olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Τα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ της Κυριακης

Posted by netakias.com στο Μαρτίου 19, 2017

4 Σχόλια to “Τα ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ της Κυριακης”

 1. The Ghost Of D. said

  Chuck Berry a music pioneer (Jonny B Good) died Saturday at 90, (Chuck Berry ενας πρωτοπορος στην μουσικη Rock n’ Roll πεθανε σε ηλικια 90 ετων χθες το Σαββατο.

  Εδω εχω το Jonny B Good απο την ταινια (cinema film) Back to the Future.

  Μου αρέσει!

 2. ΠΑΡΙΣΙ ΧΘΕΣ - ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ said

  ΓΑΛΛΙΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ

  Γαλλία: Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του Ζαν Λικ Μελανσόν

  «Είμαστε η επανάσταση του λαού κατά της προεδρικής μοναρχίας», δήλωσε με μαχητικότητα ο υποψήφιος των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, Ζαν Λικ Μελανσόν στην ομιλία του κατά την διάρκεια μεγάλης πορείας στο κέντρο των Παρισίων.

  Από την υπερυψωμένη εξέδρα στην Πλατεία της Δημοκρατίας απευθύνθηκε προς το πυκνό πλήθος, που κυμάτιζε σημαίες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική.
  Νωρίτερα ο Ζαν Λικ Μελανσόν μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, κινήθηκαν στην πρώτη γραμμή της πορείας από την πλατεία της Βαστίλλης στην πλατεία της Δημοκρατίας.
  Η συγκέντρωση στο Παρίσι κέρδισε το στοίχημα της συμμετοχής, καθώς ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες των διοργανωτών, οι οποίοι ανέμεναν γύρω στις 80.000 κόσμο. Η πλατεία της Δημοκρατίας ήταν κατάμεστη και υπολογίζεται ότι είχε πάνω από 130.000 άτομα.

  http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/72576/gallia-megaleiodis-i-sygkentrosi-toy-zan-lik-melanson-pics
  ———————————————————————————————————————–

  Μου αρέσει!

 3. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said said

  © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. Said/diaS:

  ΤΑ ΠΕΝΤΕ -5- ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ:
  Θα χωρίσουμε τους ανθρώπους σε πέντε -5- είδη για να δούμε πώς σκέφτονται,
  με τι ευχαριστιούνται, τι τους ικανοποιεί και
  για ποιόν λόγο- τυχόν- έρχονται -άραγε- σε άμεση σύγκρουση με τους υπόλοιπους συνανθρώπους τους.
  Πρώτον είδος, ο καπιταλιστής.
  Αυτός δουλεύει πολύ, έχει πολλά χρήματα και καμαρώνει για τον πλούτο του.
  Δεύτερον είδος, ο κομμουνιστής.
  Αυτός δουλεύει, είναι άθεος, καμαρώνει για το πολιτικοκρατικό προφίλ του, για την ιδεολογία του, με την οποία ερμηνεύει (πάντοτε με τον τρόπο του) τους πάντες & τα πάντα.
  Τρίτον είδος, ο εθνικιστής.
  Αυτός δουλεύει, πιστεύει πως το έθνος στο οποίον ανήκει είναι ανώτερο από τα άλλα, ενώ, καμαρώνει για τους ήρωες της πατρίδος του, τους οποίους θΕΛει διακαώς να μοιάσει ενώ έως τότε προσπαθεί να τους μιμείται.
  Τέταρτον είδος, ο ηδονιστής.
  Αυτός δουλεύει πολύ, τρώει πολύ, πίνει πολύ, κοιμάται πολύ, γλεντάει πολύ, καμαρώνει πολύ για τον ψιλοέκλυτο τρόπο με τον οποίο ζει είτε διάγει.
  Πέμπτον είδος, ο θρησκευόμενος.
  Αυτός δουλεύει, λατρεύει τον Θεό και καμαρώνει διότι γνωρίζει την αλήθεια γύρω από τον Θεό, τον κόσμο και τον άνθρωπο.
  Για να δούμε τώρα πως βλέπει το κάθε είδος τα υπόλοιπα:
  Ο καπιταλιστής: Δεν συμπαθεί τον κομμουνιστή διότι σκοτώνει τους πλούσιους, οι οποίοι ιδρώνουν για να αποκτήσουν αυτά που έχουν.
  Ο καπιταλιστής: Δεν συμπαθεί τον εθνικιστή, διότι ασχολείται με το ένδοξο παρελθόν και ζει σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μέσω της εθνικιστικής ιδεολογίας/ιδεοληψίας του.
  Ο καπιταλιστής: Δεν συμπαθεί τον ηδονιστή, διότι αντί να δουλεύει περισσότερο, κάθεται και διασκεδάζει ξοδεύοντας τα χρήματα.
  Ο καπιταλιστής και τΕΛος: Δεν συμπαθεί τον θρησκευόμενο, διότι αντί να δουλεύει περισσότερο, αφιερώνει τον χρόνο του στην λατρεία του Θεού.
  Ο κομμουνιστής: Δεν συμπαθεί τον καπιταλιστή, διότι ρουφά το αίμα του λαού.
  Ο κομμουνιστής: Δεν συμπαθεί τον εθνικιστή, διότι ο υλισμός και ο αθεϊσμός δεν ξεχωρίζουν τους ανθρώπους με βάση το έθνος τους αλλά την κοινωνικοοικονομική τους τάξη.
  Ο κομμουνιστής: Δεν συμπαθεί τον ηδονιστή, διότι χρειάζεται αγώνας για να αλλάξει η κοινωνία, δηλαδή, όχι αραλίκι και «δεν βαριέσαι».
  Ο κομμουνιστής: Δεν συμπαθεί και τον θρησκευόμενο, διότι ασχολείται με κάτι που δεν μπορεί να ερευνηθεί από την επιστήμη, τον κατηγορεί για τεμπελιά και εκμετάλλευση της δεισιδαιμονίας των κατώτερων κοινωνικών τάξεων.
  Ο εθνικιστής: Δεν συμπαθεί τον καπιταλιστή, διότι αφού είναι διεθνοποιημένος, άρα βγάζει φράγκα και δεν βοηθα το έθνος του όσο θα έπρεπε.
  Ο εθνικιστής: Δεν συμπαθεί τον κομμουνιστή, διότι είναι διεθνιστής και άθεος.
  Ο εθνικιστής: Δεν συμπαθεί τον ηδονιστή, διότι η στρατιωτική ζωή είναι εναντίον της καλοπέρασης στην οποίαν αυτός έχει ροπή.
  Ο εθνικιστής: Δεν συμπαθεί και τον θρησκευόμενο, διότι το έθνος γι΄αυτόν (για τον θρησκευόμενο) δεν είναι, δα, παράλληλα και θρησκεία κάτι που είναι απαραίτητα συνυφασμένα και ομονοούντα από τον πρώτο.
  Ο ηδονιστής: Δεν συμπαθεί τον καπιταλιστή διότι «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη».
  Ο ηδονιστής: Δεν συμπαθεί τον κομμουνιστή, διότι ο άνθρωπος δεν είναι ρομπότ αφού έχει πάθη, αδυναμίες και δεν μπορεί (κατ΄ αυτόν) να ασχολείται συνέχεια με τα διαβάσματα, τις διαμαρτυρίες και τις ενστάσεις.
  Τέλος….
  Ο θρησκευόμενος: Δεν συμπαθεί τον καπιταλιστή, διότι δεν κάνει όση ΕΛεημοσύνη πρέπει να κάνει….ενώ θα μπορούσε.
  Ο θρησκευόμενος: Δεν συμπαθεί τον κομμουνιστή, διότι επειδή δηλώνει ότι είναι άθρησκος άρα θα θΕΛει να σκοτώνει τον πλούσιο για να του πάρει τα χρήματα.
  Ο θρησκευόμενος: Δεν συμπαθεί τον εθνικιστή, διότι ο Θεός δεν χωρίζει τους ανθρώπους σε ανώτερα και κατώτερα έθνη ούτε θΕΛει την επιβολή του ενός έθνους επάνω στο άλλο.
  Ο θρησκευόμενος: Δεν συμπαθεί και τον ηδονιστή, διότι ο άνθρωπος δεν είναι ζώον αλλά πρέπει να λατρεύει τον Θεό, να ζει ήπια και χρηστή ζωή, όχι ηδονιστική, αλλά όπως εκείνη την οποίαν επιθυμεί ο Θεός.
  Αφιερωμένο.

  Πηγή: π. Γ. Θ. Πριν από 1 χρόνο

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: