olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Εντάξει, είπε ένα συγγνώμη στους Εβραίους, αλλά μην τον παίρνετε και τις μετρητοίς…

Posted by netakias.com στο Μαρτίου 18, 2017

29 Σχόλια to “Εντάξει, είπε ένα συγγνώμη στους Εβραίους, αλλά μην τον παίρνετε και τις μετρητοίς…”

 1. Ενας Μεθυσμενος Προφητης Απο Της Βρυξελλες said

  Μου αρέσει!

  • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said said

   Όλοι οι τοκογλύφοι, ατΕΛείωτα, τον έχουν μΕΛετήσει τον Πλούταρχο.
   Γνωρίζουν πώς να δένουν κομπόδεμα τον φουκαρά ο οποίος πέφτει στα χέρια τους.
   Πράγματι για τους αξιολύπητους οφειλέτες, οι δανειστές τους (τα κοράκια, δηλαδή οι τοκιστές και σουλατσαδώροι τοκογλύφοι), μεταβάλλουν την αγορά εις χώρα των ασεβών.
   Σαν να είναι γύπες.
   Τους γδέρνουν και τους κατατρώγουν εισερχόμενοι εις τα σωθικά τους ή άλλοτε στέκουν και τους τιμωρούν όπως τον Τάνταλο εμποδίζοντας τους να γευθούν ή να απολαύσουν (οι χρεωμένοι) τα υπό αυτούς παραγώμενα/τρυγούμενα- δικά τους προϊόντα- κόπου, μόχθου, ιδρώτα.
   (Πλούταρχος, Θείος κι απαράλλακτος) «Περί του μη δειν δανείζεσθαι» = Γιατί δεν πρέπει να δανείζεσαι…

   Εάν τον δολοφόνο πρέπει να τον τιμωρείς μία φορά, τον τοκογλύφο πρέπει να τον τιμωρείς μία φορά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !
   Ιωάννη Χρυσόστομος.

   Η κατάκτηση των λαών και των πολιτισμών δεν γίνεται με τα όπλα.
   Γίνεται μόνο με την τοκογλυφία…
   Αυτή καθιστά τις Πολιτείες παράλυτες, ανοχύρωτες…Φοβού τον Περσικόν Χρυσόν…
   Ό,τι δεν κατάφεραν στον Μαραθώνα και στην ναυμαχία της Σαλαμίνος θα επιχειρήσουν να το κατακτήσουν με το χρυσάφι τους…λέγει ο Ισοκράτης.

   Τάλως Φουράκης, αναρωτιέται: –» Κάποιος γεννιέται τοκογλύφος ή γίνεται;»
   Απάντηση σχεδόν ταυτόχρονη αμφοτέρων των συνομιλούντων (Γ. Λεκάκη – Α. Μαζαράκη): -«Γεννιέται»…
   Είναι συγκεκριμένων (ευρέως γνωστών κύκλων) «φυλετικό» γνώρισμα…
   Πρέπει να το έχει το DNA σου…

   Μου αρέσει!

 2. Ο Τάκης Φωτόπουλος για το κίνημα κατά της Παγκοσμιοποίησης, τις Ολλανδικές εκλογές, το Brexit κ.α said

  Ο Τάκης Φωτόπουλος για το κίνημα κατά της Παγκοσμιοποίησης, τις Ολλανδικές εκλογές, το Brexit κ.α

  Μου αρέσει!

 3. o said

  Μου αρέσει!

 4. Κομανταντε Γνήσιος said

  Τα αριστεροπατεριτσια των ανθελ με τα υπολοιπα απο-κομματα των ελληνοφωνων τουρκαλβανικων προδοτικων σκουληκιών ψήφισαν σκουζοντας κατω από τις μαύρες κουκούλες τους το επαισχυντο αρθ. 29 ελληνοποιησεων των λαθροσκατων!!!

  Προς ενημρερωσιν τους έως ότου το εμπαιδωσουν!!!!!!

  ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΝΑΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ !!! ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!!

  Σταματήστε πλέον αυτές τίς ΑΝΟΗΣΙΕΣ η ΑΘΛΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ !!!!!

  Ιθαγένεια είναι ο ΔΕΣΜΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ , ο νομικός, πολιτικός, πολιτιστικός, πολιτισμικός και συναισθηματικός δεσμός που συνδέει το άτομο με την κοινότητα από την οποία κατάγεται, η οποία κοινότητα αποτελείται συνήθως από τα μέλη μιας φυλής και χαρακτηρίζεται από κοινή γλώσσα, χρήση κοινού εδάφους, κοινά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και πολιτισμός. Όσο για την απόκτηση, η ιθαγένεια μεταδίδεται ΜΟΝΟ από γονιό τής αυτης Φυλής σε τέκνο.

  Συνεπώς η όποια ιθαγένεια είναι μια ιδιότητα την οποία απλά έχεις ή δεν έχεις. Δεν χορηγείται και δεν αφαιρείται. Και επειδή μόνο μια ιθαγένεια μπορεί να έχει κάποιος, η εκ των υστέρων αναγνώρισή της γίνεται βάσει του δίκαιου της καταγωγής (ius sanguinis) εφόσον υπάρχουν τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά που συνδέουν το άτομο με την εν λόγω ομάδα.

  ΣτΕ 1644/2010 (Δ ́Τμήμα)
  Για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας από ομογενή απαιτείται, πέραν της ελληνικής καταγωγής και η ύπαρξη ελληνικής εθνικής συνείδησης, συναγομένης από την εν γένει συμπεριφορά του και τα λοιπά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ενδιαφερόμενου (στοιχεία προσδιορισμού της ελληνικής εθνικής συνείδησης, η γνώση της ελληνικής γλώσσας ή της ποντιακής διαλέκτου, η επαφή του ενδιαφερομένου με τα ελληνικά ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις, όπως διαμορφώθηκαν στους τόπους διαμονής των Ελλήνων, αλλά και κάθε άλλο πρόσφορο στοιχείο)
  (Δημοσιευμένη στην Επετηρίδα Δικαίου Προσφύγων και Αλλοδαπών 2010, εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα).

  Παρά ταύτα όμως, η ελληνική νομοθεσία, εντελώς αυθαίρετα , κακόβουλα καί μόνο μέ αθλιες σκοπιμότητες βέβαια, απονέμει ελληνική ιθαγένεια σε αλλογενείς. Πως το πετυχαίνει αυτό ;; “Μπερδεύοντας” συνειδητά την έννοια της ιθαγένειας με εκείνη της υπηκοότητας !

  Υπηκοότητα είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με την Πολιτεία (κράτος) και από την οποία πηγάζουν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις για αμφότερα τα μέρη.
  Η υπηκοότητα αποκτάται:
  – αυτομάτως από εκείνους που έχουν την ιθαγένεια του συγκεκριμένου κράτους έθνους ή είναι μέλη μειονοτήτων που κατοικούν στην επικράτεια του
  – με την διαδικασία της πολιτογράφησης από τους υπόλοιπους. Με αυτή την διαδικασία, σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης τιμητικής υπηκοότητας, λόγω προσφοράς εξαίρετων υπηρεσιών.

  Πολιτογράφηση ονομάζεται η επίσημη διοικητική πράξη, με την οποία ένα κράτος απονέμει την ιδιότητα του πολίτη σε κάποιον που έως τότε ήταν πολίτης άλλου ή κανενός κράτους. Μετά την πολιτογράφησή του, το άτομο εφοδιάζεται με τα απαραίτητα δημόσια έγγραφα (δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο κ.ά.) και εξομοιώνεται νομικά με τους υπόλοιπους πολίτες του κράτους, τόσο στα δικαιώματα όσο και στις υποχρεώσεις. Ενδεχόμενες εξαιρέσεις από την αρχή της ισότητας αφορούν συνήθως ακραία για τον μέσο άνθρωπο ενδεχόμενα, για παράδειγμα στις ΗΠΑ δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα.

  Βάσει των διεθνώς ισχυόντων, πολιτογράφηση μπορεί να τελεστεί μόνο εάν το ζητήσει ο ενδιαφερόμενος και μόνο από την αρμόδια γι’ αυτό δημόσια αρχή. Από εκεί και πέρα, κάθε κράτος θέτει διαφορετικές προϋποθέσεις οι οποίες κατά κανόνα αφορούν την απόδειξη ότι ο αιτούντος έχει προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον, που σημαίνει και ότι είναι σε θέση να ασκήσει αποτελεσματικά τα δικαιώματα του και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που ως πολίτης έχει.
  Με αυτή την διαδικασία, σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης τιμητικής υπηκοότητας, λόγω προσφοράς εξαίρετων υπηρεσιών.

  Υπό πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές προϋποθέσεις, η Πολιτεία μπορεί να αφαιρέσει την υπηκοότητα κάποιου. Με σχετική δήλωση στις αρμόδιες Αρχές, υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα παραίτησης από την υπηκοότητα.
  Τέλος, σε αντίθεση με την ιθαγένεια, η υπηκοότητα μπορεί να είναι πολλαπλή.

  Αυτά γιά τούς ασχετους καί τούς πολυ(ψ)ολιτισμικούς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο…. μέγας..!!!! περισπουδαστος στοχαστής και θεωρητικός… του. Ένγκελς και του Μαρξ…!!! συριζανελιιος ευρωβολευτης. παπαδημουλης συντροφακι της βουλγαρας πρώην…. καθαρίστριας και νυν συριζοκατσαπλιαδων ευρωβουλευτου των 340.000 Ευρώ καταθέσεων, εις συνέντευξιν του εις το σκαι-σμενον καναλιον περί μαύρου μπασκετπολιστα μας προεκυψε και… βιοτεχνολογος γενετιστηςς ο οποίος μεταλλασει κανίβαλους εις Έλληνες διδινταςτους… ιθαγένεια…!!!

  Προς ενημερωσιν του!!!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Οχι στο Φόβο και τη βια said

   Μου αρέσει!

   • Κομανταντε Γνήσιος said

    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ – Κατα ΙΩΑΝΝΗΝ 8-44

    «……. ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστὲ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ’ ἀρχῆς, καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐκ ἔστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ…..»

    Το αβυσσαλεο προαιωνιο μίσος τος και η εμπάθεια τους διά καθε τι το Χριστιανικό!!!!

    Είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα Έθνη τα οποία έχουν στοχοποιηθει δια να αποδεκατιστουν πνευματικά, κοινωνικά, οικονομικά είναι Έθνη όπου υπάρχει ακόμη ο θεσμός της Οικογένειας της Πατρίδος και της Χριστιανικής Θρησκείας όπως η Ελλάς η Ισπανία η Ιταλία ή Πορτογαλία η Κύπρος η Σερβιαι η Ιρλανδία;;;;;;;;;

    Μου αρέσει!

   • Οχι στο Φόβο και τη βια said

    Μου αρέσει!

   • Χαρτορριχτρα said

    «Οχι Στο Φοβο Και Τη Βια», Εβραιοσπορος εισαι ε;;;

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Σκ@τά στο πιάτο που τρως, γίδα,
    με ευχολόγια θα σταματήσεις το χαντζάρι των ισλαμιστών?

    Μου αρέσει!

   • Στεργιος Ζαγκλαρας Ή Χριστινα Βουλγαρα Ή Mad Dog Ή Βασιλικη Ομογενης said

    💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋🚭🚭🚭🚭🚭🚭

    Μου αρέσει!

   • Ζαγκλοβρωμόσκυλο said

    Μου αρέσει!

 5. Κομαντάντε Γνήσιος said

  http://www.imdb.com/title/tt0156524/mediaviewer/rm2355894784

  Μου αρέσει!

 6. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  τη συγνωμη την ειχε ειπει..

  οταν ακομα δεν ειχε γεννηθει!

  απλα..παριστανε τον αντισιωνιστη

  για να παραπλανηση και εγκλωβισει τους ελληνες..

  οπως και εγινε…

  για παρτε ολη την πορεια του

  και θα καταλαβετε γιατι γεννηθηκε…

  και γιατι δεν..εξαφανισθηκε ……

  Μου αρέσει!

 7. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 8. Κομανταντε Γνήσιος said

  Περι λαθροσκατων εισβολεων συνεχεια!!!!!!!!

  Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 46χρονου ιερέα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στις 13 Φεβρουαρίου στο σπίτι του στον Γέρακα.

  Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα στους χώρους του διαμερίσματος είχαν αφαιρεθεί διάφορα αντικείμενα, ενώ δεν παρατηρήθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου. 

  Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός.

  Όπως προέκυψε από την έρευνα και την ενδελεχή συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δράστες είναι δύο αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 28 και 33 ετών.

  Μάλιστα η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δραστών μέσω Facebook, καθώς είχε προηγηθεί ηλεκτρονική συνομιλία του ιερέα με έναν από τους δράστες. Οι δύο υπήκοοι Πακιστάν, ζούσαν και εργάζονταν στην Κρήτη, από όπου ταξίδεψαν την ημέρα της δολοφονίας για να συναντηθούν με τον ιερέα. Αμέσως μετά τη ληστεία και τη δολοφονία οι δύο δράστες διέφυγαν στο Πακιστάν ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν και ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος των δύο Πακιστανών.

  Η σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και διεθνών ενταλμάτων σύλληψης. 

  Τέλος, υπεβλήθη αίτημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δραστών.

  Ο άνδρας που ήταν ηλικίας47 ετών είχε εντοπιστεί δεμένος χειροπόδαρα και στο μπάνιο είχε βρεθεί ένα μαξιλάρι με αίμα.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: