olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Σκληρή απάντηση Πάνου Καμμένου στην Ντόρα Μπακογιάννη και τους άλλους πρόθυμους ΑΝΑΝιστές

Posted by netakias.com στο Μαρτίου 7, 2017

Ο Πάνος Καμμένος εγκαινίασε διαμερίσματα στέγασης για τους Στρατιωτικούς (1)Πρέπει επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει την κ. Μπακογιάννη. Παρότι την καθαίρεσε από τομεάρχη Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, παρέσυρε το κόμμα της να καταθέσει επερώτηση, διαψεύσθηκε μέσα σε 20 ώρες με την άσκηση των Τούρκων ανοιχτά της Κύπρου και συνεχίζει τις επιθέσεις. Στερείται  σοβαρότητας και ψυχραιμίας.

33 Σχόλια to “Σκληρή απάντηση Πάνου Καμμένου στην Ντόρα Μπακογιάννη και τους άλλους πρόθυμους ΑΝΑΝιστές”

 1. 300 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ». ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
  Posted on 07/03/2

  Όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, περίπου 300 άτομα που μπήκαν στη χώρα ως «κατατρεγμένα προσφυγάκια» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο έρευνας που διεξάγει το FBI, σχετικά με την ισλαμική τρομοκρατία: Επιπροσθέτως, ένας αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας, που δεν θέλησε να κατονομαστεί, διευκρίνισε ότι αυτοί οι 300 πρόσφυγες προστίθενται στους 1.000 «πιθανούς τρομοκράτες» στις ΗΠΑ, τους οποίους ερευνούν οι αρχές

  «Το βασικό στοιχείο είναι ότι 300 πρόσωπα έγιναν δεκτά στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος υποδοχής προσφύγων, τα οποία είτε διείσδυσαν με εχθρικές διαθέσεις είτε ριζοσπαστικοποιήθηκαν μετά την είσοδό τους στις ΗΠΑ».«Σήμερα περισσότερα από 300 πρόσωπα, σύμφωνα με το FBI, που έχουν γίνει δεκτά στις ΗΠΑ με το καθεστώς του πρόσφυγα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο στόχαστρο μιας έρευνας του FBI για δραστηριότητες που ενδεχομένως συνδέονται με την τρομοκρατία. Πολλοί άνθρωποι που επιδιώκουν να υποστηρίξουν ή να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες εισέρχονται μέσω του προγράμματος υποδοχής προσφύγων».

  Αλήθεια, πόσοι να’ ναι οι τρομοκράτες που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα ως «κατατρεγμένα προσφυγάκια»; Το ψάχνει κανείς ή το απαγορεύει κι αυτό ο… αντιρατσιστικός νόμος;

  Μου αρέσει!

 2. Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομολογία προέβη ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής, σε σχέση με την δημιουργία τεμένους στην Αθήνα.

  Σε άρθρο του, το οποίο δημοσιεύθηκε στην «Εστία», ο Καλαντζής αποκαλύπτει ότι η ανέγερση του τεμένους δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κάποια υποχρέωση της Ελλάδος που να απορρέει από κάποια διεθνή συνθήκη. Συγκεκριμένα, τα ακριβή λόγια του Καλαντζή έχουν ως εξής:

  «Η κατασκευή και λειτουργία του δημόσιου Τεμένους στην Αθήνα δεν αποτελεί διεθνή υποχρέωση της χώρας μας, δηλαδή δεν έχουμε υπογράψει κάποια συνθήκη διεθνούς ισχύος με την οποία να έχουμε αναλάβει αντίστοιχη υποχρέωση».

  Η κυβερνητική αυτή ομολογία αποτελεί το καλύτερο αποδεικτικό στοιχείο για την συντριβή της καθεστωτικής προπαγάνδας, ότι δηλαδή η Ελλάδα είναι, δήθεν, υποχρεωμένη εξαιτίας των διεθνών συνθηκών να δημιουργήσει τζαμί στην Αθήνα ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Χώρας.

  Στην πραγματικότητα, αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι οι εγχώριοι εντολοδόχοι των ξένων κέντρων αποφάσεων προχωρούν στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, ακριβώς επειδή αυτές είναι οι εντολές που έχουν λάβει όλες οι πτέρυγες του «συνταγματικού τόξου», αδιαφορώντας πλήρως τόσο για την εθνική ανασφάλεια όσο και το κοινωνικό πρόβλημα που ενδέχεται να δημιουργηθεί στην περιοχή όπου είναι προορισμένο να ανεγερθεί το τζαμί.

  Μου αρέσει!

 3. Πλήρης παράδοση της Θράκης από τους ανθέλληνες: Με το ζόρι να μάθει τούρκικα στους Πομάκους ο Σύριζα!

  Για ακόμη μια φορά φανερώνονται οι εθνομηδενιστικές τάσεις του εθνικά επικίνδυνου ΣΥΡΙΖΑ, μιας κυβέρνησης η οποία με πρόσφατο πιλοτικό πρόγραμμα του υπουργείου παιδείας εισάγει την διδασκαλία τουρκικής γλώσσας στα δημόσια νηπιαγωγεία και ειδικότερα σε όσα εντάσσονται σε μειονοτικούς δήμους. Αυτό σημαίνει ότι και πληθυσμοί των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι τα τουρκικά πλέον θα διδάσκονται από το νηπιαγωγείο την τουρκική γλώσσα, όπως τα παιδιά των Πομάκων.

  Η κρισιμότητα του εν λόγω εγχειρήματος έγκειται στην αξία της γλώσσας όσον αφορά την εθνική συνείδηση και γενικότερα την καλλιέργεια του ατόμου. Σε αυτό λοιπόν το κείμενο θα επιχειρηθεί η με βάση συγκεκριμένα επιχειρήματα αποδόμηση των σκοπών του συγκεκριμένου προγράμματος το οποίο θα επηρεάσει βραχυπρόθεσμα και κυρίως μακροπρόθεσμα την Θράκη.

  Πρώτον η γλώσσα είναι ένας από τους φορείς εθνικής συνείδησης, το οποίο δημιουργεί στα μέλη μιας κοινότητας την αίσθηση του «ανήκειν» ότι μιλούν και επικοινωνούν με τον ίδιο τρόπο με τους συμπολίτες τους, οπότε ανήκουν σε αυτήν την ομάδα. Οι Έλληνες λοιπόν με την ομιλία της ελληνικής κατορθώνουν να συνειδητοποιούν ότι ανήκουν στο Ελληνικό Έθνος.

  Δεύτερον, η ελληνική γλώσσα είναι φορτισμένη με τον πολιτισμό που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας και οι λέξεις, το συντακτικό και η γραμματική που χρησιμοποιούνται φέρουν αξίες, στάσεις και αντιλήψεις. Ας σκεφτούμε λοιπόν πόσο πιο εύκολα χωρίς την ουσιαστική εκμάθηση των ελληνικών, θα μπορούσαν τα παιδιά απομακρυσμένων περιοχών ή πομακικών χωριών να γίνουν στόχος της τουρκικής προπαγάνδας.

  Τρίτον, είναι γλώσσα στην οποία είναι γραμμένες οι μεγάλες πνευματικές δημιουργίες, από τα έργα του Πλάτωνα, μέχρι την ποίηση του Παλαμά. Τη στιγμή που σχολεία ξένων χωρών εντάσσουν την ελληνική γλώσσα στο ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθητών, είναι κρίμα αυτή να τίθεται στο περιθώριο στην ελληνική επικράτεια.

  Αντί λοιπόν όλων των προαναφερθέντων, η εισαγωγή στα νηπιαγωγεία της τουρκικής γλώσσας θα έχει ως αντίκτυπο την εμφάνιση θλιβερών φαινομένων και στον ουσιαστικό εκτουρκισμό Ελλήνων πολιτών. Όποιος χαρακτηρισμός και να δοθεί στο εν λόγω εγχείρημα θα είναι λίγος γι’ αυτό και σε αυτό το κείμενο θα ειπωθεί απλά αλλά σαφώς ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν, είναι και θα είναι η μόνη δύναμη που τίθεται απέναντι σε κάθε προσπάθεια αφελληνισμού, απέναντι σε κάθε προδοσία και κάθε προσβολή κατά του Γένους των Ελλήνων.

  Αντί επιλόγου, ας μείνουν τα λόγια του Κικέρωνα, κατά τον οποίο αν μιλούσαν οι Θεοί, θα χρησιμοποιούσαν την ελληνική γλώσσα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • ΑΙΤΣΟΙ! said

   Μου αρέσει!

  • Ο ΠΟΛΙΤΗΣ said

   Το παρελθόν είναι ένοχο και όχι ξεχασμένο.

   Έχουν γνώση οι φύλακες και μνήμη οι Έλληνες.

   Ο Αχμέτ Ιλχάν (σύμμαχος στο Ντορόκομμα παρωδία ΔΗ.ΣΥ. ) ήταν κατηγορηματικός στις δηλώσεις του.
   Η κα Μπακογιάνη «Μας έκανε ότι της ζητήσαμε» λέει χαρακτηριστικά.Εισήγαγε την τουρκική γλώσσα ως μάθημα στα δημόσια σχολεία της Δυτικής Θράκης, παρείχε οικονομική υποστήριξη ώστε να έρθουν σχολικά βιβλία από την Τουρκία στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία, δρομολόγησε το θέμα του μουφτή και αν δεν την προλάβαιναν οι εκλογές θα είχαμε σύντομα την εκλογή και όχι τον διορισμό του θρησκευτικού μας ηγέτη»

   Ο Αχμέτ Ιλχάν είχε ξεσηκώσει σάλο το 2006 υπογράφοντας κείμενο που μιλούσε για «Τουρκομουσουλμανική μειονότητα» και «Μητέρα Πατρίδα Τουρκία»

   Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας, που η Ντόρα και τα Ντοράκια της ,τους είναι απαραίτητα.

   Μου αρέσει!

 4. ΝΕΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ…

  (ΝΕΑ) ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ! Προκλητικό Ρουσφέτι

  ΕΙΣΤΕ …ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΕΟΛΑΙΑ; ΚΑΙ …»ΜΕΛΕΤΑΤΕ» την ΙΣΤΟΡΙΑ; Τέλεια! ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ …25.000 ευρώ!!! (Από την Βουλή κιόλας!!!)

  …ΠΑΝΤΩΣ «ΕΧΟΥΜΕ» ΚΑΙ ΠΟΛΥ …’ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ’ ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ! ΛΑΜΠΡΑ…

  (ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ! ΟΥΤΕ …ΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ…)
  Έγκριση να επιχορηγηθεί οικονομικά από τον προϋπολογισμό της Βουλής η ‘Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας’ (ΕΜΙΑΝ), υπέγραψε τον παρελθόντα Δεκέμβριο ο κ.Νίκος Βούτσης…

  Η ΕΜΙΑΝ είχε καταθέσει αίτημα προς τη Βουλή και ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης …ενέκρινε την επιχορήγησή της (όχι, άν «ήθελε» άς έκανε κι αλλοιώς!) με το ποσό των 25.000 ευρώ για τις δραστηριότητές της το 2016!

  Μου αρέσει!

 5. Reblogged στις penelopap.

  Μου αρέσει!

 6. Μείωσαν έως 2.000 ευρώ το χρόνο την ειδική εισφορά αλληλεγγύης των πολιτικών προσώπων

  Γενναίες μειώσεις στα ποσά της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που οφείλουν να πληρώνουν τα πολιτικά πρόσωπα νομοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. στο πλαίσιο των προσπαθειών της για μια… δίκαιη αναδιανομή των φορολογικών βαρών!

  Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ταυτόχρονα με τις ρυθμίσεις που προέβλεπαν περικοπές συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και «μπλοκάκια», μείωση των αφορολόγητων ορίων και αύξηση φορολογικών συντελεστών για μισθωτούς και συνταξιούχους, οι κυβερνητικοί βουλευτές ψήφισαν τον Μάιο του 2016 ως … «αντίμετρο» και μια διάταξη, η οποία προβλέπει τη μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα κατά 1.049 έως και 1.999 ευρώ το χρόνο!

  Δικαιούχοι των σημαντικών αυτών φοροελαφρύνσεων είναι, συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί, οι αναπληρωτές υπουργοί, οι υφυπουργοί, οι βουλευτές, οι ευρωβουλευτές, οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι γενικοί και οι ειδικοί γραμματείς υπουργείων, οι διοικούντες τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και οι διοικητές των ανεξάρτητων αρχών.

  Η σκανδαλώδης διάταξη περιλαμβάνεται στο άρθρο 43Α του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος. Με τις διατάξεις του άρθρου αυτού αναμορφώθηκε η κλίμακα υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για τους φορολογούμενους με ετήσια ατομικά φορολογητέα εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα καταργήθηκε το ιδιαίτερο καθεστώς ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης το οποίο είχε καθιερωθεί για τα πολιτικά πρόσωπα από την κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ το 2014 και το οποίο προέβλεπε ότι τα συνολικά εισοδήματα των συγκεκριμένων προσώπων από όλες τις πηγές φορολογούνται με αυξημένο συντελεστή εισφοράς 8%.

  Ειδικότερα, με τις νέες διατάξεις του άρθρου 43Α του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος οι οποίες προστέθηκαν με την παράγραφο 9 του άρθρου 112 του ν. 4387/2016, καταργήθηκαν για τα εισοδήματα του έτους 2016 οι διατάξεις του άρθρου 29 του ν. 3986/2011 με τις οποίες η ειδική εισφορά αλληλεγγύης είχε καθιερωθεί και είχε επιβληθεί στα εισοδήματα των ετών 2010-2015. Στις διατάξεις που καταργήθηκαν περιλαμβανόταν και μία παράγραφος, η οποία προέβλεπε ειδικό καθεστώς υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για τα πολιτικά πρόσωπα. Συγκεκριμένα, η παράγραφος 3ζ του άρθρου 29 του ν. 3986/2011, όπως είχε τροποποιηθεί με βάση το άρθρο 52 του ν. 4305/2014 το οποίο είχε ψηφίσει η κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, προέβλεπε την επιβολή ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης με αυξημένο συντελεστή 8% στο άθροισμα των εισοδημάτων των πολιτικών προσώπων από όλες τις πηγές. Με τον τρόπο αυτόν, οι πολιτικοί πλήρωναν, σε κάθε περίπτωση, πολύ μεγαλύτερα ποσά εισφοράς από όλους τους άλλους φορολογούμενους.

  Ποιους αφορά

  Στο ειδικό αυτό καθεστώς αυξημένης ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης υπάγονταν ειδικότερα τα ακόλουθα φυσικά πρόσωπα:

  * Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
  * Ο πρωθυπουργός.
  * Ο Πρόεδρος και οι αντιπρόεδροι της Βουλής.
  * Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
  * Οι υπουργοί.
  * Οι αναπληρωτές υπουργοί.
  * Οι υφυπουργοί.
  * Οι γενικοί και ειδικοί γραμματείς υπουργείων.
  * Οι γενικοί γραμματείς των αποκεντρωμένων διοικήσεων.
  * Οι περιφερειάρχες.
  * Οι βουλευτές και ευρωβουλευτές.
  * Οι δήμαρχοι.
  * Oι διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες και εντεταλμένοι σύμβουλοι των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου.
  * Τα μέλη των ανεξάρτητων αρχών καθώς και των αρχών που χαρακτηρίζονται με νόμο ως ανεξάρτητες ή ρυθμιστικές.

  Μου αρέσει!

  • Geoman. said

   Για να καταλάβεις τι κορόιδο σε πιάνουν κάτι μπαγλαμάδες που το παίζουν δημοσιογράφοι και συ τους πιστεύεις και τους αναπαραγάγεις.
   Ο δικός σου……………..ο αρχηγός σου…………….ο ναζί ντε……….α ναι ο Μιχαλολιάκος , πληρώνει 10% εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης.
   Είδες που πάλι την πάτησες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   Γιατί πληρώνει 10% μήπως κατάλαβες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   Που να καταλάβεις………………………
   Γιατί τα εισοδήματά του ξεπερνούν τις 225,000 ευρώ το χρόνο…………………
   Τόσο απλά……….
   Κατάλαβες τίποτα;;;;;;;
   Μπα δεν πιστεύω………..
   Ρε βασίλω.
   Δεν έχουν όλοι οι πολιτικοί τα ίδια εισοδήματα.
   Άλλοι βγάζουν 80,000 το χρόνο και άλλοι 800,000 το χρόνο.
   Φυσικά και δεν πρέπει να πληρώνουν την ίδια εισφορά αλληλεγγύης.
   Πληρώνουν όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, αναλόγως το εισόδημά τους.
   Αυτό έκανε αυτός ο Νόμος.
   Όσο πιο πολλά παίρνεις τόσο μεγαλύτερο συντελεστή θα έχεις.
   Πιο λιανά δε γίνεται να στο εξηγήσω…..

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: