφαντώντας με ότι δήθεν ασκώ αθέμιτες πιέσεις στις θεσμικές Αρχές και αυτό μόνο και μόνο διότι δεν παρέμεινε στο απυρόβλητο το προϊόν του, ξεπερνάει κάθε αναγκαίο μέτρο εκφράσεως, αποδεικνύοντας τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει οι ιθύνοντες του σταθμού και φυσικά θα πρέπει να τύχει αντιμετώπισης από την πάνσοφη και ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία οι υβριστές και συκοφάντες μου θα λογοδοτήσουν σύντομα».

«Το δρομολόγιο προς τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων , οικείο και επιβεβλημένο. Η λάσπη κι η απύθμενη συκοφαντία θα αναμετρηθούν με την αλήθεια και την ακηδεμόνευτη βούληση σε μια δικαστική αίθουσα . Ως εργολάβος των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού , που τιμήθηκε κατ’ επανάληψη με την ψήφο του, θα συνεχίσω να «καταχρώμαι» τις διαδικασίες του κοινοβουλευτικό ελέγχου, τιμώντας το ιερό πληρεξούσιο που έχω στα χέρια μου ένεκα της λαϊκής ετυμηγορίας. Με την εκτόξευση βοθρολυμάτων εναντίον μου δεν πρόκειται να με φιμώσετε. Ματαιοπονείτε. Τα «ραβασάκια» σε εμένα δεν περνάνε . Η διανόηση μου θα παραμείνει αναλλοίωτη. Αμφίκυρτος « και όπου κάτσει η μπίλια» δεν υπήρξα ποτέ. Θα συνεχίσω να ακολουθώ φανατικά τη φορά της μπίλιας των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού. Αυτός με «μέτρησε» μέχρι σήμερα κι αυτός θα με «μετρήσει» και στο μέλλον. Στις Δημοκρατίες οι πολιτικοί «μετρώνται» από τον λαό κι ο όχι από την AGB-NIELESN. Ραντεβού στα δικαστήρια για να απολαύσουμε παρέα την ευωδία της Δικαιοσύνης. Ζητούμε συγγνώμη απ τον κ. Αλαφούζο που ασκούμε κοινοβουλευτικό έλεγχο και σεβόμαστε το Σύνταγμα και τους νόμους, οι όποιοι επιβάλλουν τον έλεγχο της νομιμότητας από τους βουλευτές. Ζητούμε συγγνώμη από τα κ. Αλαφούζο που δεν σεβόμαστε την τηλεθέαση που παράγει η τηλεοπτική αρένα που έχει στήσει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Αλαφούζο που θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά αλλά και τις οικογένειες των παιδιών μας από ένα ανεξάντλητο οχετό λάσπης και βωμολοχίας που έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εμείς θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε την τηλεόραση και κάθε αρχή και εξουσία όπως επιβάλλει η Δημοκρατία μας και όχι όπως επιβάλλει η δικτατορία των ΜΜΕ», κταλήγει ο Νίκος Νικολόπουλος.

Μήνυση Νικολόπουλου κατά Αλαφούζου και ΣΚΑΪ

Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα για την επίθεση από ΣΚΑΪ κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε:

«Το Survivor δεν είναι ψυχαγωγία. Είναι ανθρωποφαγία, δηλαδή μια εξόχως πολιτική και βαθιά κοινωνική υπόθεση. Ο ΣΚΑΙ και ο Τούρκος παραγωγός του απάνθρωπου «παιχνιδιού» θέλουν ναυαγισμένη την κοινωνία μας για να αθλείται στην πείνα και οι ίδιοι να θησαυρίζουν. Έχασαν την ψυχραιμία τους, εκεί στον ΣΚΑΙ. Δεν αντέχουν την κριτική. Φοβούνται τα επερχόμενα και προσπαθούν να με φιμώσουν. Να ξέρουν ότι ο Νικολόπουλος είναι “γίδα που δεν βράζει”. Ενώ αυτοί πολλές φορές οι ίδιοι έχουν πιαστεί “με τη γίδα στην πλάτη”. Έτσι, για να συνεννοούμεθα! Πριν λίγο παρέδωσα στον κ. Εισαγγελέα επιστολή μου, με αφορμή την ανοίκεια επίθεση που δέχθηκα από τον ΣΚΑΙ. Κατέφυγα στην προστάτιδα του δίκαιου Ελληνική Δικαιοσύνη και ζήτησα, για άλλη μία φορά, την αρωγή της για να απαλλαγεί ο τόπος από τον κανιβαλισμό της υποκουλτούρας, που υπονομεύει, τα θεμέλια της πατρίδας μας, της θρησκείας μας και των οικογενειών μας».

Πηγη: periodista.gr 

Ένα Σχόλιο to “ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΑΝ Μήνυση στον Αλαφούζο για το #survivorGr Όλο το παρασκήνιο”

  1. Καίτη Μπακονικολα said

    Επιστολή λέει παρέδωσε. Όχι μήνυση.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: