olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην τελετή παράδοσης-παραλαβής Α/ΓΕΣ @PanosKammenos

Posted by netakias.com στο Ιανουαρίου 23, 2017

5 Σχόλια to “Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην τελετή παράδοσης-παραλαβής Α/ΓΕΣ @PanosKammenos”

 1. Κομανταντε Γνήσιος said

  Ομάδα αλβανών «ποζάρει» σχηματίζοντας με τα χέρια τον «αλβανικό αετό» σύμβολο όσων υποστηρίζουν την μεγάλη αλβανία
  Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα το ΓΕΣ διέταξε έρευνα και οι αλβανοί εντοπίστηκαν.
  Όπως προέκυψε την φωτογραφία τράβηξαν και δημοσιοποίησαν νεοσύλλεκτοι οι οποίοι παρουσιάστηκαν μόλις την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου, ενώ πρόκειται να διερευνηθούν τυχών ποινικές διοικητικές ευθύνες για το συμβάν.
  Εάν υπηρχε οργανωμένη πολιτεία και όχι η επικρατουσα απόλυτος κοινωνική πνευματική οικονομική και φυλετικη διαλυσις παρακμή σηψις και αποσυνθεσις
  την οποία επεφεραν τα διαχρονικα ελληνόφωνα εθνοπροδοτικα σκουλήκια κάτω από τις μαύρες κουκούλες τους, ουδέν λαθροσκατο θα επηγεναι εις τον Ελληνικό Στρατό και αυτή η πράξις συνιστούσα εσχατη προδοσια θα επέφερε την εσχατη των ποινών δια τυφεκισμου!!!!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. E said

  Μου αρέσει!

 3. sotos said

  Ούτε ο σουλτάνος ερντογάν δεν καρατόμησε τόσους
  σε σώματα ασφαλείας και στρατό!!! Μάλλον και ο δικός
  μας σουλτάνος θα είχε υποψίες για πραξικόπημα…

  Μου αρέσει!

 4. Κομανταντε Γνήσιος said

  ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΑΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!!!!!

  Ιθαγένεια είναι ο ΔΕΣΜΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ , ο νομικός, πολιτικός, πολιτιστικός, πολιτισμικός και συναισθηματικός δεσμός που συνδέει το άτομο με την κοινότητα από την οποία κατάγεται, η οποία κοινότητα αποτελείται συνήθως από τα μέλη μιας φυλής και χαρακτηρίζεεται από κοινή γλώσσα, χρήση κοινού εδάφους, κοινά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και πολιτισμός. Όσο για την απόκτηση, η ιθαγένεια μεταδίδεται ΜΟΝΟ από γονιό τής αυτης Φυλής σε τέκνο.

  Συνεπώς η όποια ιθαγένεια είναι μια ιδιότητα την οποία απλά έχεις ή δεν έχεις. Δεν χορηγείται και δεν αφαιρείται. Και επειδή μόνο μια ιθαγένεια μπορεί να έχει κάποιος, η εκ των υστέρων αναγνώρισή της γίνεται βάσει του δίκαιου της καταγωγής (ius sanguinis) εφόσον υπάρχουν τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά που συνδέουν το άτομο με την εν λόγω ομάδα.
  ΣτΕ 1644/2010 (Δ ́Τμήμα)

  Για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας από ομογενή απαιτείται, πέραν της ελληνικής καταγωγής και η ύπαρξη ελληνικής εθνικής συνείδησης, συναγομένης από την εν γένει συμπεριφορά του και τα λοιπά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ενδιαφερόμενου (στοιχεία προσδιορισμού της ελληνικής εθνικής συνείδησης, η γνώση της ελληνικής γλώσσας ή της ποντιακής διαλέκτου, η επαφή του ενδιαφερομένου με τα ελληνικά ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις, όπως διαμορφώθηκαν στους τόπους διαμονής των Ελλήνων, αλλά και κάθε άλλο πρόσφορο στοιχείο)
  (Δημοσιευμένη στην Επετηρίδα Δικαίου Προσφύγων και Αλλοδαπών 2010, εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα).

  Παρά ταύτα όμως, η ελληνική νομοθεσία, εντελώς αυθαίρετα , κακόβουλα καί μόνο μέ αθλιες σκοπιμότητες βέβαια, απονέμει ελληνική ιθαγένεια σε αλλογενείς. Πως το πετυχαίνει αυτό ;; “Μπερδεύοντας” συνειδητά την έννοια της ιθαγένειας με εκείνη της υπηκοότητας !
  Υπηκοότητα είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με την Πολιτεία (κράτος) και από την οποία πηγάζουν τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις για αμφότερα τα μέρη.

  Η υπηκοότητα αποκτάται:
  – αυτομάτως από εκείνους που έχουν την ιθαγένεια του συγκεκριμένου κράτους έθνους ή είναι μέλη μειονοτήτων που κατοικούν στην επικράτεια του
  – με την διαδικασία της πολιτογράφησης από τους υπόλοιπους. Με αυτή την διαδικασία, σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης τιμητικής υπηκοότητας, λόγω προσφοράς εξαίρετων υπηρεσιών.
  Πολιτογράφηση ονομάζεται η επίσημη διοικητική πράξη, με την οποία ένα κράτος απονέμει την ιδιότητα του πολίτη σε κάποιον που έως τότε ήταν πολίτης άλλου ή κανενός κράτους. Μετά την πολιτογράφησή του, το άτομο εφοδιάζεται με τα απαραίτητα δημόσια έγγραφα (δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο κ.ά.) και εξομοιώνεται νομικά με τους υπόλοιπους πολίτες του κράτους, τόσο στα δικαιώματα όσο και στις υποχρεώσεις. Ενδεχόμενες εξαιρέσεις από την αρχή της ισότητας αφορούν συνήθως ακραία για τον μέσο άνθρωπο ενδεχόμενα, για παράδειγμα στις ΗΠΑ δεν μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα.

  Βάσει των διεθνώς ισχυόντων, πολιτογράφηση μπορεί να τελεστεί μόνο εάν το ζητήσει ο ενδιαφερόμενος και μόνο από την αρμόδια γι’ αυτό δημόσια αρχή. Από εκεί και πέρα, κάθε κράτος θέτει διαφορετικές προϋποθέσεις οι οποίες κατά κανόνα αφορούν την απόδειξη ότι ο αιτούντος έχει προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον, που σημαίνει και ότι είναι σε θέση να ασκήσει αποτελεσματικά τα δικαιώματα του και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που ως πολίτης έχει.

  Με αυτή την διαδικασία, σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης τιμητικής υπηκοότητας, λόγω προσφοράς εξαίρετων υπηρεσιών.

  Υπό πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές προϋποθέσεις κυρίως δια Εθνική προδοσία , κατασκοπεία εγκληματικές ενέργειες ( ως σχεδόν τό σύνολον τών ελληνοποιηθεντων κυρίως παρανόμως λαθρόσκατων ) , η Πολιτεία μπορεί να αφαιρέσει την υπηκοότητα κάποιου. Με σχετική δήλωση στις αρμόδιες Αρχές, υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα παραίτησης από την υπηκοότητα.

  Τέλος, σε αντίθεση με την ιθαγένεια, η υπηκοότητα μπορεί να είναι πολλαπλή.

  Αυτά γιά τούς ασχέτους καί τούς πολυ(ψ)ολιτισμικούς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: