olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Η συμμορία των ΑΝΑΝιστών-ΦιλόΣκοπιανών συκοφαντεί τον Καμμένο!

Posted by netakias.com στο Μαρτίου 6, 2017

ntora-giorgosΗ συμμορία των ΑΝΑΝιστών-ΦιλόΣκοπιανών συκοφάντεί τον Καμμένο!

Τόλμησαν οι θιασώτες του «Ανάν» και του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας να εγκαλούν τον Πάνο Καμμένο διότι «η ρητορική και οι διαρροές του, θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα» επείδη θωρακίζει την Δύναμη Αποτροπής της Εθνικής μας Αμυνας απέναντι σε κάθε επιβουλέα.

Μιλάει για «κίνδυνο στα Εθνικά Σύμφέροντα» η πολιτικός που μαζί με το Βαθύ ΠΑΣΟΚ προσπαθησαν να ξεθάψουν το σχέδιο Αναν. Μιλάει για «κίνδυνο στα Εθνικά Σύμφέροντα» που πολέμησε όσο κανείς άλλος το ΒΕΤΟ του Καραμανλή στα Σκόπια.

Η πολιτική του Σημίτη με τις γκρίζες ζώνες, του Πάγκαλου στην Μαδρίτη, η πολιτική του Παπανδρέου των σεισμών και του Σαμαρά που έδινε στρατηγικά λιμάνια του Αιγαίου στους Τούρκους έχει τελειώσει.

Η Ελλάδα είναι ανεξάρτητη χώρα με κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και θα τα υπερασπιστεί με ψυχραιμία, σύνεση αλλά και αποφασιστικότητα, όπως δήλωσε κι εχθες κι ο Α/ΓΕΕΘΑ.

27 Σχόλια to “Η συμμορία των ΑΝΑΝιστών-ΦιλόΣκοπιανών συκοφαντεί τον Καμμένο!”

 1. Είμαστε Ιράν ! !.......... said

  ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ 300 ΚΥΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ………..

  Μου αρέσει!

 2. ΜΑΙΡΗ said

  Το παράξενο θα ήταν να μην συκοφαντούν το Πάνο Καμμένο.

  Μου αρέσει!

 3. ΜΑΙΡΗ said

  Τσογλάνια

  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι και λογοπλάστης και νομοπλάστης (κυρίως) και ίσως στο μυαλό του ο πλάστης του κόσμου.

  Του Κώστα Βαξεβάνη

  Δεν θα είχε κανένα πολιτικό και αρθρογραφικό ενδιαφέρον η αναφορά στον ξεχασμένο συνταγματολόγο της καρδιάς μας, αν, ως ένα άλλο είδος Αδωνη, δεν φώναζε όσα οι άλλοι ψιθυρίζουν. Σε πρόσφατη παρουσίαση βιβλίου επανέλαβε τη λέξη που με μεγάλο καμάρι έπλασε ο ίδιος, τον εκτσογλανισμό. «Αποδίδει μια προδιάθεση και περιρρέουσα ατμόσφαιρα», για τον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά, επέμεινε ο άλλοτε κραταιός των στούντιο στα οποία αναπτυσσόταν η εικονική πολιτική πραγματικότητα που τελικώς τον ξέβρασε στις παρουσιάσεις βιβλίων να μοιράζεται τις κάμερες και το μικρό ακροατήριο με πολλούς ακόμη.

  Τον ίδιο προσδιορισμό για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει χρησιμοποιήσει και ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ανήκει στην ίδια κατηγορία των βαρέων βαρών επιθέσεων ενάντια στην κυβέρνηση.

  Δεν είναι τυχαία η πνευματική συνεύρεση των δύο πολιτικών αντρών στο λήμμα τσογλάνι και η κοινή επιθετικότητα που ξεχνάει προσχήματα και εκφράζει την πολιτική με άλλα, αισχρά μέσα.

  Ομοιος στον όμοιο και η κοπριά απευθείας από τα λύματα της διαπλοκής. Πληθωρικοί και οι δύο στις εκφράσεις τους, χωρίς τον φόβο του κόστους, εκφράζουν με σπάνια ειλικρίνεια όσα οι συνοδοιπόροι τους περνούν από φίλτρα εξομάλυνσης και επικοινωνιακού λούστρου.

  Για τον Πάγκαλο, τον Βενιζέλο, τον Μητσοτάκη, για όσους μαζί με αυτούς κατείχαν την εξουσία επί μισό αιώνα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός με την έννοια που τον κρίνει κάποιος από την κοινωνία. Είναι τα τσογλάνια, οι άγαρμποι, οι σώγαμπροι, οι για όλους αυτούς τους λόγους απαράδεκτοι που τους αφαίρεσαν την εξουσία. Στην κρίση τους και την κριτική τους δεν υπάρχουν στοιχεία πολιτικής, ούτε ενδιαφέρον για τη χώρα. Αν υπήρχαν, η χώρα, την οποία οι ίδιοι κυβέρνησαν και μάλιστα μερικές φορές με αίσθηση κληρονομικού δικαιώματος, θα ήταν διαφορετική.

  Δεν διαφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε συμφωνούν. Δεν τον αναλύουν πολιτικά, δεν τον απορρίπτουν γι’ αυτόν τον λόγο, δεν τον τοποθετούν στο περιθώριο ως επιζήμια κατάσταση. Τον μισούν γιατί τους αφαίρεσε την εξουσία. Το μίσος αυτό είναι που επιχειρούν εκ των υστέρων να βαφτίσουν και να παρουσιάσουν ως πολιτική διαφωνία.

  Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καλή ή κακή, τους αφαίρεσε την εξουσία που αντιλαμβάνονται ως ιδιοκτησία, την οποία στη χειρότερη περίπτωση μοιράζονταν μεταξύ τους.

  Η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του στο Μέγαρο Μαξίμου προκάλεσε την οργή τους, η οποία αρχικώς μετριάστηκε από την πίστη πως πρόκειται για παρένθεση.

  Υστερα από δύο χρόνια η κυβέρνηση παραμένει, ο πρωθυπουργός διαπραγματεύεται, ξένοι ηγέτες φαίνεται πως αλλάζουν τη στάση τους για την ευρωπαϊκή πραγματικότητα της λιτότητας και οι ίδιοι πρέπει να απαντήσουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν. Αυτό επιβάλλουν οι κανόνες της πολιτικής. Αντί για απάντηση κάνουν το εξής αντιφατικό: προφητεύουν πως θα επέλθει η καταστροφή, η οποία θα αποφευχθεί αν κλείσει η αξιολόγηση με κάθε μέσο και μέτρο, το οποίο ταυτοχρόνως αποκαλούν αντιλαϊκό και σκληρό επειδή μπορεί να παρθεί από την παρούσα κυβέρνηση.

  Γύρω από τη μείζονα αντιπολίτευση, κόμματα, αποκόμματα και κομματίδια συμφωνούν στην αντιΣΥΡΙΖΑ ρητορική, αναζητώντας όχι μόνο τις ψήφους δυσαρέσκειας, αλλά ένα ομαδικό χτύπημα που θα τους φέρει σε ένα παζάρι εξουσίας μετά τις εκλογές.

  Το θέμα δεν είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει άδικο ή αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει δίκιο πως είναι η μοναδική εγγύηση για την έξοδο από την κρίση, όπως υποστηρίζει στη συνέντευξή του στο Documento. Το θέμα είναι ότι η πολιτική εκχυδαΐζεται σε παιχνίδι τακτικισμών για την κατάληψη της εξουσίας, όπου το μίσος (δεν πρόκειται για πολιτικό μίσος αλλά για πραγματικό) μεταμφιέζεται σε ψευτοπολιτικές αφηγήσεις σωτηρίας. Αν είναι πραγματικές αυτές οι αφηγήσεις, τότε η χώρα θα σωθεί αν ξανακαταλάβουν το Μέγαρο Μαξίμου ο Βενιζέλος, ο Αδωνης και φυσικά ο Μητσοτάκης αν δεν τον έχει καταστρέψει ο Ιζνογκούτ αντιπρόεδρος που θέλει να γίνει πρόεδρος στη θέση του. Το σενάριο αυτό προϋποθέτει να έχει δίκιο ο άλλος Μητσοτάκης ο πρεσβύτερος ο οποίος είχε πει το γνωστό «ποιος θα θυμάται σε δέκα χρόνια» . Με αυτή την έννοια τα τσογλάνια είναι αντικείμενο μίσους ακόμη περισσότερο γιατί συντηρούν συνεχώς τη μνήμη.

  Μου αρέσει!

 4. Dedes Kostas said

  Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι οι ίδιοι που κατηγόρησαν τον Καμμένο, κατηγορούν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τους ενοχλεί που η ελληνική κυβέρνηση χαράσσει στρατηγική εξάλειψης του προδοτικού σχεδίου των Γκρίζων Ζωνών στο Αιγαίο. Σχεδίου που επέβαλλαν οι δοσίλογοι Σημίτηδες και οι Πάγκαλοι.

  Είναι οι ίδιοι που δε θα διστάσουν να πουλήσουν τη χώρα και στους Τούρκους, όπως επιχείρησαν να κάνουν και με τα Σκόπια.

  Μου αρέσει!

 5. ΖΟΥΓΚ said

  Αυτα ενδιαφερουν τον κοσμο………..

  ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ! Επιστροφή στην …ύφεση
  3/06/2017 02:20:00 μ.μ.

  Yannis Koutsomitis
  Ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα
  Σοκαριστικά τα στοιχεία για το ΑΕΠ του 4ου τριμήνου 2016 που ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΛΣΤΑΤ:
  Το ΑΕΠ υποχώρησε κατά 1,2% σε τριμηνιαία βάση, έναντι 0,4% που ήταν η αρχική εκτίμηση,
  και μείωση 1,4% σε ετήσια βάση έναντι ανάπτυξης 0,2% που προβλεπόταν αρχικά.
  Καταρρέουν όλες οι κυβερνητικές ανοησίες περί δήθεν ανάκαμψης.
  Η Οικονομία έχει ανάγκη από ρευστότητα και σταθερότητα μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο και όχι ερασιτεχνικούς ζογκλερισμούς στου κασίδη το κεφάλι.
  —————————————-
  Υφεση (- 0,05% του ΑΕΠ) καταγράφει πλέον η οικονομία για το σύνολο του 2016 μετά την σημαντική αναθεώρηση των στοιχείων για το Δ τρίμηνο του προηγούμενου χρόνου που ανακοίνωσε πρι λίγο η ΕΛΣΤΑΤ σύμφωνα με τα οποία η οικονομία καταέγραψε ύφεση 1,1% του ΑΕΠ αντί ανάπτυξης 0,3% του ΑΕΠ που ήταν η πρώτη εκτίμηση Στατιστικής Αρχής.

  Από την δεύτερη μέτρηση της στατιστικής αρχής, διαπιστώνεται ότι το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε όρους όγκου, κατά το 4ο τρίμηνο 2016 σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του χρόνου παρουσίασε μείωση κατά 1,2%, σε σχέση με έναντι της μείωσης 0,4% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση του 4ου τριμήνου στις 14/02/17.
  Στην σύγκριση σε ετήσια βάση κατά το 4ο τρίμηνο 2016 σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα του 2015 το ΑΕΠ κατέγραψε μείωση κατά 1,1%, έναντι της αύξησης 0,3% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση του 4ου τριμήνου.
  Επίσης υπήρξαν αναθεωρήσεις, μικρότερης κλίμακας, και στα προηγούμενα τρίμηνα, όπως για παράδειγμα το τρίτο, όπου το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 2% σε ετήσια βάση, αντί αρχικής εκτίμησης για 2,2%.
  Με βάση τις παραπάνω αναθεωρήσεις, τελικά το 2016 έκλεισε με οριακά αρνητικό πρόσημο (0,05%), αντί της προηγούμενης εκτίμησης για θετική πορεία 0,3%.
  Η αναθεώρηση της πρώτης πρόβλεψης κατά 1,4% του ΑΕΠ σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ είναι, αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης στοιχείων που δεν ήταν διαθέσιμα κατά την πρώτη εκτίμηση. Τα στοιχεία αυτά είναι είτε μηνιαία (όπως στοιχεία Ισοζυγίου Πληρωμών μηνός Δεκεμβρίου) είτε τριμηνιαία (όπως δείκτες κύκλου εργασιών των κλάδων των υπηρεσιών και στοιχεία της έρευνας εργατικού δυναμικού).
  http://www.press-gr.com

  Μου αρέσει!

 6. σκατα στον οχετο said

  Οι μπούληδες της «εθνικοφροσύνης»

  Η Ελλάς αποτελεί το τελευταίο κομμουνιστικό Κράτος της Ευρώπης κι αυτή είναι μιαπραγματικότητα την οποία κανείς πλέον δεν μπορεί να παραγνωρίζει. Η μεταπολιτευτικήερυθρά Τυραννία εντούτοις, δεν εγκαθιδρύθηκε από τους πολιτικούς απόγονους των συμμοριτών αλλά από τη μασονοδεξιά, η οποία όχι μόνον άνοιξε στον μπολσεβικισμό την
  πόρτα της εξουσίας αλλά του έδωσε και τα κλειδιά αυτής.
  Τον βρώμικο ρόλο της ΝΔ τον έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει και καταδείξει σε μυριάδες περιπτώσεις. Δεν είναι όμως μόνο η ΝΔ υπεύθυνη της σημερινής ερυθράς Τυραννίας. Οι παραφυάδες της, τα νόθα της ΝΔ που προβάλλονται ως η «πατριωτική» συνιστώσα της σημερινής κόκκινης Χούντας είναι εξίσου ένοχες για τα αντεθνικά
  εγκλήματα που διαπράττονται εις βάρος της Πατρίδος και του Λαού μας. Ας μην κοροϊδευόμαστε πια, δεν πρόκειται για Χούντα Τσίπρα αλλά για Χούντα Τσίπρα-Καμμένου.
  Το μόρφωμα Καμμένου εισήλθε στη Βουλή ως βασικό υποστύλωμα της κυβέρνησης Σύριζα.
  Τις αντιδράσεις μέρους της αριστεράς για την ιδιότυπη αυτή συμμαχία, επιχείρησαν να διασκεδάσουν θέσεις στα μέσα ενημέρωσης οι οποίες συνέτειναν στο να καταδείξουν πως το κόμμα Καμμένου συνιστά τάχα την πατριωτική φωνή της σημερινής κυβέρνησης. Ακόμα και σήμερα, προβάλλονται τεχνηέντως κραυγές μπολσεβίκων από τη μεριά Σύριζα που καλούν σε αποπομπή του μορφώματος και συνεργασία με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, ακόμη και με το βρώμικο ΠΑΣΟΚ. Επί της ουσίας, πρόκειται για τεχνητή ένταση η οποία βολεύει και τις δύο πλευρές: τον μεν Σύριζα για να πεισθούν τα στελέχη του πως η
  συμμαχία με ΑΝΕΛ υπήρξε λύση ανάγκης για να παραμείνει στην εξουσία το κόμμα τους, τους δε ΑΝΕΛ για να εξαπατώνται οι ψηφοφόροι τους θεωρώντας πως το κόμμα Καμμένου λειτουργεί ως ανάχωμα σε αντιπατριωτικές ενέργειες του Σύριζα.
  Από το 2012 ακόμα, το κόμμα Καμμένου δημιουργήθηκε με ένα και μόνο σκοπό: τον περιορισμό της δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Ποτέ το συνονθύλευμα των ψεκασμένων δεξιούληδων δεν λειτούργησε ως ανάχωμα στο Σύριζα κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από
  το 2015 και μέχρι σήμερα. Το αντεθνικό Καθεστώς επιβράβευσε τους ΑΝΕΛ με κυβερνητικές θέσεις και τον πρόεδρό του με το υπουργείο το οποίο ανέκαθεν λιγουρευόταν: εκείνο της Εθνικής Άμυνας. Γιατί εκείνο της Άμυνας; Διότι αφενός εκεί ρέει το χρήμα των εξοπλιστικών και αφετέρου από εκεί θα μπορεί να εξαπατά κατά τον βέλτιστο δυνατό
  τρόπο τους πατριώτες ψηφοφόρους.
  Μεταναστευτικό, σύμφωνο συμβίωσης, τζαμί στο Βοτανικό είναι μερικά μονάχα από τα εθνικά εγκλήματα Σύριζα, στα οποία οι ΑΝΕΛ έβαλαν πλάτη. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν», φώναζαν υστερικά τα μέσα εξαπάτησης συμπληρώνοντας: «σε κίνδυνο η κυβερνητική συνοχή». Παραμύθια για ανόητους με μοναδικό στόχο την κοροϊδία του εκλογικού σώματος:έπρεπε να δημιουργηθεί η εντύπωση πως οι ΑΝΕΛ δεν συμπορεύονται με αντιπατριωτικές ενέργειες του Σύριζα ενώ στην πραγματικότητα οι ΑΝΕΛ μαζί με το Σύριζα τις υλοποιούν.
  Για του λόγου το αληθές, θέτουμε το εύλογο ερώτημα: γιατί οι ΑΝΕΛ δεν απείλησαν ποτέ με έξοδο από την κυβερνητική συμμαχία προκειμένου να μην ψηφιστούν μέτρα που στρέφονται κατά του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδος; Διότι απλούστατα, ο ρόλος του
  μορφώματος Καμμένου είναι προδιαγεγραμμένος και σαφώς καθορισμένος.
  Βασικό σημείο της εξαπάτησης αποτελούν και οι κραυγές από πλευράς στελεχών Σύριζα για αποπομπή του «ακροδεξιού» μορφώματος Καμμένου. Δεν είναι όμως αξιοπερίεργο την ίδια ώρα κατά την οποία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συγχαίρει το κόκκινο παρακράτος
  για τις δολοφονικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής, κατά αστυνομικών και κατά πολιτών (όπως συνέβη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης), οι ΑΝΕΛ να μην έχουν δεχθεί την παραμικρή επίθεση από τους προστατευόμενους του Σύριζα συμμορίτες; Ή μήπως η
  «ακροδεξιά» Καμμένου δεν τους ενοχλεί;
  Καθίσταται σαφές πως το συνονθύλευμα του μπούλη (κατά δήλωση του πρωθυπουργού) της «εθνικοφροσύνης», αποτελεί την πηγή κάθε ενέργειας που στρέφεται κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Κι αυτή η λύσσα κατά των Ελλήνων Εθνικιστών θα εντείνεται όσο
  η διαρροή ψηφοφόρων από τους πατριδοκάπηλους ΑΝΕΛ προς τη Χρυσή Αυγή θα αυξάνεται.
  Στο χέρι των Ελλήνων Πατριωτών είναι η πολιτική εξαΰλωση του μορφώματος Καμμένου.
  Μια πολιτική εξαΰλωση η οποία σαφώς και δεν θα λυπήσει τους σκληρά δοκιμαζόμενουςβσυμπατριώτες μας αλλά αντίθετα, θα προκαλέσει θλίψη, απόγνωση και οδυρμό στους υπεύθυνους της δυστυχίας μας: στο κομμουνιστικό Κράτος και στα χρεοκοπημένα μέσα ενημέρωσης που συντηρούν το κόμμα του και τον ίδιο στην πολιτική ζωή. Η Χούντα
  Τσίπρα-Καμμένου πρέπει να πέσει και η μόνη δύναμη που μπορεί και θέλει να πράξει αυτό το εθνικό έργο είναι η Χρυσή Αυγή.

  Μου αρέσει!

 7. σκατα στον οχετο said

  Γιατί άραγε ο Καμμένος βγάζει βρώμες περί «θερμού» επεισοδίου με τούρκους τον… Ιούνιο;

  Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο… Ελλάντα! Και βέβαια, αναφερόμαστε στην «διαρροή» «πηγών» του υπουργείου Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…), περίω«θερμού» επεισοδίου με τους Τούρκους στην Κύπρο, τον… Ιούνιο!
  Και γιατί τον Ιούνιο; Γιατί τότε θα ξεκινήσει η εξόρυξη Φυσικού Αερίου από την Γαλλική Total, επιμένουν οι «πηγές» (δηλαδή ο μπούλης Πανούλης…).
  Από την Κύπρο πάντως, υπήρξε διάψευση: «δεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση, ούτε επιβεβαιώνονται τέτοιοι ισχυρισμοί» .
  Τι τρέχει; Αυτό που έχουμε γράψει και για τους –εκ του ασφαλούς- κούφιους λεονταρισμούς του Καμμένου προς την Τουρκιά: ότι ο τύπος αυτός ζει και αναπνέει για το εξοπλιστικό πρόγραμμα-μαμούθ που έχει στα σκαριά , αλλά δυστυχώς –γι’ αυτόν- συναντά πολλές και ποικίλες αντιδράσεις – κυρίως μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που ως συνεπείς κομμουνιστές προτιμούν σαφώς το «βούτυρο» από τα «κανόνια».
  Πώς αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα-μαμούθ και να πεισθούν για την αναγκαιότητά του οι έχοντες αντιρρήσεις και ο λαουτζίκος που θα το πληρώσει; Με συνεχή ένταση στο Αιγαίο (η οποία θα υποδαυλίζεται με… πολεμοχαρείς δηλώσεις του… λιονταρή Καμμένου) και προαναγγελίες «θερμών» επεισοδίων! Τι δεν καταλαβαίνετε;

  Μου αρέσει!

 8. σκατα στον οχετο said

  Να αφήσουν τα μεγάλα λόγια και να εφαρμόσουν εθνική
  πολιτική απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμο.

  Με ολοένα και προκλητικότερη στάση απαντά η Τουρκία στα ευχολόγια της μνημονιακής
  κυβέρνησης για την διευθέτηση των ζητημάτων που ανακύπτουν από την επεκτατική
  πολιτική της γείτονας χώρας και την σε καθημερινή βάση παραβίαση των κυριαρχικών μας
  δικαιωμάτων από το πολεμικό της ναυτικό. Ήδη το τελευταίο διάστημα οι Τούρκοι
  επιχειρούν την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο, γεγονός όμως που αντιμετωπίστηκε ως
  υπόθεση ρουτίνας, εφόσον οι ανακοινώσεις των αρμοδίων για θέματα εθνικής ασφάλειας
  κινήθηκαν στο γνωστό πλαίσιο της τήρησης χαμηλών τόνων και «ψύχραιμης» στάσης.
  Οι Τούρκοι, απεναντίας, όντας αυτοί που παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου και προβαίνουν
  σε ενέργειες που στην καλύτερη περίπτωση βάζουν οριστικό τέλος στο μύθο της
  ελληνοτουρκικής φιλίας και στο παραμύθι της ειρηνικής συνύπαρξης ανάμεσα στα δυο
  κράτη, όχι μόνο δεν έκαναν πίσω, αλλά ταυτόχρονα με τις στρατιωτικές τους ενέργειες
  προέβησαν σε αντίστοιχου θράσους δηλώσεις, με τις οποίες λίγο-πολύ απειλούν την
  Ελλάδα με πόλεμο.
  Όπερ και εγένετο! Ξέσπασε πόλεμος, αλλά όχι με τους Τούρκους. Ξέσπασε πόλεμος στο
  εσωτερικό της χώρας και συγκεκριμένα ανάμεσα στους υποτακτικούς του μνημονίου που
  συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε δουλικότητα και για το ποιος θα είναι εκείνος που
  πρώτος απ’ όλους θα κλείσει κάθε ενδεχόμενο σοβαρής και πρέπουσας απάντησης, όπως
  αρμόζει σε κάθε εθνικά κυρίαρχο κράτος, στους Τούρκους.
  Και κάπως έτσι, κυριολεκτικά από το πουθενά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος
  Καμμένος, σε μία επίδειξη «πατριωτισμού» και με μοναδικό κίνητρο την έξοδο από την
  πολιτική ανυπαρξία δήλωσε ότι η χώρα είναι έτοιμη να συντρίψει την τουρκική απειλή,
  αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι ο ίδιος εγγυάται για την άσκηση των κυριαρχικών
  μας δικαιωμάτων, όπως και όποτε απαιτηθεί.
  Καλούμε λοιπόν τον υπουργό να προβεί στις εξής αυτονόητες πράξεις, που συνάμα
  αποτελούν πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια της χώρας:
  Την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια
  Την χάραξη και οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ
  Την φύλαξη των συνόρων μας από τον Ελληνικό Στρατό
  Την ανασύσταση των ελληνικών εταιριών παραγωγής πολεμικού υλικού
  Την αύξηση της στρατιωτικής θητείας
  Την γεωπολιτική στροφή προς σύμμαχες χώρες ως απάντηση στην υπονομευτική στάση του
  ΝΑΤΟ
  Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί ο επεκτατισμός των Τούρκων. Όταν κι αν
  ποτέ ο Καμμένος προβεί στην υλοποίηση των ως άνω τότε θα έχει κερδίσει επάξια τον
  τίτλο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και θα έχει πράξει το εθνικό του χρέος απέναντι στην
  πατρίδα που δοκιμάζεται από την τουρκική απειλή.
  Μέχρι τότε θα παραμένει ο άνθρωπος που πέταξε από αέρος το στεφάνι στα Ίμια προς τιμήν
  των τριών πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, ως ο υπουργός που έγινε
  γνωστός για την επίκυψη του στους ξένους δανειστές και ως ο φλύαρος πατριδοκάπηλος
  που παριστάνει εκ του ασφαλούς τον νταή, νομίζοντας ότι το τζάκετ με τις πουλάδες που
  κάποτε φόρεσε τον κατατάσσει αυτόματα στους «μάχιμους» της πολιτικής και του στρατού.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: