olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Ο Ερντογάν μπορεί να προκαλέσει παγκόσμια σύρραξη

Posted by olympiada στο Μαρτίου 14, 2017

ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Μπορεί η Τουρκία να θεωρείται «φίλη και σύμμαχος χώρα» για την Δύση, αυτό το εφεύρημα όμως έχει μείνει πλέον μόνο στα χαρτιά, μετά και την πολιτική αλλαγή στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αμερικανικές υπηρεσίες όχι μόνον έχουν διακόψει τις σχέσεις με τις τουρκικές, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει ευθεία συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών με «ανατολικές», αναφορικά με τις εξελίξεις στην Τουρκία.

Σε αυτή την ανατροπή συνετέλεσε και η ρητορική Ερντογάν μετά το πραξικόπημα όπου και κατηγόρησε την υπηρεσία πληροφοριών του τουρκικού στρατού για συνεργασία με «ξένες δυνάμεις». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άμεση διακοπή και ανταλλαγή πληροφοριών με τις αντίστοιχες δυτικές υπηρεσίες ώστε οι τελευταίες να μην κατηγορηθούν για συμμετοχή στο πραξικόπημα!

Σύμφωνα λοιπόν με απόρρητη μελέτη δυτικής υπηρεσίας, το αποτέλεσμα του τουρκικού δημοψηφίσματος θεωρείται «σημείο μηδέν» που μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις για την περιοχή και όχι μόνον.

Τα δύο σενάρια

Σύμφωνα με την έκθεση, τα σενάρια για το άμεσο μέλλον είναι απόλυτα συνυφασμένα με το δημοψήφισμά και το αποτέλεσμα του.

 1. Νίκη του Ερντογάν.

Σε περίπτωση νίκης του Ερντογάν στο δημοψήφισμα, ο Ερντογάν γίνεται και θεσμικά ο απόλυτος κυρίαρχος της Τουρκίας αποκτώντας υπερεξουσίες. Το γεγονός αυτό σύμφωνα με τους αναλυτές των υπηρεσιών, θα οδηγήσει την τουρκία σε εσωστρέφεια αφού ο Ερντογάν δεν θα έχει κανέναν λόγο να συγκρουστεί με την διεθνή κοινότητα για οποιοδήποτε θέμα και να ρισκάρει την εξουσία που θα έχει αποκτήσει. Δηλαδή οι απειλές και οι προκλήσεις θα παραμείνουν σε επίπεδο ρητορικής, χωρίς όμως ουσιαστικό αντίκρυσμα. Πρακτικά o Ερντογάν δεν θα δώσει καμμία αφορμή για να μπλεχτούν οι ξένοι στα πόδια του, αφού θα έχει επιτύχει τον σκοπό του.

Στο εσωτερικό της Τουρκίας όμως, ενδεχόμενη νίκη του Ερντογάν θα οδηγήσει σε ολική εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων, κυρίως σε θεσμικό επίπεδο. Θεωρείται δεδομένο ότι με τις υπερεξουσίες που θα έχει αποκτήσει, θα προβεί σε συνολική εκκαθάριση του κρατικού μηχανισμού συνθλίβοντας κάθε έννοια ανεξαρτησίας των εξουσιών, ως αυτές ορίζονται από τις δημοκρατικές δομές. Επίσης είναι διάχυτος ο φόβος για «ολοκληρωτικό πόλεμο» εναντίον των Κούρδων της Τουρκίας που θα αποκτήσει διαστάσεις εθνοκάθαρσης και όχι μόνον πολιτιστικής εξάλειψης.

Εκεί θεωρείται εξαιρετικά πιθανό η τουρκική αντιπολίτευση να ζητήσει ακόμα και την επέμβαση της διεθνούς κοινότητας προκειμένου να διασωθούν οι υφιστάμενες κεμαλικές δομές που ήδη έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα. Δεν θεωρείται όμως πιθανό το σενάριο νέου πραξικοπήματος και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αναχαιτιστεί ο Ερντογάν. Επίσης σε αυτό το ενδεχόμενο, οι ξένες δυνάμεις είναι εξαιρετικά απρόθυμες να έλθουν σε οποιαδήποτε συνεννόηση με την τουρκική αντιπολίτευση, αφού θεσμικά δεν μπορούν να πιέσουν για «ανατροπή», ούτε όμως θα το επιθυμούν εφ’ όσον ο Ερντογάν θα έχει σταματήσει να προκαλεί την διεθνή κοινότητα, αφαιρώντας έτσι κάθε επιχείρημα για έξωθεν παρέμβαση.

2. Ήττα του Ερντογάν

Η περίπτωση ήττας του Ερντογάν είναι η πλέον ανησυχητική σύμφωνα με τους αναλυτές. Σε περίπτωση ήττας στο δημοψήφισμα, θα ενεργοποιηθούν άμεσα τα αντανακλαστικά της Κεμαλικής αντιπολίτευσης που θα οξύνει την ρητορική περί «προδοσίας» του Ερντογάν και θα ζητά την καθαίρεση του.

Μετά το πραξικόπημα, το μοναδικό επιχείρημα αμφισβήτησης του Ερντογάν από την αντιπολίτευση είναι αυτό της «εθνικής προδοσίας» διότι ο Ερντογάν ανέχτηκε την ανάπτυξη των νατοϊκών δυνάμεων στο Αιγαίο, που ως προέκταση της Frontex αναγνωρίζουν τα Ελληνικά θαλάσσια σύνορα όπως τα ορίζει η Ελλάδα ως κράτος -μέλος της ΕΕ. Δηλαδή, οι 17 γκρίζες ζώνες που διεκδικούσε η τουρκία και είχε αποδεχθεί το ΝΑΤΟ με την επαίσχυντη συμφωνία Σημίτι, ακυρώθηκαν πλήρως. Και η συμμαχία αναγνωρίζει την κατάσταση στο Αιγαίο, όπως την ορίζει η Ελλάδα.

Επίσης με την συμφωνία καταργήθηκε οριστικά η διαβόητη «νέα δομή του ΝΑΤΟ» που είχε δεχθεί η κυβέρνηση Σημίτη με αποτέλεσμα τα τουρκικά πλοία να εισέρχονται ως «νατοϊκά» και να φτάνουν μέχρι το Σούνιο! Η νέα συμφωνία απαγορεύει στα τουρκικά πλοία να εισέρχονται για οποιονδήποτε λόγο στα Ελληνικά χωρικά ύδατα έστω και ως «νατοϊκά», γεγονός που συνιστά «εθνική ήττα» για την Τουρκία με υπογραφή του Ερντογάν. Η αντιπολίτευση υπενθυμίζει συνεχώς ότι η «νέα δομή» του 1997, ήταν επιτυχία της τότε Κεμαλικής κυβέρνησης και τώρα απεμπολήθηκε.

Μπροστά σε αυτές τις αντιδράσεις λοιπόν, είναι έκδηλος ο φόβος των δυτικών ότι ο Ερντογάν θα επιχειρήσει ευθεία πρόκληση, στρατιωτική πρόκληση, ούτως ώστε να διώξει από πάνω του την ρετσινιά του «προδότη» και να συσπειρώσει γύρω του την πλειοψηφία των Τούρκων. Γνωρίζοντας την ψυχοσύνθεση του Ερντογάν, οι αναλυτές φοβούνται ότι αυτό θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες και προεκτάσεις, με ευθεία εμπλοκή του τουρκικού στρατού σε πολλά μέτωπα. Γεγονός που ενδέχεται να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη, με την Τουρκία να χάνει την νατοϊκή ομπρέλα, γεγονός που αναμένεται να εκμεταλλευτεί και το Ιράν, το οποίο έχει ήδη εκπονήσει στρατιωτικό σχέδιο εμπλοκής αλλά και παρέμβασης στα εσωτερικά της τουρκίας θέτοντας θέμα Κουρδιστάν και ενεργοποιώντας τους Αλεβίτες οι οποίοι συνεργάζονται ανοιχτά πλέον με την Χεζμπολά στα μέτωπα της Συρίας. Ήδη η αμερικάνικη πλευρά, στο πιο υψηλό επίπεδο έχει καταστήσει σαφές ότι η Τουρκία δεν αποτελεί πλέον αξιόπιστο στρατιωτικό εταίρο στους αμερικάνικους σχεδιασμούς για την περιοχή, ενώ η αναφορά της Αμερικανίδας Υφυπουργού ενέργειας στον αγωγό East Med έχει εξοργίσει την τουρκική κυβέρνηση, αφού αφήνει την τουρκία εκτός του δρόμου των νέων κοιτασμάτων του φυσικού αερίου σε Ισραήλ, Κύπρο και Αίγυπτο.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η επιλογή του Ερντογάν να εξάγει την εσωτερική διαμάχη αναφορικά με το δημοψήφισμα, συμπαρασύρει την άμεση εμπλοκή της διεθνούς κοινότητας στο αποτέλεσμα του.

79 Σχόλια to “ΑΠΟΡΡΗΤΟ: Ο Ερντογάν μπορεί να προκαλέσει παγκόσμια σύρραξη”

 1. Πρώην μουσουλμάνα μιλά για το ραμαζάνι said

  Μου αρέσει!

 2. Κατρούγκαλος: Θα δεχτούμε τουρκικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα

  Δεν κρατιούνται οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ…

  Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ πήρε τη θέση της Άγκυρας, παρά την απαγόρευση ανάλογων συγκεντρώσεων σε Ολλανδία, Ελβετία και Γερμανία – «Προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές, έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη» επισήμανε με νόημα

  Τη θέση της Άγκυρας στη διένεξη με την Ολλανδία πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας σήμερα στον Σκάι, την ώρα που και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία και η Ελβετία, «κλείνουν τα σύνορα» στους Τούρους αξιωματούχους, που θέλουν να μεταφέρουν επί ευρωπαϊκού εδάφους την προπαγάνδα του Ερντογάν.

  Στις δηλώσεις του αναφορικά με την απαγόρευση, από τις ολλανδικές αρχές, συγκεντρώσεων εν όψει του τουρκικού δημοψηφίσματος για τις αλλαγές στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, με τη συμμετοχή Τούρκων υπουργών, ο κ. Κατρούγκαλος σχολίασε:

  «Δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις άλλων χωρών, αλλά ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να γίνονται τέτοιες συγκεντρώσεις. Το μόνο πρόβλημα που τίθεται είναι εκείνο της δημόσιας ασφάλειας».

  Ταυτόχρονα, υπογράμμισε ότι δεν επιτρέπεται το προεκλογικό κλίμα να επεμβαίνει και να «δηλητηριάζει» τις σχέσεις μεταξύ των κρατών.

  Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ζητηθεί να γίνουν τουρκικές προεκλογικές συγκεντρώσεις και στην Ελλάδα, ο κ. Κατρούγκαλος είπε: «Εμείς προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές. Έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη».

  Και προσέθεσε, ανοίγοντας «παράθυρο» για συγκεντρώσεις και στη χώρα μας, εν όψει του τουρκικού δημοψηφίσματος: «Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε την επικοινωνία μαζί τους, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τροφοδοτήσουμε μια ένταση, που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ευρώπη και κινδυνεύει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση μας».

  Κοτζιάς: Μίλησα στον Αμερικανό ΥΠΕΞ για την τουρκική «νευρικότητα» – Καμμένος: Προκλητική τουρκική συμπεριφορά

  Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, που συναντήθηκε με τον Αμερικανό ομόλογό του, Ρεξ Τίλερσον, στην Ουάσινγκτον, έκανε λόγο για προσπάθεια, από την πλευρά της Άγκυρας, να μεταφέρει την τουρκική «νευρικότητα» σε τρίτες χώρες.

  Με τη σειρά του, και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έκανε λόγο για «ιδιαίτερα προκλητική τουρκική συμπεριφορά, όχι μόνο απέναντι στην Ελλάδα, αλλά και απέναντι στις συμμαχικές χώρες».

  Μου αρέσει!

  • Democracy to come said

   Για τον βαρύτατο και παρ’ ολίγον θανάσιμο τραυματισμό του 16χρονου Φοίβου από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Αποστολόπουλο κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο ο Ιορδάνης Δεμερτζίδης, πατέρας του μαθητή που βίωσε τη βία της ναζιστικής συμμορίας έξω από το σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο στις 28 Ιανουαρίου 2013.

   Απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας ο κ. Δεμερτζίδης χαρακτήρισε οργανωμένη την επίθεση στον γιο του («του είχαν στήσει καρτέρι μια εβδομάδα») και διευκρίνισε ότι κίνητρο του Αποστολόπουλου -«γνωστού τραμπούκου», όπως τον χαρακτήρισε- δεν ήταν συναισθηματικό αλλά «να κάνει επίδειξη ισχύος, να εκφοβίσει όλο το σχολείο».

   Αν και μόλις έφτασε στο νοσοκομείο το πρώτο πράγμα που του είπε ο αιμόφυρτος γιος του ήταν ότι «με χτύπησαν φασίστες, χρυσαυγίτες», ο μάρτυρας δεν το ανέφερε στην πρώτη του κατάθεση γιατί φοβόταν, δεν ήθελε να μπλέξει. Στη συνέχεια άλλαξε στάση, «μετά τουλάχιστον είχαμε στοιχεία, ήμασταν ειλικρινείς και σίγουροι, δεν το είπα έτσι αόριστα, χωρίς στοιχεία».

   Λίγες μέρες μετά το αιματηρό περιστατικό ακολούθησαν απειλές στην οικογένεια Δεμερτζίδη. «Μας έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, μας απειλούσαν, στο κουδούνι ζωγράφιζαν σβάστικα (…) “Ξέρουμε πού είναι, θα σου φέρουμε το κεφάλι του”, έλεγαν».

   Ο κ. Δεμερτζίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πολύ ενεργή δράση της Χ.Α. εκείνη την περίοδο: «Ήταν μια εποχή που άνοιγε συνέχεια γραφεία, προέβαλλαν όσα έκαναν, πήγαιναν στις λαϊκές. Όλες αυτές οι κινήσεις προκαλούσαν φόβο σε έναν απλό πολίτη», είπε.

   Ξεκάθαρη ήταν η απάντησή του και στο ερώτημα αν η συνολική δράση της Χ.Α. επηρέασε τη συγκεκριμένη επίθεση ή δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η δράση της Χ.Α.:

   «Φυσικά και επηρέασε. Καταξιώνεσαι στη Χρυσή Αυγή με τέτοιες επιθέσεις (…) Αν δείτε τη δικογραφία, μία ώρα μετά το μαχαίρωμα του γιου μου ο Χατζηπαυλίδης φωτογραφίζεται με το μαχαίρι μες στη χαρά. Φοράει και μια περούκα. Η μόνη περίπτωση να είσαι έτσι μετά από το μαχαίρωμα είναι να είσαι ιδεολογικά καλυμμένος».

   «Παραδεχτείτε ότι είστε αριστερή. Δηλώστε το»

   Πριν από την κατάθεση του κ. Δεμερτζίδη συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλαν ερωτήσεις στη διευθύντρια του 3ου Λυκείου Παλαιού Φαλήρου, Ελένη Δαμιανοπούλου, η κατάθεση της οποίας είχε ολοκληρωθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση.

   Για ακόμη μία φορά οι ερωτήσεις της υπεράσπισης προς τη μάρτυρα χαρακτηρίστηκαν από επιθετικότητα και ειρωνεία:

   Ελένη Δαμιανοπούλου: Tα παιδιά είναι παιδιά. Εγώ δεν τα ταυτίζω με τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη.

   Μιχαλόλιας Γ.: «Τον κύριο Μιχαλολιάκο», είστε και καθηγήτρια. Είναι νόμιμα εκλεγμένο κόμμα η Χ.Α.

   Δαμιανοπούλου: Κι ο Χίτλερ με εκλογές βγήκε…

   Ο συνήγορος Ρουσόπουλος δίνει στην πρόεδρο μια σελίδα με κάποια αναδημοσίευση της μάρτυρα στο Facebook.

   Οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής διαμαρτύρονται διότι δεν καταλαβαίνουν τι δείχνει ο Ρουσόπουλος και τι ακριβώς επικαλείται.

   Μιχαλόλιας Γ.: Παραδεχτείτε ότι είστε αριστερή. Δηλώστε το.

   Δαμιανοπούλου: Φτάσαμε σήμερα να μιλάμε για Δήλωση. Ναι διαβάζω την «Αριστερή στρουθοκάμηλο». Ενημερώνομαι και από εκεί.

   Μου αρέσει!

   • Το πόσο εθνικά ορθή φάνηκε η πρωτοβουλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να μηνύσει τους πράκτορες της Τουρκίας στην Θράκη φαίνεται και από το παρακάτω δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο υπό τον τίτλο «Προπαγάνδα από Άγκυρα για Θράκη – Δωδεκάνησα» λέει τα εξής:

    «Πράκτορες των Τούρκων επέδωσαν εκθέσεις στον ΟΗΕ σχετικά με τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα! Η “βρόμικη δουλειά” τους έγινε μέσω της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων (FUEN), η οποία τηρεί κάθετα ανθελληνική στάση και στηρίζει τα τελευταία χρόνια τον πόλεμο προπαγάνδας που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά της Ελλάδας.

    Οι δύο εκθέσεις από τη FUEN κατατέθηκαν στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και αφορούν την “τουρκική” μειονότητα στην Ελλάδα! Ειδικότερα, οι εν λόγω εκθέσεις παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της 34ης συνεδρίας του συμβουλίου στη Γενεύη σχετικά με τα θέματα της “τουρκικής” μειονότητας δυτικής Θράκης και των “Τούρκων” Ρόδου και Κω.

    Πίσω από την ανθελληνική προπαγάνδα που γίνεται μέσω της FUEN βρίσκονται η TAG (Ομάδα Εργασίας Τουρκικών Μειονοτήτων της FUEN), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD), το κόμμα DEB και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Ρόδου – Κω και Δωδεκανήσων.

    Η FUEN στις εκθέσεις της αναφέρει ότι “η πολιτική προκατάληψη και το μίσος κατά τη τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης έχουν καταστεί τμήμα της κυβερνητικής πολιτικής στην περιοχή, δημιουργώντας ένα περιβάλλον πίεσης και απειλών. Η μεγαλύτερη απόδειξη γι αυτό είναι οι δικαστικές έρευνες και διώξεις που υφίστανται εκπρόσωποι της μειονότητας, λόγω δηλώσεων και δραστηριοτήτων τους”!

    Η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Εθνοτήτων, παράλληλα, ζητά να “ανοίξουν τουλάχιστον δημοτικά σχολεία που θα παρέχουν δίγλωσση εκπαίδευση”, τη στιγμή που έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων για την πιλοτική λειτουργία έξι δίγλωσσων νηπιαγωγείων σε Ξάνθη και Κομοτηνή».

    Όπως δείχνει και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της “Δημοκρατίας”, στην σαφή αυτή ανθελληνική προσπάθεια βρίσκεται, ανάμεσα σε άλλους, και το DEB, το οποίο εμφανέστατα επιχειρεί να περάσει στην μουσουλμανική μειονότητα την γραμμή του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή. Γι αυτό και το τουρκόψυχο αυτό κατασκεύασμα πρέπει να αντιμετωπίσει ενώπιον του νόμου τις συνέπειες της ανθελληνικής του δράσης, με το επόμενο βήμα να βρίσκεται στο κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, το οποίο λειτουργεί σαν σφηκοφωλιά.

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Αναιρούν αυτά ακραίες δράσεις και απόψεις της ΧΑ? Έχεις σκεφτεί οτι υπάρχει και η άποψη που δεν θέλει κανένα άκρο?

    Μου αρέσει!

   • ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ said

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΩΡΗ ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ;

    ΑΜΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ !

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Η ανάρτηση «ντιντή», μιλάει για τουρκια και ερτογάν, εσύ μωρή λουλού γιατί προκαλείς?
    Έχεις προκτωγαργαλιτιδα και ψάχνεσαι?
    Αίντε στο ντιάλα, πουστρακι, σχολίασε για την ανάρτηση,
    ή τουλάχιστον απάντα αν θες σε σχόλιο γιά το σχόλιο, μπλιάχ!

    Μου αρέσει!

  • Πέτρος Ι. Φιλίππου said

   Ψαχτείτε λιγάκι. Τίποτα δέν είναι τυχαίο.

   Μου αρέσει!

   • Πέτρος Ι. Φιλίππου said

    “Η Τουρκία έτοιμη για S-400 με ρωσικό δάνειο” λένε από τη Μόσχα.

    Οι Ρώσοι δηλώνουν ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να αγοράσει αντιπυραυλικά-αντιαεροπορικά συστήματα S-400 και μοναδικό εμπόδιο γι΄ αυτό είναι η χορήγηση δανείου που ζητούν από τη Μόσχα για να “κλείσει η δουλειά”.

    Αυτά υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της ρωσικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας Rostech Σεργκέι Σεμέζοφ, μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία24».

    «Η Τουρκία εκφράζει την επιθυμία να της χορηγηθεί δάνειο, αλλά προς το παρόν το ζήτημα δεν έχει αποφασισθεί, καθώς το υπουργείο Οικονομικών διεξάγει συνομιλίες επί του θέματος. Μόλις υπογραφεί η συμφωνία και αποφασισθεί το ύψος του δανείου, τότε θα υπογράψουμε το συμβόλαιο πώλησης και για τους S-400», δήλωσε ο κ. Σεμέζοφ.

    Τον Φεβρουάριο ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε δηλώσει ότι η Άγκυρα εξετάζει διάφορες εκδοχές που σχετίζονται με το αντιαεροπορικό της σύστημα και ότι μια από αυτές είναι τα συστήματα S-400.

    Εξ’ ού καί η σύγκλιση το τελευταίο διάστημα Ρωσίας – Τουρκίας – Ισραήλ.

    Μου αρέσει!

 3. Η Τουρκία θα ζητήσει από την Ελλάδα τη διεξαγωγή συγκεντρώσεων στην δυτική Θράκη ενόψει τουρκικού δημοψηφίσματος -Σχέδιο ξεσηκωμού των μουσουλμάνων εντός της χώρας μας (εικόνα, βίντεο)

  Μάλιστα τα παρατράγουδα άρχισαν από νωρίς καθώς δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μύκης στη Θράκη έσπευσε να υιοθετήσει αφίσα η οποία κυκλοφόρησε στο Βέλγιο και δείχνει δυο φιγούρες να μάχονται κρατώντας τα σύμβολα του Σταυρού και της Ημισελήνου.

  Η αφίσα αυτή ουσιαστικά καλεί σε ιερό πόλεμο.

  Το κείμενο γράφει στα τουρκικά “ ο αγώνας είναι ανάμεσα στην Ημισέληνο και στον Σταυρό . Γίνετε ένα κάτω από την ημισέληνο. Θα είμαστε μεγάλο πλήθος θα δείτε.”

  Μου αρέσει!

  • Democracy to come said

   Δίκη Χρυσής Αυγής: «Μαμά, μου την έπεσαν φασίστες»

   Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται με την εξέταση σήμερα της μάρτυρα Μαρίας Γκάκα, μητέρας του Φοίβου Δεμερτζίδη που σε ηλικία 16 ετών δέχτηκε δολοφονική επίθεση από χρυσαυγίτη έξω από το σχολείο του στο Παλαιό Φάληρο.

   Η μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις της Πολιτικής Αγωγής εξήγησε τον φόβο που βίωσε τότε η ίδια και η οικογένειά της «φόβος που δεν νομίζω να φύγει ποτέ. Και εγώ φοβάμαι και ο Φοίβος και όλοι».

   Κατέθεσε, μάλιστα, ότι πριν από την επίθεση στον Φοίβο είχαν μαχαιρώσει στη γειτονιά τους έναν Πακιστανό που καθάριζε τζάμια σε ένα βιντεοκλάμπ.

   «Έγινε ένα σούσουρο αλλά δεν το κατήγγειλε κανείς γιατί όλοι φοβόντουσαν».

   Εκτός από τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε μετά την επίθεση στον γιο της και τα συνθήματα της Χρυσής Αυγής που γράφονταν στην πολυκατοικία, η Μ. Γκάγκα περιέγραψε ένα περιστατικό στον χώρο εργασίας της:

   «Ήρθαν δύο τύποι στη δουλειά μου -δούλευα σε ένα εστιατόριο της Νέας Σμύρνης – και ήταν δύο τύποι ογκώδεις, ξυρισμένοι, στρατιωτικά, αρβύλες. Ο ένας μου είπε “κάπου σε γνωρίζω, βγαίνεις συχνά στην τηλεόραση;” Φοβήθηκα, πήρα 4-5 άτομα, ήρθαν στο μαγαζί να με στηρίξουν. Η μία κοπέλα ήταν με αγκυλωτούς σταυρούς και σβάστικες».

   Χαρακτηριστική ήταν και η αναφορά της μάρτυρα ότι εκείνη την περίοδο η Χρυσή Αυγή προσηλύτιζε μικρούς μαθητές στην περιοχή.

   «Υπήρχαν μαμάδες που έλεγαν ότι πλησίαζαν τα παιδιά τους. Μου είπαν ότι ερχόντουσαν τα παιδιά τους και τους έλεγαν ότι τους πλησίαζαν αυτοί οι τύποι και τους έλεγαν “τι γίνεται ρε φίλε, τι κάνεις κ.λπ.”. Με κάποιον τρόπο προσέγγιζαν τα παιδιά».

   Μου αρέσει!

   • Ο τούρκος πράκτορας Χουσεϊν Ζεϊμπέκ πού θέλει ανεξάρτητη Θράκη είναι ακόμη βουλευτής τού σύριζα;

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Αναιρει αυτο το εγκλημα παραπανω?δεν ηταν ελληνοπουλο αυτο που του καταστρεψατε τη ζωη? 16χρονων ρε ξεδιαντροπη,αντι να πεις συγνωμη καταδικαζω αποστασιοποιουμαι απο την πραξη αυτη οπως θα ελεγε καθε ανθρωπος που θελει να τον σεβονται και να τον ακουν..

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Η Βασίλω δεν ντρέπεται ποτέ για τίποτα
    όταν την κάνουν ρόμπα ή στριμώχνεται κάνει μόνο αντιπερισπασμό με κλωτσιά την μπάλα στην κερκίδα.
    Είναι η επιτομή του χρυσαυγίτικου θράσους και αλητείας.

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    «Είναι η επιτομή του χρυσαυγίτικου θράσους και αλητείας»… Πραγματικα αυτο, το ακρον αωτον της αναισθησιας,δεν εχεις ορεξη ουτε να βρισεις τοσο χοντροπετσα πλασματα, καμια δυσκολια στη ζωη δεν δικαιολογει τετοια απανθρωπια ριζικη,η βασιλικη εκθετει την κτηνωδια του ναζισμου σε ολο της το μεγαλειο,κανενα προσχημα

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Η διαστροφή σου έχει χτυπήσει κόκκινο, βρίζεις ασταμάτητα ένα νόμιμο κόμμα με ένα
    εκτ ψηφοφόρους, είσαι πάντα εκτός θέματος και προκαλείς, μήπως γ@μ@έσαι?

    Μου αρέσει!

  • Agm. said

   Ανέρυθροι ερυθροί. Εθνοπροδόται μισθοφόροι παντός καιρού.
   Και η μπάλα του ορθολογισμού εις την ¨χρυσήν¨ εξέδρα του εθνικού διχασμού.
   Αλήθεια γα την republic και την ψευδεπίγραφο δημοκρατία των εβραιοτραπεζοτοκογλύφων τι γνώμην έχετε; Έ:

   Δεν έχει κατάληψι απόψε και χάσατε το έξωθεν καλόν μερακάματον;
   Μουζάλας, Τόσκας και τα σανομυαλά στα ροζ κάγκελα.
   Καλή ημισέληνο στον προοδευτικόν πισινό σας.
   Εμείς πάντως δεν θα πάρωμε…

   Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Καλά εσύ είσαι για το ψυχιατρείο τα έχουμε ξαναπεί δεν είσαι απο αυτόν τον κόσμο,ντροπή σου και εσένα που ήρθες να υπερασπιστείς ένα έγκλημα με συνομωσιολογίες και αηδίες,αηδίες,αηδίες μας πρήξατε πια με το μίσος σας για την επιστήμη αμόρφωτα κωθώνια,ας πήγαινες σχολείο δεν σου φταίει καμία νέα τάξη που υπάρχει ορθός λόγος και δεν μπορείς να λειτουργήσεις στα πλαίσια του

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Τα μεγαλύτερα εγκλήματα ευδοκιμούν στον καταραμένο ψυχοβόθρο του εθνοπροδότου. Τα σοβιετικά Γκουλάγκ και τα ψυχιατρεία είναι μια παλιά αποτυχημένη τρομοκρατική μέθοδος, μια χιλιομασημένη σταλινική τσίχλα που την ξέρασε ο καταρρεύσας εβραιοκομμουνισμός. Παλαιομοδίτα; Που είναι τώρα το μαυσωλείο του περίφημου ανθέλληνος Δημητρώφ, στην γειτονική Σόφια, κι εκείνο το λαϊκό τότε προσκύνημα, ξέρεις; Εκεί στον αγύριστο όπου θα καταλήξη και η νέα ψευτοδημοκρατική Τάξι σου και τα μικιοτρόλια της, τα καρκινώματα των ελευθέρων Εθνών.
    Sic transit gloria mundis.

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Χ@στ@κ@ βρίσε τον σύντροφό σας Στάλιν όσο θες χαχαχαχ μόνο τέτοιες αηφίες ξέρεις να λές..Για την ταμπακιέρα οτι μια συμμορία που παραλίγο να δολοφονήσει το παιδί λές εθνικός διχασμός άρρωστε,λες και υπάρχει έθνος και έννομη τάξη που λέει οτι πρέπει οι συμμορίες να κάνουν κακό ελεύθερα και όποιος κρίνει τις συμμορίες είναι εθνικός διχασμός είσαι παντελώς ηλίθιος παντελώς ανεγκέφαλος παντελώς παντόφλα

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Τί του έκανες τώρα …
    ο λυσιασμένος αντικομμουνισμός είναι η ανάσα του φασίστα
    χωρίς Στάλιν είναι σαν να του έκοψες τ’ @ρχίδια!

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Eν τω μεταξύ και πάλι όσα λέει άκυρα γιατί πρώτα ισοπεδώθηκε ο ναζισμούλης και μετά η σοβιετία και με εντελώς άλλο τρόπο,επίσης λέει αναδύονται τα έθνη και ξεχνάει οτι κόμματα όπως η Χα δεν παίρνουν ούτε 0,5% και οτι οι μελανοχιτώνες τύπου λεπέν και βίλντερς έριξαν παρα μα πάρα πολύ νερό στο κρασί τους και υιοθέτησαν ορθολογική μεθοδολογία για να υποστηρίζουν τις θέσεις τους ωστε να έρθουν κοντά τους οι κοινωνίες,τη Χα ούτε να τη φτύσουν τη θεωρούν ακόμα και αυτοί οι περιθωριακοί ήδη περιθωριακή συμμορία φαντάσου

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Μην το ψάχνεις, γιατί στον Ελληνικό φασισμό είναι η παράνοια προσωποιημένη
    χύνουν δάκρυα για τους αντιφρονούντες του Στάλιν και δεν έχουν ούτε ένα δάκρυ για τα εγκλήματα του Χίτλερ που συντελέστηκαν και στην ΔΙΚΗ τους πατρίδα και κατά του αμάχου πληθυσμού οι «πατριωτάρες» του κώλου
    αλλά πρέπει να έχουν και αυτοί κάτι να λένε σαν αντίβαρο στα φοβερά εγκλήματα του ναζισμού-φασισμού
    και φυσικά όποιος δεν είναι φασίστας να τον βαφτίζουν Σταλινικό στην απέλπιδα προσπάθεια τους να γύρουν την πλάστιγγα με τα ιστορικά αίσχη που τους βαραίνουν.

    Βεβαίως και τους έχουν για σούργελα και κατσαπλιάδες μπουνταλονταήδες παντού, ακόμα και οι ακροδεξιοί
    την γελοιότητα και τον τραμπουκισμό της ΧΑ δεν θα την συναντήσεις σε κανένα Ευρωπαϊκό ακροδεξιό κόμμα άξιο λόγου από αυτά με ισχυρή εκλογική δύναμη.
    Κάτι ασήμαντα αλητογκρουπούσκουλα είναι τα αντίστοιχα της ΧΑ στο εξωτερικό.

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Ότι και να πήτε, σ’ αυτή την ψευδεπίγραφο δημοκρατική ρεπάμπλικ, μόνο οι ανθέλληνες αριστεροφιλελεγενίτσαροι, οι καταχρασταί και δυνάσται βασανισταί του έθνους ομού και αι γιουσουφακοκουδουνίστραι μπορούν να αισθάνονται. ευτυχείς.
    Εβγάτε στην ισοπεδωμένη κοινωνία της ανεργίας, των μεταναστεύσεων και του λαθροεποικσμού κι αφουγκρασθήτε τον παλμό της. Θα φρίξετε τότε.
    Ω, αρχηγοί του μηδενός, οπαδοί του ποτέ, φερέφωνα του τίποτα!
    Το άδικον κρίμα των ελληνοκτόνων Ηροστράτων επί των κεφαλών υμών και των τέκνων υμών.

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Eίσαι ένα ακραίο περιθωριακό στοιχείο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα,ούτε μια πρότασή σου δεν είναι λογική,σολάρεις μυθολογίες και θεολογίες που δεν έχουν κάν συνοχή μεταξύ τους αγνό ανεξέλεγκτο ασυνείδητο το πάρτυ του Φρόυντ είναι αυτό το πράγμα..Πέρα απο το οτι δεν εξηγείς γιατί το να καταγγέλεται ο βασανισμός και οι επιθέσεις σε ανήλικους απο ξυρισμένα τομάρια είναι εθνικός διχασμός

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Αυτός είναι φτυστή η γελοιότητα της ΧΑ
    γιατί για τραμπουκισμό εγγυάται το ακίνδυνο η κούπα!

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Θα γελάγαμε απλώς και θα μιλάγαμε σε άλλο επίπεδο αν δεν είχε δολοφονηθεί,τραμπουκιστεί,τραυματιστεί σοβαρά,βασανιστεί,υβριστεί,τρομοκρατηθεί,χάσει το βιός του κόσμος απο τους νεοναζί.

    Μου αρέσει!

   • Ο Αβρααμ Αποστολος Του Γιαχβε Για Τους Γιδοδαιους Στην Γη Απο Τον Παραδεισο said

    Μου αρέσει!

   • Ο Αβρααμ Αποστολος Του Γιαχβε Για Τους Γιδοδαιους Στην Γη Απο Τον Παραδεισο said

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Γελάστε όσο είναι καιρός εθνοανώμαλα, λαθροπλάγνα κοπροσκούληκα, αριστεροφιλελέδικα σιωνιστικά απόβλητα,
    γιατί έρχεται ένας τέτοιος σαρωτικος εθνικιστικός κατακλυσμός που ο ιστορικός ναζισμός θα φαντάζη έμπροσθέν του ώσπερ απλή σαπουνόφουσκα.
    Ούτε ψύλλος εις τον θρασύδειλον αδερφίστικον κόρφο σας. Πάνω γαρ απ’ τον Γιαχβοκρόνιο εξουσιαστικό πουστοαντιθεό σας ίσταται αήττητος ο θεός του ανθρώπου και της Ελλάδος που θα κρίνη και θα καταδικάση οριστικά τους πλανητικούς και μεταφυσικούς διαβολείς, νοθευτάς και υπονομευτάς των αιωνίων αρχών και αξιών της ζωής και της συμπαντικής ηθικής τάξεως. Ο καιρός εγγύς.

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    Ανερυθρίαστα παραδέχεται οτι είναι πιο ακραίος ναζί απο το ναζισμό,οτι δεν του αρκεί όλο αυτό το αίμα και οραματίζεται ακόμα χειρότερα η ψυχασθένεια

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Μήπως έχει κανέναν έλεγχο εαυτού για να καταλαβαίνει τί παραδέχεται και τί όχι;
    Βαρειά ψυχιατρική περίπτωση με το ακαταλόγιστο σε οίστρο.

    Απόλαυσε σχιζοφρενή … «ποίηση» τουλάχιστον …
    «εθνοανώμαλα, λαθροπλάγνα κοπροσκούληκα, αριστεροφιλελέδικα σιωνιστικά απόβλητα»
    «απ’ τον Γιαχβοκρόνιο εξουσιαστικό πουστοαντιθεό σας»
    «αήττητος ο θεός του ανθρώπου και της Ελλάδος που θα κρίνη και θα καταδικάση οριστικά τους πλανητικούς και μεταφυσικούς διαβολείς, νοθευτάς και υπονομευτάς των αιωνίων αρχών και αξιών της ζωής και της συμπαντικής ηθικής τάξεως»

    Αριστούργημα;

    Με βραβείο ζουρλομανδύα ή σιδερένιο κλουβί;

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    n «Γέρνεις, επικίνδυνα και εμμονικά, μισελληνικά, προς το ροζ και πράσινο πακιστανί, δεν το βλέπεις;» αυτο δεν υπαρχει,ειναι το αδιανοητο…

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Πείτε το λαϊκισμό, πείτε το φασισμό ή ναζισμό, πιο νοσηρό, ανήθικο, εκφυλισμένο και αυτοκτονικό, απ’ αυτό που υποστηρίζει η ισλαμολαγνική αριστεροφιλελε νεοταξική ιδεολογία του τραπεζοτοκογλυφικού εθνομηδενιστικού κεφαλαίου δεν υπάρχει, μάγκες.
    Και γαρ προτιμητέον ο όποιος εθνικός ελεύθερος χώρος, λαϊκισμός, ναζισμός ακόμα και κομμουνισμός από τον εκούσιο εκτοπισμό και δοσιλογική εθνική παράδοσι-ειρηνική γενοκτονία της Νέας τάξεως.
    Αφού ακόμα κι ο αποκρουστικός κομμουνισμός, αν μη τι άλλο, είχε ασφαλή κλεισμένα σύνορα που δεν επέτρεπαν την εθνικήν,φυλετικήν, πολιτισμικήν αλλοίωσι, τον δούρειο ίππο του κατευθυνομένου λαθροεποικισμού να εισέλθη.
    Η Ν.Τ.Π. και η Ρεπούμπλικα, το ψευδεπίγραφο δημοκρατικό δήθεν είδωλό της, ξεπέρασε ακόμα και τον κομμουνισμό σε βαρβαρότητα. Και ανοικτά σύνορα και διεθνιστική μιντιοκρατική τρομοκρατία, εκτοπισμό και οικονομική ειρηνική γενοκτονία.

    Αυτά καταθέτων εν είδει πνευματικού παιγνίου και δια τροφήν των αδεσπότων, αδυνάτων και αναπήρων λόγω κομματικής αβελτερίας σκέψεων.

    Η ζωή γαρ είναι πολύ λίγη για να την ζης εις το εκούσιον ή ακούσιον ψεύδος χωρίς την θείαν εμπειρίαν της ελευθερίας και της τιμής. ,

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Τί υποστηρίζουν οι άλλοι άσε να το περιγράφουν οι ίδιοι και όχι εσύ
    να αποκαλείς όποιον αποστρέφεται τις ακροδεξιές-φασιστικές σου παρανοϊκές ιδεοληψίες ισλαμολάγνο, αριστεροφιλελέ, νεοταξίτη, εθνοπροδότη κλπ. δείχνει μόνο την ανήκεστο βλάβη του εγκεφάλου σου.
    Τέλος!

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Εγκεφαλογνώστα μου, εσύ! Τι θα γινώμεθα, εσού άνευ, διασκεδαστά ψυχαναλητά μου; Πόσο ανιαρά θα ήτο η ταπεινή, τετριμμμένη μας, ύπαρξις χωρίς το φως της νεοταξικής σοφίας σου το αληθινόν!
    Είσαι γαρ του μια (ψυχομετρικός αφορισμός) κι έξω και ούτω ξεμπερδέψαντος, άπαξ δια παντός, με την λογική και την γνώσι. Τέλειος.
    Κοιμήσου τώρα εις τον δανεικόν σου παράδεισον, τον τεχνητόν παράδεισον των υποψηφίων προς εποχικήν σφαγήν χοίρων της Κίρκης και καλά .διεθνιστικά όνειρα. Αν και λεληγμένα θα ήναι κι αυτά, η ξηρά τροφή τροφή των παντοειδών πνευματικών κατοικιδίων, (δημοσιογράφων, συνδικαλιστών, ιεροκηρύκων, ψαλτών) κ.λ.π.
    Αλλά τέλος πάντων. Μακάριοι οι πτωχοί (και καλωδιωμένοι) τω πνεύματι. Αν υπήρχε πραγματική άλλωστε αυτογνωσία, η μισή ανθρωπότης θα έπρεπε να αυτοχειριασθή. Βουλιάζει γαρ όποιος σηκώνει, κατά Σεφέρην,
    τις μεγάλες πέτρες…

    Μου αρέσει!

   • Mad Dog said

    Καλησπερίζω τον φίλο και συνέλληνα Agm.

    Για τους νουν έχουσι χωρίς κομματικά βαρίδια, είναι προφανές ότι αυτά τα δυο ζόμπι που
    άλληλοπηδιούνται, τα έχεις προκαλέσει βαριές πρωκτικές κακώσεις, αλλά όπως η πουτάνα
    δεν παραδέχεται ότι είναι ταύτη, έτσι και αυτά τα απάτριδα τομάρια άλληλουποστηρίζονται
    και παίρνουν θάρρος να συνεχίσουν να αφοδεύουν από το στόμα.

    Μη μασάς φίλε μου, κανεις δεν θέλει να χαλάσει την μέρα του σε μια σύγκρουση κοκορομαχίας,
    αυτοί δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν παρα να προκαλούν και να χυδαιολογούν
    κατά πάντων που τολμούν να έχουν αντίθετη γνώμη.

    Για την τουρκια μιλα η ανάρτηση, για την Χρυσή Αυγή (όπως πάντα)
    μιλα η λουλού και συμπληρώνει το άλλο ανθελληνικό ζόμπι.
    Γραψτους στα παπάρια σου.

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Υγίαινε, χαίρε και οπλίζου,
    χαλύβδινε πρωτόμαχε συμμαχητά Ζ,
    όπως και εγώ άλλωστε βλέπων σε νοερώς και πάλιν ελληνοπρεπώς ατρόμητον εις τας πατριωτικάς επάλξεις.
    Κάνομεν ως βλέπεις, που και που, έν αποτοξινωτικόν διάλειμμα από την παρούσαν ιστοχαβούζαν αλλά δεν παραλείπομεν δείχνεινα όποτε χρειασθή τας θέσεις και την βούλησιν του θεογεννήτου έθνους μας δια αλεξανδρινήν δημιουργίαν αλλά και σπαρτιατικήν, εάν επιβάλλεται προς τούτο, αυτοθυσίαν,
    εκ παραλλήλου με ένα καταχεστικόν μάθημα ελληνικής ευψυχίας εις τους ανοιχτόκωλους λαθρολάγνους γενιτσαρομισέλληνας ως και το ανωτέρω αχρείον δίδυμον.

    Ουδείς γαρ αγών περί αρετής και ελευθερίας εθνικής δεν είναι μάταιος και ασήμαντος ως ακόμα και του παρόντος ιστοβήματος αλλά ηρωικός και ένδοξος και τα μέγιστα εκτιμώμενος παρά των φωτεινών φιλανθρώπων θεών. . Έστω κι αν κανείς δεν ακούη τον εθνικόν λόγον, ακούουν αυτοί, ακούει ο θεός της Ελλάδος και του ελευθέρου ανθρώπου, ο ανώτερος και ιερότερος όλων, και ανταποδίδει αναλόγως και εις ανύποπτον χρόνον την προσευχήν του ήρωος χαρίζων φιλικώς εις αυτόν και εις μυστικήν απάντησιν ιεράς στιγμάς και προγεύσεις αθανάτου κάλλους και υπερβατικής πληρότητος- ευδαιμονίας που αποτελούν το νέκταρ της ψυχής και την ιχώρ του ισοθέου ελληνικού αίματος και ήθους. , . .

    Οι καιροί είναι άκρως έγκυοι, dies irae, ως το καλοκαίρι αναμένονται, ως φαίνεται, έξωθεν και έσωθεν καταλυτικαί εξελίξεις,
    Διάγομεν ημέρας του 1974, πιθανώς θα ζήσωμεν συγκλονιστικά γεγονότα. που θα καθορίσουν την πολιτικήν και εθνικήν ζωήν δια τα επόμενα εκατό χρόνια. Ευελπιστώ επί τα βελτίω..
    Ίδωμεν. .

    Υ.Γ. (Αναδρομική εξ αβλεψίας απάντησις εις παλαιόν ερώτημά σου.)
    Μ.Ε. σημαίνει Μέσης Εκπαιδεύσεως ήτοι καθηγητής Γυμνασίου-Λυκείου.
    .

    Μου αρέσει!

   • Ανεπίδεκτος ψυχοπαθούς μαθήσεως said

    Μιά απορία φίλτατε Agm
    πόσα κουδούνια σου κρεμάγανε οι μαθητές σου στο σχολείο;
    Σίγουρα σε είχανε πάρει χαμπάρι για μεγάλο νούμερο και θα τους έμειναν αξέχαστες οι καζούρες τους σε σένα για όλη τους την ζωή.

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Απορία και αβελτερία φθηνού αριστερού τρολογράφου ψάλτου, σταλινική γκουλανική ψυχοπάθεια…
    Μάθαινε ούν και σκα, ώ ανθρωπόσκώληξ, ερπετό υπεδάφους-εδάφους. Μάσα ισλαμική κουράδα! Χα, χα.

    Μου αρέσει!

 4. Σιγα τα αυγα said

  Ως συνήθως παγκόσμιες υπερβολές.
  Ο Ερντογαν είναι ξετρελαμένος αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος , οι υπηρεσίες ντε και καλά Ανατολής και δύσης ….. είναι ξετρελαμένες επίσης .
  Ασε που αυτές τροφοδοτούν πισω από το παραβάν διάφορες καταστάσεις.
  Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και διαβάστε Ιστορία λιγάκι.
  Η Τουρκια βγήκε από τον 2 ο παγκόσμιο πόλεμο αλώβητη .
  Μην μασάτε τις μαλαγκενιες που σερβίρονται ότι η Τουρκιά στο διπλωματικό επίπεδο είναι μπουνταλάδες.
  Πάνε έως εκεί που τους παίρνει ιδίως όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
  Ξέρουν πότε να αποσυρθούν .
  Επειδή υπάρχουν πολλοί τσάμπα μάγκες και εδώ και στην Τουρκία μην μασάτε μαλακ.
  Aυτο δεν αποκλειει το γεγονος οτι οι Ενοπλες δυναμεις μας παντα πρεπει να ειναι πανετοιμες ,τα ευκολως ενοουμενα παραλειπονται.

  Εύχομαι και στους απέναντι το ιδιο οτι …οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνο εδώ και χρόνια.

  Μου αρέσει!

  • Πέτρος Ι. Φιλίππου said

   Η ένταση μεταξύ Ευρωπαϊκών κρατών καί Τουρκίας εξυπηρετεί πολιτικά καί τίς δύο πλευρές. Δέν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη αυτής της αντιπαράθεσης ευρίσκονται σε προεκλογικές περιόδους.
   Παρακολουθώ διάφορα σχόλια καί αποκομίζω χρήσιμα στοιχεία γιά τήν ρηχή σκέψη τών νεοελληνικών όψιμων πολιτικών παντογνωστών οι οποίοι πρίν από 7 – 10 χρόνια έτρεχαν στίς συγκεντρώσεις με τίς σημαιούλες ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.

   Μου αρέσει!

 5. anast said

  ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΘΩΑ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΑ!)
  ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΙ ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!

  Μου αρέσει!

 6. ΕΘΝΙΚΗ Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ… ΤΟΥΡΚΙΑ

  ΕΙΝΑΙ …ΣΙΓΟΥΡΟ; ΕΙΝΑΙ Ελληνίδα(;;;) Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Μ.Γιαννακάκη;;; (ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ …ΤΟΥΡΚΩΝ!!!!)

  ΕΛΕΟΣ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ …ΑΠΕΙΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η …ΒΛΑΚΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!

  Με ανάρτησή της στο ‘Facebook’, αργά το βράδυ της Κυριακής, η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαιρούλα Γιαννακάκη, (η κολλητή της Ρεπούση, όταν ήσαν μαζί στην ανύπαρκτη Δημάρ) κατηγορεί για …ρατσισμό (!) την Ολλανδική κυβέρνηση, επειδή απαγόρευσε στους Μογγόλους υπουργούς του Ερντογάν, να κάνουν προεκλογική εκστρατεία μέσα στο Ολλανδικό έδαφος!

  ΙΔΟΥ η ανάρτηση της Μαιρούλας, για να φρί-ξε-τε: «Η απόφαση της Ολλανδικής κυβέρνησης, συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων (!) των Τούρκων πολιτών, που διαβιούν επί του εδάφους της, κλείσιμο του ματιού στο …ακροδεξιό και ξενοφοβικό ακροατήριο και δεν τιμά την παράδοση της ανεκτικότητας, που χαρακτηρίζει αυτή την χώρα αιώνες τώρα. Αλλοίμονο, αν η απάντηση της Ευρώπης στον Ερντογάν, είναι να αρχίσει να του μοιάζει».

  Και το ακόμη πιό φοβερό είναι, ότι αποκάτω σχολιάζει ο Κωνσταντινουπολίτης δημοσιογράφος του «Σκάϊ» Μανώλης Κωστίδης και ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Μαιρούλα!…

  Μου αρέσει!

 7. ΕΘΝΙΚΗ Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ… ΤΟΥΡΚΙΑ

  Για τη στήριξη που παρείχε χθες στην Τουρκία, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, στην διαμάχη της με την Ολλανδία, «πανηγυρίζει» η εφημερίδα Hürriyet.

  Σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, πήρε ξεκάθαρη θέση, στην ένταση που έχει δημιουργηθεί μετά την απαγόρευση της Ολλανδίας να πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση για το δημοψήφισμα της Τουρκίας στο Ρότερνταμ, λέγοντας ότι «ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να επιτρέπονται τέτοιες συγκεντρώσεις».

  Η τουρκική εφημερίδα σήμερα σε άρθρο της αναφέρει ότι «Ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργος Κατρούγκαλος, στήριξε την Τουρκία, δηλώνοντας στις 13 Μαρτίου «Δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις των άλλων χωρών, αλλά ο κανόνας στην Ευρώπη είναι ότι αυτές οι συναντήσεις μπορεί να γίνονται».

  Ο υπουργός στην ίδια συνέντευξη στον ΣΚΑΙ μάλιστα, ανέφερε ότι εάν επιθυμούν οι Τούρκοι μπορούν να κάνουν καμπάνια και στην Θράκη, αγνοώντας ίσως ότι δεν κατοικούν «Tούρκοι ψηφοφόροι», αλλά Έλληνες μουσουλμάνοι που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στην Τουρκία όπως οι Τούρκοι Γερμανίας και Ολλανδίας.

  Μου αρέσει!

  • SEL-LAS...HEL-LAS...'EΛ-ΛΑΣ...Φ Ω Σ said

   Ψάξε να βρής πόσοι τούρκοι έφυγαν απ’την Ελλάδα μας το 1922 με την συνθήκη της Λωζάνης με την ανταλλαγή πληθυσμών.Ούτε ένας .Τα δύο φιλαράκια Κεμάλ και Βενι ζελόν τα είχαν προαποφασίσει.Οι μόνοι που την πλήρωσαν οι δικοί μας Μικρασιάτες.Μή σου φαίνεται παράξενο ποιοι κυβερνούν την χώρα μας χρόνια τώρα και γιατί οι Τούρκοι έρχονται να κάνουν την προπαγάνδα τους υπέρ του Ερντογάν.Αλήθεια στην Τουρκία δεν υπάρχει αντιπολίτευση που να θέλει να μιλήσει στην χ΄΄ωρα μας υπέρ του ΟΧΙ.

   Μου αρέσει!

   • 200 χρόνια κυβερνούν τήν Ελλάδα ελληνόφωνοι ανθέλληνες.

    Μου αρέσει!

   • The Ghost Of D. said

    Ο Μουσταφα Κεμαλ Ατατουρκ (εβραιος σεφαρτικ sephardik origin) οπως και ο Βενιζελος!
    http://www.realjewnews.com/?p=509

    Μου αρέσει!

   • Μέτων said

    Στην ανταλλαγή των πληθυσμών συμπεριελήφθησαν και οι Έλληνες μουσουλμάνοι, ήτοι της Κρήτης (τουρκοκρητικοί) και Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου οίτινες ως γλώσσα είχαν μόνον την ελληνική αλλά συνετάσσοντο με την Πύλη για λόγους θρησκευτικούς. Η συνθήκη της Λωζάνης προέβλεψε την παραμαμονή μουσουλμάνων στην Δ.Θράκη και χριστιανών στην Κωνσταντινούπολη βάσει θρησκείας και όχι εθνικής καταγωγής.
    Ο Βενιζέλος επέμενε για την απομάκρυνση από την Κρήτη των 80.000 Κρητών μωαμεθανών.

    Το τετριμμένο περί εβραϊκής καταγωγής Βενιζέλου και Κεμάλ να μην το επαναλαμβάνουμε, διότι είναι ανιστόρητο.
    Για τον Κεμάλ άλλοι υποστηρίζουν αλβανική καταγωγή, έτεροι ελληνική. Πάντως Τούρκος δεν ήτο, μασώνος και όχι μουσουλμάνος, όπως οι λοιποί του κινήματος των νεοτούρκων.

    Μου αρέσει!

   • The Ghost Of D. said

    Μετων στην τουρκια υπαρχουν οι Donmeh που ειναι κρυπτοεβραιοι, αυτο ηταν ο Μουσταφα Κεμαλ Ατατουκ και αυτο ειναι ο σημερινος Ταγγιπ Ερντογαν, οσο για τον Βενιζελο εσυ νομιζεις οτι δεν υπαρχου κρυπτοεβραιοι στην Ελλαδα; Εχω παρακατω ενα αρθρο απο την new.euro med dk ειναι στα εγγλεζικα και νομιζω οτι ειναι πολυ ενδιαφερον!
    new.euro-med.dk/20151207-crypto-jew-recep-erdogan-restoration-of-the-osman-empire-western-technology-php

    Μου αρέσει!

   • ΧώSSε ΒαSSίλω! said

    Είδες ρε Μέτωνα τί γελοία αστοιχείωτα πιθήκια έχεις για συναγωνιστές;
    Που έχουν νομίσει την Ιστορία παραμύθια της Χαλιμάς από αυτά που πουλάνε με το κιλό τα ακροδεξιά σάϊτ;

    Μου αρέσει!

   • The Ghost Of D. said

    Η Εφυφυια εχει τα ορια της, αλλα η βλακεια (ΧωSSε) δεν εχει αυτο το μειονεκτημα!

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Είδες Διογενάκο μου που από προσωπική γνώση εσύ ξέρεις καλύτερα;
    Ζήσε την απεριόριστα για να μην σε ζορίζει η … Εφυφυια … με τα όρια της!

    Μου αρέσει!

   • The Ghost Of D. said

    Linesman κτλ-κτλ-κτλ για ενα εβραιο με IQ ραδικιου οπως εσυ, ειναι αδιανοητον να κατανοει την λεξη «ευφυια» γι’ αυτο μην το παιδευεις!

    Μου αρέσει!

   • ντερκα said

    »»»Ψάξε να βρής πόσοι τούρκοι έφυγαν απ’την Ελλάδα μας το 1922 με την συνθήκη της Λωζάνης με την ανταλλαγή πληθυσμών.Ούτε ένας .Τα δύο φιλαράκια Κεμάλ και Βενι ζελόν τα είχαν προαποφασίσει.

    Μην λεμε οτι ναναι
    εφυγαν και οι τουρκοκτρητες και οι βααλαδες και οι Κονιαροι της Μακεδονιας και οι μουσουλμανοι ολων των μεγαλων πολεων [Πχ Θεσσαλονικης ]
    Εξαιρεθηκαν δυστυχως οι αλβανοτσιαμηδες της Θεσπρωτιας και οι θρακιωτες Τουρκοι.

    Μου αρέσει!

 8. Αποστόλης said

  Οταν ο Καμμένος προειδοποιούσε για την παραφροσύνη του Ερντογάν, οι εγχώριοι τουρκόσποροι έσπευσαν να τον λοιδορήσουν.
  Τώρα, έχουν κουρνιάξει σε μια γωνιά χωρις να βγάζουν άχνα. Δεν άκουσα τον τομεάρχη της ΝΔ να εκφράζει στήριξη στην εθνική γραμμή. Ούτε φυσικά να ζητήσει συγγνώμη που πρώτος επέκρινε τον Καμμένο και να παραδεχθεί ότι ο ίδιος έκανε λάθος.
  Έστω και τώρα, δεν είναι αργά. Ας συσπειρωθούν γύρω από την κοινή εθνική γραμμή Παυλόπουλου-Καμμένου για να αποδομήσουν τις οποιεσδήποτε τουρκικές αμφισβητήσεις. Δεν είναι αργά. Ενότητα χρειάζεται και ετοιμότητα.

  Μου αρέσει!

 9. Αφιέρωση στόν Μάρξ η ολυμπία.
  Γιά τόν Ευαγόρα Παλληκαρίδη όμως τσιμουδιά.

  Παλληκαρίδης Ευαγόρας

  Γεννήθηκε στο χωριό Τσάδα, της επαρχίας Πάφου, στις 27 Φεβρουαρίου 1938.
  Απαγχονίστηκε ξημερώματα της 14ης Μαρτίου 1957, στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας.
  Γονείς : Μιλτιάδης Παλληκαρίδης και Αφροδίτη Παπαδανιήλ
  Αδέλφια : Ελευθέριος, Ανδρέας, Γεωργία, Μαρούλα

  Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης φοίτησε στο δημοτικό σχολείο Τσάδας και στη Νεοφύτειο Αστική Σχολή Κτήματος. Συνέχισε τις σπουδές του στο Ελληνικό Γυμνάσιο Πάφου. Παιδί πολύ προικισμένο, μας άφησε ένα πλούσιο πνευματικό έργο. Η δράση του για απελευθέρωση της Κύπρου άρχισε τον Ιούνιο του 1953 κατά τους εορτασμούς για τη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ. Κατέβασε από τα προπύλαια του σταδίου της πόλης την αγγλική σημαία και πρωτοστάτησε στην οργάνωση μεγάλης διαδήλωσης, με αποτέλεσμα τη ματαίωση των εορτασμών.

  Όταν οι συλληφθέντες σχετικά με το πλοιάριο Άγιος Γεώργιος μεταφέρονταν στο δικαστήριο, ο Ευαγόρας με είκοσι φίλους του όρμησαν εναντίον των αστυνομικών, για να τους αποσπάσουν από τα χέρια τους. Στις 22 Ιουνίου 1955 ηγήθηκε της ομάδας επίθεσης εναντίον του δικαστηρίου Πάφου και στη συνέχεια εναντίον του Άγγλου Διοικητή Κρην Μπέη.

  Τον Αύγουστο του 1955, σε εκδρομή του στην Ελλάδα, του δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθεί για τη χρήση όπλου και κατόρθωσε να φέρει μαζί του ένα περίστροφο. Το Νοέμβριο του 1955, σε μαθητική διαδήλωση, κτύπησε Άγγλους στρατιώτες ελευθερώνοντας από τα χέρια τους συμμαθητή του. Συνελήφθη και διατάχθηκε να παρουσιαστεί σε δίκη στις 6 Δεκεμβρίου. Για να αποφύγει την καταδίκη κατέφυγε στη μονή Αγίου Νεοφύτου την προηγούμενη της δίκης και ενώθηκε με την ανταρτική ομάδα της περιοχής στην τοποθεσία Άππης, μεταξύ Κισσόνεργας – Τάλας. Μετά τα γεγονότα αυτά επικηρύχθηκε με το ποσό των 5.000 λιρών. Το Μάρτη του 1956 προωθήθηκε σε κρησφύγετο στο δάσος κοντά στο χωριό Λυσός προς την περιοχή Άγιος Γεώργιος. Πήρε μέρος σε πολλές επιθέσεις και δολιοφθορές εναντίον των Άγγλων στην περιοχή αυτή.

  Το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου 1956, σε μια μετακίνηση της ομάδας του από την περιοχή του Σταυρού της Ψώκας προς την περιοχή της Λυσού, βρέθηκε αντιμέτωπος με αγγλική περίπολο που εκινείτο με σβησμένες τις μηχανές των οχημάτων, στο δρόμο μεταξύ Λυσού και Σταυρού της Ψώκας κοντά στη Λυσό, στην περιοχή Κόπες, και συνελήφθη κρατώντας όπλο τύπου μπρεν, το οποίο βρισκόταν σε συντήρηση μέσα σε γράσο. Καταδικάστηκε για τούτο σε θάνατο.

  Στο δικαστή που του ανακοίνωσε την καταδίκη του, είπε : ” Ξέρω ότι θα με κρεμάσετε. Ό,τι έκαμα, το έκαμα ως Έλλην Κύπριος που αγωνίζεται για την Ελευθερία του “.

  Είναι ο τελευταίος που ανέβηκε στο ικρίωμα της αγχόνης.

  Μου αρέσει!

 10. AΣΗΜΕΝΙΟ ΑΥΓΟ said

  KOITA NA ΦΡΙΞΕΙΣ .
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΗΛ.Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ .
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ?

  Μου αρέσει!

  • Linesman said

   Η Πατρίδα είναι εμπόρευμα για να βιοπορίζεται η «εθνικοφροσύνη».

   Μην σου φαίνεται περίεργο λοιπόν που οι πατριωτάρες διαλαλούν φανατικά στο παζάρι «πατρίδα» για να την πουλούν φόρα-παρτίδα!

   Μου αρέσει!

 11. Στα αφιερώματα για τα 110 χρόνια από την «δολοφονία» του Μαρίνου Αντύπα που έκανε χθές η Κρατική Τηλεόραση, διάφοροι μπολσεβίκοι ιστορικοί και εκπαιδευτικοί βγαίνανε και λέγανε (εκπομπή Χρήστου Βασιλόπουλου κλπ.) πως επί Τουρκοκρατίας, δηλαδή πρίν την ενσωμάτωση της Θεσσαλίας το 1881, οι Θεσσαλοί Αγρότες περνούσαν καλύτερα από όσο με τους Έλληνες. Κι αυτό γιατί οι Τούρκοι αφέντες δεν τους φορολογούσαν τόσο στυγνά όσο οι Έλληνες, δεν τους πηδούσαν τις γυναίκες όπως οι Έλληνες τσιφλικάδες και γενικά τους φερόντουσαν απείρως ανθρωπινότερα!

  ΣΑΣ ΛΕΕΙ τίποτα αυτό; Θυμάστε το ντοκυμαντέρ του «Σκάϊ» για το 1821, όπου ο παρουσιαστής Πέτρος Τατσόπουλος μάς έλεγε και μάς ξανάλεγε πως οι Ρωμιοί περνούσαν καλύτερα κάτω από τον ζυγό των Τούρκων; Ακόμα και σε ιστορικές εκπομπές η Ανθελληνική Προπαγάνδα των Μπολσεβίκων πάει σύννεφο…

  Μου αρέσει!

  • Linesman said

   Αρκεί να δει κανείς την «ποιότητα» κάποιων Ελλήνων όπως εσύ και το συνάφι σου ας πούμε
   για να πιστέψει χωρίς ρώτημα ότι οι Τούρκοι μπορεί να είναι καλύτεροι!
   Όσοι δεν σας μοιάζουν τουλάχιστον!

   Εσείς νομίζετε ότι μόνο η λέξη Έλληνας σας κάνει καλύτερους και η λέξη Τούρκος σημαίνει αυτόματα κάποιο κτήνος
   αυτή η βλακώδης αλλαζονεία σας σας έχει αποκτηνώσει αλλά πουλάτε και «ανωτερότητα»!

   Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Τι θέλεις ειπείν ω άπατρι και άφιλε σχιζοφρενικέ; Ότι Έλλην εστί ότι είπης του λόγου σου και όστις αρνείται την ελληνικότητα και βδελύσσεται παν το ελληνικόν;
    Καλά εσύ τρέχεις, γραικυλογενίτσαρε, με την διαβολική Πόρσε του Τζαμποδιαδόχου. Κι έχεις σπάσει όλα τα κοντέρια ανθελληνισμού. Θέμα λίγου χρόνου να αυτοεκραγής ή να πέσης λαμπαδιασμένος στον αυτοκαταστροφικό σου Καιάδα, συγκρουσθείς με την Νέμεσιν της πραγματικότητος.
    Αυτοβασανιζόμενο, καταραμένο κρόνιο γονίδιο είσαι, αν θες να ξέρης.
    Τι σκατοψυχή προδότου θα παραδώσης και σε ποιον το έχεις ποτέ αναλογισθή; Νεοταξίτικο εβραιομίασμα!

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Linesman said

    Τί θέλω να πω εγώ είναι κινέζικα σε παρανοϊκούς μπεκροφασίστες!

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Από την κομμουνιστική αγραμματοσύνη και εθνική ασχετοσύνη, το ρίξατε όλοι εις την ψυχομετρία, ε, Κνιτοτρολάκια; Βρε κλείνει η Σχολή του Πιθηκομουσλομπάμια και της Χίτλερι σε λίγο και θα κυνηγάτε το μεροκάματο με το ντουφέκι.Το καταλάβατε; Βάλτε μυαλό όσο είναι καιρός. Χαμαιλέοντες είστε.Κάπου θα χωθήτε. Δεν αφήνει η Ελλάς τέτοια φρούτα σαν κι εσάς πάναι χαμένα!

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Η φύσει παράνοια σου και η κούπα σε έχουν κάνει μια φασιστοπατσαβούρα
    όποιος δεν είναι μαλάκας φασίστας του είδους σου είναι για σένα Κνιτοτρολάκι και μαθητής του … Πιθηκομουσλομπάμια και της Χίτλερι …
    Άμε να σε κοιτάξει κάνας ψυχίατρος ρε παρανοϊκέ μπεκροφασίστα!

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Pain on ass. Ορφανό του Χόντζα, οπισθογεμές μογγολοσπορά.

    Βολέψου στην ψυχοπούστικη υγεία και ησυχία σου κι άσε εμάς να είμαστε οι ανήσυχοι και ονειροπόλοι μιας αναγεννησιακής εθνικιστικής πραγματικότητος που άλλωστε δεν εγγίζει διεστραμμένας συνειδήσεις ώσπερ και του λόγου σου και εις την οποία δεν έχετε, ούτως ή άλλως καμιά θέσι όπως οι κολασμένοι της αφέγγου Στυγός εις τα Ηλύσια πεδία και την Βαλχάλα των ηρώων.
    Φάε το ρεπουμπλικό ναρκωτικό σου αυτό που δίνεται άλλωστε εν αφθονία και στανικώς εκ της εξουσίας, αυτό που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε χοίρους και πρόβατα. Και άσε εμάς να είμαστε οι Οδυσσείς του νέου ανθρωπισμού που θα αποδώση και πάλι στην στενάζουσα ανθρωπότητα την πραγματικό της μορφή πού τής στέρησε με το μαγικό ραβδί της η αριστεροσιωνιστική Κίρκη.
    Τι ωραίος αγών αλήθεια! Τι λαμπρός, απελευθερωτικός, όλο υγεία, ενθουσιασμό και αρετή,
    η εθνική πατριωτική λεωφόρος των ηρώων υπερασπιστών της δόξης, της τιμής και του μεγαλείου
    του ελληνικού ανθρωπιστικού πολιτισμού!

    Εκάς οι βέβηλοι και μιαροί Νενέκοι και Εφιάλται. Εκάς και άνευ. Ουστ!

    Μου αρέσει!

   • Linesman said

    Τράβα σε κανέναν ψυχίατρο ρε Οδυσσέα του βαρελιού
    πριν καβαλήσεις και το φεγγάρι και τον Σείριο εκτός τα Ηλύσια πεδία και την Βαλχάλα!
    Παρανοϊκέ μπεκρούλιακα!

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Όλα τα έχεις λελυμένα, εσύ, θλιβερέ νεοταξίτη της ανοιχτής παλάμης, υπερασπιστά της διεθνιστικής πουστοπαράνοιας.
    Προφανώς και έγινες πολύ βαρετός γι αυτούς που έχουν, έστω και μια στάλα, ανθρώπινο και φυλετικό αισθητήριο αυτοσυντηρήσεως και αξιοπρέπειας; Κρίμα αι ψυχολογικαί κνίτικαι σπουδαί σου.
    Άντε βάλε για αντίβαρο και λίγο ποίησι, λίγο εθνικό ελληνικό χρώμα στην ανιαρή πανηδονιστική μικροζωούλα σου!
    Γέρνεις, επικίνδυνα και εμμονικά, μισελληνικά, προς το ροζ και πράσινο πακιστανί, δεν το βλέπεις;
    Όσο για την επανάστασι, ξέχνα το. Περάσατε και δεν κολλήσατε. Αλλού κολλήσατε γαρ εσείς. Στην σοσιαληστρική μαρμελάδα της ευρωπροδοσίας.

    Μου αρέσει!

   • Democracy to come said

    @Linesman «Γέρνεις, επικίνδυνα και εμμονικά, μισελληνικά, προς το ροζ και πράσινο πακιστανί, δεν το βλέπεις;» O τύπος δεν παίζεται με τίποτα χαχαχαχαχαχαχαχα είναι απίστευτο οτι σκέφτηκε κάποιος κάτι τέτοιο χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

    Μου αρέσει!

   • Agm. said

    Δια να ομιλήσωμεν και λαϊκά:

    Όχι εις την αφρασιατικήν λαθρεποικιστικήν ισλαμοποίησιν της Δύσεως και την παλαιοαριστεράν και νεοφιλελέ συνοδοιπορείαν των.
    Όχι, πάση θυσία, εις την κοσμοπολιτικήν ολιγαρχίαν των διεθνιστών τραπεζοτοκογλύφων και της ρεπούμπλικας των νεοδοσιλογικών κοινοβουλίων.
    Ζήτω η λευκή φυλή και ο ελληνοτραφής πολιτισμός της.
    Κάτω η νεοταξική σιωνιστική βαρβαρότης.
    Το Ισλάμ δεν θα περάση, Στην Ελλάδα το πρώτο δολοφονικό αίμα του θα ξεράση.

    Όσοι άνδρες, εις τας επάλξεις των εθνικών αγώνων και της φυλετικής τιμής.
    Όσοι γιουσουφάκια, εις τους γυναικωνίτας και τα ξύλινα τείχη της ντροπής σας! . .
    Ζήτω η δία Νίκη!

    Αρέσει σε 1 άτομο

 12. ΕΛΛΗΝΑΣ said

  ΑΣΧΕΤΟΝ…….ΑΛΛΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΝ !!!! Στη χώρα υπάρχουν 8.000 γιατροί και 10.000 ιερείς. Τους τελευταίους πληρώνουν με τους φόρους τους ορθόδοξοι πολίτες αλλά και Ελληνιστές , καθολικοί, Εβραίοι, Μουσουλμάνοι ή άθεοι.
  Η ελληνική πολιτεία έχει να επιδείξει μια χωρίς προηγούμενο γενναιοδωρία σε μια από τις εκκλησίες, την ορθόδοξη. Για να εισπράξει αγνωμοσύνη, αλαζονεία, συχνά ανεπίστρεπτες πολιτικές παρεμβάσεις που θυμίζουν θεοκρατικά καθεστώτα ή και προκαλούν: γιατί οι δημοκρατικοί πολίτες, ορθόδοξοι ή όχι, να χρηματοδοτούν τον κάθε μητροπολίτη-δημόσιο υπάλληλο να μη ξεχνιόμαστε- που πλέκει το εγκώμιο ή συνεργάζεται με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής;
  H σημερινή σχέση Εκκλησίας- Ελληνικού κράτους είναι μια ανωμαλία, μοναδική στην Ευρώπη, που συμβάλλει στην πολιτιστική και οικονομική καθυστέρηση της χώρας. Δεν είναι μόνο η Αγιατολαχική απαίτηση για την διδασκαλία των θρησκευτικών στο σχολεία. Η πρόσφατη περιπέτεια με την σωρό του Λουκιανού Κηλαηδόνη είναι χαρακτηριστική: το 2016 μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό 4.300 νεκροί για να αποτεφρωθούν, επειδή η εκκλησία αντιδρά στην αποτέφρωση. Πέρα από την απώλεια εσόδων για το κράτος και την εξαγωγή συναλλάγματος, παραβιάζεται το ιερό δικαίωμα του κάθε πολίτη να ταφεί όπως επιθυμεί.
  Ο πρώην υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης είχε δίκιο όταν και χθες έθεσε ξανά το θέμα του χωρισμού της εκκλησίας από το κράτος. Με δεδομένο το στενό κορσέ των μνημονίων, η κυβέρνηση δεν έχει πολλά περιθώρια για την υιοθέτηση ριζοσπαστικών επιλογών σε άλλους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Υπάρχει όμως άλλοθι για τη συνέχιση μιας ανάρμοστης σχέσης που δεν έχει καμιά σχέση με τις αξίες της αριστεράς και τις επιταγές μια σύγχρονης ευρωπαϊκής κοινωνίας;

  Σχόλιο από το Tvx

  Μου αρέσει!

  • Linesman said

   Πόσα μέτωπα να ανοίξει;
   Πόσοι στάθηκαν στο πλευρό του Φίλη;
   Πόσοι εναντίον του και λυσσωδώς;

   Οι ριζοσπαστικές αλλαγές θέλουν και κοινωνική υποστήριξη για να περάσουν
   η Ελλάδα είναι ακόμα πολύ ταλιμπανική χώρα για να αποδεχτεί κάτι τέτοιο
   το 36% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται και με τις θέσεις του στα θρησκευτικά, δεν έγιναν ξαφνικά σε μιά μέρα ριζοσπάστες αριστεροί και σίγουρα όχι σε αυτό
   και η κυβέρνηση έχει ανοιχτά μέτωπα σε πολύ πιό ζωτικά ζητήματα για να ρίξει το βάρος και την ενέργεια της.

   Κάθε πράμα στον καιρό του λένε.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: