olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Όταν εκβιάζαν τον Καμμένο για να το «βουλώσει», οι «έγκριτοι» νταβατζήδες. Τα υποβρύχια, το ΤΤ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Λιακουνάκος κλπ

Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 11, 2017

ΚΑΜΜΕΝΟΣΑπό το σκάνδαλο των υποβρυχίων, των εξοπλιστικών, έως το ΤΤ, το ΚΕΕΛΠΝΟ και τόσα άλλα, οι νταβατζήδες της ενημέρωσης κατείχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από απλή συνέργεια μέσω «μεροκάματων» διαφημιστικών κονδυλίων, έως ευθεία συμμετοχή στις εγκληματικές οργανώσεις που λήστεψαν την Ελλάδα, οι μπράβοι της ενημέρωσης χρησιμοποιώντας τα προνόμια που παρέχει στα ΜΜ»Ε» το δημοκρατικό πολίτευμα, εκβίαζαν, συκοφαντούσαν, ταπείνωναν και λοιδορούσαν τους πολιτικούς ή κρατικούς λειτουργούς που τολμούσαν με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για την πατρίδα, να αντισταθούν στο πλιάτσικο.

Όταν δε οδηγούντο στην δικαιοσύνη, άρχιζαν να σκούζουν για την «δημοκρατία» που οι ίδιοι βίαζαν. Φυσικά τα 80 δις που κόστισαν τα σκάνδαλα στα οποία αποκάλυψε ή αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, άξιζαν τον κόπο τους. Και δικαιολογούσαν την εγκληματική τους δράση με την προβιά των «λειτουργών της ενημέρωσης».

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων, ο ΔΟΛ. Που αρκούσε το κλείσιμο της κάνουλας δημοσίου / τραπεζικού χρήματος για να καταρρέυσει. Για τέτοια «δημοσιογραφία» μιλάμε, αφού με το που σταμάτησαν τα θαλασσοδάνεια, κατέρρευσαν. «Δεν περίμεναν φυσικά να ζήσουν από τα έσοδα του περιπτέρου», όπως θα ανέμενε κανείς από οποιαδήποτε υγιή επιχείρηση του τύπου.

Οι συκοφαντίες και οι εκβιασμοί φυσικά αποκαλύπτονταν στην δικαιοσύνη, αλλά έπειτα από αρκετά χρόνια. Εκεί, εκβιαστές και συκοφάντες σέρνοντο και ζητούσαν «συγνώμη», πλήρωναν και δέκα με είκοσι χιλιάρικα, ενώ είχαν βγάλει εκατομμύρια. Οι περισσότεροι πολιτικοί δε, απλά συμβιβαζόντουσαν ή υποχωρούσαν. Ο Πάνος Καμμένος υπήρξε πάντα η εξαίρεση, αφού ουδέποτε φοβήθηκε, δεν έκανε νταραβέρια με τους συμμορίτες, έφτανε την μάχη μέχρι τέλους και πάντα δικαιωνόταν. Υποβρύχια, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΚΕΕΛΠΝΟ, Siemens, εξοπλιστικά, Λιακουνάκοι, Γιάννοι, Μαντέληδες, Ψυχάρηδες, Άκηδες και πολλοί ακόμα.

Ας θυμήσουμε λοιπόν τα γεγονότα: ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΔΟΛ, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Τον Σεπτέμβριο του 2013 (19/9) εκδικάστηκαν οι δύο αγωγές του Πάνου Καμμένου προς τον ΔΟΛ για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση. Φυσικά, δικαιώθηκε.

Το γιατί είναι «κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση» πιθανότατα να μην το γνωρίζουν πολλοί. Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε τα ντοκουμέντα μίας βρώμικης ιστορίας. Μίας υπόθεσης που αποτελεί βιασμό της ίδιας της δημοκρατίας και είναι ενδεικτική του πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα της διαπλοκής. Αξίζει να την διαβάσετε, είναι σύντομη και ανεξάρτητα του τι πιστεύετε πολιτικά, αν δεν είστε διαπλεκόμενο λαμόγιο, σίγουρα θα σας αγγίξει. Όπως άγγιξε την γενιά μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Καλοκαίρι 1999. Ο Πάνος Καμμένος ως βουλευτής της ΝΔ, αρχίζει την διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου των υποβρυχίων. Του μοναδικού σκανδάλου που οδήγησε υπουργό στην φυλακή, που όμως εμπλέκει όλη την τότε πολιτική ηγεσία. Τα γνωστά «υποβρύχια που γέρνουν» αλλά χρυσοπληρώθηκαν από τον Ελληνικό λαό. Με δάνεια βεβαίως βεβαίως.

Μετά τα πρώτα στοιχεία, τους διαγωνισμούς, την επιστολή εταιρείας που αποδείκνυε πως ο διαγωνισμός ήταν φωτογραφικός, η εφημερίδα «Το Βημα» ξεκινά ένα κρεσέντο συκοφαντικών δημοσιευμάτων κατά του βουλευτή. Σε παραληρηματική μορφή, με χυδαιες αναφορές που θα προκαλούσαν γέλιο εάν δεν γραφόντουσαν στο «σοβαρό Βήμα».

20 συκοφαντικά δημοσιεύματα. 20 ξεχωριστά «μηνύματα» προς τον βουλευτή, άσχετα με την υπόθεση, προκειμένου να τον χαρακτηρίσουν «γραφικό» και «συνωμοσιολόγο».

Ο Πάνος Καμμένος προσφεύγει στην δικαιοσύνη, ενώ παράλληλα το 2001, συντάσσει την αναφορά για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, που έμελλε μετά από 11 χρόνια να οδηγήσει στην φυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκαλύπτοντας έναν δαίδαλο διακίνησης μαύρου χρήματος με εκατομμύρια «ορφανές μίζες» που δεν μπορούν να «ταυτοποιηθούν». Ο τ. υπουργός καλεί απεγνωσμένα τον δικαστή να φέρει το ΚΥΣΕΑ και τον τ. πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Στις 14/2/2002 γίνεται η δίκη την οποία ο Πάνος Καμμένος κερδίζει πανηγυρικά. Ο ΔΟΛ εξαναγκάζεται να ζητήσει «συγγνώμη» από τον βουλευτή με την ακόλουθη διατύπωση:

Δηλαδή, 20 ολόκληρα δημοσιεύματα, ήταν βασισμένα σε «ανακριβείς πληροφορίες»! 20 συκοφαντικές, αναληθείς αναφορές, όλως τυχαίως κατά την διάρκεια διερεύνησης ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, «δεν είχαν πρόθεση να βλάψουν τον Πάνο Καμμένο». Τον σέβονται και τον τιμούν. Ίσως κάποιος κακόπιστος να πει ότι ήθελαν να τον κάνουν να το βουλώσει.

Για την ιστορία, ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε την έρευνα του, οδηγώντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο στην φυλακή, ως επικεφαλής της εξεταστικής για τα υποβρύχια για λογαριασμό τότε της ΝΔ (2011). Δίνοντας ακόμα και την κατεύθυνση που θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για να μην υπάρχει παραγραφή.

Μεσολάβησαν βεβαίως τα εμετικά δημοσιεύματα για τα ελικόπτερα, προεκλογικά, από εφημερίδα που έκλεισε μετά τις εκλογές και ο εκδότης της διορίστηκε στην ΕΡΤ.

Πάλι ο Πάνος Καμμένος προσέφυγε στην δικαιοσύνη, πάλι ο κύριος Λιάτσος ζητούσε συγγνώμη. Κατόπιν εορτής. Εδώ βέβαια ήταν ένα βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Πάνος Καμμένος δεν δέχθηκε να πάρει χρήματα ως αποζημίωση.

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Τα υποβρύχια και ελικόπτερα, έγιναν κότερα. Την ίδια στιγμή που πληρώνονται τα «ακούρευτα» ομόλογα από το αίμα του Ελληνικού λαού. Ακούρευτα ομόλογα που όλως τυχαίως βοήθησαν αυτούς που «τόλμησαν» ακόμα και να πενταπλασιάσουν τα λεφτά τους μέσα σε έναν χρόνο. Τύποι όπως ο γαμπρός της Κλίντον, η Deutsche Bank, το fund του Σόρος.

Είναι η ώρα που πληρώνονται αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα οδηγώντας τη στην μέγγενη του μνημονίου. Που τώρα ακόμα και ο τέως πρωθυπουργός Παπανδρέου, το αποκαλεί «πείραμα, εκβιασμό, δημιουργημα της συντηρητικής δεξιάς της Ευρώπης» και άλλα γραφικά, όπως το 10λεπτο που δεν υπήρξε ποτέ.

Ο Καμμένος, πρέπει να το βουλώσει τώρα που εισπράττουν οι εγκληματίες. Ουδείς έγραψε ότι ο Καμμένος δικαιώθηκε για τις αποκαλύψεις περί του Ανδρίκου Παπανδρέου και της εμπλοκής του σε επενδυτικές εταιρείες ή εταιρείες πράσινης ανάπτυξης. Εάν είχε συμβεί αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχαμε γεγονότα Αιγύπτου.

Στην Ελλάδα της κατοχής, είναι τέτοια η σήψη, όπου οι νταβατζήδες – εκδότες δεν ντρέπονται ακόμα και να αλλοιώνουν δημοσιογραφικά δικαστικές αποφάσεις.

Όταν φθάσουν να εκδικαστούν οι νέες αγωγες του Καμμένου στον ΔΟΛ, τα λεφτά θα έχουν ήδη φτερουγίσει, πιθανά και πολλοί από τους συνεργούς. Οι Ελβετικές εταιρείες κλείνουν η μία μετά την άλλη, αφού ολοκλήρωσαν το πλιάτσικο, για να μην αφήσουν ίχνη. Τα βρώμικα δάνεια, πληρωμένα από τον Ελληνικό λαό, ξεπλένονται στις Bad Banks του ΤΤ, της Proton κλπ. Και όλοι σιωπούν. Όλοι πήραν μερίδιο από το αίμα των παιδιών μας και με γεμάτο στόμα σφυρίζουν αδιάφορα. Όποιος τολμά να αρθρώσει λόγο, εξοντώνεται ηθικά από την μέγγενη της διαπλοκής που προεκλογικά (2009) μας παρουσίαζε πως ο Γιώργος θα σβήσει τα χρέη προς τις τράπεζες και πως θα φτιάξει τα «σουπερ σχολεία» (που έμειναν χωρίς βιβλία για πρώτη φορά από το 1945).

Έχει κάνει λάθη ο Καμμένος; Και βέβαια. Το περίεργο θα ήταν να μην έκανε. Με την διαφορά ότι ο Καμμένος δεν μοιράζει οφίτσια, κατοστάρικα σε δάνεια και μεροκάματα σε νταβατζήδες για να τα «διορθώνει» σε όσους πλήγωσε στην πολιτική του πορεία. Όποιος όμως ορμώμενος από προσωπική μικροπρέπεια αυτή την δεδομένη στιγμή που κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας, συντάσσεται ή χασκογελά σαν χάνος πίσω από τους πρόστυχους εκβιασμούς των εγκληματιών, γίνεται άμεσος συνεργός.

Και όταν οι αγωγές Καμμένου κατά ΔΟΛ εκδικαστούν, με τις προβλεπόμενες αναβολές, η Ελλάδα πιθανόν να μην υπάρχει όπως την γνωρίζουμε. Η δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα πράξει το καθήκον της, όπως έκανε και στο παρελθόν. Οι πολίτες όμως θα πρέπει να δώσουν ένα τεράστιο χαστούκι στους δολοφόνους τους. Όχι για τον Καμμένο. Για την Ελλάδα. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 1ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 2ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 3ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛ 4

Η μεγάλη δικαίωση Καμμένου για τα υποβρύχια. Από το 1998 ούρλιαζε και το παρακράτος του Σημίτη τον βάφτιζε “τρελλό”.

118 Σχόλια to “Όταν εκβιάζαν τον Καμμένο για να το «βουλώσει», οι «έγκριτοι» νταβατζήδες. Τα υποβρύχια, το ΤΤ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Λιακουνάκος κλπ”

 1. Απονήρευτος said

  Να μπαίνει το νερό στο αυλάκι

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Η δημοσιογραφική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.

   Έτσι «λειτουργεί» η δημοσιογραφία στην Ελλάδα,τα πιστόλια και το μακρύ χέρι της διαπλοκής.

   Στην προκειμένη περίπτωση,ο Πάνος Καμμένος που έβγαλε στη φόρα τα φαγοπότια των «δημοσιογράφων» μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ,με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

   Ποιοι είπαμε τους δώσανε αυτά τα λεφτά στους «δημοσιογράφους» ?

   Οι Σαμαροβενιζέλοι……ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

   Μια απορία μόνο,στη συμφωνία αλήθειας Κουλη Μιζοτακη,περιλαμβάνεις και αυτά ?

   Χώρα καρναβάλι και ατελείωτα σκάνδαλα,έτσι κυβερνούσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ,έτσι θέλουν να ξανά κυβερνήσουν.

   Σε λίγο θα γελάνε και οι Αλβανοί με τα χάλια μας,αν δεν γελάνε ήδη…..

   Μου αρέσει!

   • Απονήρευτος said

    Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία.

    Και όσοι σπεύδουν να τους υποστηρίξουν, να ξέρουν ότι θα είναι οι επόμενοι.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Έτσι ακριβώς.

    Αλλά μετά να μην κλαψουρίζουν εδώ μέσα για φοροκαταιγίδες,συντάξεις κτλ.

    Να ποιοι έχουν φάει τα λεφτά τους.

    Εκτός και να είχαν πάρει μέρος και αυτοί στο φαγοπότι και ντρέπονται να μας το πουν…..

    Μου αρέσει!

 2. J said

  ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΡΟΔΟΤΗ, ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΛΑΜΟΓΙΟ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΙΟΤ ΑΜΠΟΤ!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Πύκτης said

  Τον νεαρό καμμένο γουστάρουμε τον αντιεξουσιαστή , πέτα αγόρι μου μολότωφ να κάψεις κωλοφυλλάδες και υπουργεία σαν του πατέρα σου

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Για την ταμπακιέρα γαργάρα…

   Για ποιο λόγο η «δημοσιογραφική» αλητεία εκβίασε τον Πάνο Καμμένο με τον ανήλικο γιο του.

   Για τα φράγκα που πήρανε μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ,για να μην μάθει τίποτα το πόπολο.

   Αλλά το είπες σε άλλο σου σχόλιο,δεν σε ενδιαφέρει ο λόγος που έγινε αυτό !!

   Το παράξενο θα ήταν να σε ενδιέφερε «πατριώτη» τις κλούβιας αυγής.

   Μου αρέσει!

   • ΑΝΕΡΓΟΣ said

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΙΣ ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΕΣ ΤΥΠΟΚΤΟΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ 8 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Άνεργος

    Τα ξεχνάνε αυτά. Ευτυχώς η Ολυμπία μας το θύμισε γιατί το έβγαλε το θέμα, σιγά μην τους άφηνε!

    Μου αρέσει!

  • Απονήρευτος said

   Ο Πύκτης παρασύρεται και πέφτει συνεχώς σε ατοπήματα.

   Ανήλικο παιδί είναι Πύκτη. Πρόσεχε μη μπλέξεις.

   Σου απάντησε η dyspistos προς τιμήν της σχετικά. Ξαναδιάβασε την απάντησή της εδω

   https://olympia.gr/2017/01/10/%CE%B2%CE%BF%CE%BC%CE%B2%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B7-%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD/

   Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Eισαστε πραγματικά κομματ΄’οσκυλα …ένα; κοκκαλάκι και τρέχετε κουνώντας τις ουρές σας
    Τι να μπλέξω , με απειλείς ;;;;

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Χαλάρωσε Πρηχτη, δεν είμαι ο Ζαγκλος.

    Εκτίθεσαι οταν αναφέρεσαι σε ανήλικα, αυτό λέω.

    Δεν είναι θέμα που πρέπει να θίγουμε. Πολύ ευαίσθητο. Άστο.

    Η Δύσπιστη στα είπε ωραία.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Χαλάρωσε εσύ από το πρωί , το ανήλικο βρέφος της δευτέρας λυκείου το υποστηρίζω…

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Πούσαι Απονήρευτε περικλομαίρη , τι έγινε μεγάλωσε το ΄ανήλικο ΄ ;;;
    χχαχααχχααχχχαχαχαχαχχααχαχχαχιιχιχιιχιχοοχοοχοχοχο

    Μου αρέσει!

   • Απονήρευτος said

    Πρήχτη,

    Πάλι σε ατόπημα έπεσες. Αυτό έγινε μετά τη μήνυση, όταν οι κότες τα γύρισαν και είπαν για τον άλλο γιο του.

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ
    ΚΟΤΕΣ!

    Και διάβασε τη μήνυση. Τον κατηγορούν ως τρομοκρατη στην Ελλάδα ενώ το παιδί σπουδάζει στις ΗΠΑ!

    Συκοφάντες, Υποκριτές κι εσύ πανηγυρίζεις !!!!

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ειπαμε την διάβασα , εξ αρχής αναφέρονται στο ενήλικο παιδί του δια του δικηγόρου τους…..δεν τον είπαν τρομοκράτη αλλά Αναρχικό .
    Είναι χειρότερο κακό να είσαι Αναρχικός από κομματόσκυλο Απονήρευτε ;;;

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Πυκτομαρίκα

    Ξάδερφος με το Ζαγκλό και τον Begar2 είσαι ?

    Μην είσαι και ο Begar2.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Απονήρευτος

    Δεν βλέπεις που μόλις τον ζορίζεται λίγο την μπάλα στην εξέδρα και συκοφαντίες.

    Μου θυμίζει πολύ τον έμμισθο λαδοπόντικα του Μουρούτη,βρε μην είναι και ίδιος !!!

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    ΜΑΙΡΗ

    Προσπάθησα και σε άλλη ανάρτηση να του εξηγήσω, επι ματαίω, πως έγινε η ολη ιστορία. Κανει πως δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει να στηρίζει τους συκοφάντες.

    Είναι προφανής ο λόγος, όπως και γιατί έσπευσε γρήγορα γρήγορα χθες να τους ξεπλύνει.

    Η απάντηση μου είναι όπως παντα με στοιχεία:
    Ο εισαγγελέας βάσει της μήνυσης του μπαμπά Καμμένου προέβη σε προσαγωγή τους στο αυτόφωρο και απήγγειλε κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση. Επίσης, παντα βάσει της πρώτης μήνυσης, έδωσε εισαγγελική παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την κατηγορία του εκβιασμού.

    Δεν τα λέω εγώ, τα λέει ο εισαγγελέας. Και ευτυχώς η δικαιοσύνη υπάρχει, είναι ανεξάρτητη και δεν υποκαθίσταται από Πρηχτες των μπλογκς.

    Δε θα μιλήσω για τις καταγγελίες Καμμένου περί απειλών της σωματικής ακεραιότητας που δέχθηκε και αυτός και άλλα μέλη της οικογένειας του. Μαφιόζικου τύπου εκβιασμοί όπως οι πρεζεμποροι αφεντικά τους.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Μην γίνεσαι σαλιάρης απονήρευτε όταν μιλάς μαζί μου να χώνεις και το ζωντόβουλου μέσα ….εδώ σε μένα ότι θες !
    Μου εξήγησες και σου εξήγησα , αυριο ο δικαστής θα κρίνει …τι άλλο θες ;;;

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Απονηρευτος

    Ποιος Πρύχτης ??

    Ο Begar2 είναι !!

    Μέχρι αύριο το πρωί να μιλάς μαζί του,τα ίδια ακριβώς θα σου λέει !!

    Εδώ εγώ σχολίαζα πριν σε άλλη ανάρτηση και αυτός εδώ σε αποκαλούσε Περικλομαίρη,παράκρουση έχουν πάθει τα έρμα τα έμμισθα τρολια του Μουρούτη,δεν το βλέπεις ?

    Ναρκωτικά τους δίνουν άραγε ?

    Εδώ πληρώνονται να παριστάνουν τους χαζούς,να «αθωώνουν» κουτοπόνηρα τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και νομίζουν ότι θα βρούνε κι άλλους…..

    Εσύ πάλι δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις και ασχολείσαι με ένα λαδοπόντικα του Μουρούτη ?

    Να εξηγήσεις τι και και σε ποιον ?

    Στον έμμισθο λαδοπόντικα του Μουρούτη ?

    Δες μερικές φράσεις και λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιεί και θα καταλάβεις……

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    ΜΑΙΡΗ

    Δεν ξέρω αν είναι ο beagr2 (και που δε με νοιάζει κιόλας;) πάντως σε κουτοπονηριά τον συναγωνίζεται επάξια!

    Μου αρέσει!

  • marielena said

   Την τύφλα σου διάβασες «πύκτη»… Τους ξέφυγε (και σου ξέφυγε) ότι ο ενήλικας σπουδάζει εδώ και πέντε χρόνια στη Βοστώνη. Μήπως έχουν κι εκεί «Εξάρχεια»; Ζήτω η ελευθερία του Αλητοτύπου των λασπολόγων και των εκβιαστών (και άλλων τινών γνωστών τοις πάσι)

   Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ε αυτό λέμε κυρά μου και φωνάζω , το ανήλικο έγινε ενήλικας και πήγε τζάμπα το θέατρο στις τηλεοράσεις και το χαρτόσημο στην μήνυση …δεν είναι θα μου πεις η πρώτη φορά γιά τον καμμενο !
    Αν ήταν μετανάστης βιοπαλαιστής όχι δεν θα είχε εξάρχεια , μιλάμε όμως γιά ένα πλουσιόπαιδο που έχει την οικονομική άνεση να έρθει στην χώρα του όσες φορές θέλει …λεφτά υπάρχουν.
    και γιά να τελειώνουμε επειδή βλέπω ότι ζορίζεστε , το ενήλικο πράγματι μπορεί να μην έχει σχέση με εξάρχεια …εγώ πάντως ήθελα να είχε όχι για τα δημοσιοτσατσάκια , αλλά λόγω αντίδρασης στον μνημονιακό πατέρα του…πολύ θα το χαιρόμουν !!!

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Όπισθεν ολοταχώς για τον Πρηχτη, καθώς μόλις τώρα συνειδητοποίησε οτι όσο πλούσιος και να σαι το Βοστώνη-Εξαρχεια δύσκολα γίνεται Παγκράτι-Κολιάτσου!

    Αλλά πάλι, εξαρτάται από το τι πίνεις, ε Πρηχτη?

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Απονηρευτος

    Είδες άμα πέφτουνε τα φράγκα τι γίνεται !!

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    περικλοφέρνεις Απονήρευτε , με τα φράγκα έρχεσαι όσες φορές γουστάρεις με αεροπλανάνακι

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Ουφ με κούρασε σήμερα! Σε 10χρονο πιο ευκολα θα τα εξηγούσα!

    Και είμαι σίγουρος οτι δεν τα κατάλαβε κιόλας! Άδικος κόπος.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Χαρά στο κουράγιο σου Απονήρευτε,να ασχολείσαι με έναν έμμισθο λαδοπόντικα του Μουρούτη.

    Πως δεν βαριέσαι,είναι τόσο βαρετή όλοι αυτοί.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Θα σε ξεκουράσει η περικλομαίρη …φιλάκια !!!

    Μου αρέσει!

 4. Στήν Ελλάδα πότε;
  Hungary Plans to Crackdown on All Soros-Funded NGOs
  Μετά τήν Ρωσία καί η Ουγγαρία θά κλείση τίς ΜΚΟ τού Σόρος.
  Αυτοί αγαπούν τίς πατρίδες τους σέ αντίθεση μέ τούς ελληνόφωνους πολιτικάντηδες.

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Πολύ σχετικό με το άρθρο !!

   χαχαχαχαχα

   Ρε τα κλούβια αυγά,κάτι γαργάρες που κάνουν και κάτι λαλίστατοι σχολιαστές του μπλοκ,εδώ το παπί…..

   Μου αρέσει!

   • Στέλνουν το αρματαγωγό «ΛΕΣΒΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού στην Λέσβο….

    …ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΛAΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…!!!

    Στην απόφαση να αποσταλεί πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών που είναι αντιμέτωποι με ακραία καιρικά φαινόμενα, κατέληξαν κατόπιν επικοινωνίας ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

    Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, πλήρως εξοπλισμένο, θα φιλοξενήσει τους πρόσφυγες και μετανάστες, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο νησί, εν μέσω του χιονιά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρματαγωγό «Λέσβος» του πολεμικού Ναυτικού αποπλέει το βράδυ της Τρίτης από το ναύσταθμο της Σαλαμίνας με προορισμό τη Λέσβο προκειμένου να φιλοξενήσει περίπου 500 πρόσφυγες.

    Μου αρέσει!

   • Απονήρευτος said

    Καλά εσύ Βασίλω το χεις κάψει από τα πολλά copy paste από το σαιτ της Κομαντατουρ.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Και που είναι το παράξενο ?

    Για να το κάνανε αυτό,θα ήταν λύση ανάγκης.

    Καλώς η κακώς είναι εδώ,στη χώρα μας,μιλάμε για παιδιά μικρά,γυναίκες…

    Μήπως θα έπρεπε να τους αφήσουν να πεθάνουν στο κρύο για να χαρείς εσύ ή για να «κατηγορείς» μετά την κυβέρνηση που πέθαναν από το κρύο και δεν έκανε τίποτα ??

    Πουθενά δεν σας βρίσκουν,ότι και να γίνει,πάντα θα βρείτε μια ανοησία να σχολιάσετε και να κάνετε τους κατήγορους.

    Τελικά,όλα τα κλούβια αυγά.έχουν θέματα,στον εγκέφαλο εννοώ….

    Και η πλάκα με όλους εσάς τα κλούβια αυγά αλλά και τους Νουδουλους,είναι ότι προσπαθείτε μάταια να εκμεταλλευτείτε την δυστυχία των προσφύγων και τα όποια λογικά προβλήματα προκύπτουν με αυτούς.

    Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες έχουν περάσει από εδώ,χωρίς να ανοίξει ρουθούνι,με ελάχιστες εξαιρέσεις.

    Εν αντιθέσει με αρχές του 1990 -κυβέρνηση Μητσοτάκη- τότε που ερχόταν κατά εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί και με τα γνωστά εγκλήματα,βιασμούς,κλοπές,δολοφονίες κτλ.

    Τότε βέβαια κάνατε γαργάρες και το παπί.

    Μου αρέσει!

   • Αρμονία said

    Το παράξενο Μαίρη είναι ότι χρησιμοποιούν το Πολεμικό Ναυτικό και ξέρεις πολύ καλά την υποστήριξη μου στον Π.Καμμένο, τώρα έκανε λάθος. ‘Αλλη είναι η δουλεία του Πολεμικού Ναυτικούς και όχι να κάνει την παραδουλεύτρα στους λαθρομετανάστες και στους λιγοστούς πρόσφυγες.
    Μπορούσαν να ναυλώσουν 2 ποστάλια, το ξαναέγραψα σε άλλη ανάρτηση και να δώσουν προτεραιότητα στα γυναικόπαιδα.
    Τον λογαριασμό στις ΜΚΟ που έφαγαν και τρώνε από τα κονδύλια της Ε.Ε. ή στην ίδια την Ε.Ε.
    Εμείς δεν έχουμε σάλιο που είπε και ο λοβέρδος.

    Μου αρέσει!

   • Πολεμικό Ναυτικό.
    Δέν είναι ξενοδοχείο γιά τούς λαθροεισβoλείς.
    Βάζουν σέ πλοίο τού πολεμικού ναυτικού μωχαμέτηδες σφαγείς.
    Κατάντησαν τίς Ένοπλες Δυνάμεις ορτινάτζες τών μιασμάτων από Ασία καί Αφρική.
    Τά πλοία τού πολεμικού ναυτικού πρέπει νά είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή νά προστατέψουν τήν ακεραιότητα τής χώρας .

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Αρμονία,σου έχω απαντήσει στην άλλη ανάρτηση,αλλά θα το επαναλάβω.

    Έχει περάσει από το μυαλό σου,να ήταν λύση ανάγκης ?

    Και αν ήταν λύση ανάγκης,τι θα έπρεπε να γίνει,να τους αφήσουν να πεθάνουν στο κρύο ?

    Δεν μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι μισείς τόσο πολύ τους ανθρώπους,όποιοι και αν είναι αυτοί,εκτός και αν πέφτω τόσο έξω.

    Έχοντας ζήσει στη Χίο,όπως σου έχω ξανά πει,δεν μου δώσανε την εντύπωση,ότι είναι ρατσιστές και ότι μισούν τους ανθρώπους.

    Αν είσαι άνθρωπος πάνω από όλα,αν αγαπάς την πατρίδα σου και θεωρείς τον εαυτό σου πατριώτισσα,να είσαι εκεί που πρέπει,όχι υιοθετώντας την ρατσιστική ρητορική των κλούβιων αυγών και ΝΔ που έχουν ένα και μόνο σκοπό,να δημιουργήσουν ανασφάλεια και να κατηγορήσουν την κυβέρνηση.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Βασίλω

    Σε αυτό ακριβώς σου απάντησα,λίγο παραπάνω και μου απαντάς με το ίδιο ακριβώς ξανά,κάνοντας copy paste !!

    Είπα,τα κλούβια αυγά έχουν πολλά θέματα,στον εγκέφαλο εννοώ.

    Μου αρέσει!

   • Αρμονία said

    Μαίρη λύση ανάγκης είναι και η ναύλωση των πλοίων, ΑΜΕΣΩΣ γίνεται, δεν καθυστερεί καθόλου.
    Άσε λοιπόν τις δικαιολογίες και άσε τους Χιώτες, τους ξέρεις πολύ λίγο από ότι κατάλαβα και είπες σε άλλη ανάρτηση, έκανες την 1η Λυκείου εκεί. Άρα δεν τους ξέρεις καθόλου.

    Μου αρέσει!

   • Λύση ανάγκης γιά τούς Έλληνες άστεγους πότε θά υπάρξη;
    Αλλά βλέπεις αυτοί είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας στήν ίδια τους τήν χώρα.

    Η αποστολή τού Πολεμικού Ναυτικού είναι νά φυλάγη τά θαλλάσσια σύνορα.
    Αλλά βλέπεις ο τσίπρας δέν αναγνωρίζει τήν ύπαρξη θαλλασσίων συνόρων οπότε μετατρέπει τά πολεμικά πλοία σέ ξενοδοχεία γιά τούς τζιχαντιστές.

    Οι ιδεοληψίες σας είναι επικίνδυνες γιά τήν ασφάλεια τής χώρας .

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Και αν ήταν λύση ανάγκης ?

    Τι θα έπρεπε να γίνει,να τους αφήσουν να πεθάνουν ?

    Θα χαιρόσουν με κάτι τέτοιο ?

    Και αν η ναύλωση των πλοίων απαιτεί ένα μεγάλο ποσό ?

    Με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού σαφέστατα το κόστος θα είναι χαμηλότερο.

    Για σκέψου λίγο,υπάρχουν λεφτά για σπατάλες ?

    Δεν σου ζητάω πολλά,απλά να σκεφτείς με λογική.

    Έζησα αρκετό αρκετό στη Χίο ώστε να καταλάβω και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές.

    Τώρα αν εσύ έχεις άλλη άποψη για τη Χίο αυτό είναι άλλο θέμα.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Βασιλική Ομογενής Λευτεριά Στήν Βόρειο Ήπειρο said

    Ιανουαρίου 11, 2017 στις 4:21 μμ

    Γιατί δεν ρωτάς τον Καμίνη ?

    Μου αρέσει!

   • Αρμονία said

    Αν θυμάμαι καλά δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που μιλιούνια έμπαιναν στα πλοία της γραμμής και έφταναν στον Πειραιά. Τότε είχαν να πληρώσουν τα ναύλα τους οι λαθρομετανάστες; τώρα δεν έχουν και πρέπει εμείς να επωμιστούμε το κόστος;
    Τον λογαριασμό στις ανθρωπιστικές οργανώσεις, στην ύπατη αρμοστεία και την Ε.Ε.
    Εμείς δεν έχουμε να περιθάλψουμε τους δικούς μας άστεγους θα περιθάλψουμε τους μαροκινούς και τους αλγερινούς;
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, μην μου αναφέρετε την ανθρωπιά, την είδαμε αυτές τις μέρες με 5 πόντους χιόνι και χωρίς ρεύμα.
    Θα πληρώσουν τα πάγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ΑΕ, την ΕΡΤ ΑΕ, τις ΑΠΕ, τα Δημοτικά τέλη κλπ οι πολίτες που 6 μέρες δεν έχουν ρεύμα;

    Μου αρέσει!

   • @ ΜΑΙΡΗ

    είσαι τόσο ανόητη ώστε δέν αντιλαμβάνεσαι τό πόσο επικίνδυνες είναι οι ιδεοληψίες σας γιά τήν ασφάλεια τής χώρας.

    Μου αρέσει!

   • Polis said

    Τί πέντε πόντους λές Αρμονία.. αυτό καλά θα ήτανε, βάλε δίπλα και το μηδεν γιατι οι σκηνές ειναι κυριολεκτικά θαμμένες στο χιόνι. Δες φωτος στη Μόρια.

    Μου αρέσει!

   • Κομανταντε Γνήσιος said

    Η αποφασις των παντελώς αχρήστων και ανικανων κυβερνωντων ομού μετά του ΥΠΕΘΑ να αποσπάσουν μια μάχιμο μονάδα, ενα ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟΝ, από τας ελάχιστους τας οποίας διαθέτει το Πολεμικον Ναυτικον μας και δη οταν αι Ένοπλοι Δυνάμεις της Ελλάδος ευρίσκονται εν ετοιμοτιτη λόγω των εδαφικων διεκδικησεων, απειλών των μογγολογουρουνων δια να εξυπηρετήσει σκοπούς ασχετους και Εθνικως άκρως επιζημιους δια την στεγασιν λαθρομεταναστων και άλλων κακοποιών στοιχείων αγνώστου προελεύσεως με προσβασιν εις όλα τα οπλικά ηλεκτρονικα συστήματα και χαρακτηριστικα της μαχιμου αυτής μοναδος από αυτά τα λαθροσκατα, εις ένα στοχειοδως οργανωμένο κράτος θα συνιστουσε Εγκλημα Εσχάτης Προδοσίας κατά του Εθνους θα εδικαζοντο οι υπευθυνοι εξ Εκτάκτου Στρατοδικείου και θα επιβάλλετο η εσχατη των ποινών δια τυφεκισμου

    Μου αρέσει!

  • ΙΔΟΥ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ!

   Γράφει ο Αντίοχος
   Μεγάλο είναι το πρόβλημα με τα «προσφυγάκια» στα hotspots της Λέσβου )που μένουν σε σκηνές…), καθώς χιονίζει στην περιοχή για τρίτη συνεχόμενη ημέρα. Έτσι, μια ΜΚΟ, η «Συνύπαρξη και επικοινωνία στο Αιγαίο» ζήτησε από τον πρόεδρο των ξενοδόχων να φιλοξενηθούν τα «προσφυγάκια» στα ξενοδοχεία του νησιού, τουλάχιστον γι’ αυτές τις μέρες του χιονιά.
   Ωστόσο, δεν είναι αυτή η ενδεδειγμένη λύση του προβλήματος, καθώς αν τα «προσφυγάκια» μπουν στα ξενοδοχεία, θα ισχύσει το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» και δε θα φύγουν από κει, ούτε με… σφαίρες!
   Άλλη είναι η λύση και σας την παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως: 15.746 ψήφους πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, στις τελευταίες εκλογές, 5.796 το… τιμημένο, 2.355 η συνοδοιπορούσα καμμεναρία, 1.697 οι Λαφαζαναίοι και 592 ψήφους όλα μαζί τα… υπερ-σούπερ-ντούπερ «αλληλέγγυα» γκρουπούσκουλα της ακροαριστεράς (ΑΝΤΑΡCIA, ΚΚΕ μ-λ, κ.λπ.). Σύνολο κομμουνιστών και συνοδοιπόρων: 26.166.
   Πόσα είναι τα «προσφυγάκια» στην Λέσβο; Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του λεγόμενου «Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης», είναι 5.551.
   Δηλαδή, αν κάθε σύντροφος παίρνει στο σπίτι του από ένα «προσφυγάκι» μία στις πέντε μέρες, λύθηκε το πρόβλημα! Τόσο απλά είναι τα πράγματα! Άιντε τώρα να σας δούμε «αλληλέγγυοι» του… κώλου!

   Μου αρέσει!

   • Αρμονία said

    Σπίτι τους; ούτε 1 ευρώ ο καθένας τους δεν δίνει για αυτούς, αυτοί ποντάρουν στις ΜΚΟ που έφαγαν και τρώνε.
    Θέλω να κάνει έλεγχο η Ε.Ε. που πήγαν τα χρήματα που έστελνε για υποδομές στα νησιά, πολύ το θέλω για να δούμε καινούργια σκάνδαλα αυτή την φορά από τους σορος-πιασμένους.

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Βασίλω την επόμενη φορά να μας βάλεις άρθρο του Μπαμπη του Σουγιά.

    Γιατί ο Αντίοχος, για να ξεκινήσουμε από τα βασικά έμπλεξε τους μετανάστες με τα ψαρια προσφυγακια.

    Καλα οι άλλες ανακρίβειες και μισάνθρωπες μαλακιες που γράφει δεν είναι καν αξίες σχολιασμού.

    Μου αρέσει!

   • Τυπική αριστερίλα.
    Πονοψυχιά μόνον στά λόγια΄.

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Βασίλω, τι εννοεί ο ποιητής με το NAZI GERMANY????

    Μου αρέσει!

   • Κομανταντε Γνήσιος said

    @ Βασιλική Ομογενής Λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο

    Κάθε πρόβλημαεέχει περισσότερες της μιας… λύσεις!!!!!

    Πόθεν έσχες συριζανελεων βουλευτών Ε9 εξη έως είκοσι δύο ακίνητα (βλεπε κουρουπλας) λαμβάνω μέσον όρο δέκα πέντε έκαστος συριζανελιος επι εκατόν πενήντα δύο βολευτες περίπου δυο χιλιάδες ακινητα!!!!
    Εάν εις κάθε ακίνητο φιλοξενήσουν από πέντε….. δυστυχους….!!!!! είναι δέκα χιλιάδες!!!!!!

    ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑΣΑΝ!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Κομανταντε γιαλαντζί

    Μιας και η Βασίλω μούγκα, τι θέλει να πει ο ποιητής παραπάνω;

    Υ.Γ. Επειδή βλέπω οτι σε έχει πιάσει πρεμούρα με τους πρόσφυγες (τα προσφυγακια είναι ψάρια, αλλά η Βασίλω δεν το ξερει, στο Αρκανσο έχουν μόνο ταύρους και βουβάλια) αναμένω να δώσεις πρώτος το παράδειγμα και να συμβάλεις κι εσυ στη φιλοξενία.

    Μου αρέσει!

   • Κομανταντε Γνήσιος said

    Δεν υπάρχουν ούτε προσφυγες ούτε……. οικονομικοι μετανάστες…..αυτά ειναι βρωμερή σταλινική προπαγάνδα τών νεομπολσεβίκων οι οποίοι κατέλαβαν μέ δόλο καί τερατώδη ψεμματα /απάτη τήν εξουσιά καί καί τών διαπλεκομένων χοιροστασίων τηλεοπτικών σταθμών καί αυτών οι οποίο …κονομάνε τρελλα … !!!! ( ΜΚΟ κλπ ) !!!! διαλύοντας τήν ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    Υπάρχουν μόνο τριτοκοσμικοι λαθροχιμπο τυχοδιωκτες -φανατικοι ισλαμιστές – οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο θεμιτό η αθέμιτο , διαλακτικο η βίαιο να παρεισεισφρησουν λαθρα από τα γυφτοχωρια τους εις πολιτισμενες κοινωνιες τής Χριστιανικής Ευρώπης με κοινωνικές και οικονομικές δομες να τις εκμεταλευθουν και να ωφεληθουν με κάθε τρόπο συνήθως παράνομο και τελικώς να τις διαλυσουν φέρνοντας μαζί τους και τον……… πολιτισμό….. τους την βρώμα την δυσωδία την κλεψιά τα σφαξιματα την χολερα την πανουκλα τα συφιλοσκουλαμεντα… και άλλα πολλά στοιχεία του….. προηγμενου πολιτισμού των!!!!!

    Κατα αυτή την έννοια Οι Έλληνες και οι άλλοι Λαοί το 1940 αντί να πολεμήσουν τον κατακτητη εις την Πινδο θα έπρεπε να ρίπψουν τα όπλα τους και να πάνε…… προσφυγες…..!!!!!! Εις την Αργεντινή και αλλου!!!!!

    Σταματήστε λοιπόν να επαναλάμβανε αυτό το παραμύθι κάτω από τις μαύρες κουκούλες σας άθλια και ανίκανα εθνοπροδοτικα εθνομηδενιστικα σκουλικια και προστατεύστε Την Πατριδα μας και τους Έλληνες !!!!!!

    ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!!!

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Κομανταντε γιαλαντζί

    Πεστα ρε πατριώτη! Τι μ@λ@κιες μας τσαμπουνανε αυτά τα διαπλεκόμενα χοιροστάσια των τηλεοπτικών σταθμών περι πολέμου στη Συρία.

    ΠΟΤΕ δεν έγινε πόλεμος στη Συρία. ΠΟΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

    Όλοι αυτοί που έρχονται είναι τζιχαντια που θέλουν να παρεισφρήσουν από τα γύφτοχωρια τους στις πολιτισμένες κοινωνίες της χριστιανικής (??????) Ευρώπης.

    Υ.Γ. Ναι αλλά στριβειν δια του αρραβώνος στην ερώτηση που έκανα πιο πάνω.
    Τι θέλει να πει ο ποιητής; Υπήρξε ΝΑΖΙ GERMANY?????

    Μου αρέσει!

   • Κομανταντε Γνήσιος said

    @ Απονηρευτος Πονηριδης

    Ορα Συνθήκη Γενεύης Περι Προσφύγων 1951, χαρακτηρισμός προσφυγος!!!!!!

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Όρα λεξικον της νεοελληνικής δια την φρασιν
    «στριβειν δια το αρραβώνος» ή εναλλακτικά δια την «ταμπακιέραν»

    Μου αρέσει!

   • Ζητας πολλα απ τα χαζα αβγα said

    😂😂😂

    Μου αρέσει!

  • ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΥΠΟΥ COBRA – ΚΑΤΙ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ…!

   Όπως αναφέρουν πληροφορίες καταφτάνουν στον Έβρο σταδιακά και τοποθετούνται με προσοχή και στρατηγικά,οχήματα θωρακισμένα τύπου Cobra τα οποία διαθέτουν Metravib pilar V,επίσης αντίστοιχα,τοποθέτουνται και στις ακτές της Μικράς Ασίας απέναντι από τα νησιά μας.

   Το METRAVIB Pilar V χρησιμοποιεί ένα σύστημα εντοπισμού ακριβείας με βάση τα ηχητικά κύματα το οποίο σε πραγματικό χρόνο εντοπίζει πυροβολισμούς από όπλα μεσαίου διαμετρήματος από σχετικά μικρές και μεσαίες αποστάσεις.

   Ο ακουστικός αισθητήρας είναι τυπικά τοποθετημένος στην οροφή του ειδικού θωρακισμένου οχήματος παρέχοντας κάλυψη 360 ° , και δίνοντας στοιχεία για «εισερχόμενους» πυροβολισμούς με ακρίβεια εντός ± 2 ° και ± 3 ° σε ανύψωση. Η ακρίβεια φάσματος δηλώνεται ως ± 10%.

   Επισης το σύστημα CORAL που χρησιμοποιείται εδώ και καιρό από την Τουρκία είναι κυρίως για τον εντοπισμό στόχων, και την ταυτοποίηση τους , τόσο εναέρια, επίγεια αλλά και θαλάσσια σε απόσταση 100 χιλιομέτρων .

   Είναι ξεκαθάρο πια πως οι Τούρκοι αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική στο Αιγαίο κάτι που τους βοηθά να πράξουν όπως και όποτε εκείνοι θέλουν.

   Θα έπρεπε όμως ίσως οι αρμόδιοι να δώσουν λίγο προσοχή σε στρατηγικά σημεία στο Αιγαίο και όχι να εθελοτυφλούν.

   Μου αρέσει!

   • Βασίλω και ξερό ψωμί said

    Άσε ρε Βασίλω τις πολεμικές ιαχές για όσους έχουν τα γένια και τα χτένια
    εσύ πλάσε κουλουράκια με τα δυό σου τα χεράκια και πρόσεχε γιατί με Τραμπ λένε στην Αμερική ο εθνικισμός καλπάζει
    μην σε ξαναστείλουν πακέτο κατά δω γιατί έχουμε και μεις εθνικισταράδες που λένε έξω οι αλβανοί από την Ελλάδα!
    Και έξω οι βλάχοι λένε ακόμα!

    Μου αρέσει!

 5. velos said

  βρε μέγα Ναπολέων εσυ μπορεις να τρέξεις αυτόφωρο τον καθε πολιτη… επειδη σε κράζει άδικα η δίκαια αυτο δεν το γνωρίζουμε… αλλά ένας πολιτης οταν του ‘κλέβουν’ την ψήφο με ψεύτικα λογια-υποσχέσεις, μπορει Μέγα Ναπολεων αυτος ο ο πολιτης να σε τρίξει σε αυτόφωρο ???
  φυσικα και όχι
  διοτι κυριαρχεί ο έρπων φασισμος, η κοινοβουλευτικη δικτατορία … που επιβεβαιώνεται – επικυρώνεται καθε τρις και μια μονο απο γιδια ανθρώπους ..
  κλειστε ολους οσους ειναι ανάποδοι στα γκουλαγκ .τελικα καθε Ναπολεων συμμορίας σύριζα ψεκασμένων εχει δογμα,
  ‘εμεις δηλώνουμε δημοκρατες και οποιος δεν συμφωνει μαζί μας, ειναι φασιστας’

  Αρέσει σε 2 άτομα

 6. mosquito said

  Μαζί μεγάλε στρατηγέ στη μάχη κατά της διαφθοράς,μόνο σε παρακαλώ παραιτήσου από την βουλευτική ασυλία για να γίνεται η μάχη με ίσους όρους,τι έχεις να φοβηθείς;

  Μου αρέσει!

  • marielena said

   Όπως παραιτήθηκαν οι δικοί σου; Καλά μερικούς από δαύτους δεν τους σώζει ούτε η ασυλία. Κάνε λίγη υπομονή. NOVARTIS American Blend. Δε θα μείνει κουνούπι (mosquito ήθελα να γράψω). Μόνη τους παρηγοριά ότι μπορούν να παραγγείλουν χρυσά «βραχιολάκια», με τα μύρια που «βούτηξαν», την ώρα που βουλιάζαν την Ελλάδα.

   Μου αρέσει!

 7. Απονήρευτος said

  ΟΛΥΜΠΙΑ Συγχαρητήρια για το άρθρο.

  Μας θύμισες πολλά γεγονότα, τα οποία η σχετικά μικρή επιλεκτική μνήμη των Ελλήνων ξεχνά.

  Ο Πάνος Καμμένος υπήρξε πάντα η εξαίρεση στον πολιτικό κόσμο. Και αυτό γιατί πρώτος έμπαινε στη μάχη της διαπλοκής, δεχόμενος βέβαια πάντα τα πυρά. Το ήξερε αυτό, προς τιμήν του όμως δεν υποχώρησε ούτε υπέκυψε στις ορέξεις των νταραβεριτζήδων.

  Γιατί? Γιατί πολύ απλά δεν τους είχε ανάγκη, ούτε αυτούς, ούτε τα λεφτά τους. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.

  Όταν ξεκίνησε τις καταγγελίες που οδήγησαν στην έρευνα για το μέγα σκάνδαλο των υποβρυχίων, θυμάμαι τι πόλεμο είχε δεχθεί. Τέτοιο ανηλεή πόλεμο που σε έβαζε σε υποψίες για το ρόλο του και τα συμφέροντά του. Ήταν όμως ΜΑΓΚΑΣ! Γιατί απέδειξε ακόμα και στους πιο άπιστους ότι οι προθέσεις του ήταν πολύ απλά ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

  Και είναι μαγκιά του γιατί δικαιώθηκε, παρά τη λάσπη, με την καταδίκη του ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ Τσοχατζόπουλου.

  Από τότε που έφυγε μάγκικα από τη ΝΔ, δέχθηκε πόλεμο και συκοφαντίες άνευ προηγουμένου. Τόσο από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο βλέπετε έθιξε με τα υποβρύχια αλλά τώρα και από τον σύμμαχό τους, τη ΝΔ του Σαμαρά και του Μητσοτακέικου. Οι τελευταίοι δεν άντεξαν την αμφισβήτηση από ένα καθαρό πρόσωπο που ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ!

  Στη μάχη έπεσε σύσσωμο το σύστημα των ΜΜΕ που υποστήριζε ανέκαθεν τη διαπλοκή ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με μπροστάρη τον μέγα συκοφάντη, εκ του αποτελέσματος, Ψυχάρη.

  Το 2013 δικαιώθηκε ΞΑΝΑ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ! Άλλο ένα χτύπημα στη διαπλοκή.

  Και ερχόμαστε στο τώρα. Επίθεση άνευ προηγουμένου, από τα μέγιστα πλυντήρια του καταδικασμένου και προφυλακισμένου Αιμίλιου Κοτσώνη και του αφεντικού του Μαρινάκη.
  Οι ιδιοκτήτες των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, του ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ, του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM κλπ κλπ. Γνωστά αυτά.

  Αυτά λοιπόν τα πλυντήρια, με το όνομα Ιωάννης Κουρτάκης, εκδότης-διευθυντής της σαββατιάτικης εφημερίδας «Παραπολιτικά» και Παναγιώτης Τζένος, αρχισυντάκτης της εφημερίδας προέβησαν στο απίστευτο ολίσθημα: Στο όνομα της κριτικής δημοσιογραφίας, χρησιμοποίησαν το ανήλικο παιδί του Καμμένου για να τον εκβιάσουν. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό αλλά προκύπτει από τη μηνυτήρια αναφορά είναι ότι προέβησαν και σε μαφιόζικου απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας οικογενείας του!

  Έτσι δουλεύει το σύστημα των πρεζέμπορων βλέπετε! Με εκβιασμούς και δολοφονικές απειλές!

  Γιατί? Γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ο Καμμένος έχει αποκαλύψει την ένοχη εμπλοκή τους στις μίζες του ΚΕΕΛΠΝΟ.
  Στις λίστες του οποίου φιγούραραν οι δύο αναφερόμενοι με ποσά της τάξης των 600χιλ και 800 χιλ ευρώ αντίστοιχα, για «υπηρεσίες προβολής»!

  Είναι ντροπή για την Ελλάδα, στην κατάσταση που βρίσκεται, να ονομάζεται αυτός ο ωμός εκβιασμός και η τρομοκρατία ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.
  Έσπευσε σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς να καταγγείλει τη σύλληψη των Δημοσιοκάφρων. Σύλληψη που προβλέπεται από το νόμο! Προσωρινή κράτηση μέχρι να ασκηθούν διώξεις!

  Και έχουν το θράσος και μιλάνε για ελευθερία έκφρασης και ανεξαρτησία.

  Που θα σου απειλήσουν τη ζωή της οικογενείας σου και δεν θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα! ΑΙΣΧΟΣ!

  Ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει πολλά λάθη. Λάθη που είμαι σίγουρος και ο ίδιος γνωρίζει. Και που θέλω να πιστεύω εργάζεται συστηματικά να διορθώσει. Αυτό μου δείχνει η πορεία του.
  Αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν αξίζει αυτή τη μεταχείριση, αυτό τον ανηλεή πόλεμο, αυτό τον τρομοκρατικό εκβιασμό για τον εαυτό του και την οικογένεια του. ΚΑΝΕΙΣ!

  Μη μιλάνε λοιπόν αυτοί που υποθάλπτουν τέτοιους δημοσιοκάφρους-εγκληματίες για ελευθερία λόγου!
  Να μη μιλάνε οι υπερασπιστές του Σώρρα, του Άκη, του Σημίτη και τα ορφανά του Παττακού για κριτική, για αντικειμενικότητα και για ελευθερία έκφρασης.

  Γιατί σήμερα ήταν ο Καμμένος, αύριο θα είναι ένας από αυτούς!

  Αρέσει σε 2 άτομα

 8. Kostas said

  Θυμίστε μου λίγο ποιοί μπήκαν φυλακή γιατί αν δεν έχουν μπεί με τον καμένο δύο χρόνια στην εξουσία τότε είναι Συναλλαγή παιδάκια του καμμένου

  Αρέσει σε 2 άτομα

 9. Οταν ο γερμανοτσολιας καμμενος εκανε κολοτουμπες και ψησιζε ναι σε ολα και ειχε ενημερωθει για την απατη των 233 δισ

  Πολιτικοι και τραπεζιτες εδω και 8 χρονια που η χωρα καλπαζει στην απολυτη υφεση και πολλαπλαζιονται με απολυτη γεωμετρικη προοδο οι Ελληνες οι οποιοι βρισκονται αντιμετωποι με την ανεργια, την πεινα και το μεταναστευτικο προσπαθουν να πεισουν την κοινη γνωμη οτι το προβλημα ειναι η κακη διαχειρηση των δημισιων οικονομικων, Επισης με την βοηθεια των συστημικων μεσων (media) “περασαν” σε ολο τον κοσμο οτι οι Ελληνες (ο λαος) ειναι μπαταχτζηδες, κλεφτες και τεμπεληδες.

  Ο Γιωργος Σαρρης (Ελληνας πολιτης και επιχειρηματιας) ανακαλυψε οτι οι τραπεζες της Ελλαδος σε συνεργασια με τις ελληνικες κυβερνησεις υπεξερασαν 233 δισ ευρω απο το 2008 εως σημερα Επισης συμφωνα με τα στοιχεια δημιουργησαν με δολο και προθεση φουσκα δανειων με αποτελεσμα να καταρρευσει η αγορα και τα ακινητα.

  Πως το εκαναν
  Οι ελληνικες κυβερνησεις παρειχαν εγγυησεις στις τραπεζες υψους 233 δις με μορφη ομολογων. Οι τραπεζες ρευστοποιησαν τα ομολογα μεσω της Ευρωπαικης κεντρικης τραπεζας. Την ιδια στιγμη η ελληνικη κυβερνηση ψηφισε νομο που απαλλαξε τις τραπεζες απο το χρεος και μεταθεσε το χρεος στο δημοσιο χρεος.
  *Τα χρηματα υπεξαιρεσης βαση νομου 2008 δοθηκαν με βασικη προυποθεση να διατεθουν στην ελληνικη αγορα για να στηριξουν την ελληνικη οικονομια και να καλυψουν ολα τα δανεια των τραπεζων (κοκκινα η μη)

  Αμεσα αποτελεσματα
  Λογω του «χρεους» των 233 δις οι εκαστοτε κυβερνησεις επεβαλαν,
  1. Μειωση συνταξεων και μισθων σε αβασταχτα σημεια μη διαβιωσης των πολιτων. Πχ 300 ευρω
  2. Επιβολη καινουργιων φορων αμμεσων και εμμεσων. Ενφια, ΔΕΗ, ΦΠΑ κτλ
  3. Μειωση κοινωνικων δαπανων σε απιστευτα χαμηλα επιπεδα. Υγεια, Παιδεια, Στρατος κτλ
  4. Επιβολη αντισυνταγματικων νομων προς καλυψη της υπεξαιρεσης
  5. Ξεπουλημα σχεδον ολης της δημοσιας περιουσιας

  Ο Γιωργος Σαρρης ξοδεψε 17 μηνες να συνδεσει τα στοιχεια της απατης και δημιουργησε ενα δικογραφο το οποιο καταθεσε στα ελληνικα δικαστηρια και ζητησε ανακοπη του δανειου που ειχε συν αποζημιωση.
  Η υποθεση τελεσιδικησε με Νο-2343-2016. Δειτε λινκ
  ΑΠΟΦΑΣΗ Νο 2343-2016

  Τι σημαινει η αποφαση αυτη?
  Η αποφαση σημαινει οτι η ελληνικη δικαιοσυνη αποφανθηκε οριστικα και αμετακλητα οτι η υπεξαιρεση συντελεσθη και μπορει να χρησιμοποιηθει απο ολους τους Ελληνες να ακολουθησουν την ιδια οδο.

  Σημερα που γραφουμε οι Ελληνες που ζουν στην Ελλαδα καθως και οι Ελληνες του εξωτερικου πληρωνουν
  δανεια, χαρατσια και αλλους φορους οι οποιοι επεβληθησαν λογω της υπεξαιρεσης. Δηλαδη με λιγα λογια ολοι οσοι πληρωνουν τις «υποχρεωσεις» τους ειναι θυματα απατης.

  Ηχητικο με περισσοτερς λεπτομερειες
  Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ (11 12 2016 – ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

  Επισης ιστοσελιδες με ολες τις αλλες λεπτομεριειες
  http://diaforos.blogspot.com.au/2013/10/1301-37-232.html
  και
  https://den.com.gr/

  Τι πρεπει να γινει ως υποχρεωση και οχι προαιρετικα.

  Πρεπει απο την στιγμη που οι Ελληνες λαμβανουν γνωση της απατης να ερθουν σε συνεργασια με ΔΕΝ και να καταθεσουν συλλογικη μηνυση κατα τραπεζων και αλλων φυσικων και νομικων προσωπων εντος και εκτος Ελλαδος με αποτερο σκοπο:
  1. Nα σταματησουν να πληρωνουν τα δανεια τους (κοκκινα η μη),
  2. Nα σταματησουν να πληρωνουν τα χαρατσια και οτιδηποτε αλλους παρανομους και καταχρηστικους φορους πλην ΦΠΑ
  3. Να ζητησουν αποζημιωση

  Ελληνες ολοι μαζι να στειλουμε τα λαμογια στη φυλακη για παντα

  Μου αρέσει!

 10. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  τον εκβιασαν καιδεν το..βουλωσε!

  ….μεχρι να παρει την εξουσι…

  και τι..εκανε λοιπον?

  μιλαγε…εκραζε…σημερα το βουλωσε και…δεν τους κυνηγησε!

  αρα…σε τι…διαφερι απο αυους…εννοω…?

  Μου αρέσει!

 11. Sumo said

  Ποιοί πολίτες θα δώσουν το χαστούκι;
  όλοι λένε την κλασσική ατάκα πως η αλλαγή ξεκινάει ατομικά κλπ…ε πως, βαθύ πασοκ και νδ στους περισσότερους δήμους και περιφέρειες της χώρας, σε τοπικό επίπεδο δεν φάγανε; δεν παίζουν εκβιασμοί και άλλα τέτοια; αυτοί δεν έχουν ευθύνη;
  Να τα πάρουμε με την σειρά απο πάνω προς τα κάτω και να ρίχνουμε ευθύνες!
  Αλλά δεν συμφέρει γιατί θα πρέπει να κοιτάξουμε στον καθρέφτη κάποια στιγμή!
  ὁπού υπάρχει ευκαιρία για λαμογιά μέσα ο «πολίτης»
  «τι μαλάκας είμαι εγώ;»

  Μου αρέσει!

 12. Είναι αξιοσημείωτο οτι σύσσωμη η αντιπολίτευση βιάστηκε να υποστηρίξει την «ελευθερία λόγου».
  Οι ίδιοι ηταν που μήνυαν δημοσιογράφους οταν θίξανε τις Μπουμπουκος τους. Οι ίδιοι που εστελναν στη δικαιοσύνη τους Βαξεβανηδες και τους Κουλογλου.

  Τι τους κανει να πιστεύουν οτι δε θα (ξανά)ρθει η σειρά τους?

  Μου αρέσει!

 13. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ

  Μου αρέσει!

 14. ΑΥΤΗ η δημοσιογραφία αποτελεί ντροπή για τη δημοκρατία και πρέπει να πολεμηθεί.

  Το ποσό δικιο έχει ο Καμμένος φαίνεται από το κύμα υποστηριξης των συκοφαντών από την αντιπολίτευση, ιδιαίτερα τη νέα δημοκρατία. Οι πελάτες τους. Αυτοί που τους στήριζαν και στο θέμα των αδειών των καναλιών. Για να τρώνε τα λεφτά η κλίκα αναμεταξυτωνε, να δημιουργούν περιουσίες εκατομυρίων αλλά να αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους.

  Βρωμιαρηδες δημοσιογραφισκοι, εσείς θα μείνετε αύριο χωρίς δουλειά από αυτούς που τώρα γλύφετε.
  Αλήτες μπουμπουκοι και Ντορες, οταν θα έρθει η σειρά σας δε θα σας λυπηθούν τα όρνια των δημοσιογραφισκων.

  Έχει ο τροχός γυρίσματα.

  Μου αρέσει!

 15. democracy or jungle? said

  Στο ονομα της ελευθεριας του τυπου λειτουργει ασυστολα μια ακρως φασιστικη μηχανη καταστροφης υποληψεων,οικογενειων και ανθρωπων που λεγεται κιτρινη δημοσιογραφια,η οποια οχι μονο δεν εχει σχεση με τη δημοκρατια τη δημοσιογραφια και την ελευθερια αλλα μαλλον παραπεμπει στη ναζιστικη προπαγανδα και καταληγει σε στρατοπεδα συγκεντρωσης. Κανενας πολιτικος και κανενας πολιτης στο ονομα καποιου αφηρημενου ελευθεριακου ιδανικου δεν πρεπει να τους αφηνει να σπιλωνουν να εκβιαζουν να ελεγχουν προσωπικες ζωες απο κλειδαροτρυπες και να συκοφαντουν ασυδοτοι,μηνυσεις αν οχι αυστηροτατη νομοθεσια μεχρι να εξαφανιστει διαπαντος αυτη η αρρωστια απο τη δημοκρατια

  Μου αρέσει!

  • ΜΑΙΡΗ said

   Έτσι ακριβώς.

   Με σκοπό να βγάζουν από το παιχνίδι τους ενοχλητικούς,αυτούς που δεν τους αφήνουν να κλέβουν με την ησυχία τους.

   Μου αρέσει!

   • democracy or jungle? said

    η «λογικη» που λειτουργει αυτο το πραγμα ειναι ανορθολογη και μαγικοτελετουργικη αυτη δηλαδη του αποδιοπομπαιου τραγου, πολιτης ειδικα στην Ελλαδα χωρις καθολου σκανταλιες και αταξιες δεν υπαρχει, αρπαζουν εναν κατα το δοκουν οι δηθεν καθαροι και τον συνθλιβουν μαζι με μια ωρυωμενη κοινωνια που επισης εχει λερωμενη τη φωλια της..Το φαινομενο αυτο εμφανιζεται τη δεκαετια του 80 στην Ελλαδα,μπηκε σε καθε ελληνικο σπιτι το 90 και πλεον με αμετρητα παρακμιακα σαιτ εχει καταληξει ο κυριαρχος τροπος να απευθυνεται κανεις στους πολιτικους του αντιπαλους..Ακραια νεομεσαιωνικη,σκοταδιστικη και υποκριτικη ηθικολογια που κανει την εποχη των γιαγιαδων μας να φανταζει συγχρονος κοσμος..

    Μου αρέσει!

  • Θα συμφωνήσω, και βλέπουμε οτι όλοι έχουν πέσει λίγο πολύ θύματα της μηχανής αυτής ασχέτως κομματικών αντιλήψεων.

   Το ζήτημα είναι ο ίδιος ο δημοσιογραφικός κόσμος να αναζητήσει την αυτοκάθαρση. Οι ίδιοι να αποβάλλουν τα στοιχεία εκείνα που δυσφημίζουν το λειτούργημα.

   Όπως διάβασα κάπου η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα όχι θεσμός και παύει να είναι λειτούργημα οταν λειτουργεί εκβιαστικά.

   Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Βάσω

    Μόνο που στην πραγματικότητα η δημοσιογραφία -με ελάχιστες εξαιρέσεις- είναι τα πιστόλια και το μακρύ χέρι της εγχώριας διαπλοκής.

    Σου δίνω μου δίνεις ήταν πάντα η δημοσιογραφία.

    Τα είδες και με τα φαγοπότια των δημοσιογράφων μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ,αλλά και από αλλού…..

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    40 χρόνια κλέβανε και λεηλατούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,χρεοκόπησαν τον τόπο και οι δημοσιογράφοι,δεν πήραν χαμπάρι,μόνο για τον Καρανίκα είχαν να πουν.

    Όταν τρώμε δεν μιλάμε και το φαγητό κοιτάμε,αυτό έλεγαν οι δημοσιογράφοι ή καλύτερα «δημοσιογράφοι».

    Μου αρέσει!

   • Δυστυχώς έτσι είναι. Όπως είπα η δημοσιογραφία οταν λειτουργεί εκβιαστικά παύει να είναι λειτούργημα.

    Μου αρέσει!

   • democracy or jungle? said

    Αν οι πολιτες δεν ειχαν ηδονοβλεπτικη νοοτροπια θα στηριζε ο ενας τον αλλο σα μια πραγματικη κοινωνια των πολιτων καθε φορα που συνεβαινε κατι τετοιο,και ανεξαρτητα απο πολιτικη προτιμηση η θεσμικη ιδιοτητα,δεν θα αφηναμε κανεναν ανθρωπο στα νυχια τους

    Μου αρέσει!

  • democracy or jungle? said

   Η λογικη που λειτουργει αυτο το πραγμα ειναι ανορθολογη και μαγικοτελετουργικη, πολιτης ειδικα στην Ελλαδα χωρις σκανταλιες και αταξιες δεν υπαρχει, αρπαζουν εναν κατα το δοκουν οι δηθεν καθαροι και τον συνθλιβουν μαζι με μια ωρυωμενη κοινωνια που επισης εχει λερωμενη τη φωλια της..Το φαινομενο αυτο εμφανιζεται τη δεκαετια του 80 στην Ελλαδα,μπηκε σε καθε ελληνικο σπιτι το 90 και πλεον με αμετρητα παρακμιακα σαιτ εχει καταληξει ο κυριαρχος τροπος να απευθυνεται κανεις στους πολιτικους του αντιπαλους..Ακραια νεομεσαιωνικη,σκοταδιστικη και υποκριτικη ηθικολογια που κανει την εποχη των γιαγιαδων μας να φανταζει συγχρονος κοσμος..

   Μου αρέσει!

 16. papsr6 said

  Το οτι ο χοντρος φαντασιώνεται εκβιασμούς και αλλες τετοιες παπαρες που πεταει χρονια τωρα λεγοντας συνεχεια ψεμματα ενω ο ιδιος τα αναιρεί απλα μας ξεπερνάει σαν λαο.
  Εδω και χρονια λει λει και καπακι αυτα που κατηγορεί τα κανει ο ιδιος .
  Ποσο ακομα θα γινεις ρεζιλι ρε χοντρε?
  Σε ξεφτιλιζει το δικαστηριο αν και δεν εχεις καμια αναγκη γιατι καθημερινα ξεφτιλιζεσαι μονος σου αφου επέλεξες να πέφτεις στα τεσσερα οπως κατηγόρους ες ολα τα αλλα σκουπιδια.
  Ηδη έγινες ιδιους με αυτους και ακομα το παιζεις πατριωτης και εκτελείς εντολες μονο απο εξω.
  ΣΥΧΑΜΑ εχετε γινει ολοι αν και πιστευω οτι παντα ετσι εισασταν αλλα λεγοντας συνεχεια ψεμματα το καλυπτετε.
  Οταν ομως καλείστε να υλοποίησε ται κατι φαινεται για ποιον δουλεύετε.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 17. Μου αρέσει!

  • Πύκτης said

   Aντε να χαθούν πιάνουν στο στόμα τους ένα ΑΝΗΛΙΚΟ 25χρονο
   Αφιερωμένο στον ψευταρά υποκριτή υπουργόπανο , που έβγαινε στα κανάλια και κορόιδευε τον λαό για το ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΝΉΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ να προστατεύσω να μην καταστραφει …τα παιδιά των πολιτών όμως τα καταστρέφει με τα κωλομνημόνια …

   Μου αρέσει!

   • Απονήρευτος said

    Πρήχτη,

    Πάλι σε ατόπημα έπεσες. Αυτό έγινε μετά τη μήνυση, όταν οι κότες τα γύρισαν και είπαν για τον άλλο γιο του.

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ
    ΚΟΤΕΣ!

    Και διάβασε τη μήνυση. Τον κατηγορούν ως τρομοκρατη στην Ελλάδα ενώ το παιδί σπουδάζει στις ΗΠΑ!

    Συκοφάντες, Υποκριτές κι εσύ πανηγυρίζεις !!!!

    Μου αρέσει!

   • Panos Diakos said

    Λες να μην τα ξερει ?

    Τωρα ηδη ισως εμφανιζεται αλλου και γραφει τα ιδια.

    Μου αρέσει!

   • The Ghost Of D. said

    Μηπως ο Απονηρευτος δεν κανει το ιδιο?

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Καλά να πάθει ο καμμενος σας η κότα η μνημονιακή , ας περίμενε πρώτα να δει σε ποιό καλοπαίδι του αναφέρονταν …τζάμπα τα χαρτόσημα της πρώτης μήνυσης….ερντογανίζει ΄το καμμενο σας !

    Αρέσει σε 1 άτομο

   • Ο Ηδονοβλεπσίας said

    υποκριτή Πύκτη ξέρεις πως ο Καμμένος έχει δίκιο και ἐκμεταλλεύεσαι το θέμα για να τον κράξεις, έχει κάνει τόσες κωλοτούμπες αν θες να τον κράξεις, τι επιμένεις τώρα;
    Ποιόν πας να δουλέψεις οταν μας λες πως ερντογανίζει…λες και σε ενδιαφέρει η ελευθερία του τύπου!
    Πού ήσουν για τον Βαξεβάνη η το Candianews?
    Επειδή έχετε όλοι κοντή μνήμη, η ΝΔ του Σαμαρά, είχε βάλει πράκτορα της ΕΥΠ να συκοφαντήσει τον Βαξεβάνη, για το πόσες αγωγές έχει φάει, ο ίδιος λέει πάνω απο 50!
    http://www.koutipandoras.gr/article/katadikasthke-o-kwstas-aggelakhs

    Περίπτωση Αυγενάκη
    http://www.candianews.gr/2015/07/04/giati-arage-apanta-o-l-avgenakis-gia-to-1-ekat-e-zita-na-kinithi-aftofori-diadikasia-se-varos-tou-a-andrikaki/
    http://www.candianews.gr/2015/07/07/apistefto-o-l-avgenakis-entopizi-polites-pou-scholiasan-gia-to-1-ekat-e-ke-tous-stelni-minimata/
    http://www.candianews.gr/2016/12/01/mia-apistefti-athliotita-meso-tis-ert-se-varos-tou-candianews-ke-tou-a-andrikaki-sto-onoma-tis-nd-ke-tou-avgenaki-vinteo/

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Σπεύδει όπου βρει πρώτος ο Πρηχτης να ξεπλύνει τους συκοφάντες εκβιαστές.

    Πρηχτη, γιατί τόση πρεμούρα ρε, μήπως αυτοί είναι τα αφεντικά σου?

    Ξέρεις για αυτούς εδώ λέω:

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Απονήρευτος

    Έτσι για να πέφτουν οι μάσκες τους.

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Hδονοβλεψία , δεν ανέφερα ποιός έχει δίκιο , έτσι κι αλλιώς ο ανακριτής θα αποφασίσει…υποκριτής είναι ο καμμένος που μυξόκλεγε στις τηλεοράσεις γιά το ανήλικο παιδί που έγινε ενήλικο μετά .
    Να δες το τελευταίο σχόλιο της περικλομαίρης , ακόμα πιστεύει γιά το ανήλικο από την θεατρική παράσταση του .
    Το δίκιο θα κριθεί αυριο τσιπροκαμμένα όχι από σας αλλά απο τον δικαστή …εσείς σίγουρα λέτε ότι θέλετε όπως κάνετε ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ .
    ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΆ ΤΟΝ ΈΧΩ ΦΆΕΙ ΑΠΌ ΔΩ , τότε που καμμενος τσίπρας κορόιδευαν τον λαό με προεκλογικά ψέμματα .

    Απονήρευτε τα ίδια μου έλεγες γιά τον ΄Σώρρα , χρυσαυγίτες μπουρούτηδες ουφο εξωγήινους , γιά τον απλό λόγο , όποιος εκφέρει αντίθετη αποψη από την δική σας τότε είναι το κατεστημένο….
    Εδώ θα είμαι και στον κούλη και όποιος άλλος έρθει των μνημονίων

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Μιλάμε για φοβερή περίπτωση ΠΡΗΧΤΗ ανθρώπου!

    Ολόκληρος εισαγγελέας άσκησε δίωξη για συκοφαντική δυσφήμιση και έδωσε εισαγγελική παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για εκβιασμό βάσει της μήνυσης Καμμένου για αναφορές στο ανήλικο παιδί τους και αυτός συνεχίζει να ψεύδεται, να συκοφαντεί και να θριαμβολογεί κιόλας!

    Το ανήλικο βλάκα σου ξαναλέω έγινε ενήλικο από τους συκοφάντες οταν προσπάθησαν έντεχνα να ανασκευάσουν τις αρχικές τους συκοφαντίες υπό τον φόβο της δικαιοσύνης!
    Όχι από τον Καμμένο!

    Η δεύτερη μήνυση του γιου Καμμένου αφορά σε άλλο πράγμα, γιατί εκτός από συκοφάντες είναι και βλάκες, οταν στην προσπάθεια τους να τα ρίξουν από το ανήλικο στο ενήλικο, δε σκέφτηκαν οτι είναι αδύνατο να συχνάζεις στα εξάρχεια ως μόνιμος κάτοικος Βοστώνης, εκτός αν εχεις ικανότητες διακτινισμου!

    Και όπως είναι φυσικό φάγανε και τη δεύτερη μήνυση.

    Βέβαια, όλα τα παραπάνω, για να τα καταλάβει ο ΠΡΗΧΤΗΣ θέλει κανα μήνα εξηγήσεων. ΟΥΦ!

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Πες ακριβώς πως έγινε το ανήλικο ενήλικο απο τους δημοσιογράφους αφού δεν αναφέρουν τίποτα γιά την ηλικία του;; πως ρε μπαγλαμά ;;
    Ο καμμένος βγήκε πρώτος να μιλήσει για ανήλικο επειδή σκέφτηκε ότι το άλλο παιδί είναι στην βοστόνη και άρα δεν είναι αυτο και την πάτησε .
    Λοιπόν έχεις πάει ποτέ σε δικαστήριο ;;;
    Υπάρχουν 2 μεριές με τα δικά τους επιχειρήματα και εσύ είσαι φανατικός της μίας , γιά σένα αλήθεια είναι μόνο ότι λέει ο καμμένος σου…..εισαγγελέας ρε τούβλο αναλαμβάνει τις μηνύσεις , ολόκληρος …..διακτινισμό με ευρά απονήρευτε πληρωμένα όλα από τον λαό που ταίζει τον μπαμπά επί 20 χρόνια και βάλε

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Απονήρευτος

    Και σένα πάλι,δεν σου θυμίζει κανένα ?

    Για σκέψου λίγο….!!!

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Εκτίθεσαι περισσοτερο με κάθε σχόλιο σου.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΗ!

    Αν δεν την καταλάβεις βρες ένα 10χρονο να σου την εξηγήσει. Θα καταλάβεις σίγουρα οτι μιλάνε για το ανήλικο.

    Υ.Γ. Αν εξαρχής μιλούσαν για το ενήλικο, δε θα στοιχειοθετείτω κατηγορία από τον εισαγγελέα, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για σένα.

    Μου αρέσει!

   • ΜΑΙΡΗ said

    Απονήρευτος

    Με το ζόρι θα τον κάνεις να καταλάβει ?

    Αφού δεν θέλει να καταλάβει,τον πληρώνουν για να μην καταλαβαίνει και να προσπαθεί να κάνει και άλλους να μην καταλαβαίνουν….!!

    Τι δεν καταλαβαίνεις ??

    Δηλαδή,περιμένεις από ένα έμμισθο λαδοπόντικα του Μούρούτη να καταλάβει ??

    Εδώ βγήκε ο Χιώτης (δημοσιογράφος στο Βημα),επώνυμα και είπε ότι το σπίτι του πρωθυπουργού ήταν κατασχεμένο και ο πρώην ιδιοκτήτης αυτοκτόνησε !!

    Επώνυμα τα είπε !!

    Σκέψου τώρα οι ανώνυμοι λαδοπόντικες του Μουρούτη,μέχρι που μπορούν να φτάσουν….!!!

    Μέχρι το φεγγάρι μην σου πώ !!

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Ρε μπαγλαμα μπορω να σου κοτσάρω μιά μήνυση και να λέω ότι θέλω μέσα , τόσο χαζός είσαι ;;;
    Στα δικαστήρια μετράνε οι αποδείξεις και απόδειξη είναι να αναφέρθηκαν Ακριβως ΣΤΟΝ ΑΝΉΛΙΚΟ ΠΡΆΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΎΠΤΕΙ από τις συνομιλίες που ειδαν το φως της δημοσιότητας …έλεγαν για τον γιό του αλλά χωρί9ς να πουν συγκεκριμένα ποιόν…ο δικαστής αύριο δεν θα έχει την δική σας κομματική τύφλα και θα δει τις αποδείξεις γιά να κρίνει …αν υπάρχουν θα τους πηδήξει και κάλα θα τους κάνει , αν δεν τις δει θα αθωώσει ή θα τιμωρήσει ελαφρά …απλά είναι τα πράγματα !..

    Μου αρέσει!

   • Απονηρευτος said

    Απεφάνθης εσυ οτι δεν προκύπτει, έτσι τρελό αγόρι;

    Ευγε παλικάρι μου. Άντε και στον Άρειο Πάγο.

    Αφού το λες εσυ έτσι θα ναι. Τι να σου πούνε εσενα οι Εισαγγελείς που ασκήσανε διώξεις ε αγόρι;

    Μου αρέσει!

   • Πύκτης said

    Καλά κρασσά !

    Μου αρέσει!

 18. αληθειες said

  http://forbiddenknowledgetv.net/all-wars-are-bankers-wars/

  Μου αρέσει!

 19. αληθειες said

  Μου αρέσει!

 20. ΜΑΙΡΗ said

  Εκδικάστηκε η αγωγή Καμμένου κατά του σκιτσογράφου, Πετρουλάκη
  12-01-2017 – 13:36μμ

  13
  SHARES
  Share
  Tweet
  Συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου η αγωγή του Υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, κατά της ιστοσελίδας Protagon και του σκιτσογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη, με την οποία ο υπουργός ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη μετά την δημοσίευση άρθρου του δεύτερου εναγόμενου, τον Μάρτιο του 2015.

  Η αγωγή του κ. Καμμένου αρχικά διεκδικούσε συνολικό ποσό αποζημίωσης 2 εκατομμυρίων ευρώ από τους εναγόμενους, ποσό που κατά την έναρξη της σημερινής διαδικασίας προσδιορίστηκε από την πλευρά του ενάγοντα στις 100 χιλιάδες ευρώ.

  Αντικείμενο της δικαστικής διαμάχης είναι άρθρο του κ. Πετρουλάκη, με τίτλο «Π. Καμμένος. Έχουν αρχίσει και του μοιάζουν» και υπότιτλο «τα φλογερά εθνικιστικά και αντιευρωπαϊκά παραληρήματα του κ. Καμμένου αντανακλούν και χρεώνονται σε όλη την κυβέρνηση» στο οποίο ο σκιτσογράφος αναφέρεται στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του Καμμένου είναι «βγαλμένο από την ίδια μήτρα της έξαλλης εθνολαϊκίστικης ακροδεξιάς» όπως το ΛΑΟΣ, που συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

  Από την πλευρά του υπουργού, κατέθεσε στο δικαστήριο ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε ότι το άρθρο επικαλείται «ψευδή γεγονότα» για τον κ. Καμμένο και ότι στο κείμενο περιλαμβάνονται «συκοφαντικές και εξοντωτικές» αναφορές.

  Από την πλευρά των εναγομένων, κατέθεσε ο πρώην υπουργός και καθηγητής Νομικής, Μιχάλης Σταθόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι το άρθρο περιέχει «σατιρικές και χιουμοριστικές εκφράσεις που καλύπτονται από την ελευθερία έκφρασης στοχασμών». Επεσήμανε ακόμη, ότι ουσιαστικά ο κ. Καμμένος δεν υπέστη καμία βλάβη από το κείμενο του σκιτσογράφου «καθώς εξακολουθεί να είναι υπουργός Άμυνας και να έχει πολιτική ισχύ» ενώ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της άσκησης δημόσιας κριτικής σε δημόσια πρόσωπα.

  Ο σκιτσογράφος, σε δηλώσεις του επανέλαβε, ότι τέτοιου είδους εξοντωτικές αγωγές έχουν στόχο να πλήξουν την ελευθερία του Τύπου, ενώ για το άρθρο υποστήριξε ότι αφορούσε έκφραση γνώμης και κριτικής στον ΣΥΡΙΖΑ «και εξ αντανακλάσεως στο πρόσωπο του κ. Καμμένου» με στόχο να καταδειχθεί «το υβριδικό σχήμα» και η «τερατογένεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

  Η δικηγόρος του υπουργού Άμυνας, Έλενα Τζούλη επεσήμανε σε δηλώσεις της ότι «ο μάρτυρας του Protagon, του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ανδρέα Πετρουλάκη ομολόγησε ότι στόχος των άθλιων, ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών ήταν να ασκηθούν πιέσεις ώστε να φύγει από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος και να μπει ο Σταύρος Θεοδωράκης». Είπε επίσης η κ. Τζούλη, πως οι εναγόμενοι δεν έλαβαν υπόψη τους αποφάσεις της Δικαιοσύνης σχετικά με όσα επικαλέστηκε ο γελοιογράφος στο άρθρο του, οι οποίες έχουν δικαιώσει τον κ. Καμμένο.
  =============================================================================================================

  Η δικηγόρος του υπουργού Άμυνας, Έλενα Τζούλη επεσήμανε σε δηλώσεις της ότι «ο μάρτυρας του Protagon, του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ανδρέα Πετρουλάκη ομολόγησε ότι στόχος των άθλιων, ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών ήταν να ασκηθούν πιέσεις ώστε να φύγει από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος και να μπει ο Σταύρος Θεοδωράκης».

  ==============================================================================================================

  Καλά αυτό το καταλάβαμε,αυτός ήταν και είναι ο σκοπός τους,αλλά δεν τους βγήκε,να φορτώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ το Ποταμάκι,για να κάνει κουμάντο ο Μπόμπολας και η Σημιτική αλητεία.

  Μου αρέσει!

 21. ΜΑΙΡΗ said

  Βλέπω και τα «σχόλια» των κλούβιων αυγών και των κρυφονουδούλων και με πιάνουν τα γέλια !!

  Σιγά παιδιά μην καρφώνεστε τόσο πολύ…..!!!

  Μου αρέσει!

 22. ΜΑΙΡΗ said

  Το έχω πει πολλές φορές,αυτή η κυβέρνηση ενοχλεί πολύ την εγχώρια διαπλοκή και την αλητεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

  Καθόλου τυχαίες δεν είναι αυτές οι επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο αλλά και στο Τσίπρα.

  Τα είδαμε με τις συκοφαντίες του «δημοσιογράφου» Χιώτη στο Βήμα (και τώρα στο Πρώτο Ψέμα) με το ανύπαρκτο θέμα με το σπίτι του πρωθυπουργού,με τον Κατρούγκαλο,με την καθημερινή λάσπη και προπαγάνδα,πίσω από τη μάσκα της δήθεν δημοσιογραφίας,τα βλέπουμε και τώρα.

  Μου αρέσει!

 23. ΜΑΙΡΗ said

  Φτάσανε στο σημείο να συκοφαντούν ένα ανήλικο παιδί (το γιο του Πάνου Καμμένου),για να χτυπήσουν τον ίδιο.

  Τόσο ξεδιάντροπη,τόσο αδίστακτη.

  Και αυτό το «πράγμα» των ονομάζουν δημοσιογραφία,λες και τους έχει δώσει κανείς το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν να συκοφαντούν όποιον βολεύει,να δολοφονούν χαρακτήρες και να έχουν και το θράσος να μιλάνε για καταπάτηση του δικαιώματος τις ελευθεροτυπίας.

  Σύμφωνα με πληροφορίες,η Χούκλη (δημοσιογράφος ΑΝΤ1) και ο Μπογδάνος (δημοσιογράφος του Σκαι),ετοιμάζονται για τη Νουδουλα…..!!!

  Μου αρέσει!

 24. […] Σχετικό θέμα: Όταν εκβιάζαν τον Καμμένο για να το «βουλώσει», οι «έγκ… […]

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: