Ο ΕΟΠΥΥ διαψεύδει τους ισχυρισμούς Γεωργιάδη! Ένοχη πλέον η σιωπή του Μητσοτάκη

Με τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην προσπάθειά του δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και συγκεκριμένα ότι έξι μέρες πριν φύγει από το Υπουργείο Υγείας, εξαφάνισε μια έκπτωση που αφορούσε τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους (ΦΥΚ) ανεβάζοντας τις λιανικές τιμές.

Ο Γεωργιάδης ψευδώς στην απάντησή του, λέει πως η μεθόδευσή του είχε ως αντίβαρο τα rebate (εκπτώσεις) στις φαρμακοβιομηχανίες. Μόνο που ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν υπέγραψε καμιά απόφαση για rebate. Τέτοια απόφαση υπογράφτηκε στις 14 Αυγούστου 2014, από τον μετέπειτα υπουργός Υγείας, Μάκη Βορίδη, και στο υπουργείο αναζητούν ακόμη, μάλιστα, αν, τελικά, ίσχυσε ποτέ. Άρα ο Γεωργιάδης υπέγραψε απλώς να καταργηθεί η έκπτωση 13% και κανένα rebate.

Το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης ψεύδεται, αποκαλύπτεται και από έγγραφο του ΕΟΠΥΥ με ημερομηνία στις 14 Σεπτεμβρίου 2014, έγγραφο στο οποίο αναφέρεται σαφώς ότι: «για τα φαρμακευτικά προϊόντα της παρ. 2 του άρθρου 12 του Ν. 3816/2010 (ΦΥΚ), όπως τροποποιημένος ισχύει, που χορηγούνται από τα ιδιωτικά φαρμακεία δεν εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις για τα rebates και τις εκπτώσεις των φαρμακείων».

Ακόμα περιμένουμε λοιπόν την αληθινή απάντηση από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, διότι άλλο rebate κι άλλο debate…

Πηγή: documentonews.gr

6 σκέψεις σχετικά με το “Ο ΕΟΠΥΥ διαψεύδει τους ισχυρισμούς Γεωργιάδη! Ένοχη πλέον η σιωπή του Μητσοτάκη”

  1. Κυβέρνηση: Έτσι έχουν τα πράγματα στον ΔΕΣΦΑ

   Απέρριψαν κατηγορηματικά τις αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ Σωτήρη Νίκα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, περνώντας στην αντεπίθεση κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

   Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, οι δύο υπουργοί απέρριψαν τις κατηγορίες ότι ο κ. Νίκας έδωσε στον εαυτό του αύξηση 100.000 ευρώ (με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου), στο εφάπαξ που έλαβε, καθώς και ότι η ιεραρχική εξέλιξή του είναι παράνομη επειδή εγκρίθηκε από το Εποπτικό Συμβούλιο και όχι από το Διοικητικό Συμβούλιο.

   Μάλιστα, ο κ. Τζανακόπουλος άφησε και αιχμές κατά ΜΜΕ. Όπως είπε, μια ερώτηση γεμάτη ανακρίβειες, λάθη και ψεύδη έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα δελτία ειδήσεων και επισήμανε ότι, σε αντιδιαστολή, ειδήσεις που αφορούσαν θέματα, όπως το πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ, πέρασαν στα ψιλά των εφημερίδων. «Αναρωτηθείτε για πόσες από αυτές έγιναν αναλυτικά ρεπορτάζ στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και τα τηλεοπτικά δελτία. Το Σαββατοκύριακο είχαμε δύο πρωτοσέλιδα για δυο μεγάλες υποθέσεις και δεν κουνήθηκε φύλλο», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

   Κάνοντας λόγο για σχιζοφρενικό κατηγορητήριο της Ν.Δ., επισήμαναν ότι η λογική τάξη των πραγμάτων έχει ως εξής:

   Σύμφωνα με το Καταστατικό του ΔΕΣΦΑ «Ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι το ανώτατο εκτελεστικό όργανο της Εταιρείας» (άρθρο 18.3). Κατά συνέπεια, εφόσον ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι εργαζόμενος, δεν είναι δυνατόν ιεραρχικά να υπάρχει άλλος εργαζόμενος με υψηλότερο βαθμό. Άρα θα πρέπει να βρεθεί στην υψηλότερη βαθμίδα, που είναι αυτή του Διευθυντή Δραστηριοτήτων (άρθρο 6 της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της Εταιρείας).
   Σύμφωνα με το Καταστατικό «Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας διορίζεται και ανακαλείται με απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου» (άρθρο 18.1) και «Οι αποφάσεις σχετικά με τον διορισμό, την ανανέωση και τους όρους εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής και της διάρκειας της περιόδου απασχόλησης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, λαμβάνονται από το Εποπτικό Συμβούλιο της Εταιρείας» (άρθρο 16.8).
   Στη βάση αυτή κρίθηκε ότι το Εποπτικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο όργανο να αποφασίσει την ιεραρχική εξέλιξη του κυρίου Νίκα. Γι’ αυτό αποφάσισε «Την ένταξη του κ. Σωτηρίου Νίκα, από την 19/9/2016, που διορίστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ και διατηρεί εξαρτημένη σχέση εργασίας αορίστου χρόνου με τον ΔΕΣΦΑ, στην υψηλότερη βαθμίδα καθηκόντων της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που ισχύει για το προσωπικό του ΔΕΣΦΑ, δηλαδή στη βαθμίδα Διευθυντού Δραστηριοτήτων, πέμπτο κλιμάκιο, και στο κλιμάκιο βασικού μισθού Διευθυντού, σύμφωνα με την αναγνωρισμένη προϋπηρεσία του» (απόφαση Εποπτικού Συμβουλίου αρ.30/04 της 11/11/2016 και της υπ’ αριθμ. Πρωτ. 3075/9.11.2016 Βεβαίωση Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών του ΔΕΣΦΑ).
   Ο κ. Νίκας δεν έλαβε, δηλαδή, τις απολαβές που αντιστοιχούν στον Διευθυντή Δραστηριοτήτων. Απλά έλαβε τον βαθμό για να τηρηθεί η πρόβλεψη του Καταστατικού ότι είναι το ανώτατο εκτελεστικό όργανο της Εταιρείας. Κατά την συνταξιοδότησή του, ο κ. Νίκας έλαβε το εφάπαξ που προβλέπει η ΕΣΣΕ στη βάση της πραγματικής προϋπηρεσίας του, χωρίς να συνυπολογιστεί το διάστημα που νομίμως έλαβε, με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, άδεια άνευ αποδοχών για να μεταβεί στον Καναδά.
   Ο διορισμός του κυρίου Νίκα εγκρίθηκε από τη ΡΑΕ.
   «Οι αντιφάσεις της ΝΔ»

   Σύμφωνα με τους δύο υπουργούς, η Ν.Δ. ανεπιτυχώς προσπάθησε να παρουσιάσει ότι υπήρξε αύξηση του εφάπαξ κατά 100.000 ευρώ, παραδεχόμενη μεταχρονολογημένα το λάθος της, αποδεχόμενη τα πραγματικά στοιχεία που βεβαιώνουν ότι η αύξηση ήταν οριακή.

   Όπως επισήμαναν, ο κ. Νίκας δεν είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου, άρα δεν προκύπτει ότι αποφάσισε αυτός για τον εαυτό του. Αυτό, όπως είπαν, θα μπορούσε να το ισχυριστεί κάποιος αν η απόφαση είχε ληφθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο και πρόσθεσαν:

   Το Εποπτικό Συμβούλιο αποφασίζει για τον διορισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου και αυτομάτως, εκ του καταστατικού, ο Διευθύνων Σύμβουλος εξελίσσεται στην ανώτατη ιεραρχική θέση και καταλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Δραστηριοτήτων, εφόσον είναι και εργαζόμενος της εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή, το αρμόδιο εταιρικό όργανο, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο επικυρώνει και εγκρίνει με την απόφαση του την εξέλιξη αυτή, όπως έγινε και με τον κύριο Νίκα. Η Ν.Δ. όμως ισχυριζόμενη ότι το Εποπτικό Συμβούλιο είναι αναρμόδιο για την ιεραρχική εξέλιξη ενός εργαζομένου στην ανώτατη ιεραρχική βαθμίδα, προφανώς εννοεί ότι ένας εργαζόμενος της εταιρείας δεν θα μπορούσε ποτέ να αναλάβει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου, τακτική την οποία ακολούθησε η ίδια τα προηγούμενα χρόνια.

   Ειδικότερα, ανέφεραν πως αντίστοιχη περίπτωση, όπου ο Διευθύνων Σύμβουλος ήταν και εργαζόμενος, υπήρξε το 2007, με τον κ. Γεώργιο Στεργίου. Τότε, όπως είπαν, δεν υπήρχε ακόμα Εποπτικό Συμβούλιο (δημιουργήθηκε το 2011) και την απόφαση είχε λάβει η Γενική Συνέλευση των Μετόχων (4/5/2007). Σύμφωνα με τους δύο υπουργούς, όχι μόνο είχε εγκρίνει την ιεραρχική εξέλιξη του κυρίου Στεργίου στην ανώτατη βαθμίδα αλλά:

   είχε λάβει και τις αντίστοιχες οικονομικές απολαβές
   είχε αποφασιστεί ότι με την αποχώρηση από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου εφεξής θα τοποθετείται «στην ανώτατη ιεραρχική διευθυντική βαθμίδα που θα προβλέπεται από το εκάστοτε ισχύον οργανόγραμμα της Εταιρείας, δικαιούμενος των εκάστοτε ανώτατων προβλεπόμενων για τη θέση αυτή αμοιβών και πρόσθετων παροχών»
   Μάλιστα η τελευταία αυτή πρόβλεψη ίσχυσε και για τους άλλους Γενικούς Διευθυντές της Εταιρείας, ανεξάρτητα αν ήταν Διευθύνοντες Σύμβουλοι (απόφαση ΔΣ 27/20.12.2007 και 1/1.4.2007).
   Συμπερασματικά, οι κύριοι Τζανακόπουλος και Σταθάκης υποστήριξαν ότι στο παρελθόν, επί κυβέρνησης ΝΔ, η καταστατική πρόβλεψη ο Διευθύνων Σύμβουλος να είναι το ανώτατο εκτελεστικό όργανο αξιοποιήθηκε προκειμένου να αυξηθούν οι αποδοχές υψηλόβαθμων στελεχών, ανεξάρτητα αν ασκούσαν ή είχαν ασκήσει ποτέ τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου.

   Επιπλέον, όπως σημείωσαν, το Εποπτικό Συμβούλιο που είχε διοριστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, επιχείρησε να αυξήσει τις αποδοχές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

   Τόνισαν ότι η σημερινή Διοίκηση του ΔΕΣΦΑ, αξιοποίησε το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας, χωρίς να υπάρξει αύξηση αποδοχών του στελέχους που έγινε Διευθύνων Σύμβουλος και εγκαταλείποντας κάθε λογική αύξησης των απολαβών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

   ————————————————————————————————————————————————————————-

   Άλλη μια στρακαστρούκα της ΝΔ και των ΜΜΕ της διαπλοκής έπεσε στο κενό.

   Η ΝΔ και τα ΜΜΕ της διαπλοκής θεωρούν τους πολίτες ηλίθιους και χάπατα,αυτό είναι όλο,πιστεύουν -και οχι άδικα για μερικούς μερικούς- πως θα καταπιούν σαν κουφέτο ότι τους προσφέρουν,για να συκοφαντήσουν την κυβέρνηση πως όλοι ίδιοι είναι τελικά.

   Μου αρέσει!

 1. SUCCESS STORY ΣΤΟ ΥΠ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
  Ανθή Καραγγελή: Το golden girl του Μουζάλα που έφτασε να παίρνει 4.000 ευρώ μισθό

  Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, 9:30πμ
  Από τη λάσπη και το ξενύχτι των ανθρώπων που τρέχουν εθελοντικά να βοηθήσουν πρόσφυγες μέχρι το γραφείο του διευθυντή Υποδοχής τους στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής με το μηνιαίο μισθό των 4.000 ευρώ, η Ανθή Καραγγελή διέγραψε ταχύτατα μια πορεία που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο «success story» στο βιβλίο «Πώς να κάνετε καριέρα με τον ΣΥΡΙΖΑ».

  Το βιβλίο αυτό δεν έχει ακόμη εκδοθεί για να σπεύσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, αλλά κεφάλαιά του μπορεί κανείς από τώρα να τα διαβάσει είτε μέσα από ρεπορτάζ που δημοσιεύονται για μεμονωμένες περιπτώσεις είτε από αφηγήσεις που γίνονται, όμως μόνο μέσα σε κλειστά κομματικά γραφεία…

  Η αποκάλυψη του «Ελεύθερου Τύπου» την περασμένη Πέμπτη ότι η κ. Καραγγελή έλαβε στο μισθό της αύξηση 50% με απόφαση του προϊσταμένου της υπουργού Γιάννη Μουζάλα (συνυπογράφει και ο αναπληρωτής Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης) προκάλεσε αίσθηση για τα δεδομένα μιας χώρας όπου η ανεργία δεν πλήττει απλώς το ένα τρίτο του πληθυσμού αλλά οδηγεί κυρίως τους νέους (όπως η κ. Καραγγελή) σε θέσεις όπου αμείβονται με 400 ευρώ μικτά στην καλύτερη περίπτωση. Ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η προσπάθεια του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να απαντήσει λέγοντας ότι η είδηση είναι ψευδής και αβάσιμη διότι ο υπουργός δεν έδωσε αύξηση αλλά επανέφερε το μισθό στο προβλεπόμενο επίπεδο διότι είχε μειωθεί «εκ παραδρομής»! Ο κ. Μουζάλας, πάντως, δεν έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την «παραδρομή», όπως έκανε παλιότερα με άλλες αφορμές.

  Η συγκεκριμένη «παραδρομή», άλλωστε, μπορεί να μην ήταν καν τυχαία… Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Ανθή Καραγγελή σπούδασε νηπιαγωγός στα Γιάννενα και αποφοίτησε το 2005. Εκεί έκανε τα πρώτα βήματα ενασχόλησης με τους μετανάστες από την Αλβανία συμμετέχοντας στο Κέντρο Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων. Διορίστηκε στο υπουργείο Παιδείας και έτσι βρέθηκε να εργάζεται στη Λέσβο. Το 2012 και καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να «βλέπει» την εξουσία, η νυν διευθύντρια είναι πλέον γνωστή στο νησί ως ενεργό μέλος του κόμματος και ένας από τους πιο δραστήριους «αλληλέγγυους» που προσπαθούν να βοηθήσουν τους πρώτους πρόσφυγες που αρχίζουν να έρχονται από τη Συρία. Τελειώνει μεταπτυχιακό το 2014 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα «Ευρωπαϊκές κοινωνίες και ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».

  Το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την εξουσία και η Τασία Χριστοδουλοπούλου τα μεταναστευτικά. Το χαρτοφυλάκιο που δημιουργείται παραμένει όμως κενό, χωρίς αρμοδιότητες και εξουσίες. Από την άνοιξη, εκατοντάδες καρυδότσουφλα γεμάτα πρόσφυγες παλεύουν καθημερινά να περάσουν το Αιγαίο και η κυβέρνηση περιορίζεται να τους δείχνει το δρόμο προς την Ειδομένη. Αρχές καλοκαιριού, δημιουργούνται πρόχειροι καταυλισμοί στο Πεδίο του Αρεως, την πλατεία Βικτωρίας και όπου αλλού υπήρχε διαθέσιμος χώρος. Εδώ έλαμψε η ευκαιρία για τη δυναμική Ανθή…

  Εμφανίζεται στους διαδρόμους του υπουργείου και εκτός από τις κατάλληλες κομματικές συστάσεις δηλώνει ευπειθώς έτοιμη να αναλάβει κάτι που ουδείς «συριζαίος αλληλέγγυος» πλησίαζε: Να οργανώσει τον καταυλισμό προσφύγων στον Ελαιώνα αλλά και όλα όσα η δημιουργία του απαιτούσε. Δηλαδή, να συνεργασθεί με διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου και κυρίως την Αστυνομία και την Κρατική Ασφάλεια, οι οποίες τότε προκαλούσαν ακόμη αλλεργία στα κομματικά στελέχη.

  Με την ίδια ευκολία, στους μήνες που ακολούθησαν, συνέχισε να συνεργάζεται με το Στρατό, ο οποίος ανέλαβε κατεπειγόντως να στήσει 40 δομές φιλοξενίας όταν τα σύνορα έκλεισαν τον Φεβρουάριο του 2016.

  Για να γίνουν όλα τα παραπάνω, η κ. Καραγγελή παρέμεινε αποσπασμένη αρχικά στο γραφείο της κ. Χριστοδουλοπούλου και στη συνέχεια σε εκείνο του κ. Μουζάλα.

  Συνέχιζε να πληρώνεται από το υπουργείο Παιδείας, λαμβάνοντας όμως σημαντικά ποσά ως «εκτός έδρας» και υπερωρίες, καθώς είχε αναλάβει ρόλο γενικού συντονιστή των δομών πανελλαδικώς.

  Στη θέση που βρίσκεται εκείνη σήμερα, υπήρχε στέλεχος που είχε τοποθετηθεί από προηγούμενες κυβερνήσεις, ο Π. Νίκας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ήθελε αλλά δεν τον έδιωχνε κιόλας. Ο τρόπος απαλλαγής βρέθηκε όταν υπεγράφη η αποκαλούμενη «συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας» και πέρασε κατεπειγόντως νόμος που καταργούσε την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής και δημιουργούσε Υπηρεσία Υποδοχής σκέτο, τον Μάιο του 2016. Ο κ. Νίκας έμεινε χωρίς αντικείμενο μέχρι να οριστεί διάδοχός του, αλλά αυτό απεδείχθη πολύ δύσκολο. Χρειάστηκε να καρατομηθεί προηγουμένως ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Οδυσσέας Βουδούρης, που παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο, αφού κατήγγειλε τον προϊστάμενό του υπουργό Μουζάλα για δημιουργία «περιβάλλοντος» που έκανε κουμάντο χωρίς διαφάνεια σε σειρά έργων και προμηθειών.

  Στο διάστημα εκείνο, τον Ιούλιο ελήφθη και η «εκ παραδρομής» απόφαση που μείωνε το μισθό του Π. Νίκα ενώ πολλοί σχολίασαν ότι έγινε σκοπίμως για να τον εξαναγκάσει σε αποχώρηση. Οταν ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας επέλεξε να διώξει τον Οδ. Βουδούρη, ο Γ. Μουζάλας ένιωσε απελευθερωμένος και μέσα στον ορυμαγδό των καταγγελιών του υφισταμένου του, ανακοίνωσε την τοποθέτηση του «δικού του ανθρώπου», της κ. Καραγγελή.

  Ηταν, άλλωστε, κάτι που ο κ. Μουζάλας τής είχε υποσχεθεί μήνες πριν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που είχε κάνει αλλά και τον πόλεμο που είχε αρχίσει εκείνη να δέχεται. Εναν πόλεμο που πήγαζε κυρίως από τους αλληλέγγυους και ειδικά εκείνους της Λέσβου, που είχαν δει την πρώην «συντρόφισσά» τους να ανακηρύσσεται σε… γενικό δερβέναγα των προσφύγων και να εφαρμόζει τις πολιτικές που ζητούσε η Ευρωπαϊκή Ενωση, όπως η κράτησή τους στη Μόρια και η επιστροφή τους στην Τουρκία.

  Κάποιος προσπάθησε να της θυμίσει τον Ιούνιο του 2015 όταν, εν μέσω της διαπραγμάτευσης που οδήγησε στο τρίτο Μνημόνιο, υπέγραφε (μεταξύ άλλων 600) διακήρυξη «κατά οποιασδήποτε συμφωνίας με τους δανειστές που θα περιλαμβάνει νέα μέτρα λιτότητας» διότι «στον κόσμο της Αριστεράς και των κινημάτων, δεν του αξίζει να παραμένει σε αυτή την παραλυτική αναμονή ούτε να ανεχτεί -πολύ περισσότερο να αναγκαστεί να υπερασπιστεί- μορφές μνημονιακής διολίσθησης».

  Η κ. Καραγγελή είχε ήδη αποτινάξει το παρελθόν, αναλαμβάνοντας θέση στο νέο της γραφείο και ακολουθώντας κλασικές συνταγές της εξουσίας, όπως το να επιλέγεις για συνεργάτες μόνο όσους δεν σε απειλούν – κάτι που οδηγεί πολλούς ικανούς υπαλλήλους της Υπηρεσίας Υποδοχής να επιθυμούν μετάταξη αλλού. Το μόνο που απέμενε ήταν η απόφαση Μουζάλα που «διόρθωνε την παραδρομή» και ανέβαζε το μισθό της στα 3.950 ευρώ. Οσο για την ποιότητα του έργου που θα δικαιολογούσε έναν τέτοιο μισθό, μιλούν από μόνες τους οι εικόνες με τα παγωμένα αντίσκηνα στη Μόρια και οι θάνατοι εκεί προσφύγων που παραμένουν ανεξιχνίαστοι…

  ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
  arishat@e-typos.com
  Από την έντυπη έκδοση Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής

  Μου αρέσει!

  1. κοιτα, μη τους διαβαζεις, αυτοι εκει ειναι τοσο μπουφοι με τα φαουλ που εχουν κανει , που εξαιτιας τους θα θελουμε μεθαυριο ν’αλλαξουμε τον Τσιπρα και δε θα μπορουμε.Καποια καρεκλα ανησυχει για το περιβαλλον της κει χαμω και καλοβλεπει μιαν αλλη και μας απασχολεις με σεντονια διπλοφαρδα ?

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s