olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

Posted by netakias.com στο Μαρτίου 18, 2016

diaplokiΓιατί άραγε σύσσωμο το σαθρό Σύστημα της Μεταπολίτευσης χτυπά με τόσο ζήλο την κυβέρνηση; Γιατί λυσσομανούν να την ανατρέψουν; Ας δούμε λοιπόν εν τάχει μερικούς λόγους που δικαιώνουν πλήρως τους φόβους τους ότι οι Έλληνες δεν είναι πια απροστάτευτοι στις ορέξεις τους:

α) Με υπουργική εντολή η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος ξεκίνησε ενδελεχή έλεγχο σε όλες τις διαφημιστικές δαπάνες των δημοσίων οργανισμών και ΔΕΚΟ σε βάθος δεκαετίας, για να αποδειχθεί ποιοί συμμετείχαν στο φαγοπότι, τι έγραφαν, ποιούς πολιτικούς εκβίαζαν.
β) Παραδόθηκαν στους Οικονομικούς Εισαγγελείς για διερεύνηση όλα τα στοιχεία για 5000 φυσικά/νομικά πρόσωπα που πήραν θαλασσοδάνεια 5 ΔΙΣ από την Αγροτικη Τράπεζα 
γ) Συνελήφθη εκδότης και «δημοσιογράφοι»-ιδιοκτήτες sites ως μέλη σπείρας εκβιαστών. Τι αποστολές αναλάμβαναν; Μια ματιά στα εξώφυλλα της εφημερίδας του αρκεί. Σε 25 ημέρες (11 Ιανουαρίου-5 Φεβρουαρίου) είχε 23 πρωτοσέλιδα αφιερωμένα στον «ηρωα» Μητσοτάκη, διανθισμένα με «λάσπη» στον Πάνο Καμμένο! Ω του θαύματος όμως, ο ένας εκ των εκβιαστών (Μουσσάς) αποδεικνύεται υπάλληλος στο γραφείο του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας της ΝΔ Σταύρου Δήμα ενώ ο δεύτερος (Μαυρίκος) ήταν στη λίστα πληρωμών της ΝΔ με μισθό 18.450 ευρώ το μήνα (!) τα οποία μάλιστα λάμβανε από την… ΕΥΔΑΠ, δεν ήταν δηλαδή καν λεφτά της ΝΔ αλλά του Ελληνικού λαού!
δ) Η κυβέρνηση με ψήφιση νομοσχεδίου έδωσε τη δυνατότητα στους Εισαγγελείς να διερευνήσουν την Λίστα Λαγκάρντ, νομοσχέδιο που ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ-Ένωση Κεντρώων… καταψήφισαν! Ναι, αυτοί που πρώτα έκρυβαν τη λίστα σε συρτάρια, μετά την «έχαναν» σε στικάκια, μετά την εμφάνιζαν έχοντας αφαιρέσει τα «δικά τους παιδιά», μετά έφτιαχναν Εξεταστική Επιτροπή να την «εξετάσει» με βουλευτές τους που ήταν οι ίδιοι στη λίστα και μετά δια στόματος Βενιζέλου δήλωναν ότι τη «βάζουν στο αρχείο» γιατι «δεν υπάρχει τρόπος να αντληθούν από αυτήν χρήματα». Από αυτήν ήδη όμως αντλούνται τεράστια ποσά (πχ από το Φ.Μπόμπολα 1,8 κι απο τον ειδικό σύμβουλο του Σαμαρά Παπασταύρου 3,3 εκατομμύρια) με σύνολο εισπράξεων πάνω από 20 εκατομμύρια ως τώρα.
ε) Παραπέμφθηκε για ψευδές Πόθεν Έσχες ο Υπ.Οικονομικών του Σαμαρα Χαρδούβελης.
στ) Ασκούνται ποινικές διώξεις σε 14.218 φυσικά/νομικά πρόσωπα με ληξιπρόθεσμα χρέη 20,148 δις προς το Δημόσιο, που εντοπίστηκαν στο 12μηνο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2015.
ζ) Ελέγχονται συνεχώς και ηδη εχουμε απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων που εντοπίζονται με πλαστά πτυχία, απολυτήρια, πιστοποιητικά.
η) Για πρώτη φορα στα χρονικά ολιγάρχες καλούνται απο τον Εισαγγελέα κι αναγκάζονται να πληρώσουν χρέη από θαλασσοδάνεια (Ψυχαρης 3,5 εκατ.ευρώ) ή προς τα ασφαλιστικά ταμεία (Κοντομηνάς 2 εκατ. ευρώ).
θ) Ο πρωην βουλευτής Αλ.Μητρόπουλος τιμωρήθηκε με 1,9 εκατ.ευρώ πρόστιμο για φοροδιαφυγή.
ι) Ξανακάθονται στο σκαμνί οι υπεύθυνοι του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου που λεηλάτησαν του βιός του μέσου Έλληνα.
ια) Ασκείται ποινική δίωξη στις πρώην διοικήσεις του ΤΑΙΠΕΔ που έκλεβαν τους τόκους από τα έσοδα των αποκρατικοποιήσεων μεχρι να τα αποδώσουν στο Ελληνικό κράτος.
ιβ) Ο μεγαλοεκδότης Ψυχάρης (Mega channel, Το Βήμα, Τα Νέα) παραπέμπεται να δικαστεί για κακούργημα γιατι επί 9 χρόνια «ξεχνούσε» να κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες.
Εντελώς «τυχαία» τα ιδια χρονια έλαβε 57 εκατομμυρια «περίεργα» δάνεια. «Τυχαίο» και το γεγονός πως την περασμένη Δευτερα συνέφαγε με τον Μητσοτάκη κι αμέσως μετα η ΝΔ εμφανίστηκε με «γραμμή Ψυχάρη». Έφτασε στο απύθμενο θράσος δε μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει να απειλήσει ευθέως την κυβέρνηση πως θα φροντίσει να ειναι… προσωρινή!
ιγ) Η κυβερνηση παρέλαβε, προχώρησε τη διερεύνηση και ηδη εισπράττει μεγάλα ποσα από τη Λίστα Μπόργιανς. Μια λίστα που, σύμφωνα με την επίσημη αλληλογραφία του Ελληνικού Προξενείου στο Ντύσσελντορφ και την κατάθεση του ίδιου του Μπόργιανς, από το 2012 προσπαθούσε να παραδώσει στην Ελλαδα και η κυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αρνιόταν να παραλάβει με εντολή Σαμαρά ΑΦΟΥ είχε ενημερωθεί για τα ατομα της λίστας!
ιδ) Οι νυν και πρώην βουλευτές  ελέγχονται για μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό, καθώς και οι σύζυγοι των βουλευτών
.
ιε) 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι ανακαλύφθηκαν με υπέρογκες καταθέσεις στην Ελβετία και τίθενται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διερεύνηση, ακόμη και σε πρόσωπα του συγγενικού ή υπηρεσιακού τους περιβάλλοντος.
ιστ) Το πρόστιμο 50,6 εκατ.ευρώ του ΣτΕ στη Vodafone για τις υποκλοπές στην κυβέρνηση Καραμανλή εισπράχθηκε άμεσα ολόκληρο από τις αρχές του Υπουργείου Οικονομικών.
ιζ) Ξανάνοιξε ο «φάκελος Siemens».
ιη) 19 φάκελοι εξοπλιστικών οδηγήθηκαν με όλα τα στοιχεια για τις «παρατυπίες» τους από τον Πάνο Καμμένο στον Εισαγγελέα, που τους εξετάζει έχοντας ηδη συλλάβει 6 εμπόρους όπλων!
ιθ) Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μπλοκάρονται περιουσιακά στοιχεία 3,79 δις ευρώ του Ανδρέα Βγενόπουλου. Η Δικαιοσύνη, ελεύθερη πλέον από «κυβερνητικά δεσμά», κάνει επιτέλους το καθήκον της ανενόχλητη.
κ) Κακουργηματική ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη μετά από πολύμηνη έρευνα. Ο εκδότης διώκεται για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για ποσό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει ως έσοδο.
Όλα αυτα ενω ταυτόχρονα ξεμπλόκαραν όλα τα «παγωμένα» δημόσια έργα (Προαστιακός προς Ραφήνα, Ιόνια Οδός κα) χάρη στην πρωτοφανή επιτυχία της κυβέρνησης να καταργηθεί η Ελληνική συμμετοχή στη χρηματοδότηση, η ΜΟΜΑ του Πάνου Καμμένου «οργώνει» την Ελλάδα κάνοντας έργα σε απόκρημνα σημεία (πχ ορεινό δίκτυο Θέρμου), υπογράψαμε ιστορική συμφωνία με το Ιράν να προμηθεύει ολη την Ευρώπη πετρέλαιο και φυσικό αέριο αποκλειστικά μέσω Ελλάδος.
Συγχρόνως η κυβερνηση κανει πράξη
 • την προστασία στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα με νομοσχέδια οπως οι 100 δόσεις σε όλα τα χρέη προς το Δημόσιο,
 • η επέκταση του «νόμου Κατσέλη»,
 • η διαγραφη χρεών ανέργων προς τράπεζες μέχρι 25.000 ευρώ,
 • η προστασία της Α κατοικίας,
 • η έκτακτη οικονομική βοήθεια σε 37 νησιά με πληθυσμό κατω απο 5000 κατοίκους,
 • η επέκταση των προγραμμάτων εργασίας του ΟΑΕΔ από 5 μήνες σε 8,
 • το «παράλληλο πρόγραμμα» που εξασφαλίζει δωρεάν περίθαλψη σε 2,5 εκατομμυρια ανασφάλιστους Έλληνες,
 • η διάταξη για μεγάλη φοροελάφρυνση των χαμηλών εισοδημάτων μεχρι 6000 ευρω και κυρίως με τη νέα φορολογική κλίμακα που φέρνει ΜΕΙΩΣΗ φορολογίας σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες με εισόδημα μέχρι 25.000 ευρώ (η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων)!
Τα είδατε μήπως πουθενα αυτά;
Μα δεν πρόκειται να σας τα δείξουν!
Οπως δεν σας έδειξαν ουτε ότι η γυναικα του Μητσοτάκη ελέγχεται ως συνεταίρος του Παπασταύρου που εντοπίστηκε με παράνομο πλουτισμό, ουτε οτι οι Γαλλικές αρχές «ξεσκονίζουν» την αδερφή του Μητσοτάκη, ούτε ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης ελέγχεται γιατί ενώ η γυναίκα του δήλωνε το δικό του ΑΦΜ αυτός την «ξεχνούσε» στο Πόθεν Έσχες του, ούτε ότι το «δεξί χέρι» του Ν.Γεωργιαδης (Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού ΝΔ) αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατι μαθεύτηκε ότι είχε συλληφθεί στη Μολδαβία για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου.
Ούτε βεβαίως ότι η Ελλάδα είχε το 2015 θετικό ισοζύγιο προσλήψεων-αποχωρήσεων για 1η φορά από το 2000 και 110.000 νέες θέσεις εργασίας! «Ειναι το σύστημα ηλίθιε», όταν το νέο γεννιέται το παλιό αρνείται να πεθάνει. Δεν είναι ομως πια στο χερι τους, η σελίδα γύρισε κι ο τόπος θα «ξεβρωμίσει» οριστικά! Άραγε ποιοι να νοσταλγούν το χθες της ανομίας;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

22 Σχόλια to “ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ”

 1. Greg said

  Επανάσταση …αυτό έχει συμβεί…

  Η Αριστερά «ξήλωσε» όλη την διαπλοκή…

  Μόνο οι τίμιοι πλέον κυβερνάνε και η αξιοκρατία βασιλεύει…

  Τίμιοι σαν τον «ήρωα» Σταθάκη που η Βουλή του έδωσε «ευχές» και «ασυλία’ για να συνεχίσει το έργο του..

  Τίμιοι σαν τον «αγωνιστή» μπαρμπα Αλέκο που πουλάει Α.Ε στα καφενεία και γεμίζει πισίνες με δανεικά…

  Τίμιοι σαν τον Βούτση που βαστάει τα παιχνίδια του γιου του σπίτι…

  Κομουνιστές σαν τον Δραγασάκη που είδε τα όνειρά που έκανε μικρό παιδί στην Στραντ στριτ να γίνονται επιτέλους πραγματικότητα.

  Και βέβαια αξιοκρατία…Ο ξάδερφος Τσίπρας με την «αξία» του λύνει και δένει στα οικονομικά του Υπουργείου Εξωτερικών…

  Ο Καρανίκας με γνώσεις δίσκου αλλά και μπουφέ σε καφετέρια έγινε σύμβουλος του Πρωθυπουργού…

  Η αδερφή του «τρύπωσε» και αυτήν με την αξία της..

  Ο γιος του Παππά, Παππάς κανόνισε τις άδειες με τα δικά του κριτήρια περί επιβίωσης….τώρα περιμένουν και οι κουλουράδες και οι λαϊκατζήδες ανάλογες μελέτες βιωσιμότητας..

  Η χώρα γενικά έχει αλλάξει..

  Οι στρατιώτες μας ξεκουράζονται γιατί βρέθηκαν κορόιδα του ΝΑΤΟ να φυλάνε τα σύνορα…

  Ο κόσμος δεν κινδυνεύει από ληστές γιατί τα χρήματά του είναι «κλειδωμένα» στις τράπεζες…ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να τα βγάλουν όχι οι διαρήκτες…

  Ο ίδιος ο Ψυχάρης βγήκε στην «αντίσταση» γιατί η αριστερά δεν χαρίζεται…..στα κρυφά ραντεβού μόνο καφέ προσφέρει και τίποτε άλλο..

  Μέχρι και ο Τσίπρας κάθισε και έμαθε αγγλικά για να μην μας φορτώνει με έξοδα μεταφραστή…

  Η Ελλάδα μπήκε στην τρίτη χιλιετία με φόρα και αριστερά φάλτσα….

  Μου αρέσει!

  • IQ said

   My God …
   what an idiot!

   Μου αρέσει!

  • ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ said

   GREG

   ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

   ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

   ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΝΤΠ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

   ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ

   ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

   Μου αρέσει!

   • ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ said

    Ρίχτου καμάκι αυτουνού
    είναι τόσο βλάκας που τον αρπάζει και κόπανος!

    Αν και πρόλαβε ο Τραγιανός τον Ψώρρα …

    Μου αρέσει!

   • Greg said

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ

    Δεν έπιασε το κόλπο της Χρυσής Αυγής και τώρα πήγαμε στον Ψώρρα;

    Ούστ χαϊβάνι…

    Μου αρέσει!

   • © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

    ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ said. Μαρτίου 19, 2016 στις 12:45 πμ

    ….ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ….
    …μέχρι να μπούνε στα κάγκελα… λέμε εμείς.
    Εκ του πλέον ισχυρού ενστίκτου στον άνθρωπο, της αυτοσυντήρησης, παρακινούνται υποχρεωτικά οι λαοί κι έτσι γίνονται σοφότεροι.
    Ξυπνητοί & συνειδητοποιημένοι, ανθρώπινοι, επιεικείς, ανιδιοτΕΛείς, αλτρουϊστές μεταλλάσσονται προς κάτι καλύτερο προσωπικά, οικογενειακά, κοινωνικά, εθνικά, κρατικά, ιδιωτικά κτλ.
    Μέχρι να φτάσουν εκεί υπέφεραν.
    Ο άνθρωπος πρώτα θυσιάζεται και ύστερα δοξάζεται.
    Μην κάνουν όρεξη ότι αυτή τη φορά θα μείνουν στο απυρόβλητο ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ και μαζί τους όλα τα υπόλοιπα κοπρόσκυλα (του πολιτικού- και όχι μόνο- συστήματος) όταν αποκαλύφθηκε ότι σχεδόν χυδαία πρόσβαλαν, ταπείνωσαν, πάτησαν απ το κεφάλι να τον χώσουν ακόμη πιό βαθιά ώστε να ξεφύγουν έναν, επιπόλαιο μεν αλλά, περήφανο λαό ο οποίος επιτΕΛους κατάλαβε τι & πώς έγινε/στήθηκε το πάρτι των πηγαινέλα πακέτων, έμαθε τα χέρια των «χορηγών», για την ύπαρξη σκιωδών διαδρομών και βέβαια ζητά- με το δίκιο του- το αίμα του πίσω.
    Ζώθηκε με όπλα όπως το φιλότιμο και την κραυγή του: —» Φτάνει ! Ως εδώ και μη παρέκει» επειδή όπως είναι τοις πάσι γνωστό όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά τους προτρέπω να ξαναθυμηθούν εκείνο το οποίο τους περιμένει πίσω από το «Φωνή Λαού, Οργή Θεού !».
    Φωνή βοώντος εν τη ερήμω θα καταλήξει από τώρα και πέρα να γίνει εκείνη των- μέχρι τώρα-επικυρίαρχων ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ για τους οποίους και λίγα πάλι γνωρίζουμε.
    Ας πρόσεχαν.
    Ήθελε με το γάντι η παραβατική – έτσι κι αλλιώς- συμπεριφορά τους.
    Λάθη που έκαναν νηστικοί- βουλιμικοί όπως αποδείχθηκε ότι ήσαν, τα αποσκάτωσαν.
    Μας βγήκαν σε καλό αφού αποκαλύφθηκαν, εκτέθηκαν, πάει τΕΛειωσε το πάρτι.
    Να δούμε όμως, αν έχουμε μυαλό, πρώτα- πρώτα πώς θα τους πάρουμε πίσω τα κλεμμένα φράγκα ή όσα απέμειναν απ αυτά τουλάχιστον !
    Καλά να πάθετε όσοι τα «φάγατε», όσοι απλώσατε το ξερόχερό σας επάνω από εκείνα τα οποία δεν ήταν δικά σας, ούτε σας ανήκαν !
    Κάπου επάνω σας έχετε/μερικοί είστε πλήρως φορτωμένοι/πάσης φύσεως τιμαλφή αξιόγραφα, χρυσό, μετοχές ή άλλοι μέχρι σκασμού μετρητό !
    Τώρα βγάλτε τα όλα έξω από το στόμα, απ τα αυτιά, από τον κώλο. Βγάλτε τα !
    © Χ₱ΙϟṱѲϟ ®™.

    Μου αρέσει!

  • dyspistos said

   Greg, άπαιχτος!

   Μου αρέσει!

  • dimitris said

   Σωστός!!!! ξέχασες την αποφυλάκιση και επιστροφή στην υπηρεσία κάθε παιδόφιλου ή αυτούς που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα ή δωροδοκία

   Μου αρέσει!

 2. begar2 said

  Αααααα αισθάνομαι ενθουσιασμένος.

  Να υποθέσω ότι θα δημοσιευθούν κάποια στιγμή και οι δικαστικές αποφάσεις, βάση των οποίων θα μπουν οι κακοί στη φυλακή;

  Γιατί μέχρι τώρα όλο θα θα θα θα θα ακούω, αλλά δεν βλέπω κανέναν να πηγαίνει φυλακή.

  Μου αρέσει!

 3. Αντικομματικος said

  Επισης τους τελευταιους μηνες ηρθαν και θα εγκατασταθουν 500 χιλιαδες εισβολεις.Με προοπτικη να μεινουν εδω επαοριστον.Στην Μυτιληνη ηδη αρχισαν να εναντιονονται και να απαιτουν.

  Μου αρέσει!

 4. ΜΑΧΗΤΗΣ said

  γιατι..το..συδτημα ο λαος
  ειναι ιδιος…
  οπως ειδε οτι επικινδυνοι, δοσμενοι, ψευτες και συμφεροντολογοι ησαν
  οι…προηγουμενοι
  το ιδιο κανει και με τους σημερινους!
  θελει…νοημοσυνη?
  τι κανουν διαφορετικο απο τους αλλου?
  θα..εσκιζαν τα μνημονια……
  τα υπεγρρψαν ολα και…ακομα παρα πανω!
  τι θα εκαναν με τις ορδες των αγαρηνων?
  τους..προσκαλεσαν και ερχονται κατα χιλιαδες πλεον…
  τι εκαναν με το..φορολογικο και τηναναπτυξη?
  θεωρουν πλεον οτι οικογενειακο..20000
  εισαι…πλουσιος!
  οσο..ο ανιδεικευτος σε ολη την ευρωπη…εδω σε κανουν πλουσιο που πρεπει να πληρωσεις!
  τι εκαναν με τη..τροικα?
  εδω ειναι..και θα φυγει για..πασχα..διακοπες..
  με τι..ασχολειται η κυβερνηση?
  να..περασει το ονομα Μακεδονια των Σκοπιων επισημως!
  που..χαριστηκε το Αιγαιο?
  στους νατοικους και τουρκους!
  εθνικο συμβουλιο με τι..ασχοληθηκε?
  καρφωσε ο Λεβεντης….σημερα πρωι!
  μονο με τους…δηθεν προσφυγες!
  και οταν εθεσε θεμα οικονομικο…
  ουτε ο..αριστερος Κουτσουμπας δεν δεχθηκε να συζητησουν!
  ειναι λοιπον συνεχεια των προηγουμενων..
  που αλλα εταζαν και ελεγαν
  και αλλα αντιθετα κανουν εναντιον μας!
  τουτοι και..επικινδυνοι..στα εθνικα θεματα…
  οι αλλοι..δισταζαννν τουτοι ωμοι!
  θρασεις απεναντι νας!
  ο Φιλης..εναντια στη θρησκεια…..
  φιλομουσουλμανος…μια και ειναι και ο Ομπαμα με τη Μερκελ…
  καλα παιδια λοιπον!
  4000 στρατοφυλακες στα πρωην ελληνικα νησια…
  και δεν θελουν να.τους ρωτησω..γατι οχι..
  4000 Φροντεχ…απο εδω και απο εκει?
  εμεις..γιατι οχι απο εκει?Ποιος εμείνε λοιπον να τους πιστεψει…
  και να μη τους παρει με κλωτσιες?

  Μου αρέσει!

 5. amwmos said

  «Τ’ είχες Γιάννη μ’; Τ’ είχα πάντα»
  http://amwmos.wordpress.com/2016/03/19/katseli

  Μου αρέσει!

 6. ΕΧΩ την εντύπωση ή πιό σωστά ειμαι πολύ σίγουρος οτι εχετε χάσει το τόπι.ΜΙΛΑΤΕ οχι εσεις αλλά τα αποκόμματα στα οποία ανήκετε.
  ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ.
  ΣΔας εχω σιχαθει σαν τις αμαρτίες μου.Καλά μας κάνουν όλα όσα μας κάνουν.ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ.
  Βγάλτε βρε σεις την κομματική πλέμπα απο τα μάτια σας και απο το μυαλό σας.

  Μου αρέσει!

 7. Μνημονιος said

  Πως δεν ξέρουμε τι έγινε ; έπεσε μετεωρίτης. Σύριζα τον έλεγαν και τον κομήτη Πανουλη.

  Μου αρέσει!

 8. tromaktik;o said

  Θετικός είναι ο Γιώργος Παπανδρέου σε μια συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, αλλά της προτείνει από την πλευρά του και την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα για ένα νέο ξεκίνημα.

  Το ατελείωτο Μπουρδέλο λέμε

  Μου αρέσει!

 9. ΠΡΟΣΟΧΗ… ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ «ΠΑΚΕΤΟ« ΣΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…!

  ΕΥΡΥΤΑΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ…

  ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΟΙ… ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ… ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…

  Είναι αλήθεια και δεδομένο… Κι ότι ΄χει βγεί στον αέρα μέχρι τώρα έχει βγεί κατα λάθος ή από καρφώματα ή από πηγές εξωτερικού κι έχει πάρει διαστάσεις από εκεί…

  Όπως για παράδειγμασ οι συμπλοκές Αφγανών και Σύριων στον Πειραιά που κατά λάθος συνέπεσαν σε ζωντανή μετάδοση του Ευαγγελάτου από το «Ε» κι όπως ο βιασμός της 7χρονης στην Ειδομενή που έγινε γνωστός από ξένα δίκτυα νωρίς το απόγευμα ενώ και μέχρι αργά το βράδυ εκείνης της μέρας οι αρμόδιες αρχές έκαναν πως δεν γνωρίζουν τίποτα…

  Μου αρέσει!

 10. © ΧƦΙσ†☺Ϟ ®™. said

  ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ;

  Τίποτε σπουδαίο, κάποιοι μονάχα έχασαν τον ύπνο τους. Αυτό είναι όλο !

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: