ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

 

ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΖΗΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ “ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ” ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
Αναφορά βόμβα Εισαγγελέα Αγγελή κατά Κουτζαμάνη και πέντε Εισαγγελέων για μεθοδεύσεις υπέρ του Βγενόπουλου
Πολυσέλιδη αναφορά του Εισαγγελέα Εφετών Γιάννη Αγγελή προς την Εισαγγελία της Αθήνας αλλά και την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, δημοσιεύει η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

Ο Εισαγγελέας Αγγελής υπήρξε Εισαγγελέας Δικαστικής Συνδρομής ο οποίος είχε ζητήσει από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη να αξιοποιηθούν τα στοιχεία που παρείχαν οι Δικαστικές Αρχές της Κύπρου για τη σχέση του Βγενόπουλου με το σκάνδαλο της Λαϊκής, αλλά τελικώς η Εισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου όχι μόνο αρνήθηκε αλλά του συμπεριθέρθηκε σκαιά διώχνοντάς τον απο το γραφείο της. Σε αυτό αλλά και άλλα περιστατικά που αποδεικνύουν προσπάθεια κάλυψης του Βγενόπουλου αναφέρεται ο Αγγελής, αποδίδοντας ευθύνες ή αμέλεια σε πέντε ακόμη συναδέλφους του εκτός από την Γκουτζαμάνη: στο Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, στη γνωστή Γεωργία Τσατάνη η οποία αρχειοθέτησε την υπόθεση, στον Εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλο αλλά και άλλους δύο σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr, την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου και τον σύνδεσμο της EUROJUST Νίκο Ορνεράκη. Για τους δύο τελευταίους αφήνει να εννοηθεί πως ενδεχομένως να εκτελούσαν εντολές των ανωτέρων τους.

Η Κουτζαμάνη στηρίζει ανοιχτά το Βγενόπουλο

Σύμφωνα με την πολυσέλιδη αναφορά του Εισαγγελέα Γιάννη Αγγελή, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη πρέπει να ελεγχθεί Πειθαρχικά και Ποινικά, γιατί συστηματικά παρεμπόδισε την έρευνα για τον Βγενόπουλο. Ο Αγγελής ως Εισαγγελέας Δικαστικής Συνδρομής είχε ενημερώσει την ίδια για τα στοιχεία που παρέδωσαν οι Κύπριοι για τον Βγενόπουλο αλλά όχι μόνο δεν προωθούσε την υπόθεση αλλά επέμενε χωρίς να έχει αρμοδιότητα, με παρεμβάσεις της, να εγκριθούν αιτήματα του Βγενόπουλου για να μην παρασχεθεί δικαστική συνδρομή στην Κυπριακή Εισαγγελία. Στη συνέχεια όταν ο Αγγελής αναγκάστηκε να αναφέρει τα στοιχεία αυτά μέσω γραπτής αναφοράς του, η Κουτζαμάνη τον φώναξε στο γραφείο της και αφού του φέρθηκε με άσχημο τρόπο γιατί έκανε το υπηρεσιακό του καθήκον, του είπε πως με την τακτική του, «υποστηρίζεις του Κύπριους χωροφύλακες αντί τους Έλληνες» . Με αυτό τον τρόπο η Κουτζαμάνη έδειξε τη σαφή θέση της υπέρ του Βγενόπουλου (χρησιμοποιώντας μάλιστα τον όρο «έλληνες» που χρησιμοποιεί ο Βγενόπουλο για τον ευατό του) χωρίς να έχει αρμοδιότητα για την υπόθεση και την υποτίμηση των Κυπρίων Αστυνομικών Ανακριτών.

Στη συνέχεια η Κουτζαμάνη, πάλι πέρα από κάθε αρμοδιότητά της, ζήτησε να ενημερώνεται προσωπικά για την υπόθεση Βγενόπουλου.

Ντογιάκος, Τσατάνη και η Ράικου

Ο Αγγελής περιγράφει πως με μεθόδευση, η αναφορά που είχε κάνει για να αναφέρει όσα του παρέδωσαν οι Κύπριοι, ανατέθηκε στην Τσατάνη μέσα από συννενόηση της Γκουτζαμάνη με τη Ράϊκου, ενώ ήταν καταγγελίες που αφορούσαν θέματα Διαφθορά και έπρεπε να ερευνηθούν από την Εισαγγελία Διαφθοράς. Γκουτζαμάνη και Ράϊκου φέρονται να χρησιμοποιούν το επιχείρημα πως πρόκειται για καταγγελίες Ανώτερου Εισαγγελέα, του Αγγελή δηλαδή και έπρεπε να ερευνηθούν από Ανώτερο από αυτόν. Το επιχείρημα όμως αυτό αφορά καταγγελίες που γίνονται κατά Ανώτερου Εισαγγελέα και όχι από Ανώτερο Εισαγγελέα. Έτσι μεθοδεύτηκε το άνοιγμα της έρευνας αυτής από την Τσατάνη και η συσχέτιση αυτής της δικογραφίας με τη βασική του Βγενόπουλου με αποτέλεσμα να κλείσει.

Ο Αγγελής αναφέρεται επίσης σε καταγγελίες που έχει κάνει με άλλη του αναφορά κατά του Ντογιάκου για πιέσεις που άσκησε στην υπόθεση Βγενόπουλου και την απομάκρυνσή του από την Εισαγγελία της Δικαστικής Συνδρομής. Σύμφωνα με τον Αγγελή, ο Ντογιάκος πριν την εκλογή του στη θέση του Προισταμένου της Εισαγγελίας του πρότεινε να τον ψηφίσει «και να μην φοβάται τίποτα».

Ρόλο στην υπόθεση κατά τον Αγγελή έχει παίξει σύμφωνα με την αναφορά, ο Εισαγγελέας Δασκαλόπουλος στον οποίο ανατίθεται συστηματικά η κρίση των αιτημάτων του Βγενόπουλου να μην παρασχεθεί δικαστική συνδρομή στην Κύπρο. Ενώ όμως συμβαίνει αυτό, δηλαδή η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων αναλαμβάνεται από έναν Εισαγγελέα, στη συνέχεια, τα αιτήματα που σχετίζονται με την έκδοση των συνεργατών του Βγενόπουλου, παραπέμπονται σε Δικαστικό Συμβούλιο. Δηλαδή η Εισαγγελία Εφετών χρησιμοποιεί δύο μεθοδολογίες (σε όλες συμμετέχει απ ό,τι φαίνεται ο Δασκαλόπουλος) με αποτέλεσμα ο Βγενόπουλος να κερδίζει χρόνο και να μην ανακρίνεται από τις Κυπριακές Αρχές.

Ο Ορνεράκης και η αποπομπή Αγγελή

Ο Αγγελής καταγγέλλει ακόμη πως ενώ είναι Εισαγγελέας Δικαστικής Συνδρομής, με μεθοδεύσεις στις οποίες συμμετέχει και ο εκπρόσωπος της EUROJUST Εισαγγελέας Ορνεράκη, δεν καλείται τον Ιούλιο του 2015 στη συνάντηση ελληνικών και κυπριακών διωκτικών Αρχών για την υπόθεση Βγενόπουλου. Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα των Κυπρίων για κοινές συναντήσεις, ενώ όποτε αυτό δεν μπορεί να αποφευχθεί, η ελληνική πλευρά εμφανίζει προχρονολογημένο αίτημα για να Προεδρεύει στις συναντήσεις (όποια χώρα ζητά τη συνάντηση αναλαμβάνει και την Προεδρία της διαδικασίας)

Είναι σημαντικό πως η Αναφορά του Εισαγγελέα Γιάννη Αγγελή, κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών στις 25 Απριλίου. Μετά τη διαρροή της, ο Βγενόπουλος εμφανίζεται να κάνει μήνυση κατά της Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασιλικής Θάνου, δημιουργώντας προκαταβολικά την εικόνα, πως αν κάτι παράνομο συμβαίνει στον Άρειο Πάγο, αυτό αφορά την Προέδρο και όχι την Εισαγγελέα.

Η Αναφορά Αγγελή, ως νομικό επακόλουθο θα έχει προφανώς την εντολή πειθαρχικής έρευνας για τις σοβαρές καταγγελίες. Τέτοια εντολή εξαιτίας της εμπλοκής Ανώνατων λειουργών της Δικαιοσύνης, μπορεί να δώσει μόνο ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Πληροφοριες από το Κουτί της Πανδώρας

 

24 thoughts on “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ”

 1. ΤΙ λες τωρα;
  τα καθαρματα της σκευωριας κατα της χρυσης αυγης παναθηναικακιας με το καταγελαστο πορισμα, γκουτζαμανα με το πορισμα που εβγαλε σε δυο μερες και ελα ελενη εχουμε θεμα ραικου που εκανε τη φαπα στην κανελη επικινδυνη σωματικη βλαβη για να φαει τα μουτρα της στη δικη,
  αυτα λοιπον τα τρια καθαρματα κατηγορουνται οτι ειναι καθαρματα;
  δεν το πιστευω για τα επιλεκτα μελη της παραδικαστικης παραγκας του σαμαρα,δεν μπορει μηπως ειναι τριπλη συνωνυμια.
  ντογιακο ζουμε στον ταφο να σε δουμε.
  απο ολους παντως ξεχωριζει ο αλητης ο παναθηναικακιας,δεν εχει αφησει που μεγαλη υποθεση που να μην εχει κανει τη λαδια του, απιστευτος απατεωνας ο τυπος.

  Like

  1. Ακόμη και αν η “φάπα” έιχε προξενήσει σωματική βλάβη, πάλι δεν θα ήταν καταδικαστέα, διότι η ατυχής κυρία είχε χρησιμοποιήσει το χέρι της ΠΡΩΤΗ.
   Γι αυτό και μόλις της το σφύριξε ο δικηγόρος της παρίστανε την μεγαλόκαρδη.
   Στο έχω ξαναπεί.
   Το περίεργο είναι που τόσο καιρό δεν έχει προξενηθεί καμία σωματική βλάβη στην ίδια.

   Like

  2. ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣΒΙΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΕΣ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π. :

   Δηλαδή ζητάτε από την αρχιιέρεια στην υπηρεσία των προδοτών Σαμαρομένων Τούρκογλου κ.λ.π. εντιμοτάτη κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη να μας σώσει , με αιχμή του δόρατος τους αδιάφθορους {Χ. Βουρλιώτη , Παναθηναϊκάκια , Ελένη μ’ ακούς , Τσατάνη , Κλάπα }, κ.λ.π. εντιμότατους δικαστικούς λειτουργούς , διορισμένους από αυτούς που κατεπρόδωσαν και κατελήστευσαν την Ελλάδα και τους Ελληνες !… 14-5-2016 Φ.Π.

   Like

 2. Ετσι κυβερνουσε η συμμορια και το παρακρατος ΠασοκοΝουδου,μεχρι και την δικαιοσυνη διαλυσανε,αφου φυτεψανε εγκαθετους,ωστε να τους κανουν της βρωμοδουλειες.
  Οι εντιμοι,σοβαροι και πατριωτες εισαγγελεις,πρεπει να ξεβρωμισουν την δικαιοσυνη απο αυτες της βδελλες,το εχει αναγκη η πατριδα και ο Ελληνικος λαος.

  Like

  1. Στην Ελλάδα η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης είναι ανέκδοτο για να γελάς ή να κλαις, από της συστάσεως του Ελληνικού κράτους.

   Όλοι μας γνωρίζουμε τους κλέφτες και τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και κανείς δεν ανέχεται πλέον την άρνηση απονομής δικαιοσύνης μέσα από προσχηματικές και χρονοβόρες διαδικασίες, που αρνούνται τα οφθαλμοφανή, κάτω από διάτρητες δικαιολογίες περί της «νομιμότητας» των πράξεών τους, μιας «νομιμότητας» που οι ίδιοι μεθόδευσαν μέσα από κοινοβουλευτικές ρυθμίσεις παραγραφής των εκνόμων και ληστρικών ενεργειών τους.

   Πάντα η δικαιοσύνη με τις ενέργειές της μας δίνει να καταλάβουμε ότι είναι ένα με την εκτελεστική εξουσία. Εργαλείο της εκάστοτε κυβέρνησης.

   Η δικαστική δεν είναι πιά εξουσία, είναι υπηρεσία.

   Like

 3. ΤΙ λες τωρα;
  τα καθαρματα της σκευωριας κατα της χρυσης αυγης παναθηναικακιας με το καταγελαστο πορισμα, γκουτζαμανα με το πορισμα που εβγαλε σε δυο μερες και ελα ελενη εχουμε θεμα ραικου που εκανε τη φαπα στην κανελη επικινδυνη σωματικη βλαβη για να φαει τα μουτρα της στη δικη,
  αυτα λοιπον τα τρια καθαρματα κατηγορουνται οτι ειναι καθαρματα;
  δεν το πιστευω για τα επιλεκτα μελη της παραδικαστικης παραγκας του σαμαρα,δεν μπορει μηπως ειναι τριπλη συνωνυμια.
  ντογιακο ζουμε στον ταφο να σε δουμε.
  απο ολους παντως ξεχωριζει ο αλητης ο παναθηναικακιας,δεν εχει αφησει μεγαλη υποθεση που να μην εχει κανει τη λαδια του, απιστευτος απατεωνας ο τυπος.

  Like

 4. Για τους άλλους πιστεύω τα πάντα για τη Ράικου όχι ,αφού η γυναίκα τρέχει όταν παίρνει τηλέφωνο ο δημοσιοΚάφρος φίλος της, μήπως απλά δεν την πήρε;;;

  Like

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ)…
   (….Αναρωτιόμαστε πώς κοιμούνται τα βράδια τόσοι καλοπληρωμένοι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς, όταν γνωρίζουν ότι με την αδράνειά τους προδίδουν τη Δικαιοσύνη …Όταν επιτρέπουν σε εγκληματίες πολιτικούς να τους απαγορεύουν ν’ ανοίξουν “φακέλους” και να διερευνήσουν υποθέσεις, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με την επιβίωση του λαού και του κράτους …Πραγματικούς εγκληματίες, εφόσον πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να είναι ελεύθεροι, όχι επειδή είναι αθώοι, αλλά απλά και μόνον επειδή είναι παραγεγραμμένα τα εγκλήματά τους…)

   Μία προειδοποίηση για τους εγκάθετους …
   Στις ανακρίτριες που φυγαδεύουν μεγαλολαμόγια με τα εκατομμύρια στο εξωτερικό…
   Στους εισαγγελείς που συγχωνεύουν υποθέσεις για να τις “καθαρίσουν”…

   Επειδή όταν η τράπουλα ανοίγει, τα φύλλα έχουν ονοματεπώνυμο, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι:
   -Τα εγκλήματα της συμμορίας του μνημονίου, δεν παραγράφονται.
   -Τα εγκλήματα της λίστας Λαγκάρντ, δεν σβήνονται.
   -Τα εγκλήματα της χάλκευσης των στατιστικών στοιχείων προς όφελος των τοκογλύφων, δεν συγκαλύπτονται.
   -Τα εγκλήματα των φίλων και συμμαθητών του Μιζοφοράκου και οι μιζαρπάχτρες της ΜΙΖΕΝΣ δεν ξεχνιούνται .

   Πλέον κάθε ρόλος ταυτίζεται με πρόσωπο.
   Κάθε πρόσωπο πρέπει να επιλέξει εάν θα μείνει στην ιστορία ως εφιάλτης για να χαρεί μία θεσούλα ή μία βαλιτσούλα ή εάν θα υψώσει ανάστημα για να γίνει ιστορική προσωπικότητα.

   Like

 5. Καρέκλα βουτηγμένη στη λάσπη
  Στις 22 Μάρτιο του 2015, η εφημερίδα Το Βήμα, δημοσίευσε ένα «ρεπορτάζ» του Βασίλη Χιώτη.

  Του Niko Ago

  Η λέξη μπαίνει σε εισαγωγικά διότι επρόκειτο για μια ψευδές («δημοσιογραφική αλητεία» το είπαν) του καλού δημοσιογράφου. Ισχυριζόταν ο Χιώτης πως ο τότε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, «έχει υπογράψει ακόμη και μετά την εκλογή του στην ευρωβουλή και έως τις 27 Ιανουαρίου, όταν και ορκίστηκε υπουργός, ιδιωτικά συμφωνητικά με εκατοντάδες απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους, που εκπροσωπούσε νομικά, και τα οποία προέβλεπαν πως θα λάμβανε ως δικηγορική αμοιβή το 12% επί των αποζημιώσεων που θα έπαιρναν σε περίπτωση επαναπρόσληψής τους».

  Ο Γιώργος Κατρούγκαλος το διέψευσε αμέσως, κατηγόρησε ευθέως το Βήμα πως «ενορχηστρώνει προβοκάτσια» κι έκανε λόγο για «συκοφαντία, πλαστογραφία και προβοκάτσια». Και δικαιώθηκε απόλυτα! Αφού λοιπόν έκανε αγωγή στην εφημερίδα, για να γλυτώσει την (βέβαιη) καταδίκη, το Βήμα παραδέχθηκε – με μικρά γράμματα και σε μικροσκοπικό πλαίσιο, είναι η αλήθεια- ότι «η εκδίκαση αναβλήθηκε μετά από αίτημα μας, με σκοπό να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σε σχέση με τις ανακρίβειες και αναλήθειες (σ.σ: ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες τα λέει ο κόσμος) που είχαν περιληφθεί στο επίδικο ρεπορτάζ μας».

  Ο Βασίλης Χιώτης, ως σήμερα κρατούσε και τη θέση του διευθηντή του ραδιοφωνικού σταθμού Βημα FM. Εκεί όπου έκανε άλλη μια «τεράστια αποκάλυψη». «Ο Τσίπρας αγόρασε το σπίτι από πλειστηριασμό. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα ανήκε σε επιχειρηματία που αυτοκτόνησε λόγω χρεών, περιήλθε μετά στη δικαιοδοσία τράπεζας, η τράπεζα το έβγαλε στον πλειστηριασμό και πήγε ο Τσίπρας και το απέκτησε μέσω πλειστηριασμού», είπε στον αέρα της εκπομπής του (με τον Πέτρο Τατσόπουλο, μάλλον πάνω στο τραπέζι του studio να πίνει σαμπάνια).

  Η αλήθεια, όμως, είναι εντελώς άλλη. Ο Τσίπρας μένει στην Κυψέλη και για το σπίτι πληρώνει ενοίκιο. Διαψεύδοντας το «ρεπορτάζ» του Χιώτη, το γραφείο του διευκρίνισε ότι «το ακίνητο το οποίο εμφανίζεται στην ιδιοκτησία του, στην δήλωση Πόθεν Έσχες, είναι το πατρικό του στους Αμπελόκηπους. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και έχει μεταβιβαστεί με γονική παροχή εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

  Μετά και από αυτό το «ρεπορτάζ», ο δημοσιογράφος (μάλλον) διώχθηκε από το Βήμα- παραίτηση το είπαν- και το συγκρότημα γενικά.

  Φαίνεται πως ακόμα και το Βήμα, η εφημερίδα που «συνάντησε» τον Καραμανλή με τον Ερντογάν στο Μαξίμου «σε ψυχρό κλίμα», ενώ ο τελευταίος, τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας, την ώρα του « ψυχρού ραντεβού» ήταν… στο γραφείο του στην Άγκυρα, δεν άντεξε άλλο τα «αποκλειστικά ρεπορτάζ» του Χιώτη. Δεν ξέρω αν πρόκειται για άλλη μια «δημοσιογραφική αλητεία» αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για δημοσιογραφία.

  Περισσότερο με ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες μοιάζει. Άλλη μια φορά. Ξανά από τον ίδιο άνθρωπο. .

  Πηγή: altsantiri.gr

  Like

 6. και η πλακα ειναι οτι ο συγκεκριμενος εισαγγελεας ειναι συντηρητικοτατος και δεξιοτατος..σαν συγχωριανος μου τον ξερω απο παιδι…και φυσικα αποδυκνυεται παρασαγγας πιο προοδευτικος απο χιλιαδες ψευτοαριστεροπροοδευτικούς

  Like

 7. Ξαδερφακια με το σαιτ του συριζοσκυλου Βαξεβανη εγινες Ολυμπιτσα.. για εναν διορισμο.
  Οταν θα αρχισει το ξυλο να δω που θα κρυφτειετε αληταραδες

  Like

  1. ο αδιαφθορος εισαγγελεας Αγγελης δεν εχει καμια σχεση με συριζα…ειναι συντηρητικοτατος κλασσικος δεξιος

   Like

 8. Μποχα ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣΑΜΑΡΑΙΩΝ…???
  ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΟΥΣΕ ‘ΝΑΧΑΜΕ 10 ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥΣ’ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣΑΜΑΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΠΙΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΑΝΕ ΣΤΑΧΤΗ(ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ)ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΜΠΟΧΑ?? ΠΡΟΒΛΕΠΩ Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΠΟΥ Η ..ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑΤΑ…ΔΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ η ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ…
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ..

  Like

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ; ; ;

   Μας πρόδωσαν οι δικαστικοί μας που μαζί με τους άπληστους πολιτικούς , το έχουν ρίξει στις μαφιόζικες αρπαχτές και δεν τιμωρούν τους προδότες ,τους κλέφτες και τα αρχηλαμόγια του γένους.

   Συμφέρει κάποιους να δικάζουν οι Παναγιωτόπουλοι, οι Αθανασίου, οι Ζαγοριανοί, οι Ντογιάκοι ,γιατί μπορούν οι πάτρωνες-νταβατζήδες τους να τους παίρνουν “καθοδηγητικά” τηλέφωνα.

   Ενώ η χώρα μας είναι στο κόκκινο, η “τυφλή” Δικαιοσύνη , οι εγκάθετοι οικονομικοί εισαγγελείς και το υπόλογο ΣΔΟΕ, εξακολουθούν να αφήνουν ελεύθερους τους μεγαλοφοροφυγάδες, τους σπεκουλαδόρους και τους οικονομισάριους υποτακτικούς της Ντοροφαυλοκρατίας , χωρίς καθόλου τύψεις και χωρίς καμία ντροπή.

   Δυστυχώς δε μοιάσαμε στους αρχαίους Έλληνες, όπου ο νόμος ήταν πάνω και από τη θρησκεία.

   H ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΛΑΟΥ.

   Like

 9. Κάτι πόθεν έσχες μου ήρθαν ξαφνικά. Βάζουν ρε παιδιά και τα ακίνητα στα Λονδίνα στην δήλωση; Τι λέει; Δεν κάνουν;

  ΥΓ. Δεν μου το βγάζετε απ το κεφάλι ότι το Ολυμπία το έχει απόγονος του ποιητή Φανφάρα.
  “Άσπρα κοράκια, μαύρα κοράκια…”

  Like

 10. To βίντεο με την ομιλία Βγενόπουλου .

  Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

  Like

 11. Ολυμπία τα σχόλια μου αργούν να εμφανισθούν και πάλι .
  Οσάκις έχω γράψει στην ιστοσελίδα σου , δεν έχω βρίσει ούτε έχω ειρωνευθεί κανένα .

  Γιατί υπάρχει η μεταχείριση αυτή???

  Παλιότερα κάποιος (θέλω να πιστεύω ότι ήταν προβοκάτσια έγραψε:

  1. Alexadros said
  Νοεμβρίου 28, 2015 στις 9:27 μμ
  Ολυμπία γιατί δεν είναι ορατή η ανάρτησή μου ακόμη???
  Απάντηση
  o
  η αόρατή σου ανάρτηση said
  Νοεμβρίου 29, 2015 στις 12:43 πμ
  αύριο που δεν θα μπαίνει κανένας στο θέμα να με διαβάσει.. θα είμαι

  https://olympia.gr/2015/11/28/%ce%bf-%ce%ba-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%ae%cf%82-%ce%b1%cf%81%ce%bd%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%8d%cf%88%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84/#comment-2520730

  Παλιότερα είχες ένα θέμα :

  4+1 λόγοι για να σχολιάζεις σε ενα blog

  https://olympia.gr/2015/11/06/41-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bd%ce%b1-blog/

  που τα πράγματα δείχνουν ότι δεν το εφαρμόζεις . Χθες είχα την ίδια μεταχείριση.

  Like

 12. ΚΟΛΑΦΟΣ ΚΟΛΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ,,,,,,,,,,,

  ΣΑΝΤΣΟ ΚΙΧΩΤΕ ,ΚΙΧΩΤΕ ΣΑΝΤΣΟ …….ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΜΑΚΑΚΑ

  Like

 13. Τέτοια κατάντια. Να μας λέει το Ολυμπία για τίμιους και πατριώτες δικαστικούς λες και απευθύνεται σε αναγνώστες με ολική αμνησία . Προσεχώς τι θα δούμε; Τα παρθένα τραβέλια;
  Τι εγινε με τα πόθεν έσχες της συμμορίας; Μήπως έχουν πολλούς “πελάτες” σαν τον Βγενόπουλο; Για να το αρνούνται τόσο έντονα, έχουμε να κάνουμε με άλλον ένα στάβλο του Αυγεία.

  Like

 14. ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΝΟΧΟΙ Η ΟΧΙ;ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ; ΕΙΔΩΜΕΝ!

  Like

 15. Αδειάζουν την Τσατάνη η Ράϊκου και οι Εισαγγελείς Διαφθοράς
  Τις καταθέσεις της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου και των Εισαγγελέων Γιάννη Δραγάτση και Αντώνη Ελευθεριάνου, στην πειθαρχική έρευνα για την υπόθεση της Γεωργίας Τσατάνη και την αρχειοθέτηση της δικογραφίας Βγενόπουλου, δημοσιεύει η εφημερίδα «Είδηση».

  Σε ρεπορτάζ της Ρεγγίνας Σπυράτου, παρατείθεται η Ένορκη Εξέταση της Ράικου, η οποία επιβεβαιώνει πως η Τσατάνη αφαίρεση από το τμήμα της, τη δικογραφία Βγενόπουλου , με τρόπο που δημιούργησε σοβαρά ερωτήματα.

  Τον Ιούλιο του 2015 οι Εισαγγελείς Δραγάτσης και Ελευθεριάνος οι οποίοι ερευνούσαν την υπόθεση Βγενόπουλου και την περίοδο εκείνη τη δανειοδότηση της εταιρείας IRF με 170 εκατομμύρια, κάλεσαν σε ανωμοτί εξηγήσεις, ως ύποπτους τέλεσης αδικημάτων, πέντε ή έξι άτομα. Στις 11 Σεπτεμβρίου οι ύποπτοι κατέθεσαν τα υπομνήματά τους και οι εισαγγελείς περίμεναν στις 14 Σεπτεμβρίου να καταθέσει και ο τελευταίος ύποπτος. Η Ράικου επιβεβαιώνει δηλαδή πως η δικογραφία αφαιρέθηκε στο κρίσιμο στάδιο των διώξεων και καταθέτει πως:

  «Το πρωί εκείνης της μέρα, έλαβα ένα τηλεφώνημα από την κ. Τσατάνη και , όπως μου ζήτησε, μετέβην στο γραφείο της. Μου ανέφερε ότι σκέφτεται ότι θα ήταν προτιμότερο η υπόθεση να κριθεί ενιαία επειδή αφορούσε το ίδιο πρόσωπο και μήπως θα έπρεπε να υποβάλλω τη δικογραφία των δανείων που χειριζόμασταν. Της απάντησα ότι βρισκόμασταν στο στάδιο των ανωμοτί εξηγήσεων με τους ύποπτους να έχουν ήδη προσκομίσει τα υπομνήματά τους πλην του ενός που θα το έκανε το μεσημέρι. Δεν με ρώτησε εάν και ποια ευρήματα είχαν προκύψει. Συμφωνήσαμε την άλλη μέρα το πρωί ότι θα ερχόταν στο γραφείο μου να συζητήσουμε το θέμα λεπτομερέστατα. Αντί αυτού την άλλη μέρα μου έστειλε έγγραφο με το οποίο μου παρήγγειλε να της υποβάλλω άμεσα»

  Για την αφαίρεση της δικογραφίας ο επίκουρος Εισαγγελέας Διαφθοράς Γιάννης Δραγάτσης καταθέτει «όταν ολοκληρώθηκε η υποβολή των ανωμοτί εξηγήσεων και πριν εξεταστούν οι προτεινόμενοι μάρτυρες, άρα πριν περαιωθεί η τυπική διαδικασία , η οποία θα μας επέτρεπε να αξιολογήσουμε συνολικά τη δικογραφία, μου έγινε γνωστό ότι η δικογραφία συσχετίζεται με συναφή δικογραφία κατόπιν παραγγελίας της κυρίας Τσατάνη»

  Απαντώντας σε σχετική ερώτηση και ο Επίκουρος Εισαγγελέας Διαφθοράς Αντώνης Ελευθεριάνος καταθέτει για το παράδοξο της διαδικασίας και την παρέμβαση Τσατάνη: «Μας προβλημάτισε επειδή κάτι τέτοιο δεν μας έχει ξανασυμβεί»

  Η Τσατάνη καταπάτησε και τη συμφωνία με τους Κύπριους

  Η Ελένη Ράικου στην ένορκη Εξέτασή της, επιβεβαιώνει την πληροφορία που είχε δημοσιεύσει το koutipandoras.gr πως η Τσατάνη στην προσπάθειά της να πάρει εσπευσμένα τη δικογραφία Βγενόπουλου, καταπάτησε όσα είχαν συμφωνηθεί σε σύσκεψη με την Κυπριακή πλευρά. Σύμφωνα με τη Ράικου «συμφωνήθηκε (άτυπα) μεταξύ μας να ασχοληθούμε εμείς με τα δάνεια της τράπεζας και για την διερευνόμενη από την κ Τσατάνη δωροδοκία στην Κύπρο να αναμένουμε το πόρισμα των Κύπριων συναδέλφων»

  Το ίδιο επιβεβαιώνει και ο Εισαγγελέας Ελευθεριάνος «Ουσιαστικά συμφωνήθηκε η ελληνική έρευνα για τη δωροδοκία να συμπεριλάβει το τελικό πόρισμα της κυπριακής έρευνας και κατά αναγκαιότητα θα έπρεπε να περιμένει. Έως τις 15/9 που υποβλήθηκαν αμφότερες οι δικογραφίες στην κ Τσατάνη το πόρισμα των κυπριακών Αρχών δεν μας είχε υποβληθεί»

  Η Τσατάνη εσπευσμένα φαίνεται πως παίρνει τη δικογραφία και αρχειοθετεί ακόμη και το κομμάτι που ήταν ευθύνη των Κυπρίων. Η Κύπρια Εισαγγελέας Έλενα Κλεόπα καταθέτει στην πειθαρχική έρευνα για την Τσατάνη πως «συμφωνήθηκε ότι η διερεύνηση θα συνεχίσει και θα ολοκληρωθεί από τις κυπριακές Αρχές και ότι οι ελληνικές δεν θα προέβαιναν σε οποιαδήποτε ενέργεια αλλά θα ετύγχαναν ενημέρωσης ως προς την τελική έκβαση των ανακρίσεων

  Και Ζαγοραίος αδειάζει Παντελή

  Στην πειθαρχική έρευνα καταθέτει και ο Προιστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος ο οποίος εξετάζεται για την αποκάλυψη που είχε κάνει το HOT DOC, πως με βάση τη γνωμοδότηση του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκου Παντελή, η Τσατάνη είχε αναρμοδιότητα να χειριστεί τη συγκεκριμένη δικογραφία του Βγενόπουλου, αφού μόνο η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει τέτοια αρμοδιότητα. Ο Εισαγγελέας Ζαγοραίος καταθέτει πως στο παρελθόν, με αυτό ακριβώς το σκεπτικό και την γνωμοδότηση του Παντελή, η Εισαγγελία Πρωτοδικών είχε κληθεί παραδώσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς και την Ελένη Ράικου, δικογραφίες που αφορούσαν οικονομικά εγκλήματα και διαφθορά.

  Στην κατάθεσή του ο Αντιεισαγγελέας Παντελής, παρά τη γνωμοδότησή του για το θέμα, υπερασπίζεται την Τσατάνη και την αφαίρεση της δικογραφίας, καταθέτοντας πως την πήρε για να τη συσχετίσει. Ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παντελής, είχε απαντήσει σε σχετικό ερώτημα που του είχε αποστείλει το HOT DOC, μετατρέποντάς το σε άτυπη έρευνα (δήθεν με ερώτημα Βαξεβάνη) για να δικαιολογήσει την Τσατάνη παρά την αρχική του γνωμάτευση. Ωστόσο ο Νίκος Παντελής δεν είχε καμιά αρμοδιότητα για τέτοια έρευνα και πολύ περισσότερο για διάταξη που δικαιολογεί την Τσατάνη.

  Οι καταθέσεις ωστόσο του συνόλου των Εισαγγελέως Διαφθοράς, που την εμφανίζουν την Τσατάνη πως λειτούργησε παρατύπως και ενάντια στα συμφωνηθέντα με άλλο κράτος,φαίνεται πως την οδηγεί στην πειθαρχική δίωξη.
  Πηγη το κουτι της πανδωρας

  Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s