olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Προβοκάτσια  Συνέχισης της Γενοκτονίας των Κούρδων η Πολύνεκρη  Έκρηξη στην ΄Αγκυρα;

Posted by olympiada στο Μαρτίου 15, 2016

Η ΜΙΤ την είχε προαναγγείλει από τις 4 Μαρτίου.

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Τριανταεπτά νεκροί και 127 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της  χθεσινής έκρηξης παγιδευμένου αυτοκινήτου σε κεντρικό σημείο της Αγκύρας, στο Γκιουβέν Παρκ. Νεαρή Κούρδισα ενοχοποιούν οι αρχές ασφαλείας.

 Η άμεση αντίδραση της κυβέρνησης Ερντογάν ήταν να νεκρώσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να απαγορεύσει την  ειδησεογραφική  έρευνα των  γεγονότων και των επακόλουθων  από τα μέσα…ενημέρωσης. Ενώ η επίθεση δεν έχει διεκδικηθεί από καμιά οργάνωση, δηλώσεις υπουργών δακτυλοδεικτούν το κουρδικό ΡΚΚ. Aξιωματούχοι της Ασφάλειας εδήλωσαν στο Ρώυτερ ότι μια γυναίκα 22 χρόνων, μέλος του ΡΚΚ ήταν μαζί με ένα άνδρα οι δράστες της επίθεσης.

Την προηγούμενη, επίσης πολύνεκρη, επίθεση προ μηνός, στην ΄Αγκυρα, εναντίον  πομπής στρατιωτικών αυτοκινήτων, υποτίθεται ότι διεκδίκησε εξτρεμιστική  αποσχισθείσα ομάδα του Κουρδικού ΡΚΚ.

Απορία και εύλογες υποψίες για «επίθεση ψευδούς σημαίας»  (ή προβοκάτσιας) δικαιολογούν δύο ισχυρές αποχρώσες ενδείξεις: Η αμερικανική πρεσβεία, με Μήνυμά της προς τους Αμερικανούς πολίτες στην Τουρκία, προειδοποιούσε την περασμένη Παρασκευή ότι υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση εναντίον κυβερνητικών κτιρίων της Αγκύρας.

Επειδή, μετά την επαλήθευση μετά διήμερο, η αμερικανική ειδοποίηση προκάλεσε σχόλια, η Πρεσβεία εξέδωσε νεώτερη ανακοίνωση που επεξηγούσε ότι οι πληροφορίες της είχαν  τουρκική κυβερνητική προέλευση. Πράγματι η κυβέρνηση Ερντογάν είχε προειδοποιηθεί από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, ΜΙΤ, από τις 4 Μαρτίου, με την υπογραφή του στρατηγού Μεχμέτ  Γκοκτάν.

              Τριπλά χρήσιμες στο καθεστώς οι επιθέσεις

Σε οποιασδήποτε ταυτότητος και καθοδήγησης τρομοκράτες  (;) και αν οφείλονται, οι επιθέσεις αυτές, προσφέρουν  τριπλή υπηρεσία στο καθεστώς Ερντογάν  – πράγμα που προφανώς εξηγεί την απουσία μέτρων αποτροπής τους, παρά την έγκαιρη προειδοποίηση από την ΜΙΤ:

   –     Στο εσωτερικό εισφέρουν προσχηματική κάλυψη, αφ’ ενός στην πολιτική τρομοκρατία του καθεστώτος και στην πλήρη κατάργηση της ελευθερίας του λόγου και της ενημέρωσης και αφ’ ετέρου στην συνέχιση της σφαγής και της εκρίζωσης της  κουρδικής μειονότητας, από τις εστίες της στις ανατολικές επαρχίες.

 –   Στο εξωτερικό προσφέρουν  περιζήτητο άλλοθι σε Δυτικές κυβερνήσεις,  πολιτικούς και σχολιαστές , όταν εστιάζουν αμέριστη την προσοχή και την  ανθρωπιστική φροντίδα τους στη σύμμαχο Τουρκία-θύμα τρομοκρατικών επιθέσεων,  αγνοώντας ή και να συγκαλύπτοντας  (όπως και  στο ιστορικό παρελθόν τους)  μιαν ακόμη  τουρκική γενοκτονία, σε βάρος των Κούρδων αυτή τη φορά.

Ακόμη και οι συγκλονιστικές εικόνες-πειστήρια της τουρκικής θηριωδίας στην ερειπωμένη κουρδική πόλη Τζίζρε της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, που μετέδωσε προχθές το διεθνές δίκτυο της ρωσικής τηλεόρασης δεν κατάφεραν να συγκινήσουν ούτε καν τις επιφορτισμένες με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων διεθνείς οργανώσεις, που ερωτήθηκαν.

Αντίγραφα της ταινίας του ρεπορτάζ , με τα καπνισμένα ερείπια μιας πόλης-φάντασμα, στα υπόγεια των οποίων πολλές δεκάδες ανθρώπων κάηκαν ζωντανοί και βρέθηκαν αποκεφαλισμένοι, με την οσμή πτωμάτων να αναδίδεται ακόμη κάτω από τα μπάζα,  κατά την αφήγηση του Βρετανού ρεπόρτερ, είχαν σταλεί στις οργανώσεις Φρουροί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διεθνής Αμνηστεία,  Διεθνής Ερυθρός Σταυρός και Γιατροί Χωρίς Σύνορα.  Η πρώτη απάντησε ότι είναι απασχολημένη στο Σουδάν, η δεύτερη με υπεκφυγές, οι άλλες καθόλου.

Ο εκπρόσωπος του Στέητ  Ντηπάρτμεντ, σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι οι ΗΠΑ θεωρούν το ΡΚΚ τρομοκρατική οργάνωση και ότι σταθερά εισηγούνται στην Τουρκία την αποφυγή υπέρμετρης βίας.

               Κουρδικές πόλεις σε κατάσταση πολιορκίας

Αναλυτής προβλημάτων Μέσης Ανατολής, ο καθηγητής Φιράτ Ντεμίρ του πανεπιστημίου της Οκλαχόμα, δήλωσε στο ρωσικό δίκτυο ότι οι βομβιστικές επιθέσεις επαναλαμβάνονται πολύνεκρες στην Τουρκία, κανένας υπουργός, βουλευτής  ή αξιωματούχος δεν παραιτείται, όλες αποδίδονται στο ΡΚΚ και ακολουθούνται από «αντίποινα», με βομβαρδισμούς Κούρδων του Ιράκ και της Συρίας και επιχειρήσεις εναντίον κουρδικών πληθυσμών της Τουρκίας: « Η Τουρκία επανήρχισε τον εμφύλιο με τους Κούρδους. Πολλές κουρδικές πόλεις έχει κηρυχθεί σε πολεμικές ζώνες και έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά. Ακόμη και πόλεις της Συρίας εμφανίζονται σε καλύτερη κατάσταση από αυτές τις κουρδικές πόλεις… Η αξιοπιστία της κυβέρνησης για το ποιος ευθύνεται γι’ αυτές τις βομβιστικές επιθέσεις δεν είναι πολύ υψηλή», πρόσθεσε.

Ο Βρετανός απεσταλμένος του Ρ.Τ. που πραγματοποίησε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ στο Τζίζρε, δήλωσε σήμερα, από το στούντιο στη Μόσχα, ότι μόνο χάρις στην τύχη κατάφερε να περάσει τον αστυνομικό αποκλεισμό της πόλης, όπου είσοδος δημοσιογράφων, Τούρκων ή ξένων, απαγορεύεται. Συνάδελφός του το ίδιο πρωί συνελήφθη από την ειδική ασφάλεια ως κατάσκοπος και κρατήθηκε επί δίωρο. Το απόγευμα τοπικός αστυνομικός επίστεψε τον Βρετανό Χουάϊτμαν ως απλό επισκέπτη, αφού έψαξε το πορτ-μπαγκάζ και δεν βρήκε την κάμερα -κρυμμένη στο σακίδιο, κάτω από το κάθισμα.

΄Ετσι οι κουρδικές πόλεις των νοτιοανατολικών επαρχιών παραμένουν σε καθεστώς πολιορκίας, εν αναμονή της διαταγής του Ερντογάν για την συνέχιση της γενοκτονίας.

Την εύλογη υπόνοια, ότι η χθεσινή βομβιστική επιχείρηση προαναγγέλλει  τη  επέκταση του ανθρωποφάγου πογκρόμ στις κουρδικές επαρχίες, στηρίζει η εδραιωμένη βεβαιότητα του Ερντογάν ότι η εστίαση της διεθνούς προβληματισμού  στη Συριακή κρίση και η παράλυση των «ανθρωπιστικών ανακλαστικών» της Ευρώπης, υπό το καθεστώς ομηρείας, στο οποίο την κρατά με το προσφυγικό, του εξασφαλίζουν μια ιδανική συγκυρία για να τελειώνει μια και καλή με τον κουρδικό εφιάλτη, επεκτείνοντας και ολοκληρώνοντας  τη γενοκτονία της κουρδικής μειονότητας,  με την οποία θα συμπληρώσει το έργο του Κεμάλ Ατατούρκ και θα καταλάβει τουλάχιστο αντίστοιχη με αυτόν θέση στο εικονοστάσιο του τουρκικού έθνους.

7 Σχόλια to “Προβοκάτσια  Συνέχισης της Γενοκτονίας των Κούρδων η Πολύνεκρη  Έκρηξη στην ΄Αγκυρα;”

 1. Dimitri said

  Δεν καταλαβαίνω το ερωτηματικό στον τίτλο.

  Εδώ τα αφεντικά του Ερντογάν ισοπέδωσαν δύο πύργους και σκότωσαν 3000 Αμερικάνους, και θα κολώσει ο Τούρκος να σκοτώσει 37 αθώους ;

  Μου αρέσει!

 2. Eλλαδισταν, καταντια του Τσιπρα said

  HΛΙΘΙΟΙ!! μ\αρεσει που ασχολειστε με τους Κουρδους, εναν ακρως μουσουλμανικο λαο, και οπισθοδρομικο λαο. Εχουμε ορισμενους ηλιθιους εδω που μεχρι θελουν και να αδερφοποιησουν ελληνικες πολεις με κουρδικες, ενθαρρυνοντας ετσι ακομη περισσοτερους Κουρδους να ερθουν εδω.

  Απο την εποχη του Οτσαλαν οι ηλιθιες ελληνικες κυβερνησεις εχουν δωσει σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚουρδΩΝ Ασυλο. ετσι βλεπουμε μαζικες διαδηλωσεις Κουρδους στην ελλαδα να γεμιζουν ατελιωτες πλατειες ολοκληρα πληθη. Οι Κουρδοι ειναι απο τα πολυπληθεστερους πληθυσμους της μεσης Ανατολης, πανω απο 60 εκατ, και εχουν τους μεγαλυτερους ρυθμους γεννησεων στον πλανητη. Ενα 0,10% αυτων να ερθουν Ελλαδα -που ηρθαν ηδη- και αρχισουν να γεννοβολανε οπως συνηθηζουν, μονο οι Κουρδοι ειναι δυνατον να αλλοιωσουν πληθυσμιακα τον ελληνικο πληθυσμο! Ηδη εχουν αλλοιωσει χωρα 80 εκ που ειναι η Τουρκια! ρΩΤΗΣΤΕ τους Τουρκους ηλιθιοι. Ολοι εσεις υπογραφετε την φανατικη καταδικη της ελλαδας.

  Ακουγα να μιλανε Κουρδοι στην τηλεοραση και ουτε μισος δεν ενδιαφεροντε να γυρισοθν ποτε πισω στο Κουρδισταν, εδω ειναι η καινουργια μας πατριδα λενε η ελλαδα.

  Προδοτες, μας καταστρεφεται και εθνικα και πολιτιστικα, η οικονομικη καταστροφη συγχωρειται η πολιτιστικη και φυλετικη αλλοιωση ομως του ελληνικου πληθυσμου δεν 8α σας συγχωρεθει ΠΟΤΕ. Καποτε θα το πληρωσετε ακριβα και καποιοι θα σας ΒΡΟΥΝΕ και 8α σας αναγκασουν να πληρωσετε. Απελαση θελετε ολοι σας οι κουλτουρομαρξιστες του κωλου στο Κουρδισταν, Αφγανισταν, Πακισταν!

  Ολοι σχεδον οι μουσουλμανοι που εχουν περασει απο ελλαδα και βρισκοντε σε βορειες χωρες μιλανε με περιφτονητικα σχολια για την ελλαδα. Ακουγα μια ιρανη μαλακισμενη να λεει σε γερμανικο καναλι πως η ελλαδα δεν ειναι ευρωπαικη χωρα, πως πηγε σε νοσοκομειο και της φανηκε τριτοκοσμικο, πως εμφανισιακα ειμαστε σαν αυτους, ολοι αυτοι χαιροντε με την καταστροφη της ελλαδας να βλεπουν την ελλαδα να πεφτει στο επιπεδο τους.

  ΠΡΟΔΟΤΕς ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΥΠΕΘΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΤΟΥς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟς ΤΟΥς διωχνουν τους μεταναστες γιατι εχουν διορατικοτητα και βλεπουν τον κινδυνο που ελοχευει.

  Αυτη η ελληνικη, σε εισαγωγικα ελληνικη, κυβερνηση, ειναι η πιο ανευθυνη, μισελληνικη, κουλτουρομαρξιστικη και επικυνδυνη κυβερνηση που ειχε ΠΟΤΕ η ελλαδα. Μας ξεγελασατε και υφαρπαξατε την ψηφο μας. θετετε την ελλαδα σε ακραιο κινδυνο, γιατι οι μεταναστες αν μεινουν οχι μονο θα αλλοιωσουν εντελως την ελλαδα, αλλα τιποτα δεν θα τους σταματησει απο το ανακυρηξουν καποια στιγμη την ελλαδα σε ισλαμικο χαλιφατο. Γιατι ουτε 20% αυτων δεν ειναι προσφυγες και αναμεσα τους ειναι παμπολοι μουσουλμανοι και τζιχαντιστες.

  τι θα τους εμποδισει να ανακηρυξουν την ελλαδα σε μερος του ισλαμικου χαλιφατου? η ελλαδα ειναι μεσα στους χαρτες του ισις, και παμπολοι απο αυτους σκοπευουν να μεινουν μονιμα ελλαδα γιατι α) δεν ειναι ηλιθιοι τα υπολοιπα υπευθυνα και σοβαρα κρατη να τους επιτρεψουν να μεταεγκατασταθουν εκει και β) σκοπος τους δεν ειναι η καλυτερη ζωη αλλα ο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑς ΚΑΙ ΤΗς ευρωπης και η μετατροπη τους σε ισλαμικα κρατη. το βλεπουν σαν υποχρεωση του τζιχαντισμου. ειναι καθηκον καθε μουσουλμανου να μετατρεψουν τον κοσμο με οποιο τροπο μπορουν σε ισλαμικο, οταν ειναι αδυναμη και λιγοι σε αριθμο το ισλαμ τους προσταζει να ειναι ησυχοι και δοθλοπρεπεις και να επιχειρουν την ισλαμοποιηση με ειρηνικα μεσα, και οταν ειναι πολλοι σε αρι8μο και εχουν το πανω χερι, για να χρησιμοποιησω την ισλαμικη ορολογια, το κορανι τους ΔΙΑΤΑΖΕΙ να επιβαλλοντε με την βια και οι απιστοι ειτε να ζουν σαν σκλαβοι ειτε να σφαγιαζοντε. Για το ισλαμ δεν υπαρχουν αθωοι, ολοι οι απιστοι ειναι ενοχη, και η μη αποδοχη της σαριας θεωρειται επιθεση κατα του ισλαμ και αρα δικαιολογημενη η σφαγη τους. Ξυπνηστε ηλιθιοι!!

  Τοσο αιμα χυθηκε απο τους προγονους μας για να παραμεινει η ελλαδα χριστιανικη χωρις σημαντικη μουσουλμανικη μειονοτητα και ο κουλτουρομαρξιστης αλλαζονικος τσιπρας, με το χυδαιο μισελληνικο χαμογελο, ηρθε να τα αναιρεσει ολα χωρις να ρωτησει το τσογλανι κανεναν, λες και ειναι τσιφλικη του η ελλαδα. τα αλλα κομματα μπορει να μας καταστρεψουν οικονομικα αλλα τουλαχιστν 8α παραμεναμε ελλαδα. αυτος ο καφρος πει να μας διαλυσει σαν εθνος!!

  Μου αρέσει!

  • Ιωάννης ο Αριστερόχειρας said

   Αυτό ακριβώς λέω και εγώ!!Οι αυτό καθαυτό Τούρκοι τα τελευταία έτη εμφανίζουν τάσεις υπογεννητικότητος με τον δείκτη τους να είναι λίγο πιό πάνω από τον δικό μας και εμφανώς χαμηλότερο από τον απαραίτητο μέσο όρο των 2.1 τέκνων ανα τουρκική οικογένεια ώστε να επιβιώσει και το δικό τους(Πολυφυλετικό) έθνος!!Οι Κούρδοι όμως εμφανίζουν υπερδιπλάσιο βαθμό γεννητικότητος από αυτούς και κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει σχέδιο απόσχισης από την Τουρκία του τουρκικού Κουρδιστάν(Είναι πλέον αδύνατος ο εκτουρκισμός του) πριν η πρώτη αλωθεί σχετικά ειρηνικά από τους Κούρδους που αμα συνεχίσουν με το ρυθμό αυτό,εκτός από Τουρκία θα αλώσουν Ελλάδα και Βουλγαρία!!

   Α!!Και οι Τσέτες του 1922 που κατέσφαξαν Έλληνες μικρασιάτες ..τι εθνικότητος ήσαν;

   Μου αρέσει!

   • Eλλαδισταν, καταντια του Τσιπρα said

    Δυστυχως Γιαννη, εχουμε μπλεξει με ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Και το χειροτερο ολων ειναι πως οσο η Ελλαδα εξακολουθει να αλλοιωνεται δημογραφικα, φυλετικα, και κατ’ επεκταση πολιτισμικα, θα παραγει συνεχως ολου και χαμηλοτερου επιπεδου πολιτικους, μεχρι να φτασουμε στο επιπεδο του Πακισταν.

    Δεν ειπε κανενας να μην υποστηριζει τα δικαια αιτηματα των Κουρδων, αλλα αυτο απεχει ετη φωτος απο το να επιδιωκεις αλδελφοποιηση του ελληνικου πληθυσμου μαζι τους. Απο που κι ως που ειμαστε αδερφια με εναν λαο που μετα το Αφγανισταν ειναι πρωτο στα honor killings and genital mutilation of women. ξεχασαμε πως μας εσφαξαν μαζι με τους τουρκους γιατι και οι κουρδοι πανω απολα ειναι μουσουλμανοι. Παρατηρησε να δεις πως μας αδελφοποιουν με την καθε τριτοκοσμικη πολη αλλα με ελαχιστες αν οχι με καμμια ευρωπαικη! Ειδα μια διαδηλωση στην Αθηνα τις προαλλες και σοκαριστικα απο το τεραστιο κουρδικο πληθος, νομιζα πως βρισκομουν στο πακισταν. και εχουν μια εμφανιση και ντυσιμο ακρως μεσανατολιτικη και οριενταλ. Μονοφρυδοι κατι αγριες φατσες, ετσι θελουμε την ελλαδα? οπου κοιταμε να βλεπουμε μαυριδερους τυπους με τουρμπανια και μπουρκες?

    Σεβομαι τους Κουρδους εφοσον μεινουν σε καποια αλλη χωρα να εξασκησουν την κουλτουρα τους εκει. Οι κουρδοι ειναι ιρανικο φυλλο, ας πανε λοιπον στο ιραν και ας μην φερνουν τα φριχτα εθιμα τους μαζι τους, οπως τα μαστιγωματα τους στο κεντρο της αθηνας! Και ασε που ολοι αυτοι θελουν να παντρευτουν ολοι ελληνιδες, εχω δει που γινοντε αφορητοι κι ενοχλητικοι. δεν ειναι κακο να παντρευεται κανεις αλλοδαπο αλλα αν πλημμυρισουμε απο μεταναστες αυτο θα ειναι ανεποφευκτο αφου οι μισελληνινες κουλτουρομαρξιστες θελουν να καταργησουν καθε τι συνδετικο κρικο που εμποδιζε τετοια φαινομενα.

    Μου αρέσει!

 3. Eλλαδισταν, καταντια του Τσιπρα said

  Πριν μερικες βδομαδες, ενα γκρουπ Αφγανων, παιδιων, γυναικων και ανδρων, εφτασαν στην Νορβηγι\α απο την Ρωσσια. Εκαναν ολοκληρη διαδρομη απο Ρωσσια σε Βορεια Φινλανδια, Βορεια Σουηδια και εφτασαν Νορβηγια! οπου και ζητησαν πολιτικο ασυλο εκει.

  Η Νορβηγια που θετει τα ανθρωπινα δικαιωματα των κατοικων της πριν απο οποιαδηποτε δικαιωματα τριτοκοσμικων οχι μονο τους δεχτηκε αλλα τους εστειλε πισω στη Ρωσσια και τους αναγκασε να επιστρεψουν στην Ρωσσια με ποδηλατα!!

  Ειναι ρατσιστικη και μισανθρωπικη χωρα η Νορνηγια?? οχι ειναι απο τις πιο ανθρωπιστικες χωρες του πλανητη, ομως χωρα με διορατηκοτητα που αντιλαμβανετε πως μια μικρη χωρα σαν την Νορβηγια δεν μπορει να λυσει το προβλημα δισεκ μεταναστων που ψαχνουν μια καλυτερη ζωη,

  Οι δικοι μας μισελληνες κωλο κουλτουρο-μαρξιστες του κωλου, προσποιουντε οτι δηθεν κοπτοντε για τα ανθρωπινα δικαιωματα καθε πντως τριτοκοσμικου, περιφρονοντας χυδαιως τα ανθρωπινα δικαωματα των γηγγενων ελληνων, και κρυβουν την προχειροτητα τους, μισελληνικοτητα τους, και ανικανοτητα τους πισω απο λεξεις οπως ανθρωπισμος και προσφυγας.

  Τα δικαιωματα των προσφυγων ισχυουν ΜΟΝΟ οταν τα βαρη μοιραζοντε απο ολες τις χωρες τους ΟΗΕ. Οταν υπαρχει ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ και ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ μιας μικρης πληθυσμιακα χωρας, απο ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, τοτε πια η χωρα που δεχετε την εισβολη ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΕ να αναστειλει οποιαδηποτε συνθηκη περι προσφυγων.

  Γιατι το να ανεχεσαι να ΑΠΟΙΚΙΣΤΕΙΣ οπως συμβουλευει το κορανι και οι χαρτες τους ισισ τους μουσουλμανους, και να τους αφηνεις να ζουνε μες τις λασπες επειδη ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να περιλθαψεις, να ντυσεις και να ταισεις ολους αυτους δεν ειναι ανθρωπισμος. Ειναι ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΙΣΜΟς.

  σΕ ΑΥΤΗΝ Την περιπτωση ειναι πιο ανθρωπιστικο να μην τους αφηνεις καν να επιβιβαζοντε σε ελληνικο εδαφος. το πολεμικο ναυτικο θα μπορουσε καλλιστα να τους γυριζει, να τους συνοδευει πισω στην τουρκια που ειναι και μη εμπολεμη ζωνη.

  Μου αρέσει!

 4. Eλλαδισταν, καταντια του Τσιπρα said

  Migrant crisis: Norway begins deportations to Russia

  Norway has sent 13 migrants back to Russia under new rules expected to see thousands deported by bus, reports say.
  About 5,500 people are due to be transported from Norway to Russia. Many crossed the Arctic border by bicycle as part of the influx of migrants to Europe in 2015.
  Norway announced in November it would immediately deport people who had arrived…

  http://www.bbc.com/news/world-europe-35355727

  Μου αρέσει!

 5. Eλλαδισταν, καταντια του Τσιπρα said

  Δεν υποστηριζω την χρυση αυγη, τσιπρα ψηφισα στις εκλογες, αλλα το μετανιωσα πικρα. Οι Χρυσαυγιτες ειναι απειροι απο οικονομικα και δημοσιες σχεσεις και φεροντε τριτοκοσμικα,. Ειναι ομως τραγικο να μην εχει η ελλαδα ενα κομμα οπως αυτο της λεπεν τη στιγμη που το χρειαζεται περισοτερο απο ποτε στην ιστορια της. Και ειναι ιδιαιτερο ανησυχιτικο που η ελλαδα εχει καταντησει η χειροτερη κουλτουρο μαρξιστικη χωρα του πλανητη, ξεπερνωντας ακομη και χωρες οπως αγγλιες και νορβγγιες και σουηδιες. Η χρυση αυγη λεει μερικα ακρως συνετα και σωστα πραγματα και δεν ειναι ρατσιστικη ασχετα με το τι λενε οι ηλιθιοι του τσιπρα που ειναι ρατσιστες προς τον καθε ελληνα που το παιζουν δηθεν ανθρωπιστες με τιμημα τον αποικισμο και τον αφανισμο της ελλαδας.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: