olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο Συνταξιούχος που ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τον Βρούτση! ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ (BINTEO)

Posted by netakias.com στο Μαρτίου 13, 2017

Χωρίς τίτλοΑς δουν και οι συνταξιούχοι τι τους περιμένει αν ξανάρθουν οι Βρούτσηδες

Ωμοί, κυνικοί, τους φούσκωσαν τα μυαλά οι μαϊμουδένιες δημοσκοπήσεις των αλητοσκόπων και συμπεριφέρονται με αλαζονικό υφάκι, υπό την πλήρη κάλυψη των ΜΜE που χουν  αναλάβει εργολαβία επαναφοράς τους!!!

«Όταν κάναμε παράσταση διαμαρτυρίας στον κ. Βρούτση με τα συνδικάτα του ΠΑΜΕ, μας έστειλε στα δικαστήρια. Σε πρώτη φάση αθωωθήκαμε και τώρα έχουμε δικαστήριο πάλι» είπε ο κ. Κουμπούρης, με τον κ. Βρούτση να απαντά ότι: «Είστε ψεύτης» με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι στη συνέχεια της συζήτησης.

6 Σχόλια to “Ο Συνταξιούχος που ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τον Βρούτση! ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ (BINTEO)”

 1. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 2. Μέτων said

  Ο «συνταξιούχος» Καμπούρης είναι πρώην βουλευτής του προδοτικού ΚουΚουέ, ηγούμενος τώρα μιάς κομματικής οργανώσεως υπό την παραπλανητική επωνυμία «ομοσπονδια συνταξιούχων Ελλάδος».

  Μου αρέσει!

 3. ΜΑΙΡΗ said

  http://www.koutipandoras.gr/article/h-apanthsh-ths-kybernhshs

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Κυβέρνηση: Έτσι έχουν τα πράγματα στον ΔΕΣΦΑ

   Απέρριψαν κατηγορηματικά τις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ Σωτήρη Νίκα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, περνώντας στην αντεπίθεση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

   Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, οι δύο υπουργοί απέρριψαν τις κατηγορίες ότι ο κ. Νίκας έδωσε στον εαυτό του αύξηση 100.000 ευρώ (με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου), στο εφάπαξ που έλαβε, καθώς και ότι η ιεραρχική εξέλιξή του είναι παράνομη επειδή εγκρίθηκε από το Εποπτικό Συμβούλιο και όχι από το Διοικητικό Συμβούλιο.

   Μάλιστα, ο κ. Τζανακόπουλος άφησε και αιχμές κατά ΜΜΕ. Όπως είπε, μια ερώτηση γεμάτη ανακρίβειες, λάθη και ψεύδη έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα δελτία ειδήσεων και επισήμανε ότι, σε αντιδιαστολή, ειδήσεις που αφορούσαν θέματα, όπως το πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ, πέρασαν στα ψιλά των εφημερίδων. «Αναρωτηθείτε για πόσες από αυτές έγιναν αναλυτικά ρεπορτάζ στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τα τηλεοπτικά δελτία. Το Σαββατοκύριακο είχαμε δύο πρωτοσέλιδα για δυο μεγάλες υποθέσεις και δεν κουνήθηκε φύλλο», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

   Κάνοντας λόγο για σχιζοφρενικό κατηγορητήριο της Ν.Δ., επισήμαναν ότι η λογική τάξη των πραγμάτων έχει ως εξής:

   Σύμφωνα με το Καταστατικό του ΔΕΣΦΑ «Ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι το ανώτατο εκτελεστικό όργανο της Εταιρείας» (άρθρο 18.3). Κατά συνέπεια, εφόσον ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι εργαζόμενος, δεν είναι δυνατόν ιεραρχικά να υπάρχει άλλος εργαζόμενος με υψηλότερο βαθμό. Άρα θα πρέπει να βρεθεί στην υψηλότερη βαθμίδα, που είναι αυτή του Διευθυντή Δραστηριοτήτων (άρθρο 6 της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της Εταιρείας).
   Σύμφωνα με το Καταστατικό «Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας διορίζεται και ανακαλείται με απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου» (άρθρο 18.1) και «Οι αποφάσεις σχετικά με τον διορισμό, την ανανέωση και τους όρους εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής και της διάρκειας της περιόδου απασχόλησης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, λαμβάνονται από το Εποπτικό Συμβούλιο της Εταιρείας» (άρθρο 16.8).
   Στη βάση αυτή κρίθηκε ότι το Εποπτικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο όργανο να αποφασίσει την ιεραρχική εξέλιξη του κυρίου Νίκα. Γι’ αυτό αποφάσισε «Την ένταξη του κ. Σωτηρίου Νίκα, από την 19/9/2016, που διορίστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ και διατηρεί εξαρτημένη σχέση εργασίας αορίστου χρόνου με τον ΔΕΣΦΑ, στην υψηλότερη βαθμίδα καθηκόντων της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που ισχύει για το προσωπικό του ΔΕΣΦΑ, δηλαδή στη βαθμίδα Διευθυντού Δραστηριοτήτων, πέμπτο κλιμάκιο, και στο κλιμάκιο βασικού μισθού Διευθυντού, σύμφωνα με την αναγνωρισμένη προϋπηρεσία του» (απόφαση Εποπτικού Συμβουλίου αρ.30/04 της 11/11/2016 και της υπ’ αριθμ. Πρωτ. 3075/9.11.2016 Βεβαίωση Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του ΔΕΣΦΑ).
   Ο κ. Νίκας δεν έλαβε, δηλαδή, τις απολαβές που αντιστοιχούν στον Διευθυντή Δραστηριοτήτων. Απλά έλαβε τον βαθμό για να τηρηθεί η πρόβλεψη του Καταστατικού ότι είναι το ανώτατο εκτελεστικό όργανο της Εταιρείας. Κατά την συνταξιοδότησή του, ο κ. Νίκας έλαβε το εφάπαξ που προβλέπει η ΕΣΣΕ στη βάση της πραγματικής προϋπηρεσίας του, χωρίς να συνυπολογιστεί το διάστημα που νομίμως έλαβε, με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, άδεια άνευ αποδοχών για να μεταβεί στον Καναδά.
   Ο διορισμός του κυρίου Νίκα εγκρίθηκε από τη ΡΑΕ.
   «Οι αντιφάσεις της ΝΔ»

   Σύμφωνα με τους δύο υπουργούς, η Ν.Δ. ανεπιτυχώς προσπάθησε να παρουσιάσει ότι υπήρξε αύξηση του εφάπαξ κατά 100.000 ευρώ, παραδεχόμενη μεταχρονολογημένα το λάθος της, αποδεχόμενη τα πραγματικά στοιχεία που βεβαιώνουν ότι η αύξηση ήταν οριακή.

   Όπως επισήμαναν, ο κ. Νίκας δεν είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου, άρα δεν προκύπτει ότι αποφάσισε αυτός για τον εαυτό του. Αυτό, όπως είπαν, θα μπορούσε να το ισχυριστεί κάποιος αν η απόφαση είχε ληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και πρόσθεσαν:

   Το Εποπτικό Συμβούλιο αποφασίζει για τον διορισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου και αυτομάτως, εκ του καταστατικού, ο Διευθύνων Σύμβουλος εξελίσσεται στην ανώτατη ιεραρχική θέση και καταλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Δραστηριοτήτων, εφόσον είναι και εργαζόμενος της εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή, το αρμόδιο εταιρικό όργανο, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο επικυρώνει και εγκρίνει με την απόφαση του την εξέλιξη αυτή, όπως έγινε και με τον κύριο Νίκα. Η Ν.Δ. όμως ισχυριζόμενη ότι το Εποπτικό Συμβούλιο είναι αναρμόδιο για την ιεραρχική εξέλιξη ενός εργαζομένου στην ανώτατη ιεραρχική βαθμίδα, προφανώς εννοεί ότι ένας εργαζόμενος της εταιρείας δεν θα μπορούσε ποτέ να αναλάβει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου, τακτική την οποία ακολούθησε η ίδια τα προηγούμενα χρόνια.

   Ειδικότερα, ανέφεραν πως αντίστοιχη περίπτωση, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος ήταν και εργαζόμενος, υπήρξε το 2007, με τον κ. Γεώργιο Στεργίου. Τότε, όπως είπαν, δεν υπήρχε ακόμα Εποπτικό Συμβούλιο (δημιουργήθηκε το 2011) και την απόφαση είχε λάβει η Γενική Συνέλευση των Μετόχων (4/5/2007). Σύμφωνα με τους δύο υπουργούς, όχι μόνο είχε εγκρίνει την ιεραρχική εξέλιξη του κυρίου Στεργίου στην ανώτατη βαθμίδα αλλά:

   είχε λάβει και τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές
   είχε αποφασιστεί ότι με την αποχώρηση από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου εφεξής θα τοποθετείται «στην ανώτατη ιεραρχική διευθυντική βαθμίδα που θα προβλέπεται από το εκάστοτε ισχύον οργανόγραμμα της Εταιρείας, δικαιούμενος των εκάστοτε ανώτατων προβλεπόμενων για τη θέση αυτή αμοιβών και πρόσθετων παροχών»
   Μάλιστα η τελευταία αυτή πρόβλεψη ίσχυσε και για τους άλλους Γενικούς Διευθυντές της Εταιρείας, ανεξάρτητα αν ήταν Διευθύνοντες Σύμβουλοι (απόφαση ΔΣ 27/20.12.2007 και 1/1.4.2007).
   Συμπερασματικά, οι κύριοι Τζανακόπουλος και Σταθάκης υποστήριξαν ότι στο παρελθόν, επί κυβέρνησης ΝΔ, η καταστατική πρόβλεψη ο Διευθύνων Σύμβουλος να είναι το ανώτατο εκτελεστικό όργανο αξιοποιήθηκε προκειμένου να αυξηθούν οι αποδοχές υψηλόβαθμων στελεχών, ανεξάρτητα αν ασκούσαν ή είχαν ασκήσει ποτέ τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου.

   Επιπλέον, όπως σημείωσαν, το Εποπτικό Συμβούλιο που είχε διοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, επιχείρησε να αυξήσει τις αποδοχές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

   Τόνισαν ότι η σημερινή Διοίκηση του ΔΕΣΦΑ, αξιοποίησε το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας, χωρίς να υπάρξει αύξηση αποδοχών του στελέχους που έγινε Διευθύνων Σύμβουλος και εγκαταλείποντας κάθε λογική αύξησης των απολαβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
   ————————————————————————————————————————————————————————

   Άλλη μια στρακαστρούκα της ΝΔ και των ΜΜΕ της διαπλοκής έπεσε στο κενό.

   Είναι της λογικής Γκαίμπελ πες πες ψέμματα,όλο και κάτι θα μείνει,δόξα το θεό έχει πολλούς αφελείς η Ελλάδα και χάπατα,εκεί ποντάρουν αυτοί.

   Είναι τα ίδια ΜΜΕ της διαπλοκής που έκαναν και κάνουν γαργάρα καθημερινά τα σκάνδαλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

   Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

   Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Πριν λίγες μέρες ακόμα και η Αρμονία που είναι σχετικά έξυπνη με ρωτούσε για το θέμα,που σημαίνει πως έφαγε για τα καλά το παραμύθι τους !!

    Και ο Begar2 το είχε σχολιάσει, αλλά αυτός είναι προπαγανδιστής κρυφονουδούλος,είναι ξεκάθαρο πια…..

    Μου αρέσει!

 4. ΖΟΥΓΚ said

  Ο συνταξιουχος………..

  Βιογραφικό

  Ο Δήμος Κουμπούρης κατάγεται από την Αγ. Ευθυμία της Δ.Ε. Άμφισσας. Γεννήθηκε το 1952, τελείωσε το δημοτικό στο χωριό του και πήγε τις πρώτες τάξεις στο γυμνάσιο στην Άμφισσα. Έφυγε το 1967 για την Ελευσίνα όπου και συνέχισε νυχτερινές σχολές ηλεκτροτεχνιτών και ηλεκτρονικών και την ημέρα εργαζόταν . Πήρε σύνταξη το 2007, μετά από 40 χρόνια εργασίας στην Χαλυβουργική. Από το 1975 είναι μέλος του ΚΚΕ και από το 1982 μέλος τη Κ.Ε του. Ήταν για χρόνια συνδικαλιστής σε διάφορα πόστα, και εκλέχτηκε δύο φορές Βουλευτής του ΚΚΕ στη περιφέρεια Αττικής. Τώρα είναι πρόεδρος της ομοσπονδίας του ΙΚΑ και πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής όλων των συνδικαλιστικών συνταξιουχικών οργανώσεων. Είναι παντρεμένος και έχω δύο κόρες. Είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: