olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η καρτέλα που θα έπρεπε να στείλει φυλακή Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο

Posted by olympiada στο Μαρτίου 15, 2017

IMG_3823

Αυτή η καρτέλα από μόνη της θα αρκούσε για να στείλει στην φυλακή τον Σημίτη, τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο και τον Παπαδήμο. Όπως αποκάλυψε το Μπλούμπεργκ, ένα τεράστιο ποσοστό του Α.Ε.Π. πηγαίνει για την πληρωμή συντάξεων. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι απλούστατα οι συμμορίες Σημίτη, Παπανδρέου και Βενιζέλου ρήμαξαν τα ασφαλιστικά ταρεία. Λήστεψαν τα αποθεματικά τους πολλάκις στο χρηματιστήριο και με το PSI.

Ενώ λοιπόν τα ασφαλιστικά ταμεία της πολιτισμένης Δύσης επένδυαν ως οφείλαν τις καταθέσεις των αποθεματικών σε υγιείς επενδύσεις, εδώ απλά τα λήστευαν. Για παράδειγμα, Καναδέζικο ασφαλιστικό ταμείο επένδυσε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τα Ελληνικά αγόραζαν ΚΛΩΝΑΤΕΞ για να πλουτίσει η συμμορία Σημίτη.  Έτσι, τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων φυγαδεύτηκαν σε λογαριασμούς οφσόρ που σήμερα βρίσκουμε στις διάφορες λίστες Λαγκάρντ και το κράτος αναγκάζεται να δαπανά ένα τεράστιο μέρος του Α.Ε.Π. για να καλύπτει την πληρωμή των συντάξεων.

70 Σχόλια to “Η καρτέλα που θα έπρεπε να στείλει φυλακή Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο”

 1. NTIA said

  ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΚΠΛΗΞΙΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΙΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΠΕΙΝΑ……. ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ……

  Μου αρέσει!

  • Z said

   και θα τους ξαναψηφίσουμε! αυτή είναι η δημοκρατία τους. Εμάς θα ψηφίζετε σας αρέσουμε δεν σας αρέσουμε.Μόνο στα χαρτιά μπορεί να διεκδικήσει άλλος εξουσία.’Όποιος τολμήσει και μόλις δουν ότι πάει να τους χαλάσει τη σούπα, πέφτουν όλα τα κοράκια πάνω του, πολιτικοί, δικαστικοί, δημοσιοκάφροι και τον στέλνουν αδιάβαστο, βλέπε Σώρρας.

   Μου αρέσει!

  • Ευριπίδης Μπίλλης said

   Ξεχάσατε το PSI σας.
   Και το ότι και σήμερα ο Στουρνάρας σας, υποχρεώνει τα ασφαλιστικά ταμεία να καταθέτουν τα χρήματα τους στην τράπεζα της Ελλάδας. Και ότι και σήμερα τα κάνει ομόλογα που χάνουν αμέσως το 30% της αξίας τους. Και έτσι τα ταμεία όταν για να πληρώσουν συντάξεις τα ρευστοποιούν ζημιώνου αμέσως 30%.

   Μου αρέσει!

 2. Θανάσης said

  Δεν φταίνε αυτοί, οι συνταξιούχοι φταίνε που ζουν πολλά χρόνια !!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 3. Σε ένα μπαράζ κατάθεσης τροπολογιών έχει επιδοθεί η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και σε μία από αυτές προβλέπει ότι θα μπορούν να προσλαμβάνονται και αλλοδαποί.

  Πιο συγκεκριμένα θα έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνονται αλλοδαποί εργαζόμενοι σε τομείς καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης σε νοσοκομεία, οι οποίοι πάντως θα μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 4 ετών και ότι γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.

  Συγκεκριμένα, οι υπουργικές τροπολογίες που πήραν τον δρόμο προς την Ολομέλεια φτάνουν τις 14, εκ των οποίων οι τέσσερις έφθασαν μάλιστα στο Κοινοβούλιο σήμερα, την ώρα που το νομοσχέδιο συζητούταν στην Ολομέλεια.

  Μου αρέσει!

 4. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ!

  Νομίζαμε ότι οι λάθρο που βρίσκονται στην πατρίδα μας είναι πολλοί ε; Που να δείτε τι έχει να γίνει από δω και πέρα και με τις «ευλογίες» (πάντα) της ΕΕ που βγάζει την ουρά της απ’ έξω, ως συνήθως…

  Νέα σύσταση, βάσει της οποίας οι 28 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα έχουν τη δυνατότητα να «επιστρέφουν» στην Ελλάδα τους μετανάστες που αιτούνται άσυλο, εξέδωσε την Τετάρτη η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκαλώντας νέο «πονοκέφαλο» στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία καλείται να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο ραγδαίας αύξησης των μεταναστών στην ελληνική επικράτεια.

  Επί της ουσίας, η απόφαση-σύσταση της ΕΕ ισοδυναμεί με την επαναφορά των σκληρών κανόνων του «Δουβλίνου» και αφορά τους μετανάστες που χρησιμοποίησαν την Ελλάδα ως πύλη εισόδου για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως εκ τούτου, η Ελλάδα όχι μόνο δεν προσβλέπει, πλέον, σε αποσυμφόρηση των κέντρων φιλοξενίας μέσω του συστήματος της μετεγκατάστασης, το οποίο ουδέποτε εφαρμόστηκε στην ουσία του, αλλά, σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, αυξάνονται δραματικά οι πιθανότητες αύξησης των μεταναστών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη χώρα.

  Ο αριθμός των μεταναστών που πέρασαν από το 2015 μέσω της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μετακινήθηκαν προς τις χώρες της Κεντρικής και της Βόρειας Ευρώπης αγγίζει το ένα εκατ. Η νέα «χάρτα» ωστόσο αφορά όσους από σήμερα Τετάρτη ζητήσουν άσυλο και έχουν χρησιμοποιήσει ως πύλη εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση την Ελλάδα. Από τη νέα οδηγία εξαιρούνται οι ευάλωτοι πληθυσμοί, όπως τα ασυνόδευτα παιδιά.

  Η σύσταση βασίζεται στις αποφάσεις που είχαν ληφθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον Δεκέμβριο. Διευκρινίζεται, δε, πως όσοι μετανάστες είχαν καταθέσει αίτημα ασύλου πριν τις 15 Μαρτίου, εξακολουθούν να έχουν τα δικαιώματά τους στις χώρες που έχουν υποβάλει την αίτηση.

  Μου αρέσει!

  • Τι σημαίνει η επαναφορά του «Δουβλίνου»

   Σύμφωνα με το «Δουβλίνο», η επεξεργασία για την παροχή ασύλου γίνεται από και στη χώρα που καταφθάνει ευθύς εξ αρχής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο μετανάστης. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από το κείμενο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο κανόνας αυτός είναι «απαραίτητος για την κανονική λειτουργία» των 26 εθνών της Ευρώπης, που περιλαμβάνονται στη Ζώνη του Σένγκεν, η οποία ξεκίνησε το 1995.

   Ανεστάλη το 2011 και το 2015 παραβιάστηκε καθ’ ολοκληρία, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες μετακινήθηκαν μέσω του Αιγαίου και της Μεσογείου (Ελλάδα και Ιταλία) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αποτέλεσμα να κατασκευαστούν φράκτες στα σύνορα πολλών χωρών.

   Ο παράλληλος κίνδυνος εξ ανατολής

   Παράλληλα, η ένταση που έχει προκληθεί μεταξύ -κυρίως- της Γερμανίας και της Ολλανδίας με την Τουρκία, αλλά και γενικότερα την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο ακύρωσης της συμφωνίας για το Προσφυγικό. Η τουρκική κυβέρνηση, μέσω δηλώσεων και του υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κάνει λόγο για επανεξέταση της συμφωνίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει η πιθανότητα ολικής κατάρρευσής της.

   Το προηγούμενο διάστημα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε κατηγορήσει ευθέως τις Βρυξέλλες για αθέτηση της συμφωνίας στο Προσφυγικό, δηλώνοντας πως δεν έχουν δοθεί τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί, ενώ συνέδεσε το συγκεκριμένο ζήτημα με το θέμα της ένταξης στην ΕΕ.

   Σε περίπτωση κατάρρευσης της συμφωνίας στο Προσφυγικό, η Ελλάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, καθώς αν ανοίξουν εκ νέου τα σύνορα, θα εισρεύσουν στη χώρα δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, την ίδια στιγμή που τα σύνορα είναι ερμητικά κλειστά και οι ευρωπαϊκές χώρες δεν δέχονται άλλες αιτήσεις.

   Μου αρέσει!

   • ταυτοχρονες δημοσιευσεις ιδιες απο τρολλ χα σε αλλα σαιτ said

    Free People Against Antifa. • 27 λεπτά πριν
    ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ….ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ

    Τροπολογία Υπουργείου Υγείας: Αλλοδαποί θα προσλαμβάνονται στην καθαριότητα, σίτιση και φύλαξη νοσοκομείων

    http://www.iefimerida.gr/ne

    Μου αρέσει!

   • ταυτοχρονες δημοσιευσεις ιδιες απο τρολλ χα σε αλλα σαιτ said

    συμπιπτει συνεχως μαζεμενοι και συνενοημενοι σαν να ειστε

    Μου αρέσει!

   • Προσλήψεις αλλοδαπών.
    Μάλιστα.
    Τούς ΄Ελληνες άνεργους τί θά τούς κάνουν;

    Μου αρέσει!

   • ταυτοχρονες δημοσιευσεις ιδιες απο τρολλ χα σε αλλα σαιτ said

    αλλο δυνατοτητα,αλλο οντως προσληψεις,αλλο αντικυβερνητικη φυλλαδα αλλο αληθεια

    Μου αρέσει!

   • Βασίλω και ξερό ψωμί said

    Και άλλο να μας λέει η Βασίλω ότι έκανε αίτηση για δουλειά Αλβανού και προτίμησαν Αλβανό αντ’ αυτής
    σε λίγο θα χύσει δάκρυα και γιατί δεν προτιμάται να δουλέψει σε σταύλους, κουβάλημα ξύλων, μάζεμα ελιάς κλπ.

    Μου αρέσει!

   • Aνόητε, μάθε νά διαβάζης καί πρό πάντων νά καταλαβαίνης αυτά πού διαβάζης.
    Η τροπολογία αναφέρει προσλήψεις στά νοσοκομεία κι’ εσύ κατάλαβες ραδίκια καί βρούβες .
    Τά βλήτα έχουν υψηλότερη νοημοσύνη από εσένα.

    Μου αρέσει!

   • Βασίλω και ξερό ψωμί said

    «…θα έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνονται αλλοδαποί εργαζόμενοι σε τομείς καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης σε νοσοκομεία, οι οποίοι πάντως θα μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 4 ετών και ότι γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα»

    Σύ είπας!

    Το ότι οι «αλβανικές» αυτές δουλειές χαμάληδων κυρίως θα είναι σε νοσοκομεία σε χάλασε!

    Και ναι, πρέπει να δουλεύουν και οι αλλοδαποί
    για να μην βγαίνουν φασιστοβασιλικές να τσιρίζουν ότι τους τρέφουμε να κάθονται ή να κάνουν ληστείες για να ζήσουν!

    Εσύ θέλεις και τον γάτο χορτάτο και την πίτα ολάκερη για να έχεις πάντα αφορμές για την φασιστοπροπαγάνδα σου!

    Μου αρέσει!

   • Σέ μία φτωχοποιημένη χώρα μέ υψηλό δείκτη ανεργίας η εισαγωγή αλλοδαπών εργατών είναι έγκλημα κατά τού λαού.
    Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι αυτό ευνοεί τούς εργοδότες ;
    Ότι υπάρχουν άπειρες πειπτώσεις πού προτιμούν τούς αλλοδαπούς λόγω χαμηλότερου μεροκάματου;
    Σέ τί βοηθάει αυτό τόν Ελληνικό λαό πού δυστυχεί;
    Σέ τί βοηθάει τήν Ελλάδα η ανεξέλεγκτη εισροή λαθροεισβολέων;
    Καί τήν φιλανθρωπία σας θά πρέπη πρώτα νά τήν εφαρμόσετε στούς δυστυχούντες Έλληνες.

    Μου αρέσει!

 5. Ο πενηνταρης said

  -Το 10,5% του Α.Ε.Π. πηγαίνει για την πληρωμή συντάξεων και στην Γερμανια
  με 3,8% ποσοστά ανεργίας παρακαλώ.
  Εγω δηλαδή που θα ειμαι Θεου θέλοντος στα 66 μου συνταξιουχος, θα παιρνω μετα
  απο 33 πληρωμένα χρονια με μεικτο σημερινό μισθό 48.000 Ευρώ ετησίωςκαι συνολικά 45 χρονια ασφάλησης (12 χρονια σε αλλο ταμειο), 1.100 Ευρώ παρακαλώ.
  Οι κρατήσεις μόνο για συντάξημα εδω ειναι 10,7% επι του μικτου για τον εργαζόμενο
  και 10,5% για τον εργοδοτη, …παρακαλώ.
  Αυτο δεν ειναι ληστεια; Μπορει κάποιος να μου πει με τα ιδια δεδομένα πόση
  σύνταξη θα ειχα το 2008 αλλα και σήμερα,το 2017;
  Αληθεύει οτι εχουμε περισσότερους στρατηγούς στην Ελλάδα απο τις ΗΠΑ;
  -Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, τον υπουργό του Κώστα Καραμάν απο το Κιλκίς τον θυμάστε; ή ασθένησε η μνήμη σας; ανέλαβε το πολιτικό κόστος, τι έγινε με το
  υλικό κόστος; η μήπως εισαστε αντιΠΑΣΟΚΟΣ.

  Μου αρέσει!

 6. fnous69 said

  Μου αρέσει!

 7. το βιντεο που θα επρεπε να στειλει στη φυλακη τσιπροκαμενο, κυνοβουλιο, παυλοπουλο και συνεργους

  Παθοκ

  Θαμαρας

  Χάιλ Χίτλερ

  καμμενος παραδιδει αμυνα της χωρας στους Ισραηλιτες

  Κ. Ζουράρις: Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει
  http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500120898

  Μου αρέσει!

 8. Η ιδεοληψία ορισμένων αγγίζει τα όρια του ταλιμπανισμού. Ο Σημίτης πρέπει να πάει φυλακή για το ότι μας έβαλε στο ΕΥΡΩ.
  Ενώ λοιπόν κάποιοι το παίζουν Αριστεροί και , Προοδευτικοί ταμπελιάζουν όποιον έχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
  Ο Κώστας Σημίτης μας έβαλε στο ΕΥΡΩ με τα SWAP GOLDMAN SWAP και ο Σπύρος Σημίτης είναι χωμένος στη Γερμανία και στις εκεί ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, μέχρι τα ΜΠΟΥΝΙΑ.
  Όταν λοιπόν κάποιοι υπερασπίζονται τον ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ και το ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ δεν μας εξηγούν, γιατί τα ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΕΠΕΣΑΝ. Δεν μπαίνουν στο ΚΟΠΟ να διαβάσουν τί έγραψε ο θεούλης τους ο ΜΑΡΞ, για τον ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ της ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. Μετά αναρωτιούνται , γιατί έχουμε μισθοούς Βουλγαρίας. Μα γιατί όλοι οι εξαθλιωμένοι, της ΓΗΣ οι ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ, έρχονται για να ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ για ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. Ποιον εξυπηρετεί ΑΥΤΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ;
  Μετά, λένε όπως η Αντωνοπούλου του ΣΚΑΙ: οι Μετανάστες παίρνουν τις θέσεις εργασίας των Ελλήνων / ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;; Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑΣ…
  Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ;;;
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
  ΑΦΟΥ Τ΄ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΛΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΟΥΝΝΟΙ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ CAPITAL CONTROLS και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…
  ΑΛΛΟ…Ο ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 10%. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 30%. Τί ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ , ΑΝ ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ…. ΠΙΕΣ ΜΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ COCA COLA… ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ…
  Πόσα ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ; ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩ…
  Για όλα αυτά κάποιοι θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. Σύντομα. Όσο για τις χθεσινές ΕΚΛΟΓΕΣ στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
  ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.
  Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΉΤΑΝ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
  Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ…ΛΟΓΩ ΜΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑΣ…ΒΕΒΑΙΩΣ , ΒΕΒΑΙΩΣ…
  ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΒΙΛΝΤΕΡΣ…
  ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…
  Υπάρχουν στην Ελλάδα ΄΄΄ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ΄΄΄που πανηγυρίζουν;;;;

  Μου αρέσει!

  • Αυτή είναι η Παγκοσμιοποίηση που θέλουν οι ΄΄Αριστεροί΄΄;;;; Καθεστώς Εργασιακού Μεσαίωνα , όπως στην ΑΣΙΑ και μισθοί Βουλγαρίας με ΑΚΡΙΒΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΒΑ…ΑΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ;;;
   ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;;;
   ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;;;
   ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ;;;;
   ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ;;;
   ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;
   ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ;;;
   ΑΥΤΗ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ;;;
   ΕΝΤΑΞΕΙ. ΔΕΚΤΟΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ….

   Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    O αυτοματισμός δηλαδή δεν άλλαξε ριζικά τη φύση της εργασίας και δεν είναι υπέυθυνος για τις μεγαλύτερες απώλειες?λέγεται οτι 1,5 δις θέσεις εργασίας θα έχουν εξαφανιστεί λόγω του αυτοματισμού ως το 2030 ποιος Μαρξ?Προσπάθησε λίγο να δεις τα πράγματα εκτός άσπρου μαύρου ακόμα και απο εθνική οπτική, για να γίνουν όλα αυτά που λες χρειάζεται ριζική πολιτική επαναστατική διεθνής απομόνωση και μετατροπή της Ελλάδας σε rogue state αυτό τι ακριβώς θα διασφαλίσει στην Ελλάδα?θα εγγυηθεί την εδαφική της ακεραιότητα? Μάλλον το αντίθετο..Επίσης αν ένας λόγος όπως λέτε να ανησυχεί κανείς για το προσφυγικό είναι η απώλεια των δυτικών ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων, δεν είναι λογικό για τον ίδιο ακριβώς λόγο να ανησυχεί για την άνοδο της ακροδεξιάς?Δεν απειλεί και η ακροδεξιά αυτά τα πράγματα εφόσον για να διεκπεραιώσει το πρόγραμμά της εκ των πραγμάτων θα τα αναστείλει?

    Μου αρέσει!

  • Γιά ορισμένους δέν έχει σημασία τό νόημα τού σχολίου αλλά τό ποιός τό κάνει.
   Εξ ού καί οι ανόητες προσωπικές επιθέσεις μέ γελοίους χαρακτηρισμούς .
   Δυστυχώς είναι ανίκανοι νά αντιληφθούν τό πόσο επικίνδυνη είναι η ιδεοληψία τους καί γιά τήν ασφάλεια τής χώρας μέ τήν ανεξέλεγκτη εισροή χιλιάδων λαθροεισβολέων.

   Αρέσει σε 1 άτομο

   • Democracy to come said

    Προσπάθησε λίγο να δεις τα πράγματα εκτός άσπρου μαύρου ακόμα και απο εθνική οπτική, για να γίνουν όλα αυτά που λες χρειάζεται ριζική πολιτική επαναστατική διεθνής απομόνωση και μετατροπή της Ελλάδας σε rogue state αυτό τι ακριβώς θα διασφαλίσει στην Ελλάδα?θα εγγυηθεί την εδαφική της ακεραιότητα? Μάλλον το αντίθετο..Επίσης αν ένας λόγος όπως λέτε να ανησυχεί κανείς για το προσφυγικό είναι η απώλεια των δυτικών ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων, δεν είναι λογικό για τον ίδιο ακριβώς λόγο να ανησυχεί για την άνοδο της ακροδεξιάς?Δεν απειλεί και η ακροδεξιά αυτά τα πράγματα εφόσον για να διεκπεραιώσει το πρόγραμμά της εκ των πραγμάτων θα τα αναστείλει?

    Μου αρέσει!

   • Όλη αυτή η ανεξέλεγκτη εισροή λαθροεισβολέων σέ τί βοηθάει τήν φτωχοποιημένη Ελλάδα ;
    Η ανεργία είναι σέ πολύ υψηλά επίπεδα.
    Μία από τίς ανόητες δηλώσεις πού έκανε ο Τσίπρας είναι » Οι Έλληνες πληρώνουν από τό υστέρημά τους γιά τούς μετανάστες καί θά συνεχίσουν νά πληρώνουν καί είμαι πολύ υπερήφανος γι΄ αυτό» .
    Υπάρχει καί τό σχετικό βίντεο.
    Επιπλέον όλοι αυτοί είναι ισλαμιστές καί θεωρούν τούς χριστιανούς εχθρούς πού πρέπει είτε νά ισλαμοποιηθούν είτε νά εξοντωθούν.
    Όλη αυτή η εισαγώμενη ισλαμική βία σέ τί ακριβώς βοηθάει τήν Ελλάδα;
    Καί μήν αρχίσεις τά περί πολυπολιτισμού καί αθώων προσφύγων γιατί κι’ εσύ γνωρίζεις ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό αυτών είναι πρόσφυγες .
    Καί σύμφωνα μέ τόν ΟΗΕ πρόσφυγες από εμπόλεμη χώρα ήταν στήν τουρκία καί όχι στήν Ελλάδα.
    Καί όπως αναφέρουν ειδήσεις από λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες ,σύντομα θά τεθή σέ ισχύ η συμφωνία τού Δουβλίνου καί θά επιστραφή στήν Ελλάδα ένας μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών.
    Καθότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα εισόδου .
    Σέ τί βοηθάει αυτό τήν Ελλάδα;
    Η κάθε κυβέρνηση θά πρέπη πρώτα νά λάβη υπ’ όψιν τήν ευημερία καί τήν ασφάλεια τών Ελλήνων καί νά αφήση τά περί φιλανθρωπίας καί λοιπές ανοησίες.
    Καί είναι επόμενο σέ μία φτωχοποιμένη χώρα μέ υψηλό δείκτη ανεργίας καί ανεξέλεγκτη εισροή λαθροεισβολέων νά υπάρξουν αναταραχές .
    Καί αυτό δέν έχει νά κάνη μέ φασισμό, ρατσισμό καί ναζισμό αλλά έχει νά κάνη μέ τήν επιβίωση ενός λαού πού ευρίσκεται στά πρόθυρα εξόντωσης οικονομικής καί Εθνικής.
    Γι’ αυτό λοιπόν τήν φιλανθωπία νά τήν εφαρμώσετε πρώτα στούς Έλληνες πού δυστυχούν καί όχι νά τούς αναγκάζετε νά πληρώνουν από τό υστέρημά τους τήν καλοπέραση τών ισλαμικών ορδών όπως θέλει ο ανεκδιήγητος πρόεδρος τού δεκαπενταμελούς πού παριστάνει τόν πρωθυπουργό.

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    αλλα λεω αλλα λες, σου λεω οτι οοοολα αυτα που θετεις δεν επιλυονται ακομα και αν τα δεχτει καποιος χωρις να ερθει σε ρηξη με τις διεθνεις συμμαχιες τις χωρας και χωρις ακραια καταστολη που στην πραξη θα καταργησει τη δυση,τη δημοκρατια την Ελλαδα αυτη την τελευαια δε ως απομονωμενη θα την κανουν φυλλο και φτερο οι γειτονες της τι δεν καταλαβαινεις??βγαλε τις ανθρωπιστικες μου αξιες μιλαω ψυχρα αν μπορουσα να τα πω με μαθηματικες συναρτησεις θα το εκανα,?χωρις ιδεολογιες και αηδιες..Εκτος αυτου κανενας πολιτικος της αριστερας η της δεξιας δεν ειπε τι υπεροχο το προσφυγικο,κοιταμε να επιλυσουμε τα προβληματα με τροπο που ταιριαζει στην Ελλαδα,την Ευρωπη τις διεθνεις μας υποχρεωσεις και οχι με ορους μη ευρωπαικης βαρβαροτητας με ανυπολογιστες συνεπειες

    Μου αρέσει!

   • Η κυβέρνηση θά πρέπη πρώτα νά επιλύση τό τεράστιο πρόβλημα πού αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός.
    Καί η ανεξέλεγκτη εισροή λαθροεισβολαίων δημιουργεί επιπλέον τεράστια προβλήματα Μία σοβαρή κυβέρνηση πού δέν κατέχεται από επικίνδυνες ιδεοληψίες θά εστίαζε τήν προσοχή της στήν επίλυση τών προβλημάτων τού Ελληνικού λαού .
    Δυστυχώς όμως υπηρετούν τά συμφέροντα τού παγκοσμίου κεφαλαίου.
    Καί κρύβονται πίσω από δήθεν ευαισθησίες γιά τούς κάθε λογής παράνομους εισβολείς καί εξαπατούν μέ τήν φιλανθρωπία πού δήθεν τούς διέπει ,τούς αφελείς ψηφοφόρους τους.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Γι΄αυτό κι εγώ προσπαθώ να κρίνω τους ανθρώπους γι΄αυτά που γράφουν , χωρίς να κάνω εικασίες τί και ποιοι είναι…
    Στο διαδίκτυο είμαστε ανώνυμοι, άγνωστοι σχολιαστές. Γράφω με ψευδώνυμο ΟΧΙ , γιατί φοβάμαι να πω ποιος είμαι , αλλά επειδή θέλω οι άλλοι να με κρίνουν σύμφωνα με αυτά που γράφω : χαζομάρες ή μη και όχι σύμφωνα με το ποιος είμαι…
    Παράδειγμα ένας τύπος ξεκινάει λέγοντας: Γεια σας έχω IQ 189…
    Υποτιμάει τους απένταντι.Χρησιμοποιεί την Αυθεντία του… Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γαλλικά που γνωρίζω και μπορώ να μιλάω ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Ούτε θέλω να γράψω όνομα, γιατί δεν πάω για Βουλευτής…Είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ…

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    μια μικρη χωρα φτωχη σε εναν παγκοσμιοποιημενο κοσμο θα κανει οτι μπορει για να επιβιωσει,μεχρι να την ωφελησουν οι συσχετισμοι δυναμεων αυτα που λετε εσεις το κκε σε αλλα θεματα κλπ Δεν γινονται

    Μου αρέσει!

   • Φίλε Ντεμόκρασι το να δίνεις Ιθαγένεια σε όποιον μιλάει Ελληνικά μας το επιβάλλουν οι τοκολύφοι, για να μας ελέγχουν καλύτερα μέχρι μηδενικού περιθωρίου αντίδρασής μας. Νέτα σκέτα. Κάθε φορά που περνάει Μηνμόνιο και Αξιολόγηση αλλάζει ο ΝΟΜΟΣ για ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. Απλά και όμορφα και χωρίς περικοκλάδες…

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Το μέσο και το μηνυμα δεν είναι ξεχωριστά…Αλλιώς να σου δείξω κάτι σε βίντεο αλλιώς να στο γράψω,αλλιώς να στο πω απο κοντά αλλιώς θα παρουσιάσει ένα γεγονός η ΧΑ αλλιώς η ΕΦΣΥΝ αλλιώς ένας αριστερός αλλιώς ένας νεοφιλελεύθερος προφανώς και τα συνεξετάζεις δεν υπάρχει καθαρό νόημα που λέει η βασιλική

    Μου αρέσει!

   • Είναι οι ΑΚΡΙΔΕΣ της ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ… Μάστιγα… Γκρίζοι Λύκοι ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ και για ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ Ν΄ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ… ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ…

    Μου αρέσει!

   • ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΦΤΕΡΟ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ… ΣΚΛΑΒΙΑ.-

    Μου αρέσει!

   • Νά συμπληρώσω ότι όταν ο Εληνικός λαός υποφέρει καί έχει πρόβλημα επιβίωσης, οι διεθνείς υποχρεώσεις ευρίσκονται στήν τελευταία θέση μέριμνας μιάς κυβέρνησης.
    Κανείς διεθνής νόμος δέν μπορεί νά αποτρέψη μία χώρα από τό νά μεριμνήση πρώτα γιά τόν λαό της .
    Αυτά τά περί διεθνών υποχρεώσεων είναι γιά αφελείς.

    Μου αρέσει!

   • Και η ΜΠΟΥΡΚΑ θα είναι ΜΑΣΤ για ΤΑΤΙΑΝΕΣ…

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Το πας περαν των επιχειρηματων και του ορθου λογου και δεν μπορω να συζηταω σε τετοια επιπεδα καφενειου συγνωμη,οταν θα μιλαμε σχολια σεναρια υποθεσεις και προφητεις δεν μπορω να τα δεχτω..Στο λεω ευγενικα και χωρις παρεξηγηση

    Μου αρέσει!

   • Γιά ορισμένους αφελείς , η ισλαμοποίηση τής χώρας είναι σενάριο συνομωσίας.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Όταν εκλείπουν τα επιχειρήματα το πάμε αλλού. Διαφωνείς δηλαδή ότι οι τοκογύφοι χρησιμοποιούν τους ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ως ΜΟΧΛΟ ΠΙΕΣΗΣ και ως ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ;
    Εντάξει. Ακούστηκες…

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Πιστεύεις ότι ο ΣΟΡΟΣ είναι φιλάνθρωπος, γι΄αυτό δίνει τα λεφτά του σε ΜΚΟ;;;
    Εγώ λέω ότι κάνει ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Ακούστηκα κι εγώ , φυσικά…

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Ναι βασιλικη οτι δεν ειναι ακαδημαικο η θεσμικο η προιον ερευνας επαγγελματια δημοσιογραφου δεν το δεχομαι,αποψη μου σεβασου τη ΤΕΛΟΣ

    Μου αρέσει!

   • Λοιπόν πάω να πιω κάνενα ΟΥΖΟ… Μιας και είπες για καφενείο. Στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ το ονόμαζαν ΑΓΟΡΑ…
    Τί έχουν τα καφενεία δηλαδή;;;

    Μου αρέσει!

   • Ναι βασιλικη οτι δεν ειναι ακαδημαικο η θεσμικο η προιον ερευνας επαγγελματια δημοσιογραφου δεν το δεχομαι,αποψη μου σεβασου τη ΤΕΛΟΣ

    Χμμμμ Ακαδημαϊκό, θεσμικό, προϊόν έρευνας , επαγγελματίας δημοσιογράφος… ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ δηλαδή, Βασιλική…
    Λυπάμαι, που δεν μπορώ ν΄απαντήσω σε πιο επίσημο΄΄΄΄ ΥΦΟΣ΄΄΄΄ και να καταθέσω τα ΄΄ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ΄΄΄΄ μου…
    Επίσης, ποτέ δεν θα έδινα τις μελέτες μου να τις διαβάσει ο φίλος Ντεμόκρασι… Ααααννν ήμουν επιστήμονας, αααννν ήμους δημοσιογράφος…Αν γενικώς… Γιατί ΕΙΔΙΚΩΣ μπορεί και να είμαι ΟΛΑ τα παραπάνω…
    Αν είναι να καταθέσουμε τα πτυχία μας για να μιλήσουμε ΛΟΓΙΚΑ…. ΑΥΤΟ ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ…

    Μου αρέσει!

   • Δυστυχώς εθελοτυφλούν καί αδυνατούν νά αντιληφθούν τό μέγεθος τού προβλήματος πού λέγεται ισλάμ.
    Ο Ελληνικός λαός μαρτύρησε τά μύρια όσα όντας υπόδουλος στό ισλάμ.
    Είναι η φύση τού ισλάμ πού απαιτεί τήν υποταγή τών άπιστων καί τήν εξόντωσή τους.
    Χύθηκαν ποτάμια αίματος γιά τήν απελευθέρωση από τίς βάρβαρες ορδές τού μωχάμετ καί τώρα ανοίγουν διάπλατα τίς νέες Κερκόπορτες καί υποδέχονται τίς ορδές μετά βαϊων καί κλάδων.

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Democracy to come said

    Καποδίστρια οτι θες ακους και μεταφράζεις είπα αυτά που αναπαράγει η βασιλική δεν είναι προιόν ακαδημαικό,η θεσμικό δεν βλέπεις να μιλάει με αυτό το ύφος και να αναπαράγει με αυτή τη μορφή ότι υποστηρίζει η Βασιλική μηχανισμός επιφορτισμένος για την παραγωγή γνώσης, δεν είπα οτι απαιτώ πτυχία για να μιλάει κάποιος λογικά η μαζί μου, με όλο τον κόσμο μιλάω αλλα σοβαρά για κάποιο θέμα θα πάρω κάποιον που επι του χ ζητήματος έχει κάποια κατάρτιση όχι όποιον να ναι και όπως να ναι

    Μου αρέσει!

   • Ντεμόκραση…
    Σέ τί διαφωνείς περί ισλάμ;
    Η Ελληνική Ιστορία πού αναφέρει τήν βαρβαρότητα τών ισλαμιστών δέν είναι αρκετά θεσμική γιά σένα;
    Οι διάφοροι λόγιοι καί ιστορικοί πού κατέγραψαν τίς κατακτήσεις τών ισλαμικών ορδών ,τήν βία, τόν υποχρεωτικό εξισλαμισμό, δέν είναι ακαδημαϊκό προϊόν;
    Περιμένεις ο » έγκυρος» δημοσιογράφος νά σού πή τί νά σκεφτής;

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Η ακαδημαική γνώση λεει οτι και αυτοί οι άνθρωποι προσέφεραν στην γνώση και την επιστήμη και την τεχνολογία και οτι ο ακραίος φονταμενταλισμός είναι κάτι που εμφανίστηκε περιοδικά και όχι κάτι στη φύση και στο αίμα τους,η ακαδημαικη γνώση λέει οτι υπάρχουν πολλά ισλάμ και όχι ένα πάρα πολλες δοξασίες όπως στο χριστιανισμό άλλες φιλελεύθερες αλλες πιο ανεκτικές άλλες υπερσυντηρητικές και άκρως επικίνδυνες,η ακαδημαική γνώση λέει οτι στο μεσαίωνα όλοι ηταν βάρβαροι και έκαναν σφαγές η ακαδημαική γνώση λεει οτι δεν υπάρχει η ίδια πρόοδος και ο ίδιος εκπολιτισμός όχι λόγω αίματος και φυλής και πολιτισμικών δυνατοτήτων αλλα λόγω άνισης τεχνικής ανάπτυξης που δεν επέτρεψε την ταυτόχρονη πρόοδο παγκόσμιου νότου και παγκόσμιου βορρά για διάφορους λόγους απο τη γεωγραφία και το κλίμα μέχρι,τυχαία ιστορικά συμβάντα όπως η ανακάλυψη της τυπογραφίας η ακαδημαική γνώση τέλος δεν μιλάει όπως εσύ δεν γενικεύει ,τεμαχίζει και ταξινομεί

    Μου αρέσει!

   • Στούς Έλληνες τί καλό πρόσφερε τό ισλάμ ανά τούς αιώνες εκτός από βία, σκλαβιά, καταστροφή, τυρρανία, παιδομάζωμα,εξανδραποδισμό,δουλεμπόριο ;
    400 χρόνια δουλείας γιά σένα τί είναι;
    Απλώς λεπτομέρεια άνευ σημασίας;
    Πού κάνεις ανάλυση γιά τά καλά τού ισλάμ χωρίς νά λαμβάνης υπ’ όψην τούς Έλληνες ακαδημαϊκούς καί λόγιους πού έγραψαν εκτενέστατα γιά τήν κατάρα πού λέγεται ισλάμ.
    Αποκαλύπτεις σιγά-σιγά τόν πραγματικό σου εαυτό καί τό μέγεθος τής ισλαμολατρείας σου.

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    καμμια λατρεια φασιστικό σκεπάρνι που κάθομαι και σου μιλάω σοβαρά απλά δεν θα βάλω ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ πάνω τις εθνικιστικές μυθολογίες και τον βαλκανικό χωριάτικο πάνω απο την ακαδημαική γνώση και την επιστήμη. Επίσης μέσω αυτών διαδόθηκε ο αριστοτέλης και ο πλάτωνας στη μεσαιωνική δύση αν θες να μάθεις αυτό είναι γεγονός, δεν είναι ιδεολογία,ιδεολογία και λατρεία και συναισθηματισμός αντιακαδημαικός και ανορθολογικός είναι να ρωτας τι καλο έγινε για την Ελλάδα επειδή είσαι ιδεολογικά φορτισμένη

    Μου αρέσει!

   • …μέσω αυτών διαδόθηκε ο Αριστοτέλης καί ο Πλάτωνας ….
    τί άλλο θά ακούσουμε…

    Επαναλαμβάνω…
    Στούς Έλληνες τί καλό πρόσφερε τό ισλάμ εκτός από θάνατο, βία ,καταστροφή καί δουλεία;
    Καί καταφεύγεις πάλι στά γνωστά καί τετριμμένα..
    είμαι φασίστρια επειδή δέν συμφωνώ μέ τήν θεωρία σου περί ισλάμ..

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    εισαι φασιστρια γιατι δεν εισαι αντικειμενικη αλλα τα κρινεις ολα υπο το πρισμα μυθων,αν ακομα και η τουρκικη σκλαβια ηταν οπως την περιγραφεις δεν θα υπηρχε ορθοδοξια για να συγκροτηθει ελληνικο εθνος κρατος

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Κάτι που πρέπει να συμπληρωθεί εδώ νομίζω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
    είναι ότι η ακαδημαϊκή γνώση που λες (εγώ θα το αποκαλούσα απλά Γνώση χωρίς άλλο προσδιορισμό) δεν επαίρεται εγκυρότητα επειδή αυτοονομάζεται αυτάρεσκα ακαδημαϊκή για να επιβληθεί στην «πλέμπα» με το μεγαλοπρεπές λοφίο της «ακαδημαϊκότητας»
    αλλά γιατί έχει θέσει αυστηρά κριτήρια και όρους και μεθοδολογία για να προκρίνεται ως έγκυρη
    και να διαχωρίζει την θέση της από το «ράδιο αρβύλα» και τις απόψεις καφενείου!

    Αυτό δεν καταλαβαίνουν όσοι νομίζουν ότι έχουν και αυτοί άποψη και μετράει το ίδιο
    και περιμένουν οι καφενόβιες κουβέντες τους να ληφθούν στα σοβαρά!
    Χωρίς ούτε σφαιρικές και κάπως πλήρεις γνώσεις, χωρίς ικανότητα φιλτραρίσματος δεδομένων τι είναι έγκυρο και τι σκαρταδούρα, χωρίς καμιά μεθοδολογία εξαγωγής συμπερασμάτων.
    Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούν να συνεννοηθούν οι δύο κόσμοι, του αχαλίνωτου και ανεύθυνου καφενόβιου λαϊκισμού με τον κόσμο της σοβαρότητας.

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    η γνωμη του επιστημονα ειναι αμεροληπτη τον ενδιαφερουν γυμνα συμβαντα οχι να ταυτιστει συναισθηματικα με μια πλευρα

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    μα ειναι εντελως τρελη της λεω το αντικειμενικο φακτ δεν ειναι ολοι το ιδιο και ολα το ιδιο και μου λεει τι καλο εγινε για την ελλαδα ουρακοταγκος σκετος

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Λαμπρό παράδειγμα η Βασίλω
    νομίζεις ότι μιλάς με … σκουπιδοτενεκέ!

    Ότι πιό άθλια πατσαβουριά κυκλοφορεί σε αυτήν την γή
    νομίζεις ότι είναι εκεί άναρχα πεταμένη για να σου πετιέται εσένα ξαφνικά στην μούρη πάλι σαν πατσαβουριά!
    Είναι δυνατόν να κάνεις συζήτηση με τόσο αστοιχείωτη και ανεκπαίδευτη «ρακοσυλλέκτρια» και «σκουπιδιάρισα»;
    Και να σου απαιτεί τις πατσαβουριές της να τις πάρεις στα σοβαρά;

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Δεν μπορώ να το πιστέψω πραγματικά σαν να μην έχει πάει καν σχολείο σκέφτεται,μπορείς να βρεις ηλικιωμένους ανθρώπους σε χωριά που θα μιλησεις καλύτερα απο ότι με τη βασιλική ό,τι χειρότερο,ό,τι πιο αμόρφωτο,ό,τι πιο αρχέγονο και στοιχειώδες,η απόδειξη οτι η κακία και η βλακεία είναι συνώνυμα

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Η εκπαίδευση καλλιεργεί και βελτιώνει ένα καλό μυαλό αλλά δεν το φτιάχνει!
    Και βεβαίως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν βγάλει ούτε καν Δημοτικό, με δυνατή ικανότητα κρίσης και επεξεργασίας δεδομένων.
    Είναι και η ζωή και οι εμπειρίες της ένα μεγάλο σχολειό!

    Και το πιό σοφό είναι να μιλάς με βεβαιότητα μόνο για αυτά που ξέρεις και είσαι σίγουρος ότι τα έχεις «παιδέψει»
    αυτό κάνουν και οι απλοϊκοί αυτοί άνθρωποι και κερδίζουν τον σεβασμό, το ίδιο κάνει και ένας παιδευμένος
    και όχι να επιδεικνύεεις την αυθάδη ασχετοσύνη σου επί παντός επιστητού για να γελοιοποιείσαι!

    Μου αρέσει!

   • Παιδάκια , μέ επιχειρήματα νηπιαγωγείου δέν φτουράει η προπαγάνδα σας.
    Γιά διαβάστε τό άρθρο τής ολυμπίας στήν πρώτη σελίδα περί τζιχάντ…
    Ξέρω-ξέρω είναι σενάρια συνομωσιολογίας χωρίς βάση ….

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    ‘Νταξει ρε Βασίλω
    φτουράει η δική σου!

    Αφού σε εμάς είδες «προπαγάνδα»!
    ΠΟΙΑ;;;
    ΕΣΥ!!!

    Ούτε εγκεφαλική ωριμότητα νηπίου ρε γαμώτο μου!
    Και διεκδικεί «ισοτιμία» στην άποψη!

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    λες και εχει σχεση το αρθρο του ολυμπια με αυτα που λεμε..εντελως αρρωστη

    Μου αρέσει!

   • Εγώ δεν ξέρω τί διαφορές έχετε με τη Βασιλική… Έθεσα συγκεκριμένα ζητήματα, με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Μιλάω για τους Τοκογλύφους/Δουλέμπορους και τη Φιλανθρωπία τους. Συνδέω τη Μεταναστευτική Πολιτική με τα Συμέφεροντα του Παρασιτικού Κεφαλαίου. Λυπάμαι , αλλά δεν ξέρω τί είδους διαπιστευτήρια θέλεις, από εμένα τουλάχιστον. Δεν ξέρω τί ζήτημα έχετε με τη Βασιλική. Για μένα μιλάω. Πιο ΑΠΛΑ… Έχεις ακούσει τον ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΟ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ;;; Φαντάζομαι ναι…

    Μου αρέσει!

 9. Σταματήστε να παίζετε ΦΛΙΠΕΡΑΚΙ με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…
  Δεν είσαι μαζί μας…Άρα, είσαι Κομμούνι..Έλεγαν παλιότερα… Εξυπηρετώντας τον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ και το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
  Δεν είσαι μαζί μας…Άρα, είσαι Χρισαυγίτης… Λένε τώρα…
  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ…
  Να δούμε πώς θα το ΄΄ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ΄»…
  Ελπίζω με ΄΄ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ΄΄΄

  Μετανοείτε… Όσο είναι καιρός… 🙂

  Αρέσει σε 1 άτομο

 10. Εδώ δεν μιλάμε για τον αυτοματισμό και τη τεχνολογία. Μιλάμε για συγκεκριμένα θέματα της οικονομίας. Τον Μαρξ τον αναφέρω , επειδή είναι παλιός και φαντάζομαι οι αριτεροί τον έχουν διαβάσει. Επίσης, δεν μίλησα για το τί και πώς πρέπει να γίνει. Άρα, αυτό που λες για rogue state είναι άτοπο. Διαφωνείς με τα ζητήματα που έθιξα; Είναι Πολιτική Οικονομία.
  Δεν αναφέρομαι στο ρόλο της ακρδεξιάς. Γιατί το πας αλλού; Δηλαδή, η λύση είναι αυτό που θέλει το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ για να μην γίνουμε rogue state; Υποταγή στα κελεύσματα της Νέας Τάξης; Δεν σου αρέσει αυτός ο ΟΡΟΣ; Μίλα για το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. Άσε τις ετικέτες Νέα Τάξη, Νεοφιλελευθερισμός, Παγκοσμιοποίηση του Μεγάλου Αδελφού. Δουλεύουν στην ΑΣΙΑ για ένα δολάριο τη μέρα; Ναι ή όχι; Ο αυτοματισμός φταιει ή η το ανεξέλεγκτο παρασιτικό κεφάλαιο που θέλει τους αριθμούς να ευημερούν και τους σκλάβους να πεθαίνουν; Άν προστατευθεί η ΔΥΣΗ από αυτές τις πρακτικές, θα κάνουν ένα καλό στους ανθρώπους που είναι σκλάβοι. Προστατευτισμός σημαίνει δεν μπορώ να σε ακολουθήσω στο να δίνω 1 δολάριο μεροκάματο όπως στην Ασία. Θα μπει ΦΟΡΟΣ. Τί θα κάνουν οι ΑΣΙΑΤΕΣ; Δε θα μανιπουλάρεις το ΝΟΜΙΣΜΑ σου. Τί θα κάνουν οι ΑΣΙΑΤΕΣ;; Πού θα πουλήσουν τα προϊόντα τους που θα είναι πιο ΑΚΡΙΒΑ και πιο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΙΜΑ ΑΠΌ ΤΗ ΔΥΣΗ;;;Θα αναγκαστούν να ανεβάσουν τα μεροκάματα για να τονώσουν την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ Ή ΤΑ ΠΡΟϊΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΟΎ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ… ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ… Μειώνονται οι ΛΙΜΝΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ. Ποιός κερδίζει από το ΜΙΣΘΟ 1 Δολάριο;;; Ο ΣΟΡΟΣ;;;;
  Πού τα βάζει τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΡΔΗ;;;ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΄Η ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ… ΜΕΡΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ…ΨΗΦΙΑ…ΔΗΛΑΔΗ… ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ… ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ…ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΟΚ…ΓΙΑΤΙ;;;
  Γιατί ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΛΙΜΝΑΖΕΙ… ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΜΝΑΖΕΙ…ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ…
  Ένα ένα τα ζητήματα. Μίλησα για το ΕΥΡΩ και τη Μεταναστευτική ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
  Ένα, ένα…

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Democracy to come said

   Η αλήθεια είναι αυτή οτι ο περισσότερος κόσμος συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου σκέφτεται συντηρητικά με την πιο κυριολεκτική σημασία του όρου αυτή της συντήρησης μιας κατάστασης απο το φόβο για τα χειρότερα,η κυβέρνηση μας σε εντελώς ρεαλιστικά ωμά ρεαλιστικά ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ πλαίσια κάνει ότι καλύτερο μπορεί αλλα μόνη της χωρις υποστήριξη χωρίς αντίστοιχες κυβερνήσεις στα περισσότερα ευρωπαικά κράτη δεν μπορεί να κάνει θαύματα..Ο Μπαμπούλας της άκρας δεξιάς για όλους τους λόγους που προανέφερα θα λειτουργήσει για κάποιο καιρό εντείνοντας την παθητικοποίηση μέχρι την εμφάνιση μετριοπάθών εναλλακτικών της τάσης που περιγράφεις στο επίπεδο της mainstream πολιτικής σκηνής,αργά η γρήγορα θα γίνει δεν βγαίνει για πολλά χρόνια αυτό το πράγμα

   Αρέσει σε 1 άτομο

 11. Το ΕΥΡΩ είναι ένα ΝΟΜΙΣΜΑ που εξ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΥΝΟΕΙ :
  1. Την κατανάλωση
  2. Το παρασιτικό κεφάλαιο *ΤΡΑΠΕΖΕΣ&ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ

  Η ΚΙΝΑ έχει το ΓΟΥΑΝ και
  3.ΠΑΡΑΓΕΙ…

  ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ….
  ΤΊ κάνει όποιος ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ;;;;;

  ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ….

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ…

  Μου αρέσει!

 12. Ο Προφητης Με Χλαμυδα Σανδαλια Μουσι & Μαυρα Γιαλια said

  Νεος χρησμος απο το Μαντειον των νεοελληνων «Κουρδιστο Πορτοκαλι», καποιοι βουλευτες του Συριζα θελουν να αποχωρησουν απο το κομμα του Αλεξη Τσε Τσιπρα! Για το κομμα της Ζωης «Πλευση Ελευθεριας». Διοτι νομιζουν οτι πλησιαζει η ωρα που ο ψεκασμενος λαος, θα εξεγερθει εξαιτιας της πεινας, και θα τους παρει «με της πετρες» στο κυνηγητο;

  Μου αρέσει!

 13. ΙΩΝΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ said

  13% του ΑΕΠ. Αλλά δεν λένε ότι το ΑΕΠ μειώθηκε πάνω από 25%

  Μου αρέσει!

 14. Μητσάκος said

  Το κόστος της ρεμούλας,της παλιανθρωπιάς και της ανικανότητας, δεν είπατε τι ποσοστό του ΑΕΠ είναι.Ρε δε πα να ξεπουπουλιαστείτε παπαγάλοι του κερατά…
  Ολα τα δεινά είναι από τις συντάξεις των γερόντων που δούλεψαν και πλήρωσαν για αυτές,για να έλθουν τώρα κάποιοι λήσταρχοι να τις χερουκλώσουν;Ρε ούστ!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: