olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η «αμαθής πλέμπα» και το ταξικό μίσος των ημιθανών ελίτ

Posted by netakias.com στο Μαρτίου 18, 2017

58cc29fe1dc524c1328b48b7

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπιου Παυλόπουλου στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών ήταν μια όαση Ευρωπαϊκών αξιών και Δυτικού Πολιτισμού ανάμεσα σε μια άνυδρη στέπα τεχνοκρατών και απολογητών της ουτοπικής νεοφιλελεύθερης λοιμικής. Ο Πρόεδρος εξέπεμψε «σήμα κινδύνου» για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο τρίπτυχο του Δικαίου, της Αλληλεγγύης και της Δημοκρατίας τα οποία είναι υπό ανοιχτή αμφισβήτηση από την ελιτ των χρηματοσυμμοριτών

Γράφει ο Αυγερινός Χατζηχρυσός

Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία. Η ιδεολογία μπορεί να αλλάζει μαζί με τις προβιές, αλλά η νοοτροπία του λύκου δεν αλλάζει, μπορείς να την κρύβεις πίσω από πιο εύηχες λέξεις. Για παράδειγμα αντί να συστήνεσαι ως νεοναζί, λες απλά είμαι νεοφιλελεύθερος. Αν και τα τελευταία χρόνια μετά την πριονοκορδέλα του ΔΝΤ στην Ελλάδα οι νεοφιλελευθεροι και οι ακροδεξιοί, χάρη στον Αντώνη Σαμαρά, αναβαπτίσθηκαν ως φιλελεύθεροι στην Νεα Δημοκρατία, στην Βενιζελική κεντροαριστερά και φυσικά στα απόνερα του ποταμιού.

Ομως όσες όμορφες λέξεις κι αν χρησιμοποιήσεις, η μαύρη προπαγάνδα του απάνθρωπου κοινωνικού δαρβινισμού αναδύει την δυσοσμία της. Η τελολογία του φιλελευθερισμού στηρίζεται στην φυσιοκρατία, ότι δηλαδή ισχύουν κάποιοι φυσικοί κανόνες απαράβατοι, δημιουργωντας το εξής οξύμωρο, είναι δυνατόν να είναι κάποιος ελεύθερος, αν είναι ταυτόχρονα έρμαιο μιας φυσικής επιλογής.

Οι φιλελεύθεροι αντιτείνουν ότι αυτό ισοσταθμίζεται με τις ίσες ευκαιρίες (sic), παρ’όλα αυτά όπως φαίνεται κάθε μέρα, όλο πιο καθαρά, ο υπαρκτός φιλελευθερισμός και οι ίσες ευκαιρίες πέθαναν, κι αυτοί, μαζί με την αντίπαλη πολιτική θεωρία του κομμουνισμού κάπου εκεί στα 90’s. Με την απουσία του αντίπαλους δέους από την ανατολική Ευρώπη, δεν είχαν λόγο κανέναν οι ελιτ να κρύβονται πίσω από «παρωχημένες» ιδέες όπως η δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δίκαιο. Πλέον επικρατεί η απόλυτη ωμή δύναμη, όπως αυτή με την οποία μάγεψε τους Γερμανούς ο Αδολφος Χιτλερ την δεκαετία του 1930.

Αν θα είχε τίτλο το φετινό φόρουμ θα ήταν «Η δικτατορία των αμαθών» που μας προσάπτει η αυτοαποκαλούμενη πεφωτισμένη ελιτ η οποία έχει αυτοχριστεί αυθεντία στην διακυβέρνηση των λαών. Αυτοί ο πεφωτισμένοι λίγοι, είναι οι μόνοι εκλεκτοί που μπορούν να ασκούν αποκλειστικά την εξουσία ενίοτε και κληρονομικό δικαίωμα.

Οι φτωχοί δεν είναι ικανοί «να κατανοήσουν αυτές τις μεγάλες διάνοιες», ούτε «να καταλάβουν πως λειτουργεί η οικονομία» και μάλιστα «κάνουν λανθασμένες επιλογές» όταν δεν επιλέγουν πολιτικούς όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενας πολιτικός που είναι τόσο ολίγιστος που παρά τα «τυπικά» πτυχία από το Χαρβαρντ δεν μπορεί να σταθεί ούτε 10 λεπτά σε συζήτηση καφενείου. Τσάμπα τα λεφτά που πλήρωσε ο πατέρας του, από το κακό Κράτος, για να τον σπουδάσει.

Η κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, ότι και να της προσάψει κανείς, έκανε κάτι το πρωτόγνωρο στα Ευρωπαϊκά χρονικά. Εδιωξε αυτό το καταστημένο δεκαετιών από την εξουσία, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτό πλέον κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο πικρό, αλλά και πιο ανυπόφορο για την εγχώρια και την ευρωπαϊκή ελιτ.

Η Ευρωπαϊκή πολιτική της λιτότητας απέτυχε, το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα έχει αλωθεί από την διαφθορά, τα λομπυ και την διαπλοκή που ευννοούν μόνο τις πολυεθνικές κι αυτές με την σειρά τους την Γερμανία.

Τα παιδαριώδη επιχειρήματα τους, όπως ότι το Κράτος προσφέρει ελεημοσύνη όταν πληρώνει συντάξεις ή όταν σέβεται τα κοινωνικοασφαλιστικα δικαιωματα των πολιτών, ότι οι συλλογικές συμβάσεις είναι τροχοπέδη στις προσλήψεις, ότι τα 300€ είναι καλός μισθός, ότι η αναδιανομή προς τα κάτω είναι λάθος (όπως το πρόσφατο επίδομα προς τους συνταξιούχους) γιατί οι συνταξιούχοι/φτωχοί δεν είναι αντιπαραγωγικοί και τεμπέληδες, ενώ τα δις που εξαφανίστηκαν στις ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών ήταν παραγωγικό (γιατί ο πλούσιος όσο πλουτίζει επενδύει, ο φτωχός όσο περισσότερα βγάζει τεμπελιάζει #LOL)

Ηρθε και η Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων να μας πει ότι το αποτέλεσμα των προβλημάτων (λιτότητα, ληστρική αναδιανομή, Γερμανικό Απαρχαϊντ) είναι η αιτία της Ευρώπης των δυο ταχυτήτων.

Ομως δυστυχώς γι αυτούς, η αναπόδραστη παγκοσμιοποίηση που εκμεταλλευονται προς όφελος τους, έχει και παρενέργειες. Αυτοί οι «αμαθείς» που θέλουν το κακό τους, δεν είναι και τόσο…αμαθείς τελικά. Ακόμη στην Ελλάδα υπάρχουν δωρεάν πτυχία (εντάξει με δυσκολίες αλλά δωρεάν) και πληροφόρηση από τα κοινωνικά δίκτυο που καταρρίπτονται οι νεοφιλελευθερες ουτοπίες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι ανισότητα είναι εκ φύσεων κι όχι μια πολιτικά και οικονομικά διαμορφωμένη κατάσταση.

Η ταξική συνείδηση είναι το μόνο όπλο μας απέναντι στην τελική λύση της κακιστοκρατίας που μας περιμένει στην γωνία αν τυχόν καταφέρει να αρπάξει την εξουσία από τον λαό.

Η μοναδική επιχειρηματολογία που τους έχει απομείνει είναι πλέον το πιο ακραίο ταξικό μίσος εναντίον της πλέμπας, που τους φορολογεί για να «κανει κοινωνική πολιτική με τα λεφτά μας» όπως είπε δημοσιογράφος σε κανάλι της διαπλοκής, οι ύβρεις, ο εκχυδαΐσμός του Γεωργιάδη, οι πλαστές ειδήσεις, οι απειλές και το γραφικό πλεον αίτημα για εκλογές.

Αν ποτέ καταφέρουν να παλινοστήσουν την κακιστοκρατία δεν θα είναι μόνον το ιστορικό τέλος της Ελλάδας που θα γίνει μια χώρα «shantytown» της φεντεραλιστικής Ευρώπης, αλλά και το τέλος της Ελπίδας να αλλάξει η Ευρώπη εκ των έσω. Αν δεν τα καταφέρει η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει κανείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

31 Σχόλια to “Η «αμαθής πλέμπα» και το ταξικό μίσος των ημιθανών ελίτ”

 1. Μέτων said

  Αυγερινέ ή Εωσφόρε θαυμάσιο κείμενο νεοταξικής σοφιστείας και καθεστωτικής δολιότητος, που επιχειρεί να πείση ότι δύναται να προέλθη κάτι καλό μέσα από τους θεσμούς της διεθνιστικής πλέον πλουτοδημοκρατίας, όργανο των συγχρόνων Σάυλωκ και μιάς πλέμπας ψευδοελίτ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Οχι στο Φόβο said

  Μου αρέσει!

 3. ΜΑΙΡΗ said

  Εξαιρετικό άρθρο.
  http://www.koutipandoras.gr/article/h-amaohs-plempa-kai-to-taiko-misos-twn-hmioanwn-elit

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   http://www.koutipandoras.gr/article/o-loyohros-kai-o-kyriakos-mhtsotakhs

   Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Ο Λούθηρος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Όλο και πιο κοντά στην ακραία ρητορική του ΔΝΤ, μερίδας του διεθνή Τύπου και των «σκληρών» της Ευρώπης έρχεται ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Όλο και πιο πολύ ταυτίζεται με έναν μικρομεσαίο φοβικό, προτεστάντη, Γερμανό Χριστιανοκοινωνιστή επιχειρηματία καταδικασμένο να ζει εσαεί στον ράθυμο και αντικομφορμιστή Ευρωπαϊκό Νότο.

    Του Δημήτρη Χατζηνικόλα

    Χθες μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματός του επανέλαβε τη θέση του ότι «χωρίς μεταρρυθμίσεις η χώρα γίνεται ολοένα και πιο αναξιόπιστη, γι’ αυτό οι ξένοι ζητούν μέτρα που δεν ήταν στο τραπέζι πριν μερικούς μήνες». Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και εν δυνάμει πρωθυπουργός της χώρας να υιοθετεί μια τόσο ακραία χρησιμοθηρική ρητορική και σε τέτοια απόσταση από τη λογική.

    Το βασικό ερώτημα που σου έρχεται στο νου όταν τον ακούς είναι «σε ποιες μεταρρυθμίσεις αναφέρεται τέλος πάντων!». Τι είναι αυτό που δεν κάναμε και γιατί δεν το έκαναν αυτοί τόσα χρόνια που κυβερνούσαν;

    Γιατί δεν έχει μείνει κάτι σε αυτήν τη χώρα τα τελευταία οκτώ μνημονιακά χρόνια που δεν το μεταρρυθμίσαμε. Τους μισθούς στο δημόσιο τους μειώσαμε κατά 30%. Το ίδιο και τις συντάξεις. Τις δημόσιες δαπάνες το ίδιο και περισσότερο, τον αριθμό των Δημοσίων Υπαλλήλων το ίδιο. Τους μισθούς των ιδιωτικών υπαλλήλων τους μετατρέψαμε σε επιδοτούμενη ανεργία, το ακαθάριστο εθνικό προϊόν σε «ραπανάκια για την όρεξη», την ανεργία τη φτάσαμε στον θεό (πιο ψηλά δεν πάει), τις περιουσίες των πολιτών σε ψιλά στο περίπτερο και ούτω καθ΄ εξής. Τη μεσαία τάξη την φτωχοποιήσαμε, τους φτωχούς τους εξαϋλώσαμε, τους πλούσιους τους στείλαμε σε σύνταξη στους νήσους Κέυμαν. Τι άλλο να κάνουμε πια;

    Μα σε ποιες επιτέλους μεταρρυθμίσεις αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης που η μη ενσωμάτωσή τους στην εθνική νομοθεσία οδήγησε τον Πολ Τόμσεν (με πόνο καρδιάς φαντάζομαι) να μας ζητάει 2 δισ. επιπλέον μέτρα και τον Β. Σόιμπλε να ξαναβάζει το Grexit στο τραπέζι;

    Πιθανολογώ, γιατί στο Μοσχάτο φροντίζουν επιμελώς να «φωτίζουν» το θέμα επιλεκτικά, αναφέρεται στη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας που ζητά το ΔΝΤ εξ’ ου και η πρεμούρα να κλείσουμε εδώ και τώρα την αξιολόγηση και να μην ταλαιπωρούμε τους θεσμούς.

    Επίσης, αναφέρεται στη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων κάτι που ζητά από το παράθυρο το ΔΝΤ ως αναπτυξιακό αντίμετρο. Να μη ξεχάσω και τη ρητή δέσμευσή του για κατάργηση του ειδικού φόρου στο κρασί. Αυτό κι αν είναι μεταρρύθμιση που κρατά γονατισμένη τη χώρα στη μέγγενη του Πόλ. Την Τετάρτη το βράδυ πάντως στην ΕΡΤ ο μπασκεμπολίστας, γιατρός που παριστάνει τον εκπρόσωπο Τύπου στη ΝΔ δεσμεύτηκε ότι ο Κυριάκος θα μειώσει και τον ΕΝΦΙΑ!

    Για την «εκκαθάριση» στα Εξάρχεια δεν θα γράψω νομίζω καταλαβαίνετε όλοι το γιατί. Εν ολίγοις, επειδή ο Κυριάκος και η συν αυτόν δεξιοί, ακροδεξιοί, δεξιοί με φιλελεύθερο μανδύα και αμετανόητοι ΠΑΣΟΚοι επιχειρούν μεθοδικά και εδώ και δύο χρόνια να ταυτίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τους λαϊκιστές – ακροδεξιούς – αντιευρωπαϊστές στην Ευρώπη να θυμίσω σε όλους ότι με τον Μπαλτάκο δεν έκανε ο Τσίπρας παρέα, ο Σαμαράς έκανε. Τοίχος στον Έβρο για να μην μπαίνουν οι «λαθρομετανάστες» ο Δένδιας θα σήκωνε. Το αφήγημα «οι τεμπέληδες Έλληνες που ζητούν τα χρήματά μας», οι ομοτράπεζοι και ομογάλακτοι του Κυριάκου στο Λαϊκό κόμμα επαναφέρουν διαρκώς. Κι όταν σύσσωμες οι Κ.Ο. στο ευρωκοινοβούλιο βγάζουν ψήφισμα κατά του απαξιωτικού τρόπου που αντιμετωπίστηκε και αντιμετωπίζεται η Ελλάδα το Λαϊκό κόμμα ήταν το μόνο που έκανε ότι δεν άκουσε.

    Αν τέλος πάντων θέλει να βρει πραγματικούς ακροδεξιούς λαϊκιστές ο Κυριάκος ας κοιτάξει στην αντιπροεδρία του. Θα βρει εκεί έναν άνθρωπο που ξεκίνησε την καριέρα του από το ακροδεξιό μόρφωμα του ΛΑΟΣ του ανθρώπου που πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη και σήμερα θέλει να συνεργαστεί εκλογικά με τη Χρυσή Αυγή.

    Να μην σας κουράζω, η θεωρία των δύο άκρων του Σαμαρά (τη θυμάστε φαντάζομαι) και η comme il faut εκδοχή της του Κυριάκου περί λαϊκισμού είναι το ένα και το αυτό. Ξεχειλίζει από το παραδοσιακό μίσος για την Αριστερά προηγουμένων μαύρων για τον τόπο δεκαετιών μπολιασμένο με τον θυμό του πιτσιρικά που του πήραν το γλειφιτζούρι από το χέρι.

    Μου αρέσει!

 4. ο Γιωργος said

  Τα ιδια καθαρματα ειστε ολοι στο σημερινο κυνοβουλιο. Αχρηστοι αλητες που επιβιωνετε εξαπατωντας τον κοσμακη επειδη δεν εχετε καμια ελπιδα να δειτε τιμιο φαγητο στο τραπεζι σας. Παρασιτα που μονο μια «απεντομωση» θα εξαλειψει. Αλλα τι γραφω και που. Εδω εμειναν μονο τα σκυλακια σας.

  Μου αρέσει!

  • Ο ΚΑΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΥΦΛΑ said

   ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΡΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΉ ;

   ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΊΧΕΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;

   ΑΕΙ ΞΕΚΟΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΓΙΕ ΠΑΛΙΟΜΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ !

   Μου αρέσει!

   • Πολιτικος τουρισμός-Πολιτική παρανοια………….
    ταξιδακια στην Ουκρα ανία.??

    Ο Ελληνας πρωθυπουργός έχει επιδοθεί
    σε ένα κρεσέντο πολιτικά αψυχολογητων ενεργειών με απόγειο εκεινη την επίσκεψη στην
    Ουκρανία.
    Ασφαλώς θα απασχολήσει αρκετούς ψυχιάτρους
    του μέλλοντος….γιατι οι του παροντος έχουν αρκετό………….φόρτο εργασίας !!

    Απο όπου να κοιτάξεις εκείνη την επίσκεψη
    νόημα για κάποιο πιθανό πολιτικό όφελος
    υπέρ της Ελλάδος …………δεν βγάζεις !!

    Το αντίθετο μάλιστα………Καταρχήν, αρκετά κυβερνητικά στελέχη αποκαλούσαν μέχρι προσφατα την Ουκρανία……..άκουσον-άκουσον
    «ναζιστική» !!!
    Τώρα τα ίδια αυτά στέλέχη έχουν ………
    καταπιεί την γλώσσα τους!!
    η Ουκρανία τυγχάνει να έχει και τον πρώτο
    «καθαρό εβραίο» σύμφωνα με τα σιωνιστικά
    ΜΜΕ-πρωθυπουργό….τον
    Βολοντίμιρ Γκρόισμαν……..με τον οποίο
    συναντήθηκε το «αμερικανάκι» των Αθηνών.
    Τυχαίο ??

    Τι γύρευε στην Ουκρανία ο «αμερικανόπαις»??
    Να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο το κλίμα
    της σχέσης του με την Ρωσσία??
    Να του πει «μπράβο» ο νεος Αμερικανός
    Πρόεδρος τον οποιο υβρίζει νυχθημερον
    το κόμμα του ??
    Είναι, τελικά, ένας ακόμη απεσταλμένος του αμερικανικού κατεστημένου που αντιτιθεται
    σφόδρα στον Τράμπ και επιδιώκει να δημιουργηθεί ένταση με την Ρωσία…..
    σε χωρες που ενδιαφέρουν την Ρωσία ( με πρώτη την Ουκρανία ) ωστε να μην προχωρήσει
    στην αμερικανο-ρωσική προσέγγιση ??
    Η μήπως ειναι ένας «απλός τουρίστας»
    που ευκαιρίας δοθείσης
    κάνει «πολιτικό» τουρισμό ??

    Οι μέντορες του κ.Τσίπρα, μετά την αναγόρευση
    του σε «ηγέτη της ευρωπαικής Αριστεράς»
    φαίνεται ότι επαναλαμβανουν την συνταγή
    κατασκευής του
    «αφελούς» Τζεφρυ-ΓΑΠ….που έδεσε την
    Ελλάδα στον πάσσαλο του ΔΝΤ……….

    θα λέγαμε …αιδω… ισχύει το ρητό του Δίφιλου

    «Όρκος δ’ εταίρας ταυτό και δημηγόρου¨
    Εκάτερος αυτών ομνύει προς όν λαλεί».

    Μετάφραση:

    Ο όρκος της εταίρας μοιάζει με τον όρκο του ρήτορα (πολιτικού)
    και οι δύο ορκίζονται σε αυτούς που απευθύνονται

    Δίφιλος ο Σίφνιος, 7ος (;) π.Χ. αι, Επικός ποιητής από τη Σίφνο

    Μου αρέσει!

  • ο Γιωργος said

   Κατα φωνη…

   Μου αρέσει!

 5. ΜΑΙΡΗ said

  Στ. Ξαρχάκος: «Πρώτη φορά ένας πρωθυπουργός δείχνει την ευαισθησία να ασχοληθεί με την ΑΕΠΙ»

  Την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού προκειμένου να τερματιστεί «η απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών» και να εξυγιανθεί η ΑΕΠΙ, ζητά ο Σταύρος Ξαρχάκος με ανάρτησή του στο Facebook.

  Ο Έλληνας συνθέτης και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναγνωρίζει στον Αλ. Τσίπρα πως μέχρι στιγμής έχει κινηθεί με «ευαισθησία» και «αποφασιστικότητα» για το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλώνει πως περιμένει την υλοποίηση των αποφάσεών του και τον ευχαριστεί διότι είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός δείχνει την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα.

  Η ανάρτηση του κ. Ξαρχάκου έχει ως εξής:

  «Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,

  Πρόσφατα απευθύνθηκα δημοσίως προς εσένα και έκανα έκκληση για την προσωπική σου παρέμβαση για την επίλυση του θέματος της ΑΕΠΙ. Δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια σε κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες (πρωθυπουργούς και υπουργούς πολιτισμού) ζητώντας την παρέμβασή τους για την εξυγίανση και κάθαρση της ΑΕΠΙ ώστε να σταματήσει η απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών.

  Είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός δείχνει την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει. Και προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να σε ευχαριστήσω γι αυτό, περιμένοντας την υλοποίηση των αποφάσεών σου.

  Με εκτίμηση,
  Σταύρος Ξαρχάκος».
  ——————————————————————————————————————————————————————————
  Πρόσφατα απευθύνθηκα δημοσίως προς εσένα και έκανα έκκληση για την προσωπική σου παρέμβαση για την επίλυση του θέματος της ΑΕΠΙ. Δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια σε κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες (πρωθυπουργούς και υπουργούς πολιτισμού) ζητώντας την παρέμβασή τους για την εξυγίανση και κάθαρση της ΑΕΠΙ ώστε να σταματήσει η απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών.
  —————————————————————————————————————————————————————————–

  Συμπέρασμα

  Παρά την έκκληση του Σταύρου Ξαρχάκου σε προηγούμενους πρωθυπουργούς-υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,δεν είχε γίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ !!

  Εμ βέβαια αφού ήταν ημέτεροι και κομματόσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

  Και τα λέει αυτά ένας πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ !!

  Όσον αφορά το μέγεθος και η προσωπικότητα του Σταύρου Ξαρχάκου είναι γνωστά.

  Μου αρέσει!

 6. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ --- - > ΜΟΥΝΟΔΡΟΜΟΣ said

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: