Ποια (δήθεν αλληλέγγυα) καθάρματα/πράκτορες ξεσηκώνουν τους πρόσφυγες;

screen-shot-2015-09-03-at-7-45-56-amΣτην Ειδομένη κάθε τόσο διανέμονται φυλλάδια για «εναλλακτικές» διαδρομές, διά των οποίων οι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα πρόσφυγες και λαθρομετανάστες θα φτάσουν στην Ιταλία, αφού πρώτα περάσουν στο αλβανικό έδαφος. Επίσης, από καιρού εις καιρόν εμφανίζονται πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών υποδυόμενοι τον ρόλο του «αλληλέγγυου», του αναρχικού, του δημοσιογράφου, του μέλους ΜΚΟ ή διεθνούς οργανισμού, οι οποίοι παροτρύνουν τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες να κάνουν επεισόδια!

Το επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών εχθρικών προς την Ελλάδα κρατών, που θέλουν να πείσουν τους εγκλωβισμένους να ξεκινήσουν τις ταραχές, είναι ότι έτσι θα… τραβήξουν την προσοχή και θα υποχρεώσουν τους Δυτικούς να ανοίξουν τα σύνορα!

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στον λιμένα του Πειραιά και σε άλλα σημεία, που έχουν καταληφθεί από τα πλήθη των προσφύγων και των παρανόμως εισελθόντων μεταναστών. Ο τελικός στόχος είναι η πλήρης απορρύθμιση των απομειναριών του ελληνικού κράτους και ο εδαφικός διαμελισμός της χώρας μας.

Η πρόσφατη ιστορία της Χερσονήσου του Αίμου, οι πόλεμοι στην περιοχή, οι εθνοτικές συγκρούσεις, το δράμα της Σερβίας και η εγκληματική επέμβαση του ΝΑΤΟ εναντίον της ομοδόξου χώρας δεν πρέπει να αφήνουν καμία αμφιβολία στους Ελληνες ότι η ειρήνη και η ακεραιότητα της πατρίδας δεν είναι μόνιμες συνθήκες και εξασφαλισμένα αγαθά. Επιβεβαιώνονται και κατακτώνται με κόπους και θυσίες καθημερινά.

Πρώτιστο μέλημα κάθε κυβέρνησης, η οποία δεν επιθυμεί να ρίξει νερό στον μύλο των επίδοξων τεμαχιστών της Ελλάδας, είναι η σύλληψη και η προσαγωγή σε δίκη όλων όσοι προσπαθούν εδώ και καιρό να χρησιμοποιήσουν το προσφυγικό και το μεταναστευτικό κύμα σαν όπλο και γι’ αυτό τον λόγο υποδαυλίζουν ταραχές.

Το ξεμπρόστιασμα αυτών των προβοκατόρων και η αποκάλυψη των εντολέων τους θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ασπίδα υπεράσπισης της εθνικής και της κοινωνικής ειρήνης.

Αν, όμως, τα πράγματα αφεθούν ως έχουν και κακοφορμίσει η πρακτορική μόλυνση στα ξέφραγα hot spots, θα βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

14 σκέψεις σχετικά με το “Ποια (δήθεν αλληλέγγυα) καθάρματα/πράκτορες ξεσηκώνουν τους πρόσφυγες;”

 1. ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Ο MISTER TSIPRAS ΕΙΝΑΙ ΤΟ… ΚΑΝΙΣ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ

  Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Αυτές τις αλλαγές, του mister Tsipra, που από… αντιμνημονιακό ντόμπερμαν έγινε το τριτομνημιακό… κανίς της φράου Μέρκελ, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt:

  «“Go back, κυρία Μέρκελ”, φώναζε προεκλογικά Αλέξης Τσίπρας υπό τις επευφημίες των οπαδών του. Λόγω της προσφυγικής κρίσης όμως το κλίμα έχει αλλάξει. Και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δηλώνει ότι η Α. Μέρκελ «διέσωσε την ευρωπαϊκή αξιοπρέπεια», χαρακτηρίζοντας τη Γερμανία «φωνή της λογικής».

  Η επαναπροσέγγιση Γερμανίας-Ελλάδας είναι αμοιβαία. Μετά από έξι χρόνια αντιπαράθεσης με αφορμή την οικονομική κρίση Βερολίνο και Αθήνα ανακαλύπτουν τα κοινά τους συμφέροντα. Στην διαχείριση της προσφυγικής κρίσης ο Αλέξης Τσίπρας εξαρτάται από την Α. Μέρκελ όσο ποτέ άλλοτε. Οι συνθήκες διαβίωσης χιλιάδων προσφύγων στην Ειδομένη και τον Πειραιά δείχνουν την αδυναμία κυβέρνησης και δημοσίων υπηρεσιών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις. Το κλείσιμο των συνόρων και η δημόσια συζήτηση για έναν αποκλεισμό της Ελλάδας από τη ζώνη Σέγκεν δείχνουν πόσο απομονωμένη είναι πολιτικά η ελληνική κυβέρνηση. Στην Ευρώπη ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε ποτέ πολλούς φίλους. Με την πολιτική της προώθησης προσφύγων προς τη δυτική Ευρώπη έχασε και τους λίγους υποστηρικτές που του είχαν απομείνει. Συνεπώς, η στήριξη από την Α. Μέρκελ είναι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ευπρόσδεκτη. Στα μάτια πολλών Ελλήνων η γερμανίδα καγκελάριος μετατράπηκε από ψυχρή «θηριοδαμάστρια» σε υποστηρικτή της χώρας τους.

  Η στροφή του Α. Τσίπρα έναντι της Α. Μέρκελ είναι παραπάνω από εμφανής. Ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήριζε τους τότε κυβερνητικούς πολιτικούς ως «Μερκελιστές» και τώρα έγινε ο ίδιος ένας από αυτούς. Σύμφωνα με πρωθυπουργικούς κύκλους, ο Α. Τσίπρας «επικοινωνεί συχνά με την καγκελάριο». Από την πλευρά της Α. Μέρκελ επιβεβαιώνει ότι υπάρχει «μόνιμος δίαυλος επικοινωνίας» με τον Α. Τσίπρα. Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο Α. Τσίπρας υπερασπίστηκε μάλιστα την κριτική στην προσφυγική πολιτική της καγκελαρίου χαρακτηρίζοντάς την «άδικη». Παράλληλα φιλοκυβερνητική εφημερίδα, η οποία μέχρι πριν από ένα χρόνο παρουσίαζε τον υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε ως διοικητή στρατοπέδου συγκέντρωσης που θέλει να κάνει από τους Έλληνες «σαπούνια», χαρακτήριζε την καγκελάριο ως «φύλακα άγγελο των προσφύγων».

  Τι τους ένωσε, τους ένωσε; Λέτε να τους ένωσε το κοινό κομμουνιστικό τους παρελθόν, της φράου Μέρκελ στην ανατολικογερμανική Κομσομόλ και του mister Tsipra στην… λεβεντογέννα ΚΝΕ;

  Μου αρέσει!

  1. Γράφεις σαν να ήσουν σε κάποια άλλη χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Για ποια στροφή του Τσίπρα ακριβώς μιλάς όταν όλοι ξέρουμε ότι πρώτη η Γερμανία με όλους τους δορυφόρους της ήταν αυτή που έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του Τσίπρα και του Ελληνικού λαού. Όλοι ξέρουμε ότι εάν ο Τσιπρας δεν έκανε την διπλωματική στροφή που εσύ βλέπεις σαν κολοτουμπα θα μας είχανε πετάξει έξω απο το ευρώ, θα είχαμε χάσει το 70% του ΑΕΠ και θα είχαμε χρεωθεί επιπλέων για τα επόμενα 100 χρόνια με ποιος ξέρει τι άλλες συνέπειες.
   Ειναι άκρος σημαντικό το κράτος των συμφερόντων και της μιζας να ξεχαρβαλωθεί και να φύγει για πάντα απο τις ζωές μας. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον των παιδιών τους να συμβάλουν τωρα σε αυτή την προσπάθεια και ας σταματήσουν να ονειρεύονται να γυρισουν οι ημερες της μίζας και τα φακελάκια.

   Μου αρέσει!

   1. Ενώ τώρα μετά από ένα χρόνο αριστερής κυβέρνησης μπορούμε να αναφωνήσουμε όλοι μαζί .
    Μράβο παιδιά καταφερατε να ξηλώσετε την διαφορά στην Ελλάδα!!!!!!!!

    Αυτό πάλι τι ειναι ;
    Η πρωταπριλιά ήταν εχθές , εκτός αν έχεις κάποιες εμοννές η συμφέροντα , γραφοντας οτι μενοντας στο ευρω ειμαστε εντάξει……
    Δές γύρω σου τι συμβαίνει .
    400 χρόνια πολεμήσαν οι Ελληνες για να διωξουν την ημησεληνο απο τουτα εδω τα χωματα και οι απατριδες αριστεροι μαζι με τους σανελ τα παραδωσαν ολα σε 1 χρονο .
    Ο καταλογος αμετρητος , στα 4 και οι δυο μαζι με ολο το συνταγματικο τοξο επι 1 χρονο και κατι ψιλα παραδωσαν οτι απεμηνε απο την Ελλαδα μας και εμεις συζηταμε για το ευρω ; Ελεος πια!
    Ευχη θα δωσω , ευχομαι ολα αυτα να μην τα βρουμε μπροστα μας εμεις και τα παιδια μας , τιποτε αλλο.

    Μου αρέσει!

   2. ……τού έβαλαν τό πιστόλι στόν κρόταφο….
    μάλιστα…
    αυτήν τήν δικαιολογία μπορούν νά χρησιμοποιήσουν καί οι προηγούμενοι ….
    καί έτσι όλοι απαλάσσονται κάθε ευθύνης ,λόγω πιστολιού…

    Όλοι είναι υπεύθυνοι.
    Όλοι θά πληρώσουν γιά τά κρίματά τους.

    Μου αρέσει!

 2. Νετακια

  δεν σταθεροποιεις την…τρυπα??

  μπας και καταλαβουμε το στοχο?

  απο τη μια υμνοι

  και απο την αλλη…πρακτορες?

  Ξερεις και ξερουν οι..κυβερνητικοι

  οτι πολλοι πρακτορες απο ολες τις εχθρικες χωρες αλωνιζουν πρωτη γραμμη στα συνορα και εντος των Αθηνων!

  Ξερεις ο0τι ειναι και πολλ α κολοπαιδα 20 ετων

  αιδρωτα και αχρηστα, περιθωριακα και της σφαλιαρας

  που επειδη τα παιρνουν χοντρα…

  κανουν επικινδυνη εσωτερικη και εξωτερικη πολιτικη!

  Ξερεις οτι οι ΜΚΟ..

  ειναι ξενες ανεξελεγκτες σφηκοφωλιες

  εναντια στη πατριδα.

  και κολλητοι των ..καυμενων ..λαθρομεταναστων…

  Αυτους ακουν..αυτους εχουν οδηγους , και αρχηγους!

  Οτι πει..ενα κολοπαιδο…ακολουθουν!

  επιασαν δυο τετοια

  χθες στο πειραια..

  που τους ξεσηκωναν για Ειδομενη!

  τι κρατος ειναι αυτο?

  τι…Κυβερνηση εχει?

  ποσο επικινδυνοι ειναι?

  εμαθες οτι μια κατασκοπος των αμερικανων

  πηγαινε στην ..Ρωσια ντεεε…!

  με κρυφα στις αποσκευες εκατομμυρια

  για να δωρισει σε ΜΚΟ εκει..

  που ειναι εναντιον της Ορθοδοξιας και των ομοφυλοφιλων?

  επεσε ομως το αεροπλανο..

  αποδειχθηκε η κυρια..

  μηπως και εδω εχουμε τετοια μυστικα κονδυλια..

  που βλεπω τα ιδια?

  ειναι Εχσθροι λοιπον ή οχι?

  τι κανουν οι υπηρεσιες μας για την ασφαλεια μας?

  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ…ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ?

  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  Ή…ΠΙΟΝΙΑ…Ή ΠΡΑΚΤΟΡΕς ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?

  ΕΔΩ ΘΑ ΨΑΞΕΙς ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙς

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙς ….

  Μου αρέσει!

  1. Δοθηκαν ολες οι αφορμες που επρεπε να επιζητουμε για να βαλουμε ταξη σε προκτορες και σκοτεινους ξενους.Αλλο να μην κακομεταχειριζεσαι τους προσφυγες κι αλλο να αυτοενοχοποιεισαι διευκολυνοντας τη ΜΙΤ.

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s