ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ τον Τσιπρα ο Μπογδανος

tsipras

 

Με την ομιλια του Τσιπρα στη βουλη αρχισε χθες την εκπομπη του και με την λεζαντα απο κατω ο Νικητης στην μονομαχια Τσιπρα-Μητσοτακη.

bogda

Μαλλον ειναι ετοιμος να τα βροντηξει απο το Σκαϊ.

kalinda

7 thoughts on “ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ τον Τσιπρα ο Μπογδανος”

 1. Στα νησιά του Αιγαίου με 14.000 αλλοδαπούς να σαρώνουν ζώα, μποστάνια, παραλίες, τους ίδιους τους φιλόξενους νησιώτες που απειλούν να τους σπάσουν στο ξύλο αν διαμαρτυρηθούν για τις κλοπές των ζώων τους, με τους μισούς συνταξιούχους να τα φέρνουν βόλτα μ΄ελάχιστα χρήματα και τους άλλους μισούς να συντηρούν με τις πετσοκομμένες συντάξεις τους τις οικογένειές τους, εξανίσταμαι να βλέπω έναν πρωθυπουργό ανέμελο, αμέριμνο και παραδοξολογούντα μ΄έκείνα τα περί …αγωνιστικών κατορθωμάτων.

  Ούτε τους κλασικούς του κομμουνισμούς θυμήθηκε – άραγε, διάβασε ποτέ Ντοστογιέφσκι, Μαξίμ Γκόρκι, Τολστόϊ, Βίκτωρα Ουγκώ, Ρομαίν Ρολάν κλπ., ο κυριούλης αυτός, που σηκώνει και το δάκτυλο απειλητικά, απαντώντας, με ύφος δικτάτορα, στους πολιτικούς αντιπάλους του αντί να συγκροτήσει μερικά ταχύρυθμα κλιμάκια καταγραφής και διαχωρισμού των ;αλλοδαπών σε πρόσφυγες και τυχοδιώκτες από χώρες χωρίς ίχνος πολέμων, εκτός από τα δικά τους τζιχάντια με τα βρωμερά ανθρωποκτόνα μυαλά.

  κύριε Τσίπρα, εδώ είναι ο αγώνας κι όχι στις καταλήψεις δημόσιων κτιρίων, πινάκων σχολείου και θρανίων.
  Κι εγώ με τα …7οοο χρόνια μου μπορώ να κάνω …κατάληψη και να κορδωθώ κι από πάνω.
  Δεν μπορώ με τίποτα να κουλαντρίσω το ρημαδο-ασκέρι των ξένων μαζί με τα σιχαμερά αλληλέγγυα δήθεν ανθρωπάρια, στην πραγματικότητα θησαυρίζοντα δίποδα σε βάρος τόσο των λαθροεισβολέων όσο και των νησιωτών και όλων μας.

  Μέχρι τώρα ο αγώνας σου εξαντλήθηκε στις 17 ώρες συνεδρίασης και στις προσπάθειές σου να χειραγωγήσεις τα ΜΜΕ, τη Δικαιοσύνη, την Παιδεία κλπ.

  Liked by 1 person

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s