olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Posted by olympiada στο Μαρτίου 20, 2017

Η φετινή επέτειος της Παγκόσμιας Ημέρας Αγώνα κατά του Ρατσισμού αποκτά έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη και κυρίως για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πριν απ’ όλα οι Λαοί που απαρτίζουν την μεγάλη Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια καλούνται, με την ετυμηγορία τους, ν’ αποδείξουν την αταλάντευτη προσήλωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα σύμφυτα με αυτήν ιδεώδη, και κυρίως στα ιδεώδη του Ανθρωπισμού, της Αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας και των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Πέραν τούτου, και με αφετηρία την αντιμετώπιση του οξύτατου -αλλά και υπαρξιακού, κυριολεκτικώς, για την συνοχή και τον Πολιτισμό της Ευρώπης- Προσφυγικού ζητήματος, είναι ανάγκη ν’ αναδειχθεί ότι τα φοβικά και, πολύ περισσότερο, τα ρατσιστικά σύνδρομα ουδόλως συμβιβάζονται με την ιδιότητα κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εμείς, οι Έλληνες, έχουμε αποδείξει αλλά και αποδεικνύουμε αδιαλείπτως, με βάση την καθημερινή μας συμπεριφορά, ότι παραμένουμε απολύτως συνεπείς στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας απέναντι στον Άνθρωπο, οι οποίες απορρέουν τόσον από την μακραίωνη πολιτισμική και δημοκρατική μας κληρονομιά όσο και από την ενεργό συμμετοχή μας στο παγκόσμιας σημασίας εγχείρημα της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης. Καμιά κρίση, οιασδήποτε μορφής, δεν μας επηρεάζει κατά την εκπλήρωση αυτού του στοιχειώδους καθήκοντος απέναντι στον Άνθρωπο. Και καλούμε όλους τους Εταίρους στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ν’ ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, δικαιώνοντας την καθοριστική σημασία που έχει η Ενωμένη Ευρώπη για την οριστική επικράτηση, σε παγκόσμια κλίμακα, του Ανθρωπισμού, της Αλληλεγγύης, της Ειρήνης και της Δημοκρατίας.

99 Σχόλια to “ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ”

 1. Σεβαστή said

  «Eίναι ανάγκη ν’ αναδειχθεί ότι τα φοβικά και, πολύ περισσότερο, τα ρατσιστικά σύνδρομα ουδόλως συμβιβάζονται με την ιδιότητα κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες.

  Είναι γνωστή η ευαισθησία του Προέδρου για το ζήτημα του ρατσισμού. Και το μήνυμα του είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.

  Μου αρέσει!

  • Mad Dog said

   Τέτοιες παπαριές μονο η σταθάκη έγραφε,
   κάποια συγγένεια μήπως?

   Μου αρέσει!

   • Στεργιος Ζαγκλαρας ή Χριστινα Βουλγαρα ή Mad Dog ή Βασιλικη Ομογενης said

    🚾🚾🚾🚾🚾🚾🐵

    Μου αρέσει!

   • Στεργιος Ζαγκλαρας ή Χριστινα Βουλγαρα ή Mad Dog ή Βασιλικη Ομογενης said

    🐗🐽🐷🐖

    Μου αρέσει!

   • Στέργιε
    γιατί ασχολείσαι μέ ένα κουτοπόνηρο ανθρωπάκι;

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Χμμμ, you right!

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Ντροπή, αίσχος, κοτζάμ πρόεδρος σύμβολον της πιο ένδοξης χώρας -αν και επί του παρόντος πλήρως και δημοκρατικώς διεφθαρμένης και απαξιωμένης – απαγγέλειν φθηνές ρέπλικες ώσπερ βραδύνοον αυτιστικό κνιτάκι. Πάει ξέπεσε και η μασωνία. Τίποτα αξιόλογο δεν σε μαθαίνουν πια.εκεί μέσα. Μόνο το αντιρατσιστικό πουστιλίκι και η αλλαξοκωλιά απέμεινε. Ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, η ειρήνη και η δημοκρατία προφανώς ξεχειλίζει μόνον απ’ τα αριστεροδεξιά παντζάκια των κοπάνων πολιτικών της μεταπολιτεύσεως. Γι αυτό πάμε απ’ το κακό εις το χείρον.
    Τι να είπη τις! Οι άνθρωποι είναι κυριολεκτικώς ζωντόβολα όπως και οι υποτακτικοί των, αλεσμένα χοιρινά Υφαντής, της σιωνιστικής Κίρκης. Εγκέφαλος υπό το μηδέν
    Νομίζουν ότι είναι κάθε μέρα προεκλογικαί Απόκριαι. Λόγια άδεια από άδεια και πεφυσιωμένα τηλεκατευθυνόμενα μυαλά. His masters voice.
    Ο αντιρατσισμός, με νεοταξική σφραγίδα-χορηγό του, έγινε το νόμιμο πολιτικό διαβατήριο του ανθελληνισμού, του μισελληνισμού, της εθνοπροδοσίας και της εθελοδουλείας, το παρά φύσιν παράσημο του Εφιάλτου και του Ναιναίκου. .

    Βρε υποκριταί, ευρύπρωκτοι εβραιοκαραγκιόζηδες, μεγαλύτερος ρατσισμός απ’ τον κομματικόν ρατσισμόν ήτοι το πελατειακόν πολιτικόν σύστημα και το εις πελατειακήν ομηρίαν ευρισκόμενον από ιδρύσεώς του δύστυχον ελληνικόν κράτος, υπάρχει;
    Αυτός ο διακομματικός-δημοκρατικός είναι ο πραγματικός ρατσισμός όστις κατατρώγει τας σάρκας του Έθνους από συστάσεώς του πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων-ειλικρινών προσπαθειών καταργήσεώς του. (Καποδίστριας, Μεταξάς, Παπαδόπουλος)
    Διεθνισταί του κώλου και της κονόμας γιατί αποπροσανατολίζετε τον ελληνικόν λαόν παρουσιάζοντες άσπρο το μαύρο, το μαύρο της κολασμένης εξουσιολάγνου μασωνικής ψυχής σας;
    Τι κάνετε εσείς δια να ορθοποδήση ο τόπος; Τι αντιρατσιστικόν παράδειγμα μάς δίνετε πρώτοι εσείς, βρε ξενόδουλα και ξενόμισθα κοινοβουλευτικά κοθόνια, πέρα απ’ τα πληρωμένα, χρεωμένα λόγια-εξοφλήσεις ιδεολογικών πελατειακών επιταγών;
    Μήπως την βουλημική σας εξάρτησι εις τα προκλητικά βουλευτικά-πολιτικά σας προνόμια.

    Κύριε πρόεδρε, αν είστε Άντρας πέστε ένα ελληνικόν και συνταγματικόν ΟΧΙ, έστω και για την τιμήν των όπλων εις τα εξοργιστικά και αντισυνταγματικά συν τοις άλλοις προνόμια των συναδέλφων σας. Και βαρέστε μετά μια βροντώδη παραίτησι για να σάς γράψη η Ιστορία με΄τα με χρυσά γράμματα. Γιατί όλη την μεταπολίτευσι βλπεω ότι πιθανότατα θα την ξεράση ίνα μη τι χείρον (χ….) είπω..,
    Έτσι λοιπόν. Κι αφήστε κατά μέρος τον ανθρωπισμό όπως και οι άλλοι, οι μεταφυσικοί εν εξουσία συνεταίροι σας, την χριστιανικήν αγάπην, τα σάπια, τα ξύλινα λόγια του αίσχους και της κατάρας.
    Αλλού τα πούστικα, Σάς πήραμε είδησι πια και κάτι τέτοιες μαλ…ς μάς εξοργίζουν κάθε φορά περισσότερο γιατί δεν φθάνει που υποτιμάτε την εμπιστοσύνη μας αλλά υποτιμάτε και την νοημοσύνη μας. Κι εκεί είναι που ο Έλλην παίρνει επικίνδυνες, τρελές ανάποδες του τύπου ¨ελευθερία ή θάνατος.¨
    Άντε μπράβο. άλλα λόγια πιπόν για ν’ αγαπιόμαστε. Την στιγμήν μάλιστα που αυτόχθων Έλλην, μέσα στην ίδια την χώρα του και άνευ πολεμικής ήττης, έχει υποβιβασθή υπό της ξενοδούλου πολιτικής ηγεσία του οικονομικώς εις πολίτην τρίτης κατηγορίας κάτω απ’ τους λαθρεποίκους και τους γύφτους. .
    Γιατί υπάρχει θεία Δίκη και Εθνική μνήμη και κρίσις και δια τα ανώτατα κλιμάκια. Δεν νομίζετε;
    Αλλά ¨Λαγός την πτέρην έσειε, κακόν της κεφαλής του¨ που λέει και ο φίλτατός μου Ζάγκλος. .
    Και γαρ το πελατειακόν εστί κομματικόν, και το κομματκόν, αναξιοκρατικόν, και το αναξιοκρατικόν, διχαστικόν, και το διχαστικόν, προδοτικόν, και το προδοτικόν, εθνοδιαλυτικόν. Όπερ έδει δείξαι.

    Μου αρέσει!

   • Logicomix said

    Βγήκε το λείψανο να κουνήσει το δάχτυλο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

    Να παραιτηθεί μπας και ελευθερωθεί καμία καρέκλα για τα αφεντικά τους. Προδότες και σπιούνοι μια ζωή.

    ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Στην σπηλιά σου, εσύ, θλιβερέ τρολογράφε της μιας σειράς. Και μια συμβουλή. Ο Ροκφέλερ πέθανε. Και ο Σόρος λένε ότι έχει ήδη πεθάνει προ πολλού μόνο που λόγω κληρονομικών θεμάτων καθυστερεί η ανακοίνωσί του. Ομοίως και η ελληνεπώνυμος εβραιοπροτεσταντική αποκιοκρατική μπανανία μετρά μέρες για την πλήρη χρεωκοπία.
    Επομένως να ζητάς προκαταβολή για τις υπηρεσίες σου. Θα ξεμείνης σύντομα όπως από μυαλό έτσι κι από ρευστό. .

    Μου αρέσει!

  • Αριστερές φανφαρες said

   Ας τους πάρει στό μέγαρο
   Ή Ελλάδα για να αποφασίζει δεν του ανήκει

   Μου αρέσει!

 2. velos said

  με σκλαβοπάζαρα … ανοικτές φυλακες… ύπουλο βάρβαρο βίαιο ξεριζωμο, με κατάληξη, αγοραπωλησίες ανθρώπων ολα μια χαρά ζήτω ο ανθρωπισμος κατω ο φασισμος και ο ιμπεριαλισμος… συγνώμη παρασυρθηκα …και μιλάω για κομμουνισμό …

  Μου αρέσει!

 3. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  μεχρι πριν λιγα χρονια..

  ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!

  τωρα με τα περιεργα χρονια ….πολεμους..και μνημονια…

  εγινε πρωτο θεμα..μοδας!

  Μου αρέσει!

 4. Οπου Λαθρο Και Μαλαμα said

  Μου αρέσει!

 5. Mad Dog said

  Ανθελληνική λαθρολάγνα γλάστρα

  Μου αρέσει!

 6. Στεργιος Ζαγκλαρας ή Χριστινα Βουλγαρα ή Mad Dog ή Βασιλικη Ομογενης said

  Μιλαο παντα ωσ 🐒🐵 ωσ 🐗🐽🐖🐷 ωσ 🚾🚾🚾🚾 ωσ Στεργιανο Ζαγκλαρα ωσ ανθροπωσ κε ωσ Χριστινα η Βουλγαρα

  Μου αρέσει!

 7. Φωνή της λογικής said

  Δυστυχώς ο ρατσισμός και το μίσος συντηρούνται από αμαθείς και ακαλλιέργητους ανθρώπους.

  Ο πρόεδρος είναι πάντα εδώ να μας παραδίδει μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας, ανάλογα του κύρους και της μορφώσεως του. Ευτυχώς, υπάρχουν και αυτοί οι Έλληνες.

  Μου αρέσει!

 8. aeinautes said

  Για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων ανέφερε κάτι;

  Μου αρέσει!

 9. Όχι Παπαριες said

  Κάντε τον κορνίζα να τον προσκυνάτε, να σας δίνει κάνα μηνιάτικο να γράφετε γλυκόλογα

  Μου αρέσει!

 10. Mad Dog said

  Συμπεριφέρονται σαν η Ελλάδα να τους ανήκει!

  Το 86% των Ελλήνων λέει όχι στην λαθροεισβολή, μόνο σταλινικά ανθελληνικά
  κομμούνια και κίναιδοι είναι υπέρ, ας κάνουν ένα δημοψήφισμα!
  ************

  Μου αρέσει!

  • Προφανώς τό 86% τών Ελλήνων είναι αγράμματοι, φασίστες, ρατσιστές , ναζί καί Χρυσαυγήτες, καί δέν ξέρουν ότι η λαθροεισβολή τών ισλαμικών ορδών είναι γιά τό καλό τους.
   Οι αποδέλλοιποι πού τάχαμου δήθεν είναι γραμματιζούμενοι αποφασίζουν γιά τό καλό τών άλλων.

   Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Βασιλική, πρόκειται περί τρελοκομείου!

    Τους έχουν πείσει τα ανθελληνικά τους κόμματα καθώς και αρχιτέκτονες του ψευδους
    σιωνιστές μέσω μμε, ότι ο ρατσισμός είναι κακός, δηλαδή να τον απαγορεύσουμε
    τον φυλετισμό, να τον καταργήσουμε και όλοι να ανήκουμε στην ίδια την φυλή!

    Σε όλο το ζωικό βασίλειο, όλα τα ζώα και πτηνά δίνουν τον αγώνα τους για να
    υπερασπίσουν την περιοχή τους, πόσο μάλλον οι άνθρωποι, πόσο μάλλον
    εμείς οι Έλληνες που έχυσαν ποτάμια αίματος οι πρόγονοι μας
    για να είμαστε εμείς ελεύθεροι!

    Μα τον βρονταρη Δία, να γίνει εμφύλιος να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτή την χολέρα.

    Μου αρέσει!

   • Στεργιος Ζαγκλαρας ή Χριστινα Βουλγαρα ή Mad Dog ή Βασιλικη Ομογενης said

    Γεια Ζαγκλαρα θυμομενη αδερφη
    😂😂😂😂

    Μου αρέσει!

   • Στεργιος Ζαγκλαρας ή Χριστινα Βουλγαρα ή Mad Dog ή Βασιλικη Ομογενης said

    Εχυσαν και οι δικοι σου προγονοι το αιμα τους για την ελλαδα;
    😂😂😂
    Παρεα με τους ναζι μηπως;
    😂😂😂
    Ελα πεσμου θυμωμενη αδερφη Ζαγκλαρα

    Μου αρέσει!

  • Στεργιος Ζαγκλαρας ή Χριστινα Βουλγαρα ή Mad Dog ή Βασιλικη Ομογενης said

   🐗🐽🐷🐖🚾🚾🚾🚾

   Μου αρέσει!

  • Στεργιος Ζαγκλαρας ή Χριστινα Βουλγαρα ή Mad Dog ή Βασιλικη Ομογενης said

   Μιλαο παντα ωσ 🚾🚾🚾 ωσ 🐒🐵 ωσ 🐗🐽🐷🐖 ωσ ανθροπψσ ωσ Στεργιανο Ζαγκλαρα κε ωσ Χριστινα η Βουλγαρα
   Νερε ο Ζαγκλαρας ινε μηα θιμομενυ αδερφη

   Μου αρέσει!

 11. Mad Dog said

  Ελλάδα ρε, ΕΛΛΑΔΑ για πάντα!!!!!!!
  **** κομμούνια και πολιτικούς λαθρολάγνους!

  Μου αρέσει!

 12. SEL-LAS...HEL-LAS...'EΛ-ΛΑΣ...Φ Ω Σ said

  Το πετσί του Έλληνα βιώνει κάθε μέρα τον ρατσισμό τα τελευταία χρόνια.

  Μου αρέσει!

 13. SEL-LAS...HEL-LAS...'EΛ-ΛΑΣ...Φ Ω Σ said

  Το πετσί του Έλληνα βιώνει κάθε μέρα τον ρατσισμό σε όλες του τίς εκφάνσεις τα τελευταία χρόνια.

  Μου αρέσει!

 14. Δυστυχώς το μίσος έχει προκαλέσει σύγχυση στο μυαλό και στις ψυχές των ανθρώπων.
  Έχουν κυριευθεί από άκρατο μίσος προς το συνάνθρωπο ξεσπώντας κατά πάντων με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, δείγμα της έλλειψης ήθους, αξιοπρέπειας και στοιχειώδους μορφώσεως.

  Δυστυχώς ο πρόεδρος έχει δικιο και τα φοβικά και ρατσιστικά σύνδρομα στα οποία αναφέρεται είναι έντονα και στην Ελλάδα.

  Μου αρέσει!

 15. Περισσοτερο επίκαιρος παρα ποτέ ο ο λόγος του προέδρου.
  Έχει ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή που ρατσισμός και ξενοφοβία έχουν πάρει τερατώδεις διαστάσεις και πολλές φορές συγχιζονται με το λαϊκισμό.
  Σε μια χώρα που έχει υποφέρει από το ναζισμο και έχει βιώσει στο πετσί της την προσφυγιά, δεν υπάρχει χώρος για τέτοια ρατσιστικά σύνδρομα.

  Μου αρέσει!

 16. Βγήκαν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι να κάνουν επίδειξη της βλακείας τους. Βρίζοντας, λοιδορώντας και χυδαιολογωντας.
  Οι Πακιστανοί και οι πρόσφυγες τους φταίνε. Γιατί εκείνοι είναι άψογοι σε όλα. Κύριοι με Κ κεφάλαιο. Καλλιεργημένοι, μορφωμένοι και πάνω από όλα ΕΛΛΗΝΕΣ.
  Να τους χαίρονται όσοι τους έχουν αναθρέψει για να επιδεικνύουν τέτοια συμπεριφορά.

  Μου αρέσει!

  • Mad Dog said

   Η μάσκα του ανθρωπιστή που έβαλες για να κρύψεις τον ανθελληνισμό σου και την
   συμμορίτικη φάτσα σου, μούχλιασε, βρώμισε, δεν σε κρύβει πλέον ρε σταλινικό απόβλητο!
   Δεν μπορεί ρε αλήτη η μικρή φτωχή πατρίδα μας να δεχθεί όλα αυτά τα κύματα τριτοκοσμικών ισλαμιστών.
   Εσύ μπορεί να είσαι πούστης και να θέλεις να βολεύεσαι με τους πακιδες, ή μάλλον είσαι συμμορίτης που μισείς την
   Ελλάδα, αλλα ρε ζώο, υπάρχουν νόμοι, ένας εισβολέας πρέπει να συλλαμβάνεται και να κρατείται έως απελαθεί αν είναι παράνομος.
   Από τους λαθροεισβολείς, ένα 5% είναι σύριοι προσφυγες, οι άλλοι είναι ασιάτες, αφρικανοί ακόμη
   και από την καραβαϊκή! Ξεκώλωμα αίντε στο ντιάλα άναρχοαλήτη

   Μου αρέσει!

 17. Spartacus said

  Ρε Ολύμπω πως φιλοξενείς όλα αυτά τα Απογαμίδια της Χρυσής Αυγής, αυτές τις σωματικώς και ψυχικώς αδερφαρες που μαζί με τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη και άλλους ομοίους ψυχανώμαλους έπρεπε να ειναι προ πολλού στην φυλακή; Κανονικοί γερμανοτσολιάδες και συνεργάτες των Γερμανών στη νοοτροπία υπερασπίζονται την χούντα που πρόδωσε τα ιερά και τα όσια και άνοιξε το δρόμο στους Τουρκαλάδες για να κατέχουν σήμερα την μαρτυρική Κύπρο. Δηλαδή βγαίνουν και βγάζουν γλώσσα και υποστηρίζουν την χούντα γιατί ένα στόχο έχουν: Να ρίξουν την δημοκρατία και να ξεπουλήσουν την Ελλάδα στην Τουρκία. Και από πάνω σκούζουν. Βεβαίως έτσι είναι οι αδερφάδες και οι προδότες απόγονοι του θρυλικού Άρτεμη που κραύγαζε «ειναι φίλοι μας οι Γερμανοί». ΟΥΣΤ ρε αδερφάρες που τολμάτε να τα βάλετε με τον ΠτΔ φιλοδοξώντας να δειτε στο Προεδρικό μέγαρο προδότες τύπου Παπαδόπουλο και δωδεκαθεούς εχθρός της εκκλησίας. Εκεί, στη φυλακή παρέα με τον άκη και τους κάθε είδους ομοίου σας απατεώνες.

  Μου αρέσει!

 18. Κομανταντε Γνήσιος said

  Συμφωνως τη Συνθηκη της Γενευης του 1951δεν υπάρχουν ούτε προσφυγες ούτε……. οικονομικοι μετανάστες…..αυτά ειναι βρωμερή σταλινική προπαγάνδα τών νεομπολσεβίκων οι οποίοι κατέλαβαν μέ δόλο καί τερατώδη ψεμματα /απάτη τήν εξουσιά καί καί τών διαπλεκομένων χοιροστασίων τηλεοπτικών σταθμών καί αυτών οι οποίο …κονομάνε τρελλα … !!!! ( ΜΚΟ κλπ ) !!!! διαλύοντας τήν ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  Υπάρχουν μόνο τριτοκοσμικοι λαθροχιμπο τυχοδιωκτες -φανατικοι ισλαμιστές εις τήν Χριστιανική Ευρώπη οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο θεμιτό η αθέμιτο , διαλακτικο η βίαιο να παρεισεισφρησουν λαθρα από τα γυφτοχωρια τους εις πολιτισμενες κοινωνιες με κοινωνικές και οικονομικές δομες να τις εκμεταλευθουν και να ωφεληθουν με κάθε τρόπο συνήθως παράνομο και τελικώς να τις διαλυσουν φέρνοντας μαζί τους και τον……… πολιτισμό….. τους την βρώμα την δυσωδία την κλεψιά τα σφαξιματα την χολερα την πανουκλα τα συφιλοσκουλαμεντα… και άλλα πολλά στοιχεία του….. προηγμενου πολιτισμού των!!!!!

  Κατα αυτή την έννοια Οι Έλληνες και οι άλλοι Λαοί το 1940 αντί να πολεμήσουν τον κατακτητη εις την Πινδο θα έπρεπε να ρίπψουν τα όπλα τους και να πάνε…… προσφυγες…..!!!!!! Εις την Αργεντινή και αλλου!!!!!

  Σταματήστε λοιπόν να επαναλάμβανε αυτό το παραμύθι κάτω από τις μαύρες κουκούλες σας άθλια και ανίκανα εθνοπροδοτικα εθνομηδενιστικα σκουλικια και προστατεύστε Την Πατριδα μας και τους Έλληνες !!!!!!

  ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!!

  Μου αρέσει!

  • Logicomix said

   Ναι ρε σούργελο. Είναι ΟΛΟΙ τους τζιχαντιστες. ΟΛΟΙ στην πυρά.
   Μήπως περίσσεψε και κανένα καμίνι από το Γ Ραιχ να τους ρίξουμε μέσα;

   Μου αρέσει!

   • Κομανταντε Γνήσιος said

    Όλα τα λαθροσκατα επιστροφη και άδειασμα εις τους σκατολακκους των κωλοχωριων τους πακέτο με σας τους προστάτες τους πολυ(ψ)ωλιτισμικους!!!

    Μου αρέσει!

   • Logicomix said

    Να μείνεις εσυ εδώ να μας κανείς περήφανους ως Έλληνες.

    Ευγε.

    Μου αρέσει!

   • Παν παν said

    Προτείνω να τους κόβουμε το λαιμό με κονσερβοκούτια

    Όχι στα καμίνια

    Μου αρέσει!

   • Logicomix Χωρις Λογικη said

    Ρε βλαμμενο βλημα για δες το βιντεο απο το RT news απο την διαδηλωση στην Λεσβο ποσους Συριους βλεπεις ηλιθιε εκτος αν εισαι θεοστραβος ουστ απο εδω ΜΙΣΘΩΤΟΙ του Τζωρζ Σορος, και Οργανωσις που πρεσβευει της Ανοιχτης Κοινωνιας!!!
    Και να ξερεις οτι δεν ειμαστε ολοι ζωντοβολα οπως εσυ εδω στην Ολυμπια ξυπνααααααααααααααααααααααα!

    Μου αρέσει!

   • Logicomix Χωρις Λογικη said

    Πακισταν Αφρικη? ΟΧΙ ηλιθιε ειναι η Μυτιληνη!!!

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Ρε μίκη μάου λινεσμαν, είτε σαν ζαγλονι είτε σα κόμικ
    η μπόχα σου σε προδίδει ρε ανθέλληνα και αλβανίδας ****!

    Μου αρέσει!

   • Αρμονία said

    Γιατί στην Χίο είναι καλύτερα τα πράγματα; οι λαθρομετανάστες μπήκαν στο θερμοκήπιο του Χιώτη (όνομα δεν γράφω) και αφού του τα έκαναν γυαλιά-καρφιά έφαγαν τα σαλατικά, βανδάλισαν, κατάστρεψαν με μίσος και του σκότωσαν τους 2 μαύρους σκύλους και τους έφαγαν!!!
    Η κατάσταση έχει ξεφύγει και χειροτερεύει. Αν όλοι αυτοί ξεσηκωθούν τι νομίζει η κυβέρνηση με την διατύπωση «έχει σύνορα η θάλασσα;» ότι οι κάτοικοι θα κάτσουν να τους σφάξουν;
    Ένα δεν καταλαβαίνω, γιατί την ώρα που πλησιάζουν οι βάρκες δεν τις στέλνουν πίσω; αν είναι φουσκωτά και τα τρυπήσουν οι λαθρομετανάστες να έχουν οι δικοί μας μαζί τους κενές βάρκες και στα διεθνή ύδατα να τους βάζουν μέσα και πίσω στην τουρκιά.
    Που θα πάει αυτή η κατάσταση; το έχουν σκεφτεί; το έχουν μελετήσει;σχέδιο υπάρχει; μέχρι πότε αυτά τα νησιά θα δέχονται λάθρους και ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Καλημέρα Αρμονια, αν ρωτήσεις αυτά τα σταλινικά απόβλητα,
    η απάντηση είναι να έρθουν 5 εκτ αφροασιάτες για να σβήσουμε σαν Έθνος!

    Και δεν με κάνει αίσθηση η λύσσα τους, αυτοί είναι, λυπάμαι μονο γιατί στις τάξεις
    τους υπάρχουν και πατριώτες αριστεροί που παρασύρονται από αυτά τα ανθελληνικά σκυλιά!

    Μου αρέσει!

 19. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  εγω ειμαι τελικα..μπερδεμενος..

  ποτε στη ζωη μου δεν ειχα ακουσει τη λεξη..ρατσισμος!

  τα τελευταια χρονια εγινε της μοδας!

  ολη την ωρα,…απο τους παντες ακουω..ρατσισμος..αντιρατσισμος…ρατσισμος ..αντιρατσισμος..

  κατι σαν ..ΠΑΟ -Ολυμπιακος …Κυριακη απογευμα…..

  Τι ειναι ρατσισμος?

  Αντιρατσισμος?

  ποιος ειναι ρατσιστης και ποιος …αντιρατσιστης?

  τι σημαινει…ρατσα?

  καποιος σοφος..να με φωτισει???????????

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: