olympia.gr

Για την Ελλάδα με όπλο την αλήθεια. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It's Life itself. Ecosophy: The Olympian Way. 奥林山方式

Με τεχνασματα προσπαθουν να κερδισουν χρονο στο MEGA #rip_mega

Posted by kalinda στο Μαρτίου 12, 2016

Επιτείνεται η αγωνία για το μέλλον του Mega, ενώ κρίσιμος θα είναι ο επόμενος μήνας. Μετά την άγονη διαδικασία για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15,1 εκατομμυρίων ευρώ, οι μέτοχοι του καναλιού ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε νέα ανακεφαλαιοποίηση, με εκκίνηση σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Τηλέτυπος ΑΕ γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 7 Απριλίου με θέμα νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύγκληση εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως

Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενηµερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το ∆ιοικητικό της Συµβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως των µετόχων την Πέµπτη 7.4.2016 µε θέµατα ηµερησίας διατάξεως µεταξύ άλλων – την αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας µε καταβολή µετρητών και έκδοση νέων κοινών ονοµαστικών µετοχών. – την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας».

Παράλληλα, ανακοίνωσε την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Νικόλαου Πεφάνη, θέμα το οποίο θα αντιμετωπιστεί σε προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ. Μένει να δούμε αν οι πιστώτριες τράπεζες θα κάνουν δεκτή την πρόταση των μετόχων δίνοντας νέα παράταση ή αν αναλάβουν τον έλεγχο του καναλιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 11.3.2016 υπέβαλε την παραίτησή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλας Πεφάνης. Το Διοικητικό της Συμβούλιο θα επιληφθεί του θέματος αυτού σε επικείμενη συνεδρίασή του».

8 Σχόλια to “Με τεχνασματα προσπαθουν να κερδισουν χρονο στο MEGA #rip_mega”

 1. ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ said

  Είθε να είναι ένα ακόμη λουκέτο στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Επιτέλους πρέπει να επιβιώσουν ΜΟΝΟ οι βιώσιμες επιχειρήσεις. Έτσι δεν είναι κ.κ. δημοσιογράφοι του ΜΕGAλου καναλιού;

  Μου αρέσει!

 2. ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ said

  Και μια πρόκληση για εσάς του site. Γιατί μέχρι τώρα δεν έχετε αναρτήσει έναν ισολογισμό; Τα προβλήματα είναι εδώ και χρόνια!!!

  Μου αρέσει!

 3. dyspistos said

  Αν κάποιοι χαίρονται που ενδέχεται ν΄αναλάβει σαουδάραβας το Μέγκα…τι να πω;

  Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Κάθε τι στραβό, διορθώνεται.

  Αλλά με τους Τούρκους «παρατηρητές» στα νησιά μας, με τις εισαγωγές τούρκικων προϊόντων για πρτάγματα που ακόμα και στο σπίτι μας θα μπορούσαμε να τα φτιάσουμε και να τα πουλήσουμε και με Τούρκους – Σαουδάραβες στην Ενημέρωση…αυτό που θα εκλείψει και με άγριο τρόπο μάλιστα δεν είναι η διαπλοκή, αλλά η Δημοκρατία.

  Μου αρέσει!

  • ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ said

   Η Δημοκρατία φίλε μου έχει εκλείψει εδώ και καιρό. Σε προκαλώ να ρίξεις μια ματιά στα οικονομικά στοιχεία του καναλιού αλλά και όλων των media και τα συζητάμε με αριθμούς. Αν δεν γνωρίζεις ζήτα τη βοήθεια του λογιστή σου.

   Τα τελευταία χρόνια πουλάνε μόνο σαπίλα, μαιμού ενημέρωση, και μαγειρική. Η ιστορία είναι παλιά. Πάρε και ένα παράδειγμα.

   http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-media-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF

   Στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη οικονομία των αγορών, ρόλο παίζουν μόνο οι επενδύσεις και η κεφαλαιακή εισροή. Έτσι δεν μας λέει το mega και όλα τα άλλα….; Ζήτω οι αγορές και οι ξένοι επενδυτές!!!! Είναι καλοί άνθρωποι που θα δώσουν θέσεις εργασίας.
   Ή μήπως όχι; Ή μήπως όλα αυτά είναι επιλεκτικά και ισχύουν μόνο για τους «άλλους»;

   Δηλαδή, να πουληθεί η ΔΕΗ που είναι «ζημιογόνα» που παράγει ρεύμα, αλλά να μην πουληθεί το MEGA που παίρνει αφειδώς δάνεια για να προωθεί ανθελληνικά αντιλαϊκά συμφέροντα;

   Να γίνει εξυγίανση και εξορθολογισμός των δημόσιων υπηρεσιών με απολύσεις, αλλά το MEGA να χρωστάει το 85% της αξίας του, να έχει ζημιές, να συνεχίζει να παίρνει δάνεια και να πληρώνει τους «έγκριτους» αλλά και τους σφουγγοκωλάριους που τους κανακεύουν;

   Να κατασταφούν όλα τα»λαμόγια» φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες, μηχανικοί, γιατροί, συνταξιούχοι, υπάλληλοι ΔΕΚΟ, εκπαιδευτικοί, αλλά να διαγράψουμε τα χρέη των καναλιών;

   Να κλείσουν οι μικροεπαγγελματίες γιατί χρωστάνε 10.000 ευρώ ένώ είναι η βάση της οικονομίας αλλά να μην κλείσει το MEGA που χρωστάει 170.000.000; Πόσα λεφτά παίρνουν οι διοικήσεις; Ρίξε μια ματιά. Φυσικά το MEGA είναι ένα τυχαίο παράδειγμα. Τα ίδια ακριβώς είναι σε πλήθος άλλων «εταιρειών» γνωστών και «έγκυρων».

   Όπως και να το πιάσεις η κατάσταση όλων αυτών είναι απόλυτα άρρωστη και πρέπει να καθαρίσει το συντομότερο. Υπάρχουν τρόποι να επανέλθει η δημοκρατία. Όσο για τα κανάλια, ΛΟΥΚΕΤΟ και άνοιγμα ΛΙΓΩΝ νέων σταθμών με αυστηρότατες προδιαγραφές ως προς τα οικονομικά και τη στελέχωση και αυστηρότατο έλεγχο ως προς την εγκυρότητα αυτών που μεταδίδουν. Χορτάσαμε ψέμματα και παραπληροφόρηση. Βαρεθήκαμε να ακούμε άσχετους αμόρφωτους δημοσιογράφους να συνδυάζουν σοβαροφάνεια με ασυναρτησίες.

   Μου αρέσει!

   • dyspistos said

    Αγαπητέ, δεν θα διαφωνήσω με όσα έγραψες, πέραν τούτου: η τηλεόραση είναι υπερόπλο, ισχυρώτερο από τα πυρηνικά, διότι κάνει αυτά ακριβώς που περιέγραψες.
    Επομένως, με μία κυβέρνηση η οποία βρίσκεται στην εξουσία με τα ψέμματα κσι επιδιώκει με όποιο τίμημα να παραμείνει δεν θα έχουμε την ενημέρωση που έχουν, π.χ., οι Αμερικανοί.
    Διότι στις ΗΠΑ υπάρχει ελευθεροτυπία και δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πληρωμένοι κονδυλοφόροι.
    Δεν πρέπει να κλείσουν τα κανάλια αλλά να εξυγιανθούν, αρχής γενομένης από τον φορέα που καλύπτει τα σημερινά αίσχη, την Ενωσι Συντακτών.
    Η οποία είναι η κυρία υπεύθυνη για τους «ασχετους, αμόρφωτους κλπ.» όπως πολύ σωστά έγραψες.

    Μου αρέσει!

   • ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ said

    Έχεις ζήσει στην αμερική; Μπορείς να μου πεις ένα μέσο στη αμερική που ΔΕΝ εξυπηρετεί προπαγάνδα; Όπως παντου φυσικά.

    Υπάρχει φυσικά το μαγικό κόκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ, που είναι το έσχατο υπερόπλο στον πόλεμο της παραπληροφόρησης και προπαγάνδας. Το πατάς και απαλάσσεσαι.

    Όσο για τις εφημερίδες, να μην τα ξαναλέμε. CD και δώρο η εφημερίδα που λέει και ο Τζιμης Πανούσης. Όλα αυτα τα μέσα εξημέρωσης είναι πλέον παρωχημένα. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να παρακολουθείς ούτε να καις ρεύμα.

    Μου αρέσει!

   • dyspistos said

    Δεν έχω πάει στη αμερικανική ¨Ηπειρο.
    Το γουώτεργκαίητ, όμως, πραγματοποιήθηκε εκεί και δεν πέσανε κατόπιν όλοι να «φάνε» δυσφημίζοντας ή συκοφαντώντας τους δημοσιογράφους.

    Επίσης, παρακολούθησα σε κάποιο ξένο κανάλι – με απατά η μνήμη μου ποιό ήταν – δημοσιογράφο που έπαιρνε συνέντευξη από τον Μπους πατέρα, τον ρώτησε 3 φορές για κάποια ζητήματα σχετικά με την Οικονομία και τις 3 φορές προσπάθησε να τα …μπουρδουκλώσει ο τότε πρόεδρος , οπότε σηκώνεται ο δημοσιογράφος και λέει στον Μπους:
    – Λέτε ψέμματα, κ. πρόεδρε. Χαίρετε.

    Φαντάζεσαι να γινότανε κάτι τέτοιο εδώ ή σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης; Να παρατήσουν σύξυλο τον πρόεδρό της λεγοντάς του κατάμουτρα ότι ψεύδεται;

    Μου αρέσει!

   • ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ said

    Να ξέρεις απλά, ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ. Αυτά που γίνονται ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: