Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Δημοκρατία: Το Ανάθεμα του Καραμανλή ισχύει πλήρως για όσους σήμερα με τον ίδιο τρόπο επιχειρούν να ρίξουν την κυβέρνηση!

Δ. Παπαγγελόπουλος: Η ντροπή θα κυνηγά τους προδότες της Ν.Δ.!

Σκληρή απάντηση στη διαπλοκή δίνει με αποκλειστική δήλωσή του στη «δημοκρατία» ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημ. Παπαγγελόπουλος (φωτό). «Παλινόρθωση των Βουρβόνων της διαπλοκής, του δήθεν εκσυγχρονισμού και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού δεν πρόκειται να υπάρξει» λέει. Η «δημοκρατία» ζήτησε από τον κ. Παπαγγελόπουλο να σχολιάσει τη δικαστική…απόφαση για την υπόθεση του Βατοπαιδίου και τη δήλωση του Κώστα Καραμανλή:

«Ως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς και πρώην εισαγγελέας, θα αποφύγω να σχολιάσω ή να αναφερθώ στη δικαστική απόφαση. Θα αναφερθώ όμως στη βαρυσήμαντη δήλωση του Κώστα Καραμανλή για το θέμα αυτό. Θα επικαλεστώ μέρος της δήλωσής του ελαφρά τροποποιημένης και θα χρησιμοποιήσω ενεστώτα χρόνο για να γίνουν κατανοητές οι διαχρονικές αθλιότητες και μεθοδεύσεις της διαπλοκής: “Αθλιες μεθοδεύσεις μετέρχονται ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν σκευωρίες, με προφανή στόχο να πληγεί με κάθε τρόπο η κυβέρνηση, ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονικά περίοδο”. Αυτά ακριβώς γίνονται και σήμερα. Αυτές οι άθλιες μεθοδεύσεις και σκευωρίες επαναλαμβάνονται τώρα, όπως και τότε, σε βάρος όχι μόνο της σημερινής κυβέρνησης, αλλά και των συμφερόντων της χώρας. Ομως ας μη ματαιοπονούν κάποιοι. Στο τέλος το φως νικάει πάντα το σκοτάδι. Οι εμπνευστές και εκτελεστές των άθλιων μεθοδεύσεων σε βάρος νομίμως εκλεγμένων κυβερνήσεων και σε βάρος της πατρίδας μας έχουν αποκαλυφθεί πλέον. Ο λαός τούς έχει καταλάβει. Ο,τι έγινε στο παρελθόν δεν θα επαναληφθεί σήμερα. Παλινόρθωση των Βουρβόνων της διαπλοκής, του δήθεν εκσυγχρονισμού και του άκρατου νεοφιλελευθερισμού δεν πρόκειται να υπάρξει. Αλλωστε, ως γνωστόν, η Ιστορία επαναλαμβάνεται είτε ως τραγωδία είτε ως φάρσα. Ας προσέξουν, λοιπόν, αυτοί που βυσσοδομούν εναντίον της σημερινής κυβέρνησης μήπως τώρα η Ιστορία επαναληφθεί και ως τραγωδία και ως φάρσα. Μήπως αυτοί κλάψουν και οι υπόλοιποι γελάσουμε. Τέλος, κάποιους η ντροπή θα τους συνοδεύει και οι Ερινύες, οι μυθικές χθόνιες θεότητες, που κυνηγούσαν όσους είχαν διαπράξει εγκλήματα κατά της φυσικής και ηθικής τάξης των πραγμάτων, θα τους καταδιώκουν μέχρι το τέλος της ζωής τους. Και εννοώ αυτούς που προέρχονται ή έχουν σχέση με τη Ν.Δ. και δεν δίστασαν να την προδώσουν για προσωπικό τους όφελος».

Παν. Στάθης

8 thoughts on “Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Δημοκρατία: Το Ανάθεμα του Καραμανλή ισχύει πλήρως για όσους σήμερα με τον ίδιο τρόπο επιχειρούν να ρίξουν την κυβέρνηση!”

 1. Τελικα και..χροοοονια..καθυστερημενα…
  ανακαλυψατε τι…ηρωα πρωθυπουργο ειχαμε;;
  Επειδη αθωοσαν….λεωωωω…τον Ευφραιμ..
  δικαιωνεται ο..Καραμανλης;;;
  Δηλαδη…δεν υπαρχει…προβλημα με…συμφωνητικα..
  με λιμνη..με..ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ;;
  ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ…αθωος..
  Δεν υπαρχουν ..μνημονια!
  Δεν μας φεσωσε ο Αλεξης..
  Δεν υπαρχουν τα καπιταλ..
  αυξησεις θα δωσει αφου μας ειπε
  οτι εχουμε..πλεονασμα..
  τωρα γιατι η τροικα του απαντησε..
  αυτες τις…μαλακιες να τις λες στα μπλογκ..
  Παρε μετρα…
  Ε..πατριωτςςςς
  ο..κινεζος ξερει πλεον τι ειναι αληθινο.

  Like

 2. Να θυμηθούμε ότι:
  1. Με επιστολή του στον αρμόδιο υφυπουργό για θέματα ΜΜΕ Κώστα Γκιουλέκα ο Κώστας Βαξεβάνης ζητεί να μάθει αν, όπως ακούγεται, υπήρξε κυβερνητική απαίτηση για απομάκρυνσή του από τον Alpha «επειδή έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά με το Βατοπέδι» (Μάρτιος 2009) – «Ελευθεροτυπία»

  2. Ο Κώστας Βαξεβάνης όταν κατέθεσε πριν περίπου ένα χρόνο στην Εξεταστική για το βατοπέδι έκανε λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες μεταβίβασης δημοσίων εκτάσεων στη μονή Βατοπεδίου, μέσω της ΚΕΔ, ενώ πρόσθεσε ότι με εξίσου ύποπτες διαδικασίες πωλήθηκαν τα ακίνητα που πήρε η μονή σε νεοπαγή εταιρεία, στην οποία μετείχε και ο δικηγόρος της Μονής. Ο δημοσιογράφος κατέθεσε ακόμη ότι το 2005, ο τότε υπουργός Ανάπτυξης κ. Μπασιάκος «υπέγραψε την υπουργική απόφαση με την οποία δινόταν εν λευκώ το δικαίωμα στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, να ανταλλάξει τα 27. 000 περίπου στρέμματα της Βιστωνίδας, με οικοδομικά «φιλέτα» σε ολόκληρη την Ελλάδα». Σύμφωνα με τον κ. Βαξεβάνη η εν λόγω υπουργική απόφαση 3822/2005, η οποία αναφέρεται στα συμβόλαια που συνέταξε η κ. Αικατερίνη Πελέκη, δεν έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ. (το οποίο αληθεύει)

  Like

   1. Ο Βαξεβανης εκδίδει το έγκυρο ντοκουμετο την αποκαλυπτική εφημερίδα που το ολύμπια μας έμαθε να διαβαζουμε. Προφανώς και οι αποκαλύψεις για τον Άδωνι του Βαξεβανη στο ντοκουμετο έχουν την ίδια βαρυτητα

    Like

 3. O διορισμός του δικαστού Παπαγγελοπουλου στην εθνικώς ευαίσθητο θέση του διοικητού της ΕΥΠ από την κυβέρνηση Κ.Καραμανλή Μπουχέσα αποδεικνύει την επικινδυνότητα της οικογενείας Καραμανλή όσον αφορά την ασφάλεια των Ελλήνων.
  Ο τέως δικαστής με την συμμετοχή του στην κομμουνιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ολίγην Νδούλα αναδεικνύει το μέγεθος της διαφθοράς στο Δικαστικό Σώμα, που δεν εντοπίζεται μόνον στην σύμπραξη με δικηγόρους και εγκληματίες για την ευμενή αντιμετώπιση του σκληρού κοινού εγκλήματος αλλά σε υπαίτια συμμετοχή σε εγκλήματα εθνικής προδοσίας.

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s