olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Εμετικό ξέπλυμα του κομιστή στον Σώρρα #olaksekolla

Posted by kalinda στο Ιανουαρίου 10, 2017

 

IMG_2220.PNG

11 Σχόλια to “Εμετικό ξέπλυμα του κομιστή στον Σώρρα #olaksekolla”

 1. me lene artemh said

  Κελεπούρι που χάσαμε ρε Αλέξη… Τι μεγαλεία θα ζούσαμε τώρα με Άρτεμη στο κόμμα. Αυτός και αν είναι επιστήμονας.. ο άνθρωπος το τερμάτισε.. μοιάζουμε ερασιτέχνες μπροστά του.

  Μου αρέσει!

 2. Πρωταγόρας said

  ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ!

  Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ «Ο ΤΡΕΛΟΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ» !
  ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ «ΜΕΓΑΛΟΠΛΟΥΣΙΟΥ» ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΨΩΝΙΑ ΘΥΜΑΤΑ !!!
  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ «Ο ΤΡΕΛΟΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ!
  ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ «Ο ΤΡΕΛΟΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ»
  (ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ;!)
  ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ !
  ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 25:42 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΝ !
  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ !

  ΑΑΑ ΡΕ ΘΥΜΑ, ΑΑΑ ΡΕ ΨΩΝΙΟ, ΑΑ ΡΕ «ΣΥΜΒΟΛΟ» ΑΙΩΝΙΟ ΘΥΜΑΤΟΣ !!!

  Μου αρέσει!

 3. Πρωταγόρας said

  Αυτός είναι πού έχει «τρίς»;; καί τά διαθέτει γιά τήν «σωτηρία» μας!…. Ζητάει όμως 35 ευρώ από τόν καθένα γιά εγγραφή στήν οργάνωσή του……Καί τόν ακολουθούν…. Είμαστε γεμάτοι από ανόητα θύματα…….Γι’ αυτό καί ό πινόκιο είναι ανίκητος.
  Είναι σαν τα e-mails που σου λένε κέρδισες μια “κληρονομία” 10 δις. στείλε μας 3000 για τη χαρτούρα!
  Από το 2013 έχει αποδειχθεί, ότι οι υποτιθέμενοι λογαριασμοί και τα λεφτά του σώρρα είναι ανύπαρκτα, ότι ο τύπος είναι απατεώνας και απλά εκμεταλλεύεται τη βλακεία πολλών συμπολιτών μας. Ρωτήστε τους Πατρινούς να σας πούνε ποιός ακριβώς είναι ο απατεώνας σώρρας!
  Μου αρέσει που γράφει ότι η διεύθυνσή του πσώρρας που μένει στην Πάτρα είναι οδός «ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ» όπως ακριβώς το ψεύτικο «νερό» του Καματερού πριν πάνω από 30 χρόνια που δήθεν θεράπευε τα πάντα με ακριβή τιμή κοροϊδεύοντας τα θύματα τους!

  Μου αρέσει!

 4. Πρωταγόρας said

  Τέτοιοι ψευτομεγαλο”πλούσιοι” επιτήδειοι απατεώνες σαν τον σώρρας υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και με επιτήδεια κόλπα κοροϊδεύουν συνεχώς τα θύματά τους, απομυζώντας τους!

  Δεν είναι ούτε ο πρώτος και δυστυχώς μάλλον ούτε και ο τελευταίος!

  Επίσης ο απατεώνας αυτός έχει και πολλούς όργανα-συνεργούς του (συν τα θύματα-πιόνια του) στα κόλπα του και γράφουν και σχόλια στο Ίντερνετ και τον υπερασπίζονται!

  Και σας μιλάω σαν αυτόπτης μάρτυρας τέτοιων γεγονότων με τέτοιου είδους απάτες και απατεώνων πρός τα θύματά τους!

  Και έχουν ακόμα και το πονηρό θράσος αυτοί οι επιτήδιοι να πηγαίνουν σε διάφορους επιχειρηματίες κ.α. και να τους λένε εάν ενδιαφέρονται να πουλήσουν την επιχείρησή τους ή την πολυκατοικία τους ή το οικοπεδό τους κ.α. και σε τί ακριβώς τιμές τις πουλάνε κ.τ.λ. (χωρίς βέβαια ΠΟΤΕ τους, τίποτα από όλα αυτά να αγοράζουν!) και αμέσως μετά φροντίζουν να διαδωθεί παντού και το δήθεν “ενδιαφέρον” τους προς όλα τα υποψήφια θύματά τους ώστε αυτά να ψαρώσουν ότι δήθεν είναι “αληθινοί” μεγαλοεπιχειρηματίες και να φάνε το δόλωμα τους και αφελώς να τους εμπιστευτούν!

  Και γιατί το κάνουν αυτό; Εκτός το ότι έχουν το πάθος της μυθομανίας δηλαδή τύποι που τους αρέσει να το παίζουν αφέντες “μεγαλοπλούσιοι” στα ηλίθια θύματα τους! Καταφέρνουν στην συνέχεια με επιτήδεια κόλπα και όταν έχουν καταφέρει (και με συνεχής πλύση εγκεφάλου στα θύματά τους) νά κερδίσουν περισσότερο και την εμπιστοσύνη τους, ή να τους δίνουν χρήματα, κ.α. ή να κλέβουν τα θύματά τους, χωρίς αυτοί να το καταλαβαίνουν!

  Ξέρετε πόσοι τέτοιοι τα έχουν καταφέρει παρομοίως σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον Κόσμο και πόσους τέτοιους επιτήδειους απατεώνες, τους έχουν ανακαλύψει (και ορισμένους και πάνω στις κλεψιές τους) και τους έχει πιάσει και η Αστυνομία;!

  Όπως επίσης και στην Ελληνική ταινία ο “Τρελοπενηντάρης” με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα καθώς και στήν ξένη ταινία “Απατεώνες και τζέντλεμέν” με πρωταγωνιστές τον Στίβ Μάρτιν και τον Μάϊκλ Κέϊν, όπου κάνουν τους ψεύτες «μεγαλοπλούσιους» αδίστακτους απατεώνες εξαπατώντας και απομυζώντας τα ανόητα θύματα τους!

  “Απατεώνες και τζέντλεμέν” αυτός είναι …ο πιό εξευγενισμένος τίτλος της ταινίας!
  Ο αγγλικός τίτλος της ταινίας είναι «DIRTY ROTTEN SCOUNDRELS» δηλαδή «ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΑΠΙΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ»!

  Όπου στην ταινία κάνουν…γιά μαντέψτε! Κάτι λιμοκοντόρους «μεγαλοπλούσιους» απατεώνες τύπου σώρρας (ακριβώς) προσπαθώντας να εξαπατήσουν τα ανόητα αφελή θύματά τους απομυζώντας τους με πονηρό και επιτήδιο τρόπο τα χρήματά τους (σαν τον σώρρα). Και όπως βλέπετε …πίνουν εις υγείαν των (αφελών) κορόϊδων !!!

  Στο τέλος αυτής της ταινίας έχει και ένα σοκαριστικό μήνυμα!
  Μετά από αρκετές “περιπέτειες” των δύο αυτών απατεώνων (τύπου σώρρας) εμφανίζεται και μία τρίτη (γυναίκα) συνεργός τους στις απάτες και τους βάζει στο νέο κόλπο γιά να εξαπατήσουν…τους Έλληνες τουρίστες!! (Ναι, καλά διαβάσατε!)
  Λέγοντας (μεταξύ τους) στο τέλος “Πάμε να τους τα αρπάξουμε”!!

  Είναι ένα διδακτικός τρόπος που μας δείχνει σε όλους εμάς τους Έλληνες πόσο καλά πρέπει να προσέχουμε από απατεώνες σώρρες!

  Μου αρέσει!

 5. Πρωταγόρας said

  Η Τράπεζα της Ελλάδος ζήτησε από το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών μία απάντηση για το αν υπάρχουν ή όχι τα χρήματα του Σώρρα.

  Η απάντηση ήρθε στις 5 Απριλίου του 2013.

  Η ερώτηση… «Η δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης Bleakley Platt & Schmidt μας έστειλε αντίγραφο επιστολής (επισυνάπτεται προς ενημέρωση των αμερικανικών αρχών), η οποία απευθύνεται προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ και αφορά το άνοιγμα λογαριασμών θεματοφύλαξης και αποθετηρίου υπέρ του Αρτεμίου Σώρρα. Με την επιστολή επίσης γνωστοποιείται στους παραλήπτες η κατάθεση συγκεκριμένων Διεθνών Συναλλαγματικών στον εν λόγω λογαριασμό εις πίστωσιν και υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας υπό ορισμένους όρους και προϋποθέσεις. Σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε σχετικά με την ύπαρξη – εγκυρότητα των συναλλαγματικών που αναφέρονται στη συνημμένη επιστολή. Σας παρακαλούμε επίσης να επιβεβαιώσετε κατά πόσον η διαδικασία γνωστοποίησης και καταχώρισης που περιγράφεται στις δύο τελευταίες παραγράφους της επιστολής συνιστά υποχρέωση απορρέουσα από το δίκαιο των ΗΠΑ».

  … κι η απάντηση «Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ (τα κεφαλαία επέλεξε ο συντάκτης της επιστολής) αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία». «Παρόλο που το υπουργείο Οικονομικών τηρεί λογαριασμούς ιδιωτών στο σύστημα Treasury Direct που διαθέτει, αυτοί είναι λογαριασμοί τίτλων και όχι καταθετικοί λογαριασμοί όψεως. Οι ιδιώτες δεν μπορούν να εκδίδουν εντολή πληρωμής προς τρίτον από λογαριασμό Treasury Direct χρησιμοποιώντας απλή ή διεθνή συναλλαγματική ή οποιοδήποτε άλλου είδους μέσο. Κάθε έγγραφο που αποπειράται κάτι τέτοιο είναι απατηλό»…

  Τέλος, ο γενικός επιθεωρητής των ΗΠΑ συνέστησε στην Τράπεζα της Ελλάδος: «αν θέλετε να αναφέρετε το θέμα σε τοπικό επίπεδο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τις διωκτικές αρχές της χώρας σας».

  Μου αρέσει!

 6. Πρωταγόρας said

  Ο πρώην συνεργάτης του Αρτέμιου Σώρρα, κ. Γρηγόρης Δόσης, ενημερώνει ότι ο επενδυτής – “ευεργέτης” από την Πάτρα έχει αναμιχθεί σε δεκάδες κομπίνες και έχουν ασκηθεί διώξεις ακόμη και σε βαθμό κακουργήματος. Σε αποστροφή του λόγου του, αναφέρει πως στην Πάτρα υπάρχουν τόσοι που τους έχει φάει λεφτά ο Σώρρας που κοντεύουν να κάνουν «Σύλλογο Απατημένων Φίλων» του Αρτέμη Σώρρα.

  Ο Σώρρας διώκεται για ΑΠΑΤΕΣ και έχει φάει λεφτά από πολλούς.
  (κ. Γρηγόρης Δόσης πρώην συνεργάτης Σώρρα από την Πάτρα)

  Μου αρέσει!

 7. Πρωταγόρας said

  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΔΕΚΑΡΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…..ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙ……!!!

  O εκ Πάτρας απένταρος… «τρισεκατομμυριούχος» Αρτέμιος Σώρρας είναι σίγουρα μια πολύ φαιδρή περίπτωση. Σε άλλες εποχές, όταν δεν υπήρχε το Διαδίκτυο, θα γελούσαν μαζί του μόνο όσοι είχαν την ατυχία να τον γνωρίσουν στο μικρόκοσμο του χωριού του. Και χρησιμοποιώ τη λέξη «ατυχία», διότι, ενώ δηλώνει «τρισεκατομμυριούχος» σε… πετσετάκια, κάνει διάφορες αρπαχτές μέχρι να πάει… παρακάτω. Εσχάτως καταφεύγει σε ηλίθιους διότι πώς αλλιώς να τους χαρακτηρίσω, οι οποίοι του δίνουν 20άρικα κ.α. για να ενισχύσουν τον…αγώνα του(εδώ και χρόνια!)για την δήθεν «σωτηρία» της Ελλάδας.

  Βεβαίως δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στους ισχυρισμούς του φαιδρού Σώρρα και των συνεργών-οπαδών του, αντίθετα, όπως έχουν αποκαλύψει αρκετοί πριν από μένα, πρόκειται για απατεώνα περιωπής, ο οποίος, δυστυχώς, βρίσκει θύματα ανάμεσα στις χιλιάδες των απογοητευμένων και τους παίρνει «δωρεές» για να αναγκάσει δήθεν την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί τα 600 δις δολάρια που προσφέρει ο… άδολος αυτός άνδρας για να ξεπληρωθεί το αβάσταχτο χρέος. Και υπόσχεται στους φτωχούς και άμοιρους μερίδιο από τα ψεύτικα “τρισεκατομμύρια” πετσετάκια!

  Τα χρεόγραφα (ΙΒΟΕ) που έχει στα χέρια του ο Σώρρας ΔΕΝ είναι γνήσια. Είναι κατασκευάσματα ενός Αμερικανού απατεώνα ονόματι Stephen Louis Wonzy. Ο κύριος αυτός αναζητείται από τις αμερικανικές Αρχές και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχει εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με τα πλαστά ΙΒΟΕ, αναφέροντας ότι όλα τα ΙΒΟΕ που άρχισαν να κυκλοφορούν το 2001 είναι πλαστά. Αρα και του Σώρρα.

  Ορισμένοι ρωτούν γιατί δεν έχει συλληφθεί ο Σώρρας αφού τα ΙΒΟΕ που έχει είναι πλαστά χρεόγραφα. Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει μια αποστομωτική απάντηση. Για να συλληφθεί ένα άτομο, πρέπει να έχει διαπράξει μια εγκληματική πράξη, δηλαδή να έχει βρει ένα θύμα και να έχει ανταλλάξει τα ψεύτικα ΙΒΟΕ με ομόλογα ή μετρητά. Έτσι ο Σώρρας έχει αρχίσει μια εκστρατεία για την ανταλλαγή των ψεύτικων ΙΒΟΕ με γνήσια κρατικά ομόλογα ή με υποθήκες ακινήτων από δήμους.(αλλά τελικώς τώρα φαίνεται ότι δεν έχει ανάγκη μιά τέτοια ανταλλαγή μιάς και απομυζεί από τα άμοιρα θύματα του!) Όταν ο Σώρρας καταφέρει να πραγματοποιήσει μια τέτοια απάτη, τότε θα δοθεί εντολή σύλληψης του, μιας και θα έχει διαπραχθεί εγκληματική πράξη.

  Μου αρέσει!

 8. Πρωταγόρας said

  Για να μην πούμε για τα «καταπιστεύματα» που είναι μια αντιγραφή αλλά ομολογουμένως σε κορυφαία έκφανσή της, απάτης με ρίζες στις Φιλιππίνες…
  Ψάξτε White Spiritual Boy & off ledger accounts … Βέβαια, όταν κάνουν το λάθος και δημοσιεύουν αποσπάσματα με τους ελληνικούς λογαριασμούς πέραν του γελοίου του θέματος, την πίστωση δηλαδή υποτιθέμενου λογαριασμού με τετράκις τρισεκατομμύρια δολάρια του.. 60′ (το σημερινό ποσό ξεπερνά την απλή δυνατότητα έκφρασης του χωρίς εκθέτη!!), ξεπερνά το γελοίο αφού αναφέρει ότι η πίστωση του λογαριασμού έγινε με … «εγγύηση» δεκάδων χιλιάδων τόνων ανύπαρκτου χρυσού (αν κάνει κανείς πρόσθεση των εγγυήσεων ξεπερνά όχι τα γνωστά αποθέματα χρυσού, όχι την γνωστή περιεκτικότητα του πλανήτη σε χρυσό αλλά θα έπρεπε ο χρυσός να είναι τόσο κοινός όσο το ασήμι αν όχι ο χαλκός), η αξία του οποίου την στιγμή της υποτιθέμενης πίστωσης δεν αποτελούσε παρά κλάσμα της, φτάνει όμως και στο ακόμη γελοιωδέστερο να χρησιμοποιεί τράπεζες που δεν υπάρχουν ή δεν υπήρχαν τη στιγμή της υποτιθέμενης πίστωσης!…
  Μάλιστα πάνε και ένα βήμα παραπάνω ισχυριζόμενοι ότι αυτά τα ποσά τοκίζονται ανιδιοτελώς προφανώς από τις τράπεζες με 3-4% ετησίως!
  Τώρα πως μπορεί μια τράπεζα της Ελλάδας με κύκλο εργασιών λίγα δις δολάρια στην καλύτερη σήμερα, πόσο μάλλον το μακρινό 60′ να τοκίζει τρις δολάρια με 3-4% χωρίς να έχει τα ποσά αυτά στο ενεργητικό της και χωρίς να τα επενδύει, αυτό μένει να το απαντήσει ο white spiritual boy, ο Σωρρας, ο δικτάτορας των Φιλιππίνων και όλοι αυτοί οι απελπισμένοι που πιστεύουν ότι θα τους σώσουν απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, αδέκαροι μάλιστα τέτοιοι….!

  Μου αρέσει!

 9. Πρωταγόρας said

  Υ.Γ.
  1) Από τα πολλά πλούτη, η κόρη του Σώρρα Βασιλική-Βικτωρία στην Πάτρα, πηγαίνει σε νηπιακό σταθμό με χαρτί απορίας της μητέρας της. http://web3.eetaa.gr/enarmonis
  2) Ο πρώην συναρχηγός του Σώρρα καθηγητής ιατρός Εμμ. Λαμπράκης, συνελήφθη στις αρχές Δεκεμβρίου στις ΗΠΑ για παράνομη συνταγογράφηση ναρκωτικών σκευασμάτων, αξίας 48 εκατ. δολαρίων. Του αφαίρεσαν τα ταξιδιωτικά έγγραφα, κατέβαλε εγγύηση 500.000 δολαρίων και κυκλοφορεί τώρα με βραχιολάκι μέχρι να δικαστεί και βρίσκεται σήμερα προφυλακισμένος από τις Αμερικανικές Αρχές για απάτες.
  3) Πουθενά δεν πάει, όταν τον καλούν να δείξει στοιχεία…!!!!!
  ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΣΩΡΡΑ : ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ «ΜΑΖΕΨΕΙ» ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ!

  Μου αρέσει!

 10. Πύκτης said

  Στην συνέντευξη του που δεν παίζει το βιντεάκι σας , ελπίζω όχι από φόβο, λέει ο Αρτέμης ότι η δικαιοσύνη τον πήγε στο δικαστήριο και όχι ο μπουμπούκος , με 4 βαριές κατηγορίες για κατάλυση πολιτεύματος και συντάγματος στο οποίο αθωώθηκε !!!
  Επίσης είπε ότι έχει ενημερώσει τους πάντες στο κράτος με πλήρη φάκελο των 600 δις και μάλιστα του έχουν απαντήσει από το υποικ ότι το ερευνούν το θέμα , αλλά δεν απαντούν κιόλας
  Θα συμμετέχει στις εκλογές είπε !
  Πολύ βρωμάει η υπόθεση !

  Μου αρέσει!

  • ΦΕΚ 94/26.05.2016 said

   Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ

   ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ 15-5-2016

   ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ

   ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

   ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

   ΟΥΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

   ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: